Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Megbeszéljük - Bolgár nélkül

+6
Jóska.bá
kondor
MátéBence
Gejza
DKW
Rumcájsz
10 posters

8 / 40 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Go down

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Empty Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by doktorKá 2016-01-04, 14:40

Trollirtó írta:
doktorKá írta:
Trollirtó írta:

És?

ÉS....ennek a kormánynak az egyik legnagyobb erőssége, a forrás teremtés. Ezért nem történik meg, hogy komoly beruházások sorozata ellenére, a hiány nem nő, az adósság nem nő.

Hehe.
Tudod, a tagadás tagadása az állítás:)
A jegybank közpénzből előállított nyereségének pedig semmi köze a stadionokhoz, sőt semmihez, ami az istenadta népet szolgálná.
Csak a hülyeség jó drága, rendes oktatási intézményektől jó okkal teljesen elkülönített oktatásához,
pár épülethez és festményhez - azaz csupa rettenetesen fontos dologhoz -  van köze.

Ha ezekre a befektetésekre előteremti az extra pénzt, akkor nem a "fontos" dolgok elől von el forrásokat.
doktorKá
doktorKá

Hozzászólások száma : 2323

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by MátéBence 2016-01-04, 14:23

Trollirtó írta:
doktorKá írta:
Trollirtó írta:

És?

ÉS....ennek a kormánynak az egyik legnagyobb erőssége, a forrás teremtés. Ezért nem történik meg, hogy komoly beruházások sorozata ellenére, a hiány nem nő, az adósság nem nő.

Hehe.
A jegybank közpénzből előállított nyereségének pedig semmi köze a stadionokhoz, sőt semmihez, ami az istenadta népet szolgálná.
Csak a hülyeség jó drága, rendes oktatási intézményektől jó okkal teljesen elkülönített oktatásához,
pár épülethez és festményhez - azaz csupa rettenetesen fontos dologhoz -  van köze.

A jegybank prudens gazdálkodása adta meg a lehetőséget arra, hogy ilyen célokra költhessen. Úgy, hogy ez az adófizetőknek egy fillérjébe nem kerül. Szemben ugye a remek Simor korszaktól, amikor évente százmilliárdos veszteséget csináltak.

MAtolcsyék vásárlásai NEM magán vásárlások, hanem államiak. Ami azt jelenti, hogy amit vesznek, az az ÁLLAM tulajdonába kerül. Értékmegőrzés.

Majd akkor pampogjál, ha a Matolcsyék drágán megvett dolgait, a haveroknak adják el töredék áron. Amíg ez meg nem történik, addig minden rendben van.
MátéBence
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304

Témanyitás by Trollirtó 2016-01-04, 14:15

doktorKá írta:

Hehe.
pár épülethez és festményhez - azaz csupa rettenetesen fontos dologhoz - van köze.

Trollirtó
Trollirtó

Hozzászólások száma : 5217

Témanyitás by MátéBence 2016-01-04, 14:13

Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Megint hisztizve szaladsz el, amikor tényszerűen bizonyítottam, hogy hülyeséget beszélsz, rosszul számolsz. Annyi tisztesség nincs benned, hogy elismerd, hogy bocs tévedtél?

A 10 ezermilliárdos tételt kieditáltam, de későn:)
Amúgy bizonyos tekintetben nem is olyan rossz számolás az...

Very Happy
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2016-01-04, 14:13

doktorKá írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Hülye kérdés, egyértelmű válasz: NEM.
Semmilyen jobbik sem.

Köszönöm. Ez korrekt. Ebben akkor egyet értünk. Ha másban nem is.

A kérdés lényegesen problémásabb, ha egy Gyurcsány vezette DK, és a Jobbik közt kellene választani.....A Jóisten kíméljen meg ettől.

Emiatt nem kell tartani. A DK, főleg Gyurcsány vezetésével soha nem kerül a hatalomnak a közelébe.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Trollirtó 2016-01-04, 14:11

MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Megint hisztizve szaladsz el, amikor tényszerűen bizonyítottam, hogy hülyeséget beszélsz, rosszul számolsz. Annyi tisztesség nincs benned, hogy elismerd, hogy bocs tévedtél?

A 10 ezermilliárdos tételt kieditáltam, de későn:)
Amúgy bizonyos tekintetben nem is olyan rossz számolás az...
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by doktorKá 2016-01-04, 14:10

MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:Te támogatnád azt, hogy a mostani Fidesz kormányt, egy Vona vezette Jobbik váltsa le?

Semmilyen jobbik sem.

A kérdés lényegesen problémásabb, ha egy Gyurcsány vezette DK, és a Jobbik közt kellene választani.....A Jóisten kíméljen meg ettől.
doktorKá
doktorKá

Témanyitás by doktorKá 2016-01-04, 14:09

Trollirtó írta:
doktorKá írta:
Trollirtó írta:

Erőteljesen tévedsz!

CSAK a 2014. évi stadionköltés:

2014. évi költségvetés: összesen 82 milliárd forintot költünk 2014-ben stadionokra.
2017-ig pedig összesen 345 milliárd  forintot irányoz elő a költségvetés sporttal kapcsolatos beruházásokra.

És ebben nyilván nincs benne a sok-sok milliárdos TAO-támogatás, ami ugye szintén közpénz.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/elmagyarazzuk_honnan_jon_a_jegybank_200_milliardja.203052.html

És?

doktorKá
doktorKá

Témanyitás by MátéBence 2016-01-04, 14:02

Trollirtó írta:
MátéBence írta:Te támogatnád azt, hogy a mostani Fidesz kormányt, egy Vona vezette Jobbik váltsa le?

Semmilyen jobbik sem.

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2016-01-04, 14:02

Trollirtó írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Kijutottunk, mi?
A pótvizsgán, szerencsével. És ebben melyik stadion segített?

Koncentrált stadionépítés, mi? Mert annyi a pénzünk, mint a pelyva, így a fantasztikus és kifogástalan
oktatás, egészségügy, és úgy általában minden mellett lazán futja értelmetlen presztízskiadásokra,
ráadásul egyszerre aránytalanul sokra, mert a vezér imádja a sportot, főként a focit?

Nem jól számolsz, közgázzseni Smile!
3 év alatti majdnem 500 milliárdról beszéltem. 2010-2014-ig nincs is benne semmi.
Szóval, ha 3 év 500 milliárd, akkor az évi 166 milliárd.
És 60 év alatt 10 ezermilliárd.
Ne mondd, hogy ez nem hiányzik sehonnan.

Kijutottunk. Tény. Korábban meg nem jutottunk ki. Még szerencsével és pótvizsgával sem. Ez is tény. Hogy a stadionok mennyit segítettek, azt én nem tudom. De hogy a sport légkörének segítettek az biztos.

Látod! Ezért nem támogatom én sem a stadionépítést. Mert egyetértek veled abban, hogy ez aránytalanul sok és sokkal jobb helyre is mehetne. De ebbe belemagyarázni minden probléma megoldatlanságának az okát egyszerűen primitív demagógia és bucka tempó.

Stadionépíésekre (mert ugye ez bassza a csőrötöket) összesen max 150 millird megy. Minden más az más fejlesztés. Uszoda, sportpályák, ilyenek.

Nagyon is jól számoltam. Ellenben te teljesen rosszul számoltál. Úgy csinálsz, mintha minden évben fel kéne húzni minden megépült stadiont. Jó nagy marha vagy Smile

Ezzel szemben a TÉNY az, hogy koncentráltan valóban rengeteg pénzt költünk stadionokra, de azért, hogy utána jó sokáig egy fillért ne keljen ilyen célra fordítani. És azért, mert 30-35 éve egy buznyákot nem áldoztak erre a célra. Magyarul pár év alatt elköltöttt 150 milliárd 60 évre érdemes vetíteni.

Nem megyek végig tételesen a soraidon.
Nem is érdemes, meg időm sincs rá.
Egyes szavakat kihagysz a mondataim értelmezéséből, ezért teljesen más
tartalmat erőltetsz beléjük, aztán buckázol. Ez végtelenül unalmas.
Fényezd csak a védosztagodat, de nélkülem.

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2016-01-04, 14:01

mavtelep írta:

Hmmm....nem ez a kérdés Máté Úr, hanem az, hogy szted marad-e a Fidesz kormány ha elzárják az EU-s pénzek csatornáját ?
Szervusztok, jó napot !

Szia mavtelep Úrhölgy!

Márpedig én ezt kérdeztem és erre várok választ. De persze nem muszáj válaszolni. A nem válasz is válasz.

Amit te kérdezel, annak nincs sem relevanciája, sem realitása. Kb hasonló színvonalú, mint a chemtrail csoport postjai a Facebookon.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Trollirtó 2016-01-04, 14:01

Semmilyen jobbik sem.
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by Trollirtó 2016-01-04, 13:59

MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Mi az, hogy a foci nem lett jobb? Végre kijutottunk az EB-re!!!!!!

Amúgy hidd el, én sem költenék stadionokra ennyit. Sőt! Negyedét sem!

De!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És most kapaszkodj meg!

30 éve nem volt semmilyen sportinfrastrukturális beruházás. Semmi. Most koncentráltan pár év alatt elköltenek stadionokra 150 milliárdot. Majd 30 évig megint nem kell költeni egy fillért se erre.

Osszad már el nekem te közgáz zseni ezt a 150 milliárdot 60 év között. Szerinted ez az évi 2,5 milliárd forint az, amelyik romba dönti a magyar gazdaságot? Szerinted egy 13.000 milliárdos főösszegű költségvetésben ez a 2,5 milliárd annyira sokat oszt vagy szoroz?

Kijutottunk, mi?

Koncentrált stadionépítés, mi? Mert annyi a pénzünk, mint a pelyva, így a fantasztikus és kifogástalan
oktatás, egészségügy, és úgy általában minden mellett lazán futja értelmetlen presztízskiadásokra,
ráadásul egyszerre aránytalanul sokra, mert a vezér imádja a sportot, főként a focit?

3 év alatti majdnem 500 milliárdról beszéltem. 2010-2014-ig nincs is benne semmi.

Kijutottunk. Tény. Korábban meg nem jutottunk ki. Még szerencsével és pótvizsgával sem. Ez is tény. Hogy a stadionok mennyit segítettek, azt én nem tudom. De hogy a sport légkörének segítettek az biztos.

Látod! Ezért nem támogatom én sem a stadionépítést. Mert egyetértek veled abban, hogy ez aránytalanul sok és sokkal jobb helyre is mehetne. De ebbe belemagyarázni minden probléma megoldatlanságának az okát egyszerűen primitív demagógia és bucka tempó.

Stadionépíésekre (mert ugye ez bassza a csőrötöket) összesen max 150 millird megy. Minden más az más fejlesztés. Uszoda, sportpályák, ilyenek.

Nagyon is jól számoltam. Ellenben te teljesen rosszul számoltál. Úgy csinálsz, mintha minden évben fel kéne húzni minden megépült stadiont. Jó nagy marha vagy Smile

Ezzel szemben a TÉNY az, hogy koncentráltan valóban rengeteg pénzt költünk stadionokra, de azért, hogy utána jó sokáig egy fillért ne keljen ilyen célra fordítani. És azért, mert 30-35 éve egy buznyákot nem áldoztak erre a célra. Magyarul pár év alatt elköltöttt 150 milliárd 60 évre érdemes vetíteni.

Nem megyek végig tételesen a soraidon.
Nem is érdemes, meg időm sincs rá.
Egyes szavakat kihagysz a mondataim értelmezéséből, ezért teljesen más
tartalmat erőltetsz beléjük, aztán buckázol. Ez végtelenül unalmas.
Fényezd csak a védosztagodat, de nélkülem.
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by mavtelep 2016-01-04, 13:58

Hmmm....nem ez a kérdés Máté Úr, hanem az, hogy szted marad-e a Fidesz kormány ha elzárják az EU-s pénzek csatornáját ?
Szervusztok, jó napot !

mavtelep

Hozzászólások száma : 436

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 8 Empty Kérdés Trollihoz

Témanyitás by MátéBence 2016-01-04, 13:55

Te támogatnád azt, hogy a mostani Fidesz kormányt, egy Vona vezette Jobbik váltsa le?
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2016-01-04, 13:52

Trollirtó írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Nem.
Csupán rengeteg közpénz, kidobva.
Az építés során meg persze ellopva.
Sem a foci nem jobb, sem a néző nem több.
Értelmetlen, ilyen tömegesen pedig még inkább az.
De ezt sokszor megtárgyaltuk.

De!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És most kapaszkodj meg!

30 éve nem volt semmilyen sportinfrastrukturális beruházás. Semmi. Most koncentráltan pár év alatt elköltenek stadionokra 150 milliárdot. Majd 30 évig megint nem kell költeni egy fillért se erre.

Osszad már el nekem te közgáz zseni ezt a 150 milliárdot 60 év között. Szerinted ez az évi 2,5 milliárd forint az, amelyik romba dönti a magyar gazdaságot? Szerinted egy 13.000 milliárdos főösszegű költségvetésben ez a 2,5 milliárd annyira sokat oszt vagy szoroz?

Kijutottunk, mi?

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2016-01-04, 13:46

Trollirtó írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Ki mondja, hogy az elkeseredés nő? Pár csalódott és reményt vesztett bucka csak. Más nem. Én legalábbis ilyet nem tapasztalok, a közvéleménykutatások meg nem hogy nem erősítenek meg, hanem egyenesen cáfolnak.

Szóval 2010-ben az embrek jól éltek szerinted csak meg voltak hülyítve. Nyílván Very Happy Very Happy Very Happy Jó valljuk be most kapitális faszságot mondtál, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal. De játszunk el, hogy az emberek 2010-ben jól éltek csak meghülyítették őket és szerinted 2010 óta minden csak roszabb lett, miközben 2010 előtt itt jólét volt. Akkor mégis mi az anyáddal magyarázod azt a tényt, hogy az emberek 2014-ben nem szavaztak vissza titeket nagy arányban a hatalomba és küldék el a fideszt a jófenébe?? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ittenem! Annyira szánalmas vagy. Nektek még jópár pofánverés kell, hogy megtanuljátok a leckét a választásokon.

Én mondom, mert én EMBEREK között járok, ott tapasztalom.
És ezeknek az EMBEREKNEK nem is tudom a pártszimpátiáját és nem is érdekel.
Te védosztagosok meg DK-ifjoncok (meg szerintem még jobbikosok) közé jársz, de mindenképpen a pártszimpátia az első.

Nem beszéltem jólétről. Csak arról, hogy jobban, nyugodtabban, nagyobb biztonságban
éltek az emberek, mint most. Én is.
A huszadik körben sem érted, hogy miről beszélek.
NEM pártokról, választásról, szavazásról.
Az életről, ami egyre többeknek nem tetszik ebben a szerencsétlen kis országban.
És ez az egyre gyarapodó nemtetszés (amit te nem tapasztalsz a kis szűk körödben)
manifesztálódni fog. Ez biztos.
Hogy mikor és hogyan - az nem biztos.

Figyelj Trolli pajti nagyon!

Én is emberek közt mozgok. És nem csak Budapesten, hanem az egész országban. És sokféle emberrel beszélek. És amit te itt naponta előadsz, annak nyomát sem lelem. De ezzel én nem azt mondom, hogy nem mondasz igazat. Mert feltételezem, hogy tényleg találkozol hozzád hasonló buckákkal. Csak azt akartam neked jelezni, hogy ez nem reprezentatív. Ahogy nyilván az én tapasztalatom sem.

Én nagyon is értem, hogy miről beszélsz. Inkább te vagy az aki nem hajlandó megérteni azt, amit páran évek óta magyaráznak neked.

A politikának politikai szabályai vannak. Politikai problémát nem tudsz NEM politikai eszközökkel megoldani. Márpedig te végig erről beszélsz. Szerintem te 100% tisztában vagy azzal, hogy kedvenc ballib politikusaidtól és pártjaidtól nem lehet semmilyen győzelmet várni sem 2018-ban, sem 22-ben. Esélytelenek. Tehetségtelenek. Súlytalanok, szánalmasok.

És ezért te mindenféle humbuggal jössz, hogy majd a Fidesz el lesz kergetve.

Figyi!

A Fidesz magától nem lesz elkergetve. Ha lesz ilyen irányú politikai akarat a választópolgárokban, akkor ahhoz, hogy ezt érvényre juttassák, ezt be kell csatornázni a politika világába. Úgy, hogy az a választásokon kulminálódjon. Magyarul a FIdeszt csak egy másik politikai közösség kergetheti el a választók segítségével. És ez idővel meg is fog történni.

De hogy a Fideszt 2018-ban nem a ballib oldal politikai közössége fogja elzavarni, abban egész biztos vagyok. És szerintem ha nem hazudsz magadnak, ezt te is pontosan tudod.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Trollirtó 2016-01-04, 13:45

MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Tök jó, hogy az úszó EB kapcsán megvalósuló Dagály fejlesztést és a Palatinuszt is ide számítod Smile

Foci stadionokra közel 100 milliárd megy el. De tudod mit? Lehet, hogy 150. És?

Ti mindent ebből a pénzből akartok begoldani. 52X Smile Very Happy

Nem.

De!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És most kapaszkodj meg!

Kijutottunk, mi?

3 év alatti majdnem 500 milliárdról beszéltem, stadionra és "látványsportra", ugyebár. 2010-2014-ig nincs is benne semmi.
Előbb-utóbb minden védosztagos városban lesz stadion, ezzel ez a vonal leáll. Valamikor. De addig még költenek rá.
Úgyhogy roppant keveset osztottál el 60 évre Smile

A hozzászólást Trollirtó összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-01-04, 13:53-kor.
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by Trollirtó 2016-01-04, 13:37

[quote="MátéBence"]
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Ki mondja, hogy az elkeseredés nő? Pár csalódott és reményt vesztett bucka csak. Más nem. Én legalábbis ilyet nem tapasztalok, a közvéleménykutatások meg nem hogy nem erősítenek meg, hanem egyenesen cáfolnak.

Szóval 2010-ben az embrek jól éltek szerinted csak meg voltak hülyítve. Nyílván Very Happy Very Happy Very Happy Jó valljuk be most kapitális faszságot mondtál, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal. De játszunk el, hogy az emberek 2010-ben jól éltek csak meghülyítették őket és szerinted 2010 óta minden csak roszabb lett, miközben 2010 előtt itt jólét volt. Akkor mégis mi az anyáddal magyarázod azt a tényt, hogy az emberek 2014-ben nem szavaztak vissza titeket nagy arányban a hatalomba és küldék el a fideszt a jófenébe?? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ittenem! Annyira szánalmas vagy. Nektek még jópár pofánverés kell, hogy megtanuljátok a leckét a választásokon.

Én mondom, mert én EMBEREK között járok, ott tapasztalom.
És ezeknek az EMBEREKNEK nem is tudom a pártszimpátiáját és nem is érdekel.
Te védosztagosok meg DK-ifjoncok (meg szerintem még jobbikosok) közé jársz, de mindenképpen a pártszimpátia az első.

Nem beszéltem jólétről. Csak arról, hogy jobban, nyugodtabban, nagyobb biztonságban
éltek az emberek, mint most. Én is.
A huszadik körben sem érted, hogy miről beszélek.
NEM pártokról, választásról, szavazásról.
Az életről, ami egyre többeknek nem tetszik ebben a szerencsétlen kis országban.
És ez az egyre gyarapodó nemtetszés (amit te nem tapasztalsz a kis szűk körödben)
manifesztálódni fog. Ez biztos.
Hogy mikor és hogyan - az nem biztos.
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by MátéBence 2016-01-04, 13:35

kondor írta:Ronda mocskos akna munkát végeztetek már 2002-től a bukás évétől.Senki és semmi nem érdekelt benneteket csak a hatalom megszerzése.Az ország javainak megszerzése.Egy bizonyos aspektusból már annak a szemét Simicskának is sok volt.Pörögtök forogtok a politikai szélben,mikor merre fúj.Soha nem gondoltam volna hogy egy országot így tönkre lehet vágni mint ahogy tettétek.Egy szavát nem hiszem a kormánynak hisz eddig minden alkalommal bebizonyosodott hogy hazudtak.Mindenben.Alapvetően a szocliberális ember sokkal érzékenyebb a társadalom bajaira.Ennek előbb utóbb ki kell jönni.Azt mondjátok hogy utáltok bennünket.Ugyan ez oda vissza.Az is szép dk-ás lehet aki téged még nem baszott pofán.Elmondom az nem is dk-ás.Csak annak mondja magát.Én nem vagyok, csak bal oldali szimpatizáns,és soha nem leszek más.Soha nem állok be a finesz és a jobbik soraiba.Eccerüen nem fér bele.Érted már.Nem, mert  értelmetlen szekértolók vagytok.De meg ne lássalak benneteket a bal oldalon,ha eljön az idő.

Hihetetlen beteg egy farok vagy Te sanya. De tényleg. A sötét gyűlölettől eltorzult leked már teljesen elvette a maradék csöppnyi józan eszed is. A tények és érvek nem hatnak rád. Csak gyűlölködsz itt minden nap, ami szánalmas és egyben bíztató is ránk nézve.

De te is arra válaszolj nekem, hogy ki jöjjön a Fidesz után. Ok. Orbánnak és a Fidesznek mennie kell. Ok. Legyen így.

De ki jöjjön szerinted?
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2016-01-04, 13:31

Trollirtó írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Erőteljesen tévedsz!

2014. évi költségvetés: összesen 82 milliárd forintot költünk 2014-ben stadionokra.
2017-ig pedig összesen 345 milliárd  forintot irányoz elő a költségvetés sporttal kapcsolatos beruházásokra.

És ebben nyilván nincs benne a sok-sok milliárdos TAO-támogatás, ami ugye szintén közpénz.

Tök jó, hogy az úszó EB kapcsán megvalósuló Dagály fejlesztést és a Palatinuszt is ide számítod Smile

Nem.

De!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És most kapaszkodj meg!

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2016-01-04, 13:27

Trollirtó írta:
MátéBence írta:
Trollirtó írta:

Nem érted.
Senki visszasírásáról nem beszélek.
Csak arról, hogy 8 millióból 6 millió szavazónak
NEM KELLETEK.

Ti meg 8 millióból 7,2 milliónak NEM kelletek.

ÉRted már?

Hogy akarjátok ti a Fideszt leváltani?

Vagy neked az is OK, ha a Jobbik váltja le a Fideszt?

Nem az a lényeg, hogy hogyan.
Az a lényeg, hogy az elkeseredés egyre nő, és a védosztag
le lesz váltva.
2010-ben az emberek nem voltak elkeseredve. Jobban éltek.
Csak meghülyítve voltak.

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by kondor 2016-01-04, 13:25

Ronda mocskos akna munkát végeztetek már 2002-től a bukás évétől.Senki és semmi nem érdekelt benneteket csak a hatalom megszerzése.Az ország javainak megszerzése.Egy bizonyos aspektusból már annak a szemét Simicskának is sok volt.Pörögtök forogtok a politikai szélben,mikor merre fúj.Soha nem gondoltam volna hogy egy országot így tönkre lehet vágni mint ahogy tettétek.Egy szavát nem hiszem a kormánynak hisz eddig minden alkalommal bebizonyosodott hogy hazudtak.Mindenben.Alapvetően a szocliberális ember sokkal érzékenyebb a társadalom bajaira.Ennek előbb utóbb ki kell jönni.Azt mondjátok hogy utáltok bennünket.Ugyan ez oda vissza.Az is szép dk-ás lehet aki téged még nem baszott pofán.Elmondom az nem is dk-ás.Csak annak mondja magát.Én nem vagyok, csak bal oldali szimpatizáns,és soha nem leszek más.Soha nem állok be a finesz és a jobbik soraiba.Eccerüen nem fér bele.Érted már.Nem, mert értelmetlen szekértolók vagytok.De meg ne lássalak benneteket a bal oldalon,ha eljön az idő.

A hozzászólást kondor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-01-04, 13:30-kor.
kondor
kondor

Hozzászólások száma : 1531

Témanyitás by Trollirtó 2016-01-04, 13:24

MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Azt értem, hogy a stadionépítéssel bajuk van. Ez kb 100 milliárd. De isten barmai annyira hülyék, hogy ezt a 100 milliárdot már vagy 54X elköltötték fejben. De ez nem tűnik fel nekik Smile

Erőteljesen tévedsz!

Nem.

Ezzel szemben sok területről nagyon sok pénz hiányzik.
És valóban hiányzik.

A hozzászólást Trollirtó összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-01-04, 13:28-kor.
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by Trollirtó 2016-01-04, 13:22

MátéBence írta:
Trollirtó írta:
MátéBence írta:

Én nem panaszkodom a köreimre. Sokféle emberrel találkozom. Nem csak fideszessel. De olyannal nem nagyon találkozom, aki titeket sírna vissza. Max akkor, ha a ifjú DK-s barátaimmal találkozom, de talán ők nem reprezentatívok a társadalom szempontjából.

Nem érted.
Senki visszasírásáról nem beszélek.
Csak arról, hogy 8 millióból 6 millió szavazónak
NEM KELLETEK.

Ti meg 8 millióból 7,2 milliónak NEM kelletek.

ÉRted már?

Hogy akarjátok ti a Fideszt leváltani?

Vagy neked az is OK, ha a Jobbik váltja le a Fideszt?

Nem az a lényeg, hogy hogyan.
Az a lényeg, hogy az elkeseredés egyre nő, és a védosztag
le lesz váltva.
2010-ben az emberek nem voltak elkeseredve. Jobban éltek.
Csak meghülyítve voltak.
Trollirtó
Trollirtó

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

8 / 40 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.