Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+7
mavtelep
Gejza
turidani
DKW
MátéBence
Trollirtó
kondor
11 posters
38 / 40 oldal
38 / 40 oldal • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
"Kettő...." - mondta a hallgatag kovboj....
MátéBence írta:Koncsita írta:"Jóska bá eredeti hozzászólása arról szólt, hogy bezzeg a görögöknek milyen jó, mert ott a GDP arányos kamatteher kisebb mint nálunk"
Hát ez igaz, ebből a szempontból jobb nekik.
Csakhogy ez magában semmit nem mond el. Ezt elmondtuk már többször is. És ezért hazug dolog Jóska bá bezzegezése és Orbán köpködése.
Mégegyszer megkérdezem. Te felfogod azt, hogy az Orbán kormány alatti kamatteher növekedés, az valójában a ti átkozott 8 éves kormányzásotok öröksége??????
"Dani az bizonyította, hogy Jóska bá bezzegezése nettó hülyeség és hazugság, mert a görögök nem állnak jobban."
Ez egy másik állítás, nem ugyanaz.
Jóska bá bezzegezése volt hazugság. Ezt kellett helyre tenni. Dani azt bizonyította, hogy míg a görögöknél folyamatosan nőt a finanszírozás költsége, addig a magyarországon ez csökkent.
Aki nem érti, hogy mikor mit állít, hogy azok között különbség van, azzal korrekt vitát nem lehet folytatni, de azzal sem, aki tudja hogy korábban mit állított, csak átcsúszik szándékosan egy másik állításba, hogy ne bukjon meg az előzővel. Ez nem korrekt vita, én nem kérek belőle.
Aki pofátlanul értetlenkedik, csúsztat, átkeretez és hazudik, azzal nehéz értelmes vitát folytatni, mert nem az igazságot keresi, hanem apró részleteket kiragadva, csúszatva azt hazug módon beállítani. Ezt csinálod veszteske.
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Jóska.bá írta:Danitól HÜLYÉZÉSEKET OLVASOK, Tőled HAZUGOZÁST.
Nem abben egyeztünk meg !
Láthatjátok a politikai nézeteket nem kritizálom, de
a stílusra (ami maga az ember) - érzékeny vagyok.
Kérlek kérj ezért itt a Fórumon, ekkora betükkel bocsánatot !!!!MátéBence írta:
Hazudozol Koncsi ahogy szoktál. Semmi átkeretezés nincs. Egyetlen egy dolog van a részemrő. Pontosan és következetesen ragaszkodom ahhoz, amivel Alföldi és a vele egyetértők érvelnek. Hogy nincs semmiféle tradíció. Nincs semmiféle szakralitás. Nincs semmiféle tekintély. Nincs semmi, csak és kizárólag a szeretet és csak ez számít. Lehet az, hogy te nem olvastad el Alföldi amúgy erősen túlhypolt Pridos nyitó beszédét??????
A pedofília nem más mint egy MÁS és csak MÁS (!!!!!!!!!!!!) szexuális orientálódás. Azt pedig hangosan hirdetik sokan, hogy a MÁS szexuális orientálódás nem betegség, hanem normális dolog, ergó nem bűn. Pontosan úgy, ahogy sokak szerint a homoszexualitás sem betegség, hanem teljesen normáis dolog, nincs abban semmi bűnös dolog.
Kik vagytok ti kedves álszent képmutató mélydemokratái, hogy bárki más helyett eldöntsétek, hogy mi az igazi szeretet és kik között lehet az? Már megint megbukott a hazug érvelésetek és nem tudtok ezzel szembe nézni. Én csak tükröt tartottam tegnap sikeresen.
Q.E.D
Bocsánatot kérek, amiért nem idevaló stílusban tettem helyre Koncsitát.
Fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A bocsánatkérés csak és kizárólag a stílusról szól. Tartalmilag 100% fenntartom amit írtam. A tartalomért egy szóval nem kérnék soha bocsánatot.
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Eddig nem volt divat EGYMÁST HÜLYÉZNI, HAZUGOZNI ! Szeretném, ha így is maradna.
Danitól HÜLYÉZÉSEKET OLVASOK, Tőled HAZUGOZÁST.
Kérlek kérj ezért itt a Fórumon, ekkora betükkel bocsánatot !!!!
Kérlek kérj ezért itt a Fórumon, ekkora betükkel bocsánatot !!!!
MátéBence írta:Koncsita írta:
Nem tudom megkülönböztetni. Mert Alföldi szerint csak a szeretet és a szerelem számít. Semmi más. És vajon egy 10 éves kisfiú nem szerethet egy 30 éves férfit? Ki vagy te, hogy ezt eldöntsd?
Ez egy átkeretezés. Csúsztatás.
Love is the key - mihez is? Ahhoz, hogy ne különböztessenek meg másokat, ne részesítsék őket INDOKOLATLANUL negatív diszkriminációban. És nem az, hogy társadalmilag elfogadott indok esetén ne.
A pedofília büntetése meg nem indokolatlan megkülönböztetés, érinti a melegeket is és nem is harcolnak ellene.
Sajnálatos, ha valaki amit saját maga is belát, beláthat, eltorzítja.
Hazudozol Koncsi ahogy szoktál. Semmi átkeretezés nincs. Egyetlen egy dolog van a részemrő. Pontosan és következetesen ragaszkodom ahhoz, amivel Alföldi és a vele egyetértők érvelnek. Hogy nincs semmiféle tradíció. Nincs semmiféle szakralitás. Nincs semmiféle tekintély. Nincs semmi, csak és kizárólag a szeretet és csak ez számít. Lehet az, hogy te nem olvastad el Alföldi amúgy erősen túlhypolt Pridos nyitó beszédét??????
A pedofília nem más mint egy MÁS és csak MÁS (!!!!!!!!!!!!) szexuális orientálódás. Azt pedig hangosan hirdetik sokan, hogy a MÁS szexuális orientálódás nem betegség, hanem normális dolog, ergó nem bűn. Pontosan úgy, ahogy sokak szerint a homoszexualitás sem betegség, hanem teljesen normáis dolog, nincs abban semmi bűnös dolog.
Kik vagytok ti kedves álszent képmutató mélydemokratái, hogy bárki más helyett eldöntsétek, hogy mi az igazi szeretet és kik között lehet az? Már megint megbukott a hazug érvelésetek és nem tudtok ezzel szembe nézni. Én csak tükröt tartottam tegnap sikeresen.
Q.E.D
Jóska bá!
Egy apróság. Tehchnikai kérés. Megtennéd, hogy nem a címben érvelsz? Mert akkor ha a postodra válaszolok, akkor a címben írtak nem látszanak már.
Köszönöm
Egy apróság. Tehchnikai kérés. Megtennéd, hogy nem a címben érvelsz? Mert akkor ha a postodra válaszolok, akkor a címben írtak nem látszanak már.
Köszönöm
Jóska.bá írta:MátéBence írta:
Koncsika!
Az adósságot minden normális helyen GDP arányosan mérik. Mert ez ad valódi eligazodást és nem a nominál. Persze. Azt is vezetik, mert fontos centre pontosan tudni, hogy kinek mennyivel tartonunk. Csak amikor egy ország állapotáról beszélünk, akkor csak és kizárólag a GDP arányos számít.
Azzal amúgy én maximálisan egyetértek, hogy a GDP elavult mérőszám és helyette sokkal jobb lenne a GNP-t számolni. De egyelőre még nem itt tartunk. Amúgy mi az, hogy hazai vállalkozás? Az OTP hazai vállakozás? A lényeg az, hogy mennyi az itt fizetendő adó. Maga a vállalkozás tulajdonlása totál irreleváns, hogy az magyar vag holland-e.
100% jól tudod. ÉS te azt tudod, hogy egy országnak nem csak a kamatokat, hanem a tőkét is vissza kell fizetni? Ezért nem csak a kamatterhetz kell nézni, hanem a lejáró adósságok összegét is? És azt, hogy ez a lejáró államadósság a kamatterhekkel együtt hogyan aránylik az ország GDP-jéhez? Nah! Erre válaszolsz?
Összefoglaló Görög kamatteher ügyben
Nagyon röviden összefoglalom, hogy mi történt itt görög kamatteher ügyben.
Az egész onnan indult, hogy Jóska bá azt állította, hogy magyarszágon Orbán Viktort ekézve, a kormánya alatt nőtt a GDP arányos kamatter bezzeg milyen jó a görögöknek, ahol a GDP arányos kamatteher kisebb mint nálunk. Ez volt a kiinduló pont. És intentől pontokba szedem a lényeget csak.
1. Jóska bának IGAZA lehet abban, hogy még ma is összességében a görögök kamatterhe GDP arányosan alacsonyabb mint a Magyar.
2. Jóska bá mégis hatalmasat csúsztatott, mert egy EUR tagország kamatterhét akarta összehasonlítani egy NEM EUR tag országéval. Almát a görögdinnyével.
3. Jóska bá abban hatalmas öngólt lőtt, amikor az Orbán kormány alatti kamatteher növekedést az Orbán kormányon kérte számon,őket okolva ezért, holott ezzel szemben a tény az, hogy a kamatteher növekedés MINDIG a múltról szól. Orbán Viktor 2. kormánya alatt azért nőtt a kamatteher, mert a ballib kormányok szisztematikusan eladósították az országot. Az általuk felvett és elköltött pénzt az Orbán kormánynak kell visszafizetnie kamatostúl. Szóval amikor Jóska bá arról beszél, hogy nőt a kamatteher, az IGAZ (!!!!!!!!!) és az a ballib kormányok szégyene. Gratulálok!
4. Ezzel együtt a tendenciák fontosak. Míg Magyarországon az új kormány és az új MNB vezetésnek köszönhetően csökkent (!!!!!!!!!!!!) a piaci (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) adósságrefinanszírozás költsége, addig a görögöknél noha EUR tag (és az EKB mesterségesen besegít), a piaci adósságrefinanszírozás költségei nőttek és irreálisan magasak lettek.
5. Görögország oda jutott, hogy a piacról már nem is képes magát refinanszírozni és a legutóbbi népszavazás előtt maga az IMF ismerte el, hogy az egész programjuk elhibázott volt. Ehhez képest a magyar kormány a saját útját járta és az eredmények a magyar kormányt, Orbán Viktort és Matolcsy Gyögyöt igazolta.
Az egész onnan indult, hogy Jóska bá azt állította, hogy magyarszágon Orbán Viktort ekézve, a kormánya alatt nőtt a GDP arányos kamatter bezzeg milyen jó a görögöknek, ahol a GDP arányos kamatteher kisebb mint nálunk. Ez volt a kiinduló pont. És intentől pontokba szedem a lényeget csak.
1. Jóska bának IGAZA lehet abban, hogy még ma is összességében a görögök kamatterhe GDP arányosan alacsonyabb mint a Magyar.
2. Jóska bá mégis hatalmasat csúsztatott, mert egy EUR tagország kamatterhét akarta összehasonlítani egy NEM EUR tag országéval. Almát a görögdinnyével.
3. Jóska bá abban hatalmas öngólt lőtt, amikor az Orbán kormány alatti kamatteher növekedést az Orbán kormányon kérte számon,őket okolva ezért, holott ezzel szemben a tény az, hogy a kamatteher növekedés MINDIG a múltról szól. Orbán Viktor 2. kormánya alatt azért nőtt a kamatteher, mert a ballib kormányok szisztematikusan eladósították az országot. Az általuk felvett és elköltött pénzt az Orbán kormánynak kell visszafizetnie kamatostúl. Szóval amikor Jóska bá arról beszél, hogy nőt a kamatteher, az IGAZ (!!!!!!!!!) és az a ballib kormányok szégyene. Gratulálok!
4. Ezzel együtt a tendenciák fontosak. Míg Magyarországon az új kormány és az új MNB vezetésnek köszönhetően csökkent (!!!!!!!!!!!!) a piaci (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) adósságrefinanszírozás költsége, addig a görögöknél noha EUR tag (és az EKB mesterségesen besegít), a piaci adósságrefinanszírozás költségei nőttek és irreálisan magasak lettek.
5. Görögország oda jutott, hogy a piacról már nem is képes magát refinanszírozni és a legutóbbi népszavazás előtt maga az IMF ismerte el, hogy az egész programjuk elhibázott volt. Ehhez képest a magyar kormány a saját útját járta és az eredmények a magyar kormányt, Orbán Viktort és Matolcsy Gyögyöt igazolta.
A kamatteher is adósság- - már ha jól tudom... Vagy nem ?
MátéBence írta:Koncsita írta:
Az adósságot nominálisan is mérik, hiszen azt osztják el a GDP-vel, egyébként nem lenne mutató.
Az is egy mutató, hogy egy országban a lakosság egy főjére számítva mennyi az államadósság. Csökken-e vagy nő.
Ha a GDP egy részét nem a hazai vállalkozások állítják elő, akkor azzal nem a nemzet rendelkezik, értelmezésem szerint, ezért megtévesztő lehet ez az adat, egyéb információk nélkül. Hiszen mások pénzéből nem lehet visszafizetni államadósságot. Csak nagyobb adóteher mellett, mint más esetben.
Koncsika!
Az adósságot minden normális helyen GDP arányosan mérik. Mert ez ad valódi eligazodást és nem a nominál. Persze. Azt is vezetik, mert fontos centre pontosan tudni, hogy kinek mennyivel tartonunk. Csak amikor egy ország állapotáról beszélünk, akkor csak és kizárólag a GDP arányos számít.
Azzal amúgy én maximálisan egyetértek, hogy a GDP elavult mérőszám és helyette sokkal jobb lenne a GNP-t számolni. De egyelőre még nem itt tartunk. Amúgy mi az, hogy hazai vállalkozás? Az OTP hazai vállakozás? A lényeg az, hogy mennyi az itt fizetendő adó. Maga a vállalkozás tulajdonlása totál irreleváns, hogy az magyar vag holland-e.
Trollirtó írta:Igazad van, be is fejeztem.kondor írta:Teljesen más már a világgazdaság pénzügyi környezete,mint volt 7 éve.7 év nagy idő.egy magyar gyerek majdnem befejezi az általános iskolai tanulmányait.de milyen jó a múltban vájkálni.Egy biztos nem léptünk előre.Növekedés meg ilyen hülye maszlagok.A pénzünk meg az asztal alatt.Hehehehehe.ha olyan jól állnánk mint mondják már régen 300ft alatt kéne lenni az eurónak.De minden évben meg vagyunk feszítve,új adókkal hogy tűzön vízen keresztül vigye az államháztartási hiányszámot.Ez olyan mint a kötelességszegési eljárás.A kutya nem foglalkozott vele.Mert akit érdekelt és tudta átlátta,hogy egyikből kijössz a másikba belecsúszol.De habzó szájjal verni a mellet ,ez a valami.Hányinger.
Nem lehet vitatkozni olyannal, aki szerint minden
viszonylag jó (ámbátor életminőséget nem javító) adat
a védosztag sikere, és minden más az eemmúttnyócév sara.
És punktum.
Ez csak mondja-mondja, gondolkodás nélkül.
Persze, hogy befejezed. Hisztizel és elszaldsz, mert a tényekre nem tudsz mit mondani. Normálisan és relevánsan érvelni nem tudsz
Ti tényleg így akarok valaha nyerni? Így? Tények és érvek nélkül? Üres lózungokkal? A valóságot elhazudva?
Látod én egy szóval sem mondtam soha, hogy a Fidesz töléletes lenne és azt sem mondtam soha, hogy a ti átkozott 8 évetekben ne történtek volna amúgy jó intézkedések. De bassszus! Amit ti csináltok az nem egyszerűen szánalmas, hanem egyenesen kontraproduktív. Erre tényleg nem jöttök rá magatoktól? Tényleg fekete-fehérben akarjátok látni a világot?
kondor írta:Teljesen más már a világgazdaság pénzügyi környezete,mint volt 7 éve.7 év nagy idő.egy magyar gyerek majdnem befejezi az általános iskolai tanulmányait.de milyen jó a múltban vájkálni.Egy biztos nem léptünk előre.Növekedés meg ilyen hülye maszlagok.A pénzünk meg az asztal alatt.Hehehehehe.ha olyan jól állnánk mint mondják már régen 300ft alatt kéne lenni az eurónak.De minden évben meg vagyunk feszítve,új adókkal hogy tűzön vízen keresztül vigye az államháztartási hiányszámot.Ez olyan mint a kötelességszegési eljárás.A kutya nem foglalkozott vele.Mert akit érdekelt és tudta átlátta,hogy egyikből kijössz a másikba belecsúszol.De habzó szájjal verni a mellet ,ez a valami.Hányinger.
Sanya! Látom a tények elismerése neked is nehezedre esik. A tényekbő születnek a releváns érvek, válaszok. És mivel a tényekkel hadilábon álltok, persze, hogy semmire nem tudtok normális, releváns, normális választ adni. Csak durrogtok, meg puffogtok. Ezzel ott is vagytok ahol a helyetek van. 20% alatt. És ebben minden ballib törpe párt benne van. És ez így rendjén is van. Majd ha szembenéztek a tényekkel és esetleg valódi, releváns, tényszerű válaszokat adtok, akkor lehet esélyetek. Addig nem.
Igazad van, be is fejeztem.kondor írta:Teljesen más már a világgazdaság pénzügyi környezete,mint volt 7 éve.7 év nagy idő.egy magyar gyerek majdnem befejezi az általános iskolai tanulmányait.de milyen jó a múltban vájkálni.Egy biztos nem léptünk előre.Növekedés meg ilyen hülye maszlagok.A pénzünk meg az asztal alatt.Hehehehehe.ha olyan jól állnánk mint mondják már régen 300ft alatt kéne lenni az eurónak.De minden évben meg vagyunk feszítve,új adókkal hogy tűzön vízen keresztül vigye az államháztartási hiányszámot.Ez olyan mint a kötelességszegési eljárás.A kutya nem foglalkozott vele.Mert akit érdekelt és tudta átlátta,hogy egyikből kijössz a másikba belecsúszol.De habzó szájjal verni a mellet ,ez a valami.Hányinger.
Nem lehet vitatkozni olyannal, aki szerint minden
viszonylag jó (ámbátor életminőséget nem javító) adat
a védosztag sikere, és minden más az eemmúttnyócév sara.
És punktum.
Ez csak mondja-mondja, gondolkodás nélkül.
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Trollirtó írta:Unalmas vezérszavakat mantrázol.MátéBence írta:
Te tényleg totál korlátolt vagy és értetlen.
Azt ismertem be, hogy a ti 8 évetek első 6 évében azért NEM NŐTT a kamatteher, mert az Orbán kormány jól kormányzott és 98-02 között csökentette a GDP arányos államadósságot és a kamatfelárat. Ezért amikor az Orbánék által felvett j hiteleket vissza kellett fizessétek, akkor a kamatteher összességében NEM NÖTT. Ezért köszönet jórérsz az első Orbán kormánynak.
Viszont 2007-től kezdődően (MNB tényadat amit be is tettem neked 2X is!!!!!!!!!), nőt a kamatteher és ez a 2. Orbán kormány alatt is érvényesült. Ennek meg az az oka, hogy a ti ballib kormányaitok folyamatosan és szisztematikusan adósították el az országot és a kamatfelárak növekedtek. És akkor most még nem boncolgattuk a 20 milliárdos IMF/EU/VIlágban kölcsönt, amelyet szintén ti vettetek fel és már nekünk kellett kamatostul visszafizessük.
Ergó én nem hazudtam semmiben. Csak és kizárólag a tényekhez ragaszkodtam korábban is, ahogy most is.
Örülnék Trolli, ha közgazdasági kérdésekben úgy nyílvánulnál meg, hogy legalább az elemi ismereteid meglennének. Különösen igaz ez az államadósságra és annak refinanszírozására.
Az államadósság (durva manyuprablás és durva adóztatás,
valamint az IMF-hitel visszafizetése ellenére is) durván
ugyanannyi, mint amikor átvettétek a kormányzást.
Azaz ennek re- és minden egyéb finanszírozását TI toljátok
át a következő kormányra.
Csak azt tudom remélni, hogy nem saját magatokra...
Tényekkel érvelek, amikkel nem tudsz mit kezdeni, ezért csak minősítgetsz az érvelés helyett. Ez vagy te. Vesztes
Az államadósság GDP arányosan jelentősen csökkent. 82%-al és növekvő államadóssági pályával vettük át 2010-ben a kormányzást és most 77% körül van és csökkenő pályán. Szerinted ez ugyan az. Mi nem egy szótárból dolgozunk és nem egy világban élünk.
Örülök, ha végre felfogtad, hogy amikor egy állam eladósodik, akkor annak a kamatait KÉSŐBB, sok esetben már a következő kormánynak kell fizetnie. Ennek tükrében próbélt érelmezni a 2002-2014 közötti kamatterheket. Érted? Vagy tovább játszod az értetlen hülyét?
Muszáj ezzel a degeneráltal vitatkozni,lépd át.!!!!!!!!!
Teljesen más már a világgazdaság pénzügyi környezete,mint volt 7 éve.7 év nagy idő.egy magyar gyerek majdnem befejezi az általános iskolai tanulmányait.de milyen jó a múltban vájkálni.Egy biztos nem léptünk előre.Növekedés meg ilyen hülye maszlagok.A pénzünk meg az asztal alatt.Hehehehehe.ha olyan jól állnánk mint mondják már régen 300ft alatt kéne lenni az eurónak.De minden évben meg vagyunk feszítve,új adókkal hogy tűzön vízen keresztül vigye az államháztartási hiányszámot.Ez olyan mint a kötelességszegési eljárás.A kutya nem foglalkozott vele.Mert akit érdekelt és tudta átlátta,hogy egyikből kijössz a másikba belecsúszol.De habzó szájjal verni a mellet ,ez a valami.Hányinger.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Unalmas vezérszavakat mantrázol.MátéBence írta:Trollirtó írta:
Szóval beismered, hogy orbitálisat hazudtál, amikor
kamatteher-növelést próbáltál az "átkozott" kormányzásra kenni.
Ami ugyebár egyúttal a MÚLT, ahogy mondod.
Dícséretes.
Külön bájos, hogy a nem-növekedést a régmúlt védosztagkormány
eredményének tudod be.
Na, ez az érvelés legalja:)
Azt ismertem be, hogy a ti 8 évetek első 6 évében azért NEM NŐTT a kamatteher, mert az Orbán kormány jól kormányzott és 98-02 között csökentette a GDP arányos államadósságot és a kamatfelárat. Ezért amikor az Orbánék által felvett j hiteleket vissza kellett fizessétek, akkor a kamatteher összességében NEM NÖTT. Ezért köszönet jórérsz az első Orbán kormánynak.
Viszont 2007-től kezdődően (MNB tényadat amit be is tettem neked 2X is!!!!!!!!!), nőt a kamatteher és ez a 2. Orbán kormány alatt is érvényesült. Ennek meg az az oka, hogy a ti ballib kormányaitok folyamatosan és szisztematikusan adósították el az országot és a kamatfelárak növekedtek. És akkor most még nem boncolgattuk a 20 milliárdos IMF/EU/VIlágban kölcsönt, amelyet szintén ti vettetek fel és már nekünk kellett kamatostul visszafizessük.
Ergó én nem hazudtam semmiben. Csak és kizárólag a tényekhez ragaszkodtam korábban is, ahogy most is.
Örülnék Trolli, ha közgazdasági kérdésekben úgy nyílvánulnál meg, hogy legalább az elemi ismereteid meglennének. Különösen igaz ez az államadósságra és annak refinanszírozására.
Az államadósság (durva manyuprablás és durva adóztatás,
valamint az IMF-hitel visszafizetése ellenére is) durván
ugyanannyi, mint amikor átvettétek a kormányzást.
Azaz ennek re- és minden egyéb finanszírozását TI toljátok
át a következő kormányra.
Csak azt tudom remélni, hogy nem saját magatokra...
Trollirtó írta:Szóval beismered, hogy orbitálisat hazudtál, amikorMátéBence írta:
Ergő a 2002-2008 közötti adatok biztosak. És igen. Ezt én magam is elismertem, hogy nem nőtt a kamatteher, jórészt azért, mert az Orbán kormány csökkentette az államadósságot 98-02 között.
Talán végre fel tudod fogni nagy nehezen, hogy a kamatteher az mindig is a MÚLTRÓL (!!!!!!!!!!) szól?
Dícséretes.
eredményének tudod be.
Amúgy nem tudom, hogy mi a szakmád és mit tanultál, de hogy a gazadasághoz és a pénzügyekhez nem értesz, az egészen biztos.
Trollirtó írta:Szóval beismered, hogy orbitálisat hazudtál, amikorMátéBence írta:
Ergő a 2002-2008 közötti adatok biztosak. És igen. Ezt én magam is elismertem, hogy nem nőtt a kamatteher, jórészt azért, mert az Orbán kormány csökkentette az államadósságot 98-02 között.
Talán végre fel tudod fogni nagy nehezen, hogy a kamatteher az mindig is a MÚLTRÓL (!!!!!!!!!!) szól?
Dícséretes.
eredményének tudod be.
Szóval beismered, hogy orbitálisat hazudtál, amikorMátéBence írta:
Dícséretes.
eredményének tudod be.
Trollirtó írta:Maszatolsz.MátéBence írta:
Arról nem beszélve, hogy ami grafikont betettél az erősen félrevezető, mert ősrégi. Abban még a 2009-es érték is csak becslés. Tehát ezt még 2008-ban, jó eséllyel a válság előtt csinálták. gratulálok ismét a "minőségi" érvedhez
A grafikon 2010-es.
Nem nagy valószínűséggel, hanem BIZTOSAN.
És a 2002-2010 közötti adatok BIZTOSAK.
Szóval az "átkozott" eeemúttnyócév mennyivel is növelte a kamatterhet?
Apropó! Én köszönném meg végre, ha nem maszatolnál, csúszatnál és hazudoznál, hanem tényszerűen érvelnél és relevánsan.
Amit beidéztem én magam MNB adatokat, azokat már tegnap idéztem neked, de jól láthatóan a tényeket szereted ignorálni. Kár neked...
Arról nem beszélve, hogy ami grafikont betettél az erősen félrevezető, mert ősrégi. Abban még a 2009-es érték is csak becslés. Tehát ezt még 2008-ban, jó eséllyel a válság előtt csinálták. gratulálok ismét a "minőségi" érvedhez
A grafikon 2010-es.
Te tényleg hülyének nézel mindenkit? Oda van írva, hogy 2009e. Tudod mit jelent az e? Azt, hogy estimation. Saccolás. Ennyire nem lehetsz korlátolt!!!
Szóval lehet, hogy a grafikont 2010-ben rakták fel, de hogy abban a 2009 utáni adatok nem tények, hanen feltételezések az biztos. ODa van írva. Olvasni csak tudsz.
Maszatolsz.MátéBence írta:Trollirtó írta:
Namostakkorbence.
Az Európai Bizottság ISMERI és használja a GDP-arányos kamatteher fogalmát.
Íme:
" />
A 2010-es grafikonon (ahol 2011 csak becsült érték) szépen látszik az is, hogy
az "átkozott" nyócév alatt ez hangyányit változott csak.
Szóval, amit írtál, nettó hazugság (lásd kövérített rész a böffenetedben).
Kíváncsi vagyok, mit bírsz hazudni erről a grafikonról
A grafikon 2010-es.
Akkor neked is szól az, amit az előtt írtam: A kamatteher mindig a múltról szól. Íme a link a tényekről. Tanulmányozd!
Információk
Azt bizonyítottam, hogy az "átkozott" eeemúúttnyócévben NEM NÖVEKEDETT számottevően a GDP-arányos kamatteher.
A te állításoddal ellentétben.
Akkor mégegyszer. A kamatteher a múltról szól.Tehát valóban NEM nött a ti átkozott 8 évetekben a kamat teher. ÉS ennek egy nagyon egyszerű oka van. Az Orbánék csökkentették az eladósodát 98-02 között és a kamatfelárak is jelentősen csökkentek. Tehát igen. Nem nőtt a kamat teher és ez nagyrészt az első Orbán kormány érdeme. Viszont 2007-től kezdődően elkezdett meredeken nőni és ez már csak nagyrészt (de még mindig nem kizárólag, hisz vannak 10 éves állampapírok) a TI saját kontárkormányotok eredménye.
Gratulálok a kapitális öngólodhoz! Csak így tovább Trolli
Maszatolsz.MátéBence írta:Trollirtó írta:
Namostakkorbence.
Íme:
" />
Akkor neked is szól az, amit az előtt írtam: A kamatteher mindig a múltról szól. Íme a link a tényekről. Tanulmányozd!
Információk
Azt bizonyítottam, hogy az "átkozott" eeemúúttnyócévben NEM NÖVEKEDETT számottevően a GDP-arányos kamatteher.
A te állításoddal ellentétben.
Trollirtó írta:Namostakkorbence.MátéBence írta:
Látod már megint hazudsz és erről a rossz szokásodról nem tudsz leszokni.
Jóska bá eredeti hozzászólása arról szólt, hogy bezzeg a görögöknek milyen jó, mert ott a GDP arányos kamatteher kisebb mint nálunk.
Erre írtuk, hogy ezt egyfelől erősen vitatjuk, mert semmilyen bizonyítékot nem hozott, másfelől meg totál hülyeségre hivatkozott mert ez teljesen irreleváns, nem mutat meg semmit. Ő természetesen az Orbán kormányt akarta ekézni, de kapitálisat bakizott, mert amikor az Orbán kormány alatti megnövekedett éves GDP arányos kamat teherről beszélt, az valójában NEM az Orbán kormány munkájának a gyümölcse, hanem a ti átkozott 8 éves kormányzásotoknak az öröksége. Szóval öngól. Gratulálok Jóska bának. Ha az örökségen túl leszünk végre teljesen, akkor a kamatteher újra csökkenni fog és az 100% az Orbán kormány és Matolcsy György és csapatának az érdeme lesz.
Abban amúgy nincs vita köztünk, hogy a görögök adózzanak szépen és szedjék be az adókat. Dehát ugye Jóska bá nem erről írt.
Mindegy. Benézte. Ugorhatunk.
Íme:
" />
Trollirtó írta:Namostakkorbence.MátéBence írta:
Látod már megint hazudsz és erről a rossz szokásodról nem tudsz leszokni.
Jóska bá eredeti hozzászólása arról szólt, hogy bezzeg a görögöknek milyen jó, mert ott a GDP arányos kamatteher kisebb mint nálunk.
Erre írtuk, hogy ezt egyfelől erősen vitatjuk, mert semmilyen bizonyítékot nem hozott, másfelől meg totál hülyeségre hivatkozott mert ez teljesen irreleváns, nem mutat meg semmit. Ő természetesen az Orbán kormányt akarta ekézni, de kapitálisat bakizott, mert amikor az Orbán kormány alatti megnövekedett éves GDP arányos kamat teherről beszélt, az valójában NEM az Orbán kormány munkájának a gyümölcse, hanem a ti átkozott 8 éves kormányzásotoknak az öröksége. Szóval öngól. Gratulálok Jóska bának. Ha az örökségen túl leszünk végre teljesen, akkor a kamatteher újra csökkenni fog és az 100% az Orbán kormány és Matolcsy György és csapatának az érdeme lesz.
Abban amúgy nincs vita köztünk, hogy a görögök adózzanak szépen és szedjék be az adókat. Dehát ugye Jóska bá nem erről írt.
Mindegy. Benézte. Ugorhatunk.
Íme:
" />
Információk
38 / 40 oldal • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
38 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.