Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Megbeszéljük - Bolgár nélkül

+7
mavtelep
Gejza
turidani
DKW
MátéBence
Trollirtó
kondor
11 posters

8 / 40 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Go down

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Empty Liba-legelőt ! Aztán, ha valaki produkál - annak aranycipőt.... a jegyek árából !

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-17, 21:21

doktorKá írta:
Trollirtó írta:
Koncsita írta:
turidani írta:

Ez olyan, mintha az Operában kellene óvodáselőadást néznem.
Pedig operára fizettem be.

Márpedig az Operában az előadás környezetét is megfizeted,
és nem csupán az előadó pillanatnyi diszponáltságát. Aztán ha nem tetszik az előadás, ki is lehet fütyülni, illetve nem mész el legközelebb. Ettől még az Operaház maga nem lehet egy szimpla tornaterem, bár nyilván egyeseknek úgy is megfelelne:)

Azoknak megfelelne, akik húst nem tudnak venni, és sosem járnak Operába, fizesse meg az, aki jár.
Ugyanez a helyzet a stadionokkal. Orbán ne más pénzét költse, ahhoz nagyon ért.

APROPÓ, MIKOR KÉRSZ ELNÉZÉS A HAZUGSÁGODÉRT, TE KIS PROVÓ?

Addig így kell hogy hívjalak, beláthatod.

Belize Máté Bence hol van?
Azt mondják, hogy a fociklub megtiszteli őket a szép stadionnal meg az ócska focival.
Tessék? Talán a klub építette?
Egyébként meg finom zsemle romlott parizerrel. És tapsikolnak!
Ezek teljesen agyamentek.

Egy pillanatra fordítsunk a szerepeken,,,,te, mit javasolnál a magyar futball jobbátételéhez?
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Hozzászólások száma : 7355

https://megbeszeljuk.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Empty Én nemhiszem, hogy elmennék még egyszer olyan előadásra, ahol a primadonna hamisan énekel....

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-17, 21:17

turidani írta:
Trollirtó írta:
doktorKá írta:
Trollirtó írta:
doktorKá írta:

Focit IS kapok, és igényes környeztet is kapok. Minden modern, tiszta, világos, és gyors. Amíg sorban állsz a büfénél, LCD TV-ken látod mi megy a pályán, van WIFI, modern, tiszta WC-k, röviden, úgy hasonlítsd össze, mintha elmennél nyaralni egy szép tengerpartra....az akkor is szép, ha putri apartmanban laksz, és akkor is, ha igényes szállodában. Mégis lényeges a különbség.
A tengerpart szép putriból is meg ötcsillagosból is. Mert van tenger.
A magyar foci meg szar egy grundon is meg arénában is. Mert nincs foci.
Wifi, tévé, tiszta WC itthon is van, sőt büfé is, noch dazu hideg sörrel:)

kezded kapisgálni.....és neked szerinted, a pénzedért melyik jár? A putri? Az igényes szálloda? Mert nagyjából ugyanannyiba kerülne mindkettő.
Félreértesz.
A pénzemért FOCI jár - ha stadionról van szó.
Azt meg nem kapok. Csak valami maszatolást.

Márpedig az Operában az előadás környezetét is megfizeted, és nem csupán az előadó pillanatnyi diszponáltságát. Aztán ha nem tetszik az előadás, ki is lehet fütyülni, illetve nem mész el legközelebb. Ettől még az Operaház maga nem lehet egy szimpla tornaterem, bár nyilván egyeseknek úgy is megfelelne:)
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Empty Előbb kell a foci - aztán jönnek a nézők !

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-17, 21:11

doktorKá írta:
Trollirtó írta:
doktorKá írta:
Trollirtó írta:
doktorKá írta:

Focit IS kapok, és igényes környeztet is kapok. Minden modern, tiszta, világos, és gyors. Amíg sorban állsz a büfénél, LCD TV-ken látod mi megy a pályán, van WIFI, modern, tiszta WC-k, röviden, úgy hasonlítsd össze, mintha elmennél nyaralni egy szép tengerpartra....az akkor is szép, ha putri apartmanban laksz, és akkor is, ha igényes szállodában. Mégis lényeges a különbség.
A tengerpart szép putriból is meg ötcsillagosból is. Mert van tenger.
A magyar foci meg szar egy grundon is meg arénában is. Mert nincs foci.
Wifi, tévé, tiszta WC itthon is van, sőt büfé is, noch dazu hideg sörrel:)

kezded kapisgálni.....és neked szerinted, a pénzedért melyik jár? A putri? Az igényes szálloda? Mert nagyjából ugyanannyiba kerülne mindkettő.
Félreértesz.
A pénzemért FOCI jár - ha stadionról van szó.
Azt meg nem kapok. Csak valami maszatolást.

A pénzedért foci IS járna. Ám, én megértem, ha neked a szálkás kórón ülve is megérne 6000 Ft-ot egy meccs. Én úgy érezném, ennyit érek a klubnak, és ez nem tetszene. A focisték, meg ennyit tudnak. A tudás hiányáért én nem haragszom, ha rám azért haragszik valaki, mert nincs hat nyelvvizsgám, legfeljjebb nem áll velem szóba. Ettől még a hiányzó tudásom nem lesz meg. DE, ami tőlem telik, azt adom. Hát, a fraditól most ennyi telik. A körülményekkel megbecsül, a produkció meg a tudáshoz igazodik.

Tudod mit jelent az, hogy "profi futball" ?
Azt jelenti, hogy megdolgoznak a jövedelmükért (és nem csak kapják azt) !
Tudod, az
"eredmény" csak az Értelmező Szótárban előzi meg a
"munká"-t - meg a magyar futballban.....
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Empty Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-17, 21:00

doktorKá írta:
Trollirtó írta:
doktorKá írta:
Trollirtó írta:Most akkor ez a cég műkereskedő, vagy mijaszösz?
A festményvásárlás jellegzetesen olyan dúsgazdagok 
hobbija, akik már nem tudnak mit csinálni a sok pénzzel.

Az MNB-nek ennyi van. Közpénz. Honnan is?
Táncsak nem minden idők legmagasabb államadósságából?

Jövedelmező befektetések, miért baj? Gyarapítság a nemzeti vagyont, ez nekem szimpatikus. Ha a festményt pár áv múlva eladják 2-3 milliárddal többért, és ebből finanszíroznak esetleg sürgős, drága beruházást, az teljesen rendben van.
Gyarapítsák az éhező gyerekek fél zsömléjét egy egészre.
És ez NEM demagógia...

de, ez e legdurvább demagógia.

A kereszténydemokrata zemberek szerint éhező embertársaink
megsegítése egy plusz fél zsömlével - egy kép vásárlása helyett - DEMAGÓGIA ?

Mikor mondta ezt Jézus vagy hol olvasható a Bibliában ?
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Empty Pár évvel ezelőtt.....

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-17, 20:49

doktorKá írta:
Trollirtó írta:Most akkor ez a cég műkereskedő, vagy mijaszösz?

Jövedelmező befektetések, miért baj? Gyarapítság a nemzeti vagyont, ez nekem szimpatikus. Ha a festményt pár áv múlva eladják 2-3 milliárddal többért, és ebből finanszíroznak esetleg sürgős, drága beruházást, az teljesen rendben van.

Pár évvel ezelőtt még a felére sem értékelték a képet.
Elképzelhető-e, hogy Matolcsy úgy fizette a dupláját a képért, hogy
a vételi összeg negyede nem az eladó zsebében landol ?
Így tulajdonképpen mindenki jól járhatott - rajtunk kívül....
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Empty Hihihi

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-17, 20:46

doktorKá írta:
Trollirtó írta:
doktorKá írta:
Jóska.bá írta:Megért-e SZÁZMILLIÁRDOT a tegnapi meccs és magyar foci ?
Ma tied a pálya - jöhet a meghasonlás, az ön- és a rendszer-kritika !

A sport már csak ilyen. Az első félidőt nem érheti kritika. A másodikat, annál több. A tegnapi 33 Európa Liga selejtezőből, 10 végződött vendéggyőzelemmel. Ettől még nem dől össze a vilég, sehol. Mellesleg, a stadion nem a futballista miatt fontos. Ő, ott rohangál a gyepen, oszt jónapot. A Szurkoló, ÉN igényleg többet e pénzemért, akár infrastruktúrában is. A groupamában magkapom, és ez elégedettséggel tölt el, függetlenül a produkciótól. Nyilván, azon van mit javítani.
Mit kapsz a Groupamában, ha focit nem?

Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Empty Megint romlott volna a forint, hogy árfolyam-nyeresége lett Matolcsynak ?

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-17, 20:45

Trollirtó írta:

4,5 milliárdért vett képet az MNB

Most akkor ez a cég műkereskedő, vagy mijaszösz?

Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Empty Felcsúton még uszoda is, ha esik az eső.....

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-17, 20:42

Trollirtó írta:

A fűthető gyepet meg lazán át lehet alakítani padlóhűtéssé, és még zuhany is van...

Jóska.bá írta:A STADIONOK pont alkalmasak arra, hogy a menekült sátor-táborokat azokban építsék fel.
Csak a beléptető rendszereket kell kiléptető rendszerekre cserélni....
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Empty de igy nem kellene a 175 000 m mellé további Auschwitz-kerítést építeni....

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-17, 20:41

doktorKá írta:
Jóska.bá írta:A STADIONOK pont alkalmasak arra, hogy a menekült sátor-táborokat azokban építsék fel.
Csak a beléptető rendszereket kell kiléptető rendszerekre cserélni....

Szerencsére sík vidék vagyunk, van az alföldön elég hely.
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Empty Ettől még nem dől össze a vilég, sehol....

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-17, 20:39

doktorKá írta:
Jóska.bá írta:Megért-e SZÁZMILLIÁRDOT a tegnapi meccs és magyar foci ?
Ma tied a pálya - jöhet a meghasonlás, az ön- és a rendszer-kritika !

A sport már csak ilyen. Az első félidőt nem érheti kritika. A másodikat, annál több. A tegnapi 33 Európa Liga selejtezőből, 10 végződött vendéggyőzelemmel. Ettől még nem dől össze a vilég, sehol. Mellesleg, a stadion nem a futballista miatt fontos. Ő, ott rohangál a gyepen, oszt jónapot. A Szurkoló, ÉN igényleg többet e pénzemért, akár infrastruktúrában is. A groupamában magkapom, és ez elégedettséggel tölt el, függetlenül a produkciótól. Nyilván, azon van mit javítani.

Ahol meg 40 éve nincs foci - ott fel sem veszünk egy buktát.... csak a pénzt vesszük fel....
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Empty Ja ,szövegláda.nagy szövege volt mindíg.Csak az emlékezete,hogy mit mondtam mé mondtam mikor mondtam.:)))))

Témanyitás by kondor 2015-07-17, 20:31

Jóska.bá írta:Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Qzvw8d6

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
kondor
kondor

Hozzászólások száma : 1531

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Empty Következetes politikájú szép estét !

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-17, 20:29

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Qzvw8d6
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by doktorKá 2015-07-17, 15:31

kondor írta:Ugye most jön ki Paulo Sousa respektje.Ő tudott valamit .Jó hírü focista volt,és edzésen meg is tudta mutatni.Dárdainál ugyan ez a helyzet.A magyaroknak úgy látszik olyan kell aki meg is mutatja gyakorlatba mit kell csinálni.Doll vajon vezeti az edzést vagy csak a szekundások melóznak.mert az nem mindegy ám hogy ott van -e az edző köztük.Vagy csak ki van adva a penzum meg cicázás.Abból nem lesz csapat.Gazda szeme hizlalja a jószágot.Egyébként sajnos ő is csak egy középszerű edző.

üsd be gugliba, "fradi doll edzés" sok kép van.
doktorKá
doktorKá

Hozzászólások száma : 2323

Témanyitás by kondor 2015-07-17, 15:26

Ugye most jön ki Paulo Sousa respektje.Ő tudott valamit .Jó hírü focista volt,és edzésen meg is tudta mutatni.Dárdainál ugyan ez a helyzet.A magyaroknak úgy látszik olyan kell aki meg is mutatja gyakorlatba mit kell csinálni.Doll vajon vezeti az edzést vagy csak a szekundások melóznak.mert az nem mindegy ám hogy ott van -e az edző köztük.Vagy csak ki van adva a penzum meg cicázás.Abból nem lesz csapat.Gazda szeme hizlalja a jószágot.Egyébként sajnos ő is csak egy középszerű edző.
kondor
kondor

Témanyitás by doktorKá 2015-07-17, 15:14

kondor írta:Megmondom előre Sarajevóban is meleg lesz.Erre kell készülni.

Ez a dolog, szerintem már elszállt. Ennyi. Doll helyében, meg nem sértődnék, a Bundesligából jött, tudhatja, a teljesítmény számít. A közönség, a 60. percig maximálisan támogatta a csapatot. utána, pedig okkal nem. Ezen dolgozzon inkább.
doktorKá
doktorKá

Témanyitás by kondor 2015-07-17, 15:04

Megmondom előre Sarajevóban is meleg lesz.Erre kell készülni.
kondor
kondor

Témanyitás by kondor 2015-07-17, 15:02

doktorKá írta:
kondor írta:Miután az elő után látták hogy itt és most ezek ennyit tudnak.Gondolták kijövünk letámadjuk őket.Meg is lett a jutalma az igyekezetüknek.A labdás embert pillanatok alatt körbe vették 3-an is.alig vezettünk épkézláb támadást.momentumaink voltak.Nagyon nehéz lesz kinn.én meg sem nézem.Egyébként felesleges is lenne tovább jutni most már csak erősebbek vannak.Hogy ne tudatosuljon bennük,hogy a kupában több kell.és mindenki oda teszi magát.az eszem megáll.Képtelenek voltak felpörögni ritmust váltani.na akkor már tudtam hogy baj lesz.

Én ez egyik kapu közelében ültem, és mondhatom, az első félidőben támadott a fradi arra.....mozgalmas volt, és sejtettem, a II. félidőben unatkozni fogunk, mert alig lesz valami annál a kapunál. Így lett. Alig jöttek át a bosnyákok. A kapusunk, 20 méterre a kaputól rohangált, unalmában.

Igen mert a középpályán folyt a játék feltolták a védekezésüket,alig mentünk át rajtuk.Azt vártam mikor fáradnak el,mondom magamban ezt nem bírhatják .bírták.
kondor
kondor

Témanyitás by kondor 2015-07-17, 15:00

Ja csak éppen a felét éri a fradinak pénzbe kifejezve.és hát romlik a konficiens.Minden elért rossz eredmény beszámít.A jó is.
kondor
kondor

Témanyitás by doktorKá 2015-07-17, 14:59

kondor írta:Miután az elő után látták hogy itt és most ezek ennyit tudnak.Gondolták kijövünk letámadjuk őket.Meg is lett a jutalma az igyekezetüknek.A labdás embert pillanatok alatt körbe vették 3-an is.alig vezettünk épkézláb támadást.momentumaink voltak.Nagyon nehéz lesz kinn.én meg sem nézem.Egyébként felesleges is lenne tovább jutni most már csak erősebbek vannak.Hogy ne tudatosuljon bennük,hogy a kupában több kell.és mindenki oda teszi magát.az eszem megáll.Képtelenek voltak felpörögni ritmust váltani.na akkor már tudtam hogy baj lesz.

Én ez egyik kapu közelében ültem, és mondhatom, az első félidőben támadott a fradi arra.....mozgalmas volt, és sejtettem, a II. félidőben unatkozni fogunk, mert alig lesz valami annál a kapunál. Így lett. Alig jöttek át a bosnyákok. A kapusunk, 20 méterre a kaputól rohangált, unalmában.
doktorKá
doktorKá

Témanyitás by doktorKá 2015-07-17, 14:57

kondor írta:
doktorKá írta:
Trollirtó írta:
Koncsita írta:

Azoknak megfelelne, akik húst nem tudnak venni, és sosem járnak Operába, fizesse meg az, aki jár.

Azt mondják, hogy a fociklub megtiszteli őket a szép stadionnal meg az ócska focival.

Egy pillanatra fordítsunk a szerepeken,,,,te, mit javasolnál a magyar futball jobbátételéhez?

Jó volt a meccs ecsém?Gondolom azt kaptál a pénzedért amit vártál.legalább is a zseljó-tól.Hehehehehe.Szégyen gyalázat.Szétfutották a fradit.Ugyanolyan meleg volt nekik is.

Mint említettem volt, rengeteg helyzete volt a fradinak, kapufa is, 2-3 góllal elmehetett volna....nem sikerült. Nincs ezzel gond, ilyen a foci, a Zseljo meg nem rossz kis csapat, legalábbis a mi szintünkön.
doktorKá
doktorKá

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Empty te milyen meccset néztél?Szétfutottak bennünket a 2. félidőben.

Témanyitás by kondor 2015-07-17, 14:49

Miután az első után látták hogy itt és most ezek ennyit tudnak.Gondolták kijövünk letámadjuk őket.Meg is lett a jutalma az igyekezetüknek.A labdás embert pillanatok alatt körbe vették 3-an is.Alig vezettünk épkézláb támadást.Momentumaink voltak.Nagyon nehéz lesz kinn.Én meg sem nézem.Egyébként felesleges is lenne tovább jutni most már csak erősebbek vannak.Hogy ne tudatosuljon bennük,hogy a kupában több kell,és mindenki oda teszi magát.Az eszem megáll.Képtelenek voltak felpörögni ritmust váltani.na akkor már tudtam hogy baj lesz.Tudhatták hogy meleg lesz mért nem készülnek rá.Ez van minden évben.

A hozzászólást kondor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-07-17, 14:57-kor.
kondor
kondor

Témanyitás by kondor 2015-07-17, 14:39

doktorKá írta:
Trollirtó írta:
Koncsita írta:
turidani írta:

Márpedig az Operában az előadás környezetét is megfizeted,
és nem csupán az előadó pillanatnyi diszponáltságát. Aztán ha nem tetszik az előadás, ki is lehet fütyülni, illetve nem mész el legközelebb. Ettől még az Operaház maga nem lehet egy szimpla tornaterem, bár nyilván egyeseknek úgy is megfelelne:)

Jó volt a meccs ecsém?Gondolom azt kaptál a pénzedért amit vártál.legalább is a zseljó-tól.Hehehehehe.Szégyen gyalázat.Szétfutották a fradit.Ugyanolyan meleg volt nekik is.
kondor
kondor

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Empty „Minden nagy vagyon mögött egy bűncselekmény áll.”

Témanyitás by DKW 2015-07-17, 14:37

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 10981850_804818499638545_3185454074833049644_n
Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 11745945_804818562971872_6821260464921931103_n
DKW
DKW

Hozzászólások száma : 805

Témanyitás by DKW 2015-07-17, 14:33

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 11100955_1052446891464152_5042294735471111216_n
DKW
DKW

Témanyitás by DKW 2015-07-17, 14:28

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 11745466_10155779820500175_7458413264312247824_n
DKW
DKW

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

8 / 40 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.