Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+8
turidani
Rumcájsz
Böbe2
Trollirtó
doktorKá
Gejza
kondor
westfall
12 posters
34 / 40 oldal
34 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
A biróság elhalasztotta....
A biróság (gondolom addig, amig ki nem kérik a Fő-Finesz véleményét) elhalasztotta a Klubrádió
Médiahatósággal szembeni igényének tárgyalását....
Oszt´ jónapot !
Médiahatósággal szembeni igényének tárgyalását....
Oszt´ jónapot !
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Naponta emberek tízezrei kényszerültek elhagyni otthonukat a káoszba fordult országokban az ENSZ jelentése szerint.
Közel hatvanmillióan menekültek el otthonukból háború vagy üldöztetés miatt
– ismertette az ENSZ jelentését a The New York Times.
Közel hatvanmillióan menekültek el otthonukból háború vagy üldöztetés miatt
– ismertette az ENSZ jelentését a The New York Times.
DKW- Hozzászólások száma : 805
DKW írta:
Amit KÁ idéz, az nem a zsidó talmudból való, hanem antiszemita gyűlölködő oldalakról.
TUDOM!
PONTOSAN EZÉRT IS VERTEM BELE AZ ORRÁT A SAJÁT PISZKÁBA!
Rumcájsz- Hozzászólások száma : 388
Rumcájsz írta:doktorKá írta:
Amit KÁ idéz, az nem a zsidó talmudból való, hanem antiszemita gyűlölködő oldalakról.
Úgy rémlik, nem ismered Landeszmann szövegét. Szinte, a rendszerváltás pillanatában mondta, egyszersmind megalapozva, az új zsidó-keresztény viszonyt. Bassza meg, '90 előtt azt sem tudtam, nem is érdekelt, ki a zsidó. Az ilyen fajankók miatt, viszont ez hamar megváltozott.
"A Heti Magyarország című lap február 26-i számában, egy interjúban Landeszmann György budapesti vezető főrabbi kijelentette: ha kivonnák a zsidó értékeket Magyarországról, `akkor nem maradna más, csak a bő gatya és fütyülős barack`.
...JESSZUSOM - SZŰZMÁRIÁM! - és akkor most mi van, vesszen minden zsidó?!?
Ha egy keresztény, egy muszlim, egy buddhista, vagy akár egy sintóista főpap mond egy oltári marhaságot - és bizony hányan és hányszor tettek már ilyet - akkor ki kell irtani a gyülekezetét?
No ne már, nem veszed észre, hogy a szemellenződ már levegőt venni sem hagy a számodra?
doktorKá írta:Rumcájsz írta:
Ezt a baromságot meg honnan vetted barátom?
Csak nem a Vona, vagy valamelyik alhuszárja mondta a gárdaavatódon?
...de - feltételezve és meg nem engedve, hogy ez a csúnya Landeszmann rabbi szerinted valami rondát és/vagy illetlent mondott a keresztényekre, attól neked hoch-goj barátom miféle leszámolni valód van a zsidósággal mint vallási, etnikai és nemzeti közösséggel?
Ja és a Talmud viszont az Ószövetség héber bibliamagyarázata, úgyhogy óvatosabban bánj a pocskondiázásával...
Amúgy jelzem, hogy nem kaptam választ a feltett kérdéseimre - csak nem azért mert KÍNOS?!?
Úgy rémlik, nem ismered Landeszmann szövegét. Szinte, a rendszerváltás pillanatában mondta, egyszersmind megalapozva, az új zsidó-keresztény viszonyt. Bassza meg, '90 előtt azt sem tudtam, nem is érdekelt, ki a zsidó. Az ilyen fajankók miatt, viszont ez hamar megváltozott.
"A Heti Magyarország című lap február 26-i számában, egy interjúban Landeszmann György budapesti vezető főrabbi kijelentette: ha kivonnák a zsidó értékeket Magyarországról, `akkor nem maradna más, csak a bő gatya és fütyülős barack`.
...JESSZUSOM - SZŰZMÁRIÁM! - és akkor most mi van, vesszen minden zsidó?!?
Ha egy keresztény, egy muszlim, egy buddhista, vagy akár egy sintóista főpap mond egy oltári marhaságot - és bizony hányan és hányszor tettek már ilyet - akkor ki kell irtani a gyülekezetét?
No ne már, nem veszed észre, hogy a szemellenződ már levegőt venni sem hagy a számodra?
Mellesleg sok mély-keresztény turul honfitársunknak már az a gatya, meg a fütyülős barack is elég kétséges, hogy vajon megvan-e otthon a ládafiában
Jóska.bá írta:Kiirtotta a családját, majd magát is felakasztotta....
Szeretném tudni az okot is !
Elképzelhető-e, hogy ez a család is az Őőőő intézkedéseiből származó szegénység áldozata lett ?
Borítékolható, hogy kormányunk áldásos tevékenysége hozta ilyen döntési helyzetbe.
Szörnyű, amit ma DrK összehord. Eszement antiszemita.
Kiirtotta családját...
Kiirtotta a családját, majd magát is felakasztotta....
Elképzelhető-e, hogy ez a család is az Őőőő intézkedéseiből származó szegénység áldozata lett ?
Haggyuk már kérem békén legalább itt a zsidóságot!
doktorKá írta:Zohar /3/ Jézus meghalt mint egy bestia, és ellet ásva mint rakás állat trágya.
Kerithuth/6b /78/ A zsidók emberek, a keresztények nem azok.
Zohar 11 /43a: A keresztények kiírtása nélkülönözhetettlen.
Zohar /1, 25b/ Az a zsidó aki jót tesz egy kereszténnyel, az sosem fog feltámadni.
Iore Dea /158, 1/Azoknak a keresztényeknek is meg kell hallnia akik nem ellenségei a zsidóknak.
Sepher /177b/ Ha egy zsidó megöl egy keresztényt, nem követ el bűnt, sőt jó szolgálatot tesz Jehovának.
Hogyan egyezteted ezt össze, a zsidó-keresztény összeborulással?
Ez nem a Talmud se nem a Tóra, hanem a Zohar Kabbala, ami egy zsidó gnosztikus zagyvalék a II. századból.
A Zóhár könyve – a Ragyogás könyve (סֵפֶר זֹהָר Széfer Zóhár) a Kabbala írásműve, az időszámítás szerinti 2. században, Simon Rabbi bár Jocháj (Rásbi) és tanítványai által arámi nyelven íródott, és noha rejtett formában, de leírja mindazt, amit a természettel egyensúlyba került ember megél.
Továbbá, leírást találunk benne az összes jövőbeni helyzetről, amin az emberiség az ego végső kijavítását bezárólag végig kell, hogy menjen.
Amúgy meg amit lassan 2000 éve mi keresztények már összehordtunk a zsidók és a vallásuk ellen - nem is szólva a szinte a kezdetektől folyamatos pogromokról - bőven van mit szégyenkeznünk
Ha te 1 Landesmannak is hiszel, akkor nyilván pedofil is vagy - mert van ilyen klérus-tag is...
doktorKá írta:Rumcájsz írta:doktorKá írta:
Visszakérdezek, ha szabad. A Talmud alapján, a zsidóknak van baja a keresztényekkel. Én csupán goj vagyok nekik. Kérdezted Landeszmann rabbit, mi a baja a keresztényekkel? Vedd észre, NEKIK van bajuk velünk.
...de - feltételezve és meg nem engedve, hogy ez a csúnya Landeszmann rabbi szerinted valami rondát és/vagy illetlent mondott a keresztényekre, attól neked hoch-goj barátom miféle leszámolni valód van a zsidósággal mint vallási, etnikai és nemzeti közösséggel?
Ja és a Talmud viszont az Ószövetség héber bibliamagyarázata, úgyhogy óvatosabban bánj a pocskondiázásával...
Amúgy jelzem, hogy nem kaptam választ a feltett kérdéseimre - csak nem azért mert KÍNOS?!?
Gondolom, a Google forditot használod... hihi.
doktorKá írta:a nyelvtani hibákért elnézést, így másoltam ki.
Te csak úgy olvasod a Bibliát - mint ahogy az ISIS a Koránt....
doktorKá írta:Zohar /3/ Jézus meghalt mint egy bestia, és ellet ásva mint rakás állat trágya.
Zohar /1, 25b/ Az a zsidó aki jót tesz egy kereszténnyel, az sosem fog feltámadni.
Iore Dea /158, 1/Azoknak a keresztényeknek is meg kell hallnia akik nem ellenségei a zsidóknak.
Sepher /177b/ Ha egy zsidó megöl egy keresztényt, nem követ el bűnt, sőt jó szolgálatot tesz Jehovának.
Zohar /3/ Jézus meghalt mint egy bestia, és ellet ásva mint rakás állat trágya.
doktorKá- Hozzászólások száma : 2323
doktorKá írta:Rumcájsz írta:
Áruld már el nekem tisztelt barátom - persze csak ha nem titok:
1. Mi a bajod a zsidókkal? - bántottak téged, vagy netán valakit a tieid közül?
2. Mi bajod az (állítólagos) vallásod Istenének azon döntésével, hogy a zsidókat nevezte meg választott népeként? - mert ha Istent (Jehovát) elfogadod, akkor meg mi a bajod az övéivel?
3. Mi bajod az (állítólagos) Megváltód származásával? - hiszen ő ott született, ott élt, és zsidó rabbiként az ottani zsidó népet tanította a zsidó vallás tanításai szerint.
Várom a megnyugtató válaszod a feltett kérdéseimre és arra is, hogy a megnyilatkozásaid azok ugye nem csupán egy közönséges antiszemita és rasszista náci zsigeri megnyilvánulásai?!?
Visszakérdezek, ha szabad. A Talmud alapján, a zsidóknak van baja a keresztényekkel. Én csupán goj vagyok nekik. Kérdezted Landeszmann rabbit, mi a baja a keresztényekkel? Vedd észre, NEKIK van bajuk velünk.
A hozzászólást Rumcájsz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-18, 16:24-kor.
Több fordulatot is hozott május a befektetési alapok piacán. A múlt hónap nagy vesztesei a kötvényalapok lettek, ahonnan összesen 14,5 milliárd forintot vontak ki a befektetők.
http://www.portfolio.hu/befektetes/abszolut_hozamu_alapok/tudod_mibe_raktak_hirtelen_18_milliardot_a_magyarok.1.215642.html
http://www.portfolio.hu/befektetes/abszolut_hozamu_alapok/tudod_mibe_raktak_hirtelen_18_milliardot_a_magyarok.1.215642.html
Vendég- Vendég
A Talmud nem a Tórán alapul ?
doktorKá írta:Jóska.bá írta:doktorKá írta:
Lassan kezdem azt hinni, hogy kell csinálnom egy blogot,
amiben egy materialista megyarázza el a
zsidó-keresztény-finesz vallás mély-magyar hiveinek, hogy miről is szól a Biblia !
Szerintem meg két, nagyon külön dologról beszélünk. Te a Bibliáról, én a Talmudról. Te a zsidóságról, én Izraelről.
Jóska.bá írta:doktorKá írta:
zsidó-keresztény-finesz vallás mély-magyar hiveinek, hogy miről is szól a Biblia !
ÚrIsten ! Hogy Te mennyire nem érted, hogy miről szól a Szentirás !!!!
Ja, semmi gond kérlek, bizonyára vannak történelmi dátumok, hogy mi történt mondjuk a XII, XV., vagy épp a XVII században zsidóországban. Nos? Egyáltalán, mi volt ekkor az országuk neve? Ki volt a király, vagy elnök? Milyen volt a zászlójuk, címerük? Egyáltalán, a LÉTEZÉSÉRE hozz bizonyítékot!
2. Mi bajod az (állítólagos) vallásod Istenének azon döntésével, hogy a zsidókat nevezte meg választott népeként? - mert ha Istent (Jehovát) elfogadod, akkor meg mi a bajod az övéivel?
3. Mi bajod az (állítólagos) Megváltód származásával? - hiszen ő ott született, ott élt, és zsidó rabbiként az ottani zsidó népet tanította a zsidó vallás tanításai szerint.
Várom a megnyugtató válaszod a feltett kérdéseimre és arra is, hogy a megnyilatkozásaid azok ugye nem csupán egy közönséges antiszemita és rasszista náci zsigeri megnyilvánulásai?!?
leírva szép.
A tanítás annyit ér, amennyit betartanak belőle.
Szóval: te, mint keresztény mély-magyar, kételkedsz a Bibliában ?!
doktorKá írta:Jóska.bá írta:doktorKá írta:
Az okosságukat sosem vitattam. Sajnos, a többinek erősen híján vannak. Tisztesség, szolidaritás, nagyvonalúság, ....azt látom, hogy a viselkedésük egy újabb soah felé sodorja őket, és képtelenek irányt váltani. Ez így az okosságukat is kétségbe vonja.
A szolidaritás, tisztesség, nagyvonalúság - ott van az Ó-szövetségben.
Csak el kellene olvasnod, mire mondta Jézus, hogy
(Máté 5.)
17 Ne gondoljátok, hogy megszüntetni jöttem a törvényt vagy a prófétákat.
Nem megszüntetni jöttem, hanem teljessé tenni.
18 Bizony mondom nektek, míg ég és föld el nem múlik, egy i betű vagy
egy vesszőcske sem vész el a törvényből, hanem minden beteljesedik.
19 Aki tehát csak egyet is eltöröl e legkisebb parancsok közül, és
úgy tanítja az embereket, azt igen kicsinek fogják hívni a mennyek országában.
Aki viszont megtartja és tanítja őket, az nagy lesz a mennyek országában.
20 Ezért mondom nektek: ha igazságotok nem múlja felül az írástudókét
és a farizeusokét, nem juttok be a mennyek országába.
Egyáltalán tudod-e, melyik törvényekről beszélt Jézus ?
Melyik "keresztény" törvényekről ?
leírva szép.
Ezzel kicsit kikerülted a válaszom. Lehet, hogy tényleg 1812 év után jelentkeztek be a hazájukért? Az a bajom velük, hogy Izrael létrehozásával olyan nagyhatalmi gesztust gyakoroltak a zsidóság felé, amely példátlan, és nem tartom korrektnek. Mellesleg, ha visszaolvasol, nem én hoztam fel ma témának Izraelt, de nyilván ha erről társalgunk, nincs ellenemre.
Ha úgy lenne, ahogy gondolod, hogy
a cionisták szövetsége irányitja a világot,
akkor tudod a választ is !
MOST FIGYELJ KÁ !!!! MINDJÁRT ÉRTENI FOGOD !
Ja, semmi gond kérlek, bizonyára vannak történelmi dátumok, hogy mi történt mondjuk a XII, XV., vagy épp a XVII században zsidóországban. Nos? Egyáltalán, mi volt ekkor az országuk neve? Ki volt a király, vagy elnök? Milyen volt a zászlójuk, címerük? Egyáltalán, a LÉTEZÉSÉRE hozz bizonyítékot!
Várom a megnyugtató válaszod a feltett kérdéseimre és arra is, hogy a megnyilatkozásaid azok ugye nem csupán egy közönséges antiszemita és rasszista náci zsigeri megnyilvánulásai.
Ezzel kicsit kikerülted a válaszom. Lehet, hogy tényleg 1812 év után jelentkeztek be a hazájukért? Az a bajom velük, hogy Izrael létrehozásával olyan nagyhatalmi gesztust gyakoroltak a zsidóság felé, amely példátlan, és nem tartom korrektnek. Mellesleg, ha visszaolvasol, nem én hoztam fel ma témának Izraelt, de nyilván ha erről társalgunk, nincs ellenemre.
Ha úgy lenne, ahogy gondolod, hogy
a cionisták szövetsége irányitja a világot,
akkor tudod a választ is !
kondor írta:doktorKá írta:
leírva szép.
Melynek éghajlata igen keserves és vannak sivatagok is bőséggel.abba a picsányi országb an.Ennek ellenére bizony nagyon jól állnak.és meglátszik a munkájuk.
Nem irigykedni kell.Egy ilyen szép országból mint a mienk.Ahol jóval nagyobbak a természeti lehetőségeink.tenni kell.
34 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
34 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.