Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+7
mavtelep
DKW
Tádé Bence
Jóska.bá
turidani
kondor
Gejza
11 posters
10 / 40 oldal
10 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Gejza írta:„Orbán Viktor szerint van, amelyik munkán javítani kell, ezért kérte fel Kósa Lajost frakcióvezetőnek Rogán Antal helyett...”
Ügyes kis odaszúrás volt! Szurkolok a Lázárnak, mert Ő azon kevés Fideszes vezetők egyike, aki még egészen biztosan nem vesztette el a kapcsolatát a valósággal.
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Érdekesség
Tegnap este a szokásos 6 fős baráti társasággal söröztem. Szakmából ismerjük egymást, nem szoktunk politizálni, de ha úgy adódik megbeszéljük a világot. 2-en vagyunk vállaltan jobbosok, 1 srác van aki sokáig balos volt, majd Jobbikos lett, 1 srác abszolút nem politizál és 1 srác full liberális, 1 meg LMP-s. 10 éve ismerjük egymást és már pontosan tudjuk, hogy ha politikáról van szó, hol vannak a törésvonalak.
Nem úgy mint tegnap. Amikor is a liberális srác és az amúgy LMP-s szavazó mindketten azzal jöttek, hogy Orbán Viktornak van igaza menekült kérdésben. A legjobb mondat az volt, amikor azzal jöttek, hogy "Tudod, hogy mindig is utáltam Orbán Viktort, de 6 hete full szimpatikus és igaza van..."
Hát barátaim! Erről ennyit. Ez a nagy magyar valóságnak egy szelete. Ez magyarázza ismét, hogy miért Orbán Viktor a miniszterelnök és miért fogja torony magasan megnyerni 2018-at is.
Nem úgy mint tegnap. Amikor is a liberális srác és az amúgy LMP-s szavazó mindketten azzal jöttek, hogy Orbán Viktornak van igaza menekült kérdésben. A legjobb mondat az volt, amikor azzal jöttek, hogy "Tudod, hogy mindig is utáltam Orbán Viktort, de 6 hete full szimpatikus és igaza van..."
Hát barátaim! Erről ennyit. Ez a nagy magyar valóságnak egy szelete. Ez magyarázza ismét, hogy miért Orbán Viktor a miniszterelnök és miért fogja torony magasan megnyerni 2018-at is.
„Orbán Viktor szerint van, amelyik munkán javítani kell, ezért kérte fel Kósa Lajost frakcióvezetőnek Rogán Antal helyett...”
Gejza- Hozzászólások száma : 1136
Jóska.bá írta:2006-ban felköpött Gyurcsányra - 2015-ben meg aláállt a saját csulájának.......
Ez a párhuzam még messziről sem igaz. Kezdve onnan, hogy Gyurcsány a saját, békés állampolgáraira támadt rá, azonosító szám nélküli megvadult állatokkal.
Jelen esetben viszont arról van szó, hogy a magyar rendőrség a lehető legbékésebb eszközökkel igyekszik érvényt szerezni a magyar és EU-s törvényeknek, miközben agresszív illegális migráns állatok kövekkel, botokkal, betondarabokkal támadják őket.
Jóska.bá írta:MátéBence írta:Schmitt Mária lemosta Bolgár Györgyöt!!!
Ezt ma még egyszer biztosan meghallgatom!
Szevasz Jóska Bá!
Gondolom a tr az te akart lenni...
Nos én nem lemosni akartam, hanem megtalálni azt a pár pontot amiben egyet érthetünk. Ez sikerült is. És lám-lám Bolgár György ha kelletlenül is, de elismert pár olyan dolgot, amit ti nem szerettek hallani.
Amúgy kellő szerénységgel és alázattal mondom, de a beszélgetés után a Facebookon a legolvasottabb gyurcsányista blogger (neveket lehet tippelni) írt nekem, hogy sokkal jobb voltam mint Bolgár. Nekem ennyi elég volt
Ideje van a kávénak...
Simicska
.....
A vállalkozó úgy zárta a beszélgetést, hogy sok mindent el tudna még mondani, de még nem jött el a megfelelő idő. Arról már az Index kérdezte, hogy valóban vége-e a háborúskodásnak és a kibékülés útjára léptek-e a kormányfővel, mire Simicska visszakérdezett: "ki az az Orbán Viktor?".
......
Az Orbán-Simicska viszonyra rálátó elemzők úgy vélik, Orbánra leginkább a tisztázatlan korrupciós ügyek lehetnek veszélyesek. Számos olyan személy van ugyanis a kormányzat környékén, akinek meglehetősen nehezen magyarázható korrupciógyanús ügyei vannak, és amelyekről a kormányfőnek tudomása kell, hogy legyen.
http://nepszava.hu/cikk/1070187-simicska-na-de-ki-az-az-orban-viktor
.....
A vállalkozó úgy zárta a beszélgetést, hogy sok mindent el tudna még mondani, de még nem jött el a megfelelő idő. Arról már az Index kérdezte, hogy valóban vége-e a háborúskodásnak és a kibékülés útjára léptek-e a kormányfővel, mire Simicska visszakérdezett: "ki az az Orbán Viktor?".
......
Az Orbán-Simicska viszonyra rálátó elemzők úgy vélik, Orbánra leginkább a tisztázatlan korrupciós ügyek lehetnek veszélyesek. Számos olyan személy van ugyanis a kormányzat környékén, akinek meglehetősen nehezen magyarázható korrupciógyanús ügyei vannak, és amelyekről a kormányfőnek tudomása kell, hogy legyen.
http://nepszava.hu/cikk/1070187-simicska-na-de-ki-az-az-orban-viktor
A Nap a perceken belül felkel.....
Szíjjártó bejelentette: a válság-helyzetet kiterjesztették Baranya és Somogy megyékre is.
Felkészül: Zala, Békés és Hajdú-Bihat, aztán jön Szabolcs-Szatmár, és mire eljönne a 2018-as választás, már országosan ki lesz hírdetve a rendkivüli állapot, az ezzel járó kormány-felhatalmazásokkal......
Felkészül: Zala, Békés és Hajdú-Bihat, aztán jön Szabolcs-Szatmár, és mire eljönne a 2018-as választás, már országosan ki lesz hírdetve a rendkivüli állapot, az ezzel járó kormány-felhatalmazásokkal......
Némító gomb
Gejza írta:Kuncze politikus és nem újságíró ,rá nem vonatkoznak a BBC legalapvetőbb elvárásai.Jóska.bá írta:Gejza írta:A némító gomb kizárólag a hallgató kezében lehet.
SM-mel kapcsolatban - egyetértünk. De akkor miért szabadítja ránk ?
Aztán el is lehet köszönni, ahogy Kuncze tette.
akkor hát...jóccakát !
1. A némító gombot eredetileg arra találták ki, hogy ha a műsorvezetőnek köhögnie, krákognia kell, megnyomja.
2. Sok vélemény-műsor esetén nem csak műsorvezető, de az adásvezető előtt is van gomb és késleltetett az adás, mert
3. A betelefonálókra nem vonatkoznak a BBC etikai szabályai, tehát akár kurvanyázhatnának is. Akár a Megbeszéljükben is.
3. A Megbeszéljük nem hír-műsor, hanem vállaltan vélemény-műsor. Márpedig "A vélemény szent, a hír igaz legyen."
Ha egyáltalán van véleménye - Bolgár véleménye is legyen szent. Ha lenne olyan karakán,nem hagyná, hogy
papagáj-kommandók szócsöve legyen egy librális és balodali hallgatóság által fenntartott rádió,
csak azért, mert az a kényszerképzete, hogy ha elégszer hagyja magát lealázni SM, KL, KZ félékkel, akkor OV is
szóba áll majd vele. Amikor ezt hiszi, gondolhatna a Nap-tv esetére Tót Marival - akarom mondani OV-vel:
Gyárfás sorban küldte el a legjobb műsorvezetőket, mégsem maradhatott talpon.....
A SM, KL, KZ féléket bármikor - az adómból is - meghallgathatom Finesz párt-rádióiban és párt-televízióiban,
vagy mint szoktuk - a Vasárnapi Újságban.
Ennyit a némító gombról és a valódi vélemény nélküli vélemény-műsorok vezetőiről.....
És most
Jóóóóó reggelt ?
Ha a némítógomb a riporter kezében van az több mint bűn,-HIBA.
Kuncze politikus és nem újságíró ,rá nem vonatkoznak a BBC legalapvetőbb elvárásai.Jóska.bá írta:Gejza írta:A némító gomb kizárólag a hallgató kezében lehet.
akkor hát...jóccakát !
Hidd el, Némító gomb mindenütt van....
Gejza írta:Jóska.bá írta:Gejza írta:
Hallgasd meg inkább Jóska,-mielőtt bármilyen véleményt mondanál.
Egyébként nem mosta le csak túlkiabálta/túlrikácsolta/.
Eddig nem figyeltem őt de ma rájöttem,hogy ez a nő nemcsak gonosz hanem végtelenül együgyű és ostoba.A némító gomb kizárólag a hallgató kezében lehet.
akkor hát...jóccakát !
Egy demokratikus rádióban nincs némító gomb.
Jóska.bá írta:Gejza írta:Hallgasd meg inkább Jóska,-mielőtt bármilyen véleményt mondanál.Jóska.bá írta:
Eddig nem figyeltem őt de ma rájöttem,hogy ez a nő nemcsak gonosz hanem végtelenül együgyű és ostoba.
A némító gomb kizárólag a hallgató kezében lehet.
és kinek a kezében van a némító gomb ? egyenesen élvezi a pofonokat...
Gejza írta:Hallgasd meg inkább Jóska,-mielőtt bármilyen véleményt mondanál.Jóska.bá írta:MátéBence írta:Schmitt Mária lemosta Bolgár Györgyöt!!!
Eddig nem figyeltem őt de ma rájöttem,hogy ez a nő nemcsak gonosz hanem végtelenül együgyű és ostoba.
doktorKá írta:Hű Jóska bá, de messzire mentél. Mi itt vagyunk, a határainkon belül, és jelenleg azért osztanak minket, mert vesszük a bátorságot eldönteni, hogy kit engedünk ide be.
"Jelenleg azért osztanak (meg) minket, hogy " uralkodhaasanak rajtunk....
Bolgárt már szinte mindenki (mondjuk tr még nem - hallottam) lemossa... Már nem nagy kunszt...
Hallgasd meg inkább Jóska,-mielőtt bármilyen véleményt mondanál.Jóska.bá írta:MátéBence írta:Schmitt Mária lemosta Bolgár Györgyöt!!!
Bolgárt már szinte mindenki (mondjuk tr még nem - hallottam) lemossa... Már nem nagy kunszt...
MátéBence írta:Schmitt Mária lemosta Bolgár Györgyöt!!!
Csak szabálytalan ? Renonc az egész párt !
DKW írta:Bár az Országos Roma Önkormányzat gazdálkodása miatt több feljelentést is tettek, az Állami Számvevőszék csak intézkedéseket kért. Az ÁSZ azt az időszakot vizsgálta, amikor a Fidesz képviselője, Farkas Flórián volt az elnök, de a szabálytalanságok kiigazítása már az utódjára maradt.
A számvevők rendszeresen ellenőrzik a kisebbségi önkormányzatok gazdálkodását. Ezen belül most készült el a jelentés a roma, a görög, az örmény és az ukrán szervezet 2010 és 2014 közötti működéséről, és mindegyiknél találtak hiányosságokat a gazdálkodásban. Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) esetében azonban a nyár elején még házkutatást is tartott az adóhivatal, miután feljelentették a szervezetet. Egyéb roma érdekképviseletek ugyanis bizonyítottnak látták, hogy az ORÖ több módon is elherdálta a Híd a munka világába elnevezésű foglalkoztatási program uniós forrásokból származó pénzét.
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) most számos ponton talált hiányosságot a roma önkormányzatnál, de feljelentésről szó sincs, és a kifogások is jóval enyhébbek, mint amelyek a feljelentésekben szerepeltek. A számvevők egyebek között azt kifogásolták, hogy az elnök, aki a vizsgált időszak döntő részében Farkas Flórián volt, indokolatlanul vont saját hatáskörébe pénzügyi döntéseket, és azt követően a pénz felhasználásáról szükséges beszámolók is elmaradtak.
Ilyenek voltak például a Foglalkoztatási Szövetkezet ügyei. Ez a szövetkezet szervezte a Híd a munka világába programjait. Az ÁSZ azonban csak annyit állapított meg, hogy az önkormányzat költségvetései előzetesen nem számoltak a program kiadásaival és bevételeivel, holott azokat már tudni lehetett. Ráadásul az elnök rendre elmulasztotta a beszámolót.
Ehhez képest a Roma Polgári Tömörülés és a Lungo Drom vezetői tavasszal számokkal és kimutatásokkal igyekeztek alátámasztani, hogy Farkas Flórián mintegy 300 millió forintos elnöki kerettel rendelkezett a programon belül, és ebből az összegből 2011-2012-ben több ORÖ-vezetőnek is kiutaltak több százezer forintot, amihez a roma szervezetek konkrét neveket és összegeket is csatoltak. 2013-ban pedig állítólag közfoglalkoztatottak nevére könyveltek el négymilliós juttatásokat.
Az ÁSZ most annyit állapított meg, hogy
“
az önkormányzat pénzügyi gazdálkodása részben felelt meg az előírásoknak,
és ezért számos intézkedést vár az ORÖ elnökétől, hogy a jövőben mindenben igazodjanak a jogszabályokhoz. A kérdéseket azonban már nem Farkas Flóriánnak kell megválaszolnia, mert tavaly ősszel Hegedüs István szociológust választották meg az ORÖ elnökének, aki az önkormányzat tavalyi beszámolóját csak azzal írta alá, hogy csupán az utolsó negyedévért vállal felelősséget.
Farkas Flórián jelenleg a Fidesz országgyűlési képviselője és Orbán Viktor miniszterelnök tanácsadója. Utódja májusban leváltotta Farkas hivatalvezetőjét és az ORÖ gazdasági vezetőjét is (előbbi állítólag részesült a furcsa kiutalásokból), ők mindketten már a Miniszterelnökségen dolgoznak, Farkas Flórián mellett.
Az a baj veletek Turul,hogy amikor meghalljátok Orbán vagy valamelyik szócsövének szavát azt az egyedüli és megkérdőjelezhetetlen igazságnak tekintitek.Ez csak abból a szempontból hasznos,hogy megkímélitek magatokat az önálló gondolkodástól és véleményalkotástól.turidani írta:Gejza írta:Láttam!MátéBence írta:
Igen. Facebookon sokan postolták. Nem láttad?
Segítek:
A magyar hatóságok be akartak engedni néhány kisgyerekes családot, kinyitották a határkaput, ezt viszont az arra várakozó rengeteg menekült egy része félreérthette, és nagy tömegben utánuk indultak. Ekkor még sokan azt kiabálták, hogy “Thank you Hungary”, hiszen azt hitték, hogy újra kinyitják a határt. Rontott a helyzeten, hogy a rendőrséget nem segítette arab nyelvű tolmács, így semmilyen – számukra érthető – tájékoztatást nem adtak a határ felé igyekvő embereknek.
Viszont amikor közel értek a menekültek a határhoz, akkor a rendőrség gumibottal ütni és új fajta gumilövedékkel lőni, továbbá vízágyúval, könnygázzal és paprikaszprével oszlatni kezdte a menekülteket, akik erre vegyesen pánikba estek és dühösen dobálni kezdtek. Ebből kerekedett rövid idő alatt súlyos balhé, aminek mindkét oldalon rengeteg sérültje lett
Már bocsesz, de ezt a fos dumát miért terjeszted, mikor egyébként három fórumozóból átlagban kettő látta, hogy mi történt? Mi történt a könnygáz bevetése előtt, és hogy mikor dobták be a kölköket.
Sanyától már megszoktam az ilyesmit, de tőled kritikán aluli.
A gyerekdobálás pedig egy nagyon gonosz hazugság
Ugye, ugye ! tegnap írtam, hogy előbb-utóbb legyurcsányolódik a FutballSámánotok !
2006-ban felköpött Gyurcsányra - 2015-ben meg aláállt a saját csulájának.......
Gejza írta:Láttam!MátéBence írta:Gejza írta:Erre az egyetlen bizonyíték Kovács Zoltán szóvivő állítása.Videó Fotó ?
Segítek:
A magyar hatóságok be akartak engedni néhány kisgyerekes családot, kinyitották a határkaput, ezt viszont az arra várakozó rengeteg menekült egy része félreérthette, és nagy tömegben utánuk indultak. Ekkor még sokan azt kiabálták, hogy “Thank you Hungary”, hiszen azt hitték, hogy újra kinyitják a határt. Rontott a helyzeten, hogy a rendőrséget nem segítette arab nyelvű tolmács, így semmilyen – számukra érthető – tájékoztatást nem adtak a határ felé igyekvő embereknek.
Viszont amikor közel értek a menekültek a határhoz, akkor a rendőrség gumibottal ütni és új fajta gumilövedékkel lőni, továbbá vízágyúval, könnygázzal és paprikaszprével oszlatni kezdte a menekülteket, akik erre vegyesen pánikba estek és dühösen dobálni kezdtek. Ebből kerekedett rövid idő alatt súlyos balhé, aminek mindkét oldalon rengeteg sérültje lett
Már bocsesz, de ezt a fos dumát miért terjeszted, mikor egyébként három fórumozóból átlagban kettő látta, hogy mi történt? Mi történt a könnygáz bevetése előtt, és hogy mikor dobták be a kölköket.
Sanyától már megszoktam az ilyesmit, de tőled kritikán aluli.
turidani- Hozzászólások száma : 991
Nem kell az orbán kormányt és a papagáj kommandót bemutatni.
És még van képük itt kirohanásokat ide posztolni.mond bence te nem szégyenled magad ugye.Pedig szégyellhetnéd.Ezt beszoptátok megint.Telik az a pohár rendesen.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Láttam!MátéBence írta:Gejza írta:Erre az egyetlen bizonyíték Kovács Zoltán szóvivő állítása.Videó Fotó ?
Segítek:
Elmesélték a történteket normális emberek.Semmi nem úgy történt ahogy a kormány tálalja.
Miért is jön be mindíg az hogy ócska politikai csapdába ejti orbán az országot.Sajnos ez a helyzet.Soha nem hiszem egy szavukat sem,és eddig bejött.
Direkte alakították a menekült ügyet ahogy zajlott.A keletihez is az ő ötletük ,volt rászabadítani a menekülteket.Már akkor éreztem hogy politikai színjáték és mesterséges gyűlölet és riadalom keltés.Elmondták hogy mi volt a határon a megvert riporterek.Nincs még lefutva.Nem fog belőle jól kijönni .Undorító.Hitegették az embereket hogy lehet regisztrálni,kinyitották a kaput és nekik estek a tekkesek.Közben van állítólag olyan szabály is hogy senki nem tagadhatja meg a beléptetést.kb 60000 ember lett regisztrálva 180000 helyett.Folyik a hülyítés.De homokszemek kerültek megint a rendszerbe.Alávaló népség.Egy szavuk nem igaz.Folyamatosan hazudnak.És ez a buta troll banda aki itt van az meg nyeli,mint kacsa a nokedlit.Olyanok is lettek,nokedlik.Majd teszik fel folyamatosan a hálóra a frankót.Aztán megint új akció.Azért a gabalyodás fenn áll.Mert kapkodnak.Nekünk marad a szégyen.
Direkte alakították a menekült ügyet ahogy zajlott.A keletihez is az ő ötletük ,volt rászabadítani a menekülteket.Már akkor éreztem hogy politikai színjáték és mesterséges gyűlölet és riadalom keltés.Elmondták hogy mi volt a határon a megvert riporterek.Nincs még lefutva.Nem fog belőle jól kijönni .Undorító.Hitegették az embereket hogy lehet regisztrálni,kinyitották a kaput és nekik estek a tekkesek.Közben van állítólag olyan szabály is hogy senki nem tagadhatja meg a beléptetést.kb 60000 ember lett regisztrálva 180000 helyett.Folyik a hülyítés.De homokszemek kerültek megint a rendszerbe.Alávaló népség.Egy szavuk nem igaz.Folyamatosan hazudnak.És ez a buta troll banda aki itt van az meg nyeli,mint kacsa a nokedlit.Olyanok is lettek,nokedlik.Majd teszik fel folyamatosan a hálóra a frankót.Aztán megint új akció.Azért a gabalyodás fenn áll.Mert kapkodnak.Nekünk marad a szégyen.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
10 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
10 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.