Moderáció - ahogy kell
1 / 1 oldal
Re: Moderáció - ahogy kell
MátéBence írta:
Sokadszorra, mert olyan vagy mintha GyP-s lennél.
Élvezed, hogy szopni jársz ide?
Igen. Nah ez az a játék a szavakkal, amin egy minimum 2 bites 8 éves gyermek már átlát. Hogy mi a különbség.
Sokadszorra, mert olyan vagy mintha GyP-s lennél.
Élvezed, hogy szopni jársz ide?
Igen. Nah ez az a játék a szavakkal, amin egy minimum 2 bites 8 éves gyermek már átlát. Hogy mi a különbség.
Vendég- Vendég
A ballibek közt több a mocskolódó. Ez könnyen magyarázható, sem tudásuk, sem intelligencia, sem elegancia....hát ha lábasból zabálja a hideg paprikáskrumplit éjszaka, mit várhatnánk tőlük?
Írta ezt rólunk ...
Írta ezt rólunk ...
Vendég- Vendég
Mindent leírtam pontosan, hogy szerintem miért nem való egy darus típusú véglény semmilyen normálisnak mondható fórumra.
turidani
Hozzászólások száma: 851
Ilyen az, mikor egy utolsó senkiházi pár szóban is képes gusztustalanabb tettet végrehajtani, mint mondjuk ez a szerencsétlen László Petra azzal az elcseszett rugdalózásával.
turidani
Hozzászólások száma: 851
Ilyen az, mikor egy utolsó senkiházi pár szóban is képes gusztustalanabb tettet végrehajtani, mint mondjuk ez a szerencsétlen László Petra azzal az elcseszett rugdalózásával.
Vendég- Vendég
Szerencsétlen hazudozója...
Te megint bebizonyítottad a vesztes korlátoltságodat.
Elég álságos, és erőltetett a szöveged. Nyilván mint ahogy itthon, úgy a határontúli magyarok körei sem mentesek az ilyen taknyoktól. Ettől függetlenül az ilyen Parászka féle undormányok nálam semmilyen szinten nem képviselik, vagy reprezentálják a határon túli magyarok véleményét, csak azt a pár selejtet, akiktől itthon is a hányinger kerülgeti az embert.
Ismerve az illető tetű munkásságát, inkább csodálattal adózom a kinti magyaroknak, hogy ilyen türelmesen megtűrik abban a bizonyos szerkesztőségben. Ők tudják, ebbe én nem szólok bele.
Egyébként én is remélem, hogy olvassák a kinti magyarok.
turidani
Te megint bebizonyítottad a vesztes korlátoltságodat.
Elég álságos, és erőltetett a szöveged. Nyilván mint ahogy itthon, úgy a határontúli magyarok körei sem mentesek az ilyen taknyoktól. Ettől függetlenül az ilyen Parászka féle undormányok nálam semmilyen szinten nem képviselik, vagy reprezentálják a határon túli magyarok véleményét, csak azt a pár selejtet, akiktől itthon is a hányinger kerülgeti az embert.
Ismerve az illető tetű munkásságát, inkább csodálattal adózom a kinti magyaroknak, hogy ilyen türelmesen megtűrik abban a bizonyos szerkesztőségben. Ők tudják, ebbe én nem szólok bele.
Egyébként én is remélem, hogy olvassák a kinti magyarok.
turidani
Vendég- Vendég
Moderáció - ahogy kell
Máté Bence
Ezt még egy 1 bites koncsitának is illene tudomásul vennie.
Szegény sanya!
Együtt sorozzuk meg az idiótáját
Te mint gerinctelen mocsok alak, nem a horvátok kötelességszegését szidod, hanem azt a magyar kormányt, amely a kötelességének eleget tesz.
Undorító szar alak vagy. Ez az igazság.
ÉN nagyon élvezem, ahogy ki vagy bukva azon, hogy az 1 bites torz és beteg lelkű gyűlölködő sanyát helyre raktuk
Te tényleg adod a hülyét????????????????
Mert egy mocsok szemét alak vagy.
Nyugodtan. Csak ne feledkezz el a beteg és torz lelkű sanya haverodtól is idézni rendesen és szorgalmasan
A te józan eszedet már régen elvette a féktelen orbán gyűlölet.
Igen. Neki is kiosztanám a régen emlegetett aranylófasz díjat
Ez vagy te. Egy hazug képmutató alak.
"Tessék mondani, nincs valami módszer arra, hogy ezt a férget el lehessen végre távolítani mindenhonnan? Kényszergyógykezelés? Börtön? Chemotox? Agyonverés? Valami?"
"Neked meg a kurva anyád…"
Ezt még egy 1 bites koncsitának is illene tudomásul vennie.
Szegény sanya!
Együtt sorozzuk meg az idiótáját
Te mint gerinctelen mocsok alak, nem a horvátok kötelességszegését szidod, hanem azt a magyar kormányt, amely a kötelességének eleget tesz.
Undorító szar alak vagy. Ez az igazság.
ÉN nagyon élvezem, ahogy ki vagy bukva azon, hogy az 1 bites torz és beteg lelkű gyűlölködő sanyát helyre raktuk
Te tényleg adod a hülyét????????????????
Mert egy mocsok szemét alak vagy.
Nyugodtan. Csak ne feledkezz el a beteg és torz lelkű sanya haverodtól is idézni rendesen és szorgalmasan
A te józan eszedet már régen elvette a féktelen orbán gyűlölet.
Igen. Neki is kiosztanám a régen emlegetett aranylófasz díjat
Ez vagy te. Egy hazug képmutató alak.
"Tessék mondani, nincs valami módszer arra, hogy ezt a férget el lehessen végre távolítani mindenhonnan? Kényszergyógykezelés? Börtön? Chemotox? Agyonverés? Valami?"
"Neked meg a kurva anyád…"
Vendég- Vendég
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.