Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+6
kondor
Jóska.bá
DKW
Gejza
Trollirtó
MátéBence
10 posters
27 / 40 oldal
27 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Igaz.
Koncsita írta:És bizony amíg lehetőségem lesz rá, én bizony mondani és mondani fogom a tényeket, akármennyire is unalmas, akármennyire is nem tudsz velük szembenézni. Így fog ez menni még jó sokáig.
Mi meg fogjuk nyerni a választásokat. És értjük, hogy miért nyerünk.
Ti meg vesztesek maradtok és még csak érteni sem fogjátok, hogy miért vagytok vesztesek. Ez a fontos különbség.
A FONTOS KÜLÖNBSÉG tényleg itt van, figyeljetek.
Másként adja elő, másképp reprezentálja a valós tényeket MB, a valós célokat, megtévesztve ezzel, akiket tud.
Ezért tud nyerni a Fidesz, mert erre játszik. És nem azért, mert a tényekről van szó, meg az igazságról - hiszen azt ITT IS tagadja hősünk.
És annyira beleéli magát, hogy tényleg elhiszi, ez az igazság, vagy hinni is akarja, ha a fene fenét eszik, akkor is.
Ilyen elvakultakkal könnyű nyerni, dobnak valamit, mint a kutyának és lelkesen ugrik, még a farkát is csóválja hozzá.
Tulajdonképpen nem fogja fel, hogy mitől "nyertes", azt sem, hogy ez az országnak nem jó-e vagy nem.
Távirányítású droid.
És hányszor megírtam, hogy az "értelem-vezéreltek" kisebbsége
SOHASEM győzhet az "érzelem-vezérelt" többség ellenében,
ha nem tanulja meg, hogy
érzelmi töltettel kombinálja az értelmi ráhatásokat !
És a jobboldal (meg a szélsőbal) mindig jobb volt és jobb lesz
az érzelmi politizálásban, mint a liberális demokraták !!!
"Ucsitszjá, Ucsitszjá, Ucsitszjá !" - V.I. Uljanov.
Tanulni, tanulni tanulni - még tőlük is van mit.
Ezért kell őket meghallgatni - hogy tudjuk, mi hat rájuk ?
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
"Nekem ezek után te soha, de soha ne papoljál semmiféle demokráciáról és jogállamiságról, mert hiteltelen vagy."
Mik ki nem derülnek a demokratákról, ha némileg felizgatják magukat. A másik kussoljon. Máris oda az elveknek.
Addig hiteles valaki, amíg meg nem bukik valamiben, úgy hogy ez eléggé relatív.
Ezt Orbán is alkalmazta, ne kritizálja őket az ...., hanem nézzen magába.
Nem az,hogy ezt tényleg elcsesztük - de ti is, az már nem "polgári".
Mik ki nem derülnek a demokratákról, ha némileg felizgatják magukat. A másik kussoljon. Máris oda az elveknek.
Addig hiteles valaki, amíg meg nem bukik valamiben, úgy hogy ez eléggé relatív.
Ezt Orbán is alkalmazta, ne kritizálja őket az ...., hanem nézzen magába.
Nem az,hogy ezt tényleg elcsesztük - de ti is, az már nem "polgári".
Vendég- Vendég
És bizony amíg lehetőségem lesz rá, én bizony mondani és mondani fogom a tényeket, akármennyire is unalmas, akármennyire is nem tudsz velük szembenézni. Így fog ez menni még jó sokáig.
Ti meg vesztesek maradtok és még csak érteni sem fogjátok, hogy miért vagytok vesztesek. Ez a fontos különbség.
Másként adja elő, másképp reprezentálja a valós tényeket MB, a valós célokat, megtévesztve ezzel, akiket tud.
Ezért tud nyerni a Fidesz, mert erre játszik. És nem azért, mert a tényekről van szó, meg az igazságról - hiszen azt ITT IS tagadja hősünk.
És annyira beleéli magát, hogy tényleg elhiszi, ez az igazság, vagy hinni is akarja, ha a fene fenét eszik, akkor is.
Ilyen elvakultakkal könnyű nyerni, dobnak valamit, mint a kutyának és lelkesen ugrik, még a farkát is csóválja hozzá.
Tulajdonképpen nem fogja fel, hogy mitől "nyertes", azt sem, hogy ez az országnak jó-e vagy nem.
Tulajdonképpen nem fogja fel, hogy mitől "nyertes", azt sem, hogy ez az országnak jó-e vagy nem.
A hozzászólást Koncsita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-09-22, 13:32-kor.
Vendég- Vendég
Koncsita írta:Mert miután kiderült, hogy reggel-délben-este hazudozva nyert, azután ott tart mai napig a baloldal, ahol tart
Itt az igazság
Orbán nem fogja soha bevallani, hogy hazudott, tehát az Eredményjelző ilyenfajta változására hiába várunk.
A baloldal meg nem emiatt tart ott, ahol, hanem azért mert nem egységes.
Gyurcsány sem vallotta be, hanem lebukott. És ami a legroszabb, hogy utána is hazudozott tovább. DE mint már ezerszer elmondtam. Nem az a bűn, hogy hazudnak. Ez a politika természete valahol. A bűn az, amikor tudatosan és szándékosan, az ország érdekei elé a saját rövid távú politikai érdekét helyezi úgy, hogy az közben az ország számára egyértelműen káros.
Gyurcsány ezt a bűnt elkövette és ez soha meg nem bocsájtható neki.
Orbán ezt a bűnt soha nem követte el.
Ennyi.
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Szóval, aki Rááá függeszti a tekintetét és a szavazatát, az jóóóó magyar ember, a többi takony ? Hümmm...
turidani írta:Jóska.bá írta:turidani írta:Azért határon túl is kötelez a ballib lét:
"Parászka Boróka:
A romániai magyar kisebbségi közösség tagjaként kijelentem, hogy nem lépem át Magyarország határát mindaddig, amíg azt az Európai Unión belül határfallal barikádozzák el. Elítélem a magyar kormány menekült-ellenes politikáját, amely egyszersmind kisebbségellenes politika is. Szeretném kifejezni mély szolidaritásomat mindazokkal, akik most Magyarország határainál szenvednek."
Ilyen az, mikor egy utolsó senkiházi pár szóban is képes gusztustalanabb tettet végrehajtani, mint mondjuk ez a szerencsétlen László Petra azzal az elcseszett rugdalózásával.
(Amit én a magam részéről továbbra sem mentegetek.)
Bezzeg a szavazatuk jól jött a választásokon... Most meg senkiháziak. Remélem olvasnak odaát is titeket.
Elég álságos, és erőltetett a szöveged. Nyilván mint ahogy itthon, úgy a határontúli magyarok körei sem mentesek az ilyen taknyoktól. Ettől függetlenül az ilyen Parászka féle undormányok nálam semmilyen szinten nem képviselik, vagy reprezentálják a határon túli magyarok véleményét, csak azt a pár selejtet, akiktől itthon is a hányinger kerülgeti az embert.
Ismerve az illető tetű munkásságát, inkább csodálattal adózom a kinti magyaroknak, hogy ilyen türelmesen megtűrik abban a bizonyos szerkesztőségben. Ők tudják, ebbe én nem szólok bele.
Egyébként én is remélem, hogy olvassák a kinti magyarok.
Mert miután kiderült, hogy reggel-délben-este hazudozva nyert, azután ott tart mai napig a baloldal, ahol tart
Itt az igazság
Orbán nem fogja soha bevallani, hogy hazudott, tehát az Eredményjelző ilyenfajta változására hiába várunk.
A baloldal meg nem emiatt tart ott, ahol, hanem azért mert nem egységes, meg azért, mert használható ötlete nem túl sok van, ami van, az meg nem kap elég hírverést.
Itt az igazság
A baloldal meg nem emiatt tart ott, ahol, hanem azért mert nem egységes, meg azért, mert használható ötlete nem túl sok van, ami van, az meg nem kap elég hírverést.
A hozzászólást Koncsita összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-09-22, 14:01-kor.
Vendég- Vendég
Dani, a te modorod is folyamatosan romlik. Itt nem tetüzzük a TAGOKAT ! Politikust lehet.
turidani írta:Jóska.bá írta:turidani írta:Azért határon túl is kötelez a ballib lét:
"Parászka Boróka:
A romániai magyar kisebbségi közösség tagjaként kijelentem, hogy nem lépem át Magyarország határát mindaddig, amíg azt az Európai Unión belül határfallal barikádozzák el. Elítélem a magyar kormány menekült-ellenes politikáját, amely egyszersmind kisebbségellenes politika is. Szeretném kifejezni mély szolidaritásomat mindazokkal, akik most Magyarország határainál szenvednek."
Ilyen az, mikor egy utolsó senkiházi pár szóban is képes gusztustalanabb tettet végrehajtani, mint mondjuk ez a szerencsétlen László Petra azzal az elcseszett rugdalózásával.
Bezzeg a szavazatuk jól jött a választásokon... Most meg senkiháziak. Remélem olvasnak odaát is titeket.
Elég álságos, és erőltetett a szöveged. Nyilván mint ahogy itthon, úgy a határontúli magyarok körei sem mentesek az ilyen taknyoktól. Ettől függetlenül az ilyen Parászka féle undormányok nálam semmilyen szinten nem képviselik, vagy reprezentálják a határon túli magyarok véleményét, csak azt a pár selejtet, akiktől itthon is a hányinger kerülgeti az embert.
Ismerve az illető tetű munkásságát, inkább csodálattal adózom a kinti magyaroknak, hogy ilyen türelmesen megtűrik abban a bizonyos szerkesztőségben. Ők tudják, ebbe én nem szólok bele.
Koncsita írta:"De végső soron az eredményjelző igazságot tesz."
:-)))))))))
Osztán mitől mutatná az igazságot az Eredményjelző? xDDDDDDDD
Mikor Gyurcsány reggel-délben-este hazudva nyert, az volt az Igazság? :-DDD
Naiv gyermek.
Mert miután kiderült, hogy reggel-délben-este hazudozva nyert, azután ott tart mai napig a baloldal, ahol tart
Itt az igazság
Trollirtó írta:Koncsita írta:Trollirtó írta:
Azt mondom, hogy kiforgatsz.
Azt mondod, de nem is.
Mondjam, hogy debizony igen?
Veled csak így lehetne beszélni.
Nem teszem.
Végtelenül unalmas vagy.
Ezt az eljárást gyakran alkalmazza. Amit te mondasz, azt nem érti, nem akarja érteni, szembeállítja valami mással, mintha gyakorlatilag különbség lenne, holott nincs.
Csak mondja-mondja ugyanazt ezerszer.
Tántoríthatatlanul, semmilyen TÉNY által
nem zavartatva.
Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy egy asztalnál
ülve el lehetne beszélgetni vele.
Normális embernek legalábbis:)
És bizony amíg lehetőségem lesz rá, én bizony mondani és mondani fogom a tényeket, akármennyire is unalmas, akármennyire is nem tudsz velük szembenézni. Így fog ez menni még jó sokáig.
"De végső soron az eredményjelző igazságot tesz."
Naiv gyermek.
Naiv gyermek.
Vendég- Vendég
Morfondír
Koncsita írta:turidani írta:MátéBence írta:Hogy vagytok?
Szerintem demokratáék kellemetlen két és fél évnek néznek elébe, de persze amíg a bíró nem fújja le a meccset, hajtani kell.
Apropó, arról ne feledkezzünk meg, hogy itt jó páran 2016-ra csődöt jósoltak, továbbá előrehozott választást.
Arra jó esély lett volna, ha nem jönnek a menekültek, és a brókermilliárdokkal kell elszámolni, meg a maffia lopásaival.
Az jutott eszembe, hogy HA a Rogán által preferált off-shore cégek
50 000 000 000 Ft-ot zsebelhettek be a letelepedési kötvényekből,
AKKOR futhatta e ebből a pénzből "menekülteket" felbérelni, hogy
elterelhessék a figyelmet a
Quaestor-Quiktor, a BudaCash, a Hungária és a Kun-Mediátor ügyekről ?
A hozzászólást Jóska.bá összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-09-22, 13:05-kor.
Jóska.bá írta:MátéBence írta:Jóska.bá írta:
Hát. Akkor szevaztok egy időre
A tények attól még tények maradnak
Sajnos a véleményem akármilyen karcos is tartanom kell. Jottányit sem tudok belőle engedni, mert igaz. Nagyon sajnálom
Koncsita írta:Trollirtó írta:
Azt mondod, de nem is.
Nem teszem.
Végtelenül unalmas vagy.
Ezt az eljárást gyakran alkalmazza. Amit te mondasz, azt nem érti, nem akarja érteni, szembeállítja valami mással, mintha gyakorlatilag különbség lenne, holott nincs.
Csak mondja-mondja ugyanazt ezerszer.
Tántoríthatatlanul, semmilyen TÉNY által
nem zavartatva.
Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy egy asztalnál
ülve el lehetne beszélgetni vele.
Normális embernek legalábbis:)
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
turidani
Hozzászólások száma: 850
Csodálattal adózok ennek a stílusnak, még azt keresem, ki is kényszerítette rá ezt az illetőt itt, mivel arra szokott hivatkozni, ha elengedi magát.
turidani
Hozzászólások száma: 850
Csodálattal adózok ennek a stílusnak, még azt keresem, ki is kényszerítette rá ezt az illetőt itt, mivel arra szokott hivatkozni, ha elengedi magát.
Vendég- Vendég
Koncsita írta:Trollirtó írta:
Azt mondod, de nem is.
Nem teszem.
Végtelenül unalmas vagy.
Pont az ellenkezője igaz ennek. Én 100% értem amiről ti írtok. Csak hazudoztok és csúsztattok. Jelen esetben összekeveritek a dolgokat, az okot és az okozatot. Mihelyt megértenétek a tényt, amivel szembesítelek, onnan kezdve nem lenne nehéz közös nevezőre jutni. De ti nem ezt akarjátok, hanem csak az Orbánt szapulni mindenféle hazug indokkal.
De végső soron az eredményjelző igazságot tesz. Búcsút inthettek 2018-nak is
A keresztényi szeretet pedig azóta kötelességünk, amióta a római keresztény I. István felnégyeltette a bizánci keresztény Koppányt....
MátéBence írta:
Érted? Amióta EU-s tagok ez a kötelezettségük. Nem kellett ezen semmit sem élesíteni!
Amit te Orbán genyaságának tartasz, az nem más, mint a magyar és EU-s törvények betartása és betartatása.
És te ezért ekézed Orbánt. Nekem ezek után te soha, de soha ne papoljál semmiféle demokráciáról és jogállamiságról, mert hiteltelen vagy.
További kellemest
turidani- Hozzászólások száma : 991
Itt egy másik idézet tőled, közben találtam:
MátéBence írta:Jóska.bá írta:MátéBence írta:
Te mint gerinctelen mocsok alak, ...
Undorító szar alak vagy. Ez az igazság.
Üsd az idiótáját Megérdemli
Trollirtó írta:MátéBence írta:Trollirtó írta:
Azt mondod, de nem is.
Nem teszem.
Végtelenül unalmas vagy.
Igen. Nagyon unalmas dolog, ugyan azt a tényt megpróbálni valakinek a tudatáig eljuttatni, aki nem akar ezzel szembenézni. Elhiszem, hogy unalmas. Osztom.
De senki kedvéért nem fogok itt hazudni. Ezt meghagyom másoknak.
Azt mondod, de nem is.
Nem teszem.
Végtelenül unalmas vagy.
Vendég- Vendég
Jóska.bá írta:MátéBence írta:
Üsd az idiótáját Megérdemli
MátéBence írta:Trollirtó írta:MátéBence írta:
Nem kiforgatok Trolli, hanem fáradhatatlanul szembesítelek a TÉNNYEL, amivel nem vagy hajlandó szembenézni.
Mikor vagy hajlandó felfogni a horvátok EU-s kötelezettségvállalását? Mikor vagy hajlandó azt kommentálni, hogy ők nem tartják be? Mesélj már nekem erről, annyira érdekelne, hogy vajon te mit szólsz ehhez?
Azt mondod, de nem is.
Nem teszem.
Végtelenül unalmas vagy.
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
No, leírtad az esszenciádat.
Mantra, mantra, mantra - ma húszezredszer.
VÉGTELENÜL agyatlan és unalmas szöveg.
Azt prezentáltad, amit az előbb összefoglaltam: a "kötelezettségteljesítés" mantrájával
takarózva ignoráltok MINDENT, süketen és vakon eltiportok, szétzúztok MINDENT
és MINDENKIT a szavazatszerzés és hatalommegtartás érdekében.
Te megint bebizonyítottad a vesztes korlátoltságodat.
Nem vagy képes szembenézni a ténnyel és érvekkel Ignorálod a TÉNYT. És ahelyett, hogy szembezénél vele, jössz a mantrázós szövegeddel. Holott amit próbálok veled megértetni, a kötelezettségvállalást, arra nem tudsz semmit mondani. Érted? Arra nem tudtál eddig egy büdös mondatot sem mondani.
Csak hogy értsd! Senki, de senki nem mondja, hogy a magyar kerítésnek nincsen hatása a migránsok útvonalára. Persze hogy van. A migránsok mindig a kisebb ellenállás irányába haladnak. Arra, amerre NEM TARJÁK BE A TÖRVÉNYEKET ÉS KÖTELEZETSÉGEKET.
Ha a többi ország is betartaná, akkor nem lenne semmi gond, mert akkor a migránsok szimplán nem jönnének, mert tudnák, hogy nincs esélyük bejutni.
Ahogy mondtam.
Takarózás a "kötelezettségteljesítés" bűvszavával.
Az összes ocsmány, embertelen, agyatlan, erőszakos, durva és a
sokkal jobb megoldásoknál SOKKAL drágább intézkedések
"igazolása".
A te teljes támogatásoddal.
Akkor mégegyszer. Ez nem takarózás. Ez a tényekhez való ragaszkodás. Azokhoz a tényekhez, amikkel NEM TUDSZ SZEMBENÉZNI.
Az, hogy te minek minősíted a kormány lépéseit az engem hidegen hagy. A tények azt mutatják, hogy működnek. És igen, ezért én támogatom őket. És támogatom a kerítés további építését, ha a környező országok nem hajlandóak betartani a törvényeket és EU-s kötelezettségeket.
Jóska.bá írta:turidani írta:Azért határon túl is kötelez a ballib lét:
"Parászka Boróka:
turidani- Hozzászólások száma : 991
Off
A helyzet az koncsika, hogy te vagy az aki képtelen a valósággal szembe nézni és még akkor is hátrálsz, terelsz, koncsitázol és hazudozol, amikor már nincs hova hátráljál és már a falban vagy
Azt állította, hogy én, mint ellenzék kisebbségben vagyok, még felmérésekre is hivatkozott ma. Amik megcáfolták.
Saját magától, saját magából kiírta, hogyan szabadultunk meg a menekültek fogadásától, közben arról papol, hogy teljesítjük a kötelezettségeinket ...
Ez csak két mai példa, de egyébként mindenki tudja itt, hogy ezeket a paneleket hogyan kell értelmezni.
Mind ezek off - flood - troll dolgok, amivel feleslegesen terheli, szétveri a fórumot, nem az információk egyeztetése, hanem egyszerűen tagadja őket, mert teljesen elfogult fidesz fan.
Állításaival ellentétben, a tényekre csak időnként talál rá. Talán akkor, ha kevesebb az indulat a fejében.
A helyzet az koncsika, hogy te vagy az aki képtelen a valósággal szembe nézni és még akkor is hátrálsz, terelsz, koncsitázol és hazudozol, amikor már nincs hova hátráljál és már a falban vagy
Azt állította, hogy én, mint ellenzék kisebbségben vagyok, még felmérésekre is hivatkozott ma. Amik megcáfolták.
Saját magától, saját magából kiírta, hogyan szabadultunk meg a menekültek fogadásától, közben arról papol, hogy teljesítjük a kötelezettségeinket ...
Ez csak két mai példa, de egyébként mindenki tudja itt, hogy ezeket a paneleket hogyan kell értelmezni.
Mind ezek off - flood - troll dolgok, amivel feleslegesen terheli, szétveri a fórumot, nem az információk egyeztetése, hanem egyszerűen tagadja őket, mert teljesen elfogult fidesz fan.
Állításaival ellentétben, a tényekre csak időnként talál rá. Talán akkor, ha kevesebb az indulat a fejében.
Vendég- Vendég
27 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
27 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.