Megbeszéljük - Bolgár nélkül

1 / 40 oldal 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

Go down

"ne ölj'"

Témanyitás by Jóska.bá on 2015-05-21, 17:07

doktorKá írta:
Mellesleg, hagyjuk már ezt a "ne ölj'" parancsra hivatkozást, mert nagyon gyengusz. 2000 évig, e parancs ellenére, vigan kivégezték a gyilkosokat, sőt, a szintén keresztény alapokon működő USA-ban, ma is megteszik, nem egy helyen.

Miért hagynánk ?
Az, hogy az eddigi 2000 évben a hitehagyott ál-keresztény klérus semmibe vette
a parancsolatokat (pl. a katekézisben ma sincs benne a 2. parancsolat), nem jelenti azt, hogy
egy izig-vérig többféle kereszténységű (multi-vallású) miniszterelnök és egy árja-keresztény
Magyarország ne térhetne végre vissza a zsidó ihletésű és eredetű Bibliához és a kereszténység
alapítója, rabbat Jehua tanításaihoz !
avatar
Jóska.bá
Admin

Hozzászólások száma : 7342
Join date : 2015. May. 10.
Age : 68

Felhasználó profiljának megtekintése http://megbeszeljuk.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Vendég on 2015-05-21, 14:12

....................................

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-05-21, 10:20Moderált hozzászólás.
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-05-21, 10:18

Moderált hozzászólás.
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-05-21, 10:14

Moderált hozzászólás.
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Clochard on 2015-05-21, 10:13

Moderált hozzászólás

...majd ha megtanultad helyesen leírni a nickemet, akkor szólj hozzám, de akkor is csak akkor, ha kérdeztelek...
avatar
Clochard

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2015. May. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by doktorKá on 2015-05-21, 10:12

Te! Ezzel a redőny dologgal nagyon kicseszel a Viktorral! :-)))
avatar
doktorKá

Hozzászólások száma : 2323
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Clochard on 2015-05-21, 10:09

Nem akarok magyar állampolgár lenni

Nem az zavar, hogy ki mit mond Orbánról, vagy akár magáról az országról, hanem, hogy eltűröm ezt a mélymagyar szellemi és erkölcsi fertőt.Betelt a pohár. Nem akarok tovább magyar állampolgár lenni. Magyarnak magyar maradok, hiszen annak születtem. Magyar az anyanyelvem, magyar a kulturális gyökér, amely Európa viharvert, időtlen idők óta felettünk magasodó sziklájának egy mohával benőtt, nekem kedves szegletében köt Európához, a világkultúrához, az emberiséghez. De semmi közöm a mai Magyarországhoz. A legkevésbé a magyar államhoz, amelyet az aktuális kormány csalárd módon hajtott jármába, és irányít kényúrként egy sült bolond, egy küldetéstudatos, kiskaliberű balfasz, aki a Viktor nevet kapta a keresztségben több mint ötven évvel ezelőtt. Nyilván csak azért, hogy tegnap Strasbourgban Európa leszedhesse róla a keresztvizet.

Nem akarok magyar állampolgár lenni. Nem azért, mert szégyellem, hogy ilyen miniszterelnököt választottak maguknak és így nekem is a mindenki által megcsalt, és elkeseredett, az elmúlt negyedszázadban földönfutóvá tett testvéreim. Nem azért, mert ez az ember is magyarnak vallja magát és persze az is, csak a nyamvadtabb fajtánkból, mert hiszen ilyenek mindig voltak és mindig lesznek. Hol kevesebben, hol többen, hol hangoskodnak, hol meghunyászkodnak, de soha nem szántanak és nem vetnek. Ellentétben a keményen dolgozókkal, akik ezer év óta helyettük öntözik a verejtékükkel a földet, eltűrve, és most megint, hogy a termény dologtalanok magtáraiba kerüljön, ócska semmirekellők vagyonát gyarapítsa, midőn magyar gyerekek éheznek Mária (köz)munka alapú országában az istentelen magyar katolikus egyház szégyenletes áldásával. Ezrek lehajtott fejjel, könnyes szemmel nézik, ahogy megint ellopják tőlük a rögöt, amiért ezer évig ácsingóztak dédapáik, hogy műkörmös kitartottaknak, fociguru bankvezéreknek adhassa Orbán Führer Viktor nemtelen szolgálataikért cserébe.

Nem azért nem akarok magyar állampolgár lenni, mert szégyellem magam, hogy Strasbourgban, de a világ bármely táján a szájára veheti a magyart bárki és kiköphet e név hallatán, miközben persze – a jobbak – azzal vigasztalnak, hogy nem engem, nem minket mindannyiunkat gyaláznak, hanem csak Orbán Viktort és kormányát. Ez pont nem érdekel. Nekem a magyar állam és öntelt vezére az, amivel tele van a tököm. Orbán Führer Viktor rendszerétől van hányingerem. Attól a gyalázatos szisztémától, amit 2010 után vezetett be Hunniában és Pannóniában. Nem az zavar, hogy ki mit mond Orbánról, a kormányáról, vagy akár magáról Magyarországról, amit mégiscsak Orbánnal azonosít. Én nem akarok ennek a Magyarországnak az állampolgára lenni, mert szarul érzem magam benne. Lassan már semmivel nem tudok egyetérteni, nem vagyok képes az itt történtekkel azonosulni. Ég a pofám. Éspedig nem mások, hanem saját magam miatt. Azért, hogy tűröm ezt a megaláztatást, elviselem ezt a totális szellemi és erkölcsi nihilizmust. Nem teszek ellene semmit, legfeljebb a szájam jártatom. Mint most is.

Rohadtul elegem van ebből az országból, a kormányából, Orbán Viktorból és rokonaiból, kollégiumi szobatársaiból, régi- és új barátaiból, a seggnyalóiból, a tanácsadóiból, az agyament hobbijainak haszonélvezőiből, az összes pragmatikus gerinctelen faszból, aki csak pénzért tartja magasba a zászlót, na és persze azokból a fél- és teljes idiótákból, akik még fújják is a szelet a selyembe, hogy szépen lobogjon. Megvetem azokat, akik olyasmire adják a fejüket, ellenzéki politizálásra mondjuk, amihez semmi tehetségük nincs, és mindennel, amit csak tesznek, – talán szándékuk ellenére, de már ebben sem vagyok biztos – csak szellemi, erkölcsi és anyagi szenvedéseink meghosszabbodását szolgálják. Belőlük is elegem van. Főleg azért, mert azzal áltatják a híveiket, hogy egy négyzetméteren, a függöny mögé bújva, egy választási cédula ügyes kitöltésével el lehet küldeni a hatalomból Orbán Führer Viktort és bandáját, akik majd szépen gratulálnak a régi-új győzőknek, és visszavonulnak Felcsútra, hogy végre szenvedélyüknek hódolhassanak, és reggeltől estig a Puskás Arénában dekázva múlathassák az időt Mészáros Lőrinc gázszerelésből megtakarított pénzén. Mert ez nem igaz.

Rohadtul elegem van magamból, mert nem teszek semmit, hogy ne úgy legyen, ahogy van. Csak a szám jár, a többi széplelkű magyar álmodozóval együtt, hogy majd, a nyugat, a dél-nyugat, az észak, az észak-atlanti, a brüsszeli, a strasbourgi, a washingtoni izék, és persze az emberek, ha rájönnek, hogy, ha, ha, ha, ha… ha, ha elegük lesz, és ha, ha, ha… már nem bírják tovább, hogy vasárnap zárva van a Tesco. Na, majd akkor, akkor aztán, ha nem fog esni az eső, akkor. Mert esőben nem megy ki senki az utcára. Szóval elegem van a verbális ellenállásból és a sirámokból. Mától új világ kezdődik számomra. Tegnap feladtam az adóbevallásomat. Szerencsére évek óta egy vasat sem keresek Mária (köz)munka alapú országában, így pontosan négy sorban elfért az egész külföldön szerzett jövedelmem, ami után ott adóztam. Öt perc alatt végeztem. (Közben rám jött a röhögő görcs. Te jó isten, hány napig kell Csányi Sándornak és Mészáros Lőrincnek töltögetni az adóbevallását, a mindenféle osztalékok, meg földalapú támogatások, ingatlan értékesítések, meg egyéb számunkra ismeretlen bevételi források rovataiba, nem is beszélve arról, amire még sor sincs a bevallásban. Azokat a milliárdokat hogy a francba fogják leadózni. Nem lennék a helyükben.)

A helyzet jövőre is ez lesz. Személyi jövedelemadót nem fizetek Orbán Viktornak, a két lábon álló leányának és vejének sem, az egyelőre lábra se kapott díszpáholybitorló fiának meg pláne. Dafke nem fizetek be egy vasat se a magyar államnak, hogy a pénzemből tovább dagadjon Rogán gumiként nyúló lakása. Szíjjártó Péternek meg amúgy sem kell, mert van elég a szüleinek. Ha kell, az én adóforintjaim nélkül is vesznek neki még egy villát Dunakeszi Gyártelepen, vagy akár Dunakeszi Alsón, de még Dunakeszi Felsőn is. Isten, haza, család, de a gyerek az első. Visszafogom az áfafizetést is, mivel Vida Ildikó vezetésével az áfacsalás olyan méretű, hogy a NASA földkörül keringő űrhajóiról akkorának látszik, mint a kínai nagy fal és az ausztráliai Nagy-korallzátony együtt. Csak a rezsim áfáját vagyok hajlandó a rezsivel együtt megfizetni. (Mert nem tehetek mást.) Veszek még egy BKV bérletet és onnantól kezdve mindent a sógoréknál Bécsben és a Ficóéknál Pozsonyban fogok megvásárolni. Két hetente bevásárló túrát szervezek, (négyen egy kocsival) és mindent ott veszünk meg. Ami persze pont ugyanaz, mint itt. (Hogy rohadjanak meg azok a szemét, mocskos multik, köztük az összes magyar multi is. A fene essen az adózott és főleg az adózatlan nyereségükbe!) Nem fogok eleget tenni állampolgári kötelezettségeimnek, mivel nem élhetek állampolgári jogaimmal sem. Valamit valamiért. Semmit semmiért.

Az ablakomon pedig leeresztem a redőnyt, és addig nem húzom fel, amíg ez a mocskos rendszer meg nem dől. Nyáron legalább hűvös lesz, télen meg úgy is olyan sötét ez a 35 négyzetméteres udvari lakás, hogy teljesen mindegy. Nem ajánlom senkinek, hogy kövesse a példámat, mert tudatában vagyok, hogy sokunknak erre nincs lehetősége a család, az izé, meg az ecet miatt. Viszont bárki kitalálhat bármit, amivel itthon lehet alázni Orbán Führer Viktort, hogy ne kelljen szegénynek – megint csak a mi pénzünkön – Strasbourgba mennie a gyalázatért. (Már csak ezért is megéri.) Minden eredeti kezdeményezésnek publicitást adunk, hátha van, akinek az ellenállás, valamilyen, mások által kiötlött formája bejön. Ezt a „Csináld magad Orbán alázását” mozgalmat egészen addig kell szélesíteni, amíg élvezzük és más nem jut az eszünkbe. (Vagyis – ahogy elnézem a demokratikus ellenzéket és a társadalom jelenlegi tettrekészségét -, eltarthat ez akár 150 évig is.) Ha már nem szórakoztat minket, és eszünkbe jut, hogy lehetne olyasmiket is csinálni, amiket elődeink, olyanokat, amik most a nemzeti ünnepeink egyébként, akkor… ám legyen. Addig is, amíg megérik bennünk az elhatározás, röhögjünk együtt a nemzeti együttműködés idióta rendszerén, gáncsoljuk, ahol tudjuk! Persze közben: bízzunk istenben és tartsuk szárazon a puskaport!

Zsebesi Zsolt
avatar
Clochard

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2015. May. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by doktorKá on 2015-05-21, 10:08

Kloci!!! Mondd neki, hogy mantra! :-)))
avatar
doktorKá

Hozzászólások száma : 2323
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-05-21, 10:02

Clochard írta:Jó napot kívánok!


Szevasz!

Mit szólsz, hogy ismét nőtt a versenyszférában foglalkoztatottak száma, miközben 5,5%-al nőttek a reálbérek?
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-05-21, 10:00

turidani írta:by MátéBence Today at 09:20

  Téged is ideesz a jó fene, mert a saját fórumod halott
Hagyd szegényt, ez már a totális mélypont, mikor minden egyéb fórumból megpróbálja magát az agygörcseivel együtt importálni:))Apropó, jó reggelt mindenkinek

Csak egy szó:

Veszteske.
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Clochard on 2015-05-21, 09:57

Jó napot kívánok!

avatar
Clochard

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2015. May. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-05-21, 09:38

doktorKá írta:
MátéBence írta:
doktorKá írta:
MátéBence írta:
doktorKá írta:Valszeg én keveset nézem,  - esténként úgy háromszor 10 percet - de nem találom annyira szörnyűnek.

Szevasz Doki!

Valóban. Látványra nem szörnyű és már a bakik is egyre kevesebbek. De bazz! Ilyen primitív propaganda TV-t utoljára a Gyárfás csinált a Pártkeltével.

ez nyilván így van, de sajnos szegény királyi tv '90 óta sohasem volt független....csak épp esetleg szégyellősebb garitúra volt esetleg....bár, a Gyárfásék (magáncég) közszolglati frekvenciára vitele,  szerintem még sokáig nem lesz űbewrelhető.

De basszus Doki! Az tényleg már a science fiction kategória, hogy magyarországon normális közszolgálati média legyen? Lehet picit részrehajló! Esküszöm nincs azzal bajom. Húzzanak mindig a mindenkori kormányhoz. OK. De ne csináljunk már primitív lakájmédiát és propaganda TV-t. Így hiába veszik meg a legdrágább felszereléseket, hiába csinálják meg a legjobb látványt. Az egész úgy szar ahogy van.

hiddd el, ebben nincs vita köztünk, de a valóban független közszolgálati televízió valóban utópia. Azzal amit most csináltak én sem értek egyet, mert ez addig megy, amíg kormányon vannak. Utána, majd se HÍR TV, se közszolgálati...nem értettem miért jó ez, inkább vásárolták volna ki a HÍR TV-ből Simicskát. No, de nézzük mi a jó a dologban. Van egy korszerűsített, modern televíziós bázis. Sokba került, de fasza. Hátha, egyszer teljesítmény is születik. Addig meg, nézem a kereskedelmi csatornákat. Mellesleg, most a Viktor, Strasbourgi fellépéséből amit elcsíptem, azt kényelmes volt a közszolgálatin nézni.

Neked legyen mondva Doki!
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by doktorKá on 2015-05-21, 09:35

MátéBence írta:
doktorKá írta:
MátéBence írta:
doktorKá írta:Valszeg én keveset nézem,  - esténként úgy háromszor 10 percet - de nem találom annyira szörnyűnek.

Szevasz Doki!

Valóban. Látványra nem szörnyű és már a bakik is egyre kevesebbek. De bazz! Ilyen primitív propaganda TV-t utoljára a Gyárfás csinált a Pártkeltével.

ez nyilván így van, de sajnos szegény királyi tv '90 óta sohasem volt független....csak épp esetleg szégyellősebb garitúra volt esetleg....bár, a Gyárfásék (magáncég) közszolglati frekvenciára vitele,  szerintem még sokáig nem lesz űbewrelhető.

De basszus Doki! Az tényleg már a science fiction kategória, hogy magyarországon normális közszolgálati média legyen? Lehet picit részrehajló! Esküszöm nincs azzal bajom. Húzzanak mindig a mindenkori kormányhoz. OK. De ne csináljunk már primitív lakájmédiát és propaganda TV-t. Így hiába veszik meg a legdrágább felszereléseket, hiába csinálják meg a legjobb látványt. Az egész úgy szar ahogy van.

hiddd el, ebben nincs vita köztünk, de a valóban független közszolgálati televízió valóban utópia. Azzal amit most csináltak én sem értek egyet, mert ez addig megy, amíg kormányon vannak. Utána, majd se HÍR TV, se közszolgálati...nem értettem miért jó ez, inkább vásárolták volna ki a HÍR TV-ből Simicskát. No, de nézzük mi a jó a dologban. Van egy korszerűsített, modern televíziós bázis. Sokba került, de fasza. Hátha, egyszer teljesítmény is születik. Addig meg, nézem a kereskedelmi csatornákat. Mellesleg, most a Viktor, Strasbourgi fellépéséből amit elcsíptem, azt kényelmes volt a közszolgálatin nézni.
avatar
doktorKá

Hozzászólások száma : 2323
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-05-21, 09:24


Bocsánat! Nem halott! Az előszoba egészen él Smile

Nomeghát Darus barátod is ott hergeli magát, miután elküldték innen Wink Oda való hozzád. Méltó tagod Smile
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-05-21, 09:20


Téged is ideesz a jó fene, mert a saját fórumod halott Smile
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-05-21, 09:18

doktorKá írta:
MátéBence írta:
doktorKá írta:Valszeg én keveset nézem,  - esténként úgy háromszor 10 percet - de nem találom annyira szörnyűnek.

Szevasz Doki!

Valóban. Látványra nem szörnyű és már a bakik is egyre kevesebbek. De bazz! Ilyen primitív propaganda TV-t utoljára a Gyárfás csinált a Pártkeltével.

ez nyilván így van, de sajnos szegény királyi tv '90 óta sohasem volt független....csak épp esetleg szégyellősebb garitúra volt esetleg....bár, a Gyárfásék (magáncég) közszolglati frekvenciára vitele,  szerintem még sokáig nem lesz űbewrelhető.

De basszus Doki! Az tényleg már a science fiction kategória, hogy magyarországon normális közszolgálati média legyen? Lehet picit részrehajló! Esküszöm nincs azzal bajom. Húzzanak mindig a mindenkori kormányhoz. OK. De ne csináljunk már primitív lakájmédiát és propaganda TV-t. Így hiába veszik meg a legdrágább felszereléseket, hiába csinálják meg a legjobb látványt. Az egész úgy szar ahogy van.
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Turidani fájdalmak

Témanyitás by Vendég on 2015-05-21, 09:16A hozzászólást Koncsita összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-05-21, 09:36-kor.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by doktorKá on 2015-05-21, 09:15

MátéBence írta:
doktorKá írta:Valszeg én keveset nézem,  - esténként úgy háromszor 10 percet - de nem találom annyira szörnyűnek.

Szevasz Doki!

Valóban. Látványra nem szörnyű és már a bakik is egyre kevesebbek. De bazz! Ilyen primitív propaganda TV-t utoljára a Gyárfás csinált a Pártkeltével.

ez nyilván így van, de sajnos szegény királyi tv '90 óta sohasem volt független....csak épp esetleg szégyellősebb garitúra volt esetleg....bár, a Gyárfásék (magáncég) közszolglati frekvenciára vitele, szerintem még sokáig nem lesz űbewrelhető.
avatar
doktorKá

Hozzászólások száma : 2323
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-05-21, 09:13

Szépen emelkedtek a bérek márciusban

Márciusban a nettó reálbérek éves szinten 5,5 százalékos emelkedést mutattak, ami az egy évvel ezelőtti növekedési ütemnek majdnem a dupláját jelenti. Az alkalmazottak száma ugyanakkor csökkent februárhoz képest, ám ez kizárólag a közmunkás-létszám apadásának köszönhető, a versenyszférában pár ezer fővel bővült a létszám.

A márciusi -0,6 százalékos infláció mellett a nettó reálbérek átlagosan 5,5 száz alékkal mutatkoztak magasabbnak a tavaly márciusi összegnél.
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by doktorKá on 2015-05-21, 09:12

Jóska.bá írta:35-12 arányban elvetette Nebraska konzervatív többségű képviselőtestulete
a kivégzés lehetőséget az államban.

Lehet, hogy Nebraskában - ellentétben az úgynevezett keresztény magyar vezetéssel - olvasták a jézusi javításokat ?

ez nem ettől szenzáció, hanem attól, hogy az első, konzervatív vezetésű állam lenne, ahol ez sikerülne. Mellesleg, hagyjuk már ezt a "ne ölj'" parancsra hivatkozást, mert nagyon gyengusz. 2000 évig, e parancs ellenére, vigan kivégezték a gyilkosokat, sőt, a szintén keresztény alapokon működő USA-ban, ma is megteszik, nem egy helyen.
avatar
doktorKá

Hozzászólások száma : 2323
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-05-21, 09:10

doktorKá írta:Valszeg én keveset nézem,  - esténként úgy háromszor 10 percet - de nem találom annyira szörnyűnek.

Szevasz Doki!

Valóban. Látványra nem szörnyű és már a bakik is egyre kevesebbek. De bazz! Ilyen primitív propaganda TV-t utoljára a Gyárfás csinált a Pártkeltével.
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by doktorKá on 2015-05-21, 09:09

Jóska.bá írta:
Koncsita írta:A rendőrök elkapták a Budapesten meztelenül mászkáló nőt, telenül. A válasz ennyi volt:
   "Mert gonosz ember vagyok."
http://www.hir24.hu/belfold/2015/05/20/elfogtak-a-budapesten-meztelenul-maszkalo-not/

Ó, bárcsak a mi kormányunk gonoszsága is annyiban merülne ki, hogy csapatostúl meztelenül mászkálnának,
ahelyett, hogy nyugdíj-pénztárakat, európai uniós euró-milliardokat,
elszegényedett családok millióit fosztanak ki, saját zsebre.....

már annyi tisztesség sincs bennük, mint 2000 körül, hogy
"Be mi nyerjünk a legtöbbet..."

Szívesebben elnézném nekik.....


Na, ez felháborító! Javaslom, demonstráljunk a Városi Meztelenség Mozgalom keretében, hogy ezután bárkinek joga legyen meztelenül mászkálni a városban. Ha nem fázik, akkor tegye.
avatar
doktorKá

Hozzászólások száma : 2323
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by doktorKá on 2015-05-21, 09:06

Valszeg én keveset nézem, - esténként úgy háromszor 10 percet - de nem találom annyira szörnyűnek.
avatar
doktorKá

Hozzászólások száma : 2323
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence on 2015-05-21, 09:02

Jóska.bá írta:http://www.hir24.hu/poszt-itt-publi/2015/05/18/nagy-bando-andras-igazi-kabare-a-kozszolgalati-teve/

Kezd kifújni a királyi hírtévé.
Mit lehetne még közvetíteni ?
Például lassúsági pipaversenyt, élőben....


Fel nem foghatom, hogy miért kellett ezt az amúgy jó ötletet és koncepciót ilyen buta primitív módon elkúrni. Ráadásul milliárdokért Sad
avatar
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304
Join date : 2015. May. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 40 oldal 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.