Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+6
kondor
Jóska.bá
DKW
Gejza
Trollirtó
MátéBence
10 posters
15 / 40 oldal
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Koncsita írta:doktorKá írta:Ez a menekültügy nem jött jókor, de ami tény, az ellenzék még mélyebbre sűllyed, Orbán pedig európai dimenzióban is erősödik.
Aztán ha elcsitul, mi maradunk munkaerő nélkül, kerítésekkel.
Ezt a munkaerő dolgot fejtsd ki kérlek, nem értem.
doktorKá- Hozzászólások száma : 2323
doktorKá írta:Ez a menekültügy nem jött jókor, de ami tény, az ellenzék még mélyebbre sűllyed, Orbán pedig európai dimenzióban is erősödik.
Aztán ha elcsitul, mi maradunk munkaerő nélkül, kerítésekkel.
Vendég- Vendég
Ez a menekültügy nem jött jókor, de ami tény, az ellenzék még mélyebbre sűllyed, Orbán pedig európai dimenzióban is erősödik.
Turidani
Úgy sajnálom, hogy turidanit kicsit kirakták az index-ről, nagyon fog ott hiányozni.
De nagyon nem szomorodott el, elővette a másik nick-jét, hiszen ő nem provokál több nick néven, csak egyet használ.
Nincs kettős mércéje, nem álszent, nem sumák.
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=136825884&t=9230491
De nagyon nem szomorodott el, elővette a másik nick-jét, hiszen ő nem provokál több nick néven, csak egyet használ.
Nincs kettős mércéje, nem álszent, nem sumák.
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=136825884&t=9230491
Vendég- Vendég
888-ról
doktorKá írta:"A németek szerint Orbánnak igaza van – gyorsan törölték a szavazást
Danke Herr Orban – Így látják a németek Orbán cikkét
A németek szerint Orbánnak igaza van
Egy Németországban elvégzett televíziós közönségszavazás résztvevőinek túlnyomó többsége szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek igaza van abban, hogy a menekültválság első sorban német probléma. Miután kiderült, hogy a németek is egyetértenek a magyar kormányfővel, gyorsan törölték a szavazás eredményét."
A németeknek ezúttal is egészséges gondolkodása van....vajon, meddig tűrik Merkel nemzetpusztítását?
Merkel otthon is veszít
888.hu
2015. szeptember 24. 21:01
BERLIN, 20:50
Egy friss német felmérés szerint alaposan romlott a német kancellár, Angela Merkel megítélése. Nemcsak Magyarországon, hanem Németországban is. A menekültkérdés ugyanis megosztja a németeket.
Annak ellenére, hogy Merkel szívén viseli a menekültek sorsát, ez egyre komolyabb ellenállásba ütközik a német társadalomban. A lakosság úgy érzi az ország már túlterhelt, és nem tud több bevándorlót fogadni. A kancellár még saját politikai oldaláról is kritikákat kap, legfőképpen a bajor CSU részéről. Ennek egyik nyilvános jele volt az, hogy a bajor miniszterelnök tárgyalásra hívta Orbán Viktort.
A németek nem kérnek a bevándorlásból
A friss felmérés szerint minden második német nem ért egyet Merkel bevándorláspolitikájával.
A közvélemény-kutatás alapján a válaszadók mindössze 41 százaléka értett egyet azzal a kérdéssel, hogy helyesli-e a kancellár intézkedéseit, 48 százaléka pedig nem ért egyet Merkel jelenlegi politikájával, 11 százalék pedig tartózkodott.
Magas Orbán támogatottsága!
Minden harmadik német úgy gondolja, hogy a magyar miniszterelnök indokolt lépéseket tett a bevándorláskérdés megoldása, és az unió határok védelme érdekében.
A kutatás szerint a kelet-németek 44 százaléka támogatja a magyar példát, míg a nyugatiaknak a 30 százaléka.
Kritikusabbak a kelet-németek Merkellel
Angela Merkel menekültpolitikáját a volt NDK területén a válaszadók 56 százaléka utasítja el, míg a nyugat-németek esetében ez a szám 46 százalék, de mindössze 44 százalék támogatja. Utóbbi szám a kelet-németek esetében 31 százalék.
(huffingtonpost.com)
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
doktorKá írta:MátéBence írta:doktorKá írta:
Dehogy, sőt! Én azzal kezdtem azt a hozzászólásom, hogy megértem az illetőt. Épp annak tudatában, hogy mi motiválja. nyilván, ha egy zsidó kampányol a sertéshúsok ellen, vagy egy indiai terjeszti, hogy márpedig a marhahús káros, akkor én tisztelettel megértem a motivációját, legfeljebb nem érdekel. Mint ezúttal.
Szevasz Doki!
Köszönöm, hogy a kényszerű távollétemben tartottad a frontot és helyretetted a "tévedő", hülyeséget beszélő kollégákat
Big Thx
Kíváncsi leszek, mikor ébrednek fel...a tegnapi "parázs vitának" beharangozott liberális dzsembori egy békés beszélgetés lett....Mert már a vezető liberálisok is kihátrálnak a migránsok tömeges befogadása témából.
Én az előző napo session-ön voltam a Terror Házában. Szegény Mesterházy igencsak idegen pályán játszott. De ott is elismételte azt, ami miatt ma a DK és személyesen Gréczy Zsolt őrjöngött:
index.hu/belfold/2015/09/25/egymasnak_esett_az_mszp_es_a_dk_menekultugyben
DK rendesen egyedül maradt
"A németek szerint Orbánnak igaza van – gyorsan törölték a szavazást
Egy Németországban elvégzett televíziós közönségszavazás résztvevőinek túlnyomó többsége szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek igaza van abban, hogy a menekültválság első sorban német probléma. Miután kiderült, hogy a németek is egyetértenek a magyar kormányfővel, gyorsan törölték a szavazás eredményét."
A németeknek ezúttal is egészséges gondolkodása van....vajon, meddig tűrik Merkel nemzetpusztítását?
MátéBence írta:doktorKá írta:
Dehogy, sőt! Én azzal kezdtem azt a hozzászólásom, hogy megértem az illetőt. Épp annak tudatában, hogy mi motiválja. nyilván, ha egy zsidó kampányol a sertéshúsok ellen, vagy egy indiai terjeszti, hogy márpedig a marhahús káros, akkor én tisztelettel megértem a motivációját, legfeljebb nem érdekel. Mint ezúttal.
Szevasz Doki!
Köszönöm, hogy a kényszerű távollétemben tartottad a frontot és helyretetted a "tévedő", hülyeséget beszélő kollégákat
Big Thx
Kíváncsi leszek, mikor ébrednek fel...a tegnapi "parázs vitának" beharangozott liberális dzsembori egy békés beszélgetés lett....Mert már a vezető liberálisok is kihátrálnak a migránsok tömeges befogadása témából.
doktorKá írta:
Szevasz Doki!
Big Thx
Trollirtó írta:doktorKá írta:Trollirtó írta:
Bayer Zsoca mai remeke :)
HÍREK 18.
„Szijjártó a francia miniszterelnök és az olasz elnök rágalmait is a helyére teszi
Csak most múlt dél, de már Manuel Valls és Giorgio Napolitano is kukoricán térdepel. Tök mindegy, hogy mit mondtak, de <<állításaikat visszautasítjuk és kikérjük magunknak.>>” (444.hu)
Nem, egyáltalán nem mindegy, hogy mit mondanak. Soha nem is volt mindegy. Ezt csak a 444 híreket gyártó szardarabjai mondják, hogy hangulatot keltsenek. Például szerintük, amikor a fasz osztrák kancellár lenácizza az országot, nekünk akkor is illedelmesen kussolnunk kellene. És úgy általában is kussolnunk kellene.
Eszembe jut mostanában a régi vicc:
A székely megveszi fiának az első bicskát, amikor a fiú betölti a 14. életévét. A gyerek másnap lelkendezve jön haza az iskolából, és mutatja az apjának:
-Nézze édesapám, milyen szép órára cseréltem a bicskát!
A székely lever egy irgalmatlan frászt a gyereknek.
-Ezt most miért kaptam, édesapám?
-Gyerek! Ha holnap valaki azt mondja neked, hogy a kurva anyádat, mit fogsz neki válaszolni? Azt, hogy jé, már fél hat?
Na így. Szokjátok ti is, rohadékok, hogy ezeknek az időknek vége.
„Szijjártó a francia miniszterelnök és az olasz elnök rágalmait is a helyére teszi
Csak most múlt dél, de már Manuel Valls és Giorgio Napolitano is kukoricán térdepel. Tök mindegy, hogy mit mondtak, de <<állításaikat visszautasítjuk és kikérjük magunknak.>>” (444.hu)
Nem, egyáltalán nem mindegy, hogy mit mondanak. Soha nem is volt mindegy. Ezt csak a 444 híreket gyártó szardarabjai mondják, hogy hangulatot keltsenek. Például szerintük, amikor a fasz osztrák kancellár lenácizza az országot, nekünk akkor is illedelmesen kussolnunk kellene. És úgy általában is kussolnunk kellene.
Eszembe jut mostanában a régi vicc:
A székely megveszi fiának az első bicskát, amikor a fiú betölti a 14. életévét. A gyerek másnap lelkendezve jön haza az iskolából, és mutatja az apjának:
-Nézze édesapám, milyen szép órára cseréltem a bicskát!
A székely lever egy irgalmatlan frászt a gyereknek.
-Ezt most miért kaptam, édesapám?
-Gyerek! Ha holnap valaki azt mondja neked, hogy a kurva anyádat, mit fogsz neki válaszolni? Azt, hogy jé, már fél hat?
Na így. Szokjátok ti is, rohadékok, hogy ezeknek az időknek vége.
Ki a fasza gyerek..
Trolli, Koncsi, Jóska bá, Géza, Sanya Te tudod
Szevasztok!
Lejárt a penitencia ideje, kipihenten visszatértem
[quote="doktorKá"][quote="Trollirtó"][quote="doktorKá"]
Nincs már homogén nemzet, régóta.
A magyar sem az.
És valóban nem bonyolult.
Faji és nemi identitással bárkit megtámadtok - mintha bármelyik
is nem lenne szigorúan magánügy.
Aki ezt "közüggyé" teszi, az az, akit úgy nevezünk, ahogy titeket nevezni szoktunk...
Nincs már homogén nemzet, régóta.
A magyar sem az.
És valóban nem bonyolult.
Faji és nemi identitással bárkit megtámadtok - mintha bármelyik
is nem lenne szigorúan magánügy.
Aki ezt "közüggyé" teszi, az az, akit úgy nevezünk, ahogy titeket nevezni szoktunk...
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Trollirtó írta:Nincs köze.doktorKá írta:Trollirtó írta:
Észrevettem, hogy a svédségét és a nemi identitását hoztad elő.
Kapásból, elsőként.
A "családközpontúság" a védosztag találmánya, mégpedig adózási-támogatási szempontból.
A magyar embernek (is) mindig is a családja volt a legfontosabb.
És ma már, amikor a gyerekek 40%-a élettársakból álló CSALÁDBA születik,
ennek a baromságnak az alaptörvényes megfogalmazásával én sem értek egyet.
Visszatérve: a magyar menekültkérdésről alkotott véleménynek SEMMI köze a
családközpontúsághoz és nemi identitáshoz.
Szerintem van köze. Kicsinyes önérdek.
Ugyanazt mondja, amit a civilizált Nyugaton sokan
mások, nem csak művészek, hanem politikusok is, a legmagasabb szinten.
Csak ti próbáljátok a kedvenc témáitokkal kapcsolatba hozni - amik miatt
azon a néven nevezünk benneteket, amik vagytok.
PEDIG ez nem bonyolult. Aki része egy homogén nemzetnek, és ebben hisz, az támogatja amit mi csinálunk. A többiek meg nem.
Koncsita írta:doktorKá írta:Koncsita írta:
Itt van szépen leírva, hogy miért KELLETT KIFORGATNI a szokásos szemét fidesz stílusban a szavait:
A főként Putyin-ellenes aktivizmusáról ismert Gessen többek között arról beszélt, hogy a szólásszabadságot üldöző magyar kormánynak semmi keresnivalója egy svéd könyvkiállításon, és hogy kétségbeejtőnek tartja, hogy a magyar kormány képviselőivel kell osztoznia a színpadon.
Másrészt, ha nem gond, számomra egy huszadik senki. Azt mond, amit akar.
Akkor meg pláne nem kell hazugságot terjeszteni róla. Habár fidesznél nehéz megállni.
?? MI A HAZUGSÁG?
doktorKá írta:Koncsita írta:turidani írta:http://badog.blogstar.hu/2015/09/25/hirek-17-/21160/
Itt van szépen leírva, hogy miért KELLETT KIFORGATNI a szokásos szemét fidesz stílusban a szavait:
A főként Putyin-ellenes aktivizmusáról ismert Gessen többek között arról beszélt, hogy a szólásszabadságot üldöző magyar kormánynak semmi keresnivalója egy svéd könyvkiállításon, és hogy kétségbeejtőnek tartja, hogy a magyar kormány képviselőivel kell osztoznia a színpadon.
Akkor meg pláne nem kell hazugságot terjeszteni róla. Habár fidesznél nehéz megállni.
Vendég- Vendég
Nincs köze.doktorKá írta:Trollirtó írta:doktorKá írta:
Értem is, meg nem is érdekel. Próbáld észrevenni, hogy én arról írtam, hogy miért csodálkoznék, ha egy "nem svéd" svédországban érzékeny a magyar migránspolitikára, és miért ne utálna minket, akik a családközpontúságot valljuk?
Kapásból, elsőként.
A "családközpontúság" a védosztag találmánya, mégpedig adózási-támogatási szempontból.
Ugyanazt mondja, amit a civilizált Nyugaton sokan
mások, nem csak művészek, hanem politikusok is, a legmagasabb szinten.
Csak ti próbáljátok a kedvenc témáitokkal kapcsolatba hozni - amik miatt
azon a néven nevezünk benneteket, amik vagytok.
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Koncsita írta:turidani írta:http://badog.blogstar.hu/2015/09/25/hirek-17-/21160/
Trollirtó írta:doktorKá írta:Trollirtó írta:
Szuper!
Szépen hozod az alapvető jellemzőiteket.
A kérdés kezeléséhez kapásból és először két dolgot veszel elő:
faji és szexuális identitás.
Aztán szépen kijelented, hogy ezek tulajdonképpen nem is érdekelnek téged.
Érted már, hogy miért nevezünk néha azon a néven benneteket,
amik valójában és ténylegesen vagytok?
Értem is, meg nem is érdekel. Próbáld észrevenni, hogy én arról írtam, hogy miért csodálkoznék, ha egy "nem svéd" svédországban érzékeny a magyar migránspolitikára, és miért ne utálna minket, akik a családközpontúságot valljuk?
Kapásból, elsőként.
turidani írta:http://badog.blogstar.hu/2015/09/25/hirek-17-/21160/
Vendég- Vendég
turidani- Hozzászólások száma : 991
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
15 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.