Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+11
Jóska.bá
Rumcájsz
MátéBence
bokxi
mavtelep
Gejza
turidani
kondor
tmbb
DKW
Tádé Bence
15 posters
27 / 40 oldal
27 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
DKW írta:Deutsch Tamás nem tartja helyesnek, hogy Gömöri Zsolt végtörlesztésében a Magyar Paralimpiai Bizottság segített. A szervezet alelnöke a Hír TV-nek ugyanakkor azt nyilatkozta, hogy jogszerű és szabályos döntést hozott az MPB elnöksége.
„Hálás szívvel köszönöm a Hír Televíziónak, hogy ezt a kérdést végre felteszik nekem, mert azt tudom válaszolni, hogy egyetértek az MPB elnökének azzal a véleményével, hogy semmiképpen sem volt elegáns ennek a lehetőségnek az igénybevétele. A kérdés, amit idáig nekem szegeztek az mindig az volt, hogy ez jogszerű, szabályos döntés volt-e? Az MPB elnöksége most már mindenféle testület vizsgálata alapján egy minden tekintetben jogszerű és szabályos döntést hozott, szerintem helyes döntést is, hogy lehetőséget teremtett arra, hogy az MPB munkavállalói, mint más cégek vállalatok sportszervezetek munkavállalói, élhessenek a 2012-ben hatályba lépő törvényi lehetőséggel, segítséget kaphassanak a munkáltatójuktól a devizahitelük visszafizetéséhez végtörlesztéstől. Ez szabályos, törvényes volt, de nem tartom helyesnek” – mondta Deutsch Tamás, a Magyar Paralimpiai Bizottság alelnöke csütörtökön.
Deutsch Tamás ehhez képest pár napja a Hír TV-nek még azt mondta: most is és a jövőben is kisegítené a szervezet pénzéből a vezetőséget, de a sportolóknak ugyanez a támogatás nem jár. „Munkavállaló által igénybe vehető támogatás a munkavállalónak jár. A sportolók nem munkavállalói, sem a parasportolók, sem az évsportolók sem az MPB-nek, sem a Magyar Olimpiai Bizottságnak, tehát ilyen típusú segítséget nem tudnak kapni” – mondta az alelnök.
Ég a kunyhó, ropog a nád...
Rumcájsz- Hozzászólások száma : 388
BBC: Orbán-kakas a magyar szemétdombon
A kormányfő maga érdekes politikai esettanulmány. Úgy tűnik, már messzire került a kommunistaellenes indulástól. Támogatói azt mondják, átvezette az országot a gazdasági válságon, a külföldi befektetők viszont nem kérnek a retorikájából, a hatásvadászatból. Főleg abból nem, hogy összecsap a nagy tőkével. Azon kívül a tömegek még nem tapasztalják, hogy sokkal nagyobb lett volna a fogyasztásuk. Ez meg is látszott a Fidesz vereségén a legutóbbi pótválasztásokon.
A foglakoztatást súlyosbítja az ellentmondásos közmunkaprogram, amely nem sokat segít abban, hogy állást találjanak a versenyszférában. Közben pedig tömegek mennek külföldre dolgozni.
A foglakoztatást súlyosbítja az ellentmondásos közmunkaprogram, amely nem sokat segít abban, hogy állást találjanak a versenyszférában. Közben pedig tömegek mennek külföldre dolgozni.
DKW- Hozzászólások száma : 805
Deutsch már nem helyesli és köszöni a Hír TV-nek
Deutsch Tamás nem tartja helyesnek, hogy Gömöri Zsolt végtörlesztésében a Magyar Paralimpiai Bizottság segített. A szervezet alelnöke a Hír TV-nek ugyanakkor azt nyilatkozta, hogy jogszerű és szabályos döntést hozott az MPB elnöksége.
„Hálás szívvel köszönöm a Hír Televíziónak, hogy ezt a kérdést végre felteszik nekem, mert azt tudom válaszolni, hogy egyetértek az MPB elnökének azzal a véleményével, hogy semmiképpen sem volt elegáns ennek a lehetőségnek az igénybevétele. A kérdés, amit idáig nekem szegeztek az mindig az volt, hogy ez jogszerű, szabályos döntés volt-e? Az MPB elnöksége most már mindenféle testület vizsgálata alapján egy minden tekintetben jogszerű és szabályos döntést hozott, szerintem helyes döntést is, hogy lehetőséget teremtett arra, hogy az MPB munkavállalói, mint más cégek vállalatok sportszervezetek munkavállalói, élhessenek a 2012-ben hatályba lépő törvényi lehetőséggel, segítséget kaphassanak a munkáltatójuktól a devizahitelük visszafizetéséhez végtörlesztéstől. Ez szabályos, törvényes volt, de nem tartom helyesnek” – mondta Deutsch Tamás, a Magyar Paralimpiai Bizottság alelnöke csütörtökön.
Deutsch Tamás ehhez képest pár napja a Hír TV-nek még azt mondta: most is és a jövőben is kisegítené a szervezet pénzéből a vezetőséget, de a sportolóknak ugyanez a támogatás nem jár. „Munkavállaló által igénybe vehető támogatás a munkavállalónak jár. A sportolók nem munkavállalói, sem a parasportolók, sem az évsportolók sem az MPB-nek, sem a Magyar Olimpiai Bizottságnak, tehát ilyen típusú segítséget nem tudnak kapni” – mondta az alelnök.
DKW- Hozzászólások száma : 805
Tádé Bence írta:MátéBence írta:
Nagyon megválogattam. Tényszerű voltam. Elmebeteg vagy. Az, hogy testileg nyomorék, az már nem is érdekel. Azér max szánni tudlak.
:-)
Gyere holnap is.
Erre mikor válaszolsz?
Miért hazudozol Koncsi? Miért nem ismered be egyenesen és gerincesen, hogy Te írsz, Koncsita, Vizecske, Belize néven is?
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Kedves Bencék...
Most értem haza, de csak 3 oldalt voltam képes végigszaladni.
Azt sem érte meg
Mi lenne, ha senkit sem érdekelne, hogy ki hány nicken van itt?
Hiszen semmi jelentősége: nick - beírás - válasz, beszélgetés.
Ha nem, nem.
Osztjóvan.
Ezek a Koncsifejek, nickek, IP-címek, miegymások - végtelenül
unalmasak, értelmetlen velük foglalkozni a SOKKAL fontosabb dolgok helyett...
Azt sem érte meg
Mi lenne, ha senkit sem érdekelne, hogy ki hány nicken van itt?
Hiszen semmi jelentősége: nick - beírás - válasz, beszélgetés.
Ha nem, nem.
Osztjóvan.
Ezek a Koncsifejek, nickek, IP-címek, miegymások - végtelenül
unalmasak, értelmetlen velük foglalkozni a SOKKAL fontosabb dolgok helyett...
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
MátéBence írta:Tádé Bence írta:
Válogasd meg, hogy miket írsz, nem otthon vagy a klozetodon.
Nagyon megválogattam. Tényszerű voltam. Elmebeteg vagy. Az, hogy testileg nyomorék, az már nem is érdekel. Azér max szánni tudlak.
:-)
Gyere holnap is.
Tádé Bence- Hozzászólások száma : 186
Bazz! Te tényleg ösztönösen, zsigerileg azért vagy, hogy tönkretegyél mindent. Elmebeteg vagy!
Látod! Én nem olyan gerinctelen hazudozó sunnyogó vagyok mint Te. Én természetesen vállalom, hogy azt én nyitottam pedagógiailag. Te mikor leszel ennyire gerinces? mikor vállalod végre, hogy mely neveked irogatsz? Meddig hazudozol még?
Én ezen az egyen írok. És tényleg jó lenne, ha nem a trollkodással foglalkoznál itt, meg a képzelődéssel.
Miért hazudozol Koncsi? Miért nem ismered be egyenesen és gerincesen, hogy Te írsz, Koncsita, Vizecske, Belize néven is?
Jó tanárunk van, itt osztogatod a jelzőket és hisztizel, hogy miért nem másról van szó.
Bazz! Te tényleg ösztönösen, zsigerileg azért vagy, hogy tönkretegyél mindent. Elmebeteg vagy!
Te kics hamis, Koncsita. is te vagy.
Látod! Én nem olyan gerinctelen hazudozó sunnyogó vagyok mint Te. Én természetesen vállalom, hogy azt én nyitottam pedagógiailag. Te mikor leszel ennyire gerinces? mikor vállalod végre, hogy mely neveked irogatsz? Meddig hazudozol még?
Én ezen az egyen írok. És tényleg jó lenne, ha nem a trollkodással foglalkoznál itt, meg a képzelődéssel.
Tádé Bence írta:Rumcájsz írta:
Igazad van "tisztelt barátom" - neked is ugyanúgy jár az a "bizonyos jeles".
Így már remélem, hogy végre meg és lenyugodtál.
Jó tanárunk van, itt osztogatod a jelzőket és hisztizel, hogy miért nem másról van szó.
Bazz! Szerinted én vagyok a cinikus? Én aki a saját polgári nevemen fórumozok? Egyetlen egy darab névvel? Nem tévesztettél megint teljesen célt? Nem Koncsi a cinikus, aki több néven sunnyogva irogat?
Rumcájsz írta:Tádé Bence írta:
Tudod, ha nem akarsz valamibe belekapcsolódni, ne írjál ilyeneket, mert nem leszel hiteles. Akkor a témákkal foglalkozz.
Tisztelt barátom!
Cinizmusból nálam jelesre vizsgáztál!
MátéBence írta:Rumcájsz írta:
Tisztelt barátom!
Bazz! Szerinted én vagyok a cinikus? Én aki a saját polgári nevemen fórumozok? Egyetlen egy darab névvel? Nem tévesztettél megint teljesen célt? Nem Koncsi a cinikus, aki több néven sunnyogva irogat?
Tádé Bence írta:
Tisztelettel megkértelek valamire - köszönöm!
Tudod, ha nem akarsz valamibe belekapcsolódni, ne írjál ilyeneket, mert nem leszel hiteles. Akkor a témákkal foglalkozz.
Tisztelt barátom!
Rumcájsz írta:MátéBence írta:
Ugyan ezt gondolom én is és ezt magyaráztam már Jóska bának. Ez a fórum nagyon jól elvolt addig, amíg a romboló 5 fejű ide nem jött.
Tényleg ez kellett ide?
Tisztelt barátom!
Több mint félmillió konzultációs kérdőívet küldtek vissza
A válaszolók zöme szigorúbb szabályozást vár
MH/MTI
Már több mint félmillió kérdőívet küldtek vissza postai úton a kormány bevándorlásról szóló nemzeti konzultációjának keretében - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtök déli Híradójában.
Az eddig feldolgozott kérdőívekből az derül ki, hogy a válaszadók döntő többsége a jelenleginél szigorúbb szabályokat vár a Magyarországra illegálisan érkezőkkel kapcsolatban, mind az őrizetbe vételt, mind a visszafordítást illetően. A válaszokat július elsejéig várja a kormány - közölték a Híradóban.
Kovács Zoltán kormányszóvivő április 24-én jelentette be, hogy a kormány tizenkét kérdést tesz fel a bevándorláshoz, megélhetési bevándorláshoz, illetve részben a terrorizmushoz kapcsolódó nemzeti konzultációban. A több mint 8 millió kérdőívet május elején kezdték el kézbesíteni, azokat ezúttal is Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) dolgozza majd fel. Május 31-től az interneten is lehetővé tették a nemzeti konzultációs kérdőív megválaszolását.
Kovács Zoltán múlt szombaton azt mondta: az eddigi válaszadók kilencven százaléka támogatja, hogy szigorúbb legyen a szabályozás a Magyarországra illegálisan érkezőkkel kapcsolatban mind az őrizetbe vételt, mind a visszafordítást illetően. Azzal pedig a válaszolók több mint 90 százaléka ért egyet, hogy az esetleg felmerülő munkaerő- és népesedési kérdéseket ne bevándorlással, ne a migráció engedélyezésével, hanem családtámogatási eszközökkel oldják meg - tájékoztatott a szóvivő.
Hmmmm
ad 1. a kipostázott több mint 8 millióból - már fél millió visszaérkezett - GYŐŐŐZELEM!
ad 2. és válaszadók többsége ráadásul még a saria azonnali bevezetését is követelte!
ad 3. ha ezt a Mátyás (II.) megérhette volna!?!
A válaszolók zöme szigorúbb szabályozást vár
MH/MTI
Már több mint félmillió kérdőívet küldtek vissza postai úton a kormány bevándorlásról szóló nemzeti konzultációjának keretében - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtök déli Híradójában.
Az eddig feldolgozott kérdőívekből az derül ki, hogy a válaszadók döntő többsége a jelenleginél szigorúbb szabályokat vár a Magyarországra illegálisan érkezőkkel kapcsolatban, mind az őrizetbe vételt, mind a visszafordítást illetően. A válaszokat július elsejéig várja a kormány - közölték a Híradóban.
Kovács Zoltán kormányszóvivő április 24-én jelentette be, hogy a kormány tizenkét kérdést tesz fel a bevándorláshoz, megélhetési bevándorláshoz, illetve részben a terrorizmushoz kapcsolódó nemzeti konzultációban. A több mint 8 millió kérdőívet május elején kezdték el kézbesíteni, azokat ezúttal is Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) dolgozza majd fel. Május 31-től az interneten is lehetővé tették a nemzeti konzultációs kérdőív megválaszolását.
Kovács Zoltán múlt szombaton azt mondta: az eddigi válaszadók kilencven százaléka támogatja, hogy szigorúbb legyen a szabályozás a Magyarországra illegálisan érkezőkkel kapcsolatban mind az őrizetbe vételt, mind a visszafordítást illetően. Azzal pedig a válaszolók több mint 90 százaléka ért egyet, hogy az esetleg felmerülő munkaerő- és népesedési kérdéseket ne bevándorlással, ne a migráció engedélyezésével, hanem családtámogatási eszközökkel oldják meg - tájékoztatott a szóvivő.
Hmmmm
ad 1. a kipostázott több mint 8 millióból - már fél millió visszaérkezett - GYŐŐŐZELEM!
ad 2. és válaszadók többsége ráadásul még a saria azonnali bevezetését is követelte!
ad 3. ha ezt a Mátyás (II.) megérhette volna!?!
Tisztelt barátom!
Tádé Bence írta:És ez engem mennyiben érint tisztelt barátom?
Én fórumozni járok ide és nem kötözködni - sem veled, sem bárki mással!
Ha esetleg van valami érdekes és értelmes mondanivalód, arra szívesen reagálok, de ez a vita a vitáért viszont - megbocsáss - nem az én műfajom...
Azt hittem, van véleményed az egészről, de ezek szerint csak annyi, hogy kussoljanak, ha nem arról beszélnek, amiről te.
És ez engem mennyiben érint tisztelt barátom?
Ha esetleg van valami érdekes és értelmes mondanivalód, arra szívesen reagálok, de ez a vita a vitáért viszont - megbocsáss - nem az én műfajom...
Azt hittem, van véleményed az egészről, de ezek szerint csak annyi, hogy kussoljanak, ha nem arról beszélnek, amiről te.
Tádé Bence írta:Rumcájsz írta:
Tisztelt barátom!
Én ezt nem értem, mindenki azzal foglalkozik, amivel akar, engem pl. nem érdekel az ál-koncsita.
Hogy valaki troll-e vagy nem, az meg attól függ, hogy miről ír, kikkel, mikkel foglalkozik, nem attól, hogy mi itt a neve.
És ez engem mennyiben érint tisztelt barátom?
Rumcájsz írta:MátéBence írta:
Ugyan ezt gondolom én is és ezt magyaráztam már Jóska bának. Ez a fórum nagyon jól elvolt addig, amíg a romboló 5 fejű ide nem jött.
Tényleg ez kellett ide?
Tisztelt barátom!
Én ezt nem értem, mindenki azzal foglalkozik, amivel akar, engem pl. nem érdekel az ál-koncsita.
Hogy valaki troll-e vagy nem, az meg attól függ, hogy miről ír, kikkel, mikkel foglalkozik, nem attól, hogy mi itt a neve.
MátéBence írta:turidani írta:
A kérdés mindig az, kitől (kiktől) rohad egy fórum.
Szerintem elég, ha megnézzük, mikor ki van itt, és hogy ez milyen változásokat idéz elő a fórum életében.
Aztán az sem egy utsó szempont, hogy vajon milyen szándékkal van jelen valaki egy fórumon több nicken is?
A KR fórum jellegénél fogva ezt semmiképp nem tudom pozitív, vagy akár semleges szándékként értékelni.
Tényleg ez kellett ide?
Tisztelt barátom!
OFF
Ez a fórum nagyon jól elvolt addig, amíg a romboló 5 fejű ide nem jött.
Tényleg ez kellett ide?
Bence!
1.) Én Turidanival értek egyet, a tiéd nem demokrata álláspont:
"A fórum az lényegében erről szól, nemcsak azokkal találkozol, akik egyetértenek veled, hanem olyanokkal is, akiket el kell viselned.
Ez egy fórum. Részemről két gusztustalanságot tudok fórumozó szinten elképzelni, az egyik a fölösleges személyeskedés, de azt általában lehet orvosolni moderálás útján.
A másik, mikor különböző nickek felhívásokat intéznek másokhoz, hogy kivel álljanak-ne álljanak szóba.
Ez már a moslék a köbön kategória, amúgy meg nagy valószínűséggel az ilyen és ehhez hasonló hányadékok tették tönkre anno az eredeti KR fórumot."
Szerintem is moderálni kellene téged, Máté Bence. Teljesen fölösleges a személyeskedésed itt, rombolod a fórumot, mióta itt vagy.
2.) Miért nyitottad ezt az idétlen Koncsita nicket?
27 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
27 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.