Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+9
DKW
Jóska.bá
Gejza
Rumcájsz
pincesor
doktorKá
mavtelep
kondor
Clochard
13 posters
28 / 40 oldal
28 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
A beszédje alatt végig össze szorult a torka,nem volt valami meggyöző...!!!!!
Végig ebben az izgalmi ideges állapotban volt.Talán maga sem hitte amit mondott.Közben arra is gondolt ,hálátlanok megmentettem egy csőd szélén álló országot.Ez a mániája.Lassan jön a minden mindegy hangulat ,a sértődés megbántottság.Befelé fordulás.Ha tízezrek követelnék hogy maradjon,már az sem visszafordítható állapotban találná.A legnagyobb baj az hogy meg van győződve hogy összességében jól csinálja a dolgát.Az a pár rossz döntése meg statisztikai hiba.És úgy érzi a jót nem veszik észre az emberek.Bármit képzel,rossz úton jár.A lényeg hiteltelenné vált,és nemcsak az ellenzék között.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Öt év?
Előad valami hamis esszét a bátorságról a saját érdekekért, közben amit csináltak, simán káros lehet. Ez is megvezetés.
Megütik azt az erkölcsi mércét, amit ez a nép megérdemel ....... :-)))))))))))))))))))))))))))
Senki sem állhat a törvények fölött - mikor ők hozzák a törvényeket, kivételekkel ... ...
Az irigység kultúrája kommunista örökség - tehát aki érdeklődik a növekedő vagyonok, lakások irányt, az komcsi.
Úszni kell, nem kapálózni - úsznak a hazugságokban, meg a mutyikban ...
Nagyon akarják a magyar emberek sikerét ... .... de főleg a sajátjukat. Költségtérítések, béremelések, ismerősök felvétele, pályázati mutyik.
Eltakarították a romokat - közben még bóvliban vagyunk ...
Minden fontos kérdésben konzultációt tartanak - terelő kérdésekkel és válaszokkal.
A polgári életminőség kerül előtérbe - a MINIMÁLBÉRESEKNEK, meg a filléreket keresőknek 30-40 év után ...
Megütik azt az erkölcsi mércét, amit ez a nép megérdemel ....... :-)))))))))))))))))))))))))))
Senki sem állhat a törvények fölött - mikor ők hozzák a törvényeket, kivételekkel ... ...
Az irigység kultúrája kommunista örökség - tehát aki érdeklődik a növekedő vagyonok, lakások irányt, az komcsi.
Úszni kell, nem kapálózni - úsznak a hazugságokban, meg a mutyikban ...
Nagyon akarják a magyar emberek sikerét ... .... de főleg a sajátjukat. Költségtérítések, béremelések, ismerősök felvétele, pályázati mutyik.
Eltakarították a romokat - közben még bóvliban vagyunk ...
Minden fontos kérdésben konzultációt tartanak - terelő kérdésekkel és válaszokkal.
A polgári életminőség kerül előtérbe - a MINIMÁLBÉRESEKNEK, meg a filléreket keresőknek 30-40 év után ...
Vendég- Vendég
Öt év?
Annyi eszünk már van, hogy nem ragaszkodunk a saját hibánkhoz - dehogynem. Kivel egyeztetnek, tárgyalnak?
Mindenki elismeri az eredményeinket - .... ..... Csak ő nem ismeri az eredményeket.
Na előjöttek a kommunisták, akik meghunyászkodók. Ő az, Putyin előtt?
Mi vagyunk és voltunk a szabad és független Magyarország hívei - nem sül ki a szeme?
Aki el akarja venni tőlem a jogot -- hamis beállítás, az ország mondott le jogokról. Uszítás, hangulatkeltés.
Mindenki elismeri az eredményeinket - .... ..... Csak ő nem ismeri az eredményeket.
Na előjöttek a kommunisták, akik meghunyászkodók. Ő az, Putyin előtt?
Mi vagyunk és voltunk a szabad és független Magyarország hívei - nem sül ki a szeme?
Aki el akarja venni tőlem a jogot -- hamis beállítás, az ország mondott le jogokról. Uszítás, hangulatkeltés.
Vendég- Vendég
Úgy látom....
....lett volna ott még hely pár újságírónak - de csak igen kevés húségeset találtak...
mavtelep írta:DKW írta:
He-he...éppen mint egy Felcsút.Bivalybürgözd focimeccsen...)))
Ráadásul nevetséges, ahogy a 200 hű eb komolyan veszi ezt a kis matinét.
A focisták jól keresnek, nem ?
DKW írta:Több mint másfélszeresére ugrottak a bérek a tárca több háttérintézményénél.
Igencsak megugrottak a bérek a Szijjártó Péter vezette Külgazdasági és Külügyminisztériumnál az elmúlt négy évben – derül ki a tárca válaszából, melyet Vona Gábor Jobbik-elnök parlamenti kérdésére közöltek.
Ezért fizetjük olyan jól őket !
DKW írta:
Keményen dolgoznak a fizetésükért a lelkes honatyák: tizenhat képviselő vesz részt a jövő évi költségvetés vitájában.
Öt év?
A külpolitikához szellemi bátorság kell - inkább, mint hazugság.
Magyarország az unió legveszélyeztetettebb országa volt - csak nem bóvli.
2010-ben azt lesték, mikor süllyed el a hajónk - ami nem volt bóvli.
Most ugye el kell túlozni, micsoda rémes helyzetben vették át az országot ...
Európai viszonylatban is jól teljesítő ország vagyunk - az unió pénzéből.
Az ország felemelő változáson ment keresztül - a maffiacsaládnak biztos.
Magyarország az unió legveszélyeztetettebb országa volt - csak nem bóvli.
2010-ben azt lesték, mikor süllyed el a hajónk - ami nem volt bóvli.
Most ugye el kell túlozni, micsoda rémes helyzetben vették át az országot ...
Európai viszonylatban is jól teljesítő ország vagyunk - az unió pénzéből.
Az ország felemelő változáson ment keresztül - a maffiacsaládnak biztos.
Vendég- Vendég
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
MátéBence írta:
Az, hogy az igazságot írjuk páran és ez provokál titeket ez teljesen érthető és normális.
Az, hogy a VÉLT igazságot (AZ ŐŐŐŐŐ IGAZSÁGÁT) írjuk páran és ez provokál titeket ez teljesen érthető és normális.
Öt év?
Meg kell védeni az adórendszert - védje meg a szakemberekkel szemben.
Kockázatos volt Matolcsyt jegybankelnöknek kinevezni, de helyes - kinek?
Nem véletlenül nyertük meg a 2014-es választásokat - nem, főleg csalással.
A cigányok munkát követeltek, nem segélyt - úgy éreztem, győztünk. Aztán miért, hol van nekik munka?
Kockázatos volt Matolcsyt jegybankelnöknek kinevezni, de helyes - kinek?
Nem véletlenül nyertük meg a 2014-es választásokat - nem, főleg csalással.
A cigányok munkát követeltek, nem segélyt - úgy éreztem, győztünk. Aztán miért, hol van nekik munka?
A hozzászólást Koncsita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-05-29, 22:23-kor.
Vendég- Vendég
Minden vélemény - ha az nem sértő, megengedett.
Hazudni is szabad, csak illetlenség.
De ha valaki azért nem mond igazat, mert félrevezették,
az az ő intelligenciáját minősíti....
De ha valaki azért nem mond igazat, mert félrevezették,
az az ő intelligenciáját minősíti....
kondor írta:MátéBence írta:
Azt látjuk, hogy hova jutott az ország. Igaz amit látunk azt homlokegyenest másként értékeljük.
Ugyanazt csináljátok mint a kr fórumán.Belehazudtok az arcunkba provokatívan.nem tudom igazán hogy Jóska ezt akarta -e.
"Mindig nézem, hogy milyen állapotban van a bank elnöke. És ha úgy látom, hogy jól néz ki, akkor a pénzügyek is nagyjából rendben vannak körülöttünk
Persze, csak pár száz milliárd tűnt el, a felügyelete alatt.
Persze, csak pár száz milliárd tűnt el, a felügyelete alatt.
Vendég- Vendég
Hú ez jó volt kemény volt.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gejza írta:
Gőgös kivágta a rezet.Hálistennek kisujjában van a mezőgazdaság.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Inkább az a baj....
Inkább az a baj, hogy Őőőő akarja megsemmisíteni a politikai ellenfeleit, ahogy mondotta volt:
"Ha teheted, öld meg !"
"Ha teheted, öld meg !"
MátéBence írta:mavtelep írta:Nem ez a baj vele - és az össze értelmiséggel !Rumcájsz írta:DJBU a szolidaritás szó elég hamisan cseng az Ön szájából - inkább ne használja!
Nem ember kell keresni, hanem MEGFOGALMAZNI A CÉLT ! Aztán jön a szervezés, majd a tisztségek leosztása .
A franca már a sok tehetetlen okostojással , főleg ezekkel a megmondó emberekkel !
Ugyan már! Nektek közel 20 éve egy célotok van és semmi más. Orbán megsemmisítése.
Jóccakát ! Én L.
mavtelep- Hozzászólások száma : 436
mavtelep írta:Rumcájsz írta:"" írta::
Halál unalmas sablonos reakciók! Előre mindet meg tudtam volna írni.
Én is pontosan ugyanígy vagyok a "tisztelt miniszterelnök úr" beszédének a meghallgatása után.
Ezek szerint tehát a "nagy mű" és rá a reakciók pariban vannak![/quote
Nézzél be a HR fórumba, beengedett az Admin !
Köszönöm!
Priviben válaszoltam.
Rumcájsz- Hozzászólások száma : 388
Még Marischka is volt Laja után ?
De jó, hogy időben kikapcsoltam !
mavtelep írta:Vessetek a mókusok elé : én egyszerűen nem hiszem el, hogy egy normális jobber képes egy Kósát vagy egy Schmidt M.- t elfogadni
Mikor volt ?
Rumcájsz írta:Jóska.bá írta:Nagyon, de nagyon elszomorit az, hogy Arató úr meg fogja engedni, hogy
EZ az ember a jövő héten újra a mikrofon mögé ülhessen a Klubrádióban....
Vajon van ennél lejjebb ?
Szép délutánt !
Én egy jött-ment vagyok....
Nemrég jöttem, hallottam ezt - és inkább kimegyek a kertbe......
Van bizony - és azt ez a kósa nevezetű véglény produkálta!
Nem vagyok oda Bolgárért, de ma kivételesen - és ez nem az ő érdeme, hanem a riportalanyáé - sebészi pontossággal feltárta a NER-T!
Magyarországon ma a fideSS így teljesít!
Mert ezt visszahallgatnák - ugyanis, amikor Bolgár lemegy mikrofonállványba, én kikapcsolom....
"Orbán mondta:Ne azt figyeljék mit mondok hanem azt ,hogy mit csinálok!MátéBence írta:mavtelep írta:
Szervusztok, jó napot !
Kacajra fakasztott a minelnök úr, hallottam néhány mondatát ...)))
Persze ha jobber lennék akkor sírva elbujdokolnék, hogy ennyire hülyének néz a Jel, minden szemétségek atyja... 1 azaz EGY db igaz szó nem hagyta el a száját.
Én meghallgattam a beszédét és hosszú idő után ez volt az első olyan beszéde, amire azt mondtam, hogy JÓ. Ez az jó irány. Remélem asszerint is cselekszik, amit ma elmondott. Több figyelem, kevesebb erőszakosság.
Gejza- Hozzászólások száma : 1136
Borban az igazság!!!!!MátéBence írta:kondor írta:Ül mint a sült hal,aztán felveszi a nagy mellényt tart egy sajtótájékoztatót,és itthon előadja magát hogy mekkora ász volt.mindig is ezt csinálta.
Mindig is bírtam a Kapitány őszinteségét
Kormány szlogen:Gyere haza ha unod a demokráciát!DKW írta:
Orbán kétségbeesett és sikertelen kísérletet tett a belháború és a válság rendezésére, egy álmodozó beszélt álomországról tátott szájú óvodásoknak, és a kormányzás nyertesei a Lázár-, Habony-, Szijjártó- és Mészáros-félék.mavtelep írta:DKW írta:
He-he...éppen mint egy Felcsút.Bivalybürgözd focimeccsen...)))
Ráadásul nevetséges, ahogy a 200 hű eb komolyan veszi ezt a kis matinét.
Mijaza HR?
turidani- Hozzászólások száma : 991
"mavtelep" írta:
?????
Nem értem - küldj privát üzenetet!
?????
Nem értem - küldj privát üzenetet!
Rumcájsz- Hozzászólások száma : 388
28 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
28 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.