Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+11
pincesor
kondor
mavtelep
Trollirtó
doktorKá
Gejza
turidani
Böbe2
Jóska.bá
DKW
Rumcájsz
15 posters
14 / 40 oldal
14 / 40 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Az euró bevezetése....
Az euró bevezetése ellehetetlenítené az árfolyam-változtatási manipulációk adta shortolás lehetőségét...
turidani írta:Trollirtó írta:Vegyük Magyarországot.turidani írta:
Hát akkor vegyük Szlovákiát, amely pont a válság kellős közepén vezette be az Eurót.
Igaz, hogy náluk nem független Nobel díjas szakértőék vitték a gazdaság ügyeit.
Amelyik jobban teljesít, miniszterelnöke abból a székből akar majd kihalni - és NEM AKARJA bevezetni az Eurót.
Mert szerinte a nemzeti valuta erőt jelent.
Lényegi különbség az előzményekhez képest, hogy ez most a mi döntésünk, tehát ha épp nagyon akarnánk, bevezethetnénk:)
29 %
Koncsita írta:Zsiday azt mondta a hírekben, hogy a letelepedési kötvény többe kerül nekünk, mintha a szabad piacról vennénk fel hitelt. Itt is megtalálták a módját, hogy pazarolják a magyarok pénzét. Plusz még a jutalék, amit ellopnak - a hírek szerint.
A letelepedési kötvény bevételéből 29 %-ot az off-shore közvetítő cégek tesznek zsebre.
Ám a végén a tőkét is és a kamatait is a mi zsebünkből fizeti az állam.
Akkor végül is mekkora össz-hozamra adják a kormánynak azt a pénzt ?
Őőőőő pedig....
....nem szeretné bevezetni az eurót, mert akkor többet nem "állhatna meg a vajazókés a levegőben"...
turidani írta:Trollirtó írta:
1) Lengyelország területe, lélekszáma, erőforrásai JÓVAL nagyobbak,
mint kis hazánké. Körtét almával ne hasonlíts össze.
Hát akkor vegyük Szlovákiát, amely pont a válság kellős közepén vezette be az Eurót.
Igaz, hogy náluk nem független Nobel díjas szakértőék vitték a gazdaság ügyeit.
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
MátéBence írta:
Akkor nevessünk együtt a TÉNYEKEN. Figyelj csak nagyon! Eurostat adatokat hozok neked!!!!!!!
innen: http://www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdec100.html
A lényeg pedig:
2002-2010 közötti GDP növekedés
Magyarország 25%
2010-2014 közötti GDP növekedés
Magyarország - 9%
Gondolom ebből képes vagy kiolvani, hogy ki hogy kormányzott!
Igen, képes vagyok:
"Eeeeemúúttnyócév" : 25 %
"Eeeeemúúttnégyév" : 9 %
2 * 9 % < 25 %
Fridi meg amúgy köztudottan meleg, de önmagában ezzel sosem volt bajom, miután sok egyéb fóbiám mellett pont a homo- hiányzik a készletből.
Múltkor itt sírtatok felváltva, hogy mernek buzinak nevezni olyanokat, akik maguk nem vállalták fel a melegségüket ....
Mióta vállalta Friderikusz, hogy meleg?
Kicsit sem érzed néha, hogy eltévedsz, turidani?
A hozzászólást Koncsita összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-08, 20:09-kor.
Vendég- Vendég
Fridi meg amúgy köztudottan meleg, de önmagában ezzel sosem volt bajom, miután sok egyéb fóbiám mellett pont a homo- hiányzik a készletből.
Annyira nem hiányozhat a készletedből, te kis álszent, mert egy oda nem való válaszba mégis belekombináltad. Legalább saját magadat vállalnád fel.
A hozzászólást Koncsita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-08, 20:08-kor.
Vendég- Vendég
Na látod az egy értelmes vita,hogy legyen-e halálbüntetés.Szerintem is erről vitatkozni kell.Aztán közösen megállapítjuk hogy semmi értelme nem volt jelen állás szerint.És ebben egyet is értünk.Vagyis ki lehet adni egy közös nyilatkozatot hogy a vitázó felek a végén az alapvető dolgokban egyet értettek.a nyilatkozatot aláírta az egész tébolyda.Ámen.Nyihahahahahahahaha,Nyerít a keselyű.
Orbán abban konzekvens, hogy rendszeresen terel, tematizál. A halálbüntetésről szép csendben is tudott volna vitatkozni, megkérdezve az embereket előtte, de elmondva nekik, hogy ez ellentétes az unió jelenlegi szabályaival.
Ehhez képest ő Színpadi Művet csinált ebből az egészből, egy felhajtást, elterelendő a figyelmet egyéb fontos belpolitikai kérdésekről.
Egyúttal bebizonyította, hogy pávatáncot játszik, mivel visszaterelték az ólba.
Vendég- Vendég
Jóska.bá
"Tegnap megkértem, hogy a szalon-buzizást is mellőzze."
Szerintem bevallottan meleg társaságnál is elfogadott poén a szappan lehajolós, akár heteróknál a kalmopyrin, mint fogamzásgátló, kivéve ha előre hajol a menyecske.
"Tegnap megkértem, hogy a szalon-buzizást is mellőzze."
Szerintem bevallottan meleg társaságnál is elfogadott poén a szappan lehajolós, akár heteróknál a kalmopyrin, mint fogamzásgátló, kivéve ha előre hajol a menyecske.
turidani- Hozzászólások száma : 991
Mindenkire rábízom a következtetést.
A következtetés meg az, hogy a befektetői magatartás olykor nem követi a hitelminősítők besorolását. Pl. ha megijednek valamitől, vagy túl sok pénz miatt azt is megveszik, amit egyébként nem vennének.
Vendég- Vendég
Neked is: Erre az "Az vagy- Nem vagyok - De az vagy"-ra ott a Macera fórum !
kondor írta:MátéBence írta:kondor írta:
Én nem vagyok szektás,csak nem szeretem a fineszt,meg a jobbikot.Szerintem teljesen normális.
Dehogynem vagy szektas! Neha a moka kedveert kihuzhatnad a fejed a Fery seggebol.
Mondod ezt te,miközben csupa szar a pofád.
erre az "Az vagy- Nem vagyok - De az vagy"-ra ott a Macera fórum !
MátéBence írta:kondor írta:MátéBence írta:
Nah igen. Szektasok ritkan szoktak csipni a fuggetlen gondolkodokat.
Én nem vagyok szektás,csak nem szeretem a fineszt,meg a jobbikot.Szerintem teljesen normális.
Dehogynem vagy szektas! Neha a moka kedveert kihuzhatnad a fejed a Fery seggebol.
turidani írta:Trollirtó írta:
Szóval a NÉGY ÉVE BÓVLI jobb, mint a befektetésre ajánlott?
Gratulálok!
Ilyen kezekben van a hazám!!
Pont ezen morfondíroztam az előbb, hogyha a befektetésre ajánlottnál nem veszik a papírjainkat, viszont a bóvlinál viszik, mint a cukrot, akkor valahol valami hibádzik, és nem a mi készülékünkben.
Pénzbőség, hallottál már róla? Gyakorlatilag a bankcsődös helyzettel kevered a mait?
Vendég- Vendég
Ne jöjjenek haza külföldi magyarok, elveszik a belföldi magyarok munkáját. hehehehe
A hozzászólást Koncsita összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-08, 19:59-kor.
Vendég- Vendég
Trollirtó írta:
Gratulálok!
Pont ezen morfondíroztam az előbb, hogyha a befektetésre ajánlottnál nem veszik a papírjainkat, viszont a bóvlinál viszik, mint a cukrot, akkor valahol valami hibádzik, és nem a mi készülékünkben.
dani újabban csak akkor jön, ha valami sz@r munkát kell elvégezni...
kondor írta:Na hamar hamar gyorsan h.szólni Mindent bedobni.Teljes készültség.Gyerünk Bence ,Dani bele húzni.Látványosan adjátok elő,ezen tényleg fetrengek.
Az év Pafja ? dehogy ! Az év Profitja !!!
turidani írta:Rumcájsz írta:turidani írta:.. a legóvatosabb becslések szerint is legalább 600 ezren dolgoznak külföldön, de ennek akár a triplája is elképzelhető..
Ne szerénykedjünk, képzeljük el mindjárt az ötszörösét:)
ÉS HA ABBÓL RÁADÁSUL HAZAJÖN AZ A 21 - MÁR NINCS IS MIRŐL BESZÉLNI!
Mondjuk a külföldön dolgozók számának különféle hajmeresztő becsléseitől függetlenül ez a 100 millás "gyere haza" program enyhén szólva is az év paffja.
Aztán majd kiderül, hogy mivel nem tudták felhasználni, ezért egy részéből a külügyminiszter egyik aktuális hazaútját finanszírozták belőle
Például a Tarsoly-lista helyett ?
kondor írta:Ki kell nyitni a szekrény ajtót,és jó mélyen belekotorni a dédi cuccaiba,és elő szedni 25 évvel ez előtti dolgokat.Egy vajas kenyérre mindenképp jó.Mert mindenkinek van vaj a füle mögött,az összes ma színen lévő politikai szereplőnek.Felesleges.Ezért nem megyünk,csak egyet előre kettőt hátra.Megfelelő ütemben csak tánclépésnek jó.A haladáshoz másfajta lépésre van szükség.Ez a menekült ügy bevált,ezen rágódik az ország már jó ,ideje.Sokkal fontosabb dolgok helyett.Jó kormányunk meg röhög a markába.Hiába ez a Finkelstein tud valamit.
Tegnap megkértem, hogy a szalon-buzizást is mellőzze.
Koncsita írta:turidani írta:
Elhiszem, hogy kellemetlen, mikor ilyen adatok jönnek, de persze attól te még fetrengj csak nyugodtan és drukkolj Napiferinek, hogy Fridi mellett ne kelljen lehajolnia a szappanért:)
Meleg Friderikusz, vagy nem? ))) Ilyen "szar" alak vagy, hogy az áthallásos buzizás után válaszolni sem mersz? )))
Veled is csak többen vagyunk eggyel - de minek ...
:DDD
Nem hozott helyre semmit, mert nem volt mit.MátéBence írta:kondor írta:
Elárasztott tényekkel és véleményekkel, te meg
ezt szűrted ki belőle a söröslói szemellenződdel.
Arról nem tehetek, hogy folyamatosan félrevezeted magadat - de hát így érzed jól magadat.
Tedd - én meg fetrengve röhögök a fiatal értelmiség eme díszpéldányán - aki te vagy )
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Hazudsz!MátéBence írta:
Pont hogy nem mi vittük bóvliba. Pont, hogy ti voltatok azok, akik tendenciózusan rontottátok az ország besorolását. Holott 2002-ben olvashattad, milyen besorolással adtuk át az országot. Az Orbán kormány 2010-ben egyetlen egy besorolást ronott. 2010 októberében. 4 hónap kormányzás után. Azóta megfogták a ti romló tendenciátokat és mostmár pozitív a kilátás.
Melyik a jobb? A Mostani helyzet. Amikor 1,12% hozammal adjuk el a papírjainkat és nem akkor, amikor noha papíron javasolt kategóriában vagyunk, de 10% a hozam.
A hitelállományt mindig és mindenkor a GDP arányában mérik. Abban csökkenő tendencia van.
Apropó! A neked feltett egyenes kérdésre mikor válaszolsz hiszti Pisti?
Magyarország 2011 őszén került bóvliba és azóta ott is van!
Gratulálok!
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Trollirtó írta:Ez nem válasz!MátéBence írta:
TÉNY, hogy folyamatosan romlott alattatok a besorolásunk a Gyurcsány kormány hiteltelen és elhibázott politikája miatt.
Hazudsz! Az IMF hitelt visszafizetve GDP arányosan kisebb az adósságunk és az adósságpályánk csökkenő tendenciűt mutat. A befektetésre nem ajánlott kategóriából meg év végére szépen visszajövük a befeketetésre ajánlottba. Mindezt az IMF nélkül.
Melyik a jobb?
Az országot ti vittétek bóvliba és ott is tartjátok évek óta!
Hitelállományról beszéltem, ha tudnál olvasni.
Aki itt hazudik, terel, maszatol, mantrázik, bencézik az nem én vagyok
Egyébként ez valóban érdekes morfondírokra ad lehetőséget.
Pl a rendszerváltás utáni legjobb hitelminősítői besorolást pár hónappal a csődközeli helyzet előtt érte el az ország.
Utána több, mint fél évig lényegében az ájemef hitel tartotta fenn a fizetőképességünket, mivel a papírjainkat nem vették, az iszonyat magas hozam (10-12%) ellenére. Közben pöttyet romlott a hitelminősítői besorolásunk, de még mindig befektetésre ajánlott kategória maradtunk.
Momentán 1,5-3% körüli kamat mellett is viszik a papírjainkat, mint a cukrot, a devizatartalékunk ájemef hitel nélkül is magasabban van, mint anno ájemeffel együtt.
A hitelminősítői besorolásunk ellenberger befektetésre nem ajánlott.
Mindenkire rábízom a következtetést.
A hozzászólást turidani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-08, 19:37-kor.
Eddig tartott
Mára a szórakozás! Egyelőre!
További szép estét mindenkinek!
További szép estét mindenkinek!
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
kondor- Hozzászólások száma : 1531
MátéBence írta:Koncsita írta:
A nagy államférfi most játszotta el a Hattyú Halálát a halálos ítélet kapcsán az EU-nak, mert mindent megtenne a "népéért", akármekkora hazugságot ...
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csak jelzem, hogy Orbán halálbüntetés ügyben konzekvens. Nézd csak ezt a 2002-es cikket:
"A halálbüntetésről vitatkozna Orbán
A halálbüntetéssel kapcsolatos polémiáról azt mondta: szerdai felvetése után nem érvekkel találkozott, hanem megbélyegzéssel. Nem értett egyet Bárándy Péter leendő igazságügy miniszter azon vélekedésével, hogy a "világ nem erre megy", mert Orbán szerint a "világ nem megy semerre". Szerinte a halálbüntetés eltörlése nem Isten döntése volt, hanem embereké, így az nem megváltoztathatatlan, épp ezért szerinte szükség van az értelmes vitára."
https://web.archive.org/web/20050404130659/http://index.hu/x?f1_7=http://index.hu/politika/belfold/ovbucsu
Na látod az egy értelmes vita,hogy legyen-e halálbüntetés.Szerintem is erről vitatkozni kell.Aztán közösen megállapítjuk hogy semmi értelme nem volt jelen állás szerint.És ebben egyet is értünk.Vagyis ki lehet adni egy közös nyilatkozatot hogy a vitázó felek a végén az alapvető dolgokban egyet értettek.a nyilatkozatot aláírta az egész tébolyda.Ámen.Nyihahahahahahahaha,Nyerít a keselyű.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Koncsita írta:Koncsita írta:Én vagyok Gyurcsány seggében annak, aki Orbánt tartja államférfinak ...
:-))))))))))))))))))))))))))))))))
A nagy államférfi most játszotta el a Hattyú Halálát a halálos ítélet kapcsán az EU-nak, mert mindent megtenne a "népéért", akármekkora hazugságot ...
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amúgy, most hogy megvan a neved/címed, szívesen megkereslek valamikor, hogy megnézzem, hogy élőben is úgy hazudozol-e mint itt
Mivel az én nevem, arcom, mindenem ismert gondolom nem fogsz meglepődni és megismersz majd.
Nyugi! Jólnevelt vagyok! Előre köszönök
A hozzászólást MátéBence összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-08, 19:26-kor.
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
14 / 40 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
14 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.