Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+9
DKW
Jóska.bá
Gejza
Rumcájsz
pincesor
doktorKá
mavtelep
kondor
Clochard
13 posters
10 / 40 oldal
10 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Tudjátok-e,
hogy az "egyszerűsített" stadion 100 milliárdjából lazán be lehetne fejezni az M4-et?
Még ezen a horribilis áron is?
Bár így a "megszállási emlékmű" mellett még két mementója lesz a dúláskormánynak:
egy befejezetlen autópálya
és egy üresen kongó csilivili stadion ....
Apropos: balogpáter most avatta fel valami könyvelő mellszobrát.
A többszázmilliós "megszállási emlékművet" felavatta már valaki?
Még ezen a horribilis áron is?
Bár így a "megszállási emlékmű" mellett még két mementója lesz a dúláskormánynak:
egy befejezetlen autópálya
és egy üresen kongó csilivili stadion ....
Apropos: balogpáter most avatta fel valami könyvelő mellszobrát.
A többszázmilliós "megszállási emlékművet" felavatta már valaki?
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Apropos - közmunka
Régen volt: segélyezési-ellátási rendszer + közmunka.
Ma van: időben és pénzben és egyáltalán erősen redukált segélyezési-ellátási rendszer + felpumpált közmunka.
Tudjátok-e, hogy ez utóbbi SOKKAL többe kerül az adófizetőknek?
Ma van: időben és pénzben és egyáltalán erősen redukált segélyezési-ellátási rendszer + felpumpált közmunka.
Tudjátok-e, hogy ez utóbbi SOKKAL többe kerül az adófizetőknek?
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Ha ez igaz egyáltalán, akkorKoncsita írta:Jóska.bá írta:http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150602_Gyulolunk_mindenkit__Beindult_a_memgyar
Jó éjszakát !
NEM veheti el a magyarok munkáját, mert nincs nekik ... És biztos tud magyarul, aki ide téved ... És itt is akar maradni, minimálbérért.
CÉLJA: a határmenti magyarok uszítása a szerencsétlenek ellen.
És semmi más nem is lehet.
ÉRTELME: NULLA!
EREDMÉNYE: a határmenti magyarok kapával-kaszával fognak
sorakozni a határon, nehogy elvegye valaki az imádott és nagyra becsült közmunkájukat...
Hát igen, még csak rokonnak sem kell lenniKoncsita írta:
Ezen SIMICSKA röhöghet a legjobban ...
Jóska.bá írta:http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150602_Gyulolunk_mindenkit__Beindult_a_memgyar
Jó éjszakát !
NEM veheti el a magyarok munkáját, mert nincs nekik ... És biztos tud magyarul, aki ide téved ... És itt is akar maradni, minimálbérért.
Vendég- Vendég
Jóska.bá írta:Tízmillió dollárok cseréltek gazdát Blatter közvetlen környezetében, de ő, "egyetlen becsületes", érintetlenként (érinthetetlenként ?) minderről semmit sem tudott....
Csak akkor vált számára gyanússá a dolog, amikor az miniszterelnök is gratulált az újraválasztásához,
akinek a látogatása már Mubarakok és Szaakasvilit is megbuktatta.
És gyorsan bejelentette a jövő évi lemondását - hagyva magának egy évet a nyomok "rendezésére".
Pedig a magyar Keresztapa - a jelenlétével - már akkor jelezte a FIFA környékén lévő
iszonyatos mértékű korrupció miatti balhé lehetőséget, amikor tavaly
- Öregecskedő Negyedosztályú Pocakos Futballsámán létére -
Svájcban odapofátlankodott az Aranylabda átadó ünnepségre....
Egyébként Svájcban a FIFA oroszországi ügyletei miatt nyomoznak,
az USÁ-ban pedig szövetségi nyomozás indult Blatter ellen.
Emlékeztetőül:
a Finesz mélyrepülését az a kiszivárogtatás indította el, amely 6 magyar - kormánnyal közeli kapcsolatban álló - személy korrupció gyanúja miatti kitiltásáról szólt...
Ezek szerint TÖBB ERKÖLCSI ÉRZÉKE VOLT neki, mint a neki gratuláló Orbán Viktornak ... Ebbe is belebukott a nagyfőnök.
Vendég- Vendég
kondor írta:Politikai szarkeverés.Össze vissza beszél.Azt gondolta ezzel megmenti a kormány és a saját tekintélyét.Az már nem jön vissza.A történész asszony megen meghívott egy két alzheimeres volt német politikust.Aztán egy jót Trockijozott ,kommunistázott.Szerintem ő volt párttag,az átkosba.Különben sem hiszek Mariskának,a szeme sem áll jól.Aztán egy volt Német M.E. kijelentette hogy O V oda kell figyelni.Én is ezt mondom.Folyamatosan figyelni kéne.
Megint BELEKÉNYSZERÍTETTE MAGÁT egy PÁVATÁNCBA, önként és dalolva. Ennyire nem tudnak hasznos dolgot találni? Egy kisebb szarból csinált egy nagyobbat.
Vendég- Vendég
Trollirtó írta:Én egyszerűen nem értem, hogy veheti BÁRKI is komolyan,
hogy egy pártelnök feleségének cége által vezetett, 11 tagból
álló konzorcium bevétele jogtalan pártfinanszírozás lenne...
1) BÜSZKÉNEK kellene lenni arra, hogy egy magyar cég sikeres,
és IGAZI pályáztatással jelentős EU-pályázatot nyer meg.
2) Igazi trollmódszer, ha ezt mondom, de: akkor már nézzük meg
a többi párt elnőkének-alelnökének rokonait, milyen bevételű
cégeik vannak. Mert akkor nyilván ezek a bevételek is jogtalan pártfinanszírozások.
3) Őőőő ISMÉT nevetségessé teszi magát - és vele az egész országot.
Ezen SIMICSKA röhöghet a legjobban ...
Vendég- Vendég
Altus-megbízás
Én egyszerűen nem értem, hogy veheti BÁRKI is komolyan,
cégeik vannak. Mert akkor nyilván ezek a bevételek is jogtalan pártfinanszírozások.
A nyolcórás nálam sem szokásos, de a tegnapi este miatt az átlagosnálJóska.bá írta:A kukát már el is vitték. Tehát én már voltam valaki....Trollirtó írta:
álmoskább vagyok a kelleténél és az átlagosnál kevésbé értem a koreai angolt:)
Trollírtónak igaza van.
Őőő olyan, mint Bodóné (aki mindig másról kezd el beszélni, ha a bor árát kérik).
Őőő jobb, mint Bodóné, mert magától beszél naponta mindig másról, csak, hogy
ne legyen ideje bárkinek is megkérdezni Tőle, hogy hogyan spórolhatott meg
a csaladja milliárdokat a politikusi jövedelméből és a GYES-ből...?
Őőő jobb, mint Bodóné, mert magától beszél naponta mindig másról, csak, hogy
ne legyen ideje bárkinek is megkérdezni Tőle, hogy hogyan spórolhatott meg
a csaladja milliárdokat a politikusi jövedelméből és a GYES-ből...?
kondor írta:Politikai szarkeverés.Össze vissza beszél.Azt gondolta ezzel megmenti a kormány és a saját tekintélyét.Az már nem jön vissza.A történész asszony megen meghívott egy két alzheimeres volt német politikust.Aztán egy jót Trockijozott ,kommunistázott.Szerintem ő volt párttag,az átkosba.Különben sem hiszek Mariskának,a szeme sem áll jól.Aztán egy volt Német M.E. kijelentette hogy O V oda kell figyelni.Én is ezt mondom.Folyamatosan figyelni kéne.
Nekem délelőtt csak egy kávé jár !
A kukát már el is vitték. Tehát én már voltam valaki....
Trollirtó írta:A hatórás kávé nálunk is megvolt, most jön a nyolcasomJóska.bá írta:
És már kitettem az üres sörösdobozokat is, ma viszik el:)
Holnap 6-kor pedig ismét "valaki" leszek - a kukát fogják üríteni...
A szeme sem áll jól...
.... és Matolcsyé, az unortodox szakemberé sem...
Bagoly mondja Verébnek, hogy Nagyfejű...
Emlékszem arra, hogy nem is olyan régen még, finesz-csinovnyikok és megmondó zemberek
szakmányban szidták Juncker luxemburgi, úgymond off-shore pénzügyi, illetve adópolitikáját.
Ma meg Őőő csinálta meg Európa, de talán a Világ legnagyobb ÁLLAMI pénzmosodáját azzal, hogy
- nem kérdezve a pénz eredetét, hogy az Gripen-, futball-, stadion-, vagy más sztrómanokkal
lebulizott korrupcióból vagy akár kábítószer eladásból, kaszinókból származnak e ? -
egy egyszeri, díj ellenében
az ÁLLAM, illetve a Harács-kormány büntetlenséget biztosít a szép, tisztára mosott pénz mellé.
Ráadásul az Állami Pénzmosoda - akárcsak a Patyolat egykor -
jutányos, és a szolgáltatás gyorsaságával
arányos díjakat számít fel:
- 2 évnél hosszabb mosási idő esetén az összeg 10 % a díj mértéke,
- 1 és 2 év között 20 %-ot számítanak fel a pénzmosásért,
- az "expressz pénzmosás díja is csak 30 % !
Tessék, tessék, most lehet ! Kétes eredetű pénzeit Magyarországon tisztára moshatja - akár azonnal is !
szakmányban szidták Juncker luxemburgi, úgymond off-shore pénzügyi, illetve adópolitikáját.
Ma meg Őőő csinálta meg Európa, de talán a Világ legnagyobb ÁLLAMI pénzmosodáját azzal, hogy
- nem kérdezve a pénz eredetét, hogy az Gripen-, futball-, stadion-, vagy más sztrómanokkal
lebulizott korrupcióból vagy akár kábítószer eladásból, kaszinókból származnak e ? -
egy egyszeri, díj ellenében
az ÁLLAM, illetve a Harács-kormány büntetlenséget biztosít a szép, tisztára mosott pénz mellé.
Ráadásul az Állami Pénzmosoda - akárcsak a Patyolat egykor -
jutányos, és a szolgáltatás gyorsaságával
arányos díjakat számít fel:
- 2 évnél hosszabb mosási idő esetén az összeg 10 % a díj mértéke,
- 1 és 2 év között 20 %-ot számítanak fel a pénzmosásért,
- az "expressz pénzmosás díja is csak 30 % !
Tessék, tessék, most lehet ! Kétes eredetű pénzeit Magyarországon tisztára moshatja - akár azonnal is !
Szia!kondor írta:Politikai szarkeverés.Össze vissza beszél.Azt gondolta ezzel megmenti a kormány és a saját tekintélyét.Az már nem jön vissza.A történész asszony megen meghívott egy két alzheimeres volt német politikust.Aztán egy jót Trockijozott ,kommunistázott.Szerintem ő volt párttag,az átkosba.Különben sem hiszek Mariskának,a szeme sem áll jól.Aztán egy volt Német M.E. kijelentette hogy O V oda kell figyelni.Én is ezt mondom.Folyamatosan figyelni kéne.
Szerintem ez egy teljesen meddő "vita", maszatolás.
Nem az a célja, hogy mi történik a halálbüntetéssel.
Azzal NEM történhet semmi, ha EU-tagok akarunk maradni.
Szépjóreggelt Mindenkinek!
A hatórás kávé nálunk is megvolt, most jön a nyolcasomJóska.bá írta:
És már kitettem az üres sörösdobozokat is, ma viszik el:)
Holnap 6-kor pedig ismét "valaki" leszek - a kukát fogják üríteni...
Folyamatosan támadják Gy.F.-et és az Altust.!!!!!!
Ez a buta Lézer Janó meg a sleppje nem tudja megemészteni hogy ezt a meccset már el bukták.Az a helyzet hogy még Gy.F. volt M M.E.-nek is nagyobb szava van Brüsszelben,mint ennek a kurzusnak.persze már dolgoznak rajta hogy eltüntessék őket a politikai palettáról.Nagyot fog szólni.Hehehehe.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
A halálbüntetést nem akarjuk bevezetni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Politikai szarkeverés.Össze vissza beszél.Azt gondolta ezzel megmenti a kormány és a saját tekintélyét.Az már nem jön vissza.A történész asszony megen meghívott egy két alzheimeres volt német politikust.Aztán egy jót Trockijozott ,kommunistázott.Szerintem ő volt párttag,az átkosba.Különben sem hiszek Mariskának,a szeme sem áll jól.Aztán egy volt Német M.E. kijelentette hogy O V oda kell figyelni.Én is ezt mondom.Folyamatosan figyelni kéne.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Gömöri Zsolt ügyei miatt nyomozás indul.
Gömöri Zsolt pénzügyei miatt nyomozás indul,
miután a paralimpikonok pénzével úgy bánt, mintha sajátja lenne...
De ne feledkezzünk el arról sem, hogy Gömöri annak a Deutsch Tamásnak a védence,
akinek az előző, sportminiszteri regnálása alatt és után
5 000 000 000 (5 milliárd) értékű stadion-beléptető rendszer
"tűnödött el" kézen-közön.....
miután a paralimpikonok pénzével úgy bánt, mintha sajátja lenne...
De ne feledkezzünk el arról sem, hogy Gömöri annak a Deutsch Tamásnak a védence,
akinek az előző, sportminiszteri regnálása alatt és után
5 000 000 000 (5 milliárd) értékű stadion-beléptető rendszer
"tűnödött el" kézen-közön.....
Joseph Blatter...
Tízmillió dollárok cseréltek gazdát Blatter közvetlen környezetében, de ő, "egyetlen becsületes", érintetlenként (érinthetetlenként ?) minderről semmit sem tudott....
Csak akkor vált számára gyanússá a dolog, amikor az miniszterelnök is gratulált az újraválasztásához,
És gyorsan bejelentette a jövő évi lemondását - hagyva magának egy évet a nyomok "rendezésére".
Pedig a magyar Keresztapa - a jelenlétével - már akkor jelezte a FIFA környékén lévő
Emlékeztetőül:
a Finesz mélyrepülését az a kiszivárogtatás indította el, amely 6 magyar - kormánnyal közeli kapcsolatban álló - személy korrupció gyanúja miatti kitiltásáról szólt...
Emlékeztetőül:
Bevándorlók...
"Modernkori népvándorlásnak" nevezte Őőő azt, ami következni fog.....
Ennek szellemében a bevándorlási hivatal 50 millióval többet kap a probléma kezelésére....
...és ennek húszszorosát, 1 milliárdot költ a gyűlöletkeltés kormánya az idegen-ellenes óriás-plakát kampányra.
Gratulálok !
Ennek szellemében a bevándorlási hivatal 50 millióval többet kap a probléma kezelésére....
...és ennek húszszorosát, 1 milliárdot költ a gyűlöletkeltés kormánya az idegen-ellenes óriás-plakát kampányra.
Gratulálok !
és már megint hat óra... és szerda.....
Akkor hát...
Jóóóóóó reggelt és jóóóóóó reggelit !
Nagy nehézségek árán végül elérte a kamionos segély-konvoj az ukrajnai célterületet....
A magyar éhezők távolabb vannak a szervezőktől...
Jóóóóóó reggelt és jóóóóóó reggelit !
Nagy nehézségek árán végül elérte a kamionos segély-konvoj az ukrajnai célterületet....
A magyar éhezők távolabb vannak a szervezőktől...
"Kicsit apró, kicsit sárga, kicsit savanyú - de a miénk !" -Virág elvtárs...
... és az építési költség is a barátainkhoz jutott ! - Ahogy a stadion és útépítés költségei is...
Rumcájsz írta:
Ezért aztán - jókora csúszással és ennél persze jóval drágábban - létrehozták azt a Duna-parton álló csodálatos cukros-puccos-habos giccspalotájukat és az azt körülölelő disney-parkot!
10 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
10 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.