Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+15
turidani
tmbb
Julimama
westfall
Malamud az igazi
Trollirtó
Darus
doktorKá
nobellla
Gejza
Böbe2
paksitapsi
mavtelep
Clochard
pincesor
19 posters
12 / 40 oldal
12 / 40 oldal • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Ez rényleg nagyon jó !!!!
Felolvasom a zasszonynak is - bár nincs nagy humorérzéke az ilyesmire.....
Julimama írta:Oltári!!!!!!
http://lustanyu.blogspot.hu/2015/05/a-nagy-vasarnapi-zarvatartas-challange.html
Én sem!!!!
[b[/b]
Jóska.bá írta:KÓKLER írta:Jóska.bá írta:KÓKLER írta:kondor írta:Mondjuk azon csodálkozom hogy ebből a szar helyzetből is ki tud oldalogni.Gyanítom akkora szar az ország gazdasági és egyébb helyzetében,hogy az ellenzék hagyja had sodródjunk egy végkifejlet felé,és esze ágában nincs kormányozni ezt a szarkupacot.
Nem jó megoldás, 50 évre visszaveti az országot.
Hányszor, de hányszor írtam, hogy mindkét oldal BETLIRE játszott a választáson.
Az egyik úgy akart veszíteni, hogy közben viszi a 4 évnyi HARÁCSOT,
a másik fél meg nem akarta "megnyerni" ezt a sz@r helyzetet !
És ki szívja meg, hát mi.
paksitapsi- Hozzászólások száma : 179
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Jóska.bá írta:Az egyik gyerekünk meg haza akar jönni.... Jól le is ....szóltam....KÓKLER írta:Jóska.bá írta:Megmondta a miniszterelnök: vagy magyar vagy - vagy európai !KÓKLER írta:by Jóska.bá Today at 19:49
De ők ITT szeretnének élni.
Biztos hallottak a haztelepülési támogatásról. Mi tagadás. Vonzó ajánlat.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Mi most csak 4 ingyenes csatornából nézünk néhány órát...
Ebből kettő kereskedelmi és egy hírcsatorna kikerül az ingyenességből....
tmbb írta:kondor írta:Jóska.bá írta:Az igazi trükk abban áll, hogy az
INGYENES CSATORNÁK EGY SÁVON OSZTOZNAK !
Ha az betelik, akkor az rtl-Klub és a TV2 átkerül egy fizetős sávba !KÓKLER írta:0]]M1, M2, Duna TV, M4 sporttévé - ezek az adók jönnek majd be júliustól a távirányítód első négy gombját nyomva. Mert a műsorterjesztőknek az akkor életbe lépő médiatörvény-változás miatt kötelességük odatenni őket. az MTVA a sorrendre is tett ajánlást.[/b]
Megy a kiszorítósdi média piacról.Az egyoldalú tájékoztatás,miatt az ország komoly hányada nem kap objektív tájékoztatást.
Szép estét!
szerintem teljesen mindegy,a távirányítón sok számozott gomb,a tévéken sok csatorna.
Tőlem akárhogy trükközhetnek,akkor sem fogom nézni ezeket a csatornákat,csak nagy ritkán egy-egy sportesemény miatt.
Na. Jobb belátásra bírtalak !
Az egyik gyerekünk meg haza akar jönni.... Jól le is ....szóltam....
KÓKLER írta:Jóska.bá írta:Megmondta a miniszterelnök: vagy magyar vagy - vagy európai !KÓKLER írta:by Jóska.bá Today at 19:49
kondor írta:Jóska.bá írta:Az igazi trükk abban áll, hogy az
INGYENES CSATORNÁK EGY SÁVON OSZTOZNAK !
Ha az betelik, akkor az rtl-Klub és a TV2 átkerül egy fizetős sávba !KÓKLER írta:0]]M1, M2, Duna TV, M4 sporttévé - ezek az adók jönnek majd be júliustól a távirányítód első négy gombját nyomva. Mert a műsorterjesztőknek az akkor életbe lépő médiatörvény-változás miatt kötelességük odatenni őket. az MTVA a sorrendre is tett ajánlást.[/b]
Megy a kiszorítósdi média piacról.Az egyoldalú tájékoztatás,miatt az ország komoly hányada nem kap objektív tájékoztatást.
Szép estét!
szerintem teljesen mindegy,a távirányítón sok számozott gomb,a tévéken sok csatorna.
Tőlem akárhogy trükközhetnek,akkor sem fogom nézni ezeket a csatornákat,csak nagy ritkán egy-egy sportesemény miatt.
tmbb- Hozzászólások száma : 50
Én sem.... de a demokrácia alapja, hogy a sok liba - disznót választ magának !
KÓKLER írta:Jóska.bá írta:KÓKLER írta:Jóska.bá írta:KÓKLER írta:kondor írta:Mondjuk azon csodálkozom hogy ebből a szar helyzetből is ki tud oldalogni.Gyanítom akkora szar az ország gazdasági és egyébb helyzetében,hogy az ellenzék hagyja had sodródjunk egy végkifejlet felé,és esze ágában nincs kormányozni ezt a szarkupacot.
Veszek nekik repülőjegyet.
Jóska.bá írta:Megmondta a miniszterelnök: vagy magyar vagy - vagy európai !KÓKLER írta:by Jóska.bá Today at 19:49
Vendég- Vendég
Az nem megy !
Megmondta a miniszterelnök: vagy magyar vagy - vagy európai !
KÓKLER írta:by Jóska.bá Today at 19:49
Én nem!
Jóska.bá írta:KÓKLER írta:Jóska.bá írta:KÓKLER írta:kondor írta:Mondjuk azon csodálkozom hogy ebből a szar helyzetből is ki tud oldalogni.Gyanítom akkora szar az ország gazdasági és egyébb helyzetében,hogy az ellenzék hagyja had sodródjunk egy végkifejlet felé,és esze ágában nincs kormányozni ezt a szarkupacot.
Vendég- Vendég
És ki szavazta meg Őket ? Mi !
KÓKLER írta:Jóska.bá írta:KÓKLER írta:kondor írta:Mondjuk azon csodálkozom hogy ebből a szar helyzetből is ki tud oldalogni.Gyanítom akkora szar az ország gazdasági és egyébb helyzetében,hogy az ellenzék hagyja had sodródjunk egy végkifejlet felé,és esze ágában nincs kormányozni ezt a szarkupacot.
Ne izgasd fel magad !
KÓKLER írta:by kondor Today at 19:10
az én életemben már nem lesz változás, már csak az unokákéért aggódunk és harcolunk.
Az unokád - európai lesz. Legfeljebb nem itt, hanem Európában !
Hümmmm....
Malamud az igazi írta:Európa az európaiaké, Magyarország a magyaroké, mondta Orbán. Erről eszembe jut egy mondóka, próbáljátok gyors egymásutánban:
Jamaika a jamaikaiaké!
Ebből én azt deriválom le, hogy Szerinte a magyarok nem európaiak !
Nos, mivel ÉN európainak érzem magam - marad az, hogy Őőőő az, aki fél-ázsiai !
Jóska.bá írta:KÓKLER írta:kondor írta:Mondjuk azon csodálkozom hogy ebből a szar helyzetből is ki tud oldalogni.Gyanítom akkora szar az ország gazdasági és egyébb helyzetében,hogy az ellenzék hagyja had sodródjunk egy végkifejlet felé,és esze ágában nincs kormányozni ezt a szarkupacot.
Vendég- Vendég
Nem ezt írtam tavaly ?
KÓKLER írta:kondor írta:Mondjuk azon csodálkozom hogy ebből a szar helyzetből is ki tud oldalogni.Gyanítom akkora szar az ország gazdasági és egyébb helyzetében,hogy az ellenzék hagyja had sodródjunk egy végkifejlet felé,és esze ágában nincs kormányozni ezt a szarkupacot.
paksitapsi írta:KÓKLER írta:Magyarország nem írt alá egyetlen olyan dokumentumot sem, amely megtiltaná, hogy felvessen bármilyen kérdést - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök újságíróknak Strasbourgban, európai parlamenti felszólalása előtt egy a halálbüntetéssel kapcsolatos kérdésre válaszolva.
Azt nem tette hozzá, hogy Osztjónapot! ?
A mellébeszélés nagy mestere.
Vendég- Vendég
KÓKLER írta:Magyarország nem írt alá egyetlen olyan dokumentumot sem, amely megtiltaná, hogy felvessen bármilyen kérdést - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök újságíróknak Strasbourgban, európai parlamenti felszólalása előtt egy a halálbüntetéssel kapcsolatos kérdésre válaszolva.
Azt nem tette hozzá, hogy Osztjónapot! ?
paksitapsi- Hozzászólások száma : 179
Magyarország nem írt alá egyetlen olyan dokumentumot sem, amely megtiltaná, hogy felvessen bármilyen kérdést - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök újságíróknak Strasbourgban, európai parlamenti felszólalása előtt egy a halálbüntetéssel kapcsolatos kérdésre válaszolva.
Vendég- Vendég
KÓKLER írta:Ezek mit kerestek ott?????
Kicsit megroggyant a szemétláda, - szíven ütötte, hogy valakinek eszébe jutott az EU támogatások megvonása a kormánytól...))
mavtelep- Hozzászólások száma : 436
Clochard írta:Az imént hallgattam Orbán Viktornak Magyarország felelős, immár harmadszor megválasztott miniszterelnökének a strasbourgi felszólalását.
Ezek után sajnos tökéletesen egyet kell értenem a volt legjobb kollégiumi barátja és hosszú időn át a legközelebbi fegyvertársa elhíresült minősítésével - ez az ember valóban az amit ő állít róla - legfeljebb annak a humán eredetén lehet csak vitatkozni...
Magyar állampolgár létemre pedig - sajnos nem először - nagyon szégyelltem magam, hogy az európai képviselők előtt ennyire lejáratták a hazámat!
Te mazochista vagy.))))
Vendég- Vendég
Az imént hallgattam Orbán Viktornak Magyarország felelős, immár harmadszor megválasztott miniszterelnökének a strasbourgi felszólalását.
Ezek után sajnos tökéletesen egyet kell értenem a volt legjobb kollégiumi barátja és hosszú időn át a legközelebbi fegyvertársa elhíresült minősítésével - ez az ember valóban az amit ő állít róla - legfeljebb annak a humán eredetén lehet csak vitatkozni...
Magyar állampolgár létemre pedig - sajnos nem először - nagyon szégyelltem magam, hogy az európai képviselők előtt ennyire lejáratták a hazámat!
Clochard- Hozzászólások száma : 130
12 / 40 oldal • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
12 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.