Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+11
pincesor
kondor
mavtelep
Trollirtó
doktorKá
Gejza
turidani
Böbe2
Jóska.bá
DKW
Rumcájsz
15 posters
18 / 40 oldal
18 / 40 oldal • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
űRumcájsz írta:Íme egy "mélykeresztény nagy-magyar asszony" ráadásul állítólag még tanárnő is aki a menekült kérdés kapcsán most belehányt a KR Megbeszéljük műsorába pontosan mutatja, hogy hová jutott el ez az ország a NER öt éves országlása után!!!
Döbbenet ! Ilyen Kádár(Biszku) alatt nem volt....
mavtelep- Hozzászólások száma : 436
Rumcájsz írta:Íme egy "mélykeresztény nagy-magyar asszony" ráadásul állítólag még tanárnő is aki a menekült kérdés kapcsán most belehányt a KR Megbeszéljük műsorába pontosan mutatja, hogy hová jutott el ez az ország a NER öt éves országlása után!!!
Sose felejtsd el, hogy ti mivel és hogyn kampányoltatok a kettős állampolgársággal szemben 2004-ben.
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Na! Úgy látszik ma sem tuddjuk meg Trollirtó barátunktól, hogy 2008-ban miért csak magyarország ment csődbe? Miért nem a csehek, lengyelek, szlovénok vagy szlovákok?
De nehéz kérdés ez.
De nehéz kérdés ez.
Íme egy "mélykeresztény nagy-magyar asszony" ráadásul állítólag még tanárnő is aki a menekült kérdés kapcsán most belehányt a KR Megbeszéljük műsorába pontosan mutatja, hogy hová jutott el ez az ország a NER öt éves országlása után!!!
Rumcájsz- Hozzászólások száma : 388
De setít ez a csaj a Megbesz-ben...
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
MátéBence írta:turidani írta:
Balról a második a MakkMarci. Felismertem
Illetve balról a 4. a Koncsi. Az a sunnyogó fej.
Rumcájsz írta:Csúcsra ért a kormány menekültellenes politikája:
visszaküldik Afrikába a Parlament oroszlán szobrait
Bírom a humorod Drága jó barátom
turidani írta:
Balról a második a MakkMarci. Felismertem
Csúcsra ért a kormány menekültellenes politikája:
Csak hálásak lehetünk neki, ha nem kérdez rá, az életben nem keressük ki:)
Lényegében mára a tizede lett a hozam az akkorinak.
Igen. Ez tény. De majd megpróbálja ezt is elhazudni. Ahogy szokta. Gerincességet tőle ne nagyon várjon az ember. Igazi Tatuini őslakó
turidani- Hozzászólások száma : 991
Trollirtó írta:Ebből is látom, hogy jó, hogy abbahagytam.MátéBence írta:
Persze. Meneküljél csak hisztizve. A kérdésekre nem válaszoltál. Nem is fogsz. Tudjuk pontosan hogy miért
Csak a mantrákat ismételgeted.
Ennek nincs értelme.
Reménytelen vagy.
Ebből is látszik, hogy nem tudsz olvani, nem tudsz szembesülni a tényekkel és érvekkel és nem tudod még a kérdésket sem felfogni.
UGyanis én rendre ugyan azokat a dolgokat kérdeztem. Amikre nem akartál válaszolni. Miért is?
Ki is a reménytelen? Az, aki érvel, tényeket hoz? Válaszol a felvetéseidre?
Vagy az, aki úgy érvel, hogy ami neki nem tetszik, azt hagyjuk, amikor jó az összehasonlítás neki, akkor azt javasolja, de amikor az összehasonlítás nem tetszik, akkor éppen ellene beszélne? És nem mellesleg a neki feltett egyenes kérdésre nem tud válaszolni.
Mindegy. Nekünk ezt nem kell eldöntsük. A választók eldöntik rendre. És ennek az az eredménye, hogy te már nagyon régóta és még nagyon sokáig köpködheted az Orbán kormányt.
turidani írta:MátéBence írta:
legalább Koncsika megpróbált kicsit terelni a diszkont kincstárjegyekkel. Hogy miért pont azt említette, azt a fene sem érti. Dehát azért a tényeket gondoltam az orra alá dörgölöm. El is menekült hisztizve. Most máshol hazudozik
Igen. Ez tény. De majd megpróbálja ezt is elhazudni. Ahogy szokta. Gerincességet tőle ne nagyon várjon az ember. Igazi Tatuini őslakó
Ebből is látom, hogy jó, hogy abbahagytam.MátéBence írta:
Persze. Meneküljél csak hisztizve. A kérdésekre nem válaszoltál. Nem is fogsz. Tudjuk pontosan hogy miért
Csak a mantrákat ismételgeted.
Ennek nincs értelme.
Reménytelen vagy.
Ejnye:)))))))))
legalább Koncsika megpróbált kicsit terelni a diszkont kincstárjegyekkel. Hogy miért pont azt említette, azt a fene sem érti. Dehát azért a tényeket gondoltam az orra alá dörgölöm. El is menekült hisztizve. Most máshol hazudozik
turidani írta:MátéBence írta:
Nézd csak Koncsi. Igaz ezek nem a diszkont kincstárjegyek, csak amolyan útmutatók, hogy alattatok mennyiért kínáltatak egyes állampapírokat.
2009. 04. 06. Kamatozó Kincstárjegy
10,25%
2009. 04. 06. Kincstári Takarékjegy
9,75%
2009. 04. 06. Kincstári Takarékjegy II.
10,00%
2009. 03. 30. Kamatozó Kincstárjegy
10,50%
2009. 03. 16. Kamatozó Kincstárjegy
11,00%
2009. 03. 09. Kamatozó Kincstárjegy
10,50%
2009. 03. 02. Kamatozó Kincstárjegy
10,25%
2009. 03. 02. Kincstári Takarékjegy
9,75%
2009. 03. 02. Kincstári Takarékjegy II.
http://www.allampapir.hu/allampapirok/lakossagi-kamatok/idoszakasz
Trollirtó írta:1) Magyarország SOHA nem ment csődbe!!!MátéBence írta:
1. De facto csődbe mentünk. Nem tudtuk magunkat refinanszírozni. Az IMF/EU mentett meg minket.
2. Nem úgy reagálna. Továbbra is a figyelmedve ajánlom az ÖSSZES többi országot, amely jobban reagált. De láthatóan ezzel a ténnyel nem tudsz mit kezdeni, csak maszatolsz, terelsz és hazudozol.
3. Ok-OKozati összefüggés van. Persze, hogy nem akarod érteni. Mert ha szembenéznél az ok-okozati összefüggésekkel akkor értenéd, hogy miért hozom a 2007-es évet elő. Ami attól még tény, hogy te nem tudsz vele szembenézni.
4. Akkor mégegyszer a TÉNY. Más országok NEM dőltek be. Mi dőltünk be. És az elbaltázott kormányzásnak és a töketlen MNB-nek köszönhetően.
5. Senki nem mondta, hogy a kép fekete és fehér. Ti is örököltetek 2002 után egy csomóg hasznos és jó dolgot a Fidesz kormánytól. És ezzel együtt elkúrtátok.
6. És hol cáfoltál egy szót is abból amit írtam? A nyugdíjasoknak PONT, hogy nem éltük fel a jövőjét. Pont, hogy biztosítottuk a MANYUP rendszer felszámolásával.
7. Nem 4%-al vették át, hanem reálisan 6%-al. Abból kellett 4%-ot csinálni év végére. Az adósság kapcsán fel nem foghatom miért hazudozol primitív módon. Teljesen feketén-fehéren kimutathatóan GDP arányosan CSÖKKENT.
És akkor továbbra is kérdezem, hogy miért nem tudsz szembenézni a környező országok teljesítményével a ti kormányzásotok alatt? Mivel magyarázod, hogy egyedül mi dőltónk be 2008-ban? Miért nem a csehek? Miért nem a szlovákok? Miárt tudtak ők a ti átkozott 8 évetek alatt sokkal jobban fejlődni mint Mi?
Itt vannak a kérdések, amikre rendre nem akarsz válaszolni.
2) De.
3) 2007 elfelejtve.
4) Az elbaltázott kormányzás és a töketlen MNB miatt UGYANAZ lenne, ha ugyanaz a válság most törne ki.
5) Túrót örököltünk. Hasznosat meg pláne nem.
6) Pont mantra. NEM igaz. Pl. tizenszázalék hozamot vettetek el tőlük. Egy biztos pontot. Örökölhetőséget. A jövőt.
7) 4%-kal, te is mondtad. Most magadat cáfolod. A vezéretek 7%-ot akart csinálni belőle. Csak nem engedték. Az adósság pedig nem csökkent egy IMF-hitelnyivel. A hasító országnak ugyanúgy szüksége van ekkora hitelállományra, mint a válság idején.
Miért él a létminimum alatt az ország fele a ti átkozott 5 évetek után?
Befejeztem, van jobb, és mindenképpen hasznosabb dolgom.
NEM menekülés, NEM hiszti:)
1. Fordítva Trolli. De facto 2008-ban csődbe ment. De jure nem ment csődbe, mert az IMF/EU megmentett minket
2. Nem. Ahogy 2008-ban sem Csehország, sem Szlovákia, sem Szlovénia, sem Lengyelország NEM ment csődbe. Csak mi. Mégis miért? Miért csak mi? erre mikor válaszolsz?
3. Persze, hogy elfelejtve. Neked. Mert félsz a szembenézéstől. Menekülsz. Hisztizel, ahogy szoktál. Így "érvelsz" Te. Ami nem tetszik, az felejtős ))))))
4. Pont hogy nem ugyan az lenne. Látod 2010-2014 között is megúsztuk az IMF-et. Ez tény. Tárgyaltunk és nem kellettek. Ment nélkülük is. Szóval megint buktál.
5. Megint a kognitív disszonancia. De legalább az az akkori miniszterelnötök szavát elhinnéd, aki szerint 2002-ben kiváló állapotban volt az ország és annak gazdasága. Örökültetek egy teljes gazdaságfejlesztési tervet. Mit csináltatok vele? Tönkretettétek és lezártátok. Helyette meg semmit nem csináltatok. Meg is lett az eredménye. Idehoztam a számokat a régiós országokkal kapcsolatban. Gratulálok az utolsó helyhez. Tudom! Neked ez nem tetszik, mert Tény. De azért szívesen a figyelmedbe ajánlottam
6. Semmilyen reálhozamot nem vettek el. Akinek volt, az megkapta a reálhozamát. De a rendszer össztársadalmi szinten súlyosan veszteséges és méregdrága volt. Ha azt nem változtatjuk meg, egyenesen rohantunk volna a csőd fele.
7. Orbán csak a realitást akarta az EB-nél elérni. De valóban. Az EB nem hagyta. Ezért megcsinálta a 4%-ot, mert kötelezték rá. Akkor mégegyszer. Nektem 8 azaz NYOLC élvetek volt. Mégsem tudtátok egyszer sem megcsinálni a 4% alatti hiányt. Kérdezem. MIért? Erre mikor válaszolsz? Közben most esett le, hogy közgazdasági zseni vagy és nem érted az adósságfinanszírozást. Pedig többször elmagyaráztam neked. Dehát süket füleknek magyaráz az ember. Ez jól látható.
MátéBence írta:Koncsita írta:
Mutasd már, hol volt az éves diszkontkincstárjegy hozama 7 vagy 12 % ?
Nézd csak Koncsi. Igaz ezek nem a diszkont kincstárjegyek, csak amolyan útmutatók, hogy alattatok mennyiért kínáltatak egyes állampapírokat.
2009. 04. 06. Kamatozó Kincstárjegy
10,25%
2009. 04. 06. Kincstári Takarékjegy
9,75%
2009. 04. 06. Kincstári Takarékjegy II.
10,00%
2009. 03. 30. Kamatozó Kincstárjegy
10,50%
2009. 03. 16. Kamatozó Kincstárjegy
11,00%
2009. 03. 09. Kamatozó Kincstárjegy
10,50%
2009. 03. 02. Kamatozó Kincstárjegy
10,25%
2009. 03. 02. Kincstári Takarékjegy
9,75%
2009. 03. 02. Kincstári Takarékjegy II.
http://www.allampapir.hu/allampapirok/lakossagi-kamatok/idoszakasz
bevándorlási kampány angol módra
1) Magyarország SOHA nem ment csődbe!!!MátéBence írta:Trollirtó írta:
1) NEM mentünk csődbe.
2) Most is úgy reagálna.
3) Egyetlen kiragadott év. NEM kezdek el éveket kiragadni a ti királyságotokból. SEMMI értelme.
4) "Egyáltalán nem biztos". Ütős érv
5) Úgy van, szép örökség Gyurcsánybajnaitól Az azonban baj, hogy a GDP komoly részét ők termelik, erős közpénzsegítséggel. Függünk tőlük.
6) Te beszéltél a tendenciákról, mint érvekről:) A nyugdíjasok jövőjének felélése az smafu?
7) 4%-kal vettétek át. Sok dolgotok nem volt vele. Ennyi. A maradó manyuposok tizenszázalékokat kaszáltak azóta. Az adósság hangyányit csökkent (pl. 2013-14-ben UGYANAKKORA volt), de ez még egy IMF-hitelnyit sem ért el:)
1. De facto csődbe mentünk. Nem tudtuk magunkat refinanszírozni. Az IMF/EU mentett meg minket.
2. Nem úgy reagálna. Továbbra is a figyelmedve ajánlom az ÖSSZES többi országot, amely jobban reagált. De láthatóan ezzel a ténnyel nem tudsz mit kezdeni, csak maszatolsz, terelsz és hazudozol.
3. Ok-OKozati összefüggés van. Persze, hogy nem akarod érteni. Mert ha szembenéznél az ok-okozati összefüggésekkel akkor értenéd, hogy miért hozom a 2007-es évet elő. Ami attól még tény, hogy te nem tudsz vele szembenézni.
4. Akkor mégegyszer a TÉNY. Más országok NEM dőltek be. Mi dőltünk be. És az elbaltázott kormányzásnak és a töketlen MNB-nek köszönhetően.
5. Senki nem mondta, hogy a kép fekete és fehér. Ti is örököltetek 2002 után egy csomóg hasznos és jó dolgot a Fidesz kormánytól. És ezzel együtt elkúrtátok.
6. És hol cáfoltál egy szót is abból amit írtam? A nyugdíjasoknak PONT, hogy nem éltük fel a jövőjét. Pont, hogy biztosítottuk a MANYUP rendszer felszámolásával.
7. Nem 4%-al vették át, hanem reálisan 6%-al. Abból kellett 4%-ot csinálni év végére. Az adósság kapcsán fel nem foghatom miért hazudozol primitív módon. Teljesen feketén-fehéren kimutathatóan GDP arányosan CSÖKKENT.
És akkor továbbra is kérdezem, hogy miért nem tudsz szembenézni a környező országok teljesítményével a ti kormányzásotok alatt? Mivel magyarázod, hogy egyedül mi dőltónk be 2008-ban? Miért nem a csehek? Miért nem a szlovákok? Miárt tudtak ők a ti átkozott 8 évetek alatt sokkal jobban fejlődni mint Mi?
2) De.
3) 2007 elfelejtve.
4) Az elbaltázott kormányzás és a töketlen MNB miatt UGYANAZ lenne, ha ugyanaz a válság most törne ki.
5) Túrót örököltünk. Hasznosat meg pláne nem.
6) Pont mantra. NEM igaz. Pl. tizenszázalék hozamot vettetek el tőlük. Egy biztos pontot. Örökölhetőséget. A jövőt.
7) 4%-kal, te is mondtad. Most magadat cáfolod. A vezéretek 7%-ot akart csinálni belőle. Csak nem engedték. Az adósság pedig nem csökkent egy IMF-hitelnyivel. A hasító országnak ugyanúgy szüksége van ekkora hitelállományra, mint a válság idején.
Miért él a létminimum alatt az ország fele a ti átkozott 5 évetek után?
Befejeztem, van jobb, és mindenképpen hasznosabb dolgom.
NEM menekülés, NEM hiszti:)
Koncsita írta:"Ott a pont barátom, mert amikor azt írtam tegnap, hogy SEMMI KÖZE nincsen, azt természetesen nem szószerint értettem"
Ezt a gerinctelen csúszó mászó férget, hogy van pofája itt előadni magát ... :-)))))
Így győz a vitákban, hogy tulajdonképpen nem is ezt mondta eddig, TE nem értetted ... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kicsit sarokba kell szorítani, máris kiderül milyen HÜLYE, mivel gyorsabban jár a keze, mint az esze.
Hazudozol Koncsi! Ugyanis semmiféle sarokba nem szorítottatok. A kormány hatását az árfolyamra 12425X kitárgyaltuk már. Ezerszer leírtam, hogy pontosan milyen hatása van a mindenkori kornánynak az árfolyamra. Ehhez képest jön a kollgéga és X-edszerrre előadja a nettó hazudozását a kormányról és az árfolyamról.
Erre persze én egyszer sarkosan fogalmazok, hogy felfogja már végre a drága hazudozó kolléga, hogy hülyeséget ír.
Erre most nekiálltok kiforgatni a szavaimat. Ez olyan derék balliberális, mélydemokrata tempó!
De ismétlem! Nincs ezzel semmi gond. Egyezzünk meg abban, hoy beégtem. Szó szerint kell érteni amit írtam. Benne vagyok. De akkor az öszödi beszédet is értsük mindanyjan szó szerint. Jó?
Rumcájsz írta:Koncsita írta:Jaj jaj, azt hogy SEMMI KÖZE NINCS, azt (most) nem úgy kell érteni, én csak a tényeket mondom, meg az érveket, meg egész másra válaszolok ....
:-)))))))))))
Minek foglalkoztok ezzel az önjáró süket pöccsel? Kidobott idő.
Beégett a "lángész" - mint mindig!
Természetesen elfogadom, hogy beégtem. De csak akkor, ha elfogadod te is, hogy az öszödi beszédet szó szerint kell érteni. Minden szavát.
Áll az alku?
Koncsita írta:Jaj jaj, azt hogy SEMMI KÖZE NINCS, azt (most) nem úgy kell érteni, én csak a tényeket mondom, meg az érveket, meg egész másra válaszolok ....
:-)))))))))))
Minek foglalkoztok ezzel az önjáró süket pöccsel? Kidobott idő.
Akkor mégegyszer. Öszödi beszéd. Ti jöttök folyamatosan azzal, hogy nem egy-két koragadott mondatot kell szó szerint érteni. Nem ezt mondjátok folyamatosan????
Trollirtó írta:1) NEM mentünk csődbe.MátéBence írta:
1. Pont mint Szlovákia, Szlovénia, CSehország és bizony Lengyelország is mégha nagyobb is. Ehhez képest az összes ország közül mi zuhantuk a legnagyobbat és mi mentünk elsőnek csődbe 2008-ban. Ezt a tényt nem kéne eltagadd. Márpedig ha nem tagadod el, akkor ebből a TÉNY-ből valamit meg kéne értsél.
2. Igen. Másként reagál. Attól függően, hogy egyes kormányok és jegybankok hogy kormányoztak addig. Mi nagyon rosszul reagáltunk, mert nagoyn rosszul kormányoztak minket. A többi ország meg nem olyna rosszul. Mert őket nem Gyurcsányok kormányozták.
3. Fontos év! Nagyon fontos év, amikor is feketén-fehéren lehet látni az elkúrásotok eredményét. Nincs ebben semmi önkényesség. Nagyon sokakat érdekel, hisz az ok-okozati összefüggés miatt fontos, hogy lássuk miért mi mentünk elsőnek csődbe 2008-ban.
4. Ez egyáltalán nem biztos. Ahogy a csehenél sem dőlte be, a lengyeleknél sem dőlt be és a szlovákoknál sem dőlt be. Bocsánat, hogy ismét tényekkel érvelek a te üres lózungod helyett.
5. A multiknak meg van a maguk helye a gazdaságban. Örülünk nekik.Senki nem mondja, hogy nincs rájuk szükség.
6. Igen. Úgy vitték le 58%-ról 54%-ra a GDP arányos államadósságot, hogy volt 52% is. ez tény. De!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha szerinted emelkedő tendencia volt, akkor mégis mi a jóédes izéé nénikétek térde kalácsáért osztogattatok 2X100 napot? Ez a felelős viselkedés? Ha növekvő pályán van az adósság, akkor szerited az a helyes viselkedés, hogy még rátapostok és tovább gyorsítjátok az eladósodást????, Mond! Ti tényleg ilyen hülyél vagytok? És ez a jóhiszemű olvast. A rosszhiszemű (és lehet, hogy egyben reálisabb is), hogy nettó gazember inkább, akik a jövőt élik fel rövidtávú politikai haszonért.
7. Hagyjuk a "volna" kategóriát. 8 AZAZ NYÓLC darab évetek volt, hogy egyetlen egyszer 4% alá vigyétek a hiányt. Ez hányszor jött össze nektek 8 év alatt? Egyszersem. Ez a tény. Ezek után hagyjál engem a "volna" kategóriával. A MANYUP felszámolásával pont, hogy a jövőbeni nyugdíjasok nyugdíját biztosította a kormány, mert az a rendszer súlyosan veszteséges és káros volt össztársadalmi szinten. Az adósságunk meg akármit is mondasz, GDP arányosan CSÖKKENT és csökkenő pályán is van. Ebben teljes a konszenzus.
2) Most is úgy reagálna.
3) Egyetlen kiragadott év. NEM kezdek el éveket kiragadni a ti királyságotokból. SEMMI értelme.
4) "Egyáltalán nem biztos". Ütős érv
5) Úgy van, szép örökség Gyurcsánybajnaitól Az azonban baj, hogy a GDP komoly részét ők termelik, erős közpénzsegítséggel. Függünk tőlük.
6) Te beszéltél a tendenciákról, mint érvekről:) A nyugdíjasok jövőjének felélése az smafu?
7) 4%-kal vettétek át. Sok dolgotok nem volt vele. Ennyi. A maradó manyuposok tizenszázalékokat kaszáltak azóta. Az adósság hangyányit csökkent (pl. 2013-14-ben UGYANAKKORA volt), de ez még egy IMF-hitelnyit sem ért el:)
Rumcájsz
"Ott a pont barátom, mert amikor azt írtam tegnap, hogy SEMMI KÖZE nincsen, azt természetesen nem szószerint értettem"
Ezt a gerinctelen csúszó mászó férget, hogy van pofája itt előadni magát ... :-)))))
Így győz a vitákban, hogy tulajdonképpen nem is ezt mondta eddig, TE nem értetted ... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kicsit sarokba kell szorítani, máris kiderül milyen HÜLYE, mivel gyorsabban jár a keze, mint az esze.
Vendég- Vendég
18 / 40 oldal • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
18 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.