Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+15
turidani
tmbb
Julimama
westfall
Malamud az igazi
Trollirtó
Darus
doktorKá
nobellla
Gejza
Böbe2
paksitapsi
mavtelep
Clochard
pincesor
19 posters
15 / 40 oldal
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Malamud az igazi írta:Disznóság. Pedig most lenne betennivalóm.paksitapsi írta:Malamud az igazi írta:Ezt írja ki:
New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.
Szia Mal! Még nem vagy egyhetes. Holnaptól (vagy holnaputántól) már tudsz betenni.
Akkor csak másold be szövegként a linket, már elég régi motoros itt mindenki, hogy meg tudja nyitni - másolással.
paksitapsi- Hozzászólások száma : 179
paksitapsi írta:Malamud az igazi írta:Ezt írja ki:
New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.
Szia Mal! Még nem vagy egyhetes. Holnaptól (vagy holnaputántól) már tudsz betenni.
Disznóság. Pedig most lenne betennivalóm.
Malamud az igazi- Hozzászólások száma : 95
A menüben az a kis láncocska a link jele
tableten, androidos telefonon nehézkes, mert ha koppintasz a láncocskára, akkor előbb a vissza gombot kell megnyomni, akkor látod is, hová kell beilleszteni
Malamud az igazi írta:Jóska.bá írta:1. Az EP a magyar ügyről, Orbán személyesen részt vesz.
Én a politikus bevándorlók családjait toloncolnám ki eredeti hazájukba,
legalább három generációig visszamenőleg !
Ez megoldás lenne a többi témára is......
Jóska Bá, miért nem tudok linket betenni?
Szervusztok!
[quote="Jóska.bá"]de látom válaszoltál rá...
Most sem hagy linket betennem, azt írja, 7 nap után lehet csak.
Most sem hagy linket betennem, azt írja, 7 nap után lehet csak.
Malamud az igazi írta:Ezt írja ki:
Bocs - az előbbi Malamudnak szólt....
de látom válaszoltál rá...
KÓKLER írta:https://megbeszeljuk.hungarianforum.com/t6-megbeszeljuk-bolgar-nelkul#1938Malamud az igazi írta:Jóska.bá írta:Malamud az igazi írta:[size=24]Szerény véleményem szerint abba kéne fejezni ezt a terméketlen vitát. Felesleges ugyanazt ismételgetni fideszesmódra, akit érdekel visszaolvas, folyton ugyanazt kár írogatni.[/size]
Amíg engem nem akar valaki az ágyába vinni, mit bánom én, ki kivel élvezi az életet.
De a miniszterelnöknek sincs joga ezzel foglalkozni - hacsak nincs benne IS egy kiélendő
rejtett homoszexualitás.....
Jóska bá, miért nem tudok linket betenni? Azért, mertv béna vagyok, vagy azért, mert va fórum nem engedi?
Ezt írja ki:
Jóska.bá írta:KÓKLER írta:https://megbeszeljuk.hungarianforum.com/t6-megbeszeljuk-bolgar-nelkul#1938Malamud az igazi írta:Jóska.bá írta:Malamud az igazi írta:[size=24]Szerény véleményem szerint abba kéne fejezni ezt a terméketlen vitát. Felesleges ugyanazt ismételgetni fideszesmódra, akit érdekel visszaolvas, folyton ugyanazt kár írogatni.[/size]
Amíg engem nem akar valaki az ágyába vinni, mit bánom én, ki kivel élvezi az életet.
De a miniszterelnöknek sincs joga ezzel foglalkozni - hacsak nincs benne IS egy kiélendő
Jóska bá, miért nem tudok linket betenni? Azért, mertv béna vagyok, vagy azért, mert va fórum nem engedi?
Akkor kérhetem a közönség segítségét? :-)
[
Jóska bá, miért nem tudok linket betenni? Azért, mertv béna vagyok, vagy azért, mert va fórum nem engedi?[/quote]
Van egy láncszem szerű a képberakásnál katt rá megnyílik egy ablak oda bemásolod a lineket és alul elküldöd.
Jóska bá, miért nem tudok linket betenni? Azért, mertv béna vagyok, vagy azért, mert va fórum nem engedi?[/quote]
Van egy láncszem szerű a képberakásnál katt rá megnyílik egy ablak oda bemásolod a lineket és alul elküldöd.
Vendég- Vendég
Ez már a második feloszlás...KÓKLER írta:Feloszlott az ózdi Fidesz is
Az utcára került belső problémák és személyes ellentétek miatt az esztergomi után feloszlatták a Fidesz ózdi szervezetét is.
Riz Gábor választókerületi elnök, országgyűlési képviselő szavait idézve a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében megjelenő Észak-Magyarország keddi cikke emlékeztet arra, hogy a Fidesz az elmúlt ciklusban a KDNP-vel szövetségben vezette Ózdot.
Miután a polgármester-választáson a Jobbik nyert, a frakció megbomlott, ez vezetett a feloszlatásához.
Kezdődnek a belharcok. Tulajdonképpen
fatális következményekkel: már KÉT város - védosztag NÉLKÜL!
Még csak kicsiben - aztán egyre feljebb.
És lesz még EGY ország - védosztag nélkül!
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
MátéBence írta:Clochard írta:Orbán: a homokos fideszes az nem buzi, hanem csupán csak egy unortodox hetero...
Ez elég ízléstelen poén volt.
...miért is?!?...
Mellesleg annyi ízléstelenség után amit én eddig tőle és tőletek már kaptam ez a fricska csupán csak amolyan rózsavíznek minősülő babapisi az Élő Isten szentséges ábrázatján...
Clochard- Hozzászólások száma : 130
Szerintem azért, mert béna vagy.....
KÓKLER írta:https://megbeszeljuk.hungarianforum.com/t6-megbeszeljuk-bolgar-nelkul#1938Malamud az igazi írta:Jóska.bá írta:Malamud az igazi írta:[size=24]Szerény véleményem szerint abba kéne fejezni ezt a terméketlen vitát. Felesleges ugyanazt ismételgetni fideszesmódra, akit érdekel visszaolvas, folyton ugyanazt kár írogatni.[/size]
https://megbeszeljuk.hungarianforum.com/t6-megbeszeljuk-bolgar-nelkul#1938Malamud az igazi írta:Jóska.bá írta:Malamud az igazi írta:[size=24]Szerény véleményem szerint abba kéne fejezni ezt a terméketlen vitát. Felesleges ugyanazt ismételgetni fideszesmódra, akit érdekel visszaolvas, folyton ugyanazt kár írogatni.[/size]
Vendég- Vendég
Belize, az igazi ?
MátéBence írta:Jóska.bá írta:MátéBence írta:Jóska.bá írta:Belize írta:"Milyen érdekes, hogy miközben itt sunyiskodsz, alakoskodsz és megtévesztesz, a saját fórumod haldoklik "
Ez a fórum haldoklik, mióta betettétek a lábatokat, és nem a témákkal foglalkoztok hanem személyeskedtek. Ahogy eddig is, nincs változás.
Érdemi beszélgetés helyett mindigmagadra tereled a témát...
Pedig nem lenne muszáj, hidd el....
és akkor senki sem foglalkozna a neveddel....
Már ne haragudj Jóska bá, de teljesen egyértelmű, hogy Koncsi/Belize/Vizecske NEM beszélgetni jön ide, hanem személyeskedni és rombolni. Mást ne mondjak trollkodni.
Egy érdemi hozzászólása nem volt. Jó lenne, ha ez a fórum tiszta maradna és azok a sunyi, megtévesztő, sunnyogó alakok, akik egyszerre több névvel regisztrálnak, azok elkotródnának innen. Ha maguktól nem, akkor egy kis admin segítséggel
Akkor ha igaz, akkor végre a tettek mezejére lépnél Jóska bá? Az igazi Belize szeretne regisztrálni, de Koncsi éppen bitorolja a nevét. Ahogy bitorolja vizecske nevét is. Most komolyan arra van süzükségünk itt, hogy ilyen sunyi, megtévesztő emberek legyenek itt? Eddig töröltél mindenkit, aki másnak adta ki magát. Legyen szó Malamudról, vagy Tunderlalaról. És ezt JÓL tetted. Ideje lenne Vizecske, Belize esetében is lépni és Koncsit meg kidobni a gerinctelen viselkedése miatt. Az IP cím nem hazudik. Nézd csak meg!
Belize azon kivételes kevesek közé tartozott a KR fórumán is, akivel - tiszteletlensége okán - nem álltam szóba....
Nem egyszer úgy minősített engem, ahogy nem érdemeltem volna meg.
Ezt azért beszéld meg vele, kérlek !
Jóska.bá írta:Malamud az igazi írta:[size=24]Szerény véleményem szerint abba kéne fejezni ezt a terméketlen vitát. Felesleges ugyanazt ismételgetni fideszesmódra, akit érdekel visszaolvas, folyton ugyanazt kár írogatni.[/size]
MátéBence írta:Clochard írta:Orbán: a homokos fideszes az nem buzi, hanem csupán csak egy unortodox hetero...
Épp ezért megmutatom az ízléses változatot.
A konzervatív az olyan liberális, akit már egyszer kiraboltak.
turidani- Hozzászólások száma : 991
Igaz, igaz.
Malamud az igazi írta:[size=24]Szerény véleményem szerint abba kéne fejezni ezt a terméketlen vitát. Felesleges ugyanazt ismételgetni fideszesmódra, akit érdekel visszaolvas, folyton ugyanazt kár írogatni.[/size]
További szép napot és szép estét mindenkinek!
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Clochard írta:Orbán: a homokos fideszes az nem buzi, hanem csupán csak egy unortodox hetero...
Feloszlott az ózdi Fidesz is
Az utcára került belső problémák és személyes ellentétek miatt az esztergomi után feloszlatták a Fidesz ózdi szervezetét is.
Riz Gábor választókerületi elnök, országgyűlési képviselő szavait idézve a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében megjelenő Észak-Magyarország keddi cikke emlékeztet arra, hogy a Fidesz az elmúlt ciklusban a KDNP-vel szövetségben vezette Ózdot.
Miután a polgármester-választáson a Jobbik nyert, a frakció megbomlott, ez vezetett a feloszlatásához.
Vendég- Vendég
Nem kellett volna...
Nem kellett volna a miniszterelnöknek "fokoznia a nemzetközi helyzetet" - és akkor nem kellett volna leereszkedni az Őőőőő szintjére.
1. Szerinted tényközlés volt?
2. Ez nem magánügy, hogy kinem milyen a szexuális orientációja?
3. Ha magánügy, akkor nem mindenki maga dönti el, hogy a nyílvánosságra hozza-e ?
várom a további válaszaidat."
Álszent MB5 kér számon itt valakit, aki többször is célozgatott egy közszereplőre, hogy meleg. Ennek semmi sem szent, ennyire hogy lehet valaki pofátlan?
[/quote]
Orosz József vállaltan homoszexuális. Ő maga döntött ennek a felvállalásáról. Már csak a tények kedvéért jegyzem meg. És igen. Felháborító, hogy ez a "liberális" fehérjehalmaz, veszi a bátorságot ahhoz, hogy bárki szexuális orientációjával nyílvánosan foglalkozzon. Jobb helyen, az ilyet a közélet kiveti egy ilyen hozzászólás után. [/quote]
MátéBence írta:Belize írta:"Bennem nincs lenézés a homoszexuálisok iránt. Ne keverj engem össze a Darussal. Én az ilyen álszenteket nézem le nagyon mélyen, mint Ungár Klára.
Én meg választ várok tőled. Attól még, hogy Ungár leszbikus, ez felmentést ad neki erre a sötét bunkó viselkedésre? Kapok választ tőled?
Szerintem a tényközlés nem bunkóság. Ha igazat állít, akkor nincs abban semmi, mint ahogy abban sem lenne, ha megnevezne szőke politikusokat. Én nem látok különbséget a kettő között, szerintem a homoszexualitás nem jellemhiba, nem vétek, nem bűn, hanem tény. Ennyi.
És aki "le"buzizásról beszél, az igenis egyértelműen lebecsüli a homoszexuálisokat.
1. Szerinted tényközlés volt?
2. Ez nem magánügy, hogy kinem milyen a szexuális orientációja?
3. Ha magánügy, akkor nem mindenki maga dönti el, hogy a nyílvánosságra hozza-e ?
várom a további válaszaidat."
Álszent MB5 kér számon itt valakit, aki többször is célozgatott egy közszereplőre, hogy meleg. Ennek semmi sem szent, ennyire hogy lehet valaki pofátlan?
[/quote]
Orosz József vállaltan homoszexuális. Ő maga döntött ennek a felvállalásáról. Már csak a tények kedvéért jegyzem meg. És igen. Felháborító, hogy ez a "liberális" fehérjehalmaz, veszi a bátorságot ahhoz, hogy bárki szexuális orientációjával nyílvánosan foglalkozzon. Jobb helyen, az ilyet a közélet kiveti egy ilyen hozzászólás után. [/quote]
Jóska.bá írta:MátéBence írta:
1. Mitől tény? Mert Ungár Klára azt mondja? Szájernek speciel felesége van. Tudod Handó Tündre. Szerintem az a tény.
2. A szexualitás orientáció mindenkinek a magánügye. Az, hogy kurvázik-e vagy kémeknek enged, az lehet nemzetbiztonsági vagy politikai ügy. De az orientáció nem.
Többeknek. Tudom. És? Akkor bárki bárkit szexuális orientációjával nyílvánosan vádaskodhat?
Orbán: a homokos fideszes az nem buzi, hanem csupán csak egy unortodox hetero...
Clochard- Hozzászólások száma : 130
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
15 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.