Standard semmitmondások
1 / 1 oldal
Re: Standard semmitmondások
Jaj szegény veszteske. Még a legalapvetőbb érveléseket sem érti. Nehéz lesz így kivergődjél a veszteske státuszból
Neked koncsika az elemi iskolába kéne visszamenjél ahol megtanítanak olvasni
MátéBence
Hozzászólások száma: 2283
Neked koncsika az elemi iskolába kéne visszamenjél ahol megtanítanak olvasni
MátéBence
Vendég- Vendég
Pont erről van szó. A képmutatásod magasfokáról! Hogy mindketten tudjuk, hogy TE mellébeszélsz, csúsztatsz, másról beszélsz, átkeretezel, miközben az eredeti állítás lényegi részével nem tudsz mit kezdeni, ahhoz egy értelmes szavad nincsen.
De hát gerinc hiányában tudom, hogy tőled nem várható el az egyenes, korrekt beszéd.
De hát gerinc hiányában tudom, hogy tőled nem várható el az egyenes, korrekt beszéd.
Vendég- Vendég
A tények Koncsika, a TÉNYEK. Nem nekem kell magamat fényezzem. Nekem bőven elég, hogy idővel elég annyit mondjak, hogy nézd meg a tényeket, hogy kit igazoltak. És rendre eddig engem igazoltak. Ennyike. Ezért a lózungjaidra nem is reagálok. Majd csak a tényekre, amiket annyira "szeretsz"
MátéBence
MátéBence
Vendég- Vendég
Szerintem TE égtél ismét be, hisz nem tudtál a tényekkel és érvekkel mit kezdeni. A hazudozáson, csúsztatáson és átkeretezésen kívül. Ráadásul még mindenki láthatja is, hogy képtelen vagy egy olyan kérdésre válaszolni, amire pontosan tudod, hogy abból te jól nem tudnál kijönni.
Nekem ez győzelem
by MátéBence Today at 11:07
Nekem ez győzelem
by MátéBence Today at 11:07
Vendég- Vendég
Koncsita írta:Konkrét válaszok helyett
A helyzet az koncsika, hogy te vagy az aki képtelen a valósággal szembe nézni és még akkor is hátrálsz, terelsz, koncsitázol és hazudozol, amikor már nincs hova hátráljál és már a falban vagy
Én végig csak a tényekhez ragaszkodom. De persze értem én, hogy ezzel te nem tudsz mit kezdeni. Ez nem az a hely, ahol szabadon hazudozhatsz bármit úgy, hogy azokat ne rakják helyre. Én helyre rakom.
De végső soron az eredményjelző igazságot tesz.
Igen.
Ez standardja neki.
Hogy egy fikarcnyi igazságtartalma sincs - az egy másik kérdés.
De addig mondja, amíg ő is elhiszi.
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Standard semmitmondások
Konkrét válaszok helyett
A helyzet az koncsika, hogy te vagy az aki képtelen a valósággal szembe nézni és még akkor is hátrálsz, terelsz, koncsitázol és hazudozol, amikor már nincs hova hátráljál és már a falban vagy
Én végig csak a tényekhez ragaszkodom. De persze értem én, hogy ezzel te nem tudsz mit kezdeni. Ez nem az a hely, ahol szabadon hazudozhatsz bármit úgy, hogy azokat ne rakják helyre. Én helyre rakom.
Vendég- Vendég
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.