Megbeszéljük - Bolgár nélkül

4 / 40 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Go down

Zsoca remekel

Témanyitás by MátéBence on 2015-12-11, 11:23

„Amerikai hírszerzés: menekültprogrammal jutnának be a terroristák az államokba

Az amerikai kongresszus republikánus vezetője szerint az amerikai hírszerzés arra a következtetésre jutott, hogy szélsőséges iszlamisták a menekültprogramot felhasználva igyekeznek bejuttatni embereiket az Egyesült Államokba. John McCaul erről egy neki készült titkos jelentés részleteit feltárva beszélt.

Az amerikai hírszerzés arra a következtetésre jutott, hogy iszlamista szélsőségesek a menekültprogramot felhasználva próbálják meg embereiket bejuttatatni az Egyesült Államokba – közölte hétfőn Washingtonban John McCaul, a képviselőház hírszerzési bizottságának republikánus párti elnöke a kongresszus munkájáról tudósító The Hill híroldal szerint.

McCaul a Nemzeti Terrorelhárítási Központ (NCTC) egy neki címzett és titkosnak minősített levelének részleteit fedte fel a Nemzeti Védelmi Egyetemen elmondott beszédében. A dokumentum szerint „terrorista kapcsolatokkal bíró személyek az amerikai menekültügyi programot felhasználva megpróbálnak bejutni az Egyesült Államokba”.

„A menekültügyi rendszer, mint minden bevándorlási program, sebezhető, felhasználhatják szélsőséges csoportok, amelyek igyekeznek megbízottjaikat Nyugatra juttatni” – hangzott a McCaul által idézett levél, amely kitért arra is, hogy 2010-ben iraki menekültek egy kisebb csoportját terrorizmus vádjával őrizetbe vették.

A Fehér Ház nem erősítette meg

Nem erősítette meg a Fehér Ház John McCaul állítását. Josh Earnest, az elnöki hivatal szóvivője védelmébe vette a menekültek átvilágításának amerikai gyakorlatát, amely rendszerint két évig is eltart. Az Egyesült Államokban kiélezett vita folyik a menekültügyi eljárás megszigorításáról, a képviselőház túlnyomó többséggel novemberben meg is szavazott egy ezt előíró törvénytervezetet. A nyugati országokban nagy nyugtalanságot kelt a 130 halálos áldozatot követelő párizsi, valamint a kaliforniai San Bernardinóban elkövetett, 14 ember halálával járó terrortámadás, és ezekkel összefüggésben a szélsőségesek beszivárgásának lehetősége.

Az amerikai törvényhozás republikánus párti többségének hangadói – de demokrata párti honatyák is – számos alkalommal aggodalmuknak adtak hangot amiatt, hogy az amerikai kormány ebben a pénzügyi évben 10 ezer szíriai menekült befogadását tervezi. A képviselőház a várakozások szerint a héten szavazni fog egy olyan törvénytervezetről is, amely megszigorítaná a beutazást az amerikai vízummentességi program által kedvezményezett 38 ország – köztük Magyarország – állampolgárai számára. John McCaul hétfői értékelése szerint az Iszlám Állam dzsihadista szervezet súlyosabb fenyegetés jelent, mint az al-Kaida valaha, beleértve azt az időszakot is, amikor még Oszama bin Laden irányította.” (MTI, Mandiner)

Milyen érdekes, mennyire árulkodó kis hír ez!

Mert hogy az amerikai hírszerzés szerint a terroristák a menekültekkel érkeznek majd az országba. Eközben mifelénk, a jó öreg Európában, eszement idióták, önsorsrontó fantaszták, és feketeöves politikai gengszterek egybehangzó állítása szerint nincs összefüggés a migráció és a terrorizmus között, sőt, ilyesmiről beszélni egyenesen bűn.

Közvetlenül azután, hogy kiraktuk a migránsokat és lezártuk a határokat végre, ezektől kell majd megszabadulni. Haladéktalanul!
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-12-11, 11:19

Jóska.bá írta:Már 101 * PI-nél tart az EUR......

Turidani magyarázkodhat.....

Bizony kell is magyarázkodni, mert sok az 1 bites kis homokdombocska, aki a közgazdaságtanhoz egyáltalán nem ért, de nagyon szeret észt osztani nap mint nap.
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Saul fiainak...

Témanyitás by MátéBence on 2015-12-11, 11:08

NOL komment a Saul fia Golden Globe díj nominálása kapcsán:



16 órája
CsipkeRózsa

Miért nem örültök egy magyar film sikerének?


15 órája

Máté Bence

Talán mert nem magyar a film. És itt most hivatkozni szeretnék a kedves rendező önmeghatározására, amelyet mint IGAZI liberális én 100% elfogadok.


CsipkeRózsa

Máté Bence,

ha te nem is tartod magyar filmnek, azért ez a siker Magyarországnak hoz dicsőséget.


Máté Bence

Akkor még egyszer. Nem én nem tartom magyarnak a filmet, hanem a kedves rendező. Tetszik érteni?
Én valódi, igazi liberális vagyok és elfogadom mindenkinek az önmeghatározását és közben határozottan visszautasítom az összes olyan próbálkozást, amely önkényesen megcímkéz embereket, adott esetben filmeket.



Amúgy meg tele a tököm az összes holokauszt filmmel. És ezt akkor is tartom, ha véletlen e jeles alkotás a VILÁG LEGJOBB filmje volna is. Nem fogom megnézni soha ezért.

avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Néphazugságban...

Témanyitás by MátéBence on 2015-12-11, 11:05

Ezt írja a drága jó Népszabadság "a szerk" nevezetű írója:

"miért méltatlan az utókor tiszteletére egy antiszemita."

Kedves jó "a szerk."!

Ezen alapon a fél magyar irodalmat és annak képviselőit dobhatjátok a kukába Kosztolányival, Adyval, Móriczal egyetemben, akik mind antiszemiták voltak, vagy azt tudjuk biztosan, hogy voltak kő kemény antiszemita megnyilatkozásaik.

Mégis a helyzet úgy áll, hogy senki nem akarja Kosztolányi szobrát ledönteni, senki nem akarja a Móricz Zsigmond körtér nevét megváltoztatni.

A hülyeséget és a buta hergelést tessék abbafejezni. Engem sem zavar a Siófokon álló, véleményem szerint nettó hazaáruló Károlyi Mihály szobra.
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Szönyi Szilárd tökéletes írása

Témanyitás by MátéBence on 2015-12-11, 11:04

Olyan uncsi már: ha a magyarok egy antiszemitának állítanak szobrot, Amerika összevonja a szemöldökét. Pedig törődhetne a maga dolgával – a négerfaló Wilson elnök és a zsidógyűlölő Henry Ford kultuszával – is.

Na jó, ez nem ilyen egyszerű. De azért majdnem. Vegyük sorjában.

1. Az év végén Székesfehérváron szobrot akarnak emelni Hóman Bálint egykori történésznek, politikusnak, kultuszminiszternek.

2. Hóman meggyőződéses antiszemita volta miatt hazai és külföldi zsidó szervezetek mellett Colleen Bell amerikai nagykövet és más tengerentúli tényezők is jelezték: nagyon remélik, hogy nem lesz szobor.

3. Pedig éppenséggel söpörhetnének a maguk háza táján is. Abban az évben, amikor a magyar parlament megszavazta a világszerte szégyenteljesnek nevezett numerus clausust, Henry Ford, a világszerte kedvelt autómárka névadója kiadta minden antiszemiták Bibliáját, A nemzetközi zsidó című művet. A gyáriparos múzeuma, szobra és kultusza ennek ellenére töretlenül áll, él és virul.

4. Ugyanebben a korszakban az 1913 és 1921 között elnökösködő – a nemzeti panteonból azóta sem kiakolbólított – Woodrow Wilson nevéhez a tengerentúli feketéket sújtó intézkedések sora fűződik. Köztük például az afro-amerikaiak nyilvános helyeken történő elkülönítése, egyetemi tanulmányaik és állami alkalmazásuk szigorú korlátozása. A tényre most kezdenek felfigyelni az ország fekete diákjai, és sok helyen követelik Wilson „trónfosztását”. De, hogy ne álljanak meg félúton, hadat üzentek Amerika egyik alapító atyjának, az ugyancsak rasszistának nevezett Thomas Jeffersonnak is.

5. Az amerikai fekete egyetemisták abszurdba hajló törekvései mutatják meg a legjobban, hogy milyen tévútra vezethet, ha egy történelmi alakot nem a személyiségének és munkásságának összetettségében, illetve a maga idejének tükrében, hanem kizárólag a jelen egyre inkább dogmatikussá váló politikai korrektségének fényében helyezünk mérlegre.

Ámde.

1. Ford és Wilson évtizedek óta létező, napjainkban csak megörökölt szobrával, kultuszával ellentétben Hóman Bálintot most akarják bronzba önteni. Márpedig minden ilyen gesztus egyszerre szól a megörökített személyről, illetve az alkotás kezdeményezőiről. Utóbbiak nyilván a történelmi személy valamely tulajdonságát, tettét példaként akarják állítani a kortársak elé.

2. Csakhogy Hóman Bálint politikusként nem alkotott különösképpen maradandót. És bár 1946-os, háborús bűnösként való elítélése miatt utóbb rehabilitálták, a Szálasi-korszakban is aktív mivolta, zsidóellenessége miatt nem érdemelne szobrot.

3. Történészként viszont megkerülhetetlen, ellenfelei által is nagyra tartott tényező; munkáin nemzedékek nőttek fel, kötetei ma is alapművek az egyetemeken.

4. Ezzel együtt történészeknek nemigen szokás szobrot állítani; pláne nem köztérit, és pláne nem egészalakosat – legfeljebb mellszobrot, s azt is valamely tudományos intézmény egyik zugában. Ebből következően a fehérvári gesztusnak – kell-e magyarázni? – erősen dafke íze van.

5. De ha már Hóman Bálint tudományos munkássága mindenképpen bronzöntőműhely után kiált, érdemes lett volna megfontolni egy közös alkotást kollégájával és szerzőtársával, Szekfű Gyulával. Merthogy, kedves történelmi kérdések iránt érdeklődő közvélemény, neki sincs még köztéri szobra. Szép kis páros lennének: az alkotásban benne volna sűrítve az egész XX. század minden kínja, dilemmája és útvesztője. A kiváló historikus ugyanis a második világháború után, a koalíciós években moszkvai nagykövetként tevékenykedett – de ez még a kisebb „bűne”: a legvadabb Rákosi-korszakban, 1953-tól országgyűlési képviselő volt, majd 1954-től egészen 1955-ös haláláig az Elnöki Tanács tagjként szolgált.
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by kondor on 2015-12-11, 10:05

doktorKá írta:
Jóska.bá írta:
doktorKá írta:Van megoldás a migránskérdésre.
A hírek szerint, többségében jól táplált, fiatal férfiak jöttek Európába. Na kérem. Németországban, ezeket a magukat szírnek valló férfiakat, néhány hetes katonai alapkiképzésben kell részesíteni, majd egy csapatszállító repülőn visszavinni Szíriába, ahol szárazföldi felszabadító harcot folytatnának, a NATO légierő támogatásával. Ezzel, egyrészt megoldódna az európai migránskérdés, (hisz győztes harcuk folytán, az asszonyok, gyerekek is hazatérhetnének), másrészt, a rengeteg hamis szír útlevéllel Európában dekkoló figura vagy visszamenne harcolni, vagy felfedné valós nemzetiségét, akkor pedig azért lehet kitoloncolni. Harmadrészt, az ISIS vereségével, csökkenne a migrációs nyomás Európán. Kéretik átgondolni!

Vetted-e észre, hogy a katonasággal, csak mint szerződéses vagy önkéntes lehetőséggel értettem eddig egyet ?
Más ne döntsön az életemről, mint apáméról döntött Horthy, aki kiküldte a keleti frontra - pedig nem akaródzott neki.

De, ha valaki öntudatból, vagy pénzért akar mások által öngyilkos lenni, az ellen semmi kifogásom.
Nem tetszik viszont, hogy utána meg az anyukák mennek tüntetni, hogy meghalt a fiuk - Amerikában persze....

Nos, azt gondolom, a szíreknek joga van nem harcolni, otthon. Mégiscsak az ő hazájuk. Ha akarja megvárja amíg lefejezik, vagy megvédi országát. Harmadik út nincs. Az azonban nincs rendben, hogy elmenekül, majd más megoldja helyettük Szíria felszabadítását. Ez nem megy. Érdemes segíteni őket ebben, de alapvetően nekik kell megoldani. Lehetnek pacifisták ők is, ez esetben Szíria, mint olyan, eltűnik az országok sorából. Kár érte, komoly történelemel, hagyományokkal bíró ország. Majd az ISIS ad neki, valami hülye nevet.

Látszik hogy nem figyelsz, csao hülye mantra. Felszerelni,kiképezni átdobni egy népi hadsereget.Sokkal nehezebb és többe kerül mint a koalicioval megoldani. Már próblta az usa.Teljes kudarc.Az egyetlen bevethető jól szervezett erő a kurd pesmerga harcosok.Végzik is a dolgukat,annak ellenére hogy jutalomra országra nem számíthatnak.Sokaknak nem érdekúk hogy segítséka kurdokat.Az usa növeli az elit kommandók létszámát.Érzékeny vesztességeket okoznak az Is-nek.egyenlőre a zavaros hadi helyzetben az egyetlen megoldás a bombázásokkal együt,míg nem tisztul a kép.
avatar
kondor

Hozzászólások száma : 1531
Join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Trollirtó on 2015-12-11, 09:22

doktorKá írta:Válasz.hu: Habony Árpád lett az új jobboldali médiabirodalom feje

2015. április 15., szerda, 10:10 Utolsó frissítés: 2015. április 15., szerda, 10:35

Szerző: hvg.hu



A Válasz.hu értesülése szerint április 9-én megalapították a Modern Media Group Befektetési és Vagyonkezelő Zrt.-t, amely az új jobboldali sajtóbirodalom központi cége lesz. Az egyik tulajdonos a miniszterelnök főtanácsadója, Habony Árpád.

Ez mind rendben is lenne - van pénze. Tudjuk is.
Nade honnan?
A kormány, a miniszterelnökség stb. nem alkalmazza,
egyetlen cégének árbevétele nulla.
Nem a táskája, a ruhája, az autója, az Ibizája a gond - hanem ennek a fedezete.
avatar
Trollirtó

Hozzászólások száma : 5217
Join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by doktorKá on 2015-12-11, 09:05

Jóska.bá írta:
doktorKá írta:Van megoldás a migránskérdésre.
A hírek szerint, többségében jól táplált, fiatal férfiak jöttek Európába. Na kérem. Németországban, ezeket a magukat szírnek valló férfiakat, néhány hetes katonai alapkiképzésben kell részesíteni, majd egy csapatszállító repülőn visszavinni Szíriába, ahol szárazföldi felszabadító harcot folytatnának, a NATO légierő támogatásával. Ezzel, egyrészt megoldódna az európai migránskérdés, (hisz győztes harcuk folytán, az asszonyok, gyerekek is hazatérhetnének), másrészt, a rengeteg hamis szír útlevéllel Európában dekkoló figura vagy visszamenne harcolni, vagy felfedné valós nemzetiségét, akkor pedig azért lehet kitoloncolni. Harmadrészt, az ISIS vereségével, csökkenne a migrációs nyomás Európán. Kéretik átgondolni!

Vetted-e észre, hogy a katonasággal, csak mint szerződéses vagy önkéntes lehetőséggel értettem eddig egyet ?
Más ne döntsön az életemről, mint apáméról döntött Horthy, aki kiküldte a keleti frontra - pedig nem akaródzott neki.

De, ha valaki öntudatból, vagy pénzért akar mások által öngyilkos lenni, az ellen semmi kifogásom.
Nem tetszik viszont, hogy utána meg az anyukák mennek tüntetni, hogy meghalt a fiuk - Amerikában persze....

Nos, azt gondolom, a szíreknek joga van nem harcolni, otthon. Mégiscsak az ő hazájuk. Ha akarja megvárja amíg lefejezik, vagy megvédi országát. Harmadik út nincs. Az azonban nincs rendben, hogy elmenekül, majd más megoldja helyettük Szíria felszabadítását. Ez nem megy. Érdemes segíteni őket ebben, de alapvetően nekik kell megoldani. Lehetnek pacifisták ők is, ez esetben Szíria, mint olyan, eltűnik az országok sorából. Kár érte, komoly történelemel, hagyományokkal bíró ország. Majd az ISIS ad neki, valami hülye nevet.
avatar
doktorKá

Hozzászólások száma : 2323
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by doktorKá on 2015-12-11, 08:55

Válasz.hu: Habony Árpád lett az új jobboldali médiabirodalom feje

2015. április 15., szerda, 10:10 Utolsó frissítés: 2015. április 15., szerda, 10:35

Szerző: hvg.hu



A Válasz.hu értesülése szerint április 9-én megalapították a Modern Media Group Befektetési és Vagyonkezelő Zrt.-t, amely az új jobboldali sajtóbirodalom központi cége lesz. Az egyik tulajdonos a miniszterelnök főtanácsadója, Habony Árpád.
avatar
doktorKá

Hozzászólások száma : 2323
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by doktorKá on 2015-12-11, 08:54

Jóska.bá írta:„Miből telik Habony Árpádnak, Orbán Viktor fantomtanácsadójának,
Magyarország egyik legbefolyásosabb emberének arra a luxusra,
amit nap mint nap az arcunkba dörgöl?” –
kérdezte az MSZP.
„Ahhoz nincs közünk, hogy ki hogyan tölti a szabadidejét” –
válaszolta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Ahhoz valóban nincs közünk, hogyan költi...
De ahhoz talán van valami köze a NAV-nak, hogy mibül ?

http://mszp.hu/hir/orban_viktor_sajtofonoke_is_ellenzi_a_vasarnapi_zarva_tartast


Van jövedelme...


Habony Árpád munkát ajánlott Dirk Gerkensnek,


2015. szeptember 17. 14:41

A Népszabadság szerint a TV2 vezérigazgatói posztjára hívta őt.
avatar
doktorKá

Hozzászólások száma : 2323
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Apró jele a nagy átalakulásnak

Témanyitás by Jóska.bá on 2015-12-11, 06:46

Az a törvénymódosítás, amely szerint minden állami vezető
családja annyi lábon állhat, ahány külön lakásban lakó családtagja van,
a zárókőve lehetett annak - a mintegy tizenöt éve elhangzott
ars poetikára épített - katedrálisnak, amely Baló György
műsorában hangzott el:
"Nem az a jó kérdés, szerkesztő úr, hogy etikus e, hanem
az a jó kérdés, hogy törvényes e !"

Szóval, ez a kupola-törvény lehetővé teszi, hogy
feleslegessé váljanak a sztrómanok, most már minden (gazdasági) hatalom -
ha nem is a dolgozó népé, de - politikai vezető réteg
családtagjaié lehet.
Erről a törvény elfogadása napján - mintegy M.L.-t "sajnálva" írtam.

És ezzel el is érkeztünk az első apró jelhez:
M.L. egy olyan négy hektáros felszíni homokbányát vett
O.V. családjától, amelyből a család évtizedek óta kinti a szemünkbe a homokot.
Szóval, nem lennék meglepve, ha M.L., magas áron, egy majdnem
teljesen lebányászott területet vásárolt volna most meg, amelynek
vételárából rövidesen az Ő.V. család - nyomott áron -
M.L. utóbbi időben vásárolt, nyert   földjeit vásárolná meg.

Ha ez bekövetkezik, már biztosak lehetünk benne, hogy
elkezdődött a sztrómanoknál dekkoltatott vagyonok
"törvényes, bár nem etikus" visszaszivattyúzása.....

... már csak egy-egy baleset hiányzik majd ezután, amely
lehetetlenné teszi azt, hogy az egykori sztrómanok énekelni kezdjenek.....

Jóóóóóó reggelt ?
avatar
Jóska.bá
Admin

Hozzászólások száma : 7355
Join date : 2015. May. 10.
Age : 68

Felhasználó profiljának megtekintése http://megbeszeljuk.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Na lássuk miről beszél az aljanép: Egy szösszenet a 888-ról

Témanyitás by Jóska.bá on 2015-12-10, 22:18

avatar
Jóska.bá
Admin

Hozzászólások száma : 7355
Join date : 2015. May. 10.
Age : 68

Felhasználó profiljának megtekintése http://megbeszeljuk.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Ibiza....

Témanyitás by Jóska.bá on 2015-12-10, 21:08

„Miből telik Habony Árpádnak, Orbán Viktor fantomtanácsadójának,
Magyarország egyik legbefolyásosabb emberének arra a luxusra,
amit nap mint nap az arcunkba dörgöl?” –
kérdezte az MSZP.
„Ahhoz nincs közünk, hogy ki hogyan tölti a szabadidejét” –
válaszolta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Ahhoz valóban nincs közünk, hogyan költi...
De ahhoz talán van valami köze a NAV-nak, hogy mibül ?

http://mszp.hu/hir/orban_viktor_sajtofonoke_is_ellenzi_a_vasarnapi_zarva_tartast
avatar
Jóska.bá
Admin

Hozzászólások száma : 7355
Join date : 2015. May. 10.
Age : 68

Felhasználó profiljának megtekintése http://megbeszeljuk.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Trollirtó on 2015-12-10, 19:48

DKW írta:

Így kellene lennie!
avatar
Trollirtó

Hozzászólások száma : 5217
Join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by DKW on 2015-12-10, 19:47

Jóska.bá írta:Nem volt váratlan.Benne volt a korban - ez igaz.
És megtette, amit akart. Ha ott voltál az 5. könyve
bemutatóján, emlékezhetsz, ő azt mondta,
megírta, amit akart, nem fog több könyvet írni.
Nyugodjék békében - amiért (szerintem) megdolgozott.

http://nepszava.hu/cikk/1079151-elhunyt-csernok-attila

Ezeket Nobella gyújtotta érte:


Nyugodjék békében, volt szerencsém vele párszor személyesen találkozni és beszélgetni a világ dolgairól. Pár értékes könyvel is megajándékoztam a 1900-as vekből.
avatar
DKW

Hozzászólások száma : 805
Join date : 2015. May. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by DKW on 2015-12-10, 19:42

avatar
DKW

Hozzászólások száma : 805
Join date : 2015. May. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Trollirtó on 2015-12-10, 19:35

Trollirtó írta:...ez nekem totálisan érthetetlen.
Vagy talán nagyon is értem?

Újpest-Fradi derbi lesz szombaton.
Gyerekkoromban mindkettővel gombfociztam és a játékosok nevét üvöltöttem a grundon focizva.
Most:
A Groupama Aréna vendégszektorába csak a külön busszal, szervezetten utazó résztvevők léphetnek be.
Az a szurkoló, aki nem a szervezett és meghirdetett jegyellenőrzést, utaztatást választja, nem tudja
megközelíteni a vendégszektor bejáratát, és nem léptethető be a sportrendezvény helyszínére.


Ez olyan kisbajszosporoszos rendpártiságnak tűnik.
Tévednék?

Még eszembe jutott: szóval manapság egy sportrendezvény, focimeccs nem olyan,
hogy összebeszélünk haverok, hogy szombaton meccsre megyünk. Veszünk jegyet
és ott leszünk.
Vénaszkenner meg vendégszektor meg buszoztatás meg miegymás?
Tudod, ki megy meccsre?
A fanatikus.
És az ország java része - remélem - nem az.
avatar
Trollirtó

Hozzászólások száma : 5217
Join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Gejza on 2015-12-10, 19:34

Jóska.bá írta:"Óvó néni kérem, a Pisti kétszer rúgott a Julikába,
akkor miért engem tetszik büntetni - én csak egyszer rúgtam...."

Mintha ezt hallanám, amikor Lázár János ezt mondja:
"Németország ellen kellene kötelességszegési eljárást indítani."
Azt is mondta,hogy "nálunk azért, mert valaki egy pártot támogat, még nem lesz nagykövet."-kivéve Kékessy Dezsőt.-ezt már én mondom!

Gejza

Hozzászólások száma : 1136
Join date : 2015. May. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Nem vagyok focirajongó, de...

Témanyitás by Trollirtó on 2015-12-10, 19:30

...ez nekem totálisan érthetetlen.
Vagy talán nagyon is értem?

Újpest-Fradi derbi lesz szombaton.
Gyerekkoromban mindkettővel gombfociztam és a játékosok nevét üvöltöttem a grundon focizva.
Most:
A Groupama Aréna vendégszektorába csak a külön busszal, szervezetten utazó résztvevők léphetnek be.
Az a szurkoló, aki nem a szervezett és meghirdetett jegyellenőrzést, utaztatást választja, nem tudja
megközelíteni a vendégszektor bejáratát, és nem léptethető be a sportrendezvény helyszínére.


Ez olyan kisbajszosporoszos rendpártiságnak tűnik.
Tévednék?
avatar
Trollirtó

Hozzászólások száma : 5217
Join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Komolyan mondom - mint az óvodában......

Témanyitás by Jóska.bá on 2015-12-10, 19:08

"Óvó néni kérem, a Pisti kétszer rúgott a Julikába,
akkor miért engem tetszik büntetni - én csak egyszer rúgtam...."

Mintha ezt hallanám, amikor Lázár János ezt mondja:
"Németország ellen kellene kötelességszegési eljárást indítani."
avatar
Jóska.bá
Admin

Hozzászólások száma : 7355
Join date : 2015. May. 10.
Age : 68

Felhasználó profiljának megtekintése http://megbeszeljuk.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by kondor on 2015-12-10, 18:45

Jóska.bá írta:Már 101 * PI-nél tart az EUR......

Turidani magyarázkodhat.....

Majd azt mondja ,hogy ez pénzügyileg jóóóó.De jóóóSmile)))))))))))))))))
avatar
kondor

Hozzászólások száma : 1531
Join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by kondor on 2015-12-10, 18:44

Jóska.bá írta:
DKW írta:

Vajon mért kapunk ennyi sok pénzt?Biztos megérdemeljük.Hahahahahaha
avatar
kondor

Hozzászólások száma : 1531
Join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by kondor on 2015-12-10, 18:38

Jóska.bá írta:Már 101 * PI-nél tart az EUR......

Turidani magyarázkodhat.....

Régen néztem már az árfolyamokat.Hát nagyon szar pénzünk van.Nem is csoda hogy így élünk.
avatar
kondor

Hozzászólások száma : 1531
Join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by kondor on 2015-12-10, 18:30

Jóska.bá írta:DJBÚ- :
( http://www.atv.hu/belfold/20151207-bolgar-szerint-gyurcsany-nincs-abban-a-helyzetben/hirkereso ) -
Azért ez érdekes....
"Sok egyéb mellett megjegyzi, hogy Gyurcsány nincs hatalmon,
így nincs abban a helyzetben,
hogy korlátozhassa a sajtószabadságot." ....
Szerintem egyszerűen aljasság ezzel a mondattal, hogy
"nincs abban a helyzetben, hogy korlátozhassa a sajtószabadságot." -
azt sejtetni, hogy ha helyzetben lenne, bizonyára korlátozná.....

Nincs ebben semmi különös.Alapvetően mint sokan mások,Bolgár sem tartja Gy.F.-et politikai tényezőnek.Függetlenűl attól hogy az Öszödi beszédet egy kort lezáró öszinte változtatni akaró beszédnek tartják.És nagyon szúrkoltak annak hogy a többség még jó ideig ne tartsa annak.Addig maradhatnak ezek hatalmon.
avatar
kondor

Hozzászólások száma : 1531
Join date : 2015. May. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 40 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.