Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Megbeszéljük - Bolgár nélkül

+7
mavtelep
Gejza
turidani
DKW
MátéBence
Trollirtó
kondor
11 posters

36 / 40 oldal Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

Go down

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Empty Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by MátéBence 2015-07-14, 13:53

turidani írta:
Jóska.bá írta:

Bezzeg 2010 óta úgy csökken a GDP arányos államadósság, hogy az már 60-ról 80 %-ra csökkent....
Miközben a zAlaptörvényben 50 % van rögzítve.... gránit-szilárdan !

Ilyenkor hogy illendő arra felhívni a figyelmet, hogy a "60-ról 80%-ra" szövegrésznél a 60 nem igaz?

Kérlek becses főnököm, értesítsd a derék házigazdát, a lehető legfinomabb és legudvarisabb modorban, hogy amit írt az nettó hazugság.

Köszönöm Wink
MátéBence
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by MátéBence 2015-07-14, 13:52

Jóska.bá írta:
MátéBence írta:

el is herdáltátok jóléti kiadásokra és gazdaságfejletsztésre nem költöttek belőle. Amúgy MINDEN egyes idehozott termelő multinak örülünk és ezért jár az elismerés még a ballib kormányoknak is. ez nem kétséges. Ahogy ugye a fidesz által épített és általatok átadott hidakat, autópályákat és egyébb új létesítményeket sem a szociknak köszönhetjük, hanem annak, aki valóban megépítette.

A szociális biztonság egyszerűen hibás érvelés akkor, amikor a szociális biztonságot nem létező javakból, hanem hitelből akarják biztosítani, amit azátn KAMATOSTUL (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) kell visszafizetni. Mert fedezet már korábban sem volt rá.

Egyetértek. Ezért volt rossz a szocik gazdaságpolitikája. Sose feledd, hogy a ti 8 évetekben épült meg a világ LEGKISEBB kilátója Very Happy Very Happy Very Happy
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-07-14, 13:50

Jóska.bá írta:
MátéBence írta:

Mi nőtt 60-ról 80%-ra? Ki alatt? Kifejtenéd ezt pontosan és tényszerűen? Ne hagyjuk ezt így lógva a levegőben. Nagyon várom a korrekt, egyenes és releváns válaszod! Ne menekülj!

1. Miért nem válaszolsz a kérdésekre?

2. Bocsánat, hogy tényekkel zavarlak meg, egyenesen az Államadósság Kezelő Központ oldaláról. Az utolsó publikált (márc 31)  maastrichiti ráta szerint 77,2%

3. Bocsánat, hogy további tényekkel zavarlak meg:

"2015.07.10-én a központi költségvetés adóssága az előzetes adatok alapján 25 258,1 milliárd forintot tett ki. 2015-ben az adósság a nettó kibocsátás, a deviza keresztárfolyamok változása miatt az ÁKK-nál elhelyezett marked-to-market betétek növekedése, valamint a BKV Zrt.-től átvállalt adósság következtében emelkedett. A központi költségvetés adóssága az előzetes számítások alapján a GDP 77,0 %-át tette ki 2015.07.10-én. Ez az emelkedés átmeneti, mivel a nettó kibocsátás egy része a későbbi lejáratokat finanszírozza, így az adósság évközi alakulása nem befolyásolja, hogy az adósságráta az év végén a tervezett szintre csökkenjen. Az előzetes adósságrátát az előző év végi GDP és a tárgyév végi várható GDP felhasználásával, lineárisan interpolált GDP becsléssel számítja az ÁKK. (A 2015-ös adatoknál a várható GDP-re az ÁKK saját becslést alkalmaz, a költségvetési törvényhez tartozó makropályában szereplő GDP növekedésre alapozva.) "

Szóval mikor is ment fel a GDP arányos államadósság 60%ról 80%? Ki alatt történt ez? Várom a válaszaid!
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by turidani 2015-07-14, 13:50

Jóska.bá írta:
MátéBence írta:

Igen. Az általatok elherdált hitelekről van szó, amelyet nem fejlesztésre használtatok fel, hanem jóléti kiadásokra. És közben az állami vagyon még csökkent is. Bezzeg 2010 óta úgy csökken a GDP arányos államadósság, hogy közben az állami vagyon folyamatosan nő!

Bezzeg 2010 óta úgy csökken a GDP arányos államadósság, hogy az már 60-ról 80 %-ra csökkent....

Ilyenkor hogy illendő arra felhívni a figyelmet, hogy a "60-ról 80%-ra" szövegrésznél a 60 nem igaz?
turidani
turidani

Hozzászólások száma : 991

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Empty A díszterekre költeni az EU pénzeket... na volt hiba - mert az csak viszi a pénzt, nem hozza.....

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-14, 13:50

MátéBence írta:
kondor írta:Ti meg stratégiai megállapodást írtatok velük alá,nehogy hanyatt homlok elmeneküljenek.Így is világgá szaladtak jó páran.Hogy jóval nagyobb volt a szociális biztonság mint most.Nem is engedtétek csökkenteni.Micsoda cirkusz volt mikor a 13.havi nyugdíjat visszavonta a kormány.Habzott a szátok.Egy két hülyét úgy megvezettetek hogy azt mondták Orbán adta a 13.havit és gyurcsány vette el teljes agygyógyítás.

el is herdáltátok jóléti kiadásokra és gazdaságfejletsztésre nem költöttek belőle. Amúgy MINDEN egyes idehozott termelő multinak örülünk és ezért jár az elismerés még a ballib kormányoknak is. ez nem kétséges. Ahogy ugye a fidesz által épített és általatok átadott hidakat, autópályákat és egyébb új létesítményeket sem a szociknak köszönhetjük, hanem annak, aki valóban megépítette.

A szociális biztonság egyszerűen hibás érvelés akkor, amikor a szociális biztonságot nem létező javakból, hanem hitelből akarják biztosítani, amit azátn KAMATOSTUL (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) kell visszafizetni. Mert fedezet már korábban sem volt rá.
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Hozzászólások száma : 7355

https://megbeszeljuk.hungarianforum.com

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Empty És most is azt írom: csak azt látom, hogy MOST honnan ír....

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-14, 13:48

MátéBence írta:
Jóska.bá írta:
MátéBence írta:

Amúgy megsúgom én is nagyon kérleltem Jóska bát, hogy a hozzád hasonló megtévesztőket, akik több néven írnak ide, azt vágja ki. Nem tette meg. elfogadtam, hogy ez egy ilyen hely. Jó lenne ha te is végre elfogadnád, hogy itt nem te fújod a passzát szelet. Spuri haza a saját pöcegödrödbe, ahol Darus hepajkodik.

Na! Akkor pontosan emlékszel hányszor kértelek meg, hogy kattints Koncsi nevére és nézd meg ott az IP címeket és azt, hogy hány néven írt. Bármikor, akár most is megnézheted. Szerintem alap dolog, hogy aki sunyi módon megtévesztett azt ki kéne dobni, de elfogadtam, hogy Te vagy a kapitány és úgy döntöttél, hogy maradhatnak X néven. Szóval engem nem zavar, hogy te vagy a kapitány és az én véleményemmel ellentétes döntést hozol. Ilyen ez élet. Jó lenne, ha Koncsika is elfogadná, hogy nem Ő fújja itt a passzát szelet. Neki ott van a saját homokozója a Darussal, meg a többiekkel.
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Empty Nem mondtam, hogy nem.

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-14, 13:46

MátéBence írta:
Jóska.bá írta:
MátéBence írta:

Te direkt akarod nem érteni vagy félreérteni?

Természetesen azt fizetni kell. CSak amikor te arról beszélsz, hogy Orbán kormány alatt nőtt a kamatteher, az valójában a balliberális kormányok öröksége. Mert a hitelt ők vették fel, ők költötték el és a tőkét és a KAMATOKAT már az Orbán kormánynak kell visszafizeznie. A kamatteher ezért  nőt az ORbán kormány alatt. Érted ezt?

Hosszú életem alatt megtanultam, hogy
néhányan csak akkor értik meg a lényeget, amikor annyira el van túlozva, hogy
már muszáj gondolkodni rajta... Mert amíg nem muszáj, sokan nem is gondolkodnak...
Csak szajkóznak... Azt könnyebb.....

Az jó ha karikírozol. Akkor ugye most magadat karikíroztad ki? Smile

De nézd meg azt, hogyan változott a zAlaptörvényben rögzített ígérethez (pár év alatt 50 % lesz ....
(én akkor azt mondtam, hogy az AB SOHA a Harács-kormány alatt nem fog tudni beleszólni a költségvetésbe-
mert soha sem fog 50 % alá menni.... Hacsak nem úgy, hogy a "növekedés meg csökkenés...."
(Tudod, mire írom, ugye ?)

Hisz mint elmeséltem már neked párszor a megnövekedett kamatteher mindig a múltról szól. tehát az Orbán kormény alatt megnövekedett kamatteher a ballib kormányok öröksége.

Én értékelem az öniróniát. Wink
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by MátéBence 2015-07-14, 13:45

Jóska.bá írta:
MátéBence írta:

Amúgy megsúgom én is nagyon kérleltem Jóska bát, hogy a hozzád hasonló megtévesztőket, akik több néven írnak ide, azt vágja ki. Nem tette meg. elfogadtam, hogy ez egy ilyen hely. Jó lenne ha te is végre elfogadnád, hogy itt nem te fújod a passzát szelet. Spuri haza a saját pöcegödrödbe, ahol Darus hepajkodik.

Na! Akkor pontosan emlékszel hányszor kértelek meg, hogy kattints Koncsi nevére és nézd meg ott az IP címeket és azt, hogy hány néven írt. Bármikor, akár most is megnézheted. Szerintem alap dolog, hogy aki sunyi módon megtévesztett azt ki kéne dobni, de elfogadtam, hogy Te vagy a kapitány és úgy döntöttél, hogy maradhatnak X néven. Szóval engem nem zavar, hogy te vagy a kapitány és az én véleményemmel ellentétes döntést hozol. Ilyen ez élet. Jó lenne, ha Koncsika is elfogadná, hogy nem Ő fújja itt a passzát szelet. Neki ott van a saját homokozója a Darussal, meg a többiekkel.
MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Empty Nana ! Én többé-kevésbé minden beírást átnézek !

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-14, 13:42

MátéBence írta:
Koncsita írta:

Jóska bá!

Meddig tűröd ezt, a saját fórumodban?

Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Empty Most éppen mennyi ? 79,8 % ?

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-14, 13:41

MátéBence írta:
Jóska.bá írta:
MátéBence írta:

100% jól tudod. ÉS te azt tudod, hogy egy országnak nem csak a kamatokat, hanem a tőkét is vissza kell fizetni? Ezért nem csak a kamatterhetz kell nézni, hanem a lejáró adósságok összegét is? És azt, hogy ez a lejáró államadósság a kamatterhekkel együtt hogyan aránylik az ország GDP-jéhez? Nah! Erre válaszolsz?

Mi nőtt 60-ról 80%-ra? Ki alatt? Kifejtenéd ezt pontosan és tényszerűen? Ne hagyjuk ezt így lógva a levegőben. Nagyon várom a korrekt, egyenes és releváns válaszod! Ne menekülj!
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Empty Tőled mér bocsánatot kért. Ez akkor már a fórumon volt.

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-14, 13:40

Koncsita írta:
Jóska.bá írta:
MátéBence írta:

Te tényleg hülyének nézel mindenkit? Oda van írva, hogy 2009e. Tudod mit jelent az e? Azt, hogy estimation. Saccolás. Ennyire nem lehetsz korlátolt!!!
Szóval lehet, hogy a grafikont 2010-ben rakták fel, de hogy abban a 2009 utáni adatok nem tények, hanen feltételezések az biztos. ODa van írva. Olvasni csak tudsz.

Ergő a 2002-2008 közötti adatok biztosak. És igen. Ezt én magam is elismertem, hogy nem nőtt a kamatteher, jórészt azért, mert az Orbán kormány csökkentette az államadósságot 98-02 között.

Talán végre fel tudod fogni nagy nehezen,
hogy a kamatteher az mindig is a MÚLTRÓL (!!!!!!!!!!) szól?

Jóska bá!

Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by MátéBence 2015-07-14, 13:40

Jóska.bá írta:
MátéBence írta:

Igen. Az általatok elherdált hitelekről van szó, amelyet nem fejlesztésre használtatok fel, hanem jóléti kiadásokra. És közben az állami vagyon még csökkent is. Bezzeg 2010 óta úgy csökken a GDP arányos államadósság, hogy közben az állami vagyon folyamatosan nő!

Mégis miről beszélsz? 2010 májusában 82%-al vette át Orbán Viktor a kormányzást. Érted? 82% volt a GDP arányos államadósság. Ráadásul NÖVEKVŐ pályán volt.

Ebből lett mára 77% és csökkenő pálya?

Mond te hol élsz? Melyik csatornát nézed?

Miért írsz olyan dolgokat, amelyen nettó hazugságok?
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-07-14, 13:38

Jóska.bá írta:
MátéBence írta:

"És közben az állami vagyon még csökkent is."
Na, EZ a LÉNYEG !
Ezt már Őőőőő is kifogásolta, amikor elismerte, hogy Bajnai jól kormányzott -
csak hát már nem maradt (a MANYUP-on kivül) mit ellopni.....

Akkor mégegyszer mert félreértetted.

Ti úgy adósítottátok el az országot, hogy közben az állami vagyon CSÖKKENT!

Orbánék úgy tudták csökkenteni a GDP arányos államadósságot, hogy közben az állami vagyon nőtt!

Fontos különbség!

Amúgy Orbán nem azt ismerte el a német lapnak, hogy Bajnai jól kormányoztt. SPeciel én pont elolvastam azt az interjút. Abban a magyarok tűrőképességét dícsérte Orbán. Pech Wink
MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Empty Bezzeg 2010 óta úgy csökken a GDP arányos államadósság....

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-14, 13:37

MátéBence írta:
kondor írta:Az általatok felvett és elherdált hitelek.Hogy nem szakad rád az ég.mai napig abból a hitelből amit nem használtunk fel abból bokáztok.Mert nektek nem adtak 1 ft-ot sem.Cserébe leraboltátok az országot az embereket.Soha nem látott mennyiségű adó lett bevezetve.A családi ezüstre is rá fogtátok hogy majd ti megvéditek.Most már az sincs.nagy csomó embernek nem lesz semmilyen jövedelme öreg korára.és sorolhatnánk a disznóságokat.

Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by MátéBence 2015-07-14, 13:36

Jóska.bá írta:
MátéBence írta:

Nem igaz, hogy liberális toleráncs létedre ennyire képtelen vagy elviselni valakinek a véleményét. Igen. Nekem az a véleményem,  hogy az a 8 év átkozott volt. Átkozottul rossz, dilettáns, elkúrt. És ezt a véleményem tényekkel, adatokkal tudom alátámasztani bármikor bárkinek.

Örülök, hogy elmész!

Pá! A sohaviszontnemlátásra!

Nekem meg  az a véleményem,  hogy az "eeeemúttötév" év volt átkozott.
Átkozottul rossz, dilettáns, elkúrt. És ezt a véleményem tényekkel, adatokkal tudom alátámasztani bármikor bárkinek.
És most akkor mi van ?
Nem kellene a jövőről beszélnünk ?

ENgem nem zavar a véleményed. Sőt! Továbbmegyek! Még részigazságokat simán el is tudok ismerni abból amit mondasz. Mondjuk Koncsi esetében alapvető bajok vannak, mert Ő még a legelemibb igazságokat sem képes elismerni, mert neki ez valamiféle EGO problémákat okoz. Dehát legyen ez az Ő baja.
MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Empty És közben az állami vagyon még csökkent is.

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-14, 13:35

MátéBence írta:
kondor írta:Az általatok felvett és elherdált hitelek.Hogy nem szakad rád az ég.mai napig abból a hitelből amit nem használtunk fel abból bokáztok.Mert nektek nem adtak 1 ft-ot sem.Cserébe leraboltátok az országot az embereket.Soha nem látott mennyiségű adó lett bevezetve.A családi ezüstre is rá fogtátok hogy majd ti megvéditek.Most már az sincs.nagy csomó embernek nem lesz semmilyen jövedelme öreg korára.és sorolhatnánk a disznóságokat.

"És közben az állami vagyon még csökkent is."
Na, EZ a LÉNYEG !
Ezt már Őőőőő is kifogásolta, amikor elismerte, hogy Bajnai jól kormányzott -
csak hát már nem maradt (a MANYUP-on kivül) mit ellopni.....
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by MátéBence 2015-07-14, 13:34

Jóska.bá írta:
MátéBence írta:

Rosszul érted. A tényeket, érveket vagy 3X megírtam én magam a Trolli pajtinak, csak ő ezekkel nem tudott mit kezdeni. Azokra egy szóval nem tudott reagálni, csak minősítgetett (ugye-ugye). Most 4X már nem másoltam be ugyan azt, amit korábban 3X begépeltem.

Folytatom a Koncsinak írtakat:

a földrajztudós Eratosztenész (Kr.e. kb. 276-195) már megmérte a Föld méretét két bottal - aránylag pontosan.
Ennek ellenére nagy keresztény tudosok és papok ágáltak évszázadokig a Föld lapos volta mellett.
Nos, ti is pont itt tartotok.
Őőőő és a Jobbkeze kinyilványította a középkori igazságot, és nincs köztetek egy Galillei....

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Eratosthenesmap

Addig ezzel nincs is gond, amíg relevánsan ugyan arról beszélünk több aspektusból. A gond ott van, amikor úgy akar engem bárki megcáfolni, hogy MÁSRÓL beszél. Ráadásul még a másban is tényszerűen TÉVED.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-14, 13:33

MátéBence írta:
Koncsita írta:"A kamatteher a múltról szól.Tehát valóban NEM nött a ti átkozott 8 évetekben a kamat teher."

Mi ez? Hogy nem képes valaki érzelemmentesen, indulatok és provokáció nélkül vitatkozni? És ha nem tud, mit keres itt?

Nem igaz, hogy liberális toleráncs létedre ennyire képtelen vagy elviselni valakinek a véleményét. Igen. Nekem az a véleményem,  hogy az a 8 év átkozott volt. Átkozottul rossz, dilettáns, elkúrt. És ezt a véleményem tényekkel, adatokkal tudom alátámasztani bármikor bárkinek.

Örülök, hogy elmész!

Pá! A sohaviszontnemlátásra!

Nekem meg az a véleményem, hogy az "eeeemúttötév" év volt átkozott.
Átkozottul rossz, dilettáns, elkúrt. És ezt a véleményem tényekkel, adatokkal tudom alátámasztani bármikor bárkinek.
És most akkor mi van ?
Nem kellene a jövőről beszélnünk ?
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Empty Annyi az igazság, ahány-féle képpen összerakják az adatokat.

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-14, 13:29

MátéBence írta:
Jóska.bá írta:
MátéBence írta:

Te tényleg hülyének nézel mindenkit? Oda van írva, hogy 2009e. Tudod mit jelent az e? Azt, hogy estimation. Saccolás. Ennyire nem lehetsz korlátolt!!!
Szóval lehet, hogy a grafikont 2010-ben rakták fel, de hogy abban a 2009 utáni adatok nem tények, hanen feltételezések az biztos. ODa van írva. Olvasni csak tudsz.

Ergő a 2002-2008 közötti adatok biztosak. És igen. Ezt én magam is elismertem, hogy nem nőtt a kamatteher, jórészt azért, mert az Orbán kormány csökkentette az államadósságot 98-02 között.

Talán végre fel tudod fogni nagy nehezen, hogy a kamatteher az mindig is a MÚLTRÓL (!!!!!!!!!!) szól?

Rosszul érted. A tényeket, érveket vagy 3X megírtam én magam a Trolli pajtinak, csak ő ezekkel nem tudott mit kezdeni. Azokra egy szóval nem tudott reagálni, csak minősítgetett (ugye-ugye). Most 4X már nem másoltam be ugyan azt, amit korábban 3X begépeltem.

Folytatom a Koncsinak írtakat:

a földrajztudós Eratosztenész (Kr.e. kb. 276-195) már megmérte a Föld méretét két bottal - aránylag pontosan.
Ennek ellenére nagy keresztény tudosok és papok ágáltak évszázadokig a Föld lapos volta mellett.
Nos, ti is pont itt tartotok.
Őőőő és a Jobbkeze kinyilványította a középkori igazságot, és nincs köztetek egy Galillei....

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Eratosthenesmap
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by MátéBence 2015-07-14, 13:27

kondor írta:Ti meg stratégiai megállapodást írtatok velük alá,nehogy hanyatt homlok elmeneküljenek.Így is világgá szaladtak jó páran.Hogy jóval nagyobb volt a szociális biztonság mint most.Nem is engedtétek csökkenteni.Micsoda cirkusz volt mikor a 13.havi nyugdíjat visszavonta a kormány.Habzott a szátok.Egy két hülyét úgy megvezettetek hogy azt mondták Orbán adta a 13.havit és gyurcsány vette el teljes agygyógyítás.

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-07-14, 13:24

Jóska.bá írta:
MátéBence írta:

Természetesen azt fizetni kell. CSak amikor te arról beszélsz, hogy Orbán kormány alatt nőtt a kamatteher, az valójában a balliberális kormányok öröksége. Mert a hitelt ők vették fel, ők költötték el és a tőkét és a KAMATOKAT már az Orbán kormánynak kell visszafizeznie. A kamatteher ezért  nőt az ORbán kormány alatt. Érted ezt?

már muszáj gondolkodni rajta... Mert amíg nem muszáj, sokan nem is gondolkodnak...

Az jó ha karikírozol. Akkor ugye most magadat karikíroztad ki? Smile

Hisz mint elmeséltem már neked párszor a megnövekedett kamatteher mindig a múltról szól. tehát az Orbán kormény alatt megnövekedett kamatteher a ballib kormányok öröksége.

Én értékelem az öniróniát. Wink
MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Empty Koncsi ! Hány évszázadig volt elvi vita arról, hogy gömb e a Föld vagy lapos ? Pedig már az ókori görögök is (HI) megmérték....

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-14, 13:23

Koncsita írta:

Jóska.bá írta:Danitól HÜLYÉZÉSEKET OLVASOK, Tőled HAZUGOZÁST.
Nem abben egyeztünk meg !
Láthatjátok a politikai nézeteket nem kritizálom, de
a stílusra (ami maga az ember) - érzékeny vagyok.

Kérlek kérj ezért itt a Fórumon, ekkora betükkel bocsánatot !!!!
Jóska bá!

Aki másról beszél, mint én, az nem tett helyre. De itt nem is helyretevés a cél, elmondja a véleményét mindenki, és ha másról szól az övé, az nem helyre vetés, hanem egy harmadik megbízható független döntheti el, hogy kinek van igaza. Aki úgy viselkedik, hogy "helyre teszi" a másikat, az nem a vita kedvéért, vagy a vita eredményéért van itt.

Sok témában az történik, hogy csak egy elvi, értelmezési vita van, kibékíthetetlen értelmezési ellentét a felek között, mert ugyanazt másként értelmezik, de az a valóságban nem igazolható vissza, mert egy elvi, felfogásbeli, értelmezési vita. Ehhez kellene igazodnia egy tisztességes vitának, nem ócsárolni a másikat.
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Empty Úgy elherdáltuk hogy a mai napig azon közlekedtek.Azok a multik termelnek akiket a szocik ide hoztak.

Témanyitás by kondor 2015-07-14, 13:23

Ti meg stratégiai megállapodást írtatok velük alá,nehogy hanyatt homlok elmeneküljenek.Így is világgá szaladtak jó páran.Hogy jóval nagyobb volt a szociális biztonság mint most.Nem is engedtétek csökkenteni.Micsoda cirkusz volt mikor a 13.havi nyugdíjat visszavonta a kormány.Habzott a szátok.Egy két hülyét úgy megvezettetek hogy azt mondták Orbán adta a 13.havit és gyurcsány vette el teljes agygyógyítás.
kondor
kondor

Hozzászólások száma : 1531

Témanyitás by MátéBence 2015-07-14, 13:22

Koncsita írta:
Jóska.bá írta:

Jóska bá!

MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 36 Empty Karikírozok...

Témanyitás by Jóska.bá 2015-07-14, 13:21

MátéBence írta:
Jóska.bá írta:Szóval - azt már nem is kell fizetni, mert az a múlt ?!
De jó is lenne !!!!
De növekvő GDP mellett könnyebb - még a nem fizetés is... Nem gondolod ?

MátéBence írta:

Akkor sokadszorra Jóska bá a lényeg. Mert úgy látszik a legelemibb dolgokat sem érted! IGaz ez ügyben Trollirtó pajti tegnap már beégette magát, de most úgy tűnik te jössz.

A kamatteher az mindig a MÚLTRÓL (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) szól. Amikor azt állítod, hogy A 2. Orbán kormány alatt nőt a kamatteher ez valójában igaz. És azért igaz, mert a 2. Orbán kormány az, amelynek vissza kell fizetnie az általatok felvett és elherdált hiteleket kamatostúl.

Tehát amikor a megnövekedett kamatteherről írsz, akkor valójában a saját kormányaitok elbaszott kontár kormányzását írod meg.

Világos?

Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

36 / 40 oldal Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.