Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+9
DKW
westfall
kondor
Trollirtó
Jóska.bá
Gejza
Rumcájsz
turidani
MátéBence
13 posters
9 / 40 oldal
9 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
ká szerint tele van a kormány tehetségesnél tehetségesebb emberekkel.hehehehehehe,látjuk:)))))))))
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Apropó!Hogy halad a kerítés.Az sem lesz kész,lemond majd Simicskó is,melegít az új H.M.A következő felkészűl.Vannak még a fakóban egy páranHehehehehe.Igazi coresz.
Ez tényleg jóóóóó !
Trollirtó írta:MátéBence írta:Cikk egy olyan embertől, aki soha életében nem volt fideszes:
Ha kreatív módon a védosztagvezér orra alá dörgölik
a pengés kerítést, annak semmi köze Hitlerhez:)
A hozzászólást Jóska.bá összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-09-10, 16:35-kor.
Nem csak a területben vesztes a kormány....
[/quote]doktorKá írta:
"A hálózat építés a 450 megahertzes mobilhálózat kiépítésését jelenti, amin mondjuk az okos mérőórák vagy kamionok útdíj-rendszerei fognak tudni kommunkiálni, és technológiailag nagyjából csak annyira nehéz feladat, mint más más, mobilhálózatok kiépítése."
nem elég a 10 méteres határsáv elvesztése, most a 900 MHz felét is elvesztette a kormány....
Nem lesz lehetőségetek lőni!
Mert legrosszabb esetben megállnak,aztán leülnek a mezőn.Aztánb feltorlódnak.és egyre több.Majd szépen ölben felhordjátok az irányvonatokra.Ők meg leszállnak a másik oldalon.Aztán kezdődik minden elölről.Hehehehehehe.Ellenük nem olyan egyszerű győzi mint a politikai vetélytárs-al Akit megfélemlitettél a csőcselékkel.Élő pl volta román meccs után,azt mondták hogy jönnek az ultrák,és a férfiak rögtön odaálltak a rendőrök mellé ,ha kell harcolnak.puszta kézzel meg ami van.Na most ha ezt én felfogom akkor mért kell a népet basztatni hergelni.sokkal nagyobb lesz a pofára esés.
Gejza írta:Nem találtam a választ.Gejza írta:Te beszélsz?-nem is olyan régen még tűzparancsot követeltél ugyanezen emberekre.MátéBence írta:
Ritka undorító egy féreg ez az embernek nem nevezhető fehérjehalmaz.
Bocs Gézám! Nem tűnt fel. DE a tűzparancsról a véleményed előbb írtam meg. Olvashatod. Fenntartom. Az a törvényes rendről szól.
Ez amit ez a fehérjehalmaz tett, ez szimpla primitív embertelenség.
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
nyugodtak lehettek, hogy az európai kereszténység védelme érdekében, nem lesz senki szívbajos, amikor tenni is kell ezért. Gondolkodjatok....ki szeretne itt 20-30 év múlva sarija szerinti ítélkezést? Burkát a nőknek? Egyebeket....hidd el, aki ma ránéz az 5 éves kislányára, ezt tartja szem előtt. És fentiek megakadályozására, nem drága semmilyen ár. Ez a helyzet.
doktorKá- Hozzászólások száma : 2323
Valaha régen....
Valaha régen.... már írtam, hogy a FutballSámán egyszerűen ORSZÁG-VESZTŐ vezető.
Most a kormány maga ismerte el, hogy elvesztette a szerb határ menti 10 métert és a
menekült-regisztrációs táborok területét...... Nem mérhető Trianonhoz, az igaz,
de közel 100 éve most mondott le először (deklaráltan vesztett) egy kormány az ország területéből....
Most a kormány maga ismerte el, hogy elvesztette a szerb határ menti 10 métert és a
menekült-regisztrációs táborok területét...... Nem mérhető Trianonhoz, az igaz,
de közel 100 éve most mondott le először (deklaráltan vesztett) egy kormány az ország területéből....
[quote="Jóska.bá"]
Már a "turul-fészekben született pogány fél-ázsiai veszekedős népség",
a magyarok befogadása is súlyos hiba volt 1100 évvel ezelőtt.
Legalább az egyik világháborút (amelyet magyar katonák
idegen földre lépése kezdett el) megúszhatták volna....
Mi több, nem duzzognánk itt már közel 100 éve, hogy ezt megtorolták....[/quot
Ez az írás Szijjártó olvasói levele volt a The Times-ban?
MátéBence írta:Íme egy remek írás a csöppet sem jelentéktelen The Timestól.
Súlyos hiba a migránsok befogadása
Mi több, nem duzzognánk itt már közel 100 éve, hogy ezt megtorolták....[/quot
Ez az írás Szijjártó olvasói levele volt a The Times-ban?
Gejza- Hozzászólások száma : 1136
Jóska.bá írta:Te hoztad az igazolást: a kommunizmusban NEM VOLT ilyen. Szóval, akkor kik keltették az indulatokat ?
Mindig kicsiben kezditek, és rendszerint el is söpör titeket a végén.... Tudod,... pillangó effektus.....doktorKá írta:Jóska.bá írta:
....aztán hatalomra kerültek azok, akik Horthy Miklóstól vezetik le az ország jogfolytonosságát, szupremáciáját, rasszizmusát és antiszemitizmusát....
Kik is voltak ezek ?
Horn ? Medgyessy ? Gyurcsány ? Bajnai ?
Nem, nem ők voltak....
Antall ? igen. Boross ? igen, Orbán ? IGEN !
" Szóval, akkor kik keltették az indulatokat ?" - én hoztam példát, amiben egy zsidó gerjeszt indulatokat. Reméltem, hogy te hozol arra, hogy miért vetemedett olyan bumfordiságra? Ha már kérdezed, azt gondolom, hogy amikor a kommunizmus védőszárnya lehullt a zsidóság feje fölül, némelyik megrettent, és elkezdett szurkálódni, talán mert félt. Na, hozz valamit...
Tudod, a tények nagy barátja vagyok....szóval kérlek hozz valamit, ami kiválthatta Landeszmann rabbi (a Heti Magyarország 1993. február 26-i számában jelent meg) ,és Kornis kirohanásait.
MátéBence írta:Trollirtó írta:MátéBence írta:
Gratulálok.
Felzárkóztál kígyókartácsodhoz.
Éleslövészet fegyvertelen emberekre, nőkre, gyerekekre.
Szuper. Elástad magad.
Igen. És vállalom ezt az amúgy nehéz és népszerűtlen véleményt és annak fontosságát.
Igen. Meg kell védjük a rendet. Meg kell védjük a határainkat. Meg kell védeni Európa határait. És igen, meg kell védjük a törvényességet. Nem lehet elfogadni a káoszt csak azért, mert sokan vannak.
És igen. A LEGVÉGSŐ (!!!!!!!!!!!!!!) soron valóban kiadnám az éles tűzparancsot. Érted?????? Felfogod? Legvégső esetben. Tudod mit jelent ez? Az, hogy előtte sok-sok egyébb eszköz van, amivel rá kell venni őket, hogy tartsák be a törvényeket. Ha nem megy, akkor legvégső soron mehet a tűzparancs.
És mielőtt engem bármivel megvádolnál, jelzem, hogy a nagyon mélyen demokratikus USA-ban a rendőr az első felszólítás után lőhet. Érted? Felfogod, hogy ez mit jelent??
Mégsem mondod rájuk, hogy diktatúra és nem humánus ország.
Első két mondat: rend? Ja. A magyar maffiarend.
Hatvan évvel ezelőtti tűzparancsért (ami vagy volt, vagy nem) éppen ti (külőnösen kígyókartácsod) akartok százéves embert leültetni.
És itt idegen állampolgárokról, nőkről, gyerekekről van szó.
És akkor ez háborús ok!!
Apropos: megszámoltad, hogy csak ma kígyókartácsod hányszor jelentette ki, kérdezés nélkül, hogy ő GYŰLŐL?
A hozzászólást Trollirtó összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-09-10, 16:28-kor.
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Te hoztad....
Te hoztad az igazolást: a kommunizmusban NEM VOLT ilyen. Szóval, akkor kik keltették az indulatokat ?
Mindig kicsiben kezditek, és rendszerint el is söpör titeket a végén.... Tudod,... pillangó effektus.....
Mindig kicsiben kezditek, és rendszerint el is söpör titeket a végén.... Tudod,... pillangó effektus.....
doktorKá írta:Jóska.bá írta:doktorKá írta:én azt értem, hogy kényelmesebb a "jobbos gyűlölködővel" foglakozni, de nem kényelmetlen-e neked Kornis, Lieberman rabbi, stb....
Tudod, gyermekkoromat a boldog tudatlanságban töltöttem Magyarországon, a kommunizmusban nem volt téma, ki zsidó, ki nem. Én, utána sem foglalkoztam volna ezzel....aztán jött rögtön Lieberman, és törtem a fejem, miért bánt ez az ember engem? majd Kornis, és a többiek, és csak jöttek a gyomrosok, szép sorban.
....aztán hatalomra kerültek azok, akik Horthy Miklóstól vezetik le az ország jogfolytonosságát, szupremáciáját, rasszizmusát és antiszemitizmusát....
Kik is voltak ezek ?
Nem, nem ők voltak....
Tudod, a tények nagy barátja vagyok....szóval kérlek hozz valamit, ami kiválthatta Landeszmann rabbi (a Heti Magyarország 1993. február 26-i számában jelent meg) ,és Kornis kirohanásait.
Trollirtó írta:MátéBence írta:Trollirtó írta:
CSAK EGYET nem értesz:
a pokolból menekülő emberek tízezreit senki sem tudja megállítani.
Ezért KEZELNI kell a helyzetet.
NEM kerítéssel. Mert azzal (sem) lehet.
Együtt lehet kitalálni valamit, de a védosztagvezér ezt a szót - együtt - nem ismeri.
A konoksága fogja okozni a vesztét.
Ott tévedsz pajti, hogy eze az emberek MÁR NEM a pokolból menekülnek. Szar az élet a Libanoni, meg aTörök táborokban. Én ezt aláírom. De az már nem a pokol. Ott nincs veszélyben az éltük. Ezek bizony mind gazdasági bevándorlók. És igen. Ezeket nem csak a kerítéssel lehet távol tartani, hanem szervezett, erős határőrséggel és megfelelő tűzparanccsal. Először figyelmeztető lövés a levegőbe. Aztán eléjük. Aztán paprikagáz. Majd gumilövedék. És ha ezek után sem állnak meg lehet kiadni az éles tűzparancsot.
Érsd már meg végre, hogy a törvényeket be kell tartani, azoknak érvényt kell szerezni. Ha ez nem megy, akkor nincs semmi. akkor káosz van. Az pedig senkinek nem jó.
Gratulálok.
Felzárkóztál kígyókartácsodhoz.
Éleslövészet fegyvertelen emberekre, nőkre, gyerekekre.
Szuper. Elástad magad.
Igen. És vállalom ezt az amúgy nehéz és népszerűtlen véleményt és annak fontosságát.
Igen. Meg kell védjük a rendet. Meg kell védjük a határainkat. Meg kell védeni Európa határait. És igen, meg kell védjük a törvényességet. Nem lehet elfogadni a káoszt csak azért, mert sokan vannak.
És igen. A LEGVÉGSŐ (!!!!!!!!!!!!!!) soron valóban kiadnám az éles tűzparancsot. Érted?????? Felfogod? Legvégső esetben. Tudod mit jelent ez? Az, hogy előtte sok-sok egyébb eszköz van, amivel rá kell venni őket, hogy tartsák be a törvényeket. Ha nem megy, akkor legvégső soron mehet a tűzparancs.
És mielőtt engem bármivel megvádolnál, jelzem, hogy a nagyon mélyen demokratikus USA-ban a rendőr az első felszólítás után lőhet. Érted? Felfogod, hogy ez mit jelent??
Mégsem mondod rájuk, hogy diktatúra és nem humánus ország.
Tanuld már meg, hogy a Török, Libanoni, Magyar, miegymás csak angolul meg németül (többek között) kezdődik nagybetűvel.
A magyarban nem.
Örülök, hogy összesen ennyi "érved" van
Amúgy jogos amit írtál.
OK.
Mutasd azt a statisztikát, hogy ezek a menekültek a török, libanoni stb. menekülttáborokból jönnek.
Erős a gyanúm hogy soha nem is voltak ott.
Törökország megtelt. Kicsit több menekülttel, mint Magyarország, úgy 2 millióval...
Másrészt, az Öbölmenti országok végre megnyithatják kapuikat, hittestvéreik előtt. Ők még nem teltek meg.
Döntsd el mit akarsz!
Nem találtam a választ.Gejza írta:Te beszélsz?-nem is olyan régen még tűzparancsot követeltél ugyanezen emberekre.MátéBence írta:DKW írta:
Ritka undorító egy féreg ez az embernek nem nevezhető fehérjehalmaz.
Hozzánk is - nagyapai ágon - néhány tolvaj....
kondor írta:Jóska.bá írta:doktorKá írta:én azt értem, hogy kényelmesebb a "jobbos gyűlölködővel" foglakozni, de nem kényelmetlen-e neked Kornis, Lieberman rabbi, stb....
Tudod, gyermekkoromat a boldog tudatlanságban töltöttem Magyarországon, a kommunizmusban nem volt téma, ki zsidó, ki nem. Én, utána sem foglalkoztam volna ezzel....aztán jött rögtön Lieberman, és törtem a fejem, miért bánt ez az ember engem? majd Kornis, és a többiek, és csak jöttek a gyomrosok, szép sorban.
Kik is voltak ezek ?
Nem, nem ők voltak....
Nem ká,nekünk te vagy kényelmetlen a butaságoddal az állandó gyűlölködéseddel.A folyamatos csúsztatásaiddal.Mert vegyük az egy kislány néptáncos esetét,amit nagy hamarjában ide linkeltél elrettentő pl-ként.Bejött több tízezer menekült,Vannak köztük gazfickók is,nyilván mint ahogy mindenhol ahol ilyen nagy létszámú ember mozog.Még tolvajok is vannak köztük,bizony ám,és legelőbb a sajátjaikat fosztogatják.Mily szörnyű dolog.Tudod a rendőrség jókor jött,és mindjárt hatan.Jó hogy nem történt baj.és a kislány a mamájával helyesen cselekedett.Tanulhatna tőlük ez a sok gyűlölködő rasszista mély magyar.
Tanuld már meg, hogy a Török, Libanoni, Magyar, miegymás csak angolul meg németül (többek között) kezdődik nagybetűvel.
A magyarban nem.
Amúgy jogos amit írtál.
OK.
Mutasd azt a statisztikát, hogy ezek a menekültek a török, libanoni stb. menekülttáborokból jönnek.
Törökország megtelt. Kicsit több menekülttel, mint Magyarország, úgy 2 millióval...
Lehet, de a törököket vigasztalja, hogy a szlovák, osztrák, román menekülteket adott esetben semmiképp nem transzportálnánk hozzájuk, mert ez épp akkora képtelenség lenne, mint ami most itt folyik.
Jóska.bá írta:Ma másodszor védem meg (most a nevét is írom) Orbán Viktort.MátéBence írta:Cikk egy olyan embertől, aki soha életében nem volt fideszes:
Ma vettem utoljára Magyar Narancsot életemben
Hitlerként ábrázolják Orbán Viktort a címlapon.
Az első védésem reggel volt:
vereb "tizedrangú futballistának" nevezte azt, akit én rendszeresen
FutballSámánnak tisztelek.
Pedig a valóságban nem is tizedrangú - egy NEGYED osztályú csapatban focizott,
igaz a rádióban az edzője kezelhetetlennek titulálta. Ahogy most is az.
Ez a második:
NEM, Orbán Viktor (még) NEM Hitler.... Az egy szerves fejlődés eredménye lesz.
Ma még a kitűzött cél az antiszemita, rasszista, szupremáciát hirdető Horthy Miklós,
aki 1920-ban lett kormányzó.
Adolf Hitler (csak) 1933-ban lett kancellár, majd Führer....
Szóval, akárhogyan is számoljuk (4-4 év I. és II. Orbán kormány, 2 év III.Orbán kormány,
még talán van 3 (három !) évünk.....
Mondjuk az igaz, hogy GYORSULÓ VILÁGban élünk.....
Elgondolkodtató levezetés
MátéBence írta:Íme egy remek írás a csöppet sem jelentéktelen The Timestól.
Súlyos hiba a migránsok befogadása
Mi több, nem duzzognánk itt már közel 100 éve, hogy ezt megtorolták....
MátéBence írta:Trollirtó írta:MátéBence írta:
Ott tévedsz pajti, hogy eze az emberek MÁR NEM a pokolból menekülnek. Szar az élet a Libanoni, meg aTörök táborokban. Én ezt aláírom. De az már nem a pokol. Ott nincs veszélyben az éltük. Ezek bizony mind gazdasági bevándorlók. És igen. Ezeket nem csak a kerítéssel lehet távol tartani, hanem szervezett, erős határőrséggel és megfelelő tűzparanccsal. Először figyelmeztető lövés a levegőbe. Aztán eléjük. Aztán paprikagáz. Majd gumilövedék. És ha ezek után sem állnak meg lehet kiadni az éles tűzparancsot.
Érsd már meg végre, hogy a törvényeket be kell tartani, azoknak érvényt kell szerezni. Ha ez nem megy, akkor nincs semmi. akkor káosz van. Az pedig senkinek nem jó.
A magyarban nem.
Amúgy jogos amit írtál.
OK.
És ki tematizálja a közvélekedést?-talán Gyurcsány?MátéBence írta:Jusson! Nagyon igazad van. Sajnos a mostani migráns kérdés mellett semmi más ügy nem megy átGejza írta:Gejza írta:
Trollirtó írta:doktorKá írta:Trollirtó írta:
A későbbieket feltétlenül.
De ezek az emberek MOST és ITT vannak!
Igen, ezért minden segítséget meg kell adni nekik, hogy visszatérhessenek a szíriával szomszédos országokba, és az ottani táborokból keressenek befogadó országokat. Amint pozitív válasz érkezik, AKKOR érdemes indulni. Nem volt ez másképp az '56-os magyarokkal sem.
Valahol errefelé van a megoldás, szerintem is.
De ez a jövő.
Egy csomóan már ITT VANNAK.
Mint írtam, azt a csomót, vissza kell irányítani, a szírián kívüli első biztonságos országba. Errefelé nem érdemes menniük... kultúrális, vallási, nyelvi gyökértelenség vár rájuk, és ez nem jó.
CSAK EGYET nem értesz:
a pokolból menekülő emberek tízezreit senki sem tudja megállítani.
Ezért KEZELNI kell a helyzetet.
NEM kerítéssel. Mert azzal (sem) lehet.
Együtt lehet kitalálni valamit, de a védosztagvezér ezt a szót - együtt - nem ismeri.
A konoksága fogja okozni a vesztét.
A magyarban nem.
Amúgy jogos amit írtál.
Ma másodszor védem meg (most a nevét is írom) Orbán Viktort.MátéBence írta:Cikk egy olyan embertől, aki soha életében nem volt fideszes:
Ma vettem utoljára Magyar Narancsot életemben
Hitlerként ábrázolják Orbán Viktort a címlapon.
Az első védésem reggel volt:
vereb "tizedrangú futballistának" nevezte azt, akit én rendszeresen
FutballSámánnak tisztelek.
Pedig a valóságban nem is tizedrangú - egy NEGYED osztályú csapatban focizott,
igaz a rádióban az edzője kezelhetetlennek titulálta. Ahogy most is az.
Ez a második:
NEM, Orbán Viktor (még) NEM Hitler.... Az egy szerves fejlődés eredménye lesz.
Ma még a kitűzött cél az antiszemita, rasszista, szupremáciát hirdető Horthy Miklós,
aki 1920-ban lett kormányzó.
Adolf Hitler (csak) 1933-ban lett kancellár, majd Führer....
Szóval, akárhogyan is számoljuk (4-4 év I. és II. Orbán kormány, 2 év III.Orbán kormány,
még talán van 3 (három !) évünk.....
Mondjuk az igaz, hogy GYORSULÓ VILÁGban élünk.....
9 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
9 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.