Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Megbeszéljük - Bolgár nélkül

+6
kondor
Jóska.bá
DKW
Gejza
Trollirtó
MátéBence
10 posters

33 / 40 oldal Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Go down

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 33 Empty Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence 2015-09-22, 09:11

turidani írta:
MátéBence írta:Tegnap este sikerült beszéljek személyesen eg DK-s szervezővel a tegnapi élőlánccal kapcsolatban.

Elmondása szerint kevesen voltak ahhoz, hogy körbe érjenek, ezért trükközni kellett a rakpart résznél Smile Smile Smile

Ennyit a "tömegről" Wink

Ejnye:)))

De majd biztos jön a Koncsi és majd Ő elmondja, mert Ő biztosan mindent sokkal jobban tud, mint az ott dolgozó (amúgy csalódott) DK-s szervező Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Szerencsétlen hazudozója...
MátéBence
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by MátéBence 2015-09-22, 09:10

Koncsita írta:
Jóska.bá írta:
MátéBence írta:
Látjátok kedves balliberálisok! Kedves Koncsi, Trolli, Jóska bá, Sanya kartács és a többiek. Nem árt néha jóba lenni Valóság nagybácsival Wink

Apám erre azt mondaná, ha élne, hogy
"Fiam, az, hogy legyek milliárdjai szeretik a lósz@rt, még nem jelenti azt, hogy a mi asztalunkon is pompás étel lenne..."

Szervusztok.

Ő meg a Valóság nagybácsi ... xDDD

Vérre menő küzdelmet vív mindannyiszor, amikor megbukik, hogy elpalástolja,  ekkor jön az elmebetegezés meg a játszod a hülyét panelek.

A helyzet az koncsika, hogy te vagy az aki képtelen a valósággal szembe nézni és még akkor is hátrálsz, terelsz, koncsitázol és hazudozol, amikor már nincs hova hátráljál és már a falban vagy Smile

Én végig csak a tényekhez ragaszkodom. De persze értem én, hogy ezzel te nem tudsz mit kezdeni. Ez nem az a hely, ahol szabadon hazudozhatsz bármit úgy, hogy azokat ne rakják helyre. Én helyre rakom.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by turidani 2015-09-22, 09:09

MátéBence írta:Tegnap este sikerült beszéljek személyesen eg DK-s szervezővel a tegnapi élőlánccal kapcsolatban.

Elmondása szerint kevesen voltak ahhoz, hogy körbe érjenek, ezért trükközni kellett a rakpart résznél Smile Smile Smile

Ennyit a "tömegről" Wink

Ejnye:)))
turidani
turidani

Hozzászólások száma : 991

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 33 Empty Kerítés

Témanyitás by MátéBence 2015-09-22, 09:04

Emlékeztek drága jó balliberális barátaim?

Emlékeztek arra, amikor a gyodát mutogatva arról beszéltetek, hogy íme a kerítés és erre ment el a pénz? Emlékeztek amikor a képeket mutogattátok, hogy a gyoda nem állít meg senkit?

Nos pár tény ezekhez:

1. A gyoda csak az első szakasz volt, ahogy én azt korábban állítottam
2. A gyoda mögött megépült a rendes, valódi kerítés
3. A gyoda valóban értelmetlen és felesleges, nem állított meg senkit, de a rendes kerítés tökéletesen működik és megállítja a migránsokat

Akkor ezt a témát ezennel rövidre lehet zárni. Ismét kiderült, hogy Orbán Viktornak volt és van is igaza.
MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 33 Empty Koncsinak szeretettel :)

Témanyitás by MátéBence 2015-09-22, 08:56

Tegnap este sikerült beszéljek személyesen eg DK-s szervezővel a tegnapi élőlánccal kapcsolatban.

Ennyit a "tömegről" Wink

MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 33 Empty Szépjóreggelt Mindenkinek!

Témanyitás by MátéBence 2015-09-22, 08:53

Hogy vagytok?
MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 33 Empty Jó reggelt!!!!

Témanyitás by kondor 2015-09-22, 07:07

Csak nem fürdőbe vagy?Ha ott jó áztatást!És kávézást.
kondor
kondor

Hozzászólások száma : 1531

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 33 Empty Üdvözlet a közeli jövőből....

Témanyitás by Jóska.bá 2015-09-22, 06:56

Kelet-Magyarország - az már Fél-Ázsia ?
Merthogy át kellett jönnöm a Tiszán, és itt már csak a Szent István rádiót tudom hallgatni
"A Párt" (így, nagy betűkkel) rádióin kivül. Okos ember lévén, rögtön bekapcsoltam a wifit,
van is jel, dögivel, csak éppen a Klubrádió streamjei süketek, mint az ágyu.
Mint írtam, okos vagyok, gondoltam, ha az mp3 streamek le is vannak tiltva, talán a
magyar büszkeség, a nemzethy start-up, a U-stream bejön...
A ustream-reklámig nem is volt baj, utána viszont Dési hangja többször szakadt meg, mint
1958-ban egy amerikás, disszidens telefonja a hazaiakhoz...
Hát most itt tartok... írni még lehet.... írni - még szabad.....

Jóóóóó reggelt ?
És kávé is van még, hál'istennek.
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Hozzászólások száma : 7355

https://megbeszeljuk.hungarianforum.com

Témanyitás by kondor 2015-09-21, 23:51

Kinyillott a pitypang megírom!Na a Vona is kapott egy tockost Olgától.De becsületére legyen mondva,neki szóltak az sajtósok hogy mögötte elment egy tenorista.És még dudorászott is.le is állították a riportot.És nagyon hasonlított de tényleg arra akit kerestek.De lehet hogy nem ő volt.De az is lehet hogy ő.volt.Hát egy technikai tus azért jár Olgának.Mert igazából hídba kényszerítette Vonát.Le is akart menni kutyába.De közbe lejárt az idő.hehehehehehe.Meg kell rajtuk szakadni.Olga lubickolt.

Orbán kijelentette nem lesz téli szünet.Az unokám meg ekámpicsorodott.Alig tudtam megvigasztalni.próbáltam neki magyarázni hogy nem náluk nem lesz téli szünethanem a migránsoknál.és azért mert nagyon sokat kihagytak és be kell nekik hozni a lemaradást.és aztán még sok szörnyűséget mondott a M.E.Berugták az ajtót,megtámadtak bennünket és az uniót is.és védekezünk.és megvédjük az uniót.Teljesen el vagyok keseredve.
kondor
kondor

Témanyitás by Vendég 2015-09-21, 23:08

Renzi: a magyar fal Olaszországra is tartozik 2015.09.21 21:21

Európa azért született, hogy ledöntse a falakat, nem azért, hogy építse őket

- mondta Matteo Renzi olasz miniszterelnök hétfőn az általa vezetett Demokrata Párt balközép kormányerő vezetőségi ülésén.
Úgy fogalmazott: a magyar "fal" Olaszországra is tartozik. Ha ugyanis Magyarország irányában feltartóztatják a migrációt, "Olaszországnak kell megtalálnia a módját, miként adhat választ a szabadságra vágyó menekülőknek" - mondta a kormányfő.
Hozzátette: abban az Európában emelnek falakat, amely éppen egy fal leomlásával született meg. Matteo Renzi az olasz író Italo Calvinót idézve hangsúlyozta, hogy a falak építésekor mindig arra is kell gondolni, amit az ember a falon kívül hagy. (MTI)

Vendég
Vendég

Témanyitás by kondor 2015-09-21, 22:24

Na mi van a Bakondival,azt mondják elküdik őt edző táborba.A Német Szilárd rezsibiztos fog vele foglalkozni,a hidalást fogják gyakorolni.Meg a mögé kerülést.
Nyihahahaha.))))) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
kondor
kondor

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 33 Empty Degenerált volt a lemondott honv miniszter?

Témanyitás by Vendég 2015-09-21, 22:21

"Vannak, akik úgy vélik, valójában Hende volt az, aki menni akart, mégpedig a honvédség bevetése körüli viták miatt. A távozó miniszter ugyanis kezdetben azt állította, ehhez alkotmányt kell módosítani, majd a kormány mégis úgy döntött, hogy nem. Elképzelhető - mondták forrásaink -, hogy a HM jogászai mégis úgy foglaltak állást, ahogy azt a miniszter az elején képviselte. Ezt még egy forrás valószínűnek mondta. Ő úgy fogalmazott, Hende nem akarta nevét adni egy összetákolt megoldáshoz, amely szerinte jogilag védhetetlen."

http://hvg.hu/itthon/20150907_Lemondott_Hende_Csaba_honvedelmi_miniszte

Vendég
Vendég

Témanyitás by kondor 2015-09-21, 22:20

Gejza írta:
turidani írta:
Gejza írta:
A DK élőlánccal tervezte körbevenni a Parlamentet. Fél hatkor még csak százan, egy órával később már 3600-an gyűltek össze, így sikerült körbe venni az épületet.

Korrekt?

Annyi már elég kell, hogy legyen. Én mondjuk sajnálom, hogy egy ilyen degenerált üzenet ennyi embert megmozgat, de hát az ő dolguk.
A "NEM LESZÜNK GYARMAT"-nál degeneráltabb üzenetet én még nem hallottam,ti mégis ott voltatok.

Az a legnagyobb volt,és minden utca sarkon bemondták hanyan vannak.Bencsik most szervez egy európait.Párizs ,Róma,Nápoly.Na az szép lesz.Nem bííírom.))))))))
kondor
kondor

Témanyitás by Vendég 2015-09-21, 22:16

turidani írta:
Jóska.bá írta:
Koncsita írta:"a VÉLEMÉNYKÜLÖNBSÉG nem alap semmiféle marakodásra. Nálunk, ez inkább konstruktivitást szül. Nálatok, azonban élvezettel figyelhetjük, amint a számos törpeformáció inkább kioltja egymást."

A fórum stílusáról volt szó. Máté Bence konstruktivitását itt olvashatod:

"Tessék mondani, nincs valami módszer arra, hogy ezt a férget el lehessen végre távolítani mindenhonnan? Kényszergyógykezelés? Börtön? Chemotox? Agyonverés? Valami?"

"Neked meg a kurva anyád…"

Erről a két, pirossal kiemelt idézetről messziről szaglik, hogy nem ugyanaz írta. Vagy tévednék?

Kérdezd az elvtársadat.

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 33 Empty Magas labda!

Témanyitás by Gejza 2015-09-21, 21:51

turidani írta:
Gejza írta:
turidani írta:A DK élőlánccal tervezte körbevenni a parlament épületét, egyelőre azonban csak néhány tucat szimpatizáns van a helyszínen.

A honvédség határoknál történő bevetése ellen tiltakozik a Demokratikus Koalíció a Kossuth téren. Eredetileg élőlánccal akarták körbevenni a Parlament épületét, ám, mint azt az atv.hu munkatársa a helyszínről jelentette, ehhez kevesen vannak: háromnegyed hatig nagyjából százan gyűltek össze.
A DK élőlánccal tervezte körbevenni a Parlamentet. Fél hatkor még csak százan, egy órával később már 3600-an gyűltek össze, így sikerült körbe venni az épületet.

Korrekt?

Annyi már elég kell, hogy legyen. Én mondjuk sajnálom, hogy egy ilyen degenerált üzenet ennyi embert megmozgat, de hát az ő dolguk.
A "NEM LESZÜNK GYARMAT"-nál degeneráltabb üzenetet én még nem hallottam,ti mégis ott voltatok.

Gejza

Hozzászólások száma : 1136

Témanyitás by turidani 2015-09-21, 21:35

Jóska.bá írta:
Koncsita írta:"a VÉLEMÉNYKÜLÖNBSÉG nem alap semmiféle marakodásra. Nálunk, ez inkább konstruktivitást szül. Nálatok, azonban élvezettel figyelhetjük, amint a számos törpeformáció inkább kioltja egymást."

"Tessék mondani, nincs valami módszer arra, hogy ezt a férget el lehessen végre távolítani mindenhonnan? Kényszergyógykezelés? Börtön? Chemotox? Agyonverés? Valami?"

Erről a két, pirossal kiemelt idézetről messziről szaglik, hogy nem ugyanaz írta. Vagy tévednék?
turidani
turidani

Témanyitás by kondor 2015-09-21, 21:34

tmbb írta:Szép estét!

Nem tudom nézi-e valaki az Esti Kommentárt,de a tököm kezd tele lenni a Vári félékkel!

Biztos sokat alakizott annak idején,az igazodj,belerögződött.
kondor
kondor

Témanyitás by turidani 2015-09-21, 21:33

tmbb írta:
Jóska.bá írta:
doktorKá írta:Veiszer Alinda gecizéssel debütál a Hír tévén

2015. szeptember 21. 11:07 klágd 11 komment

Most tényleg kellett nekünk eza ribi?  Ráadásul a Tereskovával volt riportja épp....az meg mit keres a HIR TV-n?
Veiszer Alinda a Hír tv-n?!?!
Na,úgy látszik neki is korpás lett a haja!

Úgy látszik, ennyiért felfedezte Simicskában a demokratát:)
turidani
turidani

Témanyitás by tmbb 2015-09-21, 21:29

Jóska.bá írta:
doktorKá írta:Veiszer Alinda gecizéssel debütál a Hír tévén

2015. szeptember 21. 11:07 klágd 11 komment

Most tényleg kellett nekünk eza ribi?  Ráadásul a Tereskovával volt riportja épp....az meg mit keres a HIR TV-n?
Veiszer Alinda a Hír tv-n?!?!
Na,úgy látszik neki is korpás lett a haja!
tmbb
tmbb

Hozzászólások száma : 50

Témanyitás by tmbb 2015-09-21, 21:25

Szép estét!

Nem tudom nézi-e valaki az Esti Kommentárt,de a tököm kezd tele lenni a Vári félékkel!
tmbb
tmbb

Hozzászólások száma : 50

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 33 Empty Ezt "Koncsita." néven írta" 'valaki. Ki is lett zárva - véglegesen

Témanyitás by Vendég 2015-09-21, 21:24

Jóska.bá írta:

ERRŐL KÉRDEZD MEG AZ EGYENES GERINCŰT, HOGY Ő ÍRTA-E. ő, AKI MÁST NEVEZETT ITT IDEGBETEGNEK.

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 33 Empty Kitől vársz kultúrált válságkezelést ?

Témanyitás by Jóska.bá 2015-09-21, 21:23

Koncsita írta:
kondor írta:Mennyi adag meleg étel jött volna ki a gyoda árából.Mi tényleg nem vagyunk Európába valók.

Lehet feltételezni, hogy a menekültek elriasztása volt a cél, nem kulturált kezelése.
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by Vendég 2015-09-21, 21:21

Jóska.bá írta:
MátéBence írta:
Látjátok kedves balliberálisok! Kedves Koncsi, Trolli, Jóska bá, Sanya kartács és a többiek. Nem árt néha jóba lenni Valóság nagybácsival Wink

Apám erre azt mondaná, ha élne, hogy
"Fiam, az, hogy legyek milliárdjai szeretik a lósz@rt, még nem jelenti azt, hogy a mi asztalunkon is pompás étel lenne..."

Szervusztok.

Ő meg a Valóság nagybácsi ... xDDD

Vérre menő küzdelmet vív mindannyiszor, amikor megbukik, hogy elpalástolja,  ekkor jön az elmebetegezés meg a játszod a hülyét panelek.

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 33 Empty Ezt "Koncsita." néven írta" 'valaki. Ki is lett zárva - véglegesen

Témanyitás by Jóska.bá 2015-09-21, 21:19

Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

33 / 40 oldal Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.