Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+11
pincesor
kondor
mavtelep
Trollirtó
doktorKá
Gejza
turidani
Böbe2
Jóska.bá
DKW
Rumcájsz
15 posters
5 / 40 oldal
5 / 40 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
A hallgatag cowboy azt mondta hogy "három" - és enyhén begörbítette a mutatóujját:)
MátéBence írta:Belize írta:
Ajánlom hogy rólam is és a feleségemről is gyorsan szállj le kisköcsög, különben én látogatlak meg, de én csak utólag köszönök. Megmondom előre.
Jóska bá!
Egyébb kérdés van még?
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Trollirtó írta:
Miért nem állsz már le ezzel a gumicsonttal is?
Magadból indulsz ki és ránkvetíted magadat.
Megkaptad az admin válaszát.
Szerintem ennyi, ezt minden normális ember érti...
Mert nem tudom elfogadni a sunnyogó, megtévesztő, képmutató, hazug viselkedést.
De láthatóan mi páran kisebbségben vagyunk ezzel a véleményünkkel. De nem baj. Abbahagyom. Elfogadom, hogy lehet így játszani. Legyen akkor sok-sok regisztrált név. Minél többen. Jöjjenek a régi kedves KR nevek. Aztán lássuk, hogy marad-e az egységes mérce!
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
"Senkit nem érdekel itt a kínlódásod, több néven sem tudtok egy normális mondatot leírni, mert trollok vagytok."
Mondja ezt itt nekünk az a főtroll, aki éjjel-nappal itt vergődik és még életében nem tudott egy egyszerű és igaz magyar mondatot sem helyesen leírni!
Mondja ezt itt nekünk az a főtroll, aki éjjel-nappal itt vergődik és még életében nem tudott egy egyszerű és igaz magyar mondatot sem helyesen leírni!
A hozzászólást Rumcájsz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-09, 13:23-kor.
Rumcájsz- Hozzászólások száma : 388
Belize írta:MátéBence írta:
Miért hazudozol? Az IP címed már lebuktatott! Annyira primitív hazudozó vagy! És még gerinctelen is.
Ajánlom hogy rólam is és a feleségemről is gyorsan szállj le kisköcsög, különben én látogatlak meg, de én csak utólag köszönök. Megmondom előre.
Jóska bá!
Egyébb kérdés van még?
Most írtam.MátéBence írta:Én korrektül fórumoznék. És nem gondolom, hogy csinálnom kéne mindenféle régi KR-es nicket csak azért, hogy cukkoljak azzal egyeseket. Végülis lehetnék JuditDr, aser és álszent pofával irogathatnék mindenféle jobbos szövegeket. Biztos nagyon örülnétek neki.Jóska.bá írta:
Te ezt tennéd.
Nekünk eszünkbe sem jut, főleg azért, mert nem ez a normális...
Belize írta:MátéBence írta:
A Nemzeti Együttműködés Rendszerében NEM a pártpolitikai szimpátia a fontos. Mint látható
Hát nem, Simicskát iskibaszták* kigórták a pikszisből, mert ellenkezett a fúrerrel. A mi pénzünket meg máshoz tolják át ezentúl, te meg tapsolj hozzá eszetlen kis pöcs.
*moderálva
Milyen szép, hogy mostmár a régi gyurcsányisták is ellenségek lettek Nektek mindenki ellenség. Beszűkült agyu barom vagy Koncsika. Szektás idióta
A hozzászólást MátéBence összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-09, 13:23-kor.
"Kettő..." - mondta a hallgatag cowboy...
Belize írta:MátéBence írta:Belize írta:
Nem vagyok semmiféle Koncsika, a hozzászólásod meg nem erről szólt, csak olyan hülye vagy, hogy nem is tudod, hogy miről.
Miért hazudozol? Az IP címed már lebuktatott! Annyira primitív hazudozó vagy! És még gerinctelen is.
A hozzászólást Jóska.bá összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-09, 13:17-kor.
Miért nem állsz már le ezzel a gumicsonttal is?MátéBence írta:DKW írta:
Magadból indulsz ki és ránkvetíted magadat.
Megkaptad az admin válaszát.
Szerintem ennyi, ezt minden normális ember érti...
Jóska.bá írta:MátéBence írta:
MIért nem érvényesíted azt a tríviát, hogy 1 ember 1 nicknév?
Vagy akkor mostantól én is kezdjek el beregisztrálgatni régi Klubrádiósok nevein? Tényle erre van szükséged? [/h2]
Írtam már neked, hogy nem ellenőrizhető, hogy ki hány nicket használ,
csak azt ellenőrzi a rendszer, hogy minden nickhez más-más email-cím tartozik-e.
Ha ez rendben van, akkor visszaigazol a rendszer.
Nekem meg nem feladatom, hogy eldöntsem, ki hányszorosan hasadt tudatú.
Nem is akarom. Azt meg végképpen nem értem, miért kell több nicket használni,
ha egyszer mindenki minden véleményét leírhatja, ha az (szerintem) nem
szélsőséges és nem sértegeti a többiek lelkivilágát.
Ha hiszed, ha nem van nekünk még régi "Malamud"-unk is, aki sohasem ír ide,
csak "Malamud, az igazi"....
Kizárólag ál-Tündérlalánk nincs már....
Szóval csinálj te is több nicket, ha a te tudatod is többszörösen hasadt.
Ha nem - akkor leírhatod a véleményedet egy név alatt is.
Bocsánat Jóska bá! Ez szimplán nem igaz. Utána néztem. A rendszer leköveti az IP címeket és a neveket. Meg tudod nézni te magad két kattintással.
Bárkinek a neve mellett rá tudsz kattintani az adataira. Te mint admin. Tudom!!!!!!!!!!!! Utánanéztem! És a rendszer kiírja, hogy adott IP-ről hányan írtak már hány néven.
De sajnálom, hogy ezt a pár kattintást és az ezzel következő rendrakást sajnálod.
Én korrektül fórumoznék. És nem gondolom, hogy csinálnom kéne mindenféle régi KR-es nicket csak azért, hogy cukkoljak azzal egyeseket. Végülis lehetnék JuditDr, aser és álszent pofával irogathatnék mindenféle jobbos szövegeket. Biztos nagyon örülnétek neki.
MátéBence írta:Belize írta:
Nem vagyok semmiféle Koncsika, a hozzászólásod meg nem erről szólt, csak olyan hülye vagy, hogy nem is tudod, hogy miről.
Vendég- Vendég
MátéBence írta:DKW írta:
Akkor pár regisztrált maradna. És? Jobb a hazudozás, sunnyogás és megtévesztés? Mert ha igen, akkor nemsokára garantálom, hogy tele lesz a fórum mindenféle régi Klubrádiós nevekkel
Senkit nem érdekel itt a kínlódásod, több néven sem tudtok egy normális mondatot leírni, mert trollok vagytok.
Vendég- Vendég
Belize írta:Nem vagyok semmiféle Koncsika, a hozzászólásod meg nem erről szólt, csak olyan hülye vagy, hogy nem is tudod, hogy miről.kondor írta:
DKW írta:MátéBence írta:
Mondja ezt az a hasadt tudatú elmebeteg, aki tegnap még Koncsita néven irogatott, ma éppen Belize néven hazudozok itt.Jóska bá!!!!
Nem kéne rendet rakni végre a nickek háza táján??
MIért nem érvényesíted azt a tríviát, hogy 1 ember 1 nicknév?
Vagy akkor mostantól én is kezdjek el beregisztrálgatni régi Klubrádiósok nevein? Tényle erre van szükséged?
Ugyan már, akkor alig pár regisztrált maradna:)))))))))
Akkor pár regisztrált maradna. És? Jobb a hazudozás, sunnyogás és megtévesztés? Mert ha igen, akkor nemsokára garantálom, hogy tele lesz a fórum mindenféle régi Klubrádiós nevekkel
Jóska.bá írta: VEZÉR ÜTI KIRÁLYT
Orbán szerint a keresztény nyugaton „kitaláltunk egy demokráciának nevezett politikai rendszert, jól el is vagyunk vele minden nyűgével, bajával együtt”, de semmi biztosítéka nincs, hogy a nyugati formák átvétele máshol is eredményre vezetne.
Ezért „ne legyünk a világ tanítói, ne adjunk leckéket emberi jogokból, demokráciából” – mondta a Nemzeti Örökítőanyag, amivel egyet is kell értenünk, hiszen a kudarc eleve kódolt: aki nem ismeri a tananyagot, az ne tanítsa.
Márpedig Orbánnak a demokrácia fogalma oly magas, mint libának a farzseb.
Nem mondom, volt idő, amikor a suttyó jó társaságba keveredett, ahol ragadt is rá valami, de ennek hamar vége szakadt.
A demokratikus gondolkodás vékony máza úgy pergett le róla, mint trágya a tehén seggéről a napon, és előtűnt a pater familias mázsás pofonjai által belévert autokrata jellem, már amennyiben vele kapcsolatban jellemről lehet egyáltalán beszélni.
VEZÉR ÜTI KIRÁLYT >>>>
Európa szégyene ez a majomparádé, nem államférfi.
A hozzászólást Belize összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-09, 13:10-kor.
Vendég- Vendég
DKW írta:
Igaza van a tábla írójának - mert az a hulladék lerakó hely egyedül csak az ő helye, oda más szemét már nem való!
Rumcájsz- Hozzászólások száma : 388
Pupu megint remekelt:
VEZÉR ÜTI KIRÁLYT
Orbán szerint a keresztény nyugaton „kitaláltunk egy demokráciának nevezett politikai rendszert, jól el is vagyunk vele minden nyűgével, bajával együtt”, de semmi biztosítéka nincs, hogy a nyugati formák átvétele máshol is eredményre vezetne.
Ezért „ne legyünk a világ tanítói, ne adjunk leckéket emberi jogokból, demokráciából” – mondta a Nemzeti Örökítőanyag, amivel egyet is kell értenünk, hiszen a kudarc eleve kódolt: aki nem ismeri a tananyagot, az ne tanítsa.
Nem mondom, volt idő, amikor a suttyó jó társaságba keveredett, ahol ragadt is rá valami, de ennek hamar vége szakadt.
A demokratikus gondolkodás vékony máza úgy pergett le róla, mint trágya a tehén seggéről a napon, és előtűnt a pater familias mázsás pofonjai által belévert autokrata jellem, már amennyiben vele kapcsolatban jellemről lehet egyáltalán beszélni.
VEZÉR ÜTI KIRÁLYT >>>>
VEZÉR ÜTI KIRÁLYT >>>>
Egy jó ok az elzavarásukra - a sok közül...
Jóska.bá írta:
Ha már az én gyerekem nem éhezik (nagyon),
akkor meg lehet osztani az ételt más éhező gyerekekkel is !
De most Romániában kevesebb az éhező gyerek,
mint amennyit Őőőő koldussá tett !
Egyszerű ez, mint a faék !
Trollirtó írta:Nehéz ügy.Jóska.bá írta:Trollirtó írta:
Hát persze!
De meglesz az anyaország-anyuska gondoskodása orbáncáratyuska révén, oszt meg pár szavazat is...
Nyilvánvalóan hazahúz a szíve a gazdasági bevándorlónak..... ősei földjére. mai birtokaira....
Ha az erdélyi kórház ellen vagyok, akkor idegenszívű vagyok.
Ha azt mondom, hogy annak a pénznek millió helye lenne itthon is - demagóg.
MÁS OKOKAT KELL KERESNI (VAN SZÁMOS), és ezek miatt (is) el kell kergetni őket.
Fényévekre a közélettől.
Ha már az én gyerekem nem éhezik (nagyon),
akkor meg lehet osztani az ételt más éhező gyerekekkel is !
De most Romániában kevesebb az éhező gyerek,
mint amennyit Őőőő koldussá tett !
DKW- Hozzászólások száma : 805
És olcsók a sí pályák erdélyben.Kettőt egy csapásra,3 csapás,ezek csak csapkodnak....Hehehehe
Jóska.bá írta:kondor írta:
Állítólag pszihátria is lesz.Ha már lúd ,legyen kövér.Hehehehehe
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Mit tegyünk?
Nehéz ügy.Jóska.bá írta:Trollirtó írta:
Hát persze!
De meglesz az anyaország-anyuska gondoskodása orbáncáratyuska révén, oszt meg pár szavazat is...
Nyilvánvalóan hazahúz a szíve a gazdasági bevándorlónak..... ősei földjére. mai birtokaira....
Ha az erdélyi kórház ellen vagyok, akkor idegenszívű vagyok.
Ha azt mondom, hogy annak a pénznek millió helye lenne itthon is - demagóg.
MÁS OKOKAT KELL KERESNI (VAN SZÁMOS), és ezek miatt (is) el kell kergetni őket.
Fényévekre a közélettől.
Erdélyből Gráczba utazni - hosszú az !
kondor írta:Jóska.bá írta:Trollirtó írta:
Hát persze!
Állítólag pszihátria is lesz.Ha már lúd ,legyen kövér.Hehehehehe
Ezt (sem) érzékelik pofonnak...Rumcájsz írta:Trollirtó írta:
Hát persze!
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ugyan még hány pofonra van vajon szüksége itt az ájult félázsiai homo-orbanicusoknak ahhoz, hogy végre felébredjenek ebből a kómából?
Az elszakadt nemzettest ápolgatása, ami miatt dagad nemzethy keblük.
5 / 40 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
5 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.