Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+6
Gejza
Jóska.bá
doktorKá
Trollirtó
Rumcájsz
MátéBence
10 posters
16 / 40 oldal
16 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Kvóta...
MátéBence írta:Sziasztok!
Aláírtátok már az országot megvédeni hivatott petíciót a kötelező EU-s kvóta ellen?
Én ma ezt megtettem és mindenkit erre bíztatok!
És te aláírtad már a "Nemzeti Minimumot", hogy legfeljebb EGY gyerek éhezzen ?
Nektek, keresztény és/vagy mély-magyaroknak a Biblia nem lehet üres lózung !
MátéBence írta:Jóska.bá írta:MátéBence írta:
- A Fidesz gazdaságpolitklája 100% kiszámítható. Nincs abban semmi kiszámíthatatlan elem.
De még mennyire !
"Akinek van, annak adatik,
akinek pedig nincs,
attól az is elvétetik, amije van !"
Tudom, hogy ez üres lózungnak jól hangzik, csak nettó hazugság.
Próbáld a fenti soraidat értelmezni a bankadó és a multi adók tükrében. Biztos szegény-szegény banoknak nem adatott semmi profit az elmúlt 20 évben....
Biztos...
Aztán ott van a bizonyos multikkal, bankokkal kötött "stratégiai partneri megállapodás"....
Csak azt nem tudjuk, hogy a kormány jóindulatáért kiknek és mennyit adtak ezek a partnerek ?
Nem,
Gejza írta:
nem aludtam el, de az fb beköszönés után a "jóreggeltemet", "jókávémat" elnyelte a gép, aztán a sarokba vágtam.....
Milyen igaz !
"Orbán szerint nem igaz, hogy Magyarországon egy gyerek éhezik"
link>>>
Ez pontosan így van - csak egy picit másképpen....
Orbán szerint nem igaz, hogy Magyarországon EGY gyerek éhezik...
Orbán szerint igaz, hogy Magyarországon nem egy gyerek éhezik ....
link>>>
Ez pontosan így van - csak egy picit másképpen....
Orbán szerint nem igaz, hogy Magyarországon EGY gyerek éhezik...
Orbán szerint igaz, hogy Magyarországon nem egy gyerek éhezik ....
Hiller haver
Megnéztem a tegnap esti KO-t Tuzson Bencével. Kálmán Szolga tegnap a szokásosnál is értetlenebb, hülyébb volt. Értékelhetetlen a teljesítménye.
Viszont megnéztem Rónai Egon műsorát Hiller Istvánnal. És igen, annak már volt értelme. Hiller egy értelmes ember. Nagyon támogatnám, ha ő lenne az MSZP első embere.
Ti mit gondoltok róla?
Viszont megnéztem Rónai Egon műsorát Hiller Istvánnal. És igen, annak már volt értelme. Hiller egy értelmes ember. Nagyon támogatnám, ha ő lenne az MSZP első embere.
Ti mit gondoltok róla?
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Kvóta
Sziasztok!
Aláírtátok már az országot megvédeni hivatott petíciót a kötelező EU-s kvóta ellen?
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
kondor írta:Ha jól bele gondolok,már ez a Moodys féle lebegtetés is ,lehet hogy az alku része.Mert normális elemző ide nem küld senkit a pénzével.Hahahahahaha.
Nem baj sanya, hogy te sem értesz a pénzügyekhez pöppet sem
Még jó, hogy a szentséges és nagybetűs PIAC dönt és a szentséges és nagybetűs PIAC szerint ma olcsóbban, alacsonyabb kamattal tudjuk eladni az állampapírjainkat, mint a befektetésre ajánlott korunkban Gyurcsány alatt. Ez nagy harci helyzet.
Most hogy ezt elolvastad és megemésztetted, mehetsz tökön szúrni magadat
Jóska.bá írta:MátéBence írta:SZERVESEN illeszkednek a Fidesz által meghirdetett gazdaságpolitikába.
A meghirdetett gazdaságpolitika ennyi volt: "Folytatjuk !"
ÍGy van. A jó gazdaságpolitikán, ami az eredményeket hozta és hozza mai napig, minek változtatni?
Jóska.bá írta:MátéBence írta:
- A Fidesz gazdaságpolitklája 100% kiszámítható. Nincs abban semmi kiszámíthatatlan elem.
De még mennyire !
akinek pedig nincs,
Tudom, hogy ez üres lózungnak jól hangzik, csak nettó hazugság.
Próbáld a fenti soraidat értelmezni a bankadó és a multi adók tükrében. Biztos szegény-szegény banoknak nem adatott semmi profit az elmúlt 20 évben....
Biztos...
Kim Dzsong Un férfi és női futballistákkal fényképezteti magát:
,.....
És a Május 1. stadion....ahová a Fűnemesítő Intézetből kiváló minőségű gyep került.....
.
Jóóóóóó reggelt ! Jóóóóóó reggelit ! Jóóóóóó kávét !
,.....
És a Május 1. stadion....ahová a Fűnemesítő Intézetből kiváló minőségű gyep került.....
.
Jóóóóóó reggelt ! Jóóóóóó reggelit ! Jóóóóóó kávét !
Ezen én is beszartam.Jóska.bá írta:MátéBence írta:
De még mennyire !
akinek pedig nincs,
A Fidesz gazdaságpolitikájának éppen az a gyengéje,hogy kiszámíthatatlan.
Ennek köszönhetjük a bóvliban tartást is
Gejza- Hozzászólások száma : 1136
Úgy tűnik, nem voltak elég gyorsak a föld-pályán a futballista fiúk:
"Itt a hidegzuhany! - Külföldiek is megvehetik az állami földeket....
Sőt, az Alkotmánybíróság előtt nagy valószínűséggel az sem áll majd meg,
hogy a kormány kitiltotta őket a licitekről,....
http://www.agrarszektor.hu/foldpiac/itt_a_hidegzuhany_kulfoldiek_is_megvehetik_az_allami_foldeket.5412.html
"Itt a hidegzuhany! - Külföldiek is megvehetik az állami földeket....
Sőt, az Alkotmánybíróság előtt nagy valószínűséggel az sem áll majd meg,
hogy a kormány kitiltotta őket a licitekről,....
http://www.agrarszektor.hu/foldpiac/itt_a_hidegzuhany_kulfoldiek_is_megvehetik_az_allami_foldeket.5412.html
kondor írta:Más ::A menekültek nem jönnek már be ,mert van kerítés.majd bejönnek vonattal repülővel.Aztán elmennek megnézni a kerítést innen belülről,a beilleszkedési program keretében.Neki meg nem kell fogkefe egy jó darabig,mert eszik kefét eleget.és annak mis őrülhet ha engedik őt alkudozni mint a vásárban.
De előbb vesznek egy letelepedési kötvényt egy Rogán-menedzselt off-shore cégtől ....
Azt adnak boldog-boldogtalannak, terrorista-gyanúsnak, békésnek.....
Jóska.bá írta:kondor írta:Modern népvándorlás,mondja a kormány.csak úgy eszembe jutott a régi,amivel mi is jöttünk.Igen megtudták akadályozni.Vagy nem?Mert itt vagyunk.A németek már számoltak,számoltak és számoltak.és arra jutottak,hogy szervezett keretek között jó képet kell vágni a dologhoz.))Nem lesz olyan savanyú.Tehát felesleges a virtuskodás.Jönnek majd szelíden agresszíven,erővel,vagy csak úgy.A német már döntött többet ésszel mint erővel.
Ja,és egy darabig szart csináltunk belőlük.Aztán ők jöttek..))))))Azóta is jönnek.És kapjuk a horgokat,gyomrosokat.))))
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Itt írd alá öcsém,és akkor lesz finom fel minősítés.Ha nem,akkor csak a kezünket figyeljétek,mert lehet, csalunk.)))))))))))))))
Pedig akkoriban Európában már vértes katonaság volt....
kondor írta:Modern népvándorlás,mondja a kormány.csak úgy eszembe jutott a régi,amivel mi is jöttünk.Igen megtudták akadályozni.Vagy nem?Mert itt vagyunk.A németek már számoltak,számoltak és számoltak.és arra jutottak,hogy szervezett keretek között jó képet kell vágni a dologhoz.))Nem lesz olyan savanyú.Tehát felesleges a virtuskodás.Jönnek majd szelíden agresszíven,erővel,vagy csak úgy.A német már döntött többet ésszel mint erővel.
Most meg pekulálnak ,hogy most ebből hogy jöjjenek ki nagy arccal.Hát gyerekek ebből nehéz lesz.Ez a sakk, még pár lépés és matt.Megveszik őket kilóra.))))))))))
Mire is szólt a 2/3 ?
doktorKá írta:
Annyit szabadjon hozzátenni, hogy 2010-től azt ordítottátok, hogy NEM erre szól a kétharmad, nem arra szól a kétharmad, ettől még nagyon kellemesen alakult a 2014-es választás.
Arra, hogy "folytatják" !
Nos a Gránitszilárdságú Alaptörvény NEM "folytatás" volt....
A HARÁCSOLÁS - IGEN !
Ha jól bele gondolok,már ez a Moodys féle lebegtetés is ,lehet hogy az alku része.Mert normális elemző ide nem küld senkit a pénzével.Hahahahahaha.
Más ::A menekültek nem jönnek már be ,mert van kerítés.majd bejönnek vonattal repülővel.Aztán elmennek megnézni a kerítést innen belülről,a beilleszkedési program keretében.Neki meg nem kell fogkefe egy jó darabig,mert eszik kefét eleget.és annak mis őrülhet ha engedik őt alkudozni mint a vásárban.
MátéBence írta:SZERVESEN illeszkednek a Fidesz által meghirdetett gazdaságpolitikába.
A meghirdetett gazdaságpolitika ennyi volt: "Folytatjuk !"
hahahahaha,félnek tőle mint az ördögtől.hahahahahaha.
Jóska.bá írta:MátéBence írta:Jóska.bá írta:
Számomra külön öröm, ahogy már releváns mondandód sincs arról, ahogy a MAGÁNEMBER Fery fotózkodva pózol Göncz sírjánál és ezt postolja a politikus oldalára.
Ő fényképézkedhet,Vitya meg nem.Ez ilyen egyszerű.
Így másodszorra még aktualitás-vesztettebb....
MátéBence írta:Jóska.bá írta:Trollirtó írta:MátéBence írta:Szevasztok Mindenkinek!
A Tuti Blog leújabb szösszenetével kívánok mindenkinek szép hétfőt
A született magánember.
“Csendes búcsú az elnöktől”, írta Gyurcsány Ferenc, aztán biztosan nagyon mérges lett, mert a meghitt, csendes búcsúját megzavarta valahogy, amikor odalopakodott egy fotós, majd a kép kikerült az internetre
Képmutatás és kettős mérce magas iskolája a ballibeknél...
Mert te pontosan tudod, ki készítette a fotót, mi?
Számomra külön öröm, ahogy már releváns mondandód sincs arról, ahogy a MAGÁNEMBER Fery fotózkodva pózol Göncz sírjánál és ezt postolja a politikus oldalára.
16 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
16 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.