Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+13
kondor
pincesor
westfall
Jóska.bá
Darus
Gejza
mavtelep
MátéBence
nobellla
Malamud az igazi
Böbe2
Julimama
paksitapsi
17 posters
29 / 40 oldal
29 / 40 oldal • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Kilépés gomb - utána olvasgass, ha tudsz !
.mavtelep írta:Olvasgattam, olvasgattam, de én nem vendég vagyok...)))Jóska.bá írta:kondor írta:A vendég ugye csak őgyeleg,ólálkodik.Nem látja a fórumot.
Szervusztok, jó napot !
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
EUR/HUF 307.27 +0.23%
Magyarország jobban teljesít!
Magyarország jobban teljesít!
Darus- Hozzászólások száma : 221
Jóska.bá írta:kondor írta:A vendég ugye csak őgyeleg,ólálkodik.Nem látja a fórumot.
ügyes vagy!!!!!Akkor meg had körözzön,max elengedjük a kutyákat.és az sem lesz.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
mavtelep írta:Olvasgattam, olvasgattam, de én nem vendég vagyok...)))Jóska.bá írta:kondor írta:A vendég ugye csak őgyeleg,ólálkodik.Nem látja a fórumot.
Szervusztok, jó napot !
Szia!
Ugyan - nem Tarsoly lopta el az egészet
Van egy miniszter is, aki azzal dicsekedett, hogy
"több, mint 30 SIKERES pénzügyi tranzakciót csinált",
mielőtt megvette volna a sokszáz milliós luxus-plebejus villáját !
És ez a miniszter a minisztériuma milliárdjait is mozgatta a Quiktor-Quaestorban....
"több, mint 30 SIKERES pénzügyi tranzakciót csinált",
mielőtt megvette volna a sokszáz milliós luxus-plebejus villáját !
És ez a miniszter a minisztériuma milliárdjait is mozgatta a Quiktor-Quaestorban....
doktorKá írta:Jóska.bá írta:akik nyertek a Quiktor-Quaestor ügyön 200 000 000 000-ot,
(kétszázmilliárdot, mert, gondolom a pénz nem égett el)
és annak 1/307-ed részéért már vállalom is az egyiket !doktorKá írta:Kérem jelentkezzen az a 307 balliberális, aki a kvóta szerint ide delegált menekültet befogadja.
ezt beszéld meg a Tarsollyal. Hátha ad.
A hozzászólást Jóska.bá összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-05-15, 12:32-kor.
NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTORNAK
Viktor! „Az ország jobban teljesít.” – igen, így igaz. A fiatal és dolgozni vágyó emberek kitelepítésében. Ma, elbúcsúztam a harmadik fiamtól is. Elment. Angliába. Egy jobb élet reményében, ahol a 8 órai munkával, 10-szer annyit keres, mint itthon. Mit csinálsz Viktor ?? Tisztában vagy vele? Ha igen, akkor miért csinálod ? Megfenyegettek ? Megvettek ? Kiálltunk melletted, kétszer is szavaztam rád, mert ígértél….ígérgettél, és mi történt ? Mi lett az egyetemista Viktorral, akiben égett a tűz és azt mondta, hogy felszámolja a bűnözést, a korrupciót, a munkanélküliséget ? Felneveltem 4 gyereket ennek az országnak, de miért ? Ezért , Viktor? Nem kívánom azt az érzést senkinek, amit átéltünk minden alkalommal, mikor egy gyerekem kénytelen volt elmenni. Ez már háromszor megtörtént. Most már mi is megyünk. Eladok mindenem és megyünk egy másik országba, ahol még idegenként is embernek néznek . Édesanyám, 73 éves. Még az átkos rezsimben sem történt ez meg, ami ma Magyarországon. Hivatalos NI szám alapján, már csak Angliában eléri az 1,3 milliót a kinn dolgozó Magyar regisztráltak száma. És mi van a többi országgal ? Nem 350 ezer emberről beszélnek, mint ti……És mi jön még ??? El kéne gondolkodni Viktor, mit műveltek. Én itt akartam leélni az életemet, mindenkit elüldöztök. Nézd meg a képeket, a szemünk mindent elárul……. Köszönöm Viktor. Sikerült, még egy boldog, reményekkel teli családot szétszakítani.
Viktor! „Az ország jobban teljesít.” – igen, így igaz. A fiatal és dolgozni vágyó emberek kitelepítésében. Ma, elbúcsúztam a harmadik fiamtól is. Elment. Angliába. Egy jobb élet reményében, ahol a 8 órai munkával, 10-szer annyit keres, mint itthon. Mit csinálsz Viktor ?? Tisztában vagy vele? Ha igen, akkor miért csinálod ? Megfenyegettek ? Megvettek ? Kiálltunk melletted, kétszer is szavaztam rád, mert ígértél….ígérgettél, és mi történt ? Mi lett az egyetemista Viktorral, akiben égett a tűz és azt mondta, hogy felszámolja a bűnözést, a korrupciót, a munkanélküliséget ? Felneveltem 4 gyereket ennek az országnak, de miért ? Ezért , Viktor? Nem kívánom azt az érzést senkinek, amit átéltünk minden alkalommal, mikor egy gyerekem kénytelen volt elmenni. Ez már háromszor megtörtént. Most már mi is megyünk. Eladok mindenem és megyünk egy másik országba, ahol még idegenként is embernek néznek . Édesanyám, 73 éves. Még az átkos rezsimben sem történt ez meg, ami ma Magyarországon. Hivatalos NI szám alapján, már csak Angliában eléri az 1,3 milliót a kinn dolgozó Magyar regisztráltak száma. És mi van a többi országgal ? Nem 350 ezer emberről beszélnek, mint ti……És mi jön még ??? El kéne gondolkodni Viktor, mit műveltek. Én itt akartam leélni az életemet, mindenkit elüldöztök. Nézd meg a képeket, a szemünk mindent elárul……. Köszönöm Viktor. Sikerült, még egy boldog, reményekkel teli családot szétszakítani.
Clochard* írta:Jelentkezzenek mindazok, akiknek gyerekeit, unokáit vagy más családtagjait, illetve ismerőseit ez a mocsok orbáni maffiarendszer innen Magyarországról 2010 óta menekülésre kényszerítette!
Felraktam a kezem,de elsodort a tömeg.Ezt légyszi vedd figyelembe a számolásnál. Inkább sírnék.Vasárnap menek a reptérre.Kicsit itthon lesznek.
Ha kérik pacalt is főzök nekik.
Olvasgattam, olvasgattam, de én nem vendég vagyok...)))Jóska.bá írta:kondor írta:A vendég ugye csak őgyeleg,ólálkodik.Nem látja a fórumot.
Szervusztok, jó napot !
mavtelep- Hozzászólások száma : 436
hehehehehe
Ott van a privi lehetősége..
Ott van a privi lehetősége..
Most lépek, mert meló van!
Szevasztok! Jóska bá! Jelentkezz privátban egy címmel és megy....
Szevasztok! Jóska bá! Jelentkezz privátban egy címmel és megy....
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
már nem. próbáld ki - lépj ki és nézd meg !
kondor írta:A vendég ugye csak őgyeleg,ólálkodik.Nem látja a fórumot.
Jóska.bá!
Megkaptad már a tegnapi"mentését"?
Én remélem, hogy megmaradunk a RENDSZER sértegetése szintjén,
és a személyeskedést kihagyjuk.....
Remélem, ezt doktorKá is olvassa ...
Remélem, ezt doktorKá is olvassa ...
Darus írta:Érdekes,a doktorKÁ náci is írhat ide?
Lassan az lesz az érzésem,hogy a tegnapiért mi vagyunk a hibások,mert minden jobbágy itt maradhatott!
Valami olyat írtam a doktor nácinak tegnap miközben töröltem a sok mocskosságát,hogy nektek "semmiféle esélyt" nem szabadott volna adni..
Jóska bá
A vendég ugye csak őgyeleg,ólálkodik.Nem látja a fórumot.
hehehehekondor írta:És nem kell itt a feszültséget csinálni üljél szépen hátra tett kézzel,és nézzél ki a fejedből nagy hülyén.
Azért nem kell hátratenni a kezét!
Fetrengek..
Jelentkezzenek mindazok, akiknek gyerekeit, unokáit vagy más családtagjait, illetve ismerőseit ez a mocsok orbáni maffiarendszer innen Magyarországról 2010 óta menekülésre kényszerítette!
Vendég- Vendég
Mi a bajod Orbanisztánnal ?
Ezt már az egész világ így ismeri....
Vagy te személyes sértésnek veszed az Őőőő magasztalását ?
Vagy te személyes sértésnek veszed az Őőőő magasztalását ?
doktorKá írta:Orbanisztánból??? Hát nem Darus törlölt itt mindent?
Érdekes,a doktorKÁ náci is írhat ide?
Lassan az lesz az érzésem,hogy a tegnapiért mi vagyunk a hibások,mert minden jobbágy itt maradhatott!
Valami olyat írtam a doktor nácinak tegnap miközben töröltem a sok mocskosságát,hogy nektek "semmiféle esélyt" nem szabadott volna adni..
Szerintem meg jelentkezzenek azok...
akik nyertek a Quiktor-Quaestor ügyön 200 000 000 000-ot,
és annak 1/307-ed részéért már vállalom is az egyiket !
és annak 1/307-ed részéért már vállalom is az egyiket !
doktorKá írta:Kérem jelentkezzen az a 307 balliberális, aki a kvóta szerint ide delegált menekültet befogadja.
Telik a kormányodnak a lopott milliárdokból.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És nem kell itt a feszültséget csinálni üljél szépen hátra tett kézzel,és nézzél ki a fejedből nagy hülyén.
Volt egy érzésem, hogy azt nem lett volt szabad kiadni a kezemből
Így lényegében két nap veszett el, de tanultunk belőle....remélem.
Hiába no, Orbanisztánból (ami talán ott, valahol Kazahsztán és Azerbajdzsán között helyezkedik el)
hosszú út vezet újra Ejrópába..... De szerencsére maradt még néhány írástudó.....
Igen.a setít oldal támadása volt.és jól előkészítették.Én arra is gondoltam hogy az egész oldalt ők csináltákés egy nagy bummal véget vessenek neki.Ezért írtam a másikon ha előkerülsz tapsi híjon fel.De hála az admin nem jutott a kezükbe.[/quote]
Hiába no, Orbanisztánból (ami talán ott, valahol Kazahsztán és Azerbajdzsán között helyezkedik el)
hosszú út vezet újra Ejrópába..... De szerencsére maradt még néhány írástudó.....
[/quote]kondor írta:Jóska.bá írta:Ahogy kiveszem, lehet, hogy egyszerre több ál-Lala is ténykedet itt egy IP-címről ?kondor írta:Darus írta:hihihihi
Egy biztos,a kisgyerek laholt és lehet fogalma sem volt.De ká előbb levágott.Írta is"Magyarázza már el kondomnak valaki"Mikor kérdeztem mi van itt.
Aztán a kondomért én is le köcsögöztem,de azt már nem láttam megjelenni,csak a kamut.Még az én nevemben is írták gogy bocsánatot kérek mindenkitől,de beépített ember vagyok és sajnálom a sok szemétséget meg minden.És utána eltűntek a dolgok.harcoltam egy ideig míg eszembe jutott a piros oldal.és hát kombináltam össze vissza.Ki lehet hogy mért.Tapsival próbáltuk kideríteni,meg nobi is átjött a pirosra.Ennyit tudunk.Annyi biztos ki kell futni a dolognak.próbáljunk jó képet vágni hozzá.ha már pofán vágni nem tudjuk.
Igen.a setít oldal támadása volt.és jól előkészítették.Én arra is gondoltam hogy az egész oldalt ők csináltákés egy nagy bummal véget vessenek neki.Ezért írtam a másikon ha előkerülsz tapsi híjon fel.De hála az admin nem jutott a kezükbe.[/quote]
Clochard* írta:MátéBence írta:Clochard* írta:MátéBence írta:Clochard* írta:MátéBence írta:kondor írta:Darus írta:MátéBence írta:kondor írta:dARUS PRÓBÁLT KÜZDENI PILLANATOK ALATT ÁTÍRTÁK,És töröltek.Ká ,és bence csak néztek.De tudták miről volt szó.Jóska.bá írta:.Darus írta:Ja,ha ez a mocsok a tegnapi után még itt írhat,akkor nekem nincs itt keresni valóm!
Sziasztok!
Meglapultak,hogy maradjon mag.Nem nyugtat meg a jelenlétük.
AKkor csak a tényszerűség végett. Tegnap millió dolgom volt és jeleztem is hogy nagy bánatomra nem tudtam követni az eseményeket. A nagy részéről lemaradtam.
Mindenesetre elsőre meglepett és be is nyaltam teljesen.
Azon meg nehogy már bárki kiakadjon, hogy megmosolyogtan Darusnak azokat a hozzászólásait, amiben "bevallotta", hogy fideszes ügynök
Uraim! Legalább a humorérzéketeket ne veszítsétek el!
Ilyen kétszínű mocskot mint te még nem láttam,itt vigyorogtál rajtam meg a többieken,ne hazudj addig itt voltál amíg nem törölte az írásaidat,egyetlen szóval nem tettél ellen,hogy hagyják a fórumot békén ne verjék szét!
Sőt még biztattad őket!
Undorító vagy,és aki látta az nekem fognak igazat adni!
Lehet neked viccesnek tűnt,nekünk kevésbé.Egy biztos többet tudsz mint amit itt elhintesz.És természetesen ká is.
Bassszus! Picit próbálj már empatikus lenni! Itt vagyok én , aki évek óta harcol Darussal meg még jópár nickkel. Egészés komoly lista van arról, hogy miket mondtunk egymásra.
Aztán egyszer csak Darus "szájából" olyan mondatok hagoztal el, amelyeket max egy hard sci-fi-ben lenne a helye. Még jó, hogy nevettem. Nem vagyok képmutató és álszent (mint..., de ezt most hagyjuk). Igen. Nevettem. És ezt nem fogom soha letagadni.
Egy valamire való suszter méltán megirigyelné az arcbőrödet a legközelebbi cipő talpalásánál...
Kettőnk között tudod mi a különbég Pajti?
Hogy én legalább vállalom az igazi nevem és az arcom. Akármit is gondolj az én arcbőrömről. Te viszont nem vállalsz semmit.
...én legalább vállalom az igazi nevem és az arcom. Akármit is gondolj az én arcbőrömről....
EZT ITT TEGNAP ÉN ÉS A TÖBBIEK PONTOSAN MEGTAPASZTALTUK!
Tőlem pontosan mit is tapasztaltál?
...hogy a neved és az arcbőröd egyaránt pontosan fedi a lényeged: POFÁTLAN VASTAGBŐR
Én együtt tudok élni a véleményeddel. És ezzel ezt a részt a részemről lezárom.
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Jóska.bá írta:Ahogy kiveszem, lehet, hogy egyszerre több ál-Lala is ténykedet itt egy IP-címről ?kondor írta:Darus írta:hihihihi
Egy biztos,a kisgyerek laholt és lehet fogalma sem volt.De ká előbb levágott.Írta is"Magyarázza már el kondomnak valaki"Mikor kérdeztem mi van itt.
Aztán a kondomért én is le köcsögöztem,de azt már nem láttam megjelenni,csak a kamut.Még az én nevemben is írták gogy bocsánatot kérek mindenkitől,de beépített ember vagyok és sajnálom a sok szemétséget meg minden.És utána eltűntek a dolgok.harcoltam egy ideig míg eszembe jutott a piros oldal.és hát kombináltam össze vissza.Ki lehet hogy mért.Tapsival próbáltuk kideríteni,meg nobi is átjött a pirosra.Ennyit tudunk.Annyi biztos ki kell futni a dolognak.próbáljunk jó képet vágni hozzá.ha már pofán vágni nem tudjuk. [/quote][/quote]
Igen.a setít oldal támadása volt.és jól előkészítették.Én arra is gondoltam hogy az egész oldalt ők csináltákés egy nagy bummal véget vessenek neki.Ezért írtam a másikon ha előkerülsz tapsi híjon fel.De hála az admin nem jutott a kezükbe.
MátéBence írta:Clochard* írta:MátéBence írta:Clochard* írta:MátéBence írta:kondor írta:Darus írta:MátéBence írta:kondor írta:dARUS PRÓBÁLT KÜZDENI PILLANATOK ALATT ÁTÍRTÁK,És töröltek.Ká ,és bence csak néztek.De tudták miről volt szó.Jóska.bá írta:.Darus írta:Ja,ha ez a mocsok a tegnapi után még itt írhat,akkor nekem nincs itt keresni valóm!
Sziasztok!
Meglapultak,hogy maradjon mag.Nem nyugtat meg a jelenlétük.
AKkor csak a tényszerűség végett. Tegnap millió dolgom volt és jeleztem is hogy nagy bánatomra nem tudtam követni az eseményeket. A nagy részéről lemaradtam.
Mindenesetre elsőre meglepett és be is nyaltam teljesen.
Azon meg nehogy már bárki kiakadjon, hogy megmosolyogtan Darusnak azokat a hozzászólásait, amiben "bevallotta", hogy fideszes ügynök
Uraim! Legalább a humorérzéketeket ne veszítsétek el!
Ilyen kétszínű mocskot mint te még nem láttam,itt vigyorogtál rajtam meg a többieken,ne hazudj addig itt voltál amíg nem törölte az írásaidat,egyetlen szóval nem tettél ellen,hogy hagyják a fórumot békén ne verjék szét!
Sőt még biztattad őket!
Undorító vagy,és aki látta az nekem fognak igazat adni!
Lehet neked viccesnek tűnt,nekünk kevésbé.Egy biztos többet tudsz mint amit itt elhintesz.És természetesen ká is.
Bassszus! Picit próbálj már empatikus lenni! Itt vagyok én , aki évek óta harcol Darussal meg még jópár nickkel. Egészés komoly lista van arról, hogy miket mondtunk egymásra.
Aztán egyszer csak Darus "szájából" olyan mondatok hagoztal el, amelyeket max egy hard sci-fi-ben lenne a helye. Még jó, hogy nevettem. Nem vagyok képmutató és álszent (mint..., de ezt most hagyjuk). Igen. Nevettem. És ezt nem fogom soha letagadni.
Egy valamire való suszter méltán megirigyelné az arcbőrödet a legközelebbi cipő talpalásánál...
Kettőnk között tudod mi a különbég Pajti?
Hogy én legalább vállalom az igazi nevem és az arcom. Akármit is gondolj az én arcbőrömről. Te viszont nem vállalsz semmit.
...én legalább vállalom az igazi nevem és az arcom. Akármit is gondolj az én arcbőrömről....
EZT ITT TEGNAP ÉN ÉS A TÖBBIEK PONTOSAN MEGTAPASZTALTUK!
Tőlem pontosan mit is tapasztaltál?
...hogy a neved és az arcbőröd egyaránt pontosan fedi a lényeged: POFÁTLAN VASTAGBŐR
Vendég- Vendég
29 / 40 oldal • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
29 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.