Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+5
Gejza
mavtelep
Jóska.bá
kondor
DKW
9 posters
11 / 40 oldal
11 / 40 oldal • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Trollirtó írta:MátéBence írta:
1, Csakhogy attól még, hogy szerinted a kerekasztal inkompetens, ettől még a valóságban nagyon is kompetens. Lásd az előző hozzászólásom minden szavát neked. Nem kompetens. Se MMA, sem kamukamarák, sem nagycsaládos meg nemzetközi családszervezet nem kell oda. Mert csak bólogathatnak és erősíthetik a kormánytöbbséget.
2. Van 12 pontjuk. A kormánynak meg oktatási stratégiája (nincs. ami van, az szar. Nem kell), terve (szar, 3 éve nem működik), koncepciója (szar) és nem mellesleg hatalmas választói felhatalmazása (ki nem tesz rá magasról? NEM választókról beszélünk. Gyerekekről, jövőről). És a 12 pontot NEM kell teljesíteni (DE). Nagyon fel lennék háborodva, ha a kormány teljesítené a 12 pontot. A max amit a kormány tehet, hogy tárgyal róla, hogy mi az, ami belefér az Ő koncepciójába még és mi az ami nem. Ami belefér és kompromisszumosan támogatható, azt érdemes teljesíteni. Ami meg nem, azt nem szabad. Ilyen marha egyszerű.
3. A kormány MINDENKIT meghívott (NEM. Felsoroltam többször, hogy kiket.). MINDENKIT odaengedett. Pukli urat többször meghívták. Ő nem megy el (Nem, mert minek. A végkifejlet borítékolva.). Ő baja. Ezért válik nevetségessé és szánalmassá.
4. Továbbra is a labda a Pukli oldalán pattog, hogy dolgozni akar vagy balhézni. Ha dolgozni akar, akkor mehet tárgyalni a kerekasztalhoz. Ahhoz a kerekasztalhoz, amiben a szakszervezetek RÉSZT vesznek. (NEM! Normális oktatást, tankönyvet, emberi körülményeket akar. Fűtést, krétát, tanárokat terhelő felesleges baromságok eltörlését, hasonlókat.)
1. És? Ott van PDSZ. Gallónéni minden csak nem bólogató jános. És ott lehetne Pukli is. Csak hát ugye Ő nem akar dolgozni. A kompetenciát az adja, hogy a döntések ott születnek.
2. Van stratégiájsa és neked erről lehet véleményed. Nekem is megvan a véleményem Pukli 12 pontjáról. Csakhogy a helyzet úgy áll, hogy a kormány kormányoz, a kormánynak van legitim felhatalmazása és nem Puklinak.
3. Akkor sokadszorra. Palkovics többször elmondta, ma is a KarcFM-ben, hogy meghívták Puklit, hogy jöjjön el, vegyen részt a munkában. Persze. Választhatja azt, hogy nem megy el. Ezért is lesz kapitális bukás a vége. Én szóltam. Ha nem állsz le, júniusban a fejedre fogjuk olvasni, hogy lám mi előre megmondtuk, hogy szánalmas az egész. Már kifulladt márciusban.
4. Akarjon. Fidesz is azt akar. Csak másként mint Ő. Fidesznek felhatalmazása van. Neki meg nem. Tessék választást nyerni ha nem tetszik. Nem is tudom hogy gondolod, hogy egy zs kategóriás kis senki, a maga 2%-ot sem elérő lufi támogatásával diktáljon a kormánynak. Nonszensz.
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
MátéBence írta:Trolli!
Szerintem most állj meg a hülyegéddel. Hidd el ismét egy pofonba készülsz beleszaladni. Nyáron már a kutya nem fog emlékezni sem Puklira, sem az egész hőbörgésére. Döglött lovon ülsz. Szállj le róla.
Barátilag.
Neked fogalmad sincs arról, hogy miről van szó.
Nem fog megállni, érettségiig, nyári szünetig el kell érniük valamit.
Nyáron esélytelen tovább folytatni, ebben igazad van. Éppen ezért addig
fogja húzni a kormány a kerekasztalával meg a csipcsup korrekciós
javaslataival.
Ha hagyják.
De nem fogják.
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
MátéBence írta:Nagy a baj!!!!
Csökkenhet az alapvető élelmiszerek áfája
http://hvg.hu/gazdasag/20160331_Csokkenhet_az_alapveto_elelmiszerek_afaja_varga_mihaly_nemzetgazdasagi_miniszter_szerint_gondolkodnak_rajta
Már hat éve kellett volna. Jó sokat gondolkodtak.
És most ki fogják találni, hogy az alapvető élelmiszerek áfája legyen 26%.
És akkor mindenki örülni fog - vagy mégse?
Hiszen az egész ország a seggét veri a földhöz örömében, hogy 1%-kal csökkent az SZJA.
Vagy mégse?
Jótanács
Trolli!
Szerintem most állj meg a hülyegéddel. Hidd el ismét egy pofonba készülsz beleszaladni. Nyáron már a kutya nem fog emlékezni sem Puklira, sem az egész hőbörgésére. Döglött lovon ülsz. Szállj le róla.
Barátilag.
Barátilag.
MátéBence írta:Trollirtó írta:
1, Csakhogy attól még, hogy szerinted a kerekasztal inkompetens, ettől még a valóságban nagyon is kompetens. Lásd az előző hozzászólásom minden szavát neked. Nem kompetens. Se MMA, sem kamukamarák, sem nagycsaládos meg nemzetközi családszervezet nem kell oda. Mert csak bólogathatnak és erősíthetik a kormánytöbbséget.
2. Van 12 pontjuk. A kormánynak meg oktatási stratégiája (nincs. ami van, az szar. Nem kell), terve (szar, 3 éve nem működik), koncepciója (szar) és nem mellesleg hatalmas választói felhatalmazása (ki nem tesz rá magasról? NEM választókról beszélünk. Gyerekekről, jövőről). És a 12 pontot NEM kell teljesíteni (DE). Nagyon fel lennék háborodva, ha a kormány teljesítené a 12 pontot. A max amit a kormány tehet, hogy tárgyal róla, hogy mi az, ami belefér az Ő koncepciójába még és mi az ami nem. Ami belefér és kompromisszumosan támogatható, azt érdemes teljesíteni. Ami meg nem, azt nem szabad. Ilyen marha egyszerű.
3. A kormány MINDENKIT meghívott (NEM. Felsoroltam többször, hogy kiket.). MINDENKIT odaengedett. Pukli urat többször meghívták. Ő nem megy el (Nem, mert minek. A végkifejlet borítékolva.). Ő baja. Ezért válik nevetségessé és szánalmassá.
4. Továbbra is a labda a Pukli oldalán pattog, hogy dolgozni akar vagy balhézni. Ha dolgozni akar, akkor mehet tárgyalni a kerekasztalhoz. Ahhoz a kerekasztalhoz, amiben a szakszervezetek RÉSZT vesznek. (NEM! Normális oktatást, tankönyvet, emberi körülményeket akar. Fűtést, krétát, tanárokat terhelő felesleges baromságok eltörlését, hasonlókat.)
30.000 szemben több mint 2 millió ember egyértelmű szavazatával
A kormány kerekasztala az egyetlen terep, ahol legitim módon lehet megbeszélni szakmai alapon az oktatás ügyeit. Pukli nem diktálhat, meg semmiféle ultimátumot nem adhat, mert nincs mögötte semmi. Illetve van. 2%. És ettől nevetséges és szánalmas az egész
Fogd már fel végre, hogy most nem erről, nem pártszavazatokról van szó!
Még csak nem is a védosztag vagy a kormány ellen van az egész.
Hanem a kormány elkúrt oktatáspolitikája ellen. A gyerekekért, a társadalom
jövőjéért!!
Miért nem vagy képes felfogni ezt, és miért keversz bele állandóan pártpolitikát meg
szavazókat?
A kormány kerekasztala nem az egyetlen terep. Két hete még nem is volt ilyen.
Most van, de totálisan inkompetens, kormánybérenc.
Én értem, hogy te egy önjelölt messiás hőbörgését szent igazságként akarod itt eladni. De ez nem megy. Nem fog menni.
Lehet aggódni. Lehet tüntetni a kormány ellen. Sőt! Én magam mondtam, hogy februárban indokolt volt. Megvolt a momentum. És ott és akkor ez mind ahhoz kellett, hogy a kormányt rá lehessen bírni a tárgyalásra és a változtatásra.
Megtörtént. A kormány nyitott, hajlandó változtatni és hajlandó tárgyalni. És innen kezdve amikor Pukli a maga 2%-os támogatottságával nem tárgyal annak ellenére, hogy hívták, cserébe ultimátumokat ad, az onnan kezdve szánalmas. Ahogy te is az vagy, ahogy véded a védhetetlent.
A kerekasztalról bármi lehet a véleményed. Bármi. Lényegtelen. Ettől még a tény az, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG abból lesz változás és megállapodás, ami ott történik, amit ott letárgyalnak. Ennyit a kompetenciáról
Lassan épp oly szánalmas, nevetséges és vesztes helyzetbe lavírozod magad mint Pukli maga.
A kormány kerekasztala az egyetlen terep, ahol legitim módon lehet megbeszélni szakmai alapon az oktatás ügyeit. Pukli nem diktálhat, meg semmiféle ultimátumot nem adhat, mert nincs mögötte semmi. Illetve van. 2%. És ettől nevetséges és szánalmas az egész
Fogd már fel végre, hogy most nem erről, nem pártszavazatokról van szó!
Még csak nem is a védosztag vagy a kormány ellen van az egész.
Hanem a kormány elkúrt oktatáspolitikája ellen. A gyerekekért, a társadalom
jövőjéért!!
Miért nem vagy képes felfogni ezt, és miért keversz bele állandóan pártpolitikát meg
szavazókat?
A kormány kerekasztala nem az egyetlen terep. Két hete még nem is volt ilyen.
Most van, de totálisan inkompetens, kormánybérenc.
Jaaaaj Jaaaaj! Ha ezt meglépi a FIdesz akkor nektek tényleg annyi
Nagy a baj!!!!
http://hvg.hu/gazdasag/20160331_Csokkenhet_az_alapveto_elelmiszerek_afaja_varga_mihaly_nemzetgazdasagi_miniszter_szerint_gondolkodnak_rajta
Puklit többször meghívták a kerekasztal megbeszélésre. Nem ment el egyszer sem. Ez mindent elmond arról, hogy valóban meg akar-e oldani dolgokat, valóban tárgyalni akar-e?
Jól láthatóan nem akar tárgyalni, hanem balhézik.
A kormány azon kívül nem tehet mást, mint hogy meghívja Puklit és a többi elégedetlenkedőt, hogy üljenek le és mondják el konkrétan mi a bajuk és hogy tudnák megoldani.
A helyzet az, hogy a labda nem a kormány térfelén pattog, hanem Pukli bácsi oldalán.
1) Ezerszer mondtam, hogy inkompetens kerekasztalhoz nem megy.
2) Van 12 pontjuk, azt kell teljesíteni. Ilyen egyszerű.
3) A kormány összehozhatott volna egy kompetens kerekasztalt, nem ilyen bábszínházat.
4) A labda a kormány térfelén pattog, a pedagógusok szemét már nem lehet kiszúrni ezzel a színházzal.
1, Csakhogy attól még, hogy szerinted a kerekasztal inkompetens, ettől még a valóságban nagyon is kompetens. Lásd az előző hozzászólásom minden szavát neked.
2. Van 12 pontjuk. A kormánynak meg oktatási stratégiája, terve, koncepciója és nem mellesleg hatalmas választói felhatalmazása. És a 12 pontot NEM kell teljesíteni. Nagyon fel lennék háborodva, ha a kormány teljesítené a 12 pontot. A max amit a kormány tehet, hogy tárgyal róla, hogy mi az, ami belefér az Ő koncepciójába még és mi az ami nem. Ami belefér és kompromisszumosan támogatható, azt érdemes teljesíteni. Ami meg nem, azt nem szabad. Ilyen marha egyszerű.
3. A kormány MINDENKIT meghívott. MINDENKIT odaengedett. Pukli urat többször meghívták. Ő nem megy el. Ő baja. Ezért válik nevetségessé és szánalmassá.
4. Továbbra is a labda a Pukli oldalán pattog, hogy dolgozni akar vagy balhézni. Ha dolgozni akar, akkor mehet tárgyalni a kerekasztalhoz. Ahhoz a kerekasztalhoz, amiben a szakszervezetek RÉSZT vesznek.
Trollirtó írta:doktorKá írta:
Szerintem bárkivel tárgyal a kormány, aki az általa képviselt intézmények delegáltja. Én nem vetem a szemükre, hogy miközben a szakszervezettel (lényegesen nagyobb képviseleti erő) tárgyal, aközben egy 5% alatti képviseleti erővel bíró szervezettel nem tárgyal. Gondolkodj....bármiben is egyeznének meg Puklival, arra az intézmények elsöprő többsége fel sem hatalmazta Puklit. Ez így nem komoly.
A kiemelt részben mondtad el a lényeget.
A kormány szívesen tárgyal saját magával.
Úgy van.
Nem felhatalmazás kérdése. A 12 pontjára 30 000 ember
harsogta, hogy IGEN!
Ez pontosan elég, mindenféle százalék nélkül.
A kormány kerekasztala, még egyszer mondom, egy humbug.
Azt akarja, amit te vagy bencebarátod kapásból mondtatok az elején:
pár apró engedménnyel kiszúrja a szemüket, osztjóvan.
A tanárok PONT EZT nem akarják.
Nagyon szép értekezés az országgyűlés házmesterének címezve
Nem akarunk Európában iszlamista, vagy bármilyen más totalitárius rendszert - jelentette ki
Kövér László, az Országgyűlés elnöke az iszlám vallás magyarországi elismerésének századik
évfordulója alkalmából rendezett konferencián a Parlamentben szerdán.
Ennek teljesen elmentek otthonról.
Európa lakossága az egész Föld lakosságának durván egytizede.
Hogy kerülne bármiféle totalitárius rendszer uralma alá?
Magyarországon ez már alakul ugyan ... és nem iszlám.
LINK
Kövér László, az Országgyűlés elnöke az iszlám vallás magyarországi elismerésének századik
évfordulója alkalmából rendezett konferencián a Parlamentben szerdán.
Ennek teljesen elmentek otthonról.
Európa lakossága az egész Föld lakosságának durván egytizede.
Hogy kerülne bármiféle totalitárius rendszer uralma alá?
Magyarországon ez már alakul ugyan ... és nem iszlám.
LINK
Puklit többször meghívták a kerekasztal megbeszélésre. Nem ment el egyszer sem. Ez mindent elmond arról, hogy valóban meg akar-e oldani dolgokat, valóban tárgyalni akar-e?
A kormány azon kívül nem tehet mást, mint hogy meghívja Puklit és a többi elégedetlenkedőt, hogy üljenek le és mondják el konkrétan mi a bajuk és hogy tudnák megoldani.
A helyzet az, hogy a labda nem a kormány térfelén pattog, hanem Pukli bácsi oldalán.
1) Ezerszer mondtam, hogy inkompetens kerekasztalhoz nem megy.
2) Van 12 pontjuk, azt kell teljesíteni. Ilyen egyszerű.
3) A kormány összehozhatott volna egy kompetens kerekasztalt, nem ilyen bábszínházat.
4) A labda a kormány térfelén pattog, a pedagógusok szemét már nem lehet kiszúrni ezzel a színházzal.
doktorKá írta:Trollirtó írta:
Szerintem bárkivel tárgyal a kormány, aki az általa képviselt intézmények delegáltja. Én nem vetem a szemükre, hogy miközben a szakszervezettel (lényegesen nagyobb képviseleti erő) tárgyal, aközben egy 5% alatti képviseleti erővel bíró szervezettel nem tárgyal. Gondolkodj....bármiben is egyeznének meg Puklival, arra az intézmények elsöprő többsége fel sem hatalmazta Puklit. Ez így nem komoly.
A kiemelt részben mondtad el a lényeget.
A kormány szívesen tárgyal saját magával.
Úgy van.
Nem felhatalmazás kérdése. A 12 pontjára 30 000 ember
harsogta, hogy IGEN!
Ez pontosan elég, mindenféle százalék nélkül.
A kormány kerekasztala, még egyszer mondom, egy humbug.
Azt akarja, amit te vagy bencebarátod kapásból mondtatok az elején:
pár apró engedménnyel kiszúrja a szemüket, osztjóvan.
A tanárok PONT EZT nem akarják.
Szóval, onnan indultunk, hogy a pedagógusok miért nem tárgyalnak a kormánnyal,
és a kormány miért nem tárgyal velük.
1) Azért nem, mert a kerekasztal vendégei döntő százalékban inkompetensek
(MMA, nemzetközi szervezet, nagycsaládosok, kamukamarák stb.) és védosztagbérencek.
2) A védosztag meg azért nem az igazi tanárokkal, mert NEM akar érdemben tárgyalni.
Csak maszatolni.
(MMA, nemzetközi szervezet, nagycsaládosok, kamukamarák stb.) és védosztagbérencek.
2) A védosztag meg azért nem az igazi tanárokkal, mert NEM akar érdemben tárgyalni.
Csak maszatolni.
doktorKá- Hozzászólások száma : 2323
[quote="doktorKá"]
Csak maszatolni.
Trollirtó írta:
Na, szerintem kár itt minősítgetni, koncentráljunk konrét ügyekre.
Csak maszatolni.
Trollirtó írta:A válaszaidból sorozatosan kiviláglik a lényegetek.doktorKá írta:
tudod, a búzát az ocsútól mindig is megkülönböztették, a jót a rossztól, a szorgalmast a lustától, stb.
Pont úgy lepereg rólatok minden igazság, mint a rezsibiztosotokról az,
hogy "tudjuk, hogy Önöknél hivatali, sőt munkaköri kötelesség a hazudozás", amit két
politikus egybehangzóan mondott neki a kamerák előtt.
Az igazság mindig lepereg rólatok.
Mert maga vagytok a tömény hazugság.
Na, szerintem kár itt minősítgetni, koncentráljunk konrét ügyekre.
A válaszaidból sorozatosan kiviláglik a lényegetek.doktorKá írta:Trollirtó írta:
Hasznos - nem hasznos.
Védosztagos - nem az.
Meglopható - nem az.
Fekete - fehér.
Ezek vagytok ti.
A legutálatosabb erőszakos, kegyetlen, álszent, velejéig romlott, hazug módon.
Nemsokára a "jobboldali" a legpejoratívabb kifejezés lesz ebben az országban,
anélkül, hogy a ti eemúttnyócévezésetekhez, ballibezésetekhez, sorosozásotokhoz
hasonlóra egyáltalán szükség lenne.
tudod, a búzát az ocsútól mindig is megkülönböztették, a jót a rossztól, a szorgalmast a lustától, stb.
Pont úgy lepereg rólatok minden igazság, mint a rezsibiztosotokról az,
hogy "tudjuk, hogy Önöknél hivatali, sőt munkaköri kötelesség a hazudozás", amit két
politikus egybehangzóan mondott neki a kamerák előtt.
Az igazság mindig lepereg rólatok.
Mert maga vagytok a tömény hazugság.
Már elnézést, de az természetes, hogy ha valaki számunkra hasznos, azt nem faragjuk. Azt majd ti faragjátok, ilyen a politika.
Hasznos - nem hasznos.
Védosztagos - nem az.
Meglopható - nem az.
Fekete - fehér.
Ezek vagytok ti.
Ja.
Jellegzetes ideátok, módszeretek.
Amíg hívetek, más nem érdekes.
Ha már nem - megsemmisíteni.
Nem ő az első emberetek, akivel ezt eljátsszátok.
Ismerlek már benneteket, nagyon egyszerűek vagytok...
Már elnézést, de az természetes, hogy ha valaki számunkra hasznos, azt nem faragjuk. Azt majd ti faragjátok, ilyen a politika.
Hasznos - nem hasznos.
Védosztagos - nem az.
Meglopható - nem az.
Fekete - fehér.
Ezek vagytok ti.
Ez nem karaktergyilkosság. Minél több valós tényt találunk, - legyen az jó, vagy rossz - annál könnyebb dönteni, milyen ember is ő. Nem rossz ez, hidd el. Nem rágalmazni, és nem elhallgatni kell dolgokat, hanem a tények alapján, megmutatni, amit lehet. A többi, a választók dolga.
Ja.
Titeket sem érdekelt addig, amíg nektek csaholt.
De bekerült a való életbe és emberré vált.
És ez nagyon zavar benneteket, úgyhogy irány a karaktergyilkolás.
Ez nem karaktergyilkosság. Minél több valós tényt találunk, - legyen az jó, vagy rossz - annál könnyebb dönteni, milyen ember is ő. Nem rossz ez, hidd el. Nem rágalmazni, és nem elhallgatni kell dolgokat, hanem a tények alapján, megmutatni, amit lehet. A többi, a választók dolga.
Ja.
Nem gondolnám hogy ez titok lett volna, csak senkit nem érdekelt addig, amíg nem próbálta nagy nyilvánosság előtt eljátszani a hiteles embert.
És addig miért nem derítettétek ki, amíg a ti kutyátok kölyke volt?
Nem gondolnám hogy ez titok lett volna, csak senkit nem érdekelt addig, amíg nem próbálta nagy nyilvánosság előtt eljátszani a hiteles embert.
Trollirtó írta:És addig miért nem derítettétek ki, amíg a ti kutyátok kölyke volt?doktorKá írta:
Nos, ez nem nehéz dolog. HA igaz a hír, akkor tény, ha nem igaz, akkor mondhatod, hogy karaktergyilkosság.
http://www.valasztas.hu/ve/j51/j51-iwYQSFPjxk5AQiwCKFICiJ1K6k.htm
11 / 40 oldal • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
11 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.