Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Megbeszéljük - Bolgár nélkül

+7
mavtelep
Gejza
turidani
DKW
MátéBence
Trollirtó
kondor
11 posters

24 / 40 oldal Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

Go down

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 24 Empty 77% az állam adósság!!

Témanyitás by kondor 2015-07-15, 20:36

Szerintük.Aztán mikor átszámoljuk és híja van,Akkor azt mondják a többit elviszi a káló.Nyihahahahahaha Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy igazi mágusok.
kondor
kondor

Hozzászólások száma : 1531

Vissza az elejére Go down

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 24 Empty Az Orbán is átbaszta.!!!!!!!!!

Témanyitás by kondor 2015-07-15, 20:32

Kit nem?Szerencsétlen,aszongya nem volt rendszerváltás.Lemaradt róla.Fetrengek. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
kondor
kondor

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 24 Empty Nézem ezt a megamorvos Morvait.Komolyan mondom ezt jobban levették anno mint Szélest a marhaságaikkal.

Témanyitás by kondor 2015-07-15, 20:29

Őcsi ,ismered Petőfit?Petőfi Sándort ismerem hogyne,itt lakott 3. házban de már elköltöztek.Smile)))))))))))))))újra kijön a régi igazság több pénze van mint esze. Very Happy Very Happy Very Happy
kondor
kondor

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 24 Empty Példa Máté Bence csúsztatásaira

Témanyitás by Vendég 2015-07-15, 20:26

Koncsita. írta:
Trollirtó írta:A Bizottság két részletes vizsgálatot indít a magyarországi élelmiszerlánc-felügyeleti díj és a dohánytermék-értékesítést terhelő adó ügyében - jelentette be az Európai Bizottság szerdán. A döntésből az is kiderül, hogy a két adót alkalmazását betiltotta a brüsszeli testület, amíg le nem zárul a vizsgálat. A Bizottság frappáns érvvel állt elő a szelektív dohányipari különadóval szemben. 

LINK >>

Ismét dolgozik a multi lobby.

Lehet ezt így minősíteni, átcsúsztatni valami másba, de ennek a valóságtartalma jól érthetően az, hogy versenyellenes, mert közvetve államilag támogat vállalkozókat  más vállalkozókkal szemben, amit tilt az EU.

Most mit gondoljunk arról, aki gyakorlatilag hazudik a kormánya érdekében, mert ez hazugság.

Konkluzió
========
Ma is bebizonyítottam, hogy Máté Bence:
- továbbra is provokál, csak most éppen nem a saját neve alatt
- továbbra is csúsztat, hazudik
- erkölcsi tartása nincs, a Fideszt majd valamikor elszámoltatná, de nem most
- kettős mércéje van.

Szerintem ez keveseknek újdonság, talán még NEKI sem.

A magam részéről nem óhajtok vele tárgyalni többé.

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 24 Empty Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by kondor 2015-07-15, 20:22

Koncsita írta:
Jóska.bá írta:
Ami pedigőt illeti, hidd el nekem, ez a Bence az egyetlen az egész diszes társaságban, aki néha gondolkodik is.

Ezzel egyrészt nem értek egyet, másrészt meg illetlenség a saját fórumozóidról kijelenteni, hogy nem gondolkodnak.

Igen is gondolkodnak.

Ha Máté Bence jobban tud gondolkodni, akkor a bűne még nagyobb, mert azt a kavarásra-keverésre-csúsztatásra használja fel, és nem mindig az igazságra.
Mindjárt hozok példát is.

Na tegnap azért jól megvédtél minket.Jól esett.valóban nem vagyok közgazdász és nem a statisztikát bújom.És csak a napi tapasztalataimra hagyatkozom.meg az évek tapasztalata.Attól azért átlátom hogy bence kimondott agiprop dumát lök.Ráadásul nem jött be mert másnap mindjárt megdőlt az összes hülyesége.Nem nálam mert én egy szavát nem hittem bármilyen meggyőzően adta elő.
kondor
kondor

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 24 Empty Majerkodtok.Nőtt az adósság.Vagyis nem csökkent.csak néha áétmenetileg.

Témanyitás by kondor 2015-07-15, 20:16

Aztán mikor éppen nem közlik nőt.Nincs ebben semmi gáz.csak a duma nem kell.Meg az önfényezés.Persze élünk bukdácsolunk.a nagy átlag,persze mindig vannak akik jobban élnek.De számottevő eredmény minimális.Azt mondják idő kell ,nekem is .
kondor
kondor

Témanyitás by Vendég 2015-07-15, 20:15

Jóska.bá írta:
Ami pedigőt illeti, hidd el nekem, ez a Bence az egyetlen az egész diszes társaságban, aki néha gondolkodik is.

Ezzel egyrészt nem értek egyet, másrészt meg illetlenség a saját fórumozóidról kijelenteni, hogy nem gondolkodnak.

Igen is gondolkodnak.

Ha Máté Bence jobban tud gondolkodni, akkor a bűne még nagyobb, mert azt a kavarásra-keverésre-csúsztatásra használja fel, és nem mindig az igazságra.
Mindjárt hozok példát is.

Vendég
Vendég

Témanyitás by Vendég 2015-07-15, 20:12

turidani írta:
DKW írta:Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 24 Xuzekqalocdq386xwm8d

Az államadósság 2010 áprilisában 21-22ezer milliárd körül járt, a legutolsó publikált adat szerint jelenleg 24.976 milliárd, a GDP 77,2%a.

Egyébként múlt év közepén 25 436,64 milliárd is volt.

A többi stimmel.

Vagyis nőtt az államadósság, és ha kifutnak az uniós források hatásai és más nem jön be a jól megadóztatott "hazai" vállalkozóktól, akkor az aránya is nőni fog.
Vagy jönnek az újabb megszorítások meg a Görög Út.

Vendég
Vendég

Témanyitás by turidani 2015-07-15, 19:53

Az államadósság 2010 áprilisában 21-22ezer milliárd körül járt, a legutolsó publikált adat szerint jelenleg 24.976 milliárd, a GDP 77,2%a.

Egyébként múlt év közepén 25 436,64 milliárd is volt.

A többi stimmel.
turidani
turidani

Hozzászólások száma : 991

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 24 Empty Nem igazán....

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-15, 19:47

Koncsita írta:
Jóska.bá írta:
Koncsita írta:
Koncsita. írta:
turidani írta:

Ha ránézel az általam javasolt maastrichti adatra, akkor kiderül, hogy az egy évvel ezelőttihez képest névértéken is csökkent:))

Akkor is kontárok a fideszesek.

A szakértő balliberális kormány alatt 54%-tól 82%-ra CSÖKKENT az államadósság. És azért CSÖKKENT, mert akkor még szakértők kormányoztak..

Aztán jött 2010-ben a kontár Fidesz kormány és ezek a béna, kontárok 82%-ról 77%-ra NÖVELTÉK az államadósságot. És ez azért van, mert nem tudnak kormányozni, csupa idióta ül a kormányban.

Ez puszta demagógia, ezt magad sem hiszed el.

Az államadósság aránya csökkent, még pedig azért, mert nőtt a GDP, tehát a GDP növekedésből ki kellene szűrni azt a részt, ami az előző kormánynak, és nem a következőnek köszönhető.

Hasonlóan később ki kellene szűrni azt, hogy a GDP csökkenéséből mennyi volt az akkori kormánynak köszönhető és mennyi nem.

Innen is látszik, hogy ezek az "eredményjelző" adatok az "eredményjelző" táblán megtévesztőek lehetnek, ha valaki nem tudja értékelni azokat.

Jóska!

Te érted, hogy ilyen átlátszó dolgokkal miért eteti magát? Mert aki  ilyen átlátszó dolgokat is bemesél magának valóságként, saját magában is, az csak vakhitű fan lehet.

Nem tudom.... igaz, én soha életemben nem fogadtam el senki elveit, hitét, indokait úgy,
hogy ne értettem volna meg előtte az inditékait.
Nem is nagyon lettem "társasági", bandázos fiú.
Talán csak nem érzi jól magát úgy, hogy erősen kiálljon magáért.
Ahogy a költő mondja az ilyen emberekről:
"Mivel ez nemmegy babra,
nem azt mondja, hogy
´Én bla-bla-bla´,
Hanem azt, hogy
Ḿi bla-bla-bla´...."

Kell nekik egy VEZÉR, akit követhetnek, legyen az
Hitler, Sztálin, Szálasi, Rákosi, Orbán vagy Vona.....

Nem olyanok, mint pl. én:
"Az én vezérem bensõmbõl vezérel!
Emberek, nem vadak -
elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat.
Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,
jó szóval oktasd, játszani is engedd
szép, komoly fiadat!"
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Hozzászólások száma : 7355

https://megbeszeljuk.hungarianforum.com

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 24 Empty Tényleg kritikus a Fidesszel Máté Bence, ahogy mondja?

Témanyitás by Vendég 2015-07-15, 19:42

Sokszor olvashattuk már, hogy Máté Bence kritikát is megfogalmaz a Fidesszel szemben. Az vajon valódi kritika, ha jelenleg nem tartja szükségesnek, hogy elszámoltathatók legyenek, csak ha majd megbuknak, ráadásul annyi visszásság, növekedő teraszok, lakások, osztalékok után?

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 24 Empty Jaj, kinek higgyek?

Témanyitás by Vendég 2015-07-15, 19:40

Jaj, kinek higgyek?

És hol a MANYUP?

Vendég
Vendég

Témanyitás by DKW 2015-07-15, 19:32

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 24 Xuzekqalocdq386xwm8d
DKW
DKW

Hozzászólások száma : 805

Témanyitás by turidani 2015-07-15, 19:30

Jóska.bá írta:
turidani írta:
Jóska.bá írta:
Koncsita írta:Emelni kellene az idézhető hozzászólások számát, mert így eltűnnek 3 idézet után, ha jól látom és a végén már egyáltalán nem követhető, hogy miről volt szó és ki írta.

"Megemeltem - de meglásd, igy meg az lesz a baj, hogy hosszúak a visszaidézések
Új hozzászólás by Jóska.bá Today at 18:34"

Szerintem kár volt megemelni, ha véletlenül olyan lenne, amelyiknél fontos az összes előzmény, megvan a módja a bemásolásnak.

"Sebaj. Most kicsit kipróbáljuk igy, ha beválik, marad. Ha nem válik be, hát nem.
Témanyitás by Jóska.bá Today at 18:53"

Esetleg meg lehet kérni a kartácsokat, hogy mikor válaszolnak, és túl sok az előzmény, a fölösleget maguk pucolják ki a könnyebb érthetőség kedvéért.
turidani
turidani

Témanyitás by Vendég 2015-07-15, 19:26

Jóska.bá írta:
Koncsita írta:
Koncsita. írta:
turidani írta:

Ha ránézel az általam javasolt maastrichti adatra, akkor kiderül, hogy az egy évvel ezelőttihez képest névértéken is csökkent:))

A szakértő balliberális kormány alatt 54%-tól 82%-ra CSÖKKENT az államadósság. És azért CSÖKKENT, mert akkor még szakértők kormányoztak..

Aztán jött 2010-ben a kontár Fidesz kormány és ezek a béna, kontárok 82%-ról 77%-ra NÖVELTÉK az államadósságot. És ez azért van, mert nem tudnak kormányozni, csupa idióta ül a kormányban.

Az államadósság aránya csökkent, még pedig azért, mert nőtt a GDP, tehát a GDP növekedésből ki kellene szűrni azt a részt, ami az előző kormánynak, és nem a következőnek köszönhető.

Hasonlóan később ki kellene szűrni azt, hogy a GDP csökkenéséből mennyi volt az akkori kormánynak köszönhető és mennyi nem.

Innen is látszik, hogy ezek az "eredményjelző" adatok az "eredményjelző" táblán megtévesztőek lehetnek, ha valaki nem tudja értékelni azokat.

Jóska!

Te érted, hogy ilyen átlátszó dolgokkal miért eteti magát? Mert aki  ilyen átlátszó dolgokat is bemesél magának valóságként, saját magában is, az csak vakhitű fan lehet.

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 24 Empty Például az autóipari beruházások... vagy az Apollo - amit csak a Finesz akasztott meg, átmenetileg...

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-15, 19:11

Koncsita írta:
Koncsita. írta:
turidani írta:
Koncsita. írta:

Államadósságot mindig és mindenkor a GDP arányában mérik. Mármint a hozzáértők.

Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by Vendég 2015-07-15, 18:59

Koncsita. írta:
turidani írta:
Koncsita. írta:

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 24 Empty Sebaj. Most kicsit kipróbáljuk igy, ha beválik, marad. Ha nem válik be, hát nem.

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-15, 18:53

turidani írta:
Jóska.bá írta:
Koncsita írta:Emelni kellene az idézhető hozzászólások számát, mert így eltűnnek 3 idézet után, ha jól látom és a végén már egyáltalán nem követhető, hogy miről volt szó és ki írta.

Szerintem kár volt megemelni, ha véletlenül olyan lenne, amelyiknél fontos az összes előzmény, megvan a módja a bemásolásnak.
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by turidani 2015-07-15, 18:49

Jóska.bá írta:

turidani
turidani

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 24 Empty Hagyd csak ! Ez a finesznyik stilusjegy: sejttetni valamit - konkrétumok nélkül...

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-15, 18:47

Koncsita írta:
Koncsita. írta:
Jóska.bá írta:
Koncsita. írta:

Ezt konkrétan honnan veszed? Ugyanis ilyen hírt én a napokban nem olvastam sehol. Szerintem ismét sikerült valamit nagyon félreértsél. Hozd ide a cikket, amire hivatkozol!

Akkor valamit megint nagyon félreértettél mert ilyenról szó sem volt. Egyáltalán. Szóval a rém és az álhír terjeszté nem szép dolog. Ejnye-ejnye.
Bence!

Nem kell sugallni, provokálni valakit olyasmivel, hogy megint nagyon félreértett valamit, konkrétan cáfolj, ne provokálj.
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by Vendég 2015-07-15, 18:46

Koncsita. írta:
Jóska.bá írta:
Koncsita. írta:

Lásd az előző hozzászólásom, kiegészítve azzal, hogy közben a GDP gyorsabb ütemben emelkedik mind az adósság.

Magad írtad, hogy hasznosabb lenne GNP-ben mérni. Tehát nem a szakértőkre kell hivatkozni, hanem az elfogadottabb, általánosabban alkalmazott módszerre.

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 24 Empty Elég baj az, hogy Keller még annyira sem ment, mint Budai.... Pedig Gyuszi se sokat ért el....

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-15, 18:43

Koncsita írta:
Koncsita. írta:
Jóska.bá írta:Nem értem, miért azzal törödik DJBÚ, hogy Morvay mire költi a legális vagyonát ?
Engem sokkal jobban érdekelne, hogy némely Fő-finesznyik vagyona legális-e ?

Nagyon jogos. Remélem ha egyszer majd lesz egy kormányválltás, akkor végre TÉNYLEG alaposan utánamennek minden feltételezett vagyongyaraposásnak! ez a minimum elvárás lesz a következő NEM fidesz kormánytól. Ebben egyetértünk?
Jézus Mária Szent József!

Itt fogalmazta meg Máté Bence a saját esszenciáját. Vonják akkor felelősségre a Fideszt, ha sikerült megbuktatni, addig csináljanak amit akarnak, el is tüntethetik az esetleg lopott vagyont.

Lehet erre még mondani valamit? És akkor azt kutatják az ilyenek, hogy Gyurcsány kinek a villájában lakik?

Very Happy Very Happy Very Happy
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by Vendég 2015-07-15, 18:42

Jóska.bá írta:http://www.klubradio.hu/klubmp3/archiv/20150715/klub20150715-155854.mp3

Koncsita. írta:
Jóska.bá írta:
Koncsita. írta:

Ezt konkrétan honnan veszed? Ugyanis ilyen hírt én a napokban nem olvastam sehol. Szerintem ismét sikerült valamit nagyon félreértsél. Hozd ide a cikket, amire hivatkozol!

Akkor valamit megint nagyon félreértettél mert ilyenról szó sem volt. Egyáltalán. Szóval a rém és az álhír terjeszté nem szép dolog. Ejnye-ejnye.
Bence!

Az rém és az álhír terjesztése nem szép dolog?
Szerinted az mind igaz, amit a kormány terjeszt, bevándorló-átvándorló-menekülő ügyben, össze is keverve szándékosan a kettőt?

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 24 Empty Azért csak nem birod ki nélkülünk, vald be !!!!!

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-15, 18:41

Koncsita. írta:.....
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by Vendég 2015-07-15, 18:39

Koncsita. írta:
Jóska.bá írta:Nem értem, miért azzal törödik DJBÚ, hogy Morvay mire költi a legális vagyonát ?
Engem sokkal jobban érdekelne, hogy némely Fő-finesznyik vagyona legális-e ?

Nagyon jogos. Remélem ha egyszer majd lesz egy kormányválltás, akkor végre TÉNYLEG alaposan utánamennek minden feltételezett vagyongyaraposásnak! ez a minimum elvárás lesz a következő NEM fidesz kormánytól. Ebben egyetértünk?
Jézus Mária Szent József!

Itt fogalmazta meg Máté Bence a saját esszenciáját. Vonják akkor felelősségre a Fideszt, ha sikerült megbuktatni, addig csináljanak amit akarnak, el is tüntethetik az esetleg lopott vagyont.

Lehet erre még mondani valamit? És akkor azt kutatják az ilyenek, hogy Gyurcsány kinek a villájában lakik?

Vendég
Vendég

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

24 / 40 oldal Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.