Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+11
pincesor
kondor
mavtelep
Trollirtó
doktorKá
Gejza
turidani
Böbe2
Jóska.bá
DKW
Rumcájsz
15 posters
15 / 40 oldal
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
kondor írta:MátéBence írta:
Koncsika! Te konkrétan egy dolgot rontottál eddig nagyon. A ballib oldal renoméját, választási esélyeit. És ezért a beteges mozgalmárságodért a JÓISTEN áldjon meg nagyon sokszor és sokági
Amúgy ismét lebuktattad magad. Mert jól láthatüan te magadnak irogattál ma is. Nem nekem. Te el is vagy a saját hazudozásoddal. Hiába rakom őket fáradtságos munkával helyre időről-időre. Lásd az állampapír hozamokat. Oda is bepróbálkoztál egy kis hazudozással. Aztán hoztam neked a tényeket. Aztán ahogy illik el is kussoltál és odébb kotródtál legalább 5 percre
Belekötöttél egy retorikai fordulatomba, hogy azt szó szerint kéne érteni. Mire helyreraktalak az öszödi beszéddel és azzal, hogy akkor azt is szó szerint kell-e érteni.
Azt viszont tényleg köszönöm neked, hogy Trolliró hazudozását helyre raktad. Tudom nem akartad, de amolyan melléktermékként sikerült. És én ennek azért örülök
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Trollirtó írta:Ez nem válasz!MátéBence írta:
TÉNY, hogy folyamatosan romlott alattatok a besorolásunk a Gyurcsány kormány hiteltelen és elhibázott politikája miatt.
Hazudsz! Az IMF hitelt visszafizetve GDP arányosan kisebb az adósságunk és az adósságpályánk csökkenő tendenciűt mutat. A befektetésre nem ajánlott kategóriából meg év végére szépen visszajövük a befeketetésre ajánlottba. Mindezt az IMF nélkül.
Melyik a jobb?
Az országot ti vittétek bóvliba és ott is tartjátok évek óta!
Hitelállományról beszéltem, ha tudnál olvasni.
Aki itt hazudik, terel, maszatol, mantrázik, bencézik az nem én vagyok
Pont hogy nem mi vittük bóvliba. Pont, hogy ti voltatok azok, akik tendenciózusan rontottátok az ország besorolását. Holott 2002-ben olvashattad, milyen besorolással adtuk át az országot. Az Orbán kormány 2010-ben egyetlen egy besorolást ronott. 2010 októberében. 4 hónap kormányzás után. Azóta megfogták a ti romló tendenciátokat és mostmár pozitív a kilátás.
Melyik a jobb? A Mostani helyzet. Amikor 1,12% hozammal adjuk el a papírjainkat és nem akkor, amikor noha papíron javasolt kategóriában vagyunk, de 10% a hozam.
A hitelállományt mindig és mindenkor a GDP arányában mérik. Abban csökkenő tendencia van.
Apropó! A neked feltett egyenes kérdésre mikor válaszolsz hiszti Pisti?
Jó van na,Nem rettegek.Kemény vagyok,babettával járok anyámmal élek.:))))))))))))
mavtelep írta:kondor írta:
De van,rettegés foka,kórházba ne kerüljünk mert akkor annyi.
Ne rettegj ! A kormány egy fabatkát sem fog arra költeni, hogy esetleg kórházba kerülj és meggyógyítsanak !
T'od ! Csökkenteni kell az államháztartási hiányt...)))
kondor- Hozzászólások száma : 1531
De ugye máshova nem írsz Bence?Mert egy két fórumon nagyon hamar elintéznének.
MátéBence írta:Koncsita írta:Én nem rontottam semmit, és aki a kormány kritikáját mindenféle ellenérzés nélkül átcsúsztatja civil emberekre, azokkal nekem nincs dolgom.
Azokkal meg pláne nem, akik az mszp-vel együtt szavaztak meg dolgokat, és most arra hivatkoznak, hogy ŐK mit csináltak ... )
Az ilyenek írkáljanak maguknak, de azzal is elvannak, mert alapbeállításuk az, hogy maguknak megmagyarázzanak mindent, más csak statiszta ebben.
Minek zavarjak? ) Még az olyanfajta tényekről, hogy semmi köze hozzá, kiderül hogy mégis ...
Koncsika! Te konkrétan egy dolgot rontottál eddig nagyon. A ballib oldal renoméját, választási esélyeit. És ezért a beteges mozgalmárságodért a JÓISTEN áldjon meg nagyon sokszor és sokági
Amúgy ismét lebuktattad magad. Mert jól láthatüan te magadnak irogattál ma is. Nem nekem. Te el is vagy a saját hazudozásoddal. Hiába rakom őket fáradtságos munkával helyre időről-időre. Lásd az állampapír hozamokat. Oda is bepróbálkoztál egy kis hazudozással. Aztán hoztam neked a tényeket. Aztán ahogy illik el is kussoltál és odébb kotródtál legalább 5 percre
Belekötöttél egy retorikai fordulatomba, hogy azt szó szerint kéne érteni. Mire helyreraktalak az öszödi beszéddel és azzal, hogy akkor azt is szó szerint kell-e érteni.
Azt viszont tényleg köszönöm neked, hogy Trolliró hazudozását helyre raktad. Tudom nem akartad, de amolyan melléktermékként sikerült. És én ennek azért örülök
Koncsita írta:Koncsita írta:Én vagyok Gyurcsány seggében annak, aki Orbánt tartja államférfinak ...
:-))))))))))))))))))))))))))))))))
A nagy államférfi most játszotta el a Hattyú Halálát a halálos ítélet kapcsán az EU-nak, mert mindent megtenne a "népéért", akármekkora hazugságot ...
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csak jelzem, hogy Orbán halálbüntetés ügyben konzekvens. Nézd csak ezt a 2002-es cikket:
"A halálbüntetésről vitatkozna Orbán
A halálbüntetéssel kapcsolatos polémiáról azt mondta: szerdai felvetése után nem érvekkel találkozott, hanem megbélyegzéssel. Nem értett egyet Bárándy Péter leendő igazságügy miniszter azon vélekedésével, hogy a "világ nem erre megy", mert Orbán szerint a "világ nem megy semerre". Szerinte a halálbüntetés eltörlése nem Isten döntése volt, hanem embereké, így az nem megváltoztathatatlan, épp ezért szerinte szükség van az értelmes vitára."
https://web.archive.org/web/20050404130659/http://index.hu/x?f1_7=http://index.hu/politika/belfold/ovbucsu
kondor írta:mavtelep írta:Bravo Urak !
Rumcájsz képeihez egy szavatok sincs ...
Ne rettegj ! A kormány egy fabatkát sem fog arra költeni, hogy esetleg kórházba kerülj és meggyógyítsanak !
T'od ! Csökkenteni kell az államháztartási hiányt...)))
mavtelep- Hozzászólások száma : 436
Ez nem válasz!MátéBence írta:Trollirtó írta:
TÉNY: IMF-hitellel terhelten és befektetésre AJÁNLOTT állapotban vettétek át az országot.
TÉNY: IMF-hitelt visszafizetve, mégis ugyanakkora hitelállománnyal, tendenciózusan befektetésre NEM AJÁNLOTT (bóvli) állapotba vittétek és ott is tartjátok.
Melyik a jobb?
Válasz?
TÉNY, hogy folyamatosan romlott alattatok a besorolásunk a Gyurcsány kormány hiteltelen és elhibázott politikája miatt.
Hazudsz! Az IMF hitelt visszafizetve GDP arányosan kisebb az adósságunk és az adósságpályánk csökkenő tendenciűt mutat. A befektetésre nem ajánlott kategóriából meg év végére szépen visszajövük a befeketetésre ajánlottba. Mindezt az IMF nélkül.
Melyik a jobb?
Az országot ti vittétek bóvliba és ott is tartjátok évek óta!
Hitelállományról beszéltem, ha tudnál olvasni.
Aki itt hazudik, terel, maszatol, mantrázik, bencézik az nem én vagyok
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Koncsita írta:Én nem rontottam semmit, és aki a kormány kritikáját mindenféle ellenérzés nélkül átcsúsztatja civil emberekre, azokkal nekem nincs dolgom.
Azokkal meg pláne nem, akik az mszp-vel együtt szavaztak meg dolgokat, és most arra hivatkoznak, hogy ŐK mit csináltak ... )
Az ilyenek írkáljanak maguknak, de azzal is elvannak, mert alapbeállításuk az, hogy maguknak megmagyarázzanak mindent, más csak statiszta ebben.
Minek zavarjak? ) Még az olyanfajta tényekről, hogy semmi köze hozzá, kiderül hogy mégis ...
Koncsita írta:Én vagyok Gyurcsány seggében annak, aki Orbánt tartja államférfinak ...
:-))))))))))))))))))))))))))))))))
A nagy államférfi most játszotta el a Hattyú Halálát a halálos ítélet kapcsán az EU-nak, mert mindent megtenne a "népéért", akármekkora hazugságot ...
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Vendég- Vendég
:-)
A hozzászólást Koncsita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-08, 19:07-kor.
Vendég- Vendég
mavtelep írta:Bravo Urak !
kondor írta:Vita indító Bence,ha ez a téma nem megy hoz mást.Van másiiiik.
Én jól elvagyok a hozott témákkal. Élvezem, ahogy drága jó vitapartnereim nem tudnak a kérdéseimre válaszolni, ahogy megpróbálják elhazudni a tényeket is.
Én nem rontottam semmit, és aki a kormány kritikáját mindenféle ellenérzés nélkül átcsúsztatja civil emberekre, azokkal nekem nincs dolgom.
Vendég- Vendég
Vita indító Bence,ha ez a téma nem megy hoz mást.Van másiiiik.
Bravo Urak !
mavtelep- Hozzászólások száma : 436
Koncsita írta:MátéBence írta:
Én nem Orbánba, hanem a tényekbe vagyok szerelmes és a valódi érvekbe. Veletek ellentétben én simán tudom kritizálni a sajátjaimat. Még Orbánt is. Dehát ti ki sem látszotok a Fery valagából. Igaz ez magyarázat arra, hogy miért olyan halk a hangotok
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Aki Orbán Viktort államférfinak tartja, annak ellenére, amit művelt, az aztán nagy kritikus ....
Na elég a mesékből, meg a "tényekből"...
:-))))))))))))))))))))
I
Igen. Orbán Viktor államférfinak tartom. Nem tökéletes angyali lénynek. Ahogy államférfi volt Tisza István is. És amennyire Ő sem volt tökéletes. Ahogy ugyanez elmondható Kossuth Lajosról is.
Persze. Neked a tényekből elég. Te inkább maradsz a hazudozásnál és semmi pénzért ki nem másznál a Fery seggéből. Nehogy a tényekre relevánsan reagálnod kelljen
MátéBence írta:kondor írta:Bele vannak szerelmetesedve Orbánba,és hazugságaiba.Nagy blama lenne elismerni hogy a király meztelen,és semmi értelme nem volt a politikájának az ország felemelkedése szempontjából.Sajnos Bence menthetetlen.Van két szombatja meg egy vasárnapja megértésből kifolyólag.Mindegy mi megpróbáltuk.
Én nem Orbánba, hanem a tényekbe vagyok szerelmes és a valódi érvekbe. Veletek ellentétben én simán tudom kritizálni a sajátjaimat. Még Orbánt is. Dehát ti ki sem látszotok a Fery valagából. Igaz ez magyarázat arra, hogy miért olyan halk a hangotok
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Aki Orbán Viktort államférfinak tartja, annak ellenére, amit művelt, az aztán nagy kritikus ....
Na elég a mesékből, meg a "tényekből"...
:-))))))))))))))))))))
I
Vendég- Vendég
Koncsi :)
Akkor most hogy is állunk az öszödi beszéddel?
Koncsika!
Szó szerint kell érteni a szónok minden szavát? Kéne válaszolni, nem?
Koncsika!
Szó szerint kell érteni a szónok minden szavát? Kéne válaszolni, nem?
Koncsita írta:Koncsita írta:
Hagyjad már ezt a félszeműt, neki akkor van VÁLSÁG, ha Matolcsy kijelenti, hogy támadják a forintot.
2008-ban egész másról volt szó, az idézetek ellenére nem értett belőle semmit, illetve 1 percig értette, de máris mással érvel, mivel nem gondolkodik csak csapkod a feje körül ész nélkül. :-))))
Jól láthatóan érzelemből vitatkozik,ész nélkül. Azt is letagadja, ami feketén-fehéren van, volt, bebizonyítva azt, hogy egyik évről sincs értelme vele vitázni.
Én jól szórakozom azon, hogy miután Trollirtó pajti nekem nem hitt, konkrétan Te és az általad idézett dolgok cáfolták a haverod hazudozásait
Közben meg rendre hoztam a tényeket, amikkel nem tudsz mit kezdeni. Kezdve onnan, hogy ti tendenciózusan rontottátok az ország adósbesorolását.
[quote="kondor"]Bele vannak szerelmetesedve Orbánba,és hazugságaiba.Nagy blama lenne elismerni hogy a király meztelen,és semmi értelme nem volt a politikájának az ország felemelkedése szempontjából.Sajnos Bence menthetetlen.Van két szombatja meg egy vasárnapja megértésből kifolyólag.Mindegy mi megpróbáltuk. [/quote
Mellesleg nézd meg, hogy kik azok, akik képtelenek a nekik feltett egyenes kérdésre válaszolni
Mellesleg nézd meg, hogy kik azok, akik képtelenek a nekik feltett egyenes kérdésre válaszolni
Válság csak akkor lehet szerintetek, amikor alattatok romlik a forint árfolyamat.
Magának állít hülyeségeket, és azzal vitatkozik. Gyagya.
2008-ban egész másról volt szó, az idézetek ellenére nem értett belőle semmit, illetve 1 percig értette, de máris mással érvel, mivel nem gondolkodik csak csapkod a feje körül ész nélkül. :-))))
Jól láthatóan érzelemből vitatkozik,ész nélkül. Azt is letagadja, ami feketén-fehéren van, volt, bebizonyítva azt, hogy egyik évről sincs értelme vele vitázni.
A hozzászólást Koncsita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-08, 18:54-kor.
Vendég- Vendég
kondor írta:Bele vannak szerelmetesedve Orbánba,és hazugságaiba.Nagy blama lenne elismerni hogy a király meztelen,és semmi értelme nem volt a politikájának az ország felemelkedése szempontjából.Sajnos Bence menthetetlen.Van két szombatja meg egy vasárnapja megértésből kifolyólag.Mindegy mi megpróbáltuk.
Trollirtó írta:Hagyom.Koncsita írta:
Hagyjad már ezt a félszeműt, neki akkor van VÁLSÁG, ha Matolcsy kijelenti, hogy támadják a forintot.
Semmire nem válaszol, maszatol, terel, gumicsontozik, mantrázik - és nekem rója fel ugyanezeket
Megyek cseresznyét szedni inkább
Azért a te képeden aztán vastag az azbeszt
Én kérdezek folyamatosan, de képtelen vagy a neked szegezett kérdésre válaszolni. Vajon miét is?
Aztán úgy érvelsz, hogy ami neked nem tetszik, azt önkényesen ignorálod
Koncsita írta:Trollirtó írta:
Maszatolsz.
Válasz?
Aki ilyennel jön, hogy TI meg MI, azzal eleven nincs értelme szóba állni. :-))) Hiszen képtelen objektívnak lenni.
Látom zavarnak a tények
Objektívbe bemásoltam neked egyes állampapír kamatokat. Nem is tudtál rá mit reagálni
Ha Bence bármit is elismerne okafogyottá válna az itteni működése és össze omlana a kártyavár amit épitget ő és társai.!!!!
Bele vannak szerelmetesedve Orbánba,és hazugságaiba.Nagy blama lenne elismerni hogy a király meztelen,és semmi értelme nem volt a politikájának az ország felemelkedése szempontjából.Sajnos Bence menthetetlen.Van két szombatja meg egy vasárnapja megértésből kifolyólag.Mindegy mi megpróbáltuk.
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
15 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.