Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+6
kondor
Jóska.bá
DKW
Gejza
Trollirtó
MátéBence
10 posters
28 / 40 oldal
28 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Bence, romlik a modorod - 3 nap gykorlásra alkalmas időt kapsz a társalgási stílusod javítására.
MátéBence írta:
Üsd az idiótáját Megérdemli
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Jóska.bá írta:MátéBence írta:kondor írta:
Már 2016 van?Milyen naptárt nézel.Szerintem egy pöttyet el vagy tévedve.Szavaiddal élve.hehehehehehe
Te tényleg nem emlékszel arra, hogy 2010 óta ti folyamatosan csőddel riogattatok?
Ennyire zokni a memóriád?
Nekem elég ha a tényeket rögzítjük.
Magyarország 2010-óta SOSEM volt csődben.
Ellenben kikerültünk abból a túlzott deficit eljárásból, amibe TI vittétek bele az országot.
A hiány stabilan 3% alatt van, az alapkamat meg rekord alacsony. Miközben az ország finanszírozási költsége rekord alacsony.
Ezek a tények. Aztán ezen felül te azt költesz Jóskám, amit csak akarsz.
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
MátéBence írta:Trollirtó írta:MátéBence írta:
Te tényleg adod a hülyét????????????????
Mi köze van Orbán Viktornak ahhoz, hogy Horvátország nem tartja be a törvényeit és az EU-s kötelezettségeit????
Micsoda elmebeteg logika az, hogy Orbán Viktoron kéred számon, hogy a migránsok merre mennek (NEM ARRA, AMERRE EDDIG. HORVÁTORSZÁG FELÉ) . Már bocsánat, de ehhez neki semmi köze (JA. A KERÍ'TÉSHEZ SINCS MI?). Neki ahhoz van köze, hogy Magyarország határait megvédje. És Ő ezt teszi. A magyar és EU-s joggal összhangban.
Teljesen rosszul ülsz a lovon.
De semmi baj. Ezzel megágyaztok a Fidesz 2018-as győzelmének. Csináljátok csak
No, leírtad az esszenciádat.
Mantra, mantra, mantra - ma húszezredszer.
VÉGTELENÜL agyatlan és unalmas szöveg.
Azt prezentáltad, amit az előbb összefoglaltam: a "kötelezettségteljesítés" mantrájával
takarózva ignoráltok MINDENT, süketen és vakon eltiportok, szétzúztok MINDENT
és MINDENKIT a szavazatszerzés és hatalommegtartás érdekében.
Te megint bebizonyítottad a vesztes korlátoltságodat.
Nem vagy képes szembenézni a ténnyel és érvekkel Ignorálod a TÉNYT. És ahelyett, hogy szembezénél vele, jössz a mantrázós szövegeddel. Holott amit próbálok veled megértetni, a kötelezettségvállalást, arra nem tudsz semmit mondani. Érted? Arra nem tudtál eddig egy büdös mondatot sem mondani.
Csak hogy értsd! Senki, de senki nem mondja, hogy a magyar kerítésnek nincsen hatása a migránsok útvonalára. Persze hogy van. A migránsok mindig a kisebb ellenállás irányába haladnak. Arra, amerre NEM TARJÁK BE A TÖRVÉNYEKET ÉS KÖTELEZETSÉGEKET.
Ha a többi ország is betartaná, akkor nem lenne semmi gond, mert akkor a migránsok szimplán nem jönnének, mert tudnák, hogy nincs esélyük bejutni.
Ahogy mondtam.
Takarózás a "kötelezettségteljesítés" bűvszavával.
Az összes ocsmány, embertelen, agyatlan, erőszakos, durva és a
sokkal jobb megoldásoknál SOKKAL drágább intézkedések
"igazolása".
A te teljes támogatásoddal.
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Koncsita írta:turidani írta:MátéBence írta:Hogy vagytok?
Szerintem demokratáék kellemetlen két és fél évnek néznek elébe, de persze amíg a bíró nem fújja le a meccset, hajtani kell.
Apropó, arról ne feledkezzünk meg, hogy itt jó páran 2016-ra csődöt jósoltak, továbbá előrehozott választást.
Arra jó esély lett volna, ha nem jönnek a menekültek, és a brókermilliárdokkal kell elszámolni, meg a maffia lopásaival.
Üres lózung. Igazi balliberális vesztes szöveg Nehogy már a tényekkel szembe kelljen néznie
Trollirtó írta:MátéBence írta:Trollirtó írta:
Mondhatok bármit, kiforgatsz mindent.
És nem értesz semmit, de semmit.
Csak szajkózod ugyanazt. Mereven, konokul, hisztisen.
VÉGTELENÜL unalmas vagy.
Nem kiforgatok Trolli, hanem fáradhatatlanul szembesítelek a TÉNNYEL, amivel nem vagy hajlandó szembenézni.
Mikor vagy hajlandó felfogni a horvátok EU-s kötelezettségvállalását? Mikor vagy hajlandó azt kommentálni, hogy ők nem tartják be? Mesélj már nekem erről, annyira érdekelne, hogy vajon te mit szólsz ehhez?
Koncsita írta:MátéBence írta:turidani írta:
Ejnye:)))
De majd biztos jön a Koncsi és majd Ő elmondja, mert Ő biztosan mindent sokkal jobban tud, mint az ott dolgozó (amúgy csalódott) DK-s szervező
Szerencsétlen hazudozója...
:-)
Koncsi nem volt ott, és jóval kevésbé érdeklik a DK dolgai, mint ahogyan azt te feltételezed, az egyébként igen jó májaddal. )
Ez a kicsinyes piti rosszindulat bizonyára a "polgári" léted szerves része. xDDD
Látod Koncsika!
Mi lesz így a DK-val, ha még te a fanatikus rajongó, a Gyurcsány Ferenc szimpatizánsainak facebookoldal adminja sem megy olda élőláncozni
Igen. Nekem nagyon jól esett, hogy kevesen voltatok egy normális élőlánchoz Jól mutatja ez a ti támogatottságotokat.
[quote="MátéBence"][quote="Trollirtó"]
VÉGTELENÜL unalmas vagy.
MátéBence írta:
Trolli! Te teljesen el vagy tévedve
Ez a köteletettségük MINDIG Is megvolt. MINDIG. Érted? Lebetüzöm neked.
M
I
N
D
I
G
vagy inkább
M-I-N-D-I-G
Érted? Amióta EU-s tagok ez a kötelezettségük. Nem kellett ezen semmit sem élesíteni!
Amit te Orbán genyaságának tartasz, az nem más, mint a magyar és EU-s törvények betartása és betartatása.
És te ezért ekézed Orbánt. Nekem ezek után te soha, de soha ne papoljál semmiféle demokráciáról és jogállamiságról, mert hiteltelen vagy.
VÉGTELENÜL unalmas vagy.
turidani írta:MátéBence írta:Hogy vagytok?
Szerintem demokratáék kellemetlen két és fél évnek néznek elébe, de persze amíg a bíró nem fújja le a meccset, hajtani kell.
Apropó, arról ne feledkezzünk meg, hogy itt jó páran 2016-ra csődöt jósoltak, továbbá előrehozott választást.
Arra jó esély lett volna, ha nem jönnek a menekültek, és a brókermilliárdokkal kell elszámolni, meg a maffia lopásaival.
Vendég- Vendég
Erről írok egész nap: a horvátokat nem a menekültek állították a feladat elé, hanem a védosztagvezér.
De nem érti, vagy nem akarja - de inkább nem is tudja megérteni, hogy konokul mantrázik
és semmi értelmeset nem mond.
Mi köze van Orbán Viktornak ahhoz, hogy Horvátország nem tartja be a törvényeit és az EU-s kötelezettségeit????
Micsoda elmebeteg logika az, hogy Orbán Viktoron kéred számon, hogy a migránsok merre mennek (NEM ARRA, AMERRE EDDIG. HORVÁTORSZÁG FELÉ) . Már bocsánat, de ehhez neki semmi köze (JA. A KERÍ'TÉSHEZ SINCS MI?). Neki ahhoz van köze, hogy Magyarország határait megvédje. És Ő ezt teszi. A magyar és EU-s joggal összhangban.
Azt prezentáltad, amit az előbb összefoglaltam: a "kötelezettségteljesítés" mantrájával
Te megint bebizonyítottad a vesztes korlátoltságodat.
Nem vagy képes szembenézni a ténnyel és érvekkel Ignorálod a TÉNYT. És ahelyett, hogy szembezénél vele, jössz a mantrázós szövegeddel. Holott amit próbálok veled megértetni, a kötelezettségvállalást, arra nem tudsz semmit mondani. Érted? Arra nem tudtál eddig egy büdös mondatot sem mondani.
Csak hogy értsd! Senki, de senki nem mondja, hogy a magyar kerítésnek nincsen hatása a migránsok útvonalára. Persze hogy van. A migránsok mindig a kisebb ellenállás irányába haladnak. Arra, amerre NEM TARJÁK BE A TÖRVÉNYEKET ÉS KÖTELEZETSÉGEKET.
Ha a többi ország is betartaná, akkor nem lenne semmi gond, mert akkor a migránsok szimplán nem jönnének, mert tudnák, hogy nincs esélyük bejutni.
Bezzeg a szavazatuk jól jött a választásokon... Most meg senkiháziak. Remélem olvasnak odaát is titeket.
turidani írta:Azért határon túl is kötelez a ballib lét:
"Parászka Boróka:
A romániai magyar kisebbségi közösség tagjaként kijelentem, hogy nem lépem át Magyarország határát mindaddig, amíg azt az Európai Unión belül határfallal barikádozzák el. Elítélem a magyar kormány menekült-ellenes politikáját, amely egyszersmind kisebbségellenes politika is. Szeretném kifejezni mély szolidaritásomat mindazokkal, akik most Magyarország határainál szenvednek."
Ilyen az, mikor egy utolsó senkiházi pár szóban is képes gusztustalanabb tettet végrehajtani, mint mondjuk ez a szerencsétlen László Petra azzal az elcseszett rugdalózásával.
(Amit én a magam részéről továbbra sem mentegetek.)
MátéBence írta:turidani írta:MátéBence írta:Tegnap este sikerült beszéljek személyesen eg DK-s szervezővel a tegnapi élőlánccal kapcsolatban.
Elmondása szerint kevesen voltak ahhoz, hogy körbe érjenek, ezért trükközni kellett a rakpart résznél
Ennyit a "tömegről"
Ejnye:)))
De majd biztos jön a Koncsi és majd Ő elmondja, mert Ő biztosan mindent sokkal jobban tud, mint az ott dolgozó (amúgy csalódott) DK-s szervező
Szerencsétlen hazudozója...
:-)
Koncsi nem volt ott, és jóval kevésbé érdeklik a DK dolgai, mint ahogyan azt te feltételezed, az egyébként igen jó májaddal. )
Ez a kicsinyes piti rosszindulat bizonyára a "polgári" léted szerves része. xDDD
Vendég- Vendég
A horvátoknak eddig nem kellett ilyen kötelezettségvállalást teljesíteniük.
A védosztagvezér miatt most kell.
És csak a második kérdés lehet az, hogy miért nem teszik.
A válasz: egészen pontosan a védosztagvezér genyasága miatt.
Nagyon nagy bajban vagy trolli, mert megint égsz mint a Reichstag.
Ugyanis attól a pillanattól kezdve, hogy beléptek az EU-ba, onnan kezdve Dublin 3 rájuk is érvényes. Helló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buktad b+
Szóval a szimpla tény az, hogy ez bizony az Ő kötelességük lenne. De nem képesek a kötelességüknek eleget tenni. Mi pedig igen. Neked mégis a magyar kormánnyal van bajod és nem a horvát kormánnyal.
Mondd Trolli! Te tényleg magyarnak tartod magad?
NEM BÍROD FELFOGNI, hogy ez a kötelességük a védosztagvezér
miatt vált élessé?
Csak hisztisen mantrázod ezt a kötelezettség-dumát.
Én pedig nem az ő kötelezettségükről beszélek, még mindig, hanem
arról, amit NEM BÍRSZ felfogni.
Nevezetesen a vezéred genyaságáról.
Trolli! Te teljesen el vagy tévedve
Ez a köteletettségük MINDIG Is megvolt. MINDIG. Érted? Lebetüzöm neked.
M
I
N
D
I
G
vagy inkább
M-I-N-D-I-G
Érted? Amióta EU-s tagok ez a kötelezettségük. Nem kellett ezen semmit sem élesíteni!
Amit te Orbán genyaságának tartasz, az nem más, mint a magyar és EU-s törvények betartása és betartatása.
És te ezért ekézed Orbánt. Nekem ezek után te soha, de soha ne papoljál semmiféle demokráciáról és jogállamiságról, mert hiteltelen vagy.
Koncsita írta:DKW írta:4perC 30 perce (turi dani)
0 0 7105
Én mindig megcímzem, ha beszólok valakinek, de ha darus fütyőke így folytatja, megtalálom a módját, hogy a haverokkal kellemesen csevegve verjem bele az orrát a saját xarába. Ha így szemétkedik, nem érdemli meg a korrekt bánásmódot. Egyébként anno téged is azért tettelek "xarok rád" üzemmódba, mert egy limitált létszámos fórumon volt képed úgy provokálni másokat, hogy közben kéznél volt még vagy öt-hat nicked.
Előzmény: Ellisa Beth (7101)
4perC Creative Commons License 26 órája Bezárom -1 0 7095
Nem mondod:)
Hát nézd, ez egy elég történet. Én igazán türelmesen viszonyultam ehhez a szarházihoz a kezdeti időkben, de minden alkalommal, ha pár napig nincs balhé, megkezdi a szokásos kis faszari provokációit.
Én aztán nem fogok senkit a véleménye miatt a modiknál jelenteni, bár az, hogy pl folyamatosan fasiszta ribancnak nevezi László Petrát, azért már nálam is a határmezsgyén jár ebből a szempontból, annak ellenére, hogy én is elítélem, amit a csaj tett, mert ótvar nagy hülyeség volt.
Magyarán szólva ha valakinek más a véleménye, azt elviselem, ha nagyon más, és még szemét, akkor is, de ez a beszólogatás címzés nélkül túlmegy minden normál polfórumos határon, legalábbis az én indexes beidegződéseim szerint, hiszen a klubrédió fórumán ugyanezt művelte, csak ott ömlesztve.
Nem is véletlen, hogy végül bezárták a bótot.
Valami ilyesmi van nála belül. Meg a kettős mérce. Valaki vagy korrekten viselkedik, vagy nem, nincs olyan, hogy egyszer így, egyszer úgy.
Az kétszínűség.
Mi ezzel a problémád?
Mindent leírtam pontosan, hogy szerintem miért nem való egy darus típusú véglény semmilyen normálisnak mondható fórumra.
A hozzászólást turidani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-09-22, 12:40-kor.
turidani- Hozzászólások száma : 991
Sanya, te megint az emberekre figyelsz, ahelyett, hogy a Második Élő Istenre függesztetted volna a tekintetedet !
MátéBence írta:kondor írta:Csak rá kell nézni a képre,arra sok buta tehetetlen csinovnyikra.A rémület ül a szemeikben.Most mi a lófaxt csináljunk,remélem a szélső jobb kimos bennünket ebből az égésből.A vezér meg hisztériázik.Nektek ez meg remek.Gyalázat.turidani írta:MátéBence írta:és kiosztja a ballibeket.
Ügyes volt!
Ezek a parlamenti csörték később a "vadász, vadász.." címszó alatt kerülnek majd be a politikatudomány tankönyveibe:))
Látod sanya megint buta módon lebuktattad magad
Te képekre nézel és oda projektálod a beteg, torz, gyűlölködő lelked összes nyomorúságát.
Ahelyett, hogy megnézted volna és meghallgattad volna amit Orbán Viktor mond. Igaz akkor szembesülnél tényekkel és érvekkel. Azoktól pedig te nagyon félsz, mert nem tudsz velük mit kezdeni.
A hozzászólást Jóska.bá összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-09-22, 12:40-kor.
MátéBence írta:Trollirtó írta:Koncsita írta:
Előbb írta ki a tudatalattijából, hogy sikerült, a kerítéssel eltántorítottuk a menekülteket, nem erre jönnek, a határpontokhoz sem, és akkor a kötelezettségek teljesítéséről beszél .... No comment.
Erről írok egész nap: a horvátokat nem a menekültek állították a feladat elé, hanem a védosztagvezér.
De nem érti, vagy nem akarja - de inkább nem is tudja megérteni, hogy konokul mantrázik
és semmi értelmeset nem mond.
És mindig vissza is táncolt pár páva-lépést, amikor közelgett a csőd...
MátéBence írta:kondor írta:turidani írta:MátéBence írta:Hogy vagytok?
Már 2016 van?Milyen naptárt nézel.Szerintem egy pöttyet el vagy tévedve.Szavaiddal élve.hehehehehehe
Te tényleg nem emlékszel arra, hogy 2010 óta ti folyamatosan csőddel riogattatok?
Ennyire zokni a memóriád?
DKW- Hozzászólások száma : 805
MátéBence írta:kondor írta:Na először ,a kerítés nincs kész,csak belekaptak mindenhol.Ami kész van az a gyoda,talán ,Azt még én is átugrom.2.Felsült a kormány a kerítéssel és az egész hozzá állással.Szarrá égette magát.Persze neked van a pofádon bőr ide kujtorogni a gusztustalan hazug dumáddal.Több tízezer menekült robog át az országon.Ezek a tények ellenőrzés nélkül.Egy vicc amit a kormány csinál.Rácsimpaszkodott erre a témára.És te is de rossz lóra tettél,beégtetek.Mint mindennel.Pedig ebben az ügyben szerencsétek van.de ezt is elbaxtátok.Mint mindent.Csak a törvénnyel megtámogatott lopás megy .Az viszont nagyon.Most is kaptam egy kiadványt.Szép gustusos,tele gusztustalan hazugsággal.Egy pozitívum nem fogja össze a kezemet mint az első Orbán kormány hetente a pota ládámba gyömöszölt nyomdaipari szörnyüség.Szégyen gyalázat hogy ezt hagyjátok,hogy választott kormányotok ilyen kiadványokra pazarolja az ország pénzét.És ez gyalázat.Vett tudomásúl ehez az ámokfutáshoz te is hozzá járúlsz,tehát te is felelős vagy.Szégyeljétek magatokat.
Akkor pár tény neked kedves sanya.
A gyoda előbb kész volt és szeptember 15-ére a teljes SZerb szakaszon felépült (!!!!) a rendes kerítés is. Most építik tovább azt a horvát és a román szakaszon.
A kerítés működik. A befejezése után 100 alá esett az illegálisan belépők száma. Ez tény. Jó lenne ha ezzel a ténnyel szembe tudnál nézni.
Magyarország továbbra is eleget tesz az EU-s tagságból fakadó regisztrációs kötelességének. Regisztrálni pedig OTT KELL (!!!!!!!!!!!!!), ahol először lépnek az EU földjére. Akik horvátországból jönnek, azokat Horvátországban kell regisztrálni.
Kb most hirtelen ennyi. Ezek a tények. Te pedig nyugodtan hazudozhatsz és hőböröghetsz jobbra-balra. Senkit nem érdekel. Az emberek nagy többsége Orbán Viktorral van.
A legyek nagy többsége meg a lósz@rral van....
4perC 10 perce 0 2 120918
Görögök nem birnak a szeméttel.
Nekik legalább kívülről jön.
Előzmény: Cubaipeti" (120816)
Görögök nem birnak a szeméttel.
Nekik legalább kívülről jön.
Előzmény: Cubaipeti" (120816)
Orbán MINDIG remekel. Elismerem: akár SZÁJKARATE világbajnok is lehetne...
MátéBence írta:és kiosztja a ballibeket.
Ügyes volt!
Jól haladunk a rendkivüli állapot kihirdetése felé - és akkor semmilyen választás nem lesz...
turidani írta:MátéBence írta:Hogy vagytok?
Az ENSZ főtitkára elítélte a magyar rendőri akciót
Az ENSZ főtitkára elítélte, hopgy a migránsok ellen a magyar rendőrség könnygázt használt Röszkénél.
Sokkoló volt látni, hogy bánnak ezekkel a menekültekkel
— mondta Ban Kimun a magyar hatóságok fellépéséről.
„Ez elfogadhatatlan” — tette hozzá a főtitkár a BBC híradása szerint.
Szijjártó Péter magyar külügyminiszter időközben közleményben reagált Ban Ki Mun kritikájára, szerinte az ENSZ-főtitkár nyilatkozata a magyarországi helyzetről „bizarr és felháborító”, Ban Ki Mun „nem a valós tények alapján foglalt állást”. „A rendőrök pajzsaikkal védték azt az anyát és egyéves gyermekét, akiket az agresszív tömeg magával sodort. Sajnálom, hogy az ENSZ főtitkára nem a valós tények alapján foglalt állást” — mondta a miniszter.
A német hadügyminiszter eközben ugyancsak elfogadhatatlannak nevezte a mai magyar fellépést.
Ursula von der Leyent a CNN-en Christiane Amanpour interjúvolta meg, és rögtön az első kérdése a röszkei háborús jelenetekre vonatkozott.
„Mi az Ön reakciója arra, amit Magyarország tesz a menekültekkel? Könnygázt vetnek be, gyakorlatilag harc van a határon.”
És a német hadügyminiszter válasza:
Ez nem elfogadható. És szembemegy az európai szabályainkkal.
„Nagyon fontos, hogy tartsuk magunkat az emberi méltósághoz és az emberi jogok betartásához, és a menekülteknek joguk van a tisztességes bánásmódra. Ez olyasvalami, amiről sokat kell beszélnünk Európában.”
Na ide megy Orbán Viktor.
Sokkoló volt látni, hogy bánnak ezekkel a menekültekkel
— mondta Ban Kimun a magyar hatóságok fellépéséről.
„Ez elfogadhatatlan” — tette hozzá a főtitkár a BBC híradása szerint.
Szijjártó Péter magyar külügyminiszter időközben közleményben reagált Ban Ki Mun kritikájára, szerinte az ENSZ-főtitkár nyilatkozata a magyarországi helyzetről „bizarr és felháborító”, Ban Ki Mun „nem a valós tények alapján foglalt állást”. „A rendőrök pajzsaikkal védték azt az anyát és egyéves gyermekét, akiket az agresszív tömeg magával sodort. Sajnálom, hogy az ENSZ főtitkára nem a valós tények alapján foglalt állást” — mondta a miniszter.
A német hadügyminiszter eközben ugyancsak elfogadhatatlannak nevezte a mai magyar fellépést.
Ursula von der Leyent a CNN-en Christiane Amanpour interjúvolta meg, és rögtön az első kérdése a röszkei háborús jelenetekre vonatkozott.
„Mi az Ön reakciója arra, amit Magyarország tesz a menekültekkel? Könnygázt vetnek be, gyakorlatilag harc van a határon.”
És a német hadügyminiszter válasza:
Ez nem elfogadható. És szembemegy az európai szabályainkkal.
„Nagyon fontos, hogy tartsuk magunkat az emberi méltósághoz és az emberi jogok betartásához, és a menekülteknek joguk van a tisztességes bánásmódra. Ez olyasvalami, amiről sokat kell beszélnünk Európában.”
Na ide megy Orbán Viktor.
MátéBence írta:Koncsita írta:Ezt mondja Szeényi Zsuzsa, a mérhetetlen és nem létező Együtt tökömtudja minek a parlamenti képviselője
Valahol itt van a kutya elásva. Miért mérhetetlenek, ha okos dolgokat mondanak?
Mert nem ők ömlenek az m1-en, hanem a csúsztatások.
Marha egyszerű: Nem mondanak okos dolgokat. ENnyi.
Ezt nem egy mátébencének kellene eldönteni, hanem a közvéleménynek. De erre nem sok lehetőségük van, a mai "demokratikus" csatornákon.
Vendég- Vendég
Akkor minek is kellett - a pénz-lefölözésén kívül - az első kerítés ?
MátéBence írta:Emlékeztek drága jó balliberális barátaim?
Emlékeztek arra, amikor a gyodát mutogatva arról beszéltetek, hogy íme a kerítés és erre ment el a pénz? Emlékeztek amikor a képeket mutogattátok, hogy a gyoda nem állít meg senkit?
Nos pár tény ezekhez:
1. A gyoda csak az első szakasz volt, ahogy én azt korábban állítottam
2. A gyoda mögött megépült a rendes, valódi kerítés
3. A gyoda valóban értelmetlen és felesleges, nem állított meg senkit, de a rendes kerítés tökéletesen működik és megállítja a migránsokat
Akkor ezt a témát ezennel rövidre lehet zárni. Ismét kiderült, hogy Orbán Viktornak volt és van is igaza.
28 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
28 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.