Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+7
mavtelep
Gejza
turidani
DKW
MátéBence
Trollirtó
kondor
11 posters
32 / 40 oldal
32 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
MátéBence írta:turidani írta:
Jó, hogy eszembe juttattad. Úgyis kérni akartam, hogy dobj egy linket, mert én anno nem mentettem el azt az oldalt. Közben eszembe jutott, milyen tanulságos lehet, mikor demokratáék egymást közt nyomatják:))
Nah ugye
De ott legalább Koncsi a sherrif. Ott szabadon lehet buzizni, férgezni, nácizni, meg ilyenek. DE persze Koncsi ide jön panaszkodni a moderálásra ))))
Ritka undorító egy véglény szegénykém
Tegyük fel a játék kedvéért, hogy ott lehet.
Az nem egy vitafórum, ez meg elvileg az.
Van még kérdésed, vagy még keresel egy pár kifogást, aminek semmi köze nincs az én kritikámhoz?
Egy vitafórumban hogy engedsz meg magadnak ilyesmiket és miért?
Vendég- Vendég
MátéBence írta:Koncsita írta:
Hát, több néven is ott vagyok talán, mint kellene, de ott tisztábbak az emberek. Van aki teljesen rosszindulatú és nem akar másnak látszani, és van aki jó indulatú és megint nem akar más lenni. Aki szerepet játszik, mint te, az nem sok. Talán turidani.
Itt is végig azt követed, hogy a kritikára mással válaszolsz, mással védekezel. Hogy TE hogyan vitatkozol egy vitában, hogyan személyeskedsz, hogyan provokálsz, ezáltal a vitákat hogyan teszed teljesen feleslegessé és értelmetlenné, arról nincs itt egy szó sem.
Csapd be magadat szépen tovább, a te sikereid ugyanolyan papírmasék, mint a fideszéi, akiknek az eredményjelző tábláját úgy figyeled, hogy nem is érted, mi van rajta.
Annyira bírom, hogy te tényleg az a beteg vagy, aki nem tudja elviselni, hogy utolsó szó ne az övé legyen )
Elbúcsúztál már 1000X, de még csak visszajársz hazudozni ide
Én nem játszok semmilyen szerepet. Én szórakozom. Ennyi. Komolyan mondom, hogy magadból indulsz ki, aki semmi mást nem csinál mint több néven szerepjátszik, megtéveszt, hazudozik és élvezi. Próbáld meg demokrataként elfogadni, hogy léteznek MÁS tipusú emberek, akik nem olyanok mint Te. Én lazán csinálom. Csak szórakozásból. Minden megjátszás nélkül. A hangulatomnak és a kedvemnek megfelelően.
Maradjunk annyiban Koncsi, hogy te vagy az, aki soha életében itt egyszer nem volt képes semmit elismerni abból, ami triviális igazság, csak neked nem tetszik. Kis korlátolt veszteske vagy. És az is maradsz a Darus, meg a többi beteg lelkű buzizó haveroddal odaát.
Meg fogsz lepődni, annyira hülyének nem tartalak, hogy ne tudd, mikor hazudozol. Vagy ne vedd észre, hogy tévedtél. Csak nem ismered el.
Ha téged ez szórakoztat, hát legyen. Ha ez, akkor az egód erősebb, mint te. Te bajod, te élsz vele, téged korlátoz, téged szórakoztat. De milyen áron? Megéri?
A te beteg lelkű haverjaid hová lettek, akikkel annyira barátkoztál?
A hozzászólást Koncsita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-07-14, 18:02-kor.
Vendég- Vendég
Koncsita írta:MátéBence írta:
Látod Koncsika ezért nem vagy te sehol az indexen, mert percek alatt kidobnak mint a macskát szarni. Ott nem engedik a hazudozásod, csúsztatásod
DE most már nem ragozom tovább. Hagylak hadd induljál a haverjaidhoz. Oda, ahol szabadon buzizhattok, meg nácizhattok...
Páááááááááá
Hát, több néven is ott vagyok talán, mint kellene, de ott tisztábbak az emberek. Van aki teljesen rosszindulatú és nem akar másnak látszani, és van aki jó indulatú és megint nem akar más lenni. Aki szerepet játszik, mint te, az nem sok. Talán turidani.
Itt is végig azt követed, hogy a kritikára mással válaszolsz, mással védekezel. Hogy TE hogyan vitatkozol egy vitában, hogyan személyeskedsz, hogyan provokálsz, ezáltal a vitákat hogyan teszed teljesen feleslegessé és értelmetlenné, arról nincs itt egy szó sem.
Csapd be magadat szépen tovább, a te sikereid ugyanolyan papírmasék, mint a fideszéi, akiknek az eredményjelző tábláját úgy figyeled, hogy nem is érted, mi van rajta.
Annyira bírom, hogy te tényleg az a beteg vagy, aki nem tudja elviselni, hogy utolsó szó ne az övé legyen )
Elbúcsúztál már 1000X, de még csak visszajársz hazudozni ide
Én nem játszok semmilyen szerepet. Én szórakozom. Ennyi. Komolyan mondom, hogy magadból indulsz ki, aki semmi mást nem csinál mint több néven szerepjátszik, megtéveszt, hazudozik és élvezi. Próbáld meg demokrataként elfogadni, hogy léteznek MÁS tipusú emberek, akik nem olyanok mint Te. Én lazán csinálom. Csak szórakozásból. Minden megjátszás nélkül. A hangulatomnak és a kedvemnek megfelelően.
Maradjunk annyiban Koncsi, hogy te vagy az, aki soha életében itt egyszer nem volt képes semmit elismerni abból, ami triviális igazság, csak neked nem tetszik. Kis korlátolt veszteske vagy. És az is maradsz a Darus, meg a többi beteg lelkű buzizó haveroddal odaát.
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Marad az Index, ahol nem hazudozhatsz ennyit, már csak formai okok miatt sem, mivel ott van moderáció. Nem lehet kifogásokat keresni a saját hibás viselkedésed belátása helyett, összecsúsztatva különböző dolgokat.
Mivel azt hamarabb észreveszik, mivel gyakorlottabbak, rutinosabbak, edzésben vannak, Up-date-ek.
Az őszintéknek, akik tényleg vitatkozni akarnak, nem mutogatni másokra, jobb az.
Másrészt a mű-erkölcsi prédikációid helyett emlékezz vissza arra, hogy miket írtál a Setít oldalon, a "kényes" társaságoddal együtt. Turidani asszisztálása mellett, aki nem töröltetett semmit.
Szegényes az a "siker", amit te itt tudsz elérni a saját magad etetésével, de az igazi sikerért meg kell dolgozni.
És ez nem mindenkinek sikerül, tisztán, korrekten, úgy hogy ne kelljen szégyellnie magát.
Látod Koncsika ezért nem vagy te sehol az indexen, mert percek alatt kidobnak mint a macskát szarni. Ott nem engedik a hazudozásod, csúsztatásod
DE most már nem ragozom tovább. Hagylak hadd induljál a haverjaidhoz. Oda, ahol szabadon buzizhattok, meg nácizhattok...
Páááááááááá
Akárhogy is próbálkozol, látszik miféle vagy Máté Bence, csak azt hiszed, hogy nem.
Vendég- Vendég
turidani írta:MátéBence írta:Valahol egy messzi messzi galaxisban ahol Koncsika fújja a passzát szelet ott ilyeneket írogatnak az Ő engedélyével és támogatásával:
"A kis köcsög megint velem foglalkozik,tényleg unatkozhat,majd szólok a málé drágájának,hogy rendezze le..hehehe"
Ez neki jó. Ez neki tetszik. De persze van pofája idejönni reklamálni a moderálás miatt.
Hogy nem szakad rá az ég! De komolyan! Hogy lehet valaki ilyen undorító álszent képmutató alak?????????????????????????
U.I.: Én kérek elnézést Jóska bá, hogy ezt idehoztam. CSak gondoltam gyorsan és hatékonyan cáfolom Koncsi hazudozását tényszerűen.
Jó, hogy eszembe juttattad. Úgyis kérni akartam, hogy dobj egy linket, mert én anno nem mentettem el azt az oldalt. Közben eszembe jutott, milyen tanulságos lehet, mikor demokratáék egymást közt nyomatják:))
Nah ugye
De ott legalább Koncsi a sherrif. Ott szabadon lehet buzizni, férgezni, nácizni, meg ilyenek. DE persze Koncsi ide jön panaszkodni a moderálásra ))))
Ritka undorító egy véglény szegénykém
turidani írta:MátéBence írta:Valahol egy messzi messzi galaxisban ahol Koncsika fújja a passzát szelet ott ilyeneket írogatnak az Ő engedélyével és támogatásával:
"A kis köcsög megint velem foglalkozik,tényleg unatkozhat,majd szólok a málé drágájának,hogy rendezze le..hehehe"
Ez neki jó. Ez neki tetszik. De persze van pofája idejönni reklamálni a moderálás miatt.
Hogy nem szakad rá az ég! De komolyan! Hogy lehet valaki ilyen undorító álszent képmutató alak?????????????????????????
U.I.: Én kérek elnézést Jóska bá, hogy ezt idehoztam. CSak gondoltam gyorsan és hatékonyan cáfolom Koncsi hazudozását tényszerűen.
Troll témákba milyen szívesen bekapcsolódtok, és hamarabb, mit a vitákba. Neked nem kell már tanulnod, hiszen te vezetted a mocskos Setít oldalt, már elfelejtetted? Igaz, nem demokrataként.
Vendég- Vendég
Koncsita írta:MátéBence írta:
Drága Kicsi Koncsika!
ha először a saját szarkupacodon rendet tennél és elejét vennéd a legótvarabb szövegelésnek, buzizásnak, akkor utána lenne minimális erkölcsi tőkéd, hogy te itt Jóska bánt bármit is számon kérj. Amíg ezt nem teszed, addig csak egy álszent, képmutató alak vagy. Én a vitáimban érvelek, tényeket hozok fel, releváns válaszokat igyekszem adni. A személyeskedés az már a sokadik fokozat. De ti ott nem vitatkoztok. nem érveltek. Ti fröcsögtök, gyűlölködtök, buziztok. És mellesleg töröltök MINDENKIT, aki nem bucka mint ti. Mert olyan toleráncs mélydemokraták vagyok. És ezt nem személyeskedésből mondom. Ez a korrekt helyzetleírás.
Arról pedig ne csodálkozz, hogy nekem ez szórakozás. Ezt mondom következetesen 5 éve. Ez nektek megy vérre. Ti vagytok képtelenek félretenni a gyűlölettől gőzőlgő fejeteket. És ezért képtelen vagyotok a legtriviálisabb tényeket is elismerni, ha az nem fér bele a világképetekbe. Ezzel szemben a tény az, hogy nekem semmi bajom nincs abból, ha nektek van igazatok és ezt el kell ismerni. Tudod a különbségek
De titeket nem az igazság érdekel. Ti csak beteg lelkű gyűlölködők vagytok odaát, akik egymást hergelil a legalpáribb stílusban. Odavaló vagy. Neked az a hazaiu pálya.
Marad az Index, ahol nem hazudozhatsz ennyit, már csak formai okok miatt sem, mivel ott van moderáció. Nem lehet kifogásokat keresni a saját hibás viselkedésed belátása helyett, összecsúsztatva különböző dolgokat.
Mivel azt hamarabb észreveszik, mivel gyakorlottabbak, rutinosabbak, edzésben vannak, Up-date-ek.
Az őszintéknek, akik tényleg vitatkozni akarnak, nem mutogatni másokra, jobb az.
Másrészt a mű-erkölcsi prédikációid helyett emlékezz vissza arra, hogy miket írtál a Setít oldalon, a "kényes" társaságoddal együtt. Turidani asszisztálása mellett, aki nem töröltetett semmit.
Szegényes az a "siker", amit te itt tudsz elérni a saját magad etetésével, de az igazi sikerért meg kell dolgozni.
És ez nem mindenkinek sikerül, tisztán, korrekten, úgy hogy ne kelljen szégyellnie magát.
Páááááááááá
Koncsita írta:Normálisak vagytok, hogy ezt olvassátok 5 percenként?
"Minek? A tények és érvek nem hatnak rád. DEhát nekem az megnyugtató, hogy nem tudsz velük mit kezdeni. Megnyugszom, mert tudom, hgy ilyen kevés IQ-val a ballib oldal soha nem kerülhet hatalomra."
Ettől nyugszik meg, egy óvodában még jobban megnyugodna, látszik milyen bizonytalan, hiszen ott még ennyi érvük sem lenne. És ha az itteni 2-3 embernek nincs, akkor biztos hogy másnak sincs, az egész baloldalnak nincs.
A ballib oldalt azonosítja ezzel a két-három földönfutóval, hogy megint megnyugtassa ideges lelkét.
Ez valami szörnyű, erre van szükségetek?
Ébredjetek már fel!
És megint sikerölt segget csináljál a fejedből és a sok-sok fogatkozás és búcsúzás dacára mégis itt maradsz
Kevered a puszta személyeskedés azzal, amikor te vita helyett személyeskedsz.
Ne személyeskedj mással, és mást fogsz visszakapni.
Vagy személyeskedjél itt a külön az erre a célra megnyitott részben.
Egy chat-ben nincs külön ilyen rész, az bizonyos határokig vegyes és semmivel nem ócskább mint ez, ahol manipulálva és provokálva úgy csinálsz, mintha vitatkoznál, de valójában a saját hiányos egódat élet ki.
Míg Darus tud normális lenni, főleg ha rászólnak. Te erre alkalmatlan vagy.
A magad igazát rendszerint úgy bizonyítod, hogy KEVERED A SZEZONT A FAZONNAL, akit ez érdekel hosszabb távon, az vitatkozzon veled.
Magad tudod a legjobban, hogy SZARSZ erre az egészre, csak szórakozol, akár neked van igazad, akár nem, tehát az erkölcsi prédikáció tőled eleve nem hiteles.
Drága Kicsi Koncsika!
ha először a saját szarkupacodon rendet tennél és elejét vennéd a legótvarabb szövegelésnek, buzizásnak, akkor utána lenne minimális erkölcsi tőkéd, hogy te itt Jóska bánt bármit is számon kérj. Amíg ezt nem teszed, addig csak egy álszent, képmutató alak vagy. Én a vitáimban érvelek, tényeket hozok fel, releváns válaszokat igyekszem adni. A személyeskedés az már a sokadik fokozat. De ti ott nem vitatkoztok. nem érveltek. Ti fröcsögtök, gyűlölködtök, buziztok. És mellesleg töröltök MINDENKIT, aki nem bucka mint ti. Mert olyan toleráncs mélydemokraták vagyok. És ezt nem személyeskedésből mondom. Ez a korrekt helyzetleírás.
Arról pedig ne csodálkozz, hogy nekem ez szórakozás. Ezt mondom következetesen 5 éve. Ez nektek megy vérre. Ti vagytok képtelenek félretenni a gyűlölettől gőzőlgő fejeteket. És ezért képtelen vagyotok a legtriviálisabb tényeket is elismerni, ha az nem fér bele a világképetekbe. Ezzel szemben a tény az, hogy nekem semmi bajom nincs abból, ha nektek van igazatok és ezt el kell ismerni. Tudod a különbségek
De titeket nem az igazság érdekel. Ti csak beteg lelkű gyűlölködők vagytok odaát, akik egymást hergelil a legalpáribb stílusban. Odavaló vagy. Neked az a hazaiu pálya.
A hozzászólást Koncsita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-07-14, 17:25-kor.
Vendég- Vendég
MátéBence írta:Valahol egy messzi messzi galaxisban ahol Koncsika fújja a passzát szelet ott ilyeneket írogatnak az Ő engedélyével és támogatásával:
turidani- Hozzászólások száma : 991
Normálisak vagytok, hogy ezt olvassátok 5 percenként?
"Minek? A tények és érvek nem hatnak rád. DEhát nekem az megnyugtató, hogy nem tudsz velük mit kezdeni. Megnyugszom, mert tudom, hgy ilyen kevés IQ-val a ballib oldal soha nem kerülhet hatalomra."
Ettől nyugszik meg, egy óvodában még jobban megnyugodna, látszik milyen bizonytalan, hiszen ott még ennyi érvük sem lenne. És ha az itteni 2-3 embernek nincs, akkor biztos hogy másnak sincs, az egész baloldalnak nincs.
A ballib oldalt azonosítja ezzel a két-három földönfutóval, hogy megint megnyugtassa ideges lelkét.
Ébredjetek már fel!
Ébredjetek már fel!
Vendég- Vendég
Koncsita írta:MátéBence írta:Valahol egy messzi messzi galaxisban ahol Koncsika fújja a passzát szelet ott ilyeneket írogatnak az Ő engedélyével és támogatásával:
Egy chat-ben nincs külön ilyen rész, az bizonyos határokig vegyes és semmivel nem ócskább mint ez, ahol manipulálva és provokálva úgy csinálsz, mintha vitatkoznál, de valójában a saját hiányos egódat élet ki.
A magad igazát rendszerint úgy bizonyítod, hogy KEVERED A SZEZONT A FAZONNAL, akit ez érdekel hosszabb távon, az vitatkozzon veled.
Magad tudod a legjobban, hogy SZARSZ erre az egészre, csak szórakozol, akár neked van igazad, akár nem, tehát az erkölcsi prédikáció tőled eleve nem hiteles.
Drága Kicsi Koncsika!
Trollirtó írta:Nem veszed észre, hogy te magad vagy, aki hisztizik.MátéBence írta:
Csak a szokásos hisztid nyomod érvek nélkül. Ahogy szotkad
Ugyanazokat ismétled, szinte szó szerint évek óta, hisztériásan, kényszeresen.
Óriási betűkkel, ezer felkiáltójellel.
Higgye el már végre VALAKIIII!!!!!!!!
Aztán ténynek és érvnek nevezed.
Végtelenül unalmas.
Mivel egy szóval nem reagáltál, egy releváns érvel nem jöttél elő, mit csináljak, CTRL-C és CTRL-V-zzem be ide az előző hozzászólásokat?
Minek? A tények és érvek nem hatnak rád. DEhát nekem az megnyugtató, hogy nem tudsz velük mit kezdeni. Megnyugszom, mert tudom, hgy ilyen kevés IQ-val a ballib oldal soha nem kerülhet hatalomra.
MátéBence írta:Valahol egy messzi messzi galaxisban ahol Koncsika fújja a passzát szelet ott ilyeneket írogatnak az Ő engedélyével és támogatásával:
Egy chat-ben nincs külön ilyen rész, az bizonyos határokig vegyes és semmivel nem ócskább mint ez, ahol manipulálva és provokálva úgy csinálsz, mintha vitatkoznál, de valójában a saját hiányos egódat éled ki. Kár, hogy ehhez asszisztálnak neked.
A hozzászólást Koncsita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-07-14, 17:11-kor.
Vendég- Vendég
Nem veszed észre, hogy te magad vagy, aki hisztizik.MátéBence írta:Trollirtó írta:
Három válasz, három maszatolás.
Nem tetszik.
Ez sem.
Végeztem.
Ugyanazokat ismétled, szinte szó szerint évek óta, hisztériásan, kényszeresen.
Óriási betűkkel, ezer felkiáltójellel.
Higgye el már végre VALAKIIII!!!!!!!!
Aztán ténynek és érvnek nevezed.
Végtelenül unalmas.
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Valahol egy messzi messzi galaxisban ahol Koncsika fújja a passzát szelet ott ilyeneket írogatnak az Ő engedélyével és támogatásával:
Koncsita írta:MátéBence írta:Azért tényleg Koncsi "arcán" méteres vastagságu a szaru. De lehet, hogy az egyenesen azbeszt.
Itt hőbörög azon, hogy Jóska bá így-meg úgy rosszul moderál, meg nem tart rendet.
Miközben a saját maga által "moderált" oldalon a Darus vereb és a többi haverja a legótvarosabb, legprimitívebb, legbunkóbb módon buzizik, nácizik, férgezik és a többi és a többi! És ez neki ott jó.
Mindig mondtam, hogy Koncsiban az undrító álszent hazug képmutatását utáltam a legjobban! És a pofátlaín kettős mércéjét.
Róla ennyit! Ha minden igaz tőle megszabadultunk
Kedves Bence!
Már sokszor gondoltam, hogy ezt azért csinálod, mert valós érveid nincsenek, és tényleg. Helyette marad ez a kisstílű mocskos szájú provokálás. Ha engedik. Ha nem, akkor előveszed a kettős mércédet, és megpróbálsz másképp viselkedni. Gerincesen.
Amit itt írtál, az nem igaz. Az viszont meglepő (?), hogy bármit képes vagy hazudozni.
Téged minősít, hogy idejársz többé-kevésbé tájékozott nyugdíjasokkal, fórumozókkal vitatkozni, ahol fölényben érzed magad, az Indexen 3 percen belül szétszednének, azt persze hogy nem vállalod be. Ezek a szemétdombon akarsz kukorékolni, ahová akármikor odaszarhatsz, mert engedik.
Turidani is egy senki ott, mert hamar szétszedik.
Mivel a valóság más, mint amit elképzeltek róla.
Maradj itt, vitatkozz velük, szarj a szájukba, ha hagyják. Ez való neked.
És ha ezt értelmesnek tartod. Téged minősít.
All the Best.
Kedves Koncsita!
Úgy látom ez hosszú búcsuzás lesz és még a végén a sok-sok köszönés végén itt maradsz. Pedig igazán mehetnél már a sajátjaid közé, ahol a haverjaid buziznak, náciznak, férgeznek, meg ilyenek. Ott te nem modrálod ezeket. Pedig tehetnéd. Neked ott jó. Azt, hogy a tényt megpróbálod elhazudni, az megint a Te szegénységi bizonyítványod. Csak azért nem idézek ide a te fórumodról, mert Jóska bá itt már egyszer megkért mindenkit, hogy más fórumok hozzászólásait ne hozzunk ide. De hidd el. Rengeteg ocsmányságot tudnék idézni.
Az index fórumra néha benézek. Ott is szépen tartjuk a frontot. Az érvekkel nincs gond. Az, hogy a Dani kicsoda, azzal te ne foglalkozz. Vagy tudod mit? Mégis. Hadd baccon szét ott is az ideg
Ott a hazudozásaidnak nem adnak teret. Percek alatt kidobnak mint a sz.rt. Tegyük hozzá nagyon helyesen.
Most mehet vissza a haverjaidhoz, hogy együtt buzizzatok, ócsároljatok. Az a pöcegödör méltó helyed.
MátéBence írta:Azért tényleg Koncsi "arcán" méteres vastagságu a szaru. De lehet, hogy az egyenesen azbeszt.
Itt hőbörög azon, hogy Jóska bá így-meg úgy rosszul moderál, meg nem tart rendet.
Miközben a saját maga által "moderált" oldalon a Darus vereb és a többi haverja a legótvarosabb, legprimitívebb, legbunkóbb módon buzizik, nácizik, férgezik és a többi és a többi! És ez neki ott jó.
Mindig mondtam, hogy Koncsiban az undrító álszent hazug képmutatását utáltam a legjobban! És a pofátlaín kettős mércéjét.
Kedves Bence!
Már sokszor gondoltam, hogy ezt azért csinálod, mert valós érveid nincsenek, és tényleg. Helyette marad ez a kisstílű mocskos szájú provokálás. Ha engedik. Ha nem, akkor előveszed a kettős mércédet, és megpróbálsz másképp viselkedni. Gerincesen.
Amit itt írtál, az nem igaz. Az viszont meglepő (?), hogy bármit képes vagy hazudozni.
Téged minősít, hogy idejársz többé-kevésbé tájékozott nyugdíjasokkal, fórumozókkal vitatkozni, ahol fölényben érzed magad, az Indexen 3 percen belül szétszednének, azt persze hogy nem vállalod be. Ezen a szemétdombon akarsz kukorékolni, ahová akármikor odaszarhatsz, mert engedik.
Turidani is egy senki ott, mert hamar szétszedik.
Mivel a valóság más, mint amit elképzeltek róla.
Maradj itt, vitatkozz velük, szarj a szájukba, ha hagyják. Ez való neked.
És ha ezt értelmesnek tartod. Téged minősít.
All the Best.
Vendég- Vendég
Nah! Végre! Itt egy rettegő nyugger a vonalban. IMádom az ilyet! Ezért nem nyer a balliberális oldal még sokáig!
Trollirtó írta:Három válasz, három maszatolás.MátéBence írta:
Én az apró sikernek is örülök. És az, hogy végre te elismered az online pénztárgépek bevezetését és annak hasznát, ez öröm és boldogság.
Örülök, ha az EKAER-rel sincs alapból bajod. Adócsalás ellen az is egy jó irányba tett lépés.
Semmi bajom a közvetett fogyasztási adókkal. Miközben sokkal több pénzt beszed az állam a multiktól és a bankoktól, mint amennyit ők nagy nehezen tovább terhelnek. Az emberek döntöttek 2014-ben. Nem tetszik?
Nem tetszik.
Ez sem.
Végeztem.
Nyugdij....
Nem is a férfiaktól, hanem a nőktől kérdezem:
Méltányos és igazságos-e az, hogy
40 év munkaviszony után a férfiak 8-10 évvel
rövidebb ideig élvezzék a nyugdijukat ?
Magyarán belekérdezve: kedves Hölgyeim !
Akarjátok-e, hogy a mai egymillió pár nélküli - úgymond facér -
nők száma megnőjön másfél millióra, és akár Te is (ha most
még van is párod) magányos öregségben találd magad ?
Méltányos és igazságos-e az, hogy
40 év munkaviszony után a férfiak 8-10 évvel
rövidebb ideig élvezzék a nyugdijukat ?
Magyarán belekérdezve: kedves Hölgyeim !
Akarjátok-e, hogy a mai egymillió pár nélküli - úgymond facér -
nők száma megnőjön másfél millióra, és akár Te is (ha most
még van is párod) magányos öregségben találd magad ?
Három válasz, három maszatolás.MátéBence írta:Trollirtó írta:
A pénztárgéppel semmi bajom.
Az EKÁER alapja az a sok kilométer rendes út,
amit az "átkozott" kormányzás épített. Amúgy azzal sincs baj.
Semmi bajod a közvetett fogyasztási adóval, mi?
Kérdezd azt a minimum négymillió embert, akinek bizony van.
Nagy.
Én az apró sikernek is örülök. És az, hogy végre te elismered az online pénztárgépek bevezetését és annak hasznát, ez öröm és boldogság.
Örülök, ha az EKAER-rel sincs alapból bajod. Adócsalás ellen az is egy jó irányba tett lépés.
Semmi bajom a közvetett fogyasztási adókkal. Miközben sokkal több pénzt beszed az állam a multiktól és a bankoktól, mint amennyit ők nagy nehezen tovább terhelnek. Az emberek döntöttek 2014-ben. Nem tetszik?
Nem tetszik.
Ez sem.
Végeztem.
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Azért tényleg Koncsi "arcán" méteres vastagságu a szaru. De lehet, hogy az egyenesen azbeszt.
Koncsita írta:Sok sikert nektek ehhez az értelmetlen vitához!
Ennél még az Index is hasznosabb, mert több véleménnyel lehet találkozni, nem kell mások standard és provokáló csúsztatásait olvasni, sőt, ki lehet kapcsolni.
Jóska bá meg mindezeket magának köszönheti, hogy ezzel a két trollal vitatkozik itt, mivel képtelen volt megnevelni őket.
Sőt, mással igazságtalan volt, aki meg azért nem ír azóta ide.
Senki sem hibátlan, de ebben a magamutogató értelmetlen és valós érvek nélküli vitában, ami gyakorlatilag sértegetés, nincs értelme részt venni.
Azokat minősíti, aki, mégis megteszik, és nem is akarnak mást. Saját magukat büntetik meg, hiszen más véleménnyel nem fognak találkozni csak a sajátjukkal.
Szeeeevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasz!
Mehetsz a saját trágyadombodra, ahol a Darus buzizik megállás nélkül. Az való neked
Trollirtó írta:A pénztárgéppel semmi bajom.MátéBence írta:
Én emellett az EKAER-ről és az online pénztárgépekről írtam. Azért nem is értettem, hogy mi a bajotok, hogy beszedik azokat az adókat, amiket be kell szedni.
van amit be tudtak szedni a bankok és a multik és van amit nem. De én elismerem, hogy ez egy közvetett fogyasztási adó. Nekem ezzel semmi bajom nincsen. De még így is csak egy kisebb részét tudják beszedni. Hisz verseny van.
Az EKÁER alapja az a sok kilométer rendes út,
amit az "átkozott" kormányzás épített. Amúgy azzal sincs baj.
Semmi bajod a közvetett fogyasztási adóval, mi?
Kérdezd azt a minimum négymillió embert, akinek bizony van.
Nagy.
32 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
32 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.