Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+11
Jóska.bá
Rumcájsz
MátéBence
bokxi
mavtelep
Gejza
turidani
kondor
tmbb
DKW
Tádé Bence
15 posters
10 / 40 oldal
10 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
A Nemzeti Arcvonal oldalának cikkét osztotta mag a Facebookon Széles Gábor
Egy szélsőjobboldali szervezet, a Nemzeti Arcvonal oldalának cikkét osztotta mag a Facebookon Széles Gábor kormánybarát milliárdos üzletember. A cikk arról szól, hogy szabadkőművesek állnak az Európába érkező menekültáradat mögött. Széles kommentárt nem fűzött a cikkhez.
Még megérjük, hogy műsort fog vezetni az ekhóstévén, egy energiacella fölött lebegve
Még megérjük, hogy műsort fog vezetni az ekhóstévén, egy energiacella fölött lebegve
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
doktorKá írta:Rumcájsz írta:
Már megbocsáss tisztelt barátom, de én egyáltalán nem ezt és nem is tőled kérdeztem!
Ha megtennéd hagyd ezt a feladatot arra aki ebben most illetékes!
Köszönöm.
megosztottam a véleményem veled, és ez továbbra is így lesz. Kezdj el hozzászokni!
Akkor legközelebb legalább az adott témára reagálva fejtsd ki a véleményedet, ha már nem tudod megállni azt, hogy bele ne szólj egy nem veled folytatott párbeszédbe!.
A modortalanságodat meg még itt is elég nehéz megszokni tisztelt barátom, úgyhogy javaslom, hogy többek közt ezen (is) sürgősen változtass!
A hozzászólást Rumcájsz összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-15, 15:51-kor.
Rumcájsz- Hozzászólások száma : 388
A kommunizmus mint olyan nem volt.Nem volt kommunizmus.Csak szeretnek a zombezi kartácsok komunistázni,ebéd előtt ebéd után meg vacsira.!!!!
Szeretnek mindenbe belekötni okoskodni míg valaki jó bele nem ver a fejükbe ennek a sok haszontalan potyaleső senkiházinak.Akik ugyan úgy a szoci emlőin nevelkedtek most meg eljátszók a nagy halált,hogy ők milyen nagy hazafiak.na igen beosztásért baksisért pozicióért.és itt osszátok az észt ugyan úgy mint a kr oldalán.Próbáljátok megetetni a hülyeségeteket.Agybajos degenerált állatok vagytok.A legrosszabb fajtából.Nincs veletek egyetlen közös gondolatom.Söpredék vagytok.a javából.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Szerettem az Omegát
...de azt már nem szeretem, ami lett belőle.doktorKá írta:értem.....de valszeg nem szereted az Omegát, mert továbbra sem a lényeggel foglalkozol.
Kokót is szerettem...és nem szerettem, amikor beült az Őőőő háta mögé, és most méginkább nem szeretem, amikor kiül onnan ... és vannak még páran ilyenek:(
doktorKá írta:Trollirtó írta:
Á, persze hogy nem...
Egymást kéne szappanozniuk, addig sem írogatnának marhaságokat
Szappanozzon titeket a Bodnár Zoli.
Nem minket érdekelt, hogy mi van rajta. Ha kékben lenne, akkor lehajolnál, ugye?
Tádé Bence- Hozzászólások száma : 186
Mit kell?doktorKá írta:Trollirtó írta:
Elolvastad az élménybeszámolót?
Ugyenem!
Akkor miről beszélsz?
persze, hogy kell.....sok jót nem is akart írni róla, akár előre is megírhatta volna.
Ja.
Pedig a "Money for nothing" (Pénz a semmiért) bejátszását én tudnám elemezgetni kicsinyég:)
doktorKá írta:
Már megbocsáss tisztelt barátom, de én egyáltalán nem ezt és nem is tőled kérdeztem!
Ha megtennéd hagyd ezt a feladatot arra aki ebben most illetékes!
Köszönöm.
A hozzászólást Rumcájsz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-15, 15:16-kor.
Trollirtó írta:Elolvastad az élménybeszámolót?doktorKá írta:
Affene érti, hogy ha bírsz egy együttest, akkor az egyik stadionba elmész érte, a másikba nem....egyáltalán, számyít még a zenekar, és a zene? NEm ennek kellene döntenie?
Ugyenem!
Akkor miről beszélsz?
persze, hogy kell.....sok jót nem is akart írni róla, akár előre is megírhatta volna.
doktorKá- Hozzászólások száma : 2323
Elolvastad az élménybeszámolót?doktorKá írta:Trollirtó írta:Megvolt az Omega-koncert felcsúti "stadionban".
Kár az Omegáért...
ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ ITT
Legközelebb nem oratóriumot, hanem requiemet kell előadniuk...
Ezzel szemben már biztosan szedik felfelé a pár napot és meccset megélt füvet.
Affene érti, hogy ha bírsz egy együttest, akkor az egyik stadionba elmész érte, a másikba nem....egyáltalán, számyít még a zenekar, és a zene? NEm ennek kellene döntenie?
Ugyenem!
Akkor miről beszélsz?
Trollirtó írta:Megvolt az Omega-koncert felcsúti "stadionban".
Kár az Omegáért...
ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ ITT
MátéBence írta:Nem tetszenek a világból a bevándorlásellenes plakátok? Annyira hiányoltat őket tegnap. Most megkaptad. vélemény?
ad 1. Nem emlékszem, hogy valaha is segítettem volna neked valahol a disznó pásztorkodásodban. Ezért ha lehet, akkor tartsuk továbbra is tiszteletben egymás nick-nevét!
ad 2. Változatlanul "hiányoltat-om" az általad itt korábban emlegetett szerte a széles világból származó bevándorlás ellenes plakátok eredeti linkjeit, vagy azok idemásolt képeit.
emlékeztetőül - ha netán már elfelejtetted volna a korábbi listádat - íme a "teljes" névsor:
- "A brit KORMÁNY plakátjának felirata így hangzik: „Illegálisan vagy az Egyesült Királyságban? Menj haza, vagy nézz szembe a letartóztatással!
- ”Az osztrák KORMÁNY tavasszal így üzent egész oldalas újsághirdetésben a koszovóiaknak: „A csempészek hazudnak! Gazdasági okokból nem jár menedékjog Ausztriában!
- ”A spanyol kormányzó Néppárt a következő szövegű óriásplakátokat helyezte ki a bevándorlástól leginkább sújtott tartományaiban: „Megtisztítjuk Badalonát! A Raval nem válhat iszlám gettóvá!”
- Az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) pedig így üzent, szintén óriásplakátokon: „Vége a hamis toleranciának! A német kötelező! Nincs török tolmács! Nincs minaret!”
. A svájci SVP óriásplakátja így üzen: „Állítsuk meg a tömeges bevándorlást!”
- A dán szociáldemokratáké pedig így: „Ha Dániába jössz, dolgoznod kell!”
- És végül hagyjuk el a beteg Európát, és látogassunk el Ausztráliába. Ott a KORMÁNY a következő szövegű óriásplakátokkal várja a bevándorlókat: „Esélytelen, hogy Ausztrália legyen az otthonod!”
Tehát munkára fel tisztelt barátom - epedve várom a linkjeidet vagy képeidet, mind a hetet - ne kímélj!
-
A hozzászólást Rumcájsz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-15, 15:08-kor.
Omega-koncert
Megvolt az Omega-koncert felcsúti "stadionban".
Kár az Omegáért...
ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ ITT
Kár az Omegáért...
ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ ITT
Nem.doktorKá írta:Trollirtó írta:
Azért érdekes, milyen biztonsággal felismerni véli...
Biztosan azért, mert jól, mondhatni belülről ismeri ezt a világot:)
ha így lenne, a legjobb helyen lennék, nem? :-))))))
Én tudom azt a legjobb helyet, de nem árulom el
Á, persze hogy nem...Tádé Bence írta:Trollirtó írta:
Azért érdekes, milyen biztonsággal felismerni véli...
Egyik sem homofób, csak szappanoznak vagy így, vagy úgy.
Egymást kéne szappanozniuk, addig sem írogatnának marhaságokat
Trollirtó írta:Azért érdekes, milyen biztonsággal felismerni véli...Tádé Bence írta:
Ez ki a nyavaját érdekel? Más a zsánered?
ha így lenne, a legjobb helyen lennék, nem? :-))))))
Trollirtó írta:Azért érdekes, milyen biztonsággal felismerni véli...Tádé Bence írta:
Ez ki a nyavaját érdekel? Más a zsánered?
Egyik sem homofób, csak szappanoznak vagy így, vagy úgy.
Nemrég volt egy kirohanásod a magyar állammal szemben, akkor azt írtad, hogy egy ilyen haramia államban nem lehet hosszú távra tervezni, most pedig 4 évre bocsátotok ki kötvényt. Hogy lehet feloldani ezt az ellentmondást?
- Egyrészt a problémákat nem 4 éves, hanem 10-20 éves távon okozza a kiszámíthatatlanság. Amíg az EU-pénzeső tart, addig várhatóan nálunk is lesz elfogadható gazdasági növekedés, a nehézségek ez után jönnek - ha minden így marad. Ugyanakkor hosszabb távon azt látom, hogy a kelet-közép-európai régió szép lassan azért konvergál Európához, nem csak gazdasági, hanem közjogi, gondolkodási értelemben is, még ha időnként egy-két ország lemarad, mások pedig előreszaladnak. Reménykedek abban, hogy lassan bár, de azért a hazai jogi normák és kiszámíthatóság is fel fog zárkózni az európai normákhoz, épp úgy, ahogy a körülöttünk lévő országoké is. Ha nem hinnék ebben, akkor már nem ebben az országban élnék. Ráadásul ez mindannyiunk felelőssége is, amiért tenni kell. Rajtunk is múlik hogy a gyerekeinkre milyen állapotokat, milyen közgondolkodást hagyunk.
portfolio hu
- Egyrészt a problémákat nem 4 éves, hanem 10-20 éves távon okozza a kiszámíthatatlanság. Amíg az EU-pénzeső tart, addig várhatóan nálunk is lesz elfogadható gazdasági növekedés, a nehézségek ez után jönnek - ha minden így marad. Ugyanakkor hosszabb távon azt látom, hogy a kelet-közép-európai régió szép lassan azért konvergál Európához, nem csak gazdasági, hanem közjogi, gondolkodási értelemben is, még ha időnként egy-két ország lemarad, mások pedig előreszaladnak. Reménykedek abban, hogy lassan bár, de azért a hazai jogi normák és kiszámíthatóság is fel fog zárkózni az európai normákhoz, épp úgy, ahogy a körülöttünk lévő országoké is. Ha nem hinnék ebben, akkor már nem ebben az országban élnék. Ráadásul ez mindannyiunk felelőssége is, amiért tenni kell. Rajtunk is múlik hogy a gyerekeinkre milyen állapotokat, milyen közgondolkodást hagyunk.
portfolio hu
Azért érdekes, milyen biztonsággal felismerni véli...Tádé Bence írta:Ez ki a nyavaját érdekel? Más a zsánered?doktorKá írta:Bodnár Zoltán ,Szárszón.......nem hajolnék le szappanért, na. Ezt szögezük le.
Szerinted....oktatnák.doktorKá írta:Trollirtó írta:
Ilyenek az érveid, tényeid.
Mátébence "doktora" )
Húzósak? Kiváló vitaalapok?
NEM.
Csak trollkodásra elegendők.
Ez ki a nyavaját érdekel? Más a zsánered?doktorKá írta:Bodnár Zoltán ,Szárszón.......nem hajolnék le szappanért, na. Ezt szögezük le.
1) Nem akármilyen. Katolikus.MátéBence írta:
1. Mi az, hogy nem akármilyen egyetem? Ezt kifejthetnéd kicsit bővebben, hogy mégis mitől más a Pázmány, ami miatt ott kötelező lenne szerinted a holokauszt oktatás?
2. Egy katólikus egyetemen a HIT megismerése alap. HIT. Érted? Annak köze van a katólikus szellemiséghez. De mi köze van egy történelmi tragédiának a HIT-hez? Ennyi erővel az örmény népírtást is kötező tantárgyá tehetnék.
3. Bírom az "érvelésed" A szokásos trollis hisztizés: "Azért, mert így van" Imádom a liberális mindenedet. Főleg azt a képességed, hogy képes vagy nagyon ügyesen, tárgyszerűen és relevánsan érvelni
2) A katolikus szellemiséghez pedig köze van a holokausztnak. Örmény népirtás: nézd át a NÉP fogalmát.
3) Cáfold meg, akár hisztizve is, hogy a katolikus vallás NEM a zsidóból származik.
A Pázmány katolikus egyetem.MátéBence írta:Trollirtó írta:
Nem tudom, hogy ebben mi nem világos számodra.
Csak azt sejtem, hogy nagyjából SEMMI.
Megmondom kereken, hogy mi nem világos. A hit az hit. A történelem meg történelem. És nagyon boldog lennék, ha a holokausztot is mint történelmi tényt és tragédiát kezelnék, és nem mint egy valláspótlékot, mint egy hitet. Ez az én nagyon konkrét bajom. a holokauszt szakralizálása.
Másfelől ennyi relevanciával oktatható lenne és kötelező lehetne a kommunizmus bűneinek oktatátasa is. erről mi a véleményed?
A holokauszt oktatása nyilván nem arról a
pár évről szól, sokkal inkább arról, hogy mi vezetett oda-odáig.
Inkább arról, hogy miként lett a zsidóból a katolikus
(abból meg kis kerülővel a muszlim) vallás, és hogyan lettek ezek ellenségek.
Mert azt nyilván tanítják, hogy hogyan lett ádáz ellenség a
róm. kat. keresztény meg a protestáns kat. keresztyén (példaképpen)...
A kommunizmus bűnei nem tartoznak ide, még akkor sem,
ha valaha, valahol lett is volna kommunizmus egyáltalán, és ráadásul,
ha lett volna, vallás lett volna, ráadásul a zsidó vallásból származott volna...
Rumcájsz írta:MátéBence írta:
Szia Doki!
Láttad mit kérdezem a kollégától? Szerinted kapok rá egyenes választ?
Na ja, ahogy te is milyen egyenesen válaszoltál tisztelt barátom itt nekem a bevándorlásellenes világkampány plakátjainak bemutatására vonatkozó kérésemre!
Ma vagy kétszer ajánlottam a figyelmedbe. De nem zavar?
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
doktorKá írta:Trollirtó írta:
Szia.
Egy:
a Pázmány NEM akármilyen egyetem.
Kettő:
a Bevezetés a katolikus hit rendszerébe címet viselő tantárgy pl. a diploma megszerzésének alapfeltétele.
Három:
minden szakszerű megközelítés zsidó-keresztény hitvilágot, mitológiát és egyebet említ.
És azért, mert így van. A kettő nem választható el egymástól.
Ez így rendben is lenne, de ennek alapvetően semmi köze a holokauszthoz.
Azért remélem figyelted a kolléga "érvelésének" apró csodáit
"És azért, mert így van"
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Hű, a kemény mag!
10 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
10 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.