Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Megbeszéljük - Bolgár nélkül

+8
turidani
Rumcájsz
Böbe2
Trollirtó
doktorKá
Gejza
kondor
westfall
12 posters

15 / 40 oldal Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Go down

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Matolcsy barátunk,levelét megírta!

Témanyitás by Gejza 2015-06-23, 21:34

http://www.atv.hu/videok/video-20150623-rona-peter-eb
Remélem ezt a levelet átnézette valami írástudóval mielőtt postára adta mivel úgy tudom nem egészen százas az angolja.
Magyarként nem szeretnék úgy égni emiatt mint Lázár János a kéménytéglák miatt.

Gejza

Hozzászólások száma : 1136

Vissza az elejére Go down

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Mert jönnek az "rezsi-növelések" !

Témanyitás by Jóska.bá 2015-06-23, 21:31

Rumcájsz írta:SEGÍTSÉG!
Elvonási tüneteim vannak, mert már legalább egy hónapja semmit nem hallok a mindenható RIZSACSÖKKENTÉSRŐL!
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Hozzászólások száma : 7355

https://megbeszeljuk.hungarianforum.com

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty A 22-es csapdája!!!!A végén már a doki is azt mondta"Doki ugorjon"Miközben ott állt a parton.

Témanyitás by kondor 2015-06-23, 21:31

Jóska.bá írta:
Rumcájsz írta:

Nincs új a nap alatt...

"...Tudatában vagyok annak, hogy az én nézőpontom szubjektív. Nincs sok értelme a propagandáról folytatott vitának. Ez gyakorlati dolog. Nem lehet elméletileg eldönteni, hogy egy bizonyos propaganda jobb-e, mint a másik, hanem az a jó, amely eléri a kívánt eredményeket, és az a rossz, amely nem vezet a kívánt eredményekhez. Nem számít, ha ez utóbbi intelligens propaganda, mivel a feladata nem az, hogy intelligens, hanem az, hogy sikeres legyen. Ezért elkerülöm az elméleti vitákat a propagandával kapcsolatban, mivel ennek nincs értelme. A propaganda azzal mutatja meg, hogy jó, ha bizonyos időszakon belül meg tudja nyerni a népet, és izzó lelkesedést tud benne kelteni egy eszme iránt. Ha nem sikerül ezt megtennie, rossz propaganda. Ha meg tudja szerezni a népnek, amit az meg akar szerezni, feltehetőleg jó, ha nem, feltehetőleg rossz..."

Joseph Göbbels:
FELISMERÉS ÉS PROPAGANDA

http://tinyurl.com/nq2hq5r

Erre mondta a Finesz 1998-as kampány-tanácsadója:
"A politikai üzenetet is úgy kell eladni, mint a mosóport"
kondor
kondor

Hozzászólások száma : 1531

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Morzsolódunk,ez a célja ennek a bagázsnak.!

Témanyitás by kondor 2015-06-23, 21:27

Remélem Rumcájsz látunk még.
kondor
kondor

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Erre mondta...

Témanyitás by Jóska.bá 2015-06-23, 21:24

Rumcájsz írta:
Trollirtó írta:

Ezt szajkózzák ők is meg a trolljaik is.
Pedig hazugság. De a tények nem szokták zavarni őket:)
Azt is szajkózzák, hogy az emberek 80%-a kerítést akar a határra.
Ez is nyilvánvaló hazugság.
És van még számos.

Mindegy, hogy mit, de elég sokat kell szajkózni, és egy 
idő után mindenki ugyanazt fogja szajkózni. Gondolkodás nélkül.
Ez a taktikájuk.

Nincs új a nap alatt...

"...Tudatában vagyok annak, hogy az én nézőpontom szubjektív. Nincs sok értelme a propagandáról folytatott vitának. Ez gyakorlati dolog. Nem lehet elméletileg eldönteni, hogy egy bizonyos propaganda jobb-e, mint a másik, hanem az a jó, amely eléri a kívánt eredményeket, és az a rossz, amely nem vezet a kívánt eredményekhez. Nem számít, ha ez utóbbi intelligens propaganda, mivel a feladata nem az, hogy intelligens, hanem az, hogy sikeres legyen. Ezért elkerülöm az elméleti vitákat a propagandával kapcsolatban, mivel ennek nincs értelme. A propaganda azzal mutatja meg, hogy jó, ha bizonyos időszakon belül meg tudja nyerni a népet, és izzó lelkesedést tud benne kelteni egy eszme iránt. Ha nem sikerül ezt megtennie, rossz propaganda. Ha meg tudja szerezni a népnek, amit az meg akar szerezni, feltehetőleg jó, ha nem, feltehetőleg rossz..."

Joseph Göbbels:
FELISMERÉS ÉS PROPAGANDA

http://tinyurl.com/nq2hq5r

Erre mondta a Finesz 1998-as kampány-tanácsadója:
"A politikai üzenetet is úgy kell eladni, mint a mosóport"
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Nem tisztelnek semmit,csak az unortodoxiát.

Témanyitás by kondor 2015-06-23, 21:24

Jóska.bá írta:
Rumcájsz írta:

Hát igen! - ez a "baleset" nemcsak Marxot, de a másik szegény öreget a Názáreti Jézust is utolérte! De nem hiszem, hogy ezért az előbbit az egyetemi aulából és jegyzetekből, utóbbit pedig a templomokból és az ott celebrált misékről ki kéne hajigálni - inkább az ő tanításaikból gyilkos ideológia gyártókat kéne mindig és mindenhol ignorálni!

lol!

Róna megmondta a frankót.Kiírtuk magunkat a nyugatias demokráciák-ból.a lehető legrosszabb a megítélésünk.Az a kevés renomé is el lett baxva.
Számít ezeknek Marx vagy Jézus.Csak az akit éppen az önös érdekeiknek tudnak szolgálatukba állítani.Marx most éppen nem.
kondor
kondor

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Rumcájsz 2015-06-23, 21:23

Jó éjszakát kívánok, és egyúttal el is köszönök innen.
Keresek egy tisztább helyet magamnak, ahol ezek a mocskos nácik még nem fészkelhették így be magukat.
Viszontlátásra kedves barátaim!
Rumcájsz
Rumcájsz

Hozzászólások száma : 388

Témanyitás by Gejza 2015-06-23, 21:20

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 10931724_1623230897920874_1990441638287333678_n

Gejza

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Kr-nál lehet hogy így volt de ez nem a kr fóruma.Szerintem te nem érted!!!!!!

Témanyitás by kondor 2015-06-23, 21:18

Jóska.bá írta:
turidani írta:

Már a KR fórumon sem értettétek, hogy ez nem a ti, vagy a veletek hasonlóan gondolkodók fóruma. Egyébként a fórum pont arról szól, hogy az ember tudomásul veszi, hogy a másik oldalnak is van véleménye. Aki erre nem képes, az keressen magának egy zárt társaságot, és ott örüljenek egymásnak, hogy milyen okosan látják a világ dolgait.
kondor
kondor

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Na ezzel maradéktalanul egyetértek !

Témanyitás by Jóska.bá 2015-06-23, 21:17

Rumcájsz írta:
doktorKá írta:

Az öreg kitalált egy faszságot, a többi hülye, meg gyilkos ideológiát gyártott belőle. Talán, méltóbb fickót is találnak az aulába.

Hát igen! - ez a "baleset" nemcsak Marxot, de a másik szegény öreget a Názáreti Jézust is utolérte! De nem hiszem, hogy ezért az előbbit az egyetemi aulából és jegyzetekből, utóbbit pedig a templomokból és az ott celebrált misékről ki kéne hajigálni - inkább az ő tanításaikból gyilkos ideológia gyártókat kéne mindig és mindenhol ignorálni!

lol!
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by Rumcájsz 2015-06-23, 21:16

turidani írta:
Rumcájsz írta:

A szokásos arrogáns személyeskedésedre - amelyek kizárólag téged/titeket és nem engem/minket minősítenek tisztelt barátom - ha megengeded nem reagálok.
Mindössze csak egy árva megjegyzést tennék:
Hálát adok a sorsnak, hogy bár a legnagyobb fájdalmamra fizikailag elszakította tőlem és a szülőhazájuktól az unokáimat, de ezzel viszont ugyanakkor kimenekítette őket innen a hozzád hasonló kápók lélekmérgező hatása alól!
Nagyon sajnálom ugyanakkor mindazokat a honfitársaimat akiknek a gyerekei és unokái nem részesülhetnek ilyen szerencsében.

Bármennyire próbáljátok előadni a finom lelket, mindig kitör belőletek az igazi énetek, amit már annyiszor volt alkalmunk megtapasztalni korábban is.
Általában elég hülyén veszi ki magát, ha valaki az ismert előzmények után arrogáns személyeskedésről írkál, meg hogy ő nem reagál, utána meg lekápózza lazán a másikat.
Én azért továbbra se fokoznám az eddigi élvezeteket, megállapítom, hogy buckához méltó módon viselkedsz, illik hozzád ez az elnevezés, jócskán megszolgáltad:)

Na ja, mert mint tudjuk még egy kiszolgált öreg kápónak is van ám önérzete!

Rumcájsz
Rumcájsz

Hozzászólások száma : 388

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Írd már meg nekem, mi az a "bucka" ? Amit én tudok: "kicsi halom"

Témanyitás by Jóska.bá 2015-06-23, 21:14

turidani írta:
kondor írta:
turidani írta:

Nem olyan különleges eset, épp összefújt három-négy buckát a szél, és ilyenkor te büszke vagy magadra, hogy a többséghez tartozol.
Miután tisztáztuk a sorrendiséget, totál érdektelen, hogy szerinted ki mit vár el a másiktól.
A lényeg, hogy már megint ti nem tudtatok viselkedni, és ez akkor is így marad, ha még szereztek magatok mellé egy ötödik selejtet is, aki egyetértő morgások közepette büszkén trolloz egyet.
Igazából sokat segítene a dolgon, ha látnád magad, milyen madarat formázol, miközben Kondornak nevezed magad:))

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 800px-Dodok

Nem azért írogatok ide meg vagyok itt mert kíváncsi vagyok a faxságaidra.Hanem mert leírom a véleményemet a hasonlóan gondolkodók között.És nem látom szívesen a hazugságaitokat a teljes objektivitástól mentes írásaitokat.

Már a KR fórumon sem értettétek, hogy ez nem a ti, vagy a veletek hasonlóan gondolkodók fóruma. Egyébként a fórum pont arról szól, hogy az ember tudomásul veszi, hogy a másik oldalnak is van véleménye. Aki erre nem képes, az keressen magának egy zárt társaságot, és ott örüljenek egymásnak, hogy milyen okosan látják a világ dolgait.
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Jó. Nevezzük. De igaz, nem ?

Témanyitás by Jóska.bá 2015-06-23, 21:13

turidani írta:
Jóska.bá írta:Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 FueQTGq

Miután időközben pár igazán vicces plakát is született, ezt inkább nevezzük futottak még kategóriában.
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by turidani 2015-06-23, 20:54

kondor írta:
turidani írta:

Nem olyan különleges eset, épp összefújt három-négy buckát a szél, és ilyenkor te büszke vagy magadra, hogy a többséghez tartozol.
Miután tisztáztuk a sorrendiséget, totál érdektelen, hogy szerinted ki mit vár el a másiktól.
A lényeg, hogy már megint ti nem tudtatok viselkedni, és ez akkor is így marad, ha még szereztek magatok mellé egy ötödik selejtet is, aki egyetértő morgások közepette büszkén trolloz egyet.
Igazából sokat segítene a dolgon, ha látnád magad, milyen madarat formázol, miközben Kondornak nevezed magad:))

Nem azért írogatok ide meg vagyok itt mert kíváncsi vagyok a faxságaidra.Hanem mert leírom a véleményemet a hasonlóan gondolkodók között.És nem látom szívesen a hazugságaitokat a teljes objektivitástól mentes írásaitokat.

turidani
turidani

Hozzászólások száma : 991

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty "Magyarország a helyén teljesit !"

Témanyitás by Jóska.bá 2015-06-23, 20:53

A Freedom House Bulgáriával, Romániával és Szerbiával
oda sorolta Magyarországot, ahová való: mint
a "nem szilárd demokrácia" szintjére - a Balkánra - soroltattunk.....

A hozzászólást Jóska.bá összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-23, 20:54-kor.
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by turidani 2015-06-23, 20:51

Jóska.bá írta:Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 FueQTGq

Miután időközben pár igazán vicces plakát is született, ezt inkább nevezzük futottak még kategóriában.
turidani
turidani

Témanyitás by turidani 2015-06-23, 20:50

Trollirtó írta:
turidani írta:

Ugye még mindig nem érted, kedves trollirtó kartács, hogy mi a probléma?
Nem.
Csak annyit vélek érteni, hogy ferde lelkületed 
még inkább elferdült valamitől, éppen ma...
De ez nem akadályoz meg egy kis zsidózásban, sőt.

Hát igen, eddig a pontig bármelyikőtök eljut lazán.
Őszintén szólva ez ölég sovánka. Pontosabban egy buckának épp elég, de csak annak.
turidani
turidani

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Szép estét ?....!

Témanyitás by Jóska.bá 2015-06-23, 20:49

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 FueQTGq
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Nem tudom én nem hallottam összeget.De Szalay úgy látszik már lát benne fantáziát.Jó darabig faragta a maga módján az Orbán kormányt.Aztán most jó lett a nemes úrnak.

Témanyitás by kondor 2015-06-23, 20:48

Trollirtó írta:
kondor írta:

Mintha ma hallottam volna, hogy CSAK a pályázási díj vagy húszmilliárd forint.
Jól hallottam?
kondor
kondor

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Nem csak szolok, hogy nem illik vendégségbe szellenteni.

Témanyitás by kondor 2015-06-23, 20:45

turidani írta:
kondor írta:Szinte senkivel nem egyezik a véleményed.Ennek ellenére is ellen véleményeket ellen érveket vetsz hozol ide.Sértödösködsz, minösítgetsz.Mi a faszt képzelsz te magadról.
Jó lenne ha le állítanád magad.Fel vagy itt háborodva, az is trollkodás ha szinte semmiben nem egyezik a véleményed az itteniekkel.és igazából kurvára nem csípsz minket de elvárod hogy kulturáltan reagáljunk a provodra.Megáll az eszem.

kondor
kondor

Témanyitás by Trollirtó 2015-06-23, 20:44

Mintha ma hallottam volna, hogy CSAK a pályázási díj vagy húszmilliárd forint.
Jól hallottam?
Trollirtó
Trollirtó

Hozzászólások száma : 5217

Témanyitás by Gejza 2015-06-23, 20:44

turidani írta:
Gejza írta:
No persze,úgy mint Paks esetén.

Köztünk szólva, Paks se egy nagy truváj, csupán azok sikonyálnak ellene, akik kimaradtak a buliból, de egyébként ilyen fizetési feltételekkel, és így elhúzva csöppet se fogja megerőltetni az ország gazdaságát.
Szerintem abban bíznak,hogy nem nyerünk és majd akkor lehet rinyálni,hogy már megint nyomják Krahácsot.

Gejza

Témanyitás by Trollirtó 2015-06-23, 20:34

turidani írta:

Ugye még mindig nem érted, kedves trollirtó kartács, hogy mi a probléma?
Nem.
Csak annyit vélek érteni, hogy ferde lelkületed 
még inkább elferdült valamitől, éppen ma...
De ez nem akadályoz meg egy kis zsidózásban, sőt.
Trollirtó
Trollirtó

Hozzászólások száma : 5217

Témanyitás by Gejza 2015-06-23, 20:33

"Köztünk szólva, Paks se egy nagy truváj, csupán azok sikonyálnak ellene, akik kimaradtak a buliból, de egyébként ilyen fizetési feltételekkel, és így elhúzva csöppet se fogja megerőltetni az ország gazdaságát."
Na itt kezdődik a buckaság!

Gejza

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

15 / 40 oldal Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.