Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+7
mavtelep
Gejza
turidani
DKW
MátéBence
Trollirtó
kondor
11 posters
16 / 40 oldal
16 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Kérésre kipróbáltam. fontolom a visszaállítást.
Koncsita. írta:Jóska bá!
Szerintem nagyon kár volt megnövelni az idézetek hosszát! Teljesen felesleges és most átláthatatlanul hosszúak lettek a postok.
Kérlek fontold meg a visszacsinálást!
Köszönöm.
52 féle kisadót vezettek be
kondor írta:Koncsita. írta:Jóska.bá írta:Koncsita. írta:
Amit az elmúlt 5 évben tettek azért bizony ők is a felelősek. Ez nem kérdés. Persze az örökségtől eltekinteni az ugye nem egyszerűen csúsztatás, hanem adott esetben már-már nettó hazugság is lehet.
Mondok egy példát.
A Fidesz kormány 2010 májusában egy NÖVEKVŐ pályán lévő államadósságot vett át a derék szakértő ballibektől. És mivel növekvő pályán volt az adósság a kormányválltás pillanatában, ezért teljesen egyértelmű volt, hogy noha már Orbán Viktor kormányzott, attól még az adósság egy ideig emelkedett. Szóval a kezdeti adósság emelkedést Orbán Viktoron számonkérni ismét egy pofátlan hazugság lenne. Ugye te ilyet sosem tennél?
Na, ez a nettó hazugság. Még Őőőő is elismerte, hogy Bajnai megállította a lejtmenetet.
Csak te akkor nem voltál ott, mert az az EU-ban volt.....
Nem ezt ismerte el. Azt ismerte el, hogy a magyar embereknek birka türelmük van, hogy elviselték a Bajnai kormány gigantikus megszorításait és adóterheit. Ha esetleg mást tudsz, amiről én nem tudok, akkor mutasd meg. Szívesen elolvasom.
És csökkentettétek ezeket a gigantikus adó terheket?Igen persze 44 féle új adóval.Hehehehehe.
Profit
doktorKá írta:Jóska.bá írta:Koncsita. írta:Trollirtó írta:Ja.Koncsita. írta:
Persze. A befolyt pénz sokmindenre megy. Pl. 2 év alatt megoldanak belőle olyan elmaradott dolgokat 20-30 évre, amelyek 30-40 éve el vannak hanyagolva. Ilyen a sport infrastruktúra. De persze nem várható el senkitől sem, hogy a 2 év rohamfejlesztéseit mondjuk 60-70 éves időtávlatban lássa. Mert úgy kiderülne, hogy lófütty pénzről van szó évekre lebontva. És az nem hangzik jól. Azzal nehéz hergelni a kisembereket. Ezért jobb a félrevezető hazug demagia. igaz-e?
Focistadionok. Ötven. CSAK focira. Ami meg nincs. Néző se.
Külön atlétikai stadiont kell építeni, hogy az olimpián futhassanak valahol a sportolók.
Szépen megtervezett jövő...
Éa annak a "lófütty pénznek" valóban lenne sokkal jobb, értékesebb, fontosabb helye.
Látod szerintem a kritikád és szempontod jogos. Ahogy ha jól értem te is értetted, hogy ezen 2 év sportinfrastruktúra beruházásait milyen időtávon kell nézni.
És amúgy személy szerint én még azzal is egyetértek veled, hogy lenne jobb helye. Csak ugye árnyaltabban nézni a képet, nem olyan "hatásos", mint százmilliárdos stadionépítkezésekkel hergelni a népeket.
A stadion éppúgy szükséges beruházás, mint bármi. Minek erre kihegyezni a dolgot, különösen, hogy az extra bevételekből finanszírozzák.
A profitorientált gyár épületeit is a tulajdonos építi.
Épitse a tulajdonos a profit-orientált foci stadionját is !
Minek ? csak nem azt gondolod, hogy foci lesz ott ?
doktorKá írta:kondor írta:Trollirtó írta:A stadionok tömkelegénél feleslegesebb a mai Magyarországon nincs.Koncsita. írta:Nagyon-nagyon jó kérdést tettél fel. Ezért nem tudtam sokszor felfogni, hogy mit kerestek a drága elektrónikai cikkek a nagyon szegény embereknél.Trollirtó írta:
Valóban árnyaltabban kell nézni a képet.
Egy viszonylag szegény családban mi a fontosabb?
A lapostévé - bár nincs jó műsor benne -, vagy cipő a gyereknek?
Egy viszonylag szegény országban mi a fontosabb?
A FOCIstadionok tömkelege - bár nincs jó foci bennük -, vagy pl. több mentőautó?
De ami a stadionokat illeti persze. Sokminden másra lehetne költeni a pénzt Mindig. És mindenkor. Ha ezt a logikát folytatta volna a történelem folyamán minden kormányzat, akkor soha nem épült volna SEMMI. Sem a sport, sem a kultúra területén. Szóval ez veszélyes megközelítés. Remélem ebben is egyet tudunk érteni.
Esetleg a "megszállási emlékmű"
Az M4-et meg elkezdik, amikor tudott és végleges, hogy az EU NEM ad rá pénzt.
Fél évig csinálják, aztán az EU-t szidva leállítják és csinálnak egy másikat, kisebbet, rosszabbat.
Észvesztő pazarlás.
Mert önerőből SEMMIT sem tudnak csinálni.
Kivéve stadiont.
Szerintem ezek pisálni sem tudnak önerőből.valakinek tartani vagy írányítani kell különben állandóan levizelik magukat.Hehehehehehe
Jut eszembe, ma mindenkit elvárok a Groupama Arénába fél9-re!!!
Tudod, mikor láttam utoljára magyar futballt ? Amikor "A" Göröcs, "Az" Albert, "A" Fenyvesi, stb. volt a pályán....
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
kondor, néha darus mélységekbe sűllyed.
doktorKá- Hozzászólások száma : 2323
kondor írta:Trollirtó írta:A stadionok tömkelegénél feleslegesebb a mai Magyarországon nincs.Koncsita. írta:Nagyon-nagyon jó kérdést tettél fel. Ezért nem tudtam sokszor felfogni, hogy mit kerestek a drága elektrónikai cikkek a nagyon szegény embereknél.Trollirtó írta:
A FOCIstadionok tömkelege - bár nincs jó foci bennük -, vagy pl. több mentőautó?
De ami a stadionokat illeti persze. Sokminden másra lehetne költeni a pénzt Mindig. És mindenkor. Ha ezt a logikát folytatta volna a történelem folyamán minden kormányzat, akkor soha nem épült volna SEMMI. Sem a sport, sem a kultúra területén. Szóval ez veszélyes megközelítés. Remélem ebben is egyet tudunk érteni.
Fél évig csinálják, aztán az EU-t szidva leállítják és csinálnak egy másikat, kisebbet, rosszabbat.
Észvesztő pazarlás.
Kivéve stadiont.
Szerintem ezek pisálni sem tudnak önerőből.valakinek tartani vagy írányítani kell különben állandóan levizelik magukat.Hehehehehehe
Mert nem tudták lenyeletni a békát az EU-val....
Koncsita. írta:Trollirtó írta:A stadionok tömkelegénél feleslegesebb a mai Magyarországon nincs.Koncsita. írta:Nagyon-nagyon jó kérdést tettél fel. Ezért nem tudtam sokszor felfogni, hogy mit kerestek a drága elektrónikai cikkek a nagyon szegény embereknél.Trollirtó írta:
Észvesztő pazarlás.
Kivéve stadiont.
Engem nem nagyon kell győzködjél a stadionok szükségtelenségéről. Csak arra akartam utalni, hogy ezzel a demagóg megközelítéssel amit írtál, ezzel soha a világon nem épült volna semmi.
AZ M4-est felfüggesztették és most építik tovább autóútként. Tehát épült és épülni fog. De Kondor barátunk szerint a fidesz nem épített és nem épít semmit...
Arról nem beszélve, hogy az M4-est önerőből építjük tovább.
És?Koncsita. írta:Trollirtó írta:
A zeemúttnyócévben 719 km autópálya épült, pár híd, ilyesmi.
Ezek után szedtek most díjat.
A befejezetlen M4 hossza lenne vagy 30 kilométer?
És hány km autópályát is adtatok át a forgalomnak?
Bizony derék dolog, hogy PPP konstrukcióban sok-sok autópálya épült méregdrágán. Ami érdem az érdem. Azt el kell ismerni. CSak közben mellé kell tenni, hogy ezt vagy PPP projectekben finanszírozták, vagy szimplán nem volt meg rá a fedezet és hitelből építkeztünk.
Most pedig úgy építünk utakat, hogy az adósságunk CSÖKKENT!!!!
Nagyon fontos különbség ez.
Az M4 eddigi szakasza minden előző autópályánál drágább.
A PPP jó konstrukció volt, hagyta gyarapodni a cégeket.
Ráadásul a későbbi fenntartást, karbantartást IS tartalmazta (lásd tanuszodák).
Amik megépültek, rohadnak le.
Amiket most a csókosok építenek majd (CSFF=Csókos Fizess Fidesznek) konstrukcióban - sokkal drágábbak lesznek.
Rövid és hosszú távon egyaránt.
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Jóska.bá írta:Koncsita. írta:Jóska.bá írta:Koncsita. írta:
Bence megírta, hogy szerinte a GNP hasznosabb volna. De a szakma még a GDP-nél tart. És azt is használja MINDENKI. Szóval a GDP arányos ma az általánosabban alkalmazott és elfogadottabb módszer. Függetlenül attól, hogy a GDP vagy a GNP lenne a hasznosabb és informatívabb.
Butánban nem a nemzeti összterméket,
hanem a nemzeti össz-boldogságot mérik.
Nálunk egy jó mutató lehetne a nemzethy össz-gyűlölet !
Abban világelsők lennénk - mert még exportra is jut belőle bőven !
Nemzethy népámításban pedig a Harács-kormány jobban teljesít !
Majd ha a bankárok és tőzsdespekulánsok a nemzeti össz-boldogság alapján döntik el, hogy vegyenek-e adott ország állampapírjából vagy sem, akkor azonnal át lehet állni
Viszont amíg inkább a hitelminősítőnek hisznek a bankárok, mint a Harács-kormánynak,
addig azoknak kell megfelelni, nem "nemzethy gyűlölet" kritériumainak.
CSak a tényszerűség végett mondom, hogy a befektetők jól láthatóan a kormánynak hisznek és nem a hitelminősítőknek. Hisz egyre olcsóbban tudjuk refinanszírozni a legjáró államadósságot. Mindezt úgy, hogy a hivatalosan a hitelminősítők szerint mi nem is vagyunk befektetésre javasoltak. Oszt nézze meg a bakkfitty mégis rekord alacsonyan tudjuk refinanszírozni az államadósságot. Érted te ezt?
Vendég- Vendég
Trollirtó írta:Önerőből autópályát nem tudunk építeni.Koncsita. írta:kondor írta:
Önerőből nyihahahahahahahát nem jött be.Pedig hogy akartátok.Most már figyel rátok az eu.Tudja kivel áll szemben.
Akkor ennyit a te nevezetes tény és tárgyszerű érvelésedről?
Nem győztem kapkodni a fejem a sok-sok érvedtől
30 kilométert se.
Csak autóutat.
Nyihaha
Mert önerőből ez az ésszerű döntés.
És nem az, hogy PPP konstrukcióban a jövőt elzáogosítva, vagy éppen hitelből építve csinálunk autópályát.
Mégegyszer hangsúlyozom. Alattatok nőtt az államadósság. Hitelből könnyű osztogatni, meg építkezni. Csak tudod azt a hitelt nekünk most kamatostul kell visszafizessük.
Miközben mi úgy fejlesztjük az országot, hogy közben az adósság ráta csökken.
Ennél fontosabb különbség nincs. Már ez magában igazolja azt, hogy a Fideszre kellett szavazni és a balliberálisokat soha nem lehet a kormány közelébe engedni.
Vendég- Vendég
Kár....
Koncsita. írta:Jóska.bá írta:Koncsita. írta:Koncsita írta:Koncsita. írta:
Államadósságot mindig és mindenkor a GDP arányában mérik. Mármint a hozzáértők.
Magad írtad, hogy hasznosabb lenne GNP-ben mérni. Tehát nem a szakértőkre kell hivatkozni, hanem az elfogadottabb, általánosabban alkalmazott módszerre.
Bence megírta, hogy szerinte a GNP hasznosabb volna. De a szakma még a GDP-nél tart. És azt is használja MINDENKI. Szóval a GDP arányos ma az általánosabban alkalmazott és elfogadottabb módszer. Függetlenül attól, hogy a GDP vagy a GNP lenne a hasznosabb és informatívabb.
Butánban nem a nemzeti összterméket,
hanem a nemzeti össz-boldogságot mérik.
Nálunk egy jó mutató lehetne a nemzethy össz-gyűlölet !
Abban világelsők lennénk - mert még exportra is jut belőle bőven !
Nemzethy népámításban pedig a Harács-kormány jobban teljesít !
Majd ha a bankárok és tőzsdespekulánsok a nemzeti össz-boldogság alapján döntik el, hogy vegyenek-e adott ország állampapírjából vagy sem, akkor azonnal át lehet állni
Viszont amíg inkább a hitelminősítőnek hisznek a bankárok, mint a Harács-kormánynak,
addig azoknak kell megfelelni, nem "nemzethy gyűlölet" kritériumainak.
Mi ebben a demagóg ?
Koncsita. írta:Jóska.bá írta:Koncsita. írta:Koncsita írta:Bence!
Az rém és az álhír terjesztése nem szép dolog?
Szerinted az mind igaz, amit a kormány terjeszt, bevándorló-átvándorló-menekülő ügyben, össze is keverve szándékosan a kettőt?
Az egész biztosan nem volt igaz, amit Jóska bá írt. Ez tény.
És az is egész biztosan nem igaz, amit a mélydemorata balliberálisok mondananak illegális bevándolrók ügyében, hogy nincs, ez álprobléma és csak a fidesz találja ki. Amúgy láthatóan ők is rájöttek, hogy zsákutcába lavírozták magukat és most próbálnak valahogy kihátrálni belőle.
Szóval noha nem szép, nem elegáns, amit a Fidesz művel illegális bevándorlók ügyében, attól még a valóságot sokkal jobban leírja, mint a balliberálisok és mélydemokraták pc maszatolása.
Persze értem én, hogy jobb helyen van az a pénz egy csókos zsebében, mint a "menekült-integrációban"....
Ez így demagóg, ráadásul félrevezető csúsztatás volt.
Panaszkodik ma Tiborcz a Bánnak ? Nem ! Na látod !
Jóska.bá írta:Koncsita. írta:
Nade a lényeg!
A kérdés az, hogy HOGYYAN jön át a határon. Ha illegálisan, akkor minél előbb táborba kell vinni, elbírálni az Ő ittlétének jogosságát és amint ez megvan gyorsan hazazsuppolni, amint lehet.
Pintér Sándor szerint ma is elfogják az illegális határsértők 98 %-át.
Nem hiszed ? Akkor kell a kerítés, mert képtelenek megvédeni a határt.
Hiszed ? Akkor nem kell a kerítés. Znájes ?
Ja! Valahol elfogják az illegális határsértőket. Vagy országon belül vagy az EU-n belül. Ez stimmel. De nem ez a cél. A cél az, hogy be se tudjanak ezek jönni!
Vendég- Vendég
Önerőből autópályát nem tudunk építeni.Koncsita. írta:kondor írta:
Önerőből nyihahahahahahahát nem jött be.Pedig hogy akartátok.Most már figyel rátok az eu.Tudja kivel áll szemben.
30 kilométert se.
Csak autóutat.
Nyihaha
No, most a lényeg:
Koncsita. írta:
Nade a lényeg!
A kérdés az, hogy HOGYYAN jön át a határon. Ha illegálisan, akkor minél előbb táborba kell vinni, elbírálni az Ő ittlétének jogosságát és amint ez megvan gyorsan hazazsuppolni, amint lehet.
Pintér Sándor szerint ma is elfogják az illegális határsértők 98 5-át.
Nem hiszed ? Akkor kell a kerítés, mert képtelenek megvédeni a határt.
Hiszed ? Akkor nem kell a kerítés. Znájes ?
Trollirtó írta:A zeemúttnyócévben 719 km autópálya épült, pár híd, ilyesmi.Koncsita. írta:Trollirtó írta:A stadionok tömkelegénél feleslegesebb a mai Magyarországon nincs.Koncsita. írta:
Nagyon-nagyon jó kérdést tettél fel. Ezért nem tudtam sokszor felfogni, hogy mit kerestek a drága elektrónikai cikkek a nagyon szegény embereknél.
Észvesztő pazarlás.
Kivéve stadiont.
Engem nem nagyon kell győzködjél a stadionok szükségtelenségéről. Csak arra akartam utalni, hogy ezzel a demagóg megközelítéssel amit írtál, ezzel soha a világon nem épült volna semmi.
AZ M4-est felfüggesztették és most építik tovább autóútként. Tehát épült és épülni fog. De Kondor barátunk szerint a fidesz nem épített és nem épít semmit...
Bizony derék dolog, hogy PPP konstrukcióban sok-sok autópálya épült méregdrágán. Ami érdem az érdem. Azt el kell ismerni. CSak közben mellé kell tenni, hogy ezt vagy PPP projectekben finanszírozták, vagy szimplán nem volt meg rá a fedezet és hitelből építkeztünk.
Most pedig úgy építünk utakat, hogy az adósságunk CSÖKKENT!!!!
Nagyon fontos különbség ez.
Vendég- Vendég
doktorKá írta:És csökkentettétek ezeket a gigantikus adó terheket?Igen persze 44 féle új adóval.Hehehehehe."
Látod, ezért szép dolog a demokrácia. Hiszen, hogyan maradhatna egy kormány, aki ennyi új adót vezetett be? majd jól elzavarják őket. Ha mégsem, akkor a gondolatmenetedben keresd a hibát.
Nincs is szebb dolog annál, mint amikor a "nemzeti" "baloldal" jeles tagjai teli tüdővel ágálnak a külföldi bankok és multi cégek profitjáért
Vendég- Vendég
Én azt a módszert alkalmazom...
Koncsita. írta:Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
(Témanyitás by Koncsita. Today at 14:09) >ez nem is kellene..Jóska.bá írta:Koncsita. írta:Koncsita írta:Koncsita. írta:
Dehát a kerítés pont azért van ott, hogy azon ne jusson át senki. Nem?
Ott van az ajtó, ahol lehet szépen kopogtatni, csöngetni és normálisan bebocsájtást kérni.
Szerintem a kerítés azért van, hogy lehetőleg illegálisan ne lépjen be senki, nem azért, hogy esetleg súlyosan megsérüljön.
Nagyon egyetértünk. Aki tehát nem lép be illegálisan annak esélye sincs a kerítésnél megsérülnie.
Már megint lassan ott tartunk, mint Kesznyéten, ahol nem arról beszéltek a derék mélydemokraták, hogy miként lopták a bácsika javait, hanem arról, hogy miéként kellene a büdös tolvajok testi és lelki épségét megőrizni minden áron.
Jóska bá!
Mégegyszer egy kérés!
Megtennéd, hogy nem a címsorba írsz, hanem a postba? És akkor esetleg rendesen lehetne reagálni rád és a reagálából is látni lehetne, hogy mire reagál az ember.
Nade a lényeg!
hogy a válaszgomb megnyomása előtt kijelölöm a címsort és >copy.
Aztán >paste a []quote után, mint itt is.....
A zeemúttnyócévben 719 km autópálya épült, pár híd, ilyesmi.Koncsita. írta:Trollirtó írta:A stadionok tömkelegénél feleslegesebb a mai Magyarországon nincs.Koncsita. írta:Nagyon-nagyon jó kérdést tettél fel. Ezért nem tudtam sokszor felfogni, hogy mit kerestek a drága elektrónikai cikkek a nagyon szegény embereknél.Trollirtó írta:
Észvesztő pazarlás.
Kivéve stadiont.
doktorKá írta:Jóska.bá írta:Trollirtó írta:Valóban árnyaltabban kell nézni a képet.Koncsita. írta:
Látod szerintem a kritikád és szempontod jogos. Ahogy ha jól értem te is értetted, hogy ezen 2 év sportinfrastruktúra beruházásait milyen időtávon kell nézni.
És amúgy személy szerint én még azzal is egyetértek veled, hogy lenne jobb helye. Csak ugye árnyaltabban nézni a képet, nem olyan "hatásos", mint százmilliárdos stadionépítkezésekkel hergelni a népeket.
Mindegyik. Mivel a demokrácia 25 éve alatt, nem volt egyetlen alkalmas pillanat stadiont építeni, szerintem kár lett volna tovább várni. Ilyen dolgokra nincs alkalmas pillanat, amikor szükséges, el kell végezni.
Én nem a stadionok jogossága mellett érveltem, hanem amellett, hogy amivel kedves balliberális barátaink jönnek, az egy olyan olcsó, demagóg és egyben veszélyes érvelés, amelyet ha megfogadtak volna elődeink, akkor ma is a pusztában élnénk és nem lenne semmink. Se múzeum, se színház, se sportlétesítmények, se Parlament, se Vajdahunyad vár, se korcsolya pálya, semmi...
Tömény primitív demagógia.
Vendég- Vendég
Jóska.bá írta:Koncsita. írta:Trollirtó írta:Ne maszatolj, mint a bence.Koncsita. írta:
Azt ugye érted te is, hogy kevered a szezonz a fazonnal?
Más az, amikor egy ország EU-n kívüli és kap támogatást és más az, amikor teljes jogú tag, megnyitotta minden piacát és úgy pályázhat egy büdzsére. Nem gondoltam volna, hogy ilyen tríviákat kell magyarázzak...
Tegyük fel, hogy ezzel együtt te mégis hibásan segélynek tartod azt a pénzt, amire mi pályázhatunk.
Akkor azt a pénzt, amit befizetünk az EU-nak, azt hogy hívod?Mennyit fizetünk be és mennyit kapunk az EU-tól?
Hogy számokkal kimutatva haszonélvezői vagy “vesztesei” vagyunk az EU-nak, azt a nettó egyenleg mutatja meg. A nettó egyenleg az uniótól kapott támogatási összeg és a tagállam által befizetett összeg különbsége!
Lássunk egy példát:
2011-ben 4,4 milliárd euróval, azaz 1300 milliárd forinttal kaptunk többet, mint amennyit befizettünk!
Mit jelent ez?
Hogy VISSZAKAPTUK a "tagdíjat", és kaptunk még rá 4,4 milliárd Eurót!!
Nem maszatolok. Nagyon pontosan és tényszerűen megérveltem azt, hogy miért NEM segély az EU-ból érkező pénz.
Nem azt vitattam, hogy több-e vagy kevesebb-a annál, mint amit befizetünk. Megint belefutottál egy érvelési hibába.
Szóval ott tartunk, hogy tényszerűen te maszatolsz akkor, amikor a vita köztünk arról folyik, hogy segély-e az EU-s pénz vagy sem, erre te nem erről beszélsz, hanem arról, hogy több pénz folyik-e be vagy sem. Ezt hívják terelésnek. Lebuktál.
Pontosan. Mi pedig nem ingyen kapjuk. Köszönöm, hogy megerősítetted ezt Jóska bá. Remélem a megerősítésed után Trollirtó barátunk is revidiálja az álláspontját.
Vendég- Vendég
És csökkentettétek ezeket a gigantikus adó terheket?Igen persze 44 féle új adóval.Hehehehehe."
Látod, ezért szép dolog a demokrácia. Hiszen, hogyan maradhatna egy kormány, aki ennyi új adót vezetett be? majd jól elzavarják őket. Ha mégsem, akkor a gondolatmenetedben keresd a hibát.
doktorKá- Hozzászólások száma : 2323
kondor írta:Koncsita. írta:Trollirtó írta:A stadionok tömkelegénél feleslegesebb a mai Magyarországon nincs.Koncsita. írta:
Nagyon-nagyon jó kérdést tettél fel. Ezért nem tudtam sokszor felfogni, hogy mit kerestek a drága elektrónikai cikkek a nagyon szegény embereknél.
Észvesztő pazarlás.
Kivéve stadiont.
Vendég- Vendég
Jóska bá!
Szerintem nagyon kár volt megnövelni az idézetek hosszát! Teljesen felesleges és most átláthatatlanul hosszúak lettek a postok.
Köszönöm.
Köszönöm.
Vendég- Vendég
Koncsita. írta:Jóska.bá írta:Koncsita. írta:kondor írta:
Amit az elmúlt 5 évben tettek azért bizony ők is a felelősek. Ez nem kérdés. Persze az örökségtől eltekinteni az ugye nem egyszerűen csúsztatás, hanem adott esetben már-már nettó hazugság is lehet.
Mondok egy példát.
A Fidesz kormány 2010 májusában egy NÖVEKVŐ pályán lévő államadósságot vett át a derék szakértő ballibektől. És mivel növekvő pályán volt az adósság a kormányválltás pillanatában, ezért teljesen egyértelmű volt, hogy noha már Orbán Viktor kormányzott, attól még az adósság egy ideig emelkedett. Szóval a kezdeti adósság emelkedést Orbán Viktoron számonkérni ismét egy pofátlan hazugság lenne. Ugye te ilyet sosem tennél?
Na, ez a nettó hazugság. Még Őőőő is elismerte, hogy Bajnai megállította a lejtmenetet.
Csak te akkor nem voltál ott, mert az az EU-ban volt.....
Nem ezt ismerte el. Azt ismerte el, hogy a magyar embereknek birka türelmük van, hogy elviselték a Bajnai kormány gigantikus megszorításait és adóterheit. Ha esetleg mást tudsz, amiről én nem tudok, akkor mutasd meg. Szívesen elolvasom.
És csökkentettétek ezeket a gigantikus adó terheket?Igen persze 44 féle új adóval.Hehehehehe.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
16 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
16 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.