Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Megbeszéljük - Bolgár nélkül

+11
Jóska.bá
Rumcájsz
MátéBence
bokxi
mavtelep
Gejza
turidani
kondor
tmbb
DKW
Tádé Bence
15 posters

28 / 40 oldal Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Go down

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 28 Empty Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Rumcájsz 2015-06-11, 15:10

Miskolc polgármesterét nem érdekli az ombudsman

Miskolcon folytatódnak az önkormányzati hatósági ellenőrzések ott, ahol a lakók egy része jogcím nélkül él, nem fizet a közüzemi szolgáltatásokért, bűncselekményeket követ el, nem gondoskodik megfelelően a gyermekeiről, jogtalanul vesz fel segélyeket - mondta a város polgármestere csütörtöki sajtótájékoztatóján az alapvető jogok biztosának jelentésére reagálva.

Székely László ombudsman azt mondta, hogy a hatósági ellenőrzések és a miskolci lakhatási feltételeket érintő intézkedés a társadalmi szolidaritás durva megsértéséről szól.

Kriza Ákos polgármester ugyanakkor úgy fogalmazott: Miskolcon jogi eszközökkel is lehet eredményt elérni, a nyomortelepek felszámolásának és a hatósági ellenőrzéseknek köszönhetően megerősödött a miskolciak hite a jogállamban.

Bűnmegelőzés

Valamennyi közbiztonsági fórum után az a tapasztalat mondta a polgármester, hogy a városlakók üdvözlik minden egyes nyomortelep felszámolását és a hatósági ellenőrzéseket, amelyeknek szerinte bűnmegelőző jellegük van, és segítenek a bűncselekmények felderítésében is.

Az ombudsmani jelentésnek ugyanakkor van egy olyan része, amellyel egyet lehet érteni, mondta. Ez azzal foglalkozik, miként lehet a felzárkózást, a felzárkóztatási folyamatot erősíteni.

A csütörtöki sajtótájékoztatóval egy idővel Miskolcon megkezdődött egy újabb „nyomortelep”, a számozott utcáknak nevezett rész Hatodik utca 1-3. szám alatti épületeinek bontása.

MTI
Rumcájsz
Rumcájsz

Hozzászólások száma : 388

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by turidani 2015-06-11, 14:50

További kellemest
turidani
turidani

Hozzászólások száma : 991

Témanyitás by Tádé Bence 2015-06-11, 14:45

Rumcájsz írta:Tisztelt trollok!

Muszáj szétrohasztanotok ezt a fórumot (is)?!?

Igen, térjünk át valami témára. Aki Koncsitára nyitott egy ál nicket, arról nem lehet nehéz kitalálni, hogy melyik oldalhoz tartozik és trollkodni akar. De belebukott.
Tádé Bence
Tádé Bence

Hozzászólások száma : 186

Témanyitás by Vendég 2015-06-11, 14:43

Tádé fiam! Miért hazudozod azt, hogy nem én vagyok? Pontosan tudom, hogy te én vagyok mi Wink

Vendég
Vendég

Témanyitás by Vendég 2015-06-11, 14:42

Bocsánat mindenkitől! Most a szokásosnál is több részre szakadt a tudatom. Nagyon nehéz, hogy ilyen sok tudatommal kell hadakozzak.

MAjd az utolsót megkérem, hogy kapcsolja le a lámpát Wink

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 28 Empty Máté Bence egy sunnyogó

Témanyitás by Tádé Bence 2015-06-11, 14:34

Kedves Jóska bá!

Máté Bence nyitott egy Koncsita. nevű nick-et, és azon szidta Koncsitát, mivel belezavarodott abba, hogy mivel lépett be, a stílusjegyei jól felismerhetők.

Itt nincs helye sunnyogóknak, kérem hogy távolítsd el őt.

Köszönöm.

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 28 25ksd3l
Tádé Bence
Tádé Bence

Témanyitás by Rumcájsz 2015-06-11, 14:34

Tisztelt trollok!

Muszáj szétrohasztanotok ezt a fórumot (is)?!?

A hozzászólást Rumcájsz összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-11, 14:37-kor.
Rumcájsz
Rumcájsz

Témanyitás by MátéBence 2015-06-11, 14:33

Úgy tűnik a Népszabadságban is Koncsi szerű lények dolgoznak:

Melegfelvonulás: így hazudott a Népszabadság a szavazásról

http://vigyazo.blog.hu/2015/06/11/melegfelvonulas_igy_hazudott_a_nepszabadsag_a_szavazasrol
MátéBence
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304

Témanyitás by MátéBence 2015-06-11, 14:30

Tádé Bence írta:"Szerintem is ötfejű kartácsnőt takarja a Tádé Bence nick.
Eléggé felismerhetőek a stílusjegyei."

Ez annyival jobb verzió, hogy nem tényt állít, csak feltételez.

Pedig nyugodtan állíthatná is, mert Tény. Tudod Te is. Csak hazudozol. Mert ez a léted.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-06-11, 14:29

Koncsita. írta:
Tádé Bence írta:"Én is ezt kérem Jóska bá már hetek óta. Szépen kattints a neve melletti kis ikonra és látni fogod az IP-khez tartozó neveket. És ha Koncsitára kattintva több nevet látsz, remélem kidobod végre innen ezt a sunnyogó gerinctelen alakot!

Megköszönném!"

Kedves Máté Bence!

Nem értem a gondolatmenetedet, légy szíves tárd fel az összefüggést, miszerint azt honnan látja ebből, hogy én kinek a fia vagyok. 
Ne haragudj, de meg kell jegyeznem, hogy ez a Tatuin bolygó őslakosainak megtévedt gondolkozására utal.

Attól még Koncsika, hogy magadból indulsz ki és hülyének nézel mindenkit, attól még feltételezhetnéd, hogy vannak mondjuk normális emberek, akik a primitív hazudozásod nem veszik be. Az IP cím elárul és kész. Utána meg majd hazudozhatod, hogy kinek a fia vagy. Épp annyira hihető lesz, mint a Gyurcsány szakdolgozatának tiszta véletelen egybeesései a Rozs Szabolcs dolgozatával Wink

Ittenem de osztom a szavaidat!!!!!! Smile
MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 28 Empty Turidani reloaded

Témanyitás by Tádé Bence 2015-06-11, 14:27

"Szerintem is ötfejű kartácsnőt takarja a Tádé Bence nick.
Eléggé felismerhetőek a stílusjegyei."

Ez annyival jobb verzió, hogy nem tényt állít, csak feltételez.
Tádé Bence
Tádé Bence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 28 Empty Máté Bence reloaded

Témanyitás by Tádé Bence 2015-06-11, 14:24

"Én is ezt kérem Jóska bá már hetek óta. Szépen kattints a neve melletti kis ikonra és látni fogod az IP-khez tartozó neveket. És ha Koncsitára kattintva több nevet látsz, remélem kidobod végre innen ezt a sunnyogó gerinctelen alakot!

Megköszönném!"

Kedves Máté Bence!

Nem értem a gondolatmenetedet, légy szíves tárd fel az összefüggést, miszerint azt honnan látja ebből, hogy én kinek a fia vagyok. 
Ne haragudj, de meg kell jegyeznem, hogy ez a Tatuin bolygó őslakosainak megtévedt gondolkozására utal.
Tádé Bence
Tádé Bence

Témanyitás by MátéBence 2015-06-11, 14:23

turidani írta:
MátéBence írta:

Én is ezt kérem Jóska bá már hetek óta. Szépen kattints a neve melletti kis ikonra és látni fogod az IP-khez tartozó neveket. És ha Koncsitára kattintva több nevet látsz, remélem kidobod végre innen ezt a sunnyogó gerinctelen alakot!

Megköszönném!

Szerintem is ötfejű kartácsnőt takarja a Tádé Bence nick.
Eléggé felismerhetőek a stílusjegyei.

Tényleg a legroszabb dolog az, hogy primitíven hazudozik. Még csak nem is csinálja jól. Nincs a földön egy ember aki elhinné neki ezt a hazudozást, hogy Ő nem a Koncsi. Dehát Jóska bá kezében ott a pallos. használhatná. rég kidobhatná ezt a sunnyogó hazudozót.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-06-11, 14:17

Tádé Bence írta:Igen. Én ezt a felelősséget vállaom, hogy azokat, akik nem tudnak a tényekkel szembe nézni és az érveket ignorálják, azokról viccesen nyilatkozom. A humor eszközével. Vállalom.

Engem meg olyan ne akarjon kioktatni korrektségből, aki maga a világ leginkorrektebb gerinctelen sunnyogója. Ami persze nem engem jellemez, hanem téged.

Kedves Máté Bence!

- sorra bizonyosodik be, hogy nem is tudod, mi a tény, pl. velem kapcsolatban
- arról sem lehet fogalmad, hogy ki a világ leginkorrektebb gerinctelen sunnyogója, kár bővíteni a hazugságaidat még eggyel.
- mivel nem tudod, mi a tény és a nem tény között a különbség, nem tudod, hogy mi az igaz és a nem igaz közötti különbség, a sértésedet, ami nem egy korrekt fórumra való, nem veszem komolyan.

Sajnálnám, ha Jóska bá megint kizárna egy napra, mert annyi tényleg hasznos dologról lehet itt beszélni, ami még igaz is és nem hoz Téged kellemetlen helyzetbe.

1. Pontosan tudom mi a tény veled kapcsolatban. hazudozol és sunnyogsz más neveken.
2. Véleményem szerint torony magasan te vezetsz. És megindokoltam, hogy miért
3. Mivel képmutató módon próbálod a világ legtriviálisabb tényeit is lehazudni, veled nem nagyon lehet mit kezdeni. Beteges hazudozó vagy. Téged nem lehet komolyan venni. Inkorrekt vagy. Szépen gyere ide egyetlen egy darab néve, vitatkozz korrektül és tényszerűen és akkor majd esetleg.
MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 28 Empty Jóska bá!

Témanyitás by Tádé Bence 2015-06-11, 14:16

Kedves Jóska bá!

Kérem, hogy azonnal és megdönthetetlenül nyilatkozz arról, hogy én Koncsita vagyok-e vagy nem.

És ha nem tudsz, akkor zárd ki Máté Bencét egy napra, gondolkozzon el azon, hogy alaptalanul lehet-e valakiről hazudozni, egy polgári jobboldalinak, itt.

Köszönöm.

Jó lenne megőrizni a fórum tisztaságát, ordas hazugságok nélkül.
Tádé Bence
Tádé Bence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 28 Empty OFF

Témanyitás by Tádé Bence 2015-06-11, 14:12

Igen. Én ezt a felelősséget vállaom, hogy azokat, akik nem tudnak a tényekkel szembe nézni és az érveket ignorálják, azokról viccesen nyilatkozom. A humor eszközével. Vállalom.

Engem meg olyan ne akarjon kioktatni korrektségből, aki maga a világ leginkorrektebb gerinctelen sunnyogója. Ami persze nem engem jellemez, hanem téged.

Kedves Máté Bence!

- sorra bizonyosodik be, hogy nem is tudod, mi a tény, pl. velem kapcsolatban
- arról sem lehet fogalmad, hogy ki a világ leginkorrektebb gerinctelen sunnyogója, kár bővíteni a hazugságaidat még eggyel.
- mivel nem tudod, mi a tény és a nem tény között a különbség, nem tudod, hogy mi az igaz és a nem igaz közötti különbség, a sértésedet, ami nem egy korrekt fórumra való, nem veszem komolyan.

Sajnálnám, ha Jóska bá megint kizárna egy napra, mert annyi tényleg hasznos dologról lehet itt beszélni, ami még igaz is és nem hoz Téged kellemetlen helyzetbe.
Tádé Bence
Tádé Bence

Témanyitás by MátéBence 2015-06-11, 14:05

Tádé Bence írta:1. Miért hazudozol? Mikor mindenki tudja, hogy Koncsi vagy? Miért jó neked ilyen buta, primitív hazugsághoz ragaszkodjál? Ráadásul akkor, amikor ha Jóska bá akarna pillanatok alatt le tudna buktatni.

Kedves Máté Bence!

Egyre jobban elragad a képzeleted, ezt látja mindenki, meg azt is, hogy fogalmad nincs, mit hogyan lehet bizonyítani.
Persze ez a "Tatuin bolygó lakóira" nem is jellemző. clown

Egyre jobban elpofátlanodsz és azt hiszed, hogy te bármit hazudozhatsz. És amúgy igazad van. Bármit hazudozhatsz. Jóska bá hagyja Smile

MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 28 Empty OFF OFF OFF

Témanyitás by Tádé Bence 2015-06-11, 14:04

1. Miért hazudozol? Mikor mindenki tudja, hogy Koncsi vagy? Miért jó neked ilyen buta, primitív hazugsághoz ragaszkodjál? Ráadásul akkor, amikor ha Jóska bá akarna pillanatok alatt le tudna buktatni.

Kedves Máté Bence!

Egyre jobban elragad a képzeleted, ezt látja mindenki, meg azt is, hogy fogalmad nincs, mit hogyan lehet bizonyítani.
Persze ez a "Tatuin bolygó lakóira" nem is jellemző. clown
Tádé Bence
Tádé Bence

Témanyitás by Vendég 2015-06-11, 14:03

PLAKÁTOK A MÚLTBÓL

Repüljünk vissza az időben egy kicsit. Tényleg egy kicsit. Mindössze 2013 év elejéig.

2013 év elején az történt, hogy Miskolcot furcsa plakátok lepték el. Tele volt velük minden miskolci utca, és a miskolci médiumok pedig fizetett hirdetésekben harsogtak ugyanazt, ami a plakátokon állt.

A plakátokon pedig ez állt:

"A visszaélések érdekében Kanada menekültügyi rendszere megváltozott. Az alaptalan menedékkérelemmel érkezőket gyorsabban hazaküldik."

Illetve ez:

"A visszaélések érdekében Kanada menekültügyi rendszere megváltozott. Évek helyett akár heteken belül elbírálják a menedékkérelmeket. Gyorsabban hazaküldik az alaptalan menedékkérelemmel érkezőket.”

A miskolci plakát- és médiakampányt a kanadai kormány tervezte meg és finanszírozta. Ugyanis a kanadai kormány úgy döntött, nem óhajtja befogadni a magyarországi cigányokat, és leginkább nem óhajtja finanszírozni kanadai tartózkodásuk költségeit. S mivel –saját elmondásuk szerint- megállapították, hogy a Kanadába érkező magyar cigányok közel fele Miskolcról illetve a város környékéről érkezett, hát úgy gondolták, ebben a városban kell kampányt indítaniuk, amelynek keretében tudomására hozzák a helyi cigányoknak, hogy el se induljanak Kanadába, mert menedékkérelmük el lesz utasítva. Méghozzá „heteken belül”.

A kanadai kormány jogi érvelésének veleje pedig az volt, hogy „biztonságos országból” érkező menedékkérelmeket nem lehet elfogadni. Kanada pedig közzé tette az általa biztonságosnak ítélt országok listáját, s ezen Magyarország is szerepelt (szerepel), mint „demokrácia és jogállam”.

Amikor a kanadai plakátkampány elindult Miskolcon, a város vezetése azon háborodott fel, hogy miért csak Miskolcon üzen a kanadai kormány a cigányoknak, továbbá azon, hogy a hazatoloncolt cigányok azonnal megjelentek az önkormányzatnál, és ismét lakást, segélyt követeltek maguknak.

A „jogvédők” pedig azon háborodtak fel, hogy Kanada biztonságos országnak, demokráciának és jogállamnak minősítette Magyarországot, továbbá azon, hogy a kanadai hatóságok (is) cigányellenesek és rasszisták, és nem vizsgálják érdemben a menedékkérők beadványait.

Egyetlen egy dolgot nem lehetett olvasni 2013 év elején a hazai sajtóban. Azt, hogy a kanadai kormány miskolci plakátjai rasszisták, xenofóbok, idegengyűlölők, antidemokratikusak és felháborítóak lennének. Ugyanis rasszista, xenofób, idegengyűlölő, antidemokratikus és felháborító plakátot kizárólag Magyarország képes előállítani, és Magyarország is csak akkor, amikor Orbán Viktor a miniszterelnök. Ilyen alkalmakkor az a jámbor tétel, miszerint minden bevándorlónak kötelessége betartani a magyar törvényeket, és tiszteletben kell tartaniuk a kultúránkat, maga a rasszizmus, a xenofóbia, idegengyűlölet, antidemokratikusság és felháborodás.

Továbbá nem lehet nem észrevenni, hogy 2013 év elején egyetlen ellenzéki politikai erő sem szólította fel híveit, aktivistáit, barátait és üzletfeleit, hogy tépkedjék le és/vagy rongálják meg Miskolcon a kanadai kormány plakátjait.

Nos, mindezt csak azért gondoltam felidézni, hogy ezzel is rávilágítsak a mostani plakát- és kormányellenes kampány aljasságára, mocskosságára, nem utolsó sorban pedig feltűnő szervezettségére.

Érdekes adalék az ügyhöz, hogy a hazai szemétsajtó kibogarászta a plakátügy dán szálait. A Hír24 például ezt írta:

„A propagandaplakátokhoz mintául szolgálhatott a dán Szociáldemokrata Párt választási kampánya is, amelynek azonban teljesen ellentétes az üzenete: „Ha Dániába jössz, dolgoznod kell!” – hirdetik a poszterek.”

Ezt aztán átvette és visszhangozta a szemétsajtó teljes spektruma, az Indextől a HVG-ig. És akkor játszunk el egy pillanatra a gondolattal, mi történt volna, ha a magyar kormány plakátján ugyanez a mondat szerepelt volna. Nevezetesen:

Ha Magyarországra jössz, dolgoznod kell!”

Ebben az esetben a szemétsajtó és a szemét ellenzék a következőket írta-mondta volna:

„Az Orbán-kormány azt feltételezi a bevándorlókról, hogy nem akarnak dolgozni!”

„Megbélyegzi a bevándorlókat az Orbán-kormány xenofób felszólítása.”

„Aki nem magyar, nem akar dolgozni?”

„Félelemkeltő a magyar kormány plakátja, amely a „dolgoznod kell!” felszólítással megbélyegzi az idegeneket és egyszersmind gyűlöletet kelt ellenük!”

A Jobbik pedig ezzel kezdte volna:

„Az Orbán-kormány ismét elárulta a magyarokat és a hazát! Miközben magyarok tízezreinek nincs munkája, idegeneket szólít fel munkavállalásra!”

Na így. És akkor mindenki vegye elő a józan eszét. Pusztán józan ész kell ugyanis annak belátásához és felismeréséhez, hogy miről is van szó valójában.

És hogy ezekkel a gazemberekkel nincs miről beszélni.

Vendég
Vendég

Témanyitás by Rumcájsz 2015-06-11, 14:02

turidani írta:Az ELTERELÉS az igazi FINESZ-TRÜKK !
Jóska.bá írta:Ideje lenne, ha a Balf@sz Baloldal ennek a két évtizedes trükknek megtalálja az ellenszerát !

Pl kiváló módszer a hasonló elterelések ellen, ha legközelebb, mikor valaki a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség nyilatkozatát másolja be, nem azzal a címmel látja el, hogy "A keresztény egyház álláspontja a bevándorlásról".

Ennyi

ad 1. Ezzel a címmel nem én láttam el, hanem a forrásban már így szerepelt (engem amúgy a legkevésbé sem zavart, mert az általad "vitatott megnevezést" én viszont tökéletesen helyénvalónak találom!)
http://nepszava.us/a-kereszteny-egyhaz-allaspontja-a-bevandorlasrol/

ad 2. Valamit esetleg a lelkész úr felhívásának a tartalmáról is tudnál még mondani, vagy az már ugyancsak meghaladja a kompetenciádat?!?

A hozzászólást Rumcájsz összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-11, 14:29-kor.
Rumcájsz
Rumcájsz

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 28 Empty Jááááj:))

Témanyitás by turidani 2015-06-11, 14:00

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/botrany-a-klubradio-musorvezetoje-szerint-elfogadhato-a-nemi-eroszak-2367805

Botrány: A Klubrádió műsorvezetője szerint elfogadható a nemi erőszak

Röviden: Szelestey szerint csak azért erőszakolnak az afrikai bevándorlók, mert még nincs jó csajos dumájuk svédül. Addig szépen tűrni kell, amíg a bevándorló úr nem tudja tökéletesen kimondani ezeket a mondatokat:

"Du ledsen, kommer du att dansa?" - Ne haragudj, jössz táncolni?", vagy "Mycket vacker dag! - Nagyon csinos vagy ma!", esetleg "Jag kan gå hem med honom efter jobbet? - Munka után hazakísérhetlek?".
turidani
turidani

Hozzászólások száma : 991

Témanyitás by MátéBence 2015-06-11, 13:59

Tádé Bence írta:Ebben neked 100% igazad is lenne, ha az én drága vitapartnereim képesek lennének szembenézni a tényekkel és valós érvekkel. De miután erre képtelenek, marad a humor eszköze.

Nem, az az ő felelősségük, hogy mit csinálnak, az meg a tiéd, hogy feleslegesen gúnyolod és provokálod őket, az téged jellemez, nem őket.
Ez nem korrekt vita, szemétkedni másokkal, remélem így gondolod te is.

Igen. Én ezt a felelősséget vállaom, hogy azokat, akik nem tudnak a tényekkel szembe nézni és az érveket ignorálják, azokról viccesen nyilatkozom. A humor eszközével. Vállalom.

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-06-11, 13:57

Tádé Bence írta:Kedves Koncsita!

- Nem vagyok Koncsita, de eleve fogalmad nem lehet, hogy Koncsita vagyok-e vagy más. 
Minél többször leírod ezt, annál többször kiderül, hogy egyáltalán nem a tények érdekelnek, mivel erről a tényről semmit nem  tudsz.

Persze, hogy nem tudsz mit kezdeni? Mert hazudozol, sunnyogsz. Tőled ennyire tellik. Polgári körben tudod egy ember egy nicknévvel irogat. És polgári körben amikor valaki megbukik a hazudozásával mint Te, akkor az elszégyelli magát és változtat. Polgári körökben ha valaki azt mondja, hogy elkotródik mert saját maga szerint nem idevaló, akkor ott az illető komolyan veszi a szavát és asszerint is cselekszik.

- Sikerült olyat írnod, amit megint nem tudsz bizonyítani és nem tény. Maga Orbán Viktor mondta, hogy ne azt figyeljék, amit mond, hanem azt, amit csinál, tehát kizárta annak a lehetőségét és felelősségét, hogy a hazudozásaival lebukjon. És elkotródni sem akar, készül a következő választásokra. 

*** Sok dolgom lesz avval, hogy helyre rakjam a sorozatos csúsztatásaidat. ***

1. Miért hazudozol? Mikor mindenki tudja, hogy Koncsi vagy? Miért jó neked ilyen buta, primitív hazugsághoz ragaszkodjál? Ráadásul akkor, amikor ha Jóska bá akarna pillanatok alatt le tudna buktatni.

2. Akkor figyeld amit Orbán Viktor csinál és nem kell hozzákölteni semmilyen elképzeld magyarázatot.
MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 28 Empty Felesleges

Témanyitás by Tádé Bence 2015-06-11, 13:55

Ebben neked 100% igazad is lenne, ha az én drága vitapartnereim képesek lennének szembenézni a tényekkel és valós érvekkel. De miután erre képtelenek, marad a humor eszköze.

Nem, az az ő felelősségük, hogy mit csinálnak, az meg a tiéd, hogy feleslegesen gúnyolod és provokálod őket, az téged jellemez, nem őket.
Ez nem korrekt vita, szemétkedni másokkal, remélem így gondolod te is.
Tádé Bence
Tádé Bence

Témanyitás by Vendég 2015-06-11, 13:53

Én nem vagyok Máté Bence. Rögtön ezt szeretném leszögezni. Én Koncsita vagyok.

Vendég
Vendég

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

28 / 40 oldal Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.