Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Megbeszéljük - Bolgár nélkül

+11
pincesor
kondor
mavtelep
Trollirtó
doktorKá
Gejza
turidani
Böbe2
Jóska.bá
DKW
Rumcájsz
15 posters

15 / 40 oldal Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Go down

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence 2015-06-08, 19:13

kondor írta:
MátéBence írta:

Koncsika! Te konkrétan egy dolgot rontottál eddig nagyon. A ballib oldal renoméját, választási esélyeit. És ezért a beteges mozgalmárságodért a JÓISTEN áldjon meg nagyon sokszor és sokági Smile

Amúgy ismét lebuktattad magad. Mert jól láthatüan te magadnak irogattál ma is. Nem nekem. Te el is vagy a saját hazudozásoddal. Hiába rakom őket fáradtságos munkával helyre időről-időre. Lásd az állampapír hozamokat. Oda is bepróbálkoztál egy kis hazudozással. Aztán hoztam neked a tényeket. Aztán ahogy illik el is kussoltál és odébb kotródtál legalább 5 percre Smile

Belekötöttél egy retorikai fordulatomba, hogy azt szó szerint kéne érteni. Mire helyreraktalak az öszödi beszéddel és azzal, hogy akkor azt is szó szerint kell-e érteni.

Azt viszont tényleg köszönöm neked, hogy Trolliró hazudozását helyre raktad. Tudom nem akartad, de amolyan melléktermékként sikerült. És én ennek azért örülök Wink
Very Happy Very Happy

Wink
MátéBence
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by MátéBence 2015-06-08, 19:13

Trollirtó írta:
MátéBence írta:

TÉNY, hogy folyamatosan romlott alattatok a besorolásunk a Gyurcsány kormány hiteltelen és elhibázott politikája miatt.
Hazudsz! Az IMF hitelt visszafizetve GDP arányosan kisebb az adósságunk és az adósságpályánk csökkenő tendenciűt mutat. A befektetésre nem ajánlott kategóriából meg év végére szépen visszajövük a befeketetésre ajánlottba. Mindezt az IMF nélkül.
Ez nem válasz!
Melyik a jobb?
Az országot ti vittétek bóvliba és ott is tartjátok évek óta!
Hitelállományról beszéltem, ha tudnál olvasni.
Aki itt hazudik, terel, maszatol, mantrázik, bencézik az nem én vagyok Smile

Pont hogy nem mi vittük bóvliba. Pont, hogy ti voltatok azok, akik tendenciózusan rontottátok az ország besorolását. Holott 2002-ben olvashattad, milyen besorolással adtuk át az országot. Az Orbán kormány 2010-ben egyetlen egy besorolást ronott. 2010 októberében. 4 hónap kormányzás után. Azóta megfogták a ti romló tendenciátokat és mostmár pozitív a kilátás.

Melyik a jobb? A Mostani helyzet. Amikor 1,12% hozammal adjuk el a papírjainkat és nem akkor, amikor noha papíron javasolt kategóriában vagyunk, de 10% a hozam.
A hitelállományt mindig és mindenkor a GDP arányában mérik. Abban csökkenő tendencia van.

Apropó! A neked feltett egyenes kérdésre mikor válaszolsz hiszti Pisti? Smile
MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Jó van na,Nem rettegek.Kemény vagyok,babettával járok anyámmal élek.:))))))))))))

Témanyitás by kondor 2015-06-08, 19:12

mavtelep írta:
kondor írta:

De van,rettegés foka,kórházba ne kerüljünk mert akkor annyi.

Ne rettegj ! A kormány egy fabatkát sem fog arra költeni, hogy esetleg kórházba kerülj és meggyógyítsanak !

T'od ! Csökkenteni kell az államháztartási hiányt...)))
kondor
kondor

Hozzászólások száma : 1531

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty De ugye máshova nem írsz Bence?Mert egy két fórumon nagyon hamar elintéznének.

Témanyitás by kondor 2015-06-08, 19:10

MátéBence írta:
Koncsita írta:Én nem rontottam semmit, és aki a kormány kritikáját mindenféle ellenérzés nélkül átcsúsztatja civil emberekre, azokkal nekem nincs dolgom. 

Azokkal meg pláne nem, akik az mszp-vel együtt szavaztak meg dolgokat, és most arra hivatkoznak, hogy ŐK mit csináltak ... Smile)

Az ilyenek írkáljanak maguknak, de azzal is elvannak, mert alapbeállításuk az, hogy maguknak megmagyarázzanak mindent, más csak statiszta ebben.

Minek zavarjak? Smile) Még az olyanfajta tényekről, hogy semmi köze hozzá, kiderül hogy mégis ...

Koncsika! Te konkrétan egy dolgot rontottál eddig nagyon. A ballib oldal renoméját, választási esélyeit. És ezért a beteges mozgalmárságodért a JÓISTEN áldjon meg nagyon sokszor és sokági Smile

Amúgy ismét lebuktattad magad. Mert jól láthatüan te magadnak irogattál ma is. Nem nekem. Te el is vagy a saját hazudozásoddal. Hiába rakom őket fáradtságos munkával helyre időről-időre. Lásd az állampapír hozamokat. Oda is bepróbálkoztál egy kis hazudozással. Aztán hoztam neked a tényeket. Aztán ahogy illik el is kussoltál és odébb kotródtál legalább 5 percre Smile

Belekötöttél egy retorikai fordulatomba, hogy azt szó szerint kéne érteni. Mire helyreraktalak az öszödi beszéddel és azzal, hogy akkor azt is szó szerint kell-e érteni.

Azt viszont tényleg köszönöm neked, hogy Trolliró hazudozását helyre raktad. Tudom nem akartad, de amolyan melléktermékként sikerült. És én ennek azért örülök Wink
Very Happy Very Happy
kondor
kondor

Témanyitás by MátéBence 2015-06-08, 19:10

Koncsita írta:
Koncsita írta:Én vagyok Gyurcsány seggében annak, aki Orbánt tartja államférfinak ...

:-))))))))))))))))))))))))))))))))

A nagy államférfi most játszotta el a Hattyú Halálát a halálos ítélet kapcsán az EU-nak, mert mindent megtenne a "népéért", akármekkora hazugságot ...

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Csak jelzem, hogy Orbán halálbüntetés ügyben konzekvens. Nézd csak ezt a 2002-es cikket:

"A halálbüntetésről vitatkozna Orbán

A halálbüntetéssel kapcsolatos polémiáról azt mondta: szerdai felvetése után nem érvekkel találkozott, hanem megbélyegzéssel. Nem értett egyet Bárándy Péter leendő igazságügy miniszter azon vélekedésével, hogy a "világ nem erre megy", mert Orbán szerint a "világ nem megy semerre". Szerinte a halálbüntetés eltörlése nem Isten döntése volt, hanem embereké, így az nem megváltoztathatatlan, épp ezért szerinte szükség van az értelmes vitára."

https://web.archive.org/web/20050404130659/http://index.hu/x?f1_7=http://index.hu/politika/belfold/ovbucsu
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by mavtelep 2015-06-08, 19:09

kondor írta:
mavtelep írta:Bravo Urak !
Rumcájsz képeihez egy szavatok sincs ...

Ne rettegj ! A kormány egy fabatkát sem fog arra költeni, hogy esetleg kórházba kerülj és meggyógyítsanak !

T'od ! Csökkenteni kell az államháztartási hiányt...)))

mavtelep

Hozzászólások száma : 436

Témanyitás by Trollirtó 2015-06-08, 19:08

MátéBence írta:
Trollirtó írta:
TÉNY: IMF-hitellel terhelten és befektetésre AJÁNLOTT állapotban vettétek át az országot.
TÉNY: IMF-hitelt visszafizetve, mégis ugyanakkora hitelállománnyal, tendenciózusan befektetésre NEM AJÁNLOTT (bóvli) állapotba vittétek és ott is tartjátok.

Melyik a jobb?
Válasz?

TÉNY, hogy folyamatosan romlott alattatok a besorolásunk a Gyurcsány kormány hiteltelen és elhibázott politikája miatt.
Hazudsz! Az IMF hitelt visszafizetve GDP arányosan kisebb az adósságunk és az adósságpályánk csökkenő tendenciűt mutat. A befektetésre nem ajánlott kategóriából meg év végére szépen visszajövük a befeketetésre ajánlottba. Mindezt az IMF nélkül.
Ez nem válasz!
Melyik a jobb?
Az országot ti vittétek bóvliba és ott is tartjátok évek óta!
Hitelállományról beszéltem, ha tudnál olvasni.
Aki itt hazudik, terel, maszatol, mantrázik, bencézik az nem én vagyok Smile
Trollirtó
Trollirtó

Hozzászólások száma : 5217

Témanyitás by MátéBence 2015-06-08, 19:07

Koncsita írta:Én nem rontottam semmit, és aki a kormány kritikáját mindenféle ellenérzés nélkül átcsúsztatja civil emberekre, azokkal nekem nincs dolgom. 

Azokkal meg pláne nem, akik az mszp-vel együtt szavaztak meg dolgokat, és most arra hivatkoznak, hogy ŐK mit csináltak ... Smile)

Az ilyenek írkáljanak maguknak, de azzal is elvannak, mert alapbeállításuk az, hogy maguknak megmagyarázzanak mindent, más csak statiszta ebben.

Minek zavarjak? Smile) Még az olyanfajta tényekről, hogy semmi köze hozzá, kiderül hogy mégis ...

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Vendég 2015-06-08, 19:06

Koncsita írta:Én vagyok Gyurcsány seggében annak, aki Orbánt tartja államférfinak ...

:-))))))))))))))))))))))))))))))))

A nagy államférfi most játszotta el a Hattyú Halálát a halálos ítélet kapcsán az EU-nak, mert mindent megtenne a "népéért", akármekkora hazugságot ...

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vendég
Vendég

Témanyitás by Vendég 2015-06-08, 19:04

:-)

A hozzászólást Koncsita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-08, 19:07-kor.

Vendég
Vendég

Témanyitás by kondor 2015-06-08, 19:03

mavtelep írta:Bravo Urak !

kondor
kondor

Témanyitás by MátéBence 2015-06-08, 19:02

kondor írta:Vita indító Bence,ha ez a téma nem megy hoz mást.Van másiiiik.

Én jól elvagyok a hozott témákkal. Élvezem, ahogy drága jó vitapartnereim nem tudnak a kérdéseimre válaszolni, ahogy megpróbálják elhazudni a tényeket is.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Vendég 2015-06-08, 19:01

Én nem rontottam semmit, és aki a kormány kritikáját mindenféle ellenérzés nélkül átcsúsztatja civil emberekre, azokkal nekem nincs dolgom. 

Vendég
Vendég

Témanyitás by kondor 2015-06-08, 19:01

Vita indító Bence,ha ez a téma nem megy hoz mást.Van másiiiik.
kondor
kondor

Témanyitás by mavtelep 2015-06-08, 19:00

Bravo Urak !

mavtelep

Hozzászólások száma : 436

Témanyitás by MátéBence 2015-06-08, 19:00

Koncsita írta:
MátéBence írta:

Én nem Orbánba, hanem a tényekbe vagyok szerelmes és a valódi érvekbe. Veletek ellentétben én simán tudom kritizálni a sajátjaimat. Még Orbánt is. Dehát ti ki sem látszotok a Fery valagából. Igaz ez magyarázat arra, hogy miért olyan halk a hangotok Wink

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Aki Orbán Viktort államférfinak tartja, annak ellenére, amit művelt, az aztán nagy kritikus ....

Na elég a mesékből, meg a "tényekből"...

:-))))))))))))))))))))

I

Igen. Orbán Viktor államférfinak tartom. Nem tökéletes angyali lénynek. Ahogy államférfi volt Tisza István is. És amennyire Ő sem volt tökéletes. Ahogy ugyanez elmondható Kossuth Lajosról is.
Persze. Neked a tényekből elég. Te inkább maradsz a hazudozásnál és semmi pénzért ki nem másznál a Fery seggéből. Nehogy a tényekre relevánsan reagálnod kelljen Wink
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Vendég 2015-06-08, 18:57

MátéBence írta:
kondor írta:Bele vannak szerelmetesedve  Orbánba,és hazugságaiba.Nagy blama lenne elismerni hogy a király meztelen,és semmi értelme nem volt a politikájának az ország felemelkedése szempontjából.Sajnos Bence menthetetlen.Van két szombatja meg egy vasárnapja megértésből kifolyólag.Mindegy mi megpróbáltuk. Very Happy Very Happy Very Happy

Én nem Orbánba, hanem a tényekbe vagyok szerelmes és a valódi érvekbe. Veletek ellentétben én simán tudom kritizálni a sajátjaimat. Még Orbánt is. Dehát ti ki sem látszotok a Fery valagából. Igaz ez magyarázat arra, hogy miért olyan halk a hangotok Wink

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Aki Orbán Viktort államférfinak tartja, annak ellenére, amit művelt, az aztán nagy kritikus ....

Na elég a mesékből, meg a "tényekből"...

:-))))))))))))))))))))

I

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Koncsi :)

Témanyitás by MátéBence 2015-06-08, 18:57

Akkor most hogy is állunk az öszödi beszéddel?

Koncsika!

Szó szerint kell érteni a szónok minden szavát? Kéne válaszolni, nem? Smile
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-06-08, 18:54

Koncsita írta:
Koncsita írta:

Hagyjad már ezt a félszeműt, neki akkor van VÁLSÁG, ha Matolcsy kijelenti, hogy támadják a forintot.

2008-ban egész másról volt szó, az idézetek ellenére nem értett belőle semmit, illetve 1 percig értette, de máris mással érvel, mivel nem gondolkodik csak csapkod a feje körül ész nélkül. :-))))

Jól láthatóan érzelemből vitatkozik,ész nélkül. Azt is letagadja, ami feketén-fehéren van, volt, bebizonyítva azt, hogy egyik évről sincs értelme vele vitázni.

Én jól szórakozom azon, hogy miután Trollirtó pajti nekem nem hitt, konkrétan Te és az általad idézett dolgok cáfolták a haverod hazudozásait Smile

Közben meg rendre hoztam a tényeket, amikkel nem tudsz mit kezdeni. Kezdve onnan, hogy ti tendenciózusan rontottátok az ország adósbesorolását.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-06-08, 18:52

[quote="kondor"]Bele vannak szerelmetesedve  Orbánba,és hazugságaiba.Nagy blama lenne elismerni hogy a király meztelen,és semmi értelme nem volt a politikájának az ország felemelkedése szempontjából.Sajnos Bence menthetetlen.Van két szombatja meg egy vasárnapja megértésből kifolyólag.Mindegy mi megpróbáltuk. Very Happy Very Happy Very Happy [/quote

Mellesleg nézd meg, hogy kik azok, akik képtelenek a nekik feltett egyenes kérdésre válaszolni Wink
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Vendég 2015-06-08, 18:52

Válság csak akkor lehet szerintetek, amikor alattatok romlik a forint árfolyamat.

Magának állít hülyeségeket, és azzal vitatkozik. Gyagya.

2008-ban egész másról volt szó, az idézetek ellenére nem értett belőle semmit, illetve 1 percig értette, de máris mással érvel, mivel nem gondolkodik csak csapkod a feje körül ész nélkül. :-))))

Jól láthatóan érzelemből vitatkozik,ész nélkül. Azt is letagadja, ami feketén-fehéren van, volt, bebizonyítva azt, hogy egyik évről sincs értelme vele vitázni.

A hozzászólást Koncsita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-08, 18:54-kor.

Vendég
Vendég

Témanyitás by MátéBence 2015-06-08, 18:51

kondor írta:Bele vannak szerelmetesedve  Orbánba,és hazugságaiba.Nagy blama lenne elismerni hogy a király meztelen,és semmi értelme nem volt a politikájának az ország felemelkedése szempontjából.Sajnos Bence menthetetlen.Van két szombatja meg egy vasárnapja megértésből kifolyólag.Mindegy mi megpróbáltuk. Very Happy Very Happy Very Happy

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-06-08, 18:50

Trollirtó írta:
Koncsita írta:

Hagyjad már ezt a félszeműt, neki akkor van VÁLSÁG, ha Matolcsy kijelenti, hogy támadják a forintot.
Hagyom.
Semmire nem válaszol, maszatol, terel, gumicsontozik, mantrázik - és nekem rója fel ugyanezeket Smile

Megyek cseresznyét szedni inkább  Laughing

Azért a te képeden aztán vastag az azbeszt Smile

Én kérdezek folyamatosan, de képtelen vagy a neked szegezett kérdésre válaszolni. Vajon miét is? Smile

Aztán úgy érvelsz, hogy ami neked nem tetszik, azt önkényesen ignorálod Smile
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-06-08, 18:48

Koncsita írta:
Trollirtó írta:
Maszatolsz.
Válasz?

Aki ilyennel jön, hogy TI meg MI, azzal eleven nincs értelme szóba állni. :-))) Hiszen képtelen objektívnak lenni.

Látom zavarnak a tények Wink

Objektívbe bemásoltam neked egyes állampapír kamatokat. Nem is tudtál rá mit reagálni Wink
MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 15 Empty Ha Bence bármit is elismerne okafogyottá válna az itteni működése és össze omlana a kártyavár amit épitget ő és társai.!!!!

Témanyitás by kondor 2015-06-08, 18:48

Bele vannak szerelmetesedve Orbánba,és hazugságaiba.Nagy blama lenne elismerni hogy a király meztelen,és semmi értelme nem volt a politikájának az ország felemelkedése szempontjából.Sajnos Bence menthetetlen.Van két szombatja meg egy vasárnapja megértésből kifolyólag.Mindegy mi megpróbáltuk. Very Happy Very Happy Very Happy
kondor
kondor

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

15 / 40 oldal Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.