Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+15
turidani
tmbb
Julimama
westfall
Malamud az igazi
Trollirtó
Darus
doktorKá
nobellla
Gejza
Böbe2
paksitapsi
mavtelep
Clochard
pincesor
19 posters
14 / 40 oldal
14 / 40 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Van itt pénz - ha valaki "a saját lábára" akar állni !
Csak nem az éhező gyerekekre....
Mennyi is jutna nekik ?
1000 Ft fejenként ?
Az úgysem menti meg őket - egy családot viszont igen !
Mennyi is jutna nekik ?
1000 Ft fejenként ?
Az úgysem menti meg őket - egy családot viszont igen !
KÓKLER írta:Több mint, félmilliárdba fog kerülni az adófizetőknek Orbán Ráhel kedvenc szakácsversenye 2016-ban
A jövő évi költségvetés tervezetét szerdán nyújtotta be Varga Mihály, karcagi születésű Nemzetgazdasági Miniszter az Országgyűlésnek. A költségvetési sorok között bújik meg a Bocuse D’or nemzetközi szakácsverseny megrendezési költsége- legalább is amennyit az állam erre szán. A költségre elkülönített összeg 614 millió 800.000 forint.
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
0]]M1, M2, Duna TV, M4 sporttévé - ezek az adók jönnek majd be júliustól a távirányítód első négy gombját nyomva. Mert a műsorterjesztőknek az akkor életbe lépő médiatörvény-változás miatt kötelességük odatenni őket. az MTVA a sorrendre is tett ajánlást.[/b]
Vendég- Vendég
És látszik is az "elvtársi" arckifejezésén, hogy komolyan is gondolja !
KÓKLER írta:A CÖF-elnök, (Csizmadia László III/III-as ügynök) megfenyegette az Európai Parlementet.
Több mint, félmilliárdba fog kerülni az adófizetőknek Orbán Ráhel kedvenc szakácsversenye 2016-ban
A jövő évi költségvetés tervezetét szerdán nyújtotta be Varga Mihály, karcagi születésű Nemzetgazdasági Miniszter az Országgyűlésnek. A költségvetési sorok között bújik meg a Bocuse D’or nemzetközi szakácsverseny megrendezési költsége- legalább is amennyit az állam erre szán. A költségre elkülönített összeg 614 millió 800.000 forint.
Vendég- Vendég
A CÖF-elnök, (Csizmadia László III/III-as ügynök) megfenyegette az Európai Parlementet.
Megdöbbentőnek tartja a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) elnöke, hogy az európai polgárok mindennapi életét érintő problémák helyett Magyarország helyzetéről tárgyal kedden az Európai Parlament. Csizmadia László közölte: amennyiben az EP továbbra sem veszi figyelembe az európai civil társadalom követeléseit, akkor kénytelenek lesznek nyomást gyakorolni az uniós intézményrendszerre.
Megdöbbentőnek tartja a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) elnöke, hogy az európai polgárok mindennapi életét érintő problémák helyett Magyarország helyzetéről tárgyal kedden az Európai Parlament. Csizmadia László közölte: amennyiben az EP továbbra sem veszi figyelembe az európai civil társadalom követeléseit, akkor kénytelenek lesznek nyomást gyakorolni az uniós intézményrendszerre.
Vendég- Vendég
Nem értetted félre !
Malamud az igazi írta:Jóska.bá írta:Malamud az igazi írta:paksitapsi írta:Malamud az igazi írta:Ezt írja ki:
New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.
Szia Mal! Még nem vagy egyhetes. Holnaptól (vagy holnaputántól) már tudsz betenni.
Disznóság. Pedig most lenne betennivalóm.
Ugye nem értettem ezt félre?
de ez olyan magas labda volt, hogy nem volt szívem kihagyni.....
Ma megkaptam.
Gondolkodom rajta, hogy ezt a képet küldöm vissza:
azzal, hogy minden politikust küldjünk vissza oda, ahonnan jött !
azzal, hogy minden politikust küldjünk vissza oda, ahonnan jött !
paksitapsi írta:Malamud az igazi írta:paksitapsi írta:Malamud az igazi írta:Ezt nyissa meg, aki tudja:
valasz.hu/vilag/megrazo-kepek-a-magukra-hagyott-tengeren-hanyodokrol-112651
Aki ezeket a szerencsétleneket kiüldözné, az szívtelen, gonosz és!vagy fideszes.
Nekem ez többször jött már a facén. Tényleg megrázó képek.
(Az és!vagy szerintem törlendő.)
A ! helyett /-t gondoltam persze. De szerintem nem felesleges, vannak azért lelketlen emberek a fideszen kívül is, ha nem is sokan.
Persze, vannak. Csak most a fidesz küldi a vérlázító levelét...
Látom, napról napra jobban értjük a lehetőségeinket a formázási stílusokkal...
....remélem a vitastílussal is így fog történni.....
És akkor ez lesz az első valóban stílusos ellenzéki-kormánypárti közös fórum !!!!
Hajrá Magyarország! hajrá tisztességes vitastílus !
És akkor ez lesz az első valóban stílusos ellenzéki-kormánypárti közös fórum !!!!
Hajrá Magyarország! hajrá tisztességes vitastílus !
Malamud az igazi írta:Sziasztok, szép estét Mindenkinek! :-)
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Jóska.bá írta:Malamud az igazi írta:Ezt nyissa meg, aki tudja:
Aki ezeket a szerencsétleneket kiüldözné, az szívtelen, gonosz és!vagy fideszes.
MB itt verte a nyálát, hogy EU-n kívülről coki!
Malamud az igazi- Hozzászólások száma : 95
Pedig ez nem is az EU - és nem Orbán Viktor, aki, mint mindenki itt: bevándorló !
Malamud az igazi írta:Ezt nyissa meg, aki tudja:
Jóska.bá írta:Malamud az igazi írta:paksitapsi írta:Malamud az igazi írta:Ezt írja ki:
New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.
Szia Mal! Még nem vagy egyhetes. Holnaptól (vagy holnaputántól) már tudsz betenni.
Ugye nem értettem ezt félre?
...nyögte Viktor bús hadát Strasbourgnak büszke vára...
Clochard- Hozzászólások száma : 130
Nekem is ! Nekem is !
Malamud az igazi írta:paksitapsi írta:Malamud az igazi írta:Ezt írja ki:
Malamud az igazi írta:paksitapsi írta:Malamud az igazi írta:Ezt nyissa meg, aki tudja:
A ! helyett /-t gondoltam persze. De szerintem nem felesleges, vannak azért lelketlen emberek a fideszen kívül is, ha nem is sokan.
Persze, vannak. Csak most a fidesz küldi a vérlázító levelét...
paksitapsi- Hozzászólások száma : 179
Sziasztok, szép estét Mindenkinek! :-)
paksitapsi írta:Malamud az igazi írta:Ezt nyissa meg, aki tudja:
Malamud az igazi írta:Ezt nyissa meg, aki tudja:
paksitapsi- Hozzászólások száma : 179
Kérdeztem: és ha Őőőőő buzizik "kifinomult stílusban" ? Hogyan kell rá válaszolni ?
MátéBence írta:Jóska.bá írta:MátéBence írta:
1. Mitől tény? Mert Ungár Klára azt mondja? Szájernek speciel felesége van. Tudod Handó Tündre. Szerintem az a tény.
2. A szexualitás orientáció mindenkinek a magánügye. Az, hogy kurvázik-e vagy kémeknek enged, az lehet nemzetbiztonsági vagy politikai ügy. De az orientáció nem.
Többeknek. Tudom. És? Akkor bárki bárkit szexuális orientációjával nyílvánosan vádaskodhat?
Ez szellemes! V
Jóska.bá írta:HAHAHA !!!!!Clochard írta:Orbán: a homokos fideszes az nem buzi, hanem csupán csak egy unortodox hetero...
paksitapsi írta:Malamud az igazi írta:Disznóság. Pedig most lenne betennivalóm.paksitapsi írta:Malamud az igazi írta:Ezt írja ki:
Akkor csak másold be szövegként a linket, már elég régi motoros itt mindenki, hogy meg tudja nyitni - másolással.
Köszi, ezt tettem. :-)
Éljen az unortodox hetero-házasság !
HAHAHA !!!!!
Clochard írta:Orbán: a homokos fideszes az nem buzi, hanem csupán csak egy unortodox hetero...
Ezt nyissa meg, aki tudja:
14 / 40 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
14 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.