Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+15
turidani
tmbb
Julimama
westfall
Malamud az igazi
Trollirtó
Darus
doktorKá
nobellla
Gejza
Böbe2
paksitapsi
mavtelep
Clochard
pincesor
19 posters
36 / 40 oldal
36 / 40 oldal • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Trollirtó írta:Ennyire nem lehetsz értetlen!MátéBence írta:Trollirtó írta:A Sátán Krisztusra emelt fegyverrel sújt le mindig a magyarokra. A magyar küldetés a Krisztusra emelt fegyver és Krisztus közé állni. Ezt tanítja Margit, a mi úrnőnk...
A 3. évezred Magyarországa.
Most idézzünk neked a Talmudból?
Ennek a szövegnek pl. semmi köze a Bibliához, az evangéliumokhoz, semmihez.
Ez valami ember tollából jött ki a 3. évezredben, Magyarországon.
Esetleg idézzünk akkor a balliberális oldal ünnepelt sztrájának rendezéseiből?
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Nézd, nem tudom, te hiszel-e sátánban, Szentlélekben, egyéb természetfeletti erőkben. Ám, ha valaki hisz, és eszerint éli életét, az nem gondolnám, hogy gúnyt érdemel. Megjegyzem, a materializmus nem vált be, nem voltak vevők rá az emberek.
doktorKá- Hozzászólások száma : 2323
Trollirtó írta:Még mindig NEM FOGOD FEL, hogy nem a rendezvénnyel van bajom, hanem a beidézett, színpadon kántált szöveggel,MátéBence írta:Trollirtó írta:Semmit nem fogsz fel.doktorKá írta:Trollirtó írta:Másodszor rendezik meg a Keresztény Színházi Fesztivált Budapesten, aminek célja, hogy a jelenlegi "egészségtelen Európának" kiutat mutasson az "erkölcsileg fellazult eszmerendszerek" fogságából.
„A Sátán szervezi a magyar nemzet ellen a támadást, mi szervezzük a magyar nemzet védelmét. A Sátán Krisztusra emelt fegyverrel sújt le mindig a magyarokra. A magyar küldetés a Krisztusra emelt fegyver és Krisztus közé állni. Ezt tanítja Margit, a mi úrnőnk” – skandálja egy maroknyi apáca a színpadon.
Miért érzem a legsötétebb középkor homályát a 3. évezredi Magyarországon?
Egyedül lennék ezzel?
ez mitől rosszabb, mint a zsidó nyári fesztivál? Kinek, mi jön be. Akinek ez, ezt nézi. Nem látom a problémát.
A zsidó nyári fesztivál zene, tánc, jóevés, öröm.
Ez meg a maga a setít középkor.
Persze: kinek mi jön be
Nekem furcsa, ahogy egy magát demokratának és liberálisnak valló ember sötét középkornak bélyegez meg egy neki nem tetsző rendezvényt. Maradjunk annyiban, hogy a zsidó vallásban sokkal több "középkori" elem van (lásd a Talmudot), mint a kereszténységben.
Ennyire nem lehetsz értetlen:)
Az a művészi szabadság része. Pont úgy, ahogy Alföldi darabjában Juliska kurvának van ábrázolva.
Ha így folytatod, befejezem veled.doktorKá írta:Trollirtó írta:Tömjénzsóti szerint a sátán maga Mick Jagger.doktorKá írta:De, értjük. A sátán meg a Nemzet küdelmét, meg bízd másra. Hol a gond?
Azzal "küzd" most Magyarország.
Margit úrnő segedelmével.
Akkor, amikor Magyarország köztudottan Mária országa.
Valami rendet kéne vágni egyes fejekben így, a 3. évezredben
miért kéne? Ha Semjén így gondolja, ezt is illik tiszteletben tartani.
Ez baromság, trollkodás, nem válasz.
Mindig tudtam, hogy értelmetlen veletek szóba elegyedni, ezt csak megerősítitek.
Itt is, most is.
Úgyhogy ennyi, "beszélgessetek" egymással - máshol!
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Egy egészen friss hír..
"Temető felett repült át a gépe, ezért zsákba csomagolva ült a fedélzeten egy ortodox zsidó utas az egyik légi járaton. Fotója csütörtökön jelent meg az interneten, a járat valószínűleg izraeli volt. A műanyag védelemre a magyarázatok szerint azért lehetett szükség, mert a férfi kohanita, és a rájuk vonatkozó előírás szerint tilos halottakkal érintkezniük, illetve temetők felett átrepülniük."
Most ezt minősítsem? Minek? Szíve-joga, úgy utazik, ahogy akar, amíg ezzel nem zavar másokat.
"Temető felett repült át a gépe, ezért zsákba csomagolva ült a fedélzeten egy ortodox zsidó utas az egyik légi járaton. Fotója csütörtökön jelent meg az interneten, a járat valószínűleg izraeli volt. A műanyag védelemre a magyarázatok szerint azért lehetett szükség, mert a férfi kohanita, és a rájuk vonatkozó előírás szerint tilos halottakkal érintkezniük, illetve temetők felett átrepülniük."
Most ezt minősítsem? Minek? Szíve-joga, úgy utazik, ahogy akar, amíg ezzel nem zavar másokat.
Trollirtó írta:Tömjénzsóti szerint a sátán maga Mick Jagger.doktorKá írta:De, értjük. A sátán meg a Nemzet küdelmét, meg bízd másra. Hol a gond?
miért kéne? Ha Semjén így gondolja, ezt is illik tiszteletben tartani.
Még valamelyik mocsok a setítoldaról itt van!
Ha valaki kap egy ismeretlen emailt,az ne nyissa meg ,mert hazavágja a gépét!
Én is így jártam,alig tudtam visszahozni..
Ha valaki kap egy ismeretlen emailt,az ne nyissa meg ,mert hazavágja a gépét!
Én is így jártam,alig tudtam visszahozni..
Darus- Hozzászólások száma : 221
Trollirtó írta:Szia kedves barátom, ha valóban Te vagy az...Darus írta:Baromarcu nácik,Jézus esetleg nem zsidónak született?
Na megyek hányni..
Szia kedves barátom!
Igen én vagyok!
Ja.Mária országa!
Közben a sámán ugrál a parlamentben!
Közben a sámán ugrál a parlamentben!
Szia kedves barátom, ha valóban Te vagy az...Darus írta:Baromarcu nácik,Jézus esetleg nem zsidónak született?
Na megyek hányni..
Tömjénzsóti szerint a sátán maga Mick Jagger.doktorKá írta:De, értjük. A sátán meg a Nemzet küdelmét, meg bízd másra. Hol a gond?
Baromarcu nácik,Jézus esetleg nem zsidónak született?
Na megyek hányni..
Na megyek hányni..
doktorKá írta:Vizecske írta:doktorKá írta:mindemellett vizecske, olyat mutass nekem, ahol a jobbodali fórumozók kezdték a mocskolódást. Te pontosan tudod, hogy mennyi mocskot kaptál még a Klubrádió fórumán, érdemtelenül. Az engedtessék meg nekünk, ha valaki sorozatban mocskolódik, azt egy idő után, a megfelelő jelzővel illessük. A tények fontossága miatt.
#8645 MátéBence5 2015-01-29 12:26
Annyira jó látni és élvezem, ahogy napról napra demonstrálod, hogy egy sötét buta ember vagy
de ugyebár, ez egy válasz volt, valami komoly sületlenségre....
#2572175 MátéBence5 2015-01-05 14:17
Az hogy személyeskedsz és gyűlölködsz,az csak a te szegényes lelkivilágodat mutatja. Semmi mást.
Vendég- Vendég
Mondja az a mocsok,aki azon nevet,hogy a Jóska.bá-t lebuzizza az egyik elmebeteg a setítoldalon..
Tényleg bejöhet ide ez sok mocsok?
Tényleg bejöhet ide ez sok mocsok?
De, értjük. A sátán meg a Nemzet küdelmét, meg bízd másra. Hol a gond?
Ennyire nem lehetsz értetlen!MátéBence írta:Trollirtó írta:A Sátán Krisztusra emelt fegyverrel sújt le mindig a magyarokra. A magyar küldetés a Krisztusra emelt fegyver és Krisztus közé állni. Ezt tanítja Margit, a mi úrnőnk...
Ennek a szövegnek pl. semmi köze a Bibliához, az evangéliumokhoz, semmihez.
Ez valami ember tollából jött ki a 3. évezredben, Magyarországon.
MátéBence írta:Vizecske írta:MátéBence írta:Darus írta:Na ezt mocskot még beengedik ide?
Akkor csak hajrá..
Nem akarsz véletlenül elmenni innen jó messzire a jóneveltségeddel együtt?
#2592422 MátéBence5 2015-01-31 13:44
Ittenem, de gyökér vagy....
Viszont javadra írom, hogy a színvonalad nem ingadozik. Stabilan és konstans hozod a büdös gyökér színvonalat
Itt új, tiszta lappal kezdtünk. Én ígértem valamit a Jóska bának és ahhoz 100% tartom is magam.
#2584439 MátéBence5 2015-01-20 11:51
Az világos, hogy kis butus vagy. És a legjobb, hogy meglett korodra való tekintettel esélytelen, hogy ezt az apró hibádat kinövöd
Vendég- Vendég
Még mindig NEM FOGOD FEL, hogy nem a rendezvénnyel van bajom, hanem a beidézett, színpadon kántált szöveggel,MátéBence írta:Trollirtó írta:Semmit nem fogsz fel.doktorKá írta:Trollirtó írta:Másodszor rendezik meg a Keresztény Színházi Fesztivált Budapesten, aminek célja, hogy a jelenlegi "egészségtelen Európának" kiutat mutasson az "erkölcsileg fellazult eszmerendszerek" fogságából.
„A Sátán szervezi a magyar nemzet ellen a támadást, mi szervezzük a magyar nemzet védelmét. A Sátán Krisztusra emelt fegyverrel sújt le mindig a magyarokra. A magyar küldetés a Krisztusra emelt fegyver és Krisztus közé állni. Ezt tanítja Margit, a mi úrnőnk” – skandálja egy maroknyi apáca a színpadon.
Egyedül lennék ezzel?
ez mitől rosszabb, mint a zsidó nyári fesztivál? Kinek, mi jön be. Akinek ez, ezt nézi. Nem látom a problémát.
Nekem furcsa, ahogy egy magát demokratának és liberálisnak valló ember sötét középkornak bélyegez meg egy neki nem tetsző rendezvényt. Maradjunk annyiban, hogy a zsidó vallásban sokkal több "középkori" elem van (lásd a Talmudot), mint a kereszténységben.
Ennyire nem lehetsz értetlen:)
Trollirtó írta:A Sátán Krisztusra emelt fegyverrel sújt le mindig a magyarokra. A magyar küldetés a Krisztusra emelt fegyver és Krisztus közé állni. Ezt tanítja Margit, a mi úrnőnk...
Vizecske írta:doktorKá írta:mindemellett vizecske, olyat mutass nekem, ahol a jobbodali fórumozók kezdték a mocskolódást. Te pontosan tudod, hogy mennyi mocskot kaptál még a Klubrádió fórumán, érdemtelenül. Az engedtessék meg nekünk, ha valaki sorozatban mocskolódik, azt egy idő után, a megfelelő jelzővel illessük. A tények fontossága miatt.
Annyira jó látni és élvezem, ahogy napról napra demonstrálod, hogy egy sötét buta ember vagy
de ugyebár, ez egy válasz volt, valami komoly sületlenségre....
Trollirtó írta:Te sem értesz semmit, fel sem fogod, miről írok.MátéBence írta:doktorKá írta:Trollirtó írta:Másodszor rendezik meg a Keresztény Színházi Fesztivált Budapesten, aminek célja, hogy a jelenlegi "egészségtelen Európának" kiutat mutasson az "erkölcsileg fellazult eszmerendszerek" fogságából.
Egyedül lennék ezzel?
Mondjuk ebben igazad van. Nekem eszembe sem jutott puffogni a nyári Zsidó fesztiválon. Miért is kéne? Dehát van akit a keresztény dolgok nagyon zavarnak.
Ugye az a bizonyos kettős mérce.
Nagyon egyformák vagytok, hallod-e?
Igen. Feltűnt, hogy a dokival mi valóban és jóértelemben vett demokraták és liberálisok vagyunk
doktorKá írta:mindemellett vizecske, olyat mutass nekem, ahol a jobbodali fórumozók kezdték a mocskolódást. Te pontosan tudod, hogy mennyi mocskot kaptál még a Klubrádió fórumán, érdemtelenül. Az engedtessék meg nekünk, ha valaki sorozatban mocskolódik, azt egy idő után, a megfelelő jelzővel illessük. A tények fontossága miatt.
Vendég- Vendég
azt gondolom, vallási ügyben bízzuk a dolgokat az érdeklődőkre. Szerencsére, sem egyik, semmásik programra nem kötelező a részvétel. Ellenben, nagyszerű dolog, hogy szabadon megrendezhetők, és látogathatók.
Trollirtó írta:Semmit nem fogsz fel.doktorKá írta:Trollirtó írta:Másodszor rendezik meg a Keresztény Színházi Fesztivált Budapesten, aminek célja, hogy a jelenlegi "egészségtelen Európának" kiutat mutasson az "erkölcsileg fellazult eszmerendszerek" fogságából.
Egyedül lennék ezzel?
36 / 40 oldal • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
36 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.