Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+15
turidani
tmbb
Julimama
westfall
Malamud az igazi
Trollirtó
Darus
doktorKá
nobellla
Gejza
Böbe2
paksitapsi
mavtelep
Clochard
pincesor
19 posters
26 / 40 oldal
26 / 40 oldal • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
ugye ?
Gejza írta:Ez a sok unalmas fórum jót tesz a házaséletemnek.
az olyan fórumot, ahol mindenki ugyanazt a "hiszekegyet" zsolozsmázza, katolikus templomnak hívják.
voltam zsolozsmán, hamar eluntam.....
én még a saját "hiszekegyemet" is iparkodok sokféleképpen elmondani.....
A hozzászólást Jóska.bá összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-05-19, 06:35-kor. (Reason for editing : Jóska.bá)
sőt. a nagyapja is bevándorló volt. Akkor volt kár hagyni....
Darus írta:Na kis geci megint talált magának ellenséget,most a menekültek vannak soron!
Vajon 56-ban az Osztrákok is ezt tették volna,mekkora lenne most a felhördülés?
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Na kis geci megint talált magának ellenséget,most a menekültek vannak soron!
Darus- Hozzászólások száma : 221
Jó reggelt!
Már fent is vagyok,mert megyek edzeni..
Már fent is vagyok,mert megyek edzeni..
Darus- Hozzászólások száma : 221
Azt sem értem, hogy ez a Clochard hogy járkál ki-be Koncsita fórumába, ha ki van zárva onnan. De hát egyes baloldaliakat nem lehet érteni, azt már megtanultam.
Vendég- Vendég
kondor írta:Kisgyerek egy helyen rakott be linket a padre.én is úgy jöttem a pirosról..Rakjátok össze a két kezetek hogy befogadott és humámus veletek szemben.én kibasztalak volna mint macskát szarni.Élből.Nincs szükségem az oltó kétszínű dumára .Úgy hogy lapulás de piszkosul.Üljél szépen és ovasgassál hátha megvilágosodsz.Kizártnak tartom.és nézzél ki a fejedből nagy hülyén.Belize írta:kondor írta:Miket nem olvasok itt.Jóska ne hagyd magad félre vezetni,.Mi az hogy nem politikai meggyözödésből.Tmbb észnél vagy?Nem ők vertek szét fórumot.Az álságos dumájukkal..Belize,Bence Málé,Ká és sorolhatnám.Rakjátok össze a két kezetek hogy Jóska bá beengedett benneteket.Milyen más véleményre van itt igény.Miről beszéltek.
Kétszinűek jóska én nem hiszek nekik.Én nem engedném be őket.Majd rádöbbensz,Mikor újból szétverik amit létrehoztál.
Én sem engedném be magamat. Habár MB5 szerint én Koncsita vagyok. Habár ő sincs beengedve. Nagy itt a kavalkád. Jóska bá meg itt hirdette magát, csak már nem emléxik.Ami nem baj, csak nem kellene mást mondani, hogy ő sehol sem hirdette magát, különben hogy találtak volna ide. Már csak az a kérdés, hogy azt az oldalt ki nyitotta. Lehet Koncsita, és akkor zárul a kör.
Nem tudom, ha a piroson is reklámozta magát, akkor mi baja van Koncsitával? Mindenki lehetőségeket keresett, ami neki jobb. Koncsita legalább a macskákat nem engedte be a szobába, csak az előszobába. Lehet igazad van és oltani akar Jóska bá Koncsita ellen.
Vendég- Vendég
Kell hogy helye legyen a más véleménynek.Ja,de nem ilyen nyálas és nem itt.Akinek nem tetszik lehetz igazodni sopánka félékhez.Talán valahol meg lehet találni a nagy asszonyt,a fröcsögésével.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Kisgyerek egy helyen rakott be linket a padre.én is úgy jöttem a pirosról..Rakjátok össze a két kezetek hogy befogadott és humámus veletek szemben.én kibasztalak volna mint macskát szarni.Élből.Nincs szükségem az oltó kétszínű dumára .Úgy hogy lapulás de piszkosul.Üljél szépen és ovasgassál hátha megvilágosodsz.Kizártnak tartom.és nézzél ki a fejedből nagy hülyén.Belize írta:kondor írta:Miket nem olvasok itt.Jóska ne hagyd magad félre vezetni,.Mi az hogy nem politikai meggyözödésből.Tmbb észnél vagy?Nem ők vertek szét fórumot.Az álságos dumájukkal..Belize,Bence Málé,Ká és sorolhatnám.Rakjátok össze a két kezetek hogy Jóska bá beengedett benneteket.Milyen más véleményre van itt igény.Miről beszéltek.
Kétszinűek jóska én nem hiszek nekik.Én nem engedném be őket.Majd rádöbbensz,Mikor újból szétverik amit létrehoztál.
Én sem engedném be magamat. Habár MB5 szerint én Koncsita vagyok. Habár ő sincs beengedve. Nagy itt a kavalkád. Jóska bá meg itt hirdette magát, csak már nem emléxik.Ami nem baj, csak nem kellene mást mondani, hogy ő sehol sem hirdette magát, különben hogy találtak volna ide. Már csak az a kérdés, hogy azt az oldalt ki nyitotta. Lehet Koncsita, és akkor zárul a kör.
kondor írta:Miket nem olvasok itt.Jóska ne hagyd magad félre vezetni,.Mi az hogy nem politikai meggyözödésből.Tmbb észnél vagy?Nem ők vertek szét fórumot.Az álságos dumájukkal..Belize,Bence Málé,Ká és sorolhatnám.Rakjátok össze a két kezetek hogy Jóska bá beengedett benneteket.Milyen más véleményre van itt igény.Miről beszéltek.
Vendég- Vendég
Gejza írta:Ez a sok unalmas fórum jót tesz a házaséletemnek.
Na ja szaporodunk lesz egy újabb szántó vető.
Miket nem olvasok itt.Jóska ne hagyd magad félre vezetni,.Mi az hogy nem politikai meggyözödésből.Tmbb észnél vagy?Nem ők vertek szét fórumot.Az álságos dumájukkal..Belize,Bence Málé,Ká és sorolhatnám.Rakjátok össze a két kezetek hogy Jóska bá beengedett benneteket.Milyen más véleményre van itt igény.Miről beszéltek.
Ez a sok unalmas fórum jót tesz a házaséletemnek.
Gejza- Hozzászólások száma : 1136
Ne bántsuk a Koncsit,ő ilyen,nem fog megváltozni!
Gejza- Hozzászólások száma : 1136
Jóska.bá írta:Ha feljebb lapoztál volna, láttad volna, hogy Koncsita oda is "belevírusozott"... Erre ott reagáltam.Belize írta:
Jóska.bá
2015.05.18. 06:17:00
@Koncsita:
Hát ez a Koncsita mindenütt vírusmarketingezi a saját, 59 hozzászólásos fórumát ?
Jóóóóóó reggelt !?
Az nem vírus, nem kötelező nálad lenni, ő meg téged reklámozott. Mit nem tudtál ezen elviselni, ha csak 59 hozzászólása volt? Miféle baloldali viselkedés ez?
Vendég- Vendég
Egyezzünk meg: "Gyurcsány a hibás !"
Belize írta:tmbb írta:Jóska.bá írta:tmbb írta:Egyébként azt gondolom,nem politikai meggyőződés alapján kellene törölni.
Annak rossz üzenete lenne.Úgy gondolom kevés dologban tudunk egyetérteni,de kell hogy helye legyen a más véleménynek is.
Egyetértek.
Én a magam részéről csak a kulturálatlanságot nem fogom elfogadni - és a szélsőségeket.....
Ebben nincs vita köztünk.
Aki folyton ugyanazt hajtogatja, saját gondolata nincs, csak annyi, hogy csak nehogy a baloldal, és ezt is hallottuk már ezerszer, arra mi szükség van?
tmbb írta:Jóska.bá írta:tmbb írta:Egyébként azt gondolom,nem politikai meggyőződés alapján kellene törölni.
Annak rossz üzenete lenne.Úgy gondolom kevés dologban tudunk egyetérteni,de kell hogy helye legyen a más véleménynek is.
Egyetértek.
Én a magam részéről csak a kulturálatlanságot nem fogom elfogadni - és a szélsőségeket.....
Ebben nincs vita köztünk.
Aki folyton ugyanazt hajtogatja, saját gondolata nincs, csak annyi, hogy csak nehogy a baloldal, és ezt is hallottuk már ezerszer, arra mi szükség van?
Vendég- Vendég
Nem igaz.Belize írta:Megérdemlitek egymást, az az összesen 20 ember is 20 félét akar, nem sok jövőt jósolok ennek, de hajrá.
Értelmes beszélgetést akar mindenki.
De ez csak nélkületek lehetséges.
Csak ti akartok mást.
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Oda is !
Ha feljebb lapoztál volna, láttad volna, hogy Koncsita oda is "belevírusozott"... Erre ott reagáltam.
Belize írta:
Jóska.bá
2015.05.18. 06:17:00
@Koncsita:
Hát ez a Koncsita mindenütt vírusmarketingezi a saját, 59 hozzászólásos fórumát ?
Jóóóóóó reggelt !?
Jóska.bá írta:A vírusmarketing: saját hirdetésem elhelyezése más oldalain
abból a célból, hogy ott további emberekhez jusson el.....
Én más fórumaira NEM helyeztem el ide mutató linket.. OKÉ ?!Belize írta:Jóska.bá írta:tmbb írta:Jóska.bá írta:tmbb írta:
Viszont a bölcsek köve nincs benne egyikünk zsebében sem.Aki viszont nekem hiányzik az Roby.
Ja,főleg a karcos mondandója.Én remélem,hogy idetalálnak.
Kár, hogy mi nem virus-marketingezünk más fórumokon, mint itt egy-két ember ?
Talán nem kár....
Pedig én láttam a te vírusmarketingedet, hogy máshol milyen kevés hozzászólás van ...
Más meg téged hirdetett, de le is vett, mert hiba volt.
Vendég- Vendég
További szép estét!
Most már a Lanistereké a terep!
Most már a Lanistereké a terep!
tmbb- Hozzászólások száma : 50
Virus-marketing:
A vírusmarketing: saját hirdetésem elhelyezése más oldalain
Én más fórumaira NEM helyeztem el ide mutató linket.. OKÉ ?!
Én más fórumaira NEM helyeztem el ide mutató linket.. OKÉ ?!
Belize írta:Jóska.bá írta:tmbb írta:Jóska.bá írta:tmbb írta:
Viszont a bölcsek köve nincs benne egyikünk zsebében sem.Aki viszont nekem hiányzik az Roby.
Ja,főleg a karcos mondandója.Én remélem,hogy idetalálnak.
Kár, hogy mi nem virus-marketingezünk más fórumokon, mint itt egy-két ember ?
Talán nem kár....
Pedig én láttam a te vírusmarketingedet, hogy máshol milyen kevés hozzászólás van ...
26 / 40 oldal • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
26 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.