Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+9
DKW
Jóska.bá
Gejza
Rumcájsz
pincesor
doktorKá
mavtelep
kondor
Clochard
13 posters
3 / 40 oldal
3 / 40 oldal • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Jóska.bá írta:mavtelep írta:
Csepreghy...aki Erdélyből jött, ha jól tudom...))))
erdélyi magyar... vagy erdélyi székely ?
Minden tiszteletem azé a ma Romániában élő emberé, aki szívből magyarnak vallja magát.
Csak ne szavazzon a védosztagra - onnan.
De hát Erdély (javarészt önálló fejedelemségként) csak akkor vallotta magát magyarnak, amikor az jó volt.
Amúgy történelmi csatáról "elkésett", kis védelmi pénz fejében azonnal a török vazallusa lett (3-részre "szakadt Magyarország") és így tovább.
De hát az ősök bűneit ne örökítsük át...
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
akit úgy engedtek el onnan
Trollirtó írta:Nem tévedtem!!mavtelep írta:Trollirtó írta:
Egy ideje nincs módomban nézni és reggel nem ismétlik
De nagyjából sejtem, ki lehet - mindegyforma
Ahogy az is, akit úgy engedtek el onnan, hogy használható, csak pénzt ne bízzatok rá
Nem ! Sz.J. volt Székelyudvarhelyi polgármestert nem "engedték", hanem KÜLDTÉK ! a többi stimmel.
Sokba'mavtelep írta:Trollirtó írta:
Nem tévedtem!!
Ahogy az is, akit úgy engedtek el onnan, hogy használható, csak pénzt ne bízzatok rá
Borzalom ! ! Sokba' van nekünk a kettős állampolgárság, ha ilyenek is ideszabadulnak.
és ez a Csepreghy....
mavtelep írta:Trollirtó írta:Egy ideje nincs módomban nézni és reggel nem ismétlikmavtelep írta:Szégyenletes, hogy K.O. hagyja ezt a kis paprikajancsit hazudozni...
erdélyi magyar... vagy erdélyi székely ?
Trollirtó írta:Nem tévedtem!!mavtelep írta:
Borzalom ! ! Sokba' van nekünk a kettős állampolgárság, ha ilyenek is ideszabadulnak.
mavtelep- Hozzászólások száma : 436
Ki lesz ? mármint nekem.... lesz...
mavtelep írta:Szégyenletes, hogy K.O. hagyja ezt a kis paprikajancsit hazudozni...
Nem tévedtem!!mavtelep írta:Trollirtó írta:
Egy ideje nincs módomban nézni és reggel nem ismétlik
De hát baromság!mavtelep írta:mavtelep írta:Szégyenletes, hogy K.O. hagyja ezt a kis paprikajancsit hazudozni...
"Az a problémánk, hogy az EU rész vesz egy párt finanszírozásában..." Fordulj az EU-hoz kisköcsög !...DDD
"
Ha Gyurcsány felesége pártot finanszíroz, akkor orbán veje szintén - csak sokkal több pénzből
Ezeknek végképp elmentek otthonról...
Trollirtó írta:Egy ideje nincs módomban nézni és reggel nem ismétlikmavtelep írta:Szégyenletes, hogy K.O. hagyja ezt a kis paprikajancsit hazudozni...
mavtelep írta:Szégyenletes, hogy K.O. hagyja ezt a kis paprikajancsit hazudozni...
"Az a problémánk, hogy az EU rész vesz egy párt finanszírozásában..." Fordulj az EU-hoz kisköcsög !...DDD
"
Egy ideje nincs módomban nézni és reggel nem ismétlikmavtelep írta:Szégyenletes, hogy K.O. hagyja ezt a kis paprikajancsit hazudozni...
Ehhez nincs mit hozzátenni.DKW írta:
Szégyenletes, hogy K.O. hagyja ezt a kis paprikajancsit hazudozni...
DKW- Hozzászólások száma : 805
A kokainvád betett a szombathelyi Fidesznek
A helyi fideszes vezetők kicsapongó életmódja és megbotránkoztató viselkedése miatt a kormánypárt országos választmánya feloszlatta a szombathelyi pártszervezetet. A Kövér László által aláírt oszlatási határozat szerint a szombathelyi vezetőkre a város fideszes polgárai is nagy számban panaszkodtak.
Viilamospálya
Ez a dolog megragadott
Sem közlekedés, sem gépészmérnök nem vagyok.
De, ha megbíznak egy ilyen beruházás tervezésével, akkor felteszem az általános kérdéseket:
- min-max értékek (hőmérséklet, utasszám, sínterhelés, szerelvényhossz, menetgyakoriság és millió más),
- milyen villamosok közlekedhetnek rajta, ezek jellemzői,
- milyen fejlesztések várhatók, milyen villamostípusokat akarnak később beszerezni, ezek jellemzői,
- építőanyagok jellemzői
und so weiter, und so fort.
Ilyesmit ezek nem csinálnak?
Vagy az igazi szakemberek nyilván igen - de xarnak rá?
Sem közlekedés, sem gépészmérnök nem vagyok.
De, ha megbíznak egy ilyen beruházás tervezésével, akkor felteszem az általános kérdéseket:
- min-max értékek (hőmérséklet, utasszám, sínterhelés, szerelvényhossz, menetgyakoriság és millió más),
- milyen villamosok közlekedhetnek rajta, ezek jellemzői,
- milyen fejlesztések várhatók, milyen villamostípusokat akarnak később beszerezni, ezek jellemzői,
- építőanyagok jellemzői
und so weiter, und so fort.
Ilyesmit ezek nem csinálnak?
Vagy az igazi szakemberek nyilván igen - de xarnak rá?
Szia, szép estét és nyugodalmas szép álmokat!Malamud az igazi írta:Jóska.bá írta:
Mit tennél a helyemben ?
Az ember ezt néha a saját helyében se tudja. :-)
Sziasztok, szép estét.
Jóska.bá írta:DKW írta:
Mi nem hagynánk, se itt se máshol, de nem tehetünk ellene mert a szabályok megkötik a kezünk.
Mit tennél a helyemben ?
Az ember ezt néha a saját helyében se tudja. :-)
Sziasztok, szép estét.
Malamud az igazi- Hozzászólások száma : 95
Már nem az árnyékból figyelik a netet
A hét minden napján napi 24 órában ügyelő csoportok feladata, hogy időben eltüntessék a "törvénytelen és káros információkat az internetről, elrettentsenek a kiberbűnözéstől és a "nem megfelelő" online bejegyzésektől.
Kilép a nyilvánosság elé a kínai internetrendőrség, amely a kiberbűnözés üldözőjeként évek óta működött és működik a színfalak mögött - számolt be a helyi média a Közbiztonsági Minisztérium bejelentéséről hétfőn.
A kísérleti fázisban 50 településen lesz jelen ilyen testület, köztük a két nagy metropoliszban, Pekingben és Sanghajban, de eldugott kisvárosokban is. Fiókot nyitnak a legnépszerűbb mikroblog oldalon, illetve a még ennél is népszerűbb azonnali üzenetküldő szolgáltatás felületén, a WeChaten.
A hét minden napján napi 24 órában ügyelő csoportok feladata, hogy időben eltüntessék a "törvénytelen és káros információkat az internetről, elrettentsenek a kiberbűnözéstől és a "nem megfelelő" online bejegyzésektől, illetve megelőzzék azokat. További feladatuk, hogy esettanulmányokat tegyenek közzé, és kezeljék a lakossági bejelentéseket".
Mennyi is Kína lakossága?
Mennyi Magyarországé?
Kilép a nyilvánosság elé a kínai internetrendőrség, amely a kiberbűnözés üldözőjeként évek óta működött és működik a színfalak mögött - számolt be a helyi média a Közbiztonsági Minisztérium bejelentéséről hétfőn.
A kísérleti fázisban 50 településen lesz jelen ilyen testület, köztük a két nagy metropoliszban, Pekingben és Sanghajban, de eldugott kisvárosokban is. Fiókot nyitnak a legnépszerűbb mikroblog oldalon, illetve a még ennél is népszerűbb azonnali üzenetküldő szolgáltatás felületén, a WeChaten.
A hét minden napján napi 24 órában ügyelő csoportok feladata, hogy időben eltüntessék a "törvénytelen és káros információkat az internetről, elrettentsenek a kiberbűnözéstől és a "nem megfelelő" online bejegyzésektől, illetve megelőzzék azokat. További feladatuk, hogy esettanulmányokat tegyenek közzé, és kezeljék a lakossági bejelentéseket".
Mennyi is Kína lakossága?
Mennyi Magyarországé?
Mit tennél a helyemben ?
Ezt neked kell eldöntened.
Én senki helyett nem döntök.
"Iszik, vagy vezet?"
Én senki helyett nem döntök.
"Iszik, vagy vezet?"
.
DKW írta:Malamud az igazi írta:Jóska.bá írta:
"Langyos a sör, ha nekünk így jó..."
És mi nem csak a sörről döntünk, de arról is, hogy hagyjuk-e a közbeszédet a fineszesekkel mediáltatni....
Hogy mi hagyjuk vagy nem, keveset számít. Sajnos a birka többség hagyja.
Mi nem hagynánk, se itt se máshol, de nem tehetünk ellene mert a szabályok megkötik a kezünk.
Mit tennél a helyemben ?
Azt értettem "mi" alatt...
Malamud az igazi írta:Jóska.bá írta:
És mi nem csak a sörről döntünk, de arról is, hogy hagyjuk-e a közbeszédet a fineszesekkel mediáltatni....
Sajnos túl demokraták vagyunk ahhoz, hogy higgyünk a többség szentségében....
Ezért nem tudunk vezérürüvé válni - mint ők - akiket a többi birka követ...
És ezért is húznak/húztak szét a demokrata jellegű pártok is és azon belül is....
Ez ezen a fórumon is látszik.....
Malamud az igazi írta:Jóska.bá írta:
3 / 40 oldal • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
3 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.