Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+7
Gejza
Jóska.bá
Trollirtó
Tádé Bence
doktorKá
DKW
kondor
11 posters
36 / 40 oldal
36 / 40 oldal • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
kondor írta:Jóska.bá írta:kondor írta:
Egy rendes kerítést sem tudnak építeni.Mondom én hogy égni fognak.
Olyan sóhaj szakad fel belőlük hogy még Denverben is meg hallják. Komolyaqn mondom ezt a kormányt semmire nem tartom alkalmasnak ami a munkával kapcsolatba hozható.
Tudod, a puding próbája.....megnézzük, hogyan alakul a zöldhatáron bejött menekültek száma, a kerítés megépítése után. Aztán meglátjuk. Megjegyzem, ha drasztikusan csökken, azzal választást fogunk nyerni. Ezt azért vésd az eszedbe.
doktorKá- Hozzászólások száma : 2323
kondor írta:Jóska.bá írta:doktorKá írta:
Nem bonyolult. Amit én küldtem, a vallások békés együttélésének lehetetlenségét mutatja....te meg, az itt térdeplő muzulánok kapcsán kérdezed, "miért ne lehetnének itt?"
Egyrészt mert
- ha gazdasági menekültek, az unió nem kér belőlük
másrészt
- ha a vallásuk miatt menekültek, akkor MUZULMÁN országba menjenek.
Hümmmmmm...
A törökök 150 év alatt sem akarták, hogy a keresztény magyarok
megtérjenek az "igazhitre".
Te nem csak rasszista és antiszemita vagy barátom, de még vallási fanatikus is....
mondjuk, mint egy keresztény alkaida tag.
Nem, dehogy. Csak a történelmi példákból kiindulva, nem hiszek a különböző vallások tartósan békés együttélésében. Kénytelen vagyok ezt elfogadni, mert már eddig is túl sok ember életébe került a vallási fanatizmus. Tehát, én nagyon szívesen túristáskodom a Közel-Keleten, vagy Észak-Afrikában, de eszembe nem jutna odaköltözni. Éppígy kéne visszafelé, jöjjön bátran ide a muzulmán várost nézni, egyetemre, de aztán menjen haza. Így, mindketten szép emlékekkel élünk tovább. Aztán ha kedvünk van, újra elmegyünk.
Jóska.bá írta:Az orosz állami bank fiókcége ki szándékozik vonulni
a "működő reformok" országából.....
Jóóóóóó reggelt ? Jóóóóóó kávét !
Nyilván véletlenül most derült ki az is, hogy a Gazprom komoly bukóban van....és egy banknál pedig nem azért doöntenek a kivonulás mellett, mert veszteséges, hanem azért, mert nem eléggé nyereséges. Nagy különbség. Örülhetsz, hogy ezután a kivonuló bank, nem húz le rólad extra bőrt.
Már az oroszok sem bíznak a Futballsámánban !
Az orosz állami bank fiókcége ki szándékozik vonulni
Lesz reggelim !!!!!
Megsült a zabos, piros paprikás kenyerem - teljes kiőrlésű lisztből !
Reggelre kihűl.... így lesz reggelim is....
a kávé bekészítve - 7-re az is lesz !
Jóóóóó éjszakát !
Reggelre kihűl.... így lesz reggelim is....
a kávé bekészítve - 7-re az is lesz !
Jóóóóó éjszakát !
turidani írta:
Kiskereskedelmi forgalom: a januárt idézte a június
2015 júniusában a kiskereskedelmi forgalom volumene a nyers adat szerint 7,2, naptárhatástól megtisztítva 6,2 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest – olvasható a KSH szerdán közzétett első becslésében.
Ennél erőteljesebb – a nyers adatok szerint 8,2 százalékos – éves növekedést utoljára januárban regisztráltak a statisztikusok.
Júniusban az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelemben 4,5, a nem élelmiszer-kiskereskedelemben 8,1, az üzemanyag-kiskereskedelemben 9,0 százalékkal emelkedett az értékesítés naptárhatástól megtisztított volumene.
Az első félévben a forgalom volumene – szintén naptárhatástól megtisztított adatok szerint – 6,1 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit.
http://kamaraonline.hu/cikk/kiskereskedelmi-forgalom-a-januart-idezte-a-junius
Vagy nem a forgalom növekedett, csak a kimutatott forgalom.
Vendég- Vendég
turidani írta:DKW írta:
Ez megint olyan, mint a szex, van, aki csinálja, van, aki beszél róla.
Ha ilyen röhejesen egyszerű a rezsicsökkentés, hát miért nem tudta megcsinálni demokratáék szakértő kormánya?
Lehet, hogy akkor emelkedtek az árak, és nem csökkentek. De ehelyett arról kellene beszélni, hogy közvetítő cégen tényleg milliárdokat síboltak-e el és vettek-e el az magyar emberektől.
Vendég- Vendég
Kösssssz !
Jobban szerettem volna azt mondani a Teremtőjük előtt, hogy
ezek a keresztény-demokrata-polgári pártok értették a biblia üzenetét....
ezek a keresztény-demokrata-polgári pártok értették a biblia üzenetét....
kondor írta:
A hazugság korában.De ahogy meg halunk vége lesz ,hidd el.Jóska.bá írta:kondor írta:Lesz ,ne aggódj.Csak egyenlőre az elméleted ,az alap.betlire játszanak.kicsit mondjuk túl játszották.,De innen szép nyerni.!!!!!Jóska.bá írta:
Én még egy kilóra megvehetetlen
demokratikus és baloldalt is el tudok képzelni !
csak, tudod, én már elég közel vagyok a nőkénél 8-9 évvel rövidebb
várható férfi életkorhoz.....
Félek, hogy nem élem meg azt a kort, amikor majd lesz.....
A tegnap elmúlt, a holnap még csak lehet - ma meg nincs
független demokratikus és baloldali ellenzék.... vagy:
Tanulj a tegnapból, élj a mának, reménykedj a holnapban!
Igaz.... csak, hát - eső után köpönyeg....
kondor írta:Jóska.bá írta:
ugye, ugye !
de tavaly még nem hittetek nekem !kondor írta:Lesz ,ne aggódj.Csak egyenlőre az elméleted ,az alap.betlire játszanak.kicsit mondjuk túl játszották.,De innen szép nyerni.!!!!!Jóska.bá írta:
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Kizárt, hogy abbahagynák: elúszna, mert a közösben maradna 29 milliárdnyi lóvé
kondor írta:Semmit,ezt egy jobb erőben lévő menekült átugorja.)))Az egész értsétek meg de egyébként ti tudjátok,szemfényvesztés.Ez a nagy mutatványa Orbánnak.0.Azt várják mikor jön az uniótól az ukász.álljatok le meg van a megoldás .Jóska.bá írta:kondor írta:DKW írta:
Olyan sóhaj szakad fel belőlük hogy még Denverben is meg hallják. Komolyaqn mondom ezt a kormányt semmire nem tartom alkalmasnak ami a munkával kapcsolatba hozható.
Hát elképzelhető hogy így pusztulunk.!!!A hazugság korában.De ahogy meg halunk vége lesz ,hidd el.
Jóska.bá írta:kondor írta:Lesz ,ne aggódj.Csak egyenlőre az elméleted ,az alap.betlire játszanak.kicsit mondjuk túl játszották.,De innen szép nyerni.!!!!!Jóska.bá írta:
kondor írta:Lesz ,ne aggódj.Csak egyenlőre az elméleted ,az alap.betlire játszanak.kicsit mondjuk túl játszották.,De innen szép nyerni.!!!!!Jóska.bá írta:kondor írta:
Kedves Jóska ,Mit vártál a házi náciajink-tól,Javulást,empátiát megtérést.Kizárt dolog.Jóska.bá írta:
Hümmmmmm...
Te nem csak rasszista és antiszemita vagy barátom, de még vallási fanatikus is....
Én azért már párszor szóba hoztam,ugyanis nincs más logikus magyarázat.:)))))))))))
Jóska.bá írta:
ugye, ugye !
de tavaly még nem hittetek nekem !kondor írta:Lesz ,ne aggódj.Csak egyenlőre az elméleted ,az alap.betlire játszanak.kicsit mondjuk túl játszották.,De innen szép nyerni.!!!!!Jóska.bá írta:
ugye, ugye !
de tavaly még nem hittetek nekem !
kondor írta:Lesz ,ne aggódj.Csak egyenlőre az elméleted ,az alap.betlire játszanak.kicsit mondjuk túl játszották.,De innen szép nyerni.!!!!!Jóska.bá írta:kondor írta:
Kedves Jóska ,Mit vártál a házi náciajink-tól,Javulást,empátiát megtérést.Kizárt dolog.Jóska.bá írta:
Hümmmmmm...
Ma már az erdélyi "nemzettársaink" sem állnak itt meg, mint egykor.....
doktorKá írta:Gejza írta:A háborús övezetekben élő emberek a veszélytől csak egy nehéz döntéssel, az elmeneküléssel tudják megvédeni magukat.
Ez teljesen érthető. Az kevéssé, hogy ezért a fél világot végig gyalogolják, miközben számos olyan országon mennek át, ahol nincsenek veszélyben.
Lesz ,ne aggódj.Csak egyenlőre az elméleted ,az alap.betlire játszanak.kicsit mondjuk túl játszották.,De innen szép nyerni.!!!!!
Jóska.bá írta:kondor írta:
Hümmmmmm...
Tulajdonképpen....
doktorKá írta:Gejza írta:Én itt élek,szarok rá mit csinálnak az USA-ban, Angliában, Tunéziában vagy Izraelben.doktorKá írta:Gejza írta:Dobj egy linket Kárcs ahol bármely európai ország szögesdrótkerítés felállítását kéri.
Az unió külső határának védelmét kéri. A szögesdrót meg nem akkora történet, az USA-ban, Angliában, Tunéziában, Izraelben előszeretettel alkalmazzák.
Ez rendben is van, csak lásd, természetes, és normális reakció a kerítésépítés. Mint, bárki más. logikus védelem.
Tulajdonképpen a társadalmi kultúra elég alacsony szintjén az is természetes,
hogy az egyik horda emberei kőbaltával agyonverik a másik horda férfiait és
megbecstelenítik az asszonyaikat, lányaikat....
Aztán jött a zsidó-keresztény kultúra szeretet irányította közkultúrája.
Kár, hogy ti még a neolítikum előtti időkből maradtatok is Fél-Ázsiában....
Semmit,ezt egy jobb erőben lévő menekült átugorja.:))))Az egész értsétek meg de egyébként ti tudjátok,szemfényvesztés.Ez a nagy mutatványa Orbánnak.0.Azt várják mikor jön az uniótól az ukász.álljatok le meg van a megoldás .
Jóska.bá írta:kondor írta:DKW írta:
Láthatod:én örök optimista vagyok !
kondor írta:
Kedves Jóska ,Mit vártál a házi náciajink-tól,Javulást,empátiát megtérést.Kizárt dolog.Jóska.bá írta:doktorKá írta:
Nem bonyolult. Amit én küldtem, a vallások békés együttélésének lehetetlenségét mutatja....te meg, az itt térdeplő muzulánok kapcsán kérdezed, "miért ne lehetnének itt?"
Egyrészt mert
másrészt
Hümmmmmm...
Hát a stadionokban van fejlődés.... meg az állami korrupcióban is !
kondor írta:Tegnap nagy csalódás volt a visi meccs.Képzelem neki mekkora volt.és ezt minden évben el kell neki szenvedni.
A mai meccset már nem is nézem.A Rosenborg,meg a Dinamó Minszk 30 éve is túl lépett rajtunk.Akkor kérem szépen hol a fejlődés?????????
Kedves Jóska ,Mit vártál a házi náciajink-tól,Javulást,empátiát megtérést.Kizárt dolog.
Jóska.bá írta:doktorKá írta:Gejza írta:
Egyrészt mert
másrészt
Hümmmmmm...
Mit vársz egy kirúgott biológia vagy matek-tanár közmunkástól ?
kondor írta:DKW írta:
Tegnap nagy csalódás volt a visi meccs.Képzelem neki mekkora volt.és ezt minden évben el kell neki szenvedni.
A mai meccset már nem is nézem.A Rosenborg,meg a Dinamó Minszk 30 éve is túl lépett rajtunk.Akkor kérem szépen hol a fejlődés?????????
36 / 40 oldal • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
36 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.