Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+6
kondor
Jóska.bá
DKW
Gejza
Trollirtó
MátéBence
10 posters
1 / 40 oldal
1 / 40 oldal • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Koncsita írta:MátéBence írta:Koncsita írta:Arról nem beszélve, hogy a válság megmutatta, hogy NEM VOLT semmiféle tartalékunk 2008-ban, nem úgy mint most, amikor rekord magas továbbra is a tartalékunk. Szóval ezt is buktad.
Te Balfék!
:-)
Te buktad a szokásos meg nem értésedet! Ez egy példa volt, a magyar helyzettől függetlenül, hogy mik számíthatnak. ))
Hiába jársz akárhova előadásokat hallgatni, a lényeg nem fér a fejedbe!!
Több tényt - több fényt!
Jaj szegény veszteske. Még a legalapvetőbb érveléseket sem érti. Nehéz lesz így kivergődjél a veszteske státuszból
Neked koncsika az elemi iskolába kéne visszamenjél ahol megtanítanak olvasni
Ebben semmi érv, semmi tény, semmi érvelés nem volt.
Mindketten tudjuk, hogy mellébeszélsz, de azért ez megmosolyogtató, mivel kisebb pofával is előadhatnád ezt.
Csak ezt egy értelmes megunja, marad neked az, akikkel még mellébeszélned sem kell.
Az aztán az igazi győzelem, igaz? ))
Pont erről van szó. A képmutatásod magasfokáról! Hogy mindketten tudjuk, hogy TE mellébeszélsz, csúsztatsz, másról beszélsz, átkeretezel, miközben az eredeti állítás lényegi részével nem tudsz mit kezdeni, ahhoz egy értelmes szavad nincsen.
De hát gerinc hiányában tudom, hogy tőled nem várható el az egyenes, korrekt beszéd.
-------
https://megbeszeljuk.hungarianforum.com/viewtopic.forum?t=24
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Koncsita írta:"Előretekintve azt látjuk, hogy 2-3 százalékos gazdasági növekedés és nagyjából stabil forintárfolyam mellett komolyabb fiskális erőfeszítések nélkül is be lehet állítani egy lassan, de biztosan csökkenő adósságpályát. Amennyiben a növekedés újból elakadna, vagy folytatódna a forint leértékelődése, még egy jelzésértékű adósságcsökkenéshez is újabb költségvetési megszorításokra lenne szükség.”
http://index.hu/gazdasag/2012/11/06/adossag/
2014. 8. 15
2014.08.15. 312,14
Tökéltes összefoglaló. Pontosan erről van szó. Végülis abból a cikkből idéztél, amit én idehoztam. Helyes
Tehát biztosan csökkenő adósságpályára lehet beállni. Azon is vagyunk.
Alattatok meg 54%-tól 82%-ra ment fel az államadósság. CSak hogy meglegyen az összehasonlítás veletek
Szép napot
Mindenkinek!
Látom, Koncsi-bence csörte van
Ha ezt csörtének lehet nevezni, hiszen bence továbbra is a
megszokott (és végtelenül unalmas) sablonjait ismételgeti.
Ki tudja arra a választ, hogy ha eszelős GDP-növekedés van,
az ország jobban teljesít és a refomok működnek (ugyan szarul), akkor
az EU-pénzek elköltésének társfinanszírozásához miért kell
többszázmilliárdos EIB-hitelt felvenni?
Amelynek kamatáról ügyesen egyik média sem szól...
Látom, Koncsi-bence csörte van
Ha ezt csörtének lehet nevezni, hiszen bence továbbra is a
megszokott (és végtelenül unalmas) sablonjait ismételgeti.
Ki tudja arra a választ, hogy ha eszelős GDP-növekedés van,
az ország jobban teljesít és a refomok működnek (ugyan szarul), akkor
az EU-pénzek elköltésének társfinanszírozásához miért kell
többszázmilliárdos EIB-hitelt felvenni?
Amelynek kamatáról ügyesen egyik média sem szól...
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
MátéBence írta:Koncsita írta:Arról nem beszélve, hogy a válság megmutatta, hogy NEM VOLT semmiféle tartalékunk 2008-ban, nem úgy mint most, amikor rekord magas továbbra is a tartalékunk. Szóval ezt is buktad.
Te Balfék!
Te buktad a szokásos meg nem értésedet! Ez egy példa volt, a magyar helyzettől függetlenül, hogy mik számíthatnak. ))
Több tényt - több fényt!
Jaj szegény veszteske. Még a legalapvetőbb érveléseket sem érti. Nehéz lesz így kivergődjél a veszteske státuszból
Ebben semmi érv, semmi tény, semmi érvelés nem volt.
Mindketten tudjuk, hogy mellébeszélsz, de azért ez megmosolyogtató, mivel kisebb pofával is előadhatnád ezt.
Csak ezt egy értelmes megunja, marad neked az, akikkel még mellébeszélned sem kell.
Az aztán az igazi győzelem, igaz? ))
Vendég- Vendég
"Előretekintve azt látjuk, hogy 2-3 százalékos gazdasági növekedés és nagyjából stabil forintárfolyam mellett komolyabb fiskális erőfeszítések nélkül is be lehet állítani egy lassan, de biztosan csökkenő adósságpályát. Amennyiben a növekedés újból elakadna, vagy folytatódna a forint leértékelődése, még egy jelzésértékű adósságcsökkenéshez is újabb költségvetési megszorításokra lenne szükség.”
2014. 8. 15
2014.08.15. 312,14
2014. 8. 15
2014.08.15. 312,14
Vendég- Vendég
Koncsita írta:MátéBence írta:Koncsita írta:
Te Balfék!
Amit felvetettem, arra SEMMIT NEM VÁLASZOLTÁL. Mert nem is tudtál. Egyenesebb lett volna, ha elismered. Gerincbajnok. ))))
Koncsika! Terelsz és átkeretezel, mivel a pőre tényekkel nem tudsz mit kezdeni. Ezért te nem is relevánsan válaszolsz a postokra, hanem rögtön koncsitázva terelsz, hazudozol.
Én viszont valóban relevánsan válaszoltam. Mi valóban csökkentettük és csökkentjük a GDP arányos államadósságot. Kérded hogyan? Egyszerű. Szigorú fiskális politikával. Azzal, amit ti sosem voltatok képesek csinálni.
A finanszírozással kapcsolatban megválaszoltam neked mindent. A befektetők döntöttek. 0,3%-ért finanszíroznak minket és túljegyzés van még így is. Ez a tény. Mégha ezt te nagyon it utálod
Te Balfék!
NEHÉZ SZEMBENÉZNI AZZAL, HOGY A 2,5 % GDP NÖVEKEDÉS NEM LESZ ELÉG SEMMIRE, UGYE?
Ezért beszélsz itt mellé, te gerincbajnok. )))
Hahahahahahaha ...
Tudom most nagyon fogsz utálni, mert tényekkel szembesítelek, de szigorú fiskális politika mellett még ennél kisebb GDP növekedéssel is csökkenthető a GDP arányos államadósság.
Amúgy visszakérdezek.
Nehéz szembebézzél azzal, hogy ti 8 év alatt folyamatosan növeltétek a GDP arányos államadósságot?
Koncsita írta:jaj te kis pofátlan koncsitázó Koncsika!
Itt pofáztál arról, hogy az emberek nem támogatják a kerítést és ezt igazolandó hoztál ide egy félrevezető kutatási eredményt. Holott leírtam már korábban, hogy az miét hatalmas csúsztatás és egyenesen hazugság. Igaz ezt nem is tudtad megcáfolni, hanem annyiban hagytad.
Most meg kijöttek a valódi kutatási eredmények arról, hogy az emberek támogatják-e a kerítést. Most, hogy befejezték a szerb határon és működik. És láss csodát a kerítés működik és az emberek nagyrésze támogatja.
Ennyike veszteske
Te Balfék!
Egy szót sem írtam, cikk volt. ))))
Képzelődj tovább, "nyerteske"!!
Csak így egyre unalmasabb leszel, ha CSAK képzelődsz. )
Több TÉNYT - több - FÉNYT!
Ez ugyan az a primitív hazudozás, amit itt előadsz, mint amikor egy vitában nem a megszólított embernek válaszolsz, hanem csak úgy üresen beírod a reagálásod. Majd amikor helyreraknak, azzal jössz, hogy te nem is válaszoltál senkinek
Egy vita volt a kerítésről. Többen benne voltak a vitában. te pedig csak úgy üresen (gerinctelenül, ahogy szoktad) bemásoltál ide pár sort.
Hazug módon csúsztatva, amit nekem kellett helyre rakjak.
Ez meg is történt. A friss eredmények meg ismertek. Igaz ezzel már nem tudsz mit kezdeni, ezért terelsz most is.
Pedig 70% támogatja a kerítést Koncsika. Ezzel kéne valamit kezdjél
Koncsita írta:Arról nem beszélve, hogy a válság megmutatta, hogy NEM VOLT semmiféle tartalékunk 2008-ban, nem úgy mint most, amikor rekord magas továbbra is a tartalékunk. Szóval ezt is buktad.
Te Balfék!
Több tényt - több fényt!
Koncsita írta:MátéBence írta:Koncsita írta:Nah látod pont ezért hiteltelenek. Mert ha ez számítana, akkor 2007-ben a 0%-os GDP növekedés után bóvliba kellett volna rakniuk minket, mert közben világgazdasági konjunktúra volt 5% feletti növekedéssel a régionkban.
De hát ők ezt nem nézték. Csak azt nézték, hogy a pénzügyi szektor mennyire nyereséges. És még a legrohadtabb nehéz időkben is nyereséges volt zsírosan.
Nem a konjuktúrát nézik másokhoz képest, egy országot vizsgálnak a saját lehetőségeihez képest, hogy vissza tud-e fizeti. Ha pl. tele van tartalékokkal, akkor a kutyát nem érdekli, hogy más ország mennyire fejlődik.
Ha nyereséges a pénzügyi szektor, akkor abból van adóbevétel, olyan bevétel, amiből a hiteleket vissza lehet fizetni.
Más szempontból meg az adózott nyereség a tulajdonosoké, nem az államé, tehát indifferens ez a része egy hitelminősítés szempontjából, mivel más pénzéből nem lehet törleszteni.
Azt láthatjuk, hogy mivel nem foglalkoznak a hitelminősítők. A valós számokkal, tendenciákkal és folyamatokkal nem foglalkoznak. Hisz ha azzal foglalkoztak volna, akkor Gyurcsány alatt, amikor végig folyamatosan romlott minden mutatónk, akkor bóvli kategóriában kellett volna legyünk, miközben Orbánék alatt minden mutatónk javult, ezért most indokolt lenne a befektetésre ajánlott kategória. Arról nem beszélve, hogy a válság megmutatta, hogy NEM VOLT semmiféle tartalékunk 2008-ban, nem úgy mint most, amikor rekord magas továbbra is a tartalékunk. Szóval ezt is buktad.
Ha a valós folyamatokat nézték volna, akkor gyurcsányék alatt sokkal rosszabb esélye volt a pénz visszafizetésének, mint most. Már ha a tények számítanak.
Senki nem mondta azt, hogy az adózott nyereség az államé vagy bárki másé lenne, mint a tulajdonosé. CSak annyit állítanak sokan, köztük én is, hogy a hitelminősítők nem a valós gazdasági folyamatokat, az ország állapotát nézik, hanem csak és kizárólag a nemzetközi pénzügyi körök érdekeit. Ennyi.
Te Balfék!
:-))
Ez mind blabla. Azt cáfold meg, amit az értékelésükben írnak, hogy mik a kockázati elemek. )))
Nehéz úgy korrekt vitát folytatni, amikor a kedves vitapartner nem képes felfogni a neki írtakat és azokat csak blablának tartja, ellenben relevánsan cáfolni nem tudja.
A kockázati elemek 2006-ban, 2007-ban, 2008-ban, 2009-ben sokkal nagyobbak voltak mint most. Mégis akkor befektetésre javasolt kategóriában voltunk, most meg nem. Igaz akkor a külföldi bankok degeszre keresték magukat, míg 2010 óta nem. Itt a megfejtés.
MátéBence írta:Koncsita írta:MátéBence írta:
1. Alattatok folyamatosan nőtt az eladósodás. Bármekkora is volt a GDP változás.
2. 5 éves távlatban folyamatosan csökken a GDP arányos államadósság. És ez a tendencia tartós, hisz a hiány tartósan bőven 3% alatt van. Tudod, ez az az eredmény, ami 8 év alatt egyszer sem sikerült nektek.
3. A befektetők döntöttek. Jönnek és ezért rekord alacsony költségű most az állam finanszírozása. Erről beszélt a szakértő is.
Te Balfék!
Amit felvetettem, arra SEMMIT NEM VÁLASZOLTÁL. Mert nem is tudtál. Egyenesebb lett volna, ha elismered. Gerincbajnok. ))))
Koncsika! Terelsz és átkeretezel, mivel a pőre tényekkel nem tudsz mit kezdeni. Ezért te nem is relevánsan válaszolsz a postokra, hanem rögtön koncsitázva terelsz, hazudozol.
Én viszont valóban relevánsan válaszoltam. Mi valóban csökkentettük és csökkentjük a GDP arányos államadósságot. Kérded hogyan? Egyszerű. Szigorú fiskális politikával. Azzal, amit ti sosem voltatok képesek csinálni.
A finanszírozással kapcsolatban megválaszoltam neked mindent. A befektetők döntöttek. 0,3%-ért finanszíroznak minket és túljegyzés van még így is. Ez a tény. Mégha ezt te nagyon it utálod
Te Balfék!
NEHÉZ SZEMBENÉZNI AZZAL, HOGY A 2,5 % GDP NÖVEKEDÉS NEM LESZ ELÉG SEMMIRE, UGYE?
Ezért beszélsz itt mellé, te gerincbajnok. )))
Hahahahahahaha ...
Vendég- Vendég
jaj te kis pofátlan koncsitázó Koncsika!
Itt pofáztál arról, hogy az emberek nem támogatják a kerítést és ezt igazolandó hoztál ide egy félrevezető kutatási eredményt. Holott leírtam már korábban, hogy az miét hatalmas csúsztatás és egyenesen hazugság. Igaz ezt nem is tudtad megcáfolni, hanem annyiban hagytad.
Most meg kijöttek a valódi kutatási eredmények arról, hogy az emberek támogatják-e a kerítést. Most, hogy befejezték a szerb határon és működik. És láss csodát a kerítés működik és az emberek nagyrésze támogatja.
Ennyike veszteske
Te Balfék!
Ennyike veszteske
Te Balfék!
Vendég- Vendég
Koncsita írta:MátéBence írta:Koncsita írta:Összességében azt gondolom, hogy középtávon Magyarország képes lehet 2,5 százalék körüli ütemben növekedni, amivel fokozatosan zárkózhat fel az eurózónához.
Hogy fog ezzel csökkenni az adósság, ha 3,5 %-nál sem csökkent, csak stagnált?
Elsősorban a külső finanszírozási képesség változtatta meg a befektetők véleményét Magyarországgal kapcsolatban az utóbbi időben.
Hogy változott a befektetők véleménye, ha nem jön elég működőtőke? A pénzbefektetőkre gondol, akik akármikor kivihetik a pénzüket?
1. Alattatok folyamatosan nőtt az eladósodás. Bármekkora is volt a GDP változás.
2. 5 éves távlatban folyamatosan csökken a GDP arányos államadósság. És ez a tendencia tartós, hisz a hiány tartósan bőven 3% alatt van. Tudod, ez az az eredmény, ami 8 év alatt egyszer sem sikerült nektek.
3. A befektetők döntöttek. Jönnek és ezért rekord alacsony költségű most az állam finanszírozása. Erről beszélt a szakértő is.
Te Balfék!
Koncsita írta:MátéBence írta:Koncsita írta:Koncsi! Mit szólsz? Ezek után van még kedved arról hazudozni, hogy a lakosság nem ért egyet a kerítéssel?
Te Balfék!
Mindig is tudtam, hogy értetlenségednek örülsz állandóan, de azért elmagyarázom.
Koncsi nem hazudozhatott, mivel saját maga nem mondott erről semmit, betett egy cikket. Ami ráadásul egy korábbi felmérés eredménye volt, amit kifogásoltál.
Tehát eleve azt nem hasonlíthatod össze ezzel.
Másrészt nem Koncsi véleménye volt, hanem egy cikk.
Annyira hülye vagy - sajnos - hogy egy cikket nem tud megkülönböztetni egy személyes véleménytől.
Amíg csak hőzöngeni fogsz itt, gondolkodás helyett, nem is fogsz.
Koncsi bután hazudozik, csúsztat. Idehoztál egy kutatást ami a kerítés befejezése ELŐTT történt .Miután a kerítést befejezték, azután jelentősen változott a kerítés megítélése.
Koncsika! Kommentár és sokszor forrásmegjelölés nélkül másolgatsz ide mindenféle cikkeket és írásokat. Nyílván mindenki tudj, hogy ha nem kommentálod, akkor ezekkel egyet értesz, a te érveidet erősítendő hozod ide. Álságos és képmutató vagy. De lebuksz, mert itt vagyok és a tényekkel szembesítelek.
Amúgy remélem örülsz, hogy ma is sikerült szembesítselek a legújabb kutatás eredményeivel, hogy több mint 70% támogatja a kerítést
Ezt is buktat. Mint amúgy mindent, minden nap. Szánalmas veszteske vagy
Te Balfék!
Aki berak egy cikket, az tájékoztat. Egy közvélemény kutatással nem kell egyetérteni, meg cáfolni sem kell. Az csak van. )) Ennyit nem értesz, csak a blabla dől belőled állandóan. Mivel a gyűlölet elvette már az eszedet. ))
Már pedig aki gyűlölködik, annak eleve nem lehet igaza, kérdezd meg Emesét. )
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=136834987&t=9218307
jaj te kis pofátlan koncsitázó Koncsika!
Ennyike veszteske
Az értetlen MÁté Bence
Arról nem beszélve, hogy a válság megmutatta, hogy NEM VOLT semmiféle tartalékunk 2008-ban, nem úgy mint most, amikor rekord magas továbbra is a tartalékunk. Szóval ezt is buktad.
Te Balfék!
Több tényt - több fényt!
Te Balfék!
Több tényt - több fényt!
Vendég- Vendég
MátéBence írta:Koncsita írta:Nah látod pont ezért hiteltelenek. Mert ha ez számítana, akkor 2007-ben a 0%-os GDP növekedés után bóvliba kellett volna rakniuk minket, mert közben világgazdasági konjunktúra volt 5% feletti növekedéssel a régionkban.
De hát ők ezt nem nézték. Csak azt nézték, hogy a pénzügyi szektor mennyire nyereséges. És még a legrohadtabb nehéz időkben is nyereséges volt zsírosan.
Nem a konjuktúrát nézik másokhoz képest, egy országot vizsgálnak a saját lehetőségeihez képest, hogy vissza tud-e fizeti. Ha pl. tele van tartalékokkal, akkor a kutyát nem érdekli, hogy más ország mennyire fejlődik.
Ha nyereséges a pénzügyi szektor, akkor abból van adóbevétel, olyan bevétel, amiből a hiteleket vissza lehet fizetni.
Más szempontból meg az adózott nyereség a tulajdonosoké, nem az államé, tehát indifferens ez a része egy hitelminősítés szempontjából, mivel más pénzéből nem lehet törleszteni.
Azt láthatjuk, hogy mivel nem foglalkoznak a hitelminősítők. A valós számokkal, tendenciákkal és folyamatokkal nem foglalkoznak. Hisz ha azzal foglalkoztak volna, akkor Gyurcsány alatt, amikor végig folyamatosan romlott minden mutatónk, akkor bóvli kategóriában kellett volna legyünk, miközben Orbánék alatt minden mutatónk javult, ezért most indokolt lenne a befektetésre ajánlott kategória. Arról nem beszélve, hogy a válság megmutatta, hogy NEM VOLT semmiféle tartalékunk 2008-ban, nem úgy mint most, amikor rekord magas továbbra is a tartalékunk. Szóval ezt is buktad.
Ha a valós folyamatokat nézték volna, akkor gyurcsányék alatt sokkal rosszabb esélye volt a pénz visszafizetésének, mint most. Már ha a tények számítanak.
Senki nem mondta azt, hogy az adózott nyereség az államé vagy bárki másé lenne, mint a tulajdonosé. CSak annyit állítanak sokan, köztük én is, hogy a hitelminősítők nem a valós gazdasági folyamatokat, az ország állapotát nézik, hanem csak és kizárólag a nemzetközi pénzügyi körök érdekeit. Ennyi.
Te Balfék!
Ez mind blabla. Azt cáfold meg, amit az értékelésükben írnak, hogy mik a kockázati elemek. )))
Vendég- Vendég
MátéBence írta:Koncsita írta:Összességében azt gondolom, hogy középtávon Magyarország képes lehet 2,5 százalék körüli ütemben növekedni, amivel fokozatosan zárkózhat fel az eurózónához.
Hogy fog ezzel csökkenni az adósság, ha 3,5 %-nál sem csökkent, csak stagnált?
Elsősorban a külső finanszírozási képesség változtatta meg a befektetők véleményét Magyarországgal kapcsolatban az utóbbi időben.
Hogy változott a befektetők véleménye, ha nem jön elég működőtőke? A pénzbefektetőkre gondol, akik akármikor kivihetik a pénzüket?
Te Balfék!
Vendég- Vendég
MátéBence írta:Koncsita írta:MátéBence írta:
Nézd meg pajti a mai számokat ugyan ettől a cégtől
Ez a friss felmérés. Látszik, hogy mennyire markára egyetértenek veletek az emberek 5%-os kilengés az szignifikáns.
Akkor lenne kilengés, ha ugyanazokat kérdezték volna meg.
Hülyeséget beszélsz Koncsi. Segítek a megfejtésben:
Mindkét kutatás országosan REPREZENTATÍV
Ezt is benézted veszteske
Én örülök amúgy hogy a Nézőpontra hivatkoztok. Remélem most is hitelesnek találjátok az eredményt
Te balfék!
Gondolkodtam ezen, a POTENCIÁLIS szavazó az valószínűleg ugyanaz, mint a biztos pártválasztó, habár ez itt nincs megmagyarázva.
Amit te válaszoltál, az egy MARHASÁG, mindegyik közv. kut. reprezentatív, mivel pl. 1.000 VÉLETLENSZERŰ mintán alapul és nem kérdezik meg az összes szavazót.
Ezt is benézted, te lökött. ))
Ha nem ugyanazokat kérdezik meg, akkor meg nem az ő vélemény változásukat mutatja, hanem mást. Gondolkodj, butácska!
Vendég- Vendég
MátéBence írta:Koncsita írta:Koncsi! Mit szólsz? Ezek után van még kedved arról hazudozni, hogy a lakosság nem ért egyet a kerítéssel?
Te Balfék!
Mindig is tudtam, hogy értetlenségednek örülsz állandóan, de azért elmagyarázom.
Koncsi nem hazudozhatott, mivel saját maga nem mondott erről semmit, betett egy cikket. Ami ráadásul egy korábbi felmérés eredménye volt, amit kifogásoltál.
Annyira hülye vagy - sajnos - hogy egy cikket nem tud megkülönböztetni egy személyes véleménytől.
Koncsi bután hazudozik, csúsztat. Idehoztál egy kutatást ami a kerítés befejezése ELŐTT történt .Miután a kerítést befejezték, azután jelentősen változott a kerítés megítélése.
Koncsika! Kommentár és sokszor forrásmegjelölés nélkül másolgatsz ide mindenféle cikkeket és írásokat. Nyílván mindenki tudj, hogy ha nem kommentálod, akkor ezekkel egyet értesz, a te érveidet erősítendő hozod ide. Álságos és képmutató vagy. De lebuksz, mert itt vagyok és a tényekkel szembesítelek.
Amúgy remélem örülsz, hogy ma is sikerült szembesítselek a legújabb kutatás eredményeivel, hogy több mint 70% támogatja a kerítést
Te Balfék!
Aki berak egy cikket, az tájékoztat. Egy közvélemény kutatással nem kell egyetérteni, meg cáfolni sem kell. Az csak van. )) Ennyit nem értesz, csak a blabla dől belőled állandóan. Mivel a gyűlölet elvette már az eszedet. ))
Már pedig aki gyűlölködik, annak eleve nem lehet igaza, kérdezd meg Emesét. )
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=136834987&t=9218307
Vendég- Vendég
Konok mondja
Szóval vannak ezek a Volkswagen dízelmotorok. Ha jól értem, az velük a bibi, hogy sok-sok káros anyagot bocsátnak ki, de amikor erről kérdezik őket, rögtön letagadják.
Nekünk itt Magyarországon egy komplett politikai "elitünk" van ilyen dízelmotorokból. Mindenféle méret, kiszerelés. Baromi sokat fogyasztanak
Nekünk itt Magyarországon egy komplett politikai "elitünk" van ilyen dízelmotorokból. Mindenféle méret, kiszerelés. Baromi sokat fogyasztanak
Gejza- Hozzászólások száma : 1136
KEZDŐDIK!!!!!!!!!!
http://www.origo.hu/gazdasag/20150928-ujabb-felmilliard-euro-hitelt-nyujt-az-europai-beruhazasi-bank-magyarorszagnak.html
Hogy van ez? Nem arról volt szó, hogy nekünk nincs szükségünk hitelre és mindenkitől függetlenek vagyunk? Mi történt?
Helyre tetted a lófaxt!MátéBence írta:Koncsi képmutatását, pofátlan csúsztatásait és hazudozását most is helyre raktam. A jó munkát egy jó alvással ünneplem
Szevasztok!
Mindketten hülyeségeket írtok mondtok gondoltok.
Gazdasági kérdésekről nem lehet érzelmi alapon vitatkozni mert a 2x2 mégiscsak négy!-vagy rosszul számolok?
Nah..
Koncsi képmutatását, pofátlan csúsztatásait és hazudozását most is helyre raktam. A jó munkát egy jó alvással ünneplem
Szevasztok!
Szevasztok!
Koncsita írta:Koncsi! Mit szólsz? Ezek után van még kedved arról hazudozni, hogy a lakosság nem ért egyet a kerítéssel?
Te Balfék!
Koncsita írta:MátéBence írta:DKW írta:
Nézd meg pajti a mai számokat ugyan ettől a cégtől
Ez a friss felmérés. Látszik, hogy mennyire markára egyetértenek veletek az emberek 5%-os kilengés az szignifikáns.
Akkor lenne kilengés, ha ugyanazokat kérdezték volna meg.
Hülyeséget beszélsz Koncsi. Segítek a megfejtésben:
Mindkét kutatás országosan REPREZENTATÍV
Ezt is benézted veszteske
Én örülök amúgy hogy a Nézőpontra hivatkoztok. Remélem most is hitelesnek találjátok az eredményt
1 / 40 oldal • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
1 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.