Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+7
mavtelep
Gejza
turidani
DKW
MátéBence
Trollirtó
kondor
11 posters
37 / 40 oldal
37 / 40 oldal • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Koncsita írta:Jóska.bá írta:
Jóska bá!
Meddig tűröd ezt, a saját fórumodban?
Te ma már egy párszor elköszöntél. Szevasz! Mehetsz a saját forumodra a Darushoz!
Pááá! Nem fogsz hiányozni!
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Jóska.bá írta:MátéBence írta:
100% jól tudod. ÉS te azt tudod, hogy egy országnak nem csak a kamatokat, hanem a tőkét is vissza kell fizetni? Ezért nem csak a kamatterhetz kell nézni, hanem a lejáró adósságok összegét is? És azt, hogy ez a lejáró államadósság a kamatterhekkel együtt hogyan aránylik az ország GDP-jéhez? Nah! Erre válaszolsz?
Mi nőtt 60-ról 80%-ra? Ki alatt? Kifejtenéd ezt pontosan és tényszerűen? Ne hagyjuk ezt így lógva a levegőben. Nagyon várom a korrekt, egyenes és releváns válaszod! Ne menekülj!
Igazad van. A Harács-kormány alatt meg is nőtt (GDP arányosan) 60-ról 80 %-ra. Mindegy is, hogy azért, mert a teher nőtt, vagy a GDP csökkent....
MátéBence írta:Jóska.bá írta:MátéBence írta:
Koncsika!
Az adósságot minden normális helyen GDP arányosan mérik. Mert ez ad valódi eligazodást és nem a nominál. Persze. Azt is vezetik, mert fontos centre pontosan tudni, hogy kinek mennyivel tartonunk. Csak amikor egy ország állapotáról beszélünk, akkor csak és kizárólag a GDP arányos számít.
Azzal amúgy én maximálisan egyetértek, hogy a GDP elavult mérőszám és helyette sokkal jobb lenne a GNP-t számolni. De egyelőre még nem itt tartunk. Amúgy mi az, hogy hazai vállalkozás? Az OTP hazai vállakozás? A lényeg az, hogy mennyi az itt fizetendő adó. Maga a vállalkozás tulajdonlása totál irreleváns, hogy az magyar vag holland-e.
100% jól tudod. ÉS te azt tudod, hogy egy országnak nem csak a kamatokat, hanem a tőkét is vissza kell fizetni? Ezért nem csak a kamatterhetz kell nézni, hanem a lejáró adósságok összegét is? És azt, hogy ez a lejáró államadósság a kamatterhekkel együtt hogyan aránylik az ország GDP-jéhez? Nah! Erre válaszolsz?
Te tényleg hülyének nézel mindenkit? Oda van írva, hogy 2009e. Tudod mit jelent az e? Azt, hogy estimation. Saccolás. Ennyire nem lehetsz korlátolt!!!
Szóval lehet, hogy a grafikont 2010-ben rakták fel, de hogy abban a 2009 utáni adatok nem tények, hanen feltételezések az biztos. ODa van írva. Olvasni csak tudsz.
Ergő a 2002-2008 közötti adatok biztosak. És igen. Ezt én magam is elismertem, hogy nem nőtt a kamatteher, jórészt azért, mert az Orbán kormány csökkentette az államadósságot 98-02 között.
Talán végre fel tudod fogni nagy nehezen, hogy a kamatteher az mindig is a MÚLTRÓL (!!!!!!!!!!) szól?
Jóska bá!
Meddig tűröd ezt, a saját fórumodban?
Vendég- Vendég
Persze, hogy befejezed. Hisztizel és elszaldsz, mert a tényekre nem tudsz mit mondani. Normálisan és relevánsan érvelni nem tudsz
Ti tényleg így akarok valaha nyerni? Így? Tények és érvek nélkül? Üres lózungokkal? A valóságot elhazudva?
Látod én egy szóval sem mondtam soha, hogy a Fidesz töléletes lenne és azt sem mondtam soha, hogy a ti átkozott 8 évetekben ne történtek volna amúgy jó intézkedések. De bassszus! Amit ti csináltok az nem egyszerűen szánalmas, hanem egyenesen kontraproduktív. Erre tényleg nem jöttök rá magatoktól? Tényleg fekete-fehérben akarjátok látni a világot?
A leghisztizősebb nick itt közüttünk. Mindig nagy dirrel-dúrral befejezi a nemlétező vitát, amikor tényekkel és érvekkel találkozik, amikkel nem tud szembenézni vagy nem tud rájuk reagálni érmben. Totál hisztis.
Koncsita írta:"A kamatteher a múltról szól.Tehát valóban NEM nött a ti átkozott 8 évetekben a kamat teher."
"Az általatok elherdált hitelekről van szó"
...
Mi ez? Hogy nem képes valaki érzelemmentesen, indulatok és provokáció nélkül vitatkozni? És ha nem tud, mit keres itt?
Ez borzalmas.
Az a borzalmas szerintem, hogy nem vagy képes korrektül, normálisan, relevánsan vitaktozni, hanem mindig terelsz, csúsztatsz, átkeretezel, vagy csak simán egyszerűen hazudozol. Ez nem vita. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Én akármiről beszélek tényszerűen, te soha nem arra reagálsz amitírok, hanem teljesen másra. Jobb esetben egy apró részt kiragadsz abból amit írtam és azt helyezed teljesen más kontextusba. Átkeretel és terelsz. De ezt már megírtam. Nem fogsz hiányozni. Vár rád a méltó párod a Darus otthon nálad a belterjes fórumodon.
Pá4
Trollírtót nem egy hisztizős embernek ismertem meg... és nem is szorul "megvédésre", mint a MANYUP.....
MátéBence írta:Trollirtó írta:Igazad van, be is fejeztem.kondor írta:Teljesen más már a világgazdaság pénzügyi környezete,mint volt 7 éve.7 év nagy idő.egy magyar gyerek majdnem befejezi az általános iskolai tanulmányait.de milyen jó a múltban vájkálni.Egy biztos nem léptünk előre.Növekedés meg ilyen hülye maszlagok.A pénzünk meg az asztal alatt.Hehehehehe.ha olyan jól állnánk mint mondják már régen 300ft alatt kéne lenni az eurónak.De minden évben meg vagyunk feszítve,új adókkal hogy tűzön vízen keresztül vigye az államháztartási hiányszámot.Ez olyan mint a kötelességszegési eljárás.A kutya nem foglalkozott vele.Mert akit érdekelt és tudta átlátta,hogy egyikből kijössz a másikba belecsúszol.De habzó szájjal verni a mellet ,ez a valami.Hányinger.
Nem lehet vitatkozni olyannal, aki szerint minden
viszonylag jó (ámbátor életminőséget nem javító) adat
a védosztag sikere, és minden más az eemmúttnyócév sara.
És punktum.
Ez csak mondja-mondja, gondolkodás nélkül.
Persze, hogy befejezed. Hisztizel és elszaldsz, mert a tényekre nem tudsz mit mondani. Normálisan és relevánsan érvelni nem tudsz
Ti tényleg így akarok valaha nyerni? Így? Tények és érvek nélkül? Üres lózungokkal? A valóságot elhazudva?
Látod én egy szóval sem mondtam soha, hogy a Fidesz töléletes lenne és azt sem mondtam soha, hogy a ti átkozott 8 évetekben ne történtek volna amúgy jó intézkedések. De bassszus! Amit ti csináltok az nem egyszerűen szánalmas, hanem egyenesen kontraproduktív. Erre tényleg nem jöttök rá magatoktól? Tényleg fekete-fehérben akarjátok látni a világot?
Koncsita írta:"A kamatteher a múltról szól.Tehát valóban NEM nött a ti átkozott 8 évetekben a kamat teher."
Mi ez? Hogy nem képes valaki érzelemmentesen, indulatok és provokáció nélkül vitatkozni? És ha nem tud, mit keres itt?
Nem igaz, hogy liberális toleráncs létedre ennyire képtelen vagy elviselni valakinek a véleményét. Igen. Nekem az a véleményem, hogy az a 8 év átkozott volt. Átkozottul rossz, dilettáns, elkúrt. És ezt a véleményem tényekkel, adatokkal tudom alátámasztani bármikor bárkinek.
Örülök, hogy elmész!
Pá! A sohaviszontnemlátásra!
Én ismét kikapcsolok
"A kamatteher a múltról szól.Tehát valóban NEM nött a ti átkozott 8 évetekben a kamat teher."
...
Ez borzalmas.
...
Ez borzalmas.
A hozzászólást Koncsita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-07-14, 13:12-kor.
Vendég- Vendég
Sebaj
Trollirtó írta:
Egyre több magyar vásárol Romániában, ahol az árak esetenként 50%-kal alacsonyabbak
LINK>>
Sebaj - majd a Harács-kormány megemeli az ÁFÁ-t, mert csökken a költségvetés bevétele...
Ez egy régi unortodox elv....
"A zemberek az árat fizetik ki a boltban, nem az ÁFÁ-t" - mondta a "tiszta Forrás" pár éve...
Ezt Matolcsy már az átkosban is alkalmaztatta Boross Péterrel, amikor meg akarta szerezni
egy 3 milliós Kft-vel a Dél-Budai Vendéglátó éttermei alatt levő telkeket.
Akkor NÉGYSZER emeltek éttermi árakat azzal az indokkal, hogy már az előző emelés
miatt sem nőtt, hanem csökkent a bevétel és így a gazdaságosság....
A hozzászólást Jóska.bá összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-07-14, 13:10-kor.
kondor írta:Az általatok felvett és elherdált hitelek.Hogy nem szakad rád az ég.mai napig abból a hitelből amit nem használtunk fel abból bokáztok.Mert nektek nem adtak 1 ft-ot sem.Cserébe leraboltátok az országot az embereket.Soha nem látott mennyiségű adó lett bevezetve.A családi ezüstre is rá fogtátok hogy majd ti megvéditek.Most már az sincs.nagy csomó embernek nem lesz semmilyen jövedelme öreg korára.és sorolhatnánk a disznóságokat.
Igen. Az általatok elherdált hitelekről van szó, amelyet nem fejlesztésre használtatok fel, hanem jóléti kiadásokra. És közben az állami vagyon még csökkent is. Bezzeg 2010 óta úgy csökken a GDP arányos államadósság, hogy közben az állami vagyon folyamatosan nő!
Az általatok felvett és elherdált hitelek.Hogy nem szakad rád az ég.mai napig abból a hitelből amit nem használtunk fel abból bokáztok.Mert nektek nem adtak 1 ft-ot sem.Cserébe leraboltátok az országot az embereket.Soha nem látott mennyiségű adó lett bevezetve.A családi ezüstre is rá fogtátok hogy majd ti megvéditek.Most már az sincs.nagy csomó embernek nem lesz semmilyen jövedelme öreg korára.és sorolhatnánk a disznóságokat.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
íKoncsita írta:Jóska bá!
Aki másról beszél, mint én, az nem tett helyre senkit. De itt nem is helyretevés a cél, elmondja a véleményét mindenki, és ha másról szól az övé, az nem helyre vetés, hanem egy harmadik megbízható független döntheti el, hogy kinek van igaza. Aki úgy viselkedik, hogy "helyre teszi" a másikat, az nem a vita kedvéért, vagy a vita eredményéért van itt.
Sok témában az történik, hogy csak egy elvi, értelmezési vita van, kibékíthetetlen értelmezési ellentét a felek között, mert ugyanazt másként értelmezik, de az a valóságban nem igazolható vissza, mert egy elvi, felfogásbeli, értelmezési vita. Ehhez kellene igazodnia egy tisztességes vitának, nem ócsárolni a másikat.
Te folyamatosan mindig terelsz, értetlenkedsz és másról beszélsz. Én semmi mást, csak a releváns érvelést várom el a vitapartneremtől.
Amúgy szevasz! Örülök, hogy saját elhatározásból te itt nem rontod tovább a levegőt! Ez az első dícséretes döntésed! Légy következetes és tartsd magad a saját döntésedhez!
Pááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
Te tényleg hülyének nézel mindenkit? Oda van írva, hogy 2009e. Tudod mit jelent az e? Azt, hogy estimation. Saccolás. Ennyire nem lehetsz korlátolt!!!
Szóval lehet, hogy a grafikont 2010-ben rakták fel, de hogy abban a 2009 utáni adatok nem tények, hanen feltételezések az biztos. ODa van írva. Olvasni csak tudsz.
Ergő a 2002-2008 közötti adatok biztosak. És igen. Ezt én magam is elismertem, hogy nem nőtt a kamatteher, jórészt azért, mert az Orbán kormány csökkentette az államadósságot 98-02 között.
Talán végre fel tudod fogni nagy nehezen, hogy a kamatteher az mindig is a MÚLTRÓL (!!!!!!!!!!) szól?
Rosszul érted. A tényeket, érveket vagy 3X megírtam én magam a Trolli pajtinak, csak ő ezekkel nem tudott mit kezdeni. Azokra egy szóval nem tudott reagálni, csak minősítgetett (ugye-ugye). Most 4X már nem másoltam be ugyan azt, amit korábban 3X begépeltem.
Jóska bá!Jóska.bá írta:Danitól HÜLYÉZÉSEKET OLVASOK, Tőled HAZUGOZÁST.
Nem abben egyeztünk meg !
Láthatjátok a politikai nézeteket nem kritizálom, de
a stílusra (ami maga az ember) - érzékeny vagyok.
Kérlek kérj ezért itt a Fórumon, ekkora betükkel bocsánatot !!!!
Aki másról beszél, mint én, az nem tett helyre. De itt nem is helyretevés a cél, elmondja a véleményét mindenki, és ha másról szól az övé, az nem helyre vetés, hanem egy harmadik megbízható független döntheti el, hogy kinek van igaza. Aki úgy viselkedik, hogy "helyre teszi" a másikat, az nem a vita kedvéért, vagy a vita eredményéért van itt.
Sok témában az történik, hogy csak egy elvi, értelmezési vita van, kibékíthetetlen értelmezési ellentét a felek között, mert ugyanazt másként értelmezik, de az a valóságban nem igazolható vissza, mert egy elvi, felfogásbeli, értelmezési vita. Ehhez kellene igazodnia egy tisztességes vitának, nem ócsárolni a másikat.
A hozzászólást Koncsita összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-07-14, 13:08-kor.
Vendég- Vendég
Akkor mégegyszer. A kamatteher a múltról szól.Tehát valóban NEM nött a ti átkozott 8 évetekben a kamat teher. ÉS ennek egy nagyon egyszerű oka van. Az Orbánék csökkentették az eladósodát 98-02 között és a kamatfelárak is jelentősen csökkentek. Tehát igen. Nem nőtt a kamat teher és ez nagyrészt az első Orbán kormány érdeme. Viszont 2007-től kezdődően elkezdett meredeken nőni és ez már csak nagyrészt (de még mindig nem kizárólag, hisz vannak 10 éves állampapírok) a TI saját kontárkormányotok eredménye.
Gratulálok a kapitális öngólodhoz! Csak így tovább Trolli
Jóska bá! Te érted amit írunk neked? Ezt most nagyon komolyan kérdezem. Te egyáltalán érted, hogy hogy működik az államadósság finanszírozás? Hogy pontosan mi is a kamatteher? Tudod Te egyáltalán, hogy miről írsz?
Hülyézgetünk, korlátozottazgatunk ? Ej-ej. Érv meg semmi....
MátéBence írta:Trollirtó írta:Maszatolsz.MátéBence írta:
Arról nem beszélve, hogy ami grafikont betettél az erősen félrevezető, mert ősrégi. Abban még a 2009-es érték is csak becslés. Tehát ezt még 2008-ban, jó eséllyel a válság előtt csinálták. gratulálok ismét a "minőségi" érvedhez
A grafikon 2010-es.
Nem nagy valószínűséggel, hanem BIZTOSAN.
És a 2002-2010 közötti adatok BIZTOSAK.
Szóval az "átkozott" eeemúttnyócév mennyivel is növelte a kamatterhet?
Jóska.bá írta:Szóval - azt már nem is kell fizetni, mert az a múlt ?!
De jó is lenne !!!!
De növekvő GDP mellett könnyebb - még a nem fizetés is... Nem gondolod ?MátéBence írta:
Akkor sokadszorra Jóska bá a lényeg. Mert úgy látszik a legelemibb dolgokat sem érted! IGaz ez ügyben Trollirtó pajti tegnap már beégette magát, de most úgy tűnik te jössz.
A kamatteher az mindig a MÚLTRÓL (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) szól. Amikor azt állítod, hogy A 2. Orbán kormány alatt nőt a kamatteher ez valójában igaz. És azért igaz, mert a 2. Orbán kormány az, amelynek vissza kell fizetnie az általatok felvett és elherdált hiteleket kamatostúl.
Tehát amikor a megnövekedett kamatteherről írsz, akkor valójában a saját kormányaitok elbaszott kontár kormányzását írod meg.
Világos?
Te direkt akarod nem érteni vagy félreérteni?
Természetesen azt fizetni kell. CSak amikor te arról beszélsz, hogy Orbán kormány alatt nőtt a kamatteher, az valójában a balliberális kormányok öröksége. Mert a hitelt ők vették fel, ők költötték el és a tőkét és a KAMATOKAT már az Orbán kormánynak kell visszafizeznie. A kamatteher ezért nőt az ORbán kormány alatt. Érted ezt?
Úgy veszem észre, hogy ahogy az érvek fogynak, úgy kezdetek vagdalkozni.... Kát. Egyszerűbb lenne beismerni, hogy az Orbán-Matolcsy tengely csikorog...
MátéBence írta:Trollirtó írta:Maszatolsz.MátéBence írta:
Akkor neked is szól az, amit az előtt írtam: A kamatteher mindig a múltról szól. Íme a link a tényekről. Tanulmányozd!
Információk
Azt bizonyítottam, hogy az "átkozott" eeemúúttnyócévben NEM NÖVEKEDETT számottevően a GDP-arányos kamatteher.
A te állításoddal ellentétben.
Akkor mégegyszer. A kamatteher a múltról szól.Tehát valóban NEM nött a ti átkozott 8 évetekben a kamat teher. ÉS ennek egy nagyon egyszerű oka van. Az Orbánék csökkentették az eladósodát 98-02 között és a kamatfelárak is jelentősen csökkentek. Tehát igen. Nem nőtt a kamat teher és ez nagyrészt az első Orbán kormány érdeme. Viszont 2007-től kezdődően elkezdett meredeken nőni és ez már csak nagyrészt (de még mindig nem kizárólag, hisz vannak 10 éves állampapírok) a TI saját kontárkormányotok eredménye.
Gratulálok a kapitális öngólodhoz! Csak így tovább Trolli
A kamatteher az mindig a MÚLTRÓL (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) szól.
Szóval - azt már nem is kell fizetni, mert az a múlt ?!
De jó is lenne !!!!
De növekvő GDP mellett könnyebb - még a nem fizetés is... Nem gondolod ?
De jó is lenne !!!!
De növekvő GDP mellett könnyebb - még a nem fizetés is... Nem gondolod ?
MátéBence írta:Jóska.bá írta:turidani írta:
Mondhatnád, csak épp nem lenne igaz.
Bármilyen egyszerűnek, és frappánsnak tűnik a megközelítésed, a válasz még egyszerűbb.
Az elmúlt nyóc év kormánya 12%-os kamat mellett "finanszírozta az országot", a mostaniak meg épp nemrég jutottak 1% alá.
Szerinted?
Akkor sokadszorra Jóska bá a lényeg. Mert úgy látszik a legelemibb dolgokat sem érted! IGaz ez ügyben Trollirtó pajti tegnap már beégette magát, de most úgy tűnik te jössz.
A kamatteher az mindig a MÚLTRÓL (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) szól. Amikor azt állítod, hogy A 2. Orbán kormány alatt nőt a kamatteher ez valójában igaz. És azért igaz, mert a 2. Orbán kormány az, amelynek vissza kell fizetnie az általatok felvett és elherdált hiteleket kamatostúl.
Tehát amikor a megnövekedett kamatteherről írsz, akkor valójában a saját kormányaitok elbaszott kontár kormányzását írod meg.
Világos?
Jóska bá! Most komolyan? Egy irreális, nem létező, csodával akarsz érvelni, hogy akkor mi lenne?
Megmondom. Nincs. Nem lehet. Ilyennel ne gyere mert nem rális. Abból főzzél szépen ami van!
De soha senki nem állította az ellenkezőjét. Soha senki nem mondta azt, hogy a GDP nem fontos.
Ha tudod, akkor miért állítod az ellenkezőjét és miért írtsz olyat ami szimplán nem igaz? Érvelni szépen tényszerűen kell. Tudod! Te írtad, hogy minket tényszerű vitában kell legyőzni. Hajrá! Előre! Várom a tényeket és a releváns érveket.
Igen. Szerintünk nettó hülyeséget írtál és hosszasan tényszerűen érveltünk emellett. Tényeket és érveket hoztunk ide az állításunk alátámasztására. Te nem nagyon igyekeztél eddig vitatni egyik állításunkat, érvünket. Kérdezem miért?
Azért írtam, hogy megértsétek: a GDP is fontos ahhoz, hogy értékeljenek egy országot....
MátéBence írta:Jóska.bá írta:turidani írta:Jó reggelt
Dióhéjban:
Miután Görögország képtelen magát a piacról finanszírozni, .....
Mogyoróhéjban:
Görögorzág akkor is képtelen lenne magát a piacról finanszírozni,
ha valami csoda folytán hirtelen tízszeresére nőne a GDP-je ?
Jóska bá! Most komolyan? Egy irreális, nem létező, csodával akarsz érvelni, hogy akkor mi lenne?
Megmondom. Nincs. Nem lehet. Ilyennel ne gyere mert nem rális. Abból főzzél szépen ami van!
Stabilan szíjuk a faxt.Mióta hatalmon van a finesz!
Tények,stabil bóvli besorolás.megnézném az államadósságot ha úgy leszámolnánk hogy ugyan mennyivel csökkent.A ft a hullámvasúton.ha olyan jó lenne már rég el kellett volna érni a a 2008as szintet.Közelében sem járunk.Milyen bizonyíték kell még.Világrekord Áfa.Összedőlt befektetési piac.Egy csomó átvert ember várja reménykedve vissza az eljátszott pénzét.Ja hogy a kormánynak ehez semmi köze.Igaz hogy az agrártárca is beszopott pár száz milliót.de reméljük rekord termés lesz.És igen vesztes vagyok és velem együtt az ország jó része szenved nyög az orbán kormány alatt.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Azt írtam, hogy SZERINTETEK írok hülyeségeket....
MátéBence írta:Jóska.bá írta:MátéBence írta:
Jóska bá! Már megbocsáss, de kapitális hülyeségeket írsz.
1. Sehol a világon nem a GDP arányos kamar terhet nézik.
Ha az a világ - Magyarország. Másutt ugyanis nézik, hogy
a termelt értékből ki tudják-e fizetni a költségeiket
2. Mégegyszer a TÉNY, amit szintén nem vagy képes felfogni. Orbán Viktor kormánya azoknak a hiteleknek a kamatait (és tőkéjét) fizeti vissza folyamatosan, amik(re)
"megvédte a MANYUP-ot.....
3. Amelyik ország nem képes megfinanszírozni a lejáró hiteleit, annak kamatait és tőke részét, annak akármekkora lehet a GDP arányos kamat terhe, az az ország csődben van.
és miért is nem tudja kifizetni ? Mert nincs elég GDP-je...
4. Arról nem beszélve, hogy Magyarországon a ugyan a kamatteher az elkúrt 8 éves ballib ámokfutás miatt
.... a kormányzás 6. évében még mindig visszamutogattok....
5. És míg Magyarországon 5 év alatt a kamatok és a finanszírozás költsége ÉS A GDP IS CSÖKKENT (!!!!!!!!!!!!!!!!!), addig ....
és innen érdektelen....
6. Ez már csak egy kérdés. Ugye neken semmi közöd nem volt soha sem a gazdasági és pénzügyi ismerekhez? Mert máskülönben elképzelni nem tudom, hogy hogyan tudnál ilyen kapitális hülyeségeket leírni.
Tudom, hogy hülyeségeket írok, de menségemre szolgál, hogy minden NEM finesznyik közgazdász is hülyeségeket írogat.... szerintetek.
Ha tudod, akkor miért állítod az ellenkezőjét és miért írtsz olyat ami szimplán nem igaz? Érvelni szépen tényszerűen kell. Tudod! Te írtad, hogy minket tényszerű vitában kell legyőzni. Hajrá! Előre! Várom a tényeket és a releváns érveket.
37 / 40 oldal • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
37 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.