Megbeszéljük - Bolgár nélkül

38 / 40 oldal Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Gejza on 2015-09-20, 20:37

Koncsita írta:"Orbán Viktor a következő uniós csúcson el fogja mondani, hogy Magyarország nem lesz gigantikus menekülttábor. Mi nem tudjuk elfogadni, hogy itt európai uniós pénzből egy óriási hotspot létesüljön. Ezeket a határokon kívül kell megalakítani - tette hozzá a politikus."

Mi van a szabályok betartásával?

Gejza

Hozzászólások száma : 1136
Join date : 2015. May. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Vendég on 2015-09-20, 19:58

"Orbán Viktor a következő uniós csúcson el fogja mondani, hogy Magyarország nem lesz gigantikus menekülttábor. Mi nem tudjuk elfogadni, hogy itt európai uniós pénzből egy óriási hotspot létesüljön. Ezeket a határokon kívül kell megalakítani - tette hozzá a politikus."

Mi van a szabályok betartásával?

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Vendég on 2015-09-20, 19:55

Érdekes és Magyarország számára nem túl hízelgő grafikonokat publikált péntek délután az Economist. A mértékadó lap meglátása szerint teljesen érthetetlen, miért ellenkezünk a bevándorlással szemben, hiszen a vizsgált európai országok közül nekünk lenne a legnagyobb szükségünk a friss munkaerőre.http://www.portfolio.hu/gazdasag/menekultvalsag_magyarorszag_szembemegy_minden_gazdasagi_logikaval.4.219816.html

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Vendég on 2015-09-20, 19:38

A kerítés betöltötte hivatását, de nem mindenki örül ennek. A jogvédők szerint Magyarország elrettentő példa lehet a térség országainak.


http://24.hu/kozelet/2015/09/19/muholdfelvetelen-latni-hogy-valt-be-a-hatarzar/

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Szijjártó elszabadul

Témanyitás by Gejza on 2015-09-20, 19:31

Szijjártó letépte láncát
Magyarország vezető külügyi szakembere, Szijjártó Pipi reggel arra ébredt, hogy nincsen berendelve egyetlen nagykövet sem, hogy lehordhassa a sárga földig, és basszus, hétvége van, a román is csak majd hétfőn jöhet csak be. Hát féktelen gerjedelmében elszőröstalpúzta kicsinyt magát a nagyformátumú diplomata: „Mi egy több mint 1000 éves állam vagyunk, amely történelme során többször kellett, hogy megvédje nemcsak magát, hanem Európát is. Ez most is így lesz, ha tetszik a román külügyminiszternek, ha nem” – mondotta, ahogy csak a száján kifért. Ettől majd biztosan jobb lesz Magyarországnak. Meg attól, hogy mindennek lehordtunk már osztrákot, németet, franciát, svédet, szerbet, horvátot és mindenkit, aki szembejött még az autópályán.


Gejza

Hozzászólások száma : 1136
Join date : 2015. May. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by DKW on 2015-09-20, 19:26

Családi ebéd egy étteremben:
– Elcsomagolná a maradékot a kutyánknak?
– Természetesen!
– Jaj de jó apu! Lesz kutyánk?!
Forrás: http://eztnezdmeg.com/a-feltekeny-feleseg-egy-cetlit-talal-a-ferje-zsebeben/
avatar
DKW

Hozzászólások száma : 805
Join date : 2015. May. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Vendég on 2015-09-20, 19:06

Előzetes: Regisztráció nélkül utazhatnak át az országon a menekültekA horvát határról ugyanis úgy érkeznek a vonatok Hegyeshalomra, hogy nem érintenek egyetlen regisztrációs pontot sem. Ezt a kormányszóvivő is elismerte Híradónknak. Szerinte a magyar és a horvát hatóságok munkája között az a különbség, hogy nálunk legalább a szándék megvan, hogy mindenkit ellenőrizzenek.

http://rtl.hu/rtlklub/hirek/elozetes-regisztracio-nelkul-utazhatnak-at-az-orszagon-a-menekultek

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by DKW on 2015-09-20, 18:57

avatar
DKW

Hozzászólások száma : 805
Join date : 2015. May. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Vendég on 2015-09-20, 18:47"A probléma német probléma. Senki nem akar Magyarországon maradni, ezért nincs gondunk azokkal, akik Magyarországon szeretnének maradni. Senki nem akar Magyarországon maradni, sem Szlovákiában, sem Lengyelországban, sem Észtországban. Mindannyian Németországba szeretnének menni – hangsúlyozta a magyar kormányfő.

Akkor minek kellettek a hazug plakátok? Zsebet tömni, az embereket uszítani az átutazók ellen?

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Vendég on 2015-09-20, 18:04

"A német kancelláriaminiszter múlt vasárnap nyilatkozta a ZDF tévécsatornának: Berlin azután volt kénytelen beengedni az Ausztrián keresztül érkező menekültek ezreit, hogy „a magyar kormány elveszítette az ellenőrzést a helyzet felett”. Ez a megfogalmazás pontos, ugyanakkor diplomatikusan visszafogott."

"A magyar kormány minden egészségügyi és higiénés ellátás, élelem és tájékoztatás nélkül hagyja a migránsokat, és ha néhány tucat önkéntes nem tenne meg értük erején felül is mindent, már bekövetkezett volna a katasztrófa.

Ez háborította fel a világot. Nem azzal volt és van baja senkinek, hogy a magyar kormány – úgymond – be akarta tartani a schengeni egyezményből rá háruló kötelezettségeket; Ausztria és Németország pedig természetesen ragaszkodott volna a dublini rendszer betartásához is. De azt nem feltételezték, hogy Orbánék a kellő színvonalú átmeneti befogadó intézményhálózat kiépítése helyett manipulált „nemzeti konzultációra”, egy hazug plakátkampányra meg a teljesen értelmetlen drótkerítésre költik azt a temérdek pénzt, amiből addig is civilizált, emberhez méltó módon tarthatták volna a migránsokat, amíg a menekültstátus iránti kérelmüket elbírálják. És nem hitték, hogy a nemzetközi jognak megfelelő eljárásban a magyar kormány minden hivatalos szájjártatás ellenére a legkevésbé sem érdekelt, hiszen még regisztrációs kötelezettségének sem volt képes – és persze nem is akart – megfelelni. Még akkor sem, amikor láthatta, hogy az osztrákok és a németek csak elvétve küldtek vissza olyanokat, akiknek nem adták meg a menekültstátust. A magyar hatóságok hosszú hónapokon át elnézték a tranzitálók akadálytalan átvonulását, miközben a rezsim szónokai azzal riogattak, hogy ez a ki tudja, miféle népség bevándorlóként árasztja majd el az országot – sőt: Orbán szerint ez már be is következett volna, „ha a baloldalon múlna”.

A schengeni felelősséget – illetve azt, hogy a migránsok számára Magyarország nem célállomás – Orbán csak akkor kezdte hangoztatni, amikor a budapesti állapotok már robbanásveszélyesek lettek. Múlt hét csütörtökön, közvetlenül a Keletiben zajló események forrpontja előtt keményen kijelentette: a migráció „nem európai, hanem német probléma”. Egyhamar kiderült, hogy ez nem egészen így van. A magyar miniszterelnök már másnap délután – minthogy holtfáradtan is eltökélt emberek hosszú sora menetelt az M1-es autópályán – kénytelen volt sietve felhívni Faymann és Merkel kancellárokat, oldanák meg ők a „váratlan” krízishelyzetet. Lázár kancelláriaminiszter pedig azonmód összehívta az eladdig tétlen operatív törzsöt, buszkonvojt szerveztek, és rendőri erőket vezényeltek a sztrádán vonulók védelmére. Sürgős lett a dolog, mert a CNN-től a Deutsche Welléig minden jelentős tévécsatorna kamerái itt voltak; a botrány elkerülhetetlennek tűnt ugyan, de a kormányzat emberei azon igyekeztek, hogy legalább minél gyorsabban túlessenek rajta.

Persze a tőlük megszokott arroganciáról még ekkor sem mondtak le: amint az első buszok átgördültek Hegyeshalomnál, beindult a külföldi bűnbakok keresése. Az európai, kivált a német politikusok felelőtlenül csábító kijelentései meg a menekültügyet kezelni képtelen brüsszeliek tehetnek az áldatlan magyarországi fejleményekről – ezt a határnyitás után nyomban vádaskodni kezdő Orbántól Lázáron át Szijjártóig mindannyian aggálytalanul előadták, noha tisztában kellett lenniük azzal, hogy a hazugság visszaüt rájuk. Mert a világ véleményformáló sajtója – következésképp az általa informált közvélemény – eddig is hiteltelennek tartotta a rezsim politikai megnyilatkozásait, de most már eljutott lesújtó morális megítéléséig is. Ebben pedig osztozik a Nyugat különböző pártállású, ezúttal mégis egységes politikai főáramával: az Orbán-kormányt most írták le igazán.

És ennek mélyreható, az országra nézve igencsak káros következményei lesznek – tévedés azt hinni, hogy a visegrádi országok múlandó, látszólagos érdekközössége ellensúlyozhatja Magyarország mind érzékelhetőbb elszigeteltségét. Már csak az dermesztőbb, milyen elszántan hallgatnak a kormány gazdasági és „szellemi” holdudvarának kliensei, a köztisztviselői kar tagjai és a politikai véleménynyilvánítás jogát máskor maguknak vindikáló egyházak. Hogy egy nemzet notabilitásai, a jogállam felkentjei, kvázi konzervatívjai szótlanul asszisztálnak az ország elsüllyedéséhez.

http://www.168ora.hu/velemeny/menekultek-nemetorszag-orban-138881.html

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Vendég on 2015-09-20, 17:40

"És ami a lényeg: sikerült a bevándorlók előtt még azelőtt lezárni a határt, hogy a menekültek októberre várható, tél előtti utolsó, de legnagyobb hulláma elérte volna Magyarországot."

"A bevándorlók új útvonalán álló horvátországi határszakaszt érő rohamot a miniszterelnök szerint az oda telepítendő határzárral ugyanilyen hatékonyan meg fogják állítani."

"A Magyarországra nehezedő nyomás ezzel csökkent, a tömeges népvándorlás problémájára innentől Európának kell közös megoldást találnia."

Ezekből jól érhető, hogy nem a menekültek legális magyar belépési útra terelése volt a fő cél, hanem innen való elterelése és mások nyakába varrása.

Ezek után elég álszent másokon számon kérni, hogy miért nem teljesítik a kötelezettségeiket, amiről maga Orbán kijelenti, hogy közös megoldást igényelnek.


http://vs.hu/kozelet/osszes/orban-a-menekultvalsag-a-kellemetlen-ugyekrol-elterelte-a-figyelmet-0920?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Magyarország csak ahhoz elég, hogy belepisiljen a medencébe

Témanyitás by Gejza on 2015-09-20, 17:22

Horvátország, Szerbia, Szlovénia, Románia és Magyarország az elmúlt napokban látványosan megmutatta a világnak, mire gondol a magyar köznyelv, amikor azt mondja: "ez aztán balkáni". Itt kérem az a szokás, hogy ha gáz van, akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is, sőt, ha lehet, akkor csak a szomszéd tehene halálozzon el. Ha ez megtörtént, akkor mi köszönjük, jól vagyunk, nem kívánunk részt venni a falusi szolidaritásban.

Gejza

Hozzászólások száma : 1136
Join date : 2015. May. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Gejza on 2015-09-20, 17:15

1. Ha Horvátország EU tagállam, szerinted rá is vonatkoznak az EU törvényei?
2. Válaszold meg nekem kérlek, hogy per pillanat ma érvényben van-e még a Dublin 3 megállapodás?
3. Szerinted melyik kormány jár el helyesen? Az amelyik érvényt szerez az EU-s törvényeknek és megállapodásoknak, vagy az, amelyik ezeknek nem tesz eleget?
Micsoda kérdések ezek?
Nemrég még azzal hencegtél,hogy Európa minket követ,-miért lenne ez alól kivétel az európai törvények megszegése.

Gejza

Hozzászólások száma : 1136
Join date : 2015. May. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

További szép napot Mindenkinek!

Témanyitás by MátéBence on 2015-09-20, 17:13

Trolli után én is lépek. Igaz nem születésnapozni, hanem csak sétálni ebben a szeles, de napos időben.

CSövi!
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-09-20, 17:12

Gejza írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:Magyarország egyoldalúan felfüggeszti a Dublin III. rendeletet, így nem lehet majd visszatoloncolni azokat, akik rajtunk keresztül jutottak el az EU-s tagállamokba.

Az osztrák Die Presse nyomán ír arról az Index, hogy a döntésről már tájékoztatta is az osztrák külügyminisztériumot Perényi János, hazánk bécsi nagykövete. Kovács Zoltán kormányszóvivő pedig megerősítette a felmondás tényét.


2015. 06. 23.

LINK


Csakhogy a Dublin 3 felfüggesztése NEM történt meg és nem is felfüggeszteni akartuk, hanem türelmet kértünk kapacitás híján a végrehajtáshoz. Tény Trolli pajti. Végig érvényben volt. Nálunk is.

Nice try! Majd legközelebb bejön Wink
Ha felfüggesztették akkor adtak a szarnak egy pofont mivel az osztrák bíróság kimondta,hogy Magyarország nem biztonságos ország ahova tehát nem lehet visszatoloncolni senkit.

Éljen a darwin díjas osztrák bíróság Smile
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-09-20, 17:11

Trollirtó írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Kovács Zoltán kormányszóvivő pedig megerősítette a felmondás tényét.

Akkor mikor is hazudott?


Nem mondtuk fel és nem erősítette meg Kovács Zoltán a felmondást, mert az nem történt meg. Magyarország türelmet kért, hogy legyen kapacitása a visszatoloncolt migránsok elhelyezésére. Kovács Zoltán ez utóbbit erősítette meg.

Tudod Trolli! Hazudozni csak szépen és pontosan tessék Wink

Ezt aztán meg miért is hinném el neked?
Mert te mondod?
Naneee Smile

Nem. Hanem mert így történt és amikor ez aktuális volt, akkor ezt már végig beszéltük itt is. DE tény, hogy ez ügyben a kormány és annak szóvívője bénázott. Ez utóbbit én készséggel elismerem. Attól még a tény az, hogy mi soha egy percre nem függesztettük fel Dublin 3-at.
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-09-20, 17:10

Trollirtó írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Egyenesen és gerincesen válaszolok.
A kormányod ugyanúgy trollkodik, mint te.
Dublin 3-at lásd feljebb.

Nem Trolli, nem válaszolsz gerincesen.

Íme a 3 kérdés, amire pontokba szedve várom az egyenes válaszod. A mellébeszélést megspórolhatod. Azzal nem mész semmire.

1. Ha Horvátország EU tagállam, szerinted rá is vonatkoznak az EU törvényei?
2. Válaszold meg nekem kérlek, hogy per pillanat ma érvényben van-e még a Dublin 3 megállapodás?
3. Szerinted melyik kormány jár el helyesen? Az amelyik érvényt szerez az EU-s törvényeknek és megállapodásoknak, vagy az, amelyik ezeknek nem tesz eleget?

Dublin 3-at előbb megválaszoltam. Buktad azt is Wink

Akkor most jöhet a válasz a 3 feltett kérdésre.

Reménytelen mantragép vagy.
A "megválaszolás" nem cáfolat.
Terelgetni akarsz, az igazán lényeges kérdéseimet, megállapításaimat
elegánsan kikerülöd.
Inkább megyek születésnapozni.

Na! Hisztizzél és szaladjál el! Smile

Pedig nem olyan nehéz az a 3 kérdés amit meg kéne válaszolj. De hát a vesztesek kiváltsága, hogy elmenekülhetnek Smile

Boldog szülinapozást ettől függetlenül!
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Gejza on 2015-09-20, 17:09

MátéBence írta:
Trollirtó írta:Magyarország egyoldalúan felfüggeszti a Dublin III. rendeletet, így nem lehet majd visszatoloncolni azokat, akik rajtunk keresztül jutottak el az EU-s tagállamokba.

Az osztrák Die Presse nyomán ír arról az Index, hogy a döntésről már tájékoztatta is az osztrák külügyminisztériumot Perényi János, hazánk bécsi nagykövete. Kovács Zoltán kormányszóvivő pedig megerősítette a felmondás tényét.


2015. 06. 23.

LINK


Csakhogy a Dublin 3 felfüggesztése NEM történt meg és nem is felfüggeszteni akartuk, hanem türelmet kértünk kapacitás híján a végrehajtáshoz. Tény Trolli pajti. Végig érvényben volt. Nálunk is.

Nice try! Majd legközelebb bejön Wink
Ha felfüggesztették akkor adtak a szarnak egy pofont mivel az osztrák bíróság kimondta,hogy Magyarország nem biztonságos ország ahova tehát nem lehet visszatoloncolni senkit.

Gejza

Hozzászólások száma : 1136
Join date : 2015. May. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Trollirtó on 2015-09-20, 17:08

MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Csakhogy a Dublin 3 felfüggesztése NEM történt meg és nem is felfüggeszteni akartuk, hanem türelmet kértünk kapacitás híján a végrehajtáshoz. Tény Trolli pajti. Végig érvényben volt. Nálunk is.

Nice try! Majd legközelebb bejön Wink

Kovács Zoltán kormányszóvivő pedig megerősítette a felmondás tényét.

Akkor mikor is hazudott?


Nem mondtuk fel és nem erősítette meg Kovács Zoltán a felmondást, mert az nem történt meg. Magyarország türelmet kért, hogy legyen kapacitása a visszatoloncolt migránsok elhelyezésére. Kovács Zoltán ez utóbbit erősítette meg.

Tudod Trolli! Hazudozni csak szépen és pontosan tessék Wink

Ezt aztán meg miért is hinném el neked?
Mert te mondod?
Naneee Smile
avatar
Trollirtó

Hozzászólások száma : 5217
Join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Trollirtó on 2015-09-20, 17:08

MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Trolli!

Elfelejtettél ( Very Happy Very Happy Very Happy ) gerincesen és egyenesen válaszolni a neked feltett kérdésekre. Vajon miért?

Kaphatok egyenes és gerinces választ?


Egyenesen és gerincesen válaszolok.
A kormányod ugyanúgy trollkodik, mint te.
Dublin 3-at lásd feljebb.

Nem Trolli, nem válaszolsz gerincesen.

Íme a 3 kérdés, amire pontokba szedve várom az egyenes válaszod. A mellébeszélést megspórolhatod. Azzal nem mész semmire.

1. Ha Horvátország EU tagállam, szerinted rá is vonatkoznak az EU törvényei?
2. Válaszold meg nekem kérlek, hogy per pillanat ma érvényben van-e még a Dublin 3 megállapodás?
3. Szerinted melyik kormány jár el helyesen? Az amelyik érvényt szerez az EU-s törvényeknek és megállapodásoknak, vagy az, amelyik ezeknek nem tesz eleget?

Dublin 3-at előbb megválaszoltam. Buktad azt is Wink

Akkor most jöhet a válasz a 3 feltett kérdésre.

Reménytelen mantragép vagy.
A "megválaszolás" nem cáfolat.
Terelgetni akarsz, az igazán lényeges kérdéseimet, megállapításaimat
elegánsan kikerülöd.
Inkább megyek születésnapozni.
avatar
Trollirtó

Hozzászólások száma : 5217
Join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-09-20, 17:06

Trollirtó írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:Magyarország egyoldalúan felfüggeszti a Dublin III. rendeletet, így nem lehet majd visszatoloncolni azokat, akik rajtunk keresztül jutottak el az EU-s tagállamokba.

Az osztrák Die Presse nyomán ír arról az Index, hogy a döntésről már tájékoztatta is az osztrák külügyminisztériumot Perényi János, hazánk bécsi nagykövete. Kovács Zoltán kormányszóvivő pedig megerősítette a felmondás tényét.


2015. 06. 23.

LINK


Csakhogy a Dublin 3 felfüggesztése NEM történt meg és nem is felfüggeszteni akartuk, hanem türelmet kértünk kapacitás híján a végrehajtáshoz. Tény Trolli pajti. Végig érvényben volt. Nálunk is.

Nice try! Majd legközelebb bejön Wink

Kovács Zoltán kormányszóvivő pedig megerősítette a felmondás tényét.

Akkor mikor is hazudott?


Nem mondtuk fel és nem erősítette meg Kovács Zoltán a felmondást, mert az nem történt meg. Magyarország türelmet kért, hogy legyen kapacitása a visszatoloncolt migránsok elhelyezésére. Kovács Zoltán ez utóbbit erősítette meg.

Tudod Trolli! Hazudozni csak szépen és pontosan tessék Wink
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-09-20, 17:04

Trollirtó írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Egy (30 milliárdba kerülő) mozdulattal áttolom a szart a szomszédra.
Amit most helyettünk neki kötelező kezelnie.
Szuper!

A magyar kormány nem SZEREZ érvényt, hanem
érvényt PRÓBÁL szerezni, legalábbis ezt igyekszik bizonyítani.


Trolli!

Elfelejtettél ( Very Happy Very Happy Very Happy ) gerincesen és egyenesen válaszolni a neked feltett kérdésekre. Vajon miért?

Kaphatok egyenes és gerinces választ?


Egyenesen és gerincesen válaszolok.
A kormányod ugyanúgy trollkodik, mint te.
Dublin 3-at lásd feljebb.

Nem Trolli, nem válaszolsz gerincesen.

Íme a 3 kérdés, amire pontokba szedve várom az egyenes válaszod. A mellébeszélést megspórolhatod. Azzal nem mész semmire.

1. Ha Horvátország EU tagállam, szerinted rá is vonatkoznak az EU törvényei?
2. Válaszold meg nekem kérlek, hogy per pillanat ma érvényben van-e még a Dublin 3 megállapodás?
3. Szerinted melyik kormány jár el helyesen? Az amelyik érvényt szerez az EU-s törvényeknek és megállapodásoknak, vagy az, amelyik ezeknek nem tesz eleget?

Dublin 3-at előbb megválaszoltam. Buktad azt is Wink

Akkor most jöhet a válasz a 3 feltett kérdésre.
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Trollirtó on 2015-09-20, 17:04

MátéBence írta:
Trollirtó írta:Magyarország egyoldalúan felfüggeszti a Dublin III. rendeletet, így nem lehet majd visszatoloncolni azokat, akik rajtunk keresztül jutottak el az EU-s tagállamokba.

Az osztrák Die Presse nyomán ír arról az Index, hogy a döntésről már tájékoztatta is az osztrák külügyminisztériumot Perényi János, hazánk bécsi nagykövete. Kovács Zoltán kormányszóvivő pedig megerősítette a felmondás tényét.


2015. 06. 23.

LINK


Csakhogy a Dublin 3 felfüggesztése NEM történt meg és nem is felfüggeszteni akartuk, hanem türelmet kértünk kapacitás híján a végrehajtáshoz. Tény Trolli pajti. Végig érvényben volt. Nálunk is.

Nice try! Majd legközelebb bejön Wink

Kovács Zoltán kormányszóvivő pedig megerősítette a felmondás tényét.

Akkor mikor is hazudott?

avatar
Trollirtó

Hozzászólások száma : 5217
Join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-09-20, 17:03

Trollirtó írta:Magyarország egyoldalúan felfüggeszti a Dublin III. rendeletet, így nem lehet majd visszatoloncolni azokat, akik rajtunk keresztül jutottak el az EU-s tagállamokba.

Az osztrák Die Presse nyomán ír arról az Index, hogy a döntésről már tájékoztatta is az osztrák külügyminisztériumot Perényi János, hazánk bécsi nagykövete. Kovács Zoltán kormányszóvivő pedig megerősítette a felmondás tényét.


2015. 06. 23.

LINK


Csakhogy a Dublin 3 felfüggesztése NEM történt meg és nem is felfüggeszteni akartuk, hanem türelmet kértünk kapacitás híján a végrehajtáshoz. Tény Trolli pajti. Végig érvényben volt. Nálunk is.

Nice try! Majd legközelebb bejön Wink
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Trollirtó on 2015-09-20, 17:02

MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Jó. Ismét bebizonyítottad, hogy az alapvető dolgokkal nem vagy tisztában.

Először is rossz a hasonlat. Mert tudod nekünk az az esernyő KÖTELEZŐ (!!!!!!!!!!) ha nem tudnád. Nekünk mint schengeni országnak KÖTELEZŐ megvédenünk a határunkat az "eső" ellen.
Most egy olyan országra folyik az eső, aki szintén EU tag (!!!) és neki is KÖTELEZŐ lenne megvédenie magát és rajta keresztül az EU-t az esőtől. De ez az ország ezt nem hajlandó megtenni. Én tisztán látom, hogy ki a ludas ebben a történetben. Jelzem, nem mi magyarok.

Így a kérdésedre az egyenes válasz (mert tőlem ilyet kapsz) az, hogy nekik is bizony fel kéne venniük az esernyőt.

Na és akkor tovább kérdezek párat:

1. Ha Horvátország EU tagállam, szerinted rá is vonatkoznak az EU törvényei?
2. Válaszold meg nekem kérlek, hogy per pillanat ma érvényben van-e még a Dublin 3 megállapodás?
3. Szerinted melyik kormány jár el helyesen? Az amelyik érvényt szerez az EU-s törvényeknek és megállapodásoknak, vagy az, amelyik ezeknek nem tesz eleget?

Várom az egyenes válaszaid továbbra is.

Egy (30 milliárdba kerülő) mozdulattal áttolom a szart a szomszédra.
Amit most helyettünk neki kötelező kezelnie.
Szuper!

A magyar kormány nem SZEREZ érvényt, hanem
érvényt PRÓBÁL szerezni, legalábbis ezt igyekszik bizonyítani.


Trolli!

Elfelejtettél ( Very Happy Very Happy Very Happy ) gerincesen és egyenesen válaszolni a neked feltett kérdésekre. Vajon miért?

Kaphatok egyenes és gerinces választ?


Egyenesen és gerincesen válaszolok.
A kormányod ugyanúgy trollkodik, mint te.
Dublin 3-at lásd feljebb.
avatar
Trollirtó

Hozzászólások száma : 5217
Join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

38 / 40 oldal Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.