"Kivéve a gyevi bírót !"

Go down

"Kivéve a gyevi bírót !"

Témanyitás by Jóska.bá on 2018-07-31, 07:08

Macron elnök - egy Európai Uniós konzultáció keretében, amely az európai szintű munkavállalás kereteiről szól - körbejárja az Európai Unió országainak kormányait - kivéve az Orbán vezette Magyarországot.

Mert a többi 26 kormánnyal ellentétben a magyar kormány nem vett/vesz részt a európai konzultációban - a Gyevi Bírónak van saját (szájbarágós) konzultációs rendszere.

Hál'istennek, megint egy lépéssel közelebb kerültünk az Európai Unió határához, ahogyan a miniszterelnök araszolgattatja kifelé az országot az európai demokráciákból a fasiszta diktatúrák irányába !

Azt kérdezed, hogy mi ebben a 'Hál'istennek' ?

Az, kedves barátom, hogy egyrészt - mint Tőle tudjuk, "van élet az Európai Unión kívül is", és a magyar Nép már csak olyan, hogy addig nem nyitja ki a szemét, amíg meg nem látja, hogy milyen az az "Európai Unión kívüli élet",
másrészt, ha majd egyszer kinyitja a szemét, talán azt is meglátja, hogy kinek "köszönheti" a nyugdíjkassza "megvédését", a járulék helyett adót, a lerobbant egészségügyet, a várható élethossz rövidülését, a tönkretett iskolarendszert, a tönkretett hulladék-gazdálkodást és sorolhatnám.

Végül észreveszi talán azt is, hogy gyermekei, unokái csak a Skypen vagy a Facebookon van a közelében, mert az, akiben van kurázsi, az a lábával szavaz a 2/3 ellen.

Nos akkor már késő lesz bármi olyat csinálni, amit a románok megléptek már '89-ben....

Jóóóóóó reggelt ? Jóóóóóó kávét !
avatar
Jóska.bá
Admin

Hozzászólások száma : 7355
Join date : 2015. May. 10.
Age : 68

Felhasználó profiljának megtekintése http://megbeszeljuk.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.