Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+15
turidani
tmbb
Julimama
westfall
Malamud az igazi
Trollirtó
Darus
doktorKá
nobellla
Gejza
Böbe2
paksitapsi
mavtelep
Clochard
pincesor
19 posters
27 / 40 oldal
27 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Megérdemlitek egymást, az az összesen 20 ember is 20 félét akar, nem sok jövőt jósolok ennek, de hajrá.
Vendég- Vendég
Pedig de.Belize írta:Jóska.bá írta:Trollirtó írta:Jóska.bá írta:Böbe2 írta:Egy érdekesség 444.hu -ról. Előírják, hogy a szolgáltató miként sorolja be a műsorokat.
(/2015/05/18/uj-taviranyitod-1-m1-2-m2-3-duna-tv-4-m4-sport-5-duna-world-6-m6-7-m3-8-m5/)
Szerintem mindegyik beltérin - de a mienken biztosan - át lehet rendezni......
Csak az Őőőőő és kiválasztottai informatikai analfabéták....
Arra gondolok, hogy az analóg adás megszűnt.
Mari néninek, Pista bácsinak a gyerekek vettek dvb- t vevőt, amivel jönnek az ingyenes adók.
Az előírt sorrendben
És azt nézik.
Margit néném új tv-t vett, amiben benne van a dekóder, és az első nem az m1, de nem is a második.
Ha nem, akkor átrendezted neki.
Ami amúgy szarkeverés.
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Ne baxál ki velem Jóska!!!!!!!
Gejza- Hozzászólások száma : 1136
tmbb írta:Jóska.bá írta:tmbb írta:Jóska.bá írta:tmbb írta:
Viszont a bölcsek köve nincs benne egyikünk zsebében sem.Aki viszont nekem hiányzik az Roby.
Ja,főleg a karcos mondandója.Én remélem,hogy idetalálnak.
Kár, hogy mi nem virus-marketingezünk más fórumokon, mint itt egy-két ember ?
Talán nem kár....
Ezt most nem nagyon értem.
Ezt érted? Így kezdte a napot.
Jóska.bá
2015.05.18. 06:17:00
@Koncsita:
Hát ez a Koncsita mindenütt vírusmarketingezi a saját, 59 hozzászólásos fórumát ?
Jóóóóóó reggelt !?
Vendég- Vendég
Jóska.bá írta:tmbb írta:Jóska.bá írta:tmbb írta:
Viszont a bölcsek köve nincs benne egyikünk zsebében sem.Aki viszont nekem hiányzik az Roby.
Talán nem kár....
Ezt most nem nagyon értem.
tmbb- Hozzászólások száma : 50
Jóska.bá írta:tmbb írta:Jóska.bá írta:tmbb írta:
Talán nem kár....
Pedig én láttam a te vírusmarketingedet, hogy máshol milyen kevés hozzászólás van ...
Vendég- Vendég
Jó éjszakát!
Clochard- Hozzászólások száma : 130
Kár, hogy mi nem ?
tmbb írta:Jóska.bá írta:tmbb írta:
Talán nem kár....
Jóska.bá írta:Trollirtó írta:Jóska.bá írta:Böbe2 írta:Egy érdekesség 444.hu -ról. Előírják, hogy a szolgáltató miként sorolja be a műsorokat.
(/2015/05/18/uj-taviranyitod-1-m1-2-m2-3-duna-tv-4-m4-sport-5-duna-world-6-m6-7-m3-8-m5/)
Mari néninek, Pista bácsinak a gyerekek vettek dvb- t vevőt, amivel jönnek az ingyenes adók.
Az előírt sorrendben
És azt nézik.
Margit néném új tv-t vett, amiben benne van a dekóder, és az első nem az m1, de nem is a második.
Vendég- Vendég
Jóska.bá írta:Julimama írta:
Nekem meg az a véleményem,hogy azok,akik nagyban hozzájárultak a fórumunk szétrugásához,továbbá a "setít" oldalukon folyamatosan gyalázzák az ittenieket,azokkal nekem,semmi beszélgetnivalóm nincs.Többek között Dani "kartáccsal " sem.A piszkálódás meg a hazudozás nem 'jobbos vélemény'.S ami a fórum beindulásakor itt történt,az sem véletlen volt.Bizonyítani ugyan nem tudom,de a gyanúm,asszem,alapos.
nem mindenki hunyó közülük sem....
Ez önbecsapás, hiszen Turidani a vezetőjük, mint főosztályvezető.
Vendég- Vendég
A gyerekek biztosan át tudják rendezni - ha akarják....
Trollirtó írta:Jóska.bá írta:Böbe2 írta:Egy érdekesség 444.hu -ról. Előírják, hogy a szolgáltató miként sorolja be a műsorokat.
Az előírt sorrendben
És azt nézik.
Jóska.bá írta:tmbb írta:
és Alhazen is.... persze egy lájtosabb stílussal...
tmbb írta:
Én már többé-kevésbé látom a dolgokat....
Julimama írta:
Nekem meg az a véleményem,hogy azok,akik nagyban hozzájárultak a fórumunk szétrugásához,továbbá a "setít" oldalukon folyamatosan gyalázzák az ittenieket,azokkal nekem,semmi beszélgetnivalóm nincs.Többek között Dani "kartáccsal " sem.A piszkálódás meg a hazudozás nem 'jobbos vélemény'.S ami a fórum beindulásakor itt történt,az sem véletlen volt.Bizonyítani ugyan nem tudom,de a gyanúm,asszem,alapos.
nem mindenki hunyó közülük sem....
paksitapsi írta:Én csak azt nem értem, hogy miután mindenki felismerte Belizét és vizecskét, valamint azt is, hogy ő ide nem valódi vitára jön, hanem csupán (csupán???) széttúrni ezt a fórumot, miért hagyjuk, hogy így legyen.
Éppen azt akarjuk, hogy ne legyen így, MB5 ne kérkedjen mások itt megszerzett valós vagy nem valós IP címével, mivel abból baj lehet.
Vendég- Vendég
Trollirtó írta:Hallgatom ezt a hangot a rádióban, amit az egész világ ismer.
Hogy micsoda mérhetetlen ismeret, tudás és ebből eredő bölcsesség van ebben a tudósban.....
És az agyament trollok képesek az öltözékén viccelődni.
Bár ők viccelődni se tudnak.
Csak gyűlölködni
De a gyűlölködés tárgyától fényévek választják el őket.
Fel sem tudják fogni.
.
Kiről van szó?
Tudom.... sajnos... és a mai kormányzók sem különbek....
tmbb írta:Jóska.bá írta:tmbb írta:Horthy világéletében egy bigott és elkötelezett antiszemita volt!
Ezt egyáltalán nem is titkolta.
Szép napot mindenkinek!
Azt, hogy valaki 100 % biztosan antiszemita, onnan lehet tudni, hogy
ha a szemére vetik, azt mondja:
"Ez nem igaz, van nekem is rendes zsidó ismerősöm...."
Horthy ezt le is írta.
Azértseeeeeeeeeeee! Azértse megyek bele egy elvakult, "vitának" nevezett kekeckedésbe.
paksitapsi- Hozzászólások száma : 179
Jóska.bá írta:tmbb írta:Egyébként azt gondolom,nem politikai meggyőződés alapján kellene törölni.
Annak rossz üzenete lenne.Úgy gondolom kevés dologban tudunk egyetérteni,de kell hogy helye legyen a más véleménynek is.
Egyetértek.
Én a magam részéről csak a kulturálatlanságot nem fogom elfogadni - és a szélsőségeket.....
Ebben nincs vita köztünk.
Hallgatom ezt a hangot a rádióban, amit az egész világ ismer.
Hogy micsoda mérhetetlen ismeret, tudás és ebből eredő bölcsesség van ebben a tudósban.....
Csak gyűlölködni
Fel sem tudják fogni.
.
Csak gyűlölködni
Fel sem tudják fogni.
.
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
igaz
tmbb írta:Egyébként azt gondolom,nem politikai meggyőződés alapján kellene törölni.
Annak rossz üzenete lenne.Úgy gondolom kevés dologban tudunk egyetérteni,de kell hogy helye legyen a más véleménynek is.
Egyetértek.
Én a magam részéről csak a kulturálatlanságot nem fogom elfogadni - és a szélsőségeket.....
Én csak azt nem értem, hogy miután mindenki felismerte Belizét és vizecskét, valamint azt is, hogy ő ide nem valódi vitára jön, hanem csupán (csupán???) széttúrni ezt a fórumot, miért hagyjuk, hogy így legyen.
paksitapsi- Hozzászólások száma : 179
!
Nem tudom mitől függ (talán, ha bizonyos formázott szöveget csinál az ember), de néha még egyszer kéri a küldés engedélyezését.
Ha ehelyett mást csinál az ember, akkor a hozzászólás elveszik.... ennyi, én is jártam így...
Ha ehelyett mást csinál az ember, akkor a hozzászólás elveszik.... ennyi, én is jártam így...
turidani írta:Lehet, hogy van egy külön szelleme a fórumnak, ami törli a té betűs nickek beírásait. De azért köszi, hogy szóltál értem:)mavtelep írta:T.Moderátor !
turidani vót, most meg nincs. Én nem olvastam semmi gorombát tőle, visszaengednéd ?
paksitapsi írta:Julimama írta: ... A piszkálódás meg a hazudozás nem 'jobbos vélemény'. S ami a fórum beindulásakor itt történt,az sem véletlen volt.Bizonyítani ugyan nem tudom,de a gyanúm,asszem,alapos.
Egyetértek veled.
Már az visszás, ha valaki abban vett részt, amiben Turidani és még van képe megjelenni MB5-tel együtt, aki hirtelen jó útra tért, annak aki elhiszi.
Az is visszás, ha valaki befogadja az ilyeneket, egy téves szabad felfogás jegyében. De ön dönt, hogy iszik, vagy eszik.
Vendég- Vendég
Jóska.bá írta:arra gondoltam, hogy aki fél, az nem jön ide....Belize írta:Jóska.bá írta:de van egy biztos módszer arra, hogy ne is tudjuk meg a tiedet.....Belize írta:MátéBence írta:Belize írta:Malom!
Az Együtt - a Korszakváltók Pártja hatalommal való visszaélés miatt büntetőfeljelentést tesz Németh Lászlóné volt nemzeti fejlesztési miniszter ellen - jelentette be hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján a párt elnökségi tagja.
Hajdu Nóra arra hivatkozott, hogy Eleni Tsakopoulos Kounalakis volt amerikai nagykövet könyvében azt írta: Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter minden héten leült Orbán Viktor kormányfővel, átnézték a középítkezési projektek listáját, és eldöntötték, melyikeknek legyen prioritása és melyik pályázatok nyerjenek.
Te nem az a Belize vagy akit mi a KR fórumon megismertünk. Te itt is a KOncsi vagy. Mégha vizecske, Belize, vagy megint más név alatt írsz is.
Jóskabának nem azzal kellene itt tölteni az idejét, hogy IP címeket ad ki, mert megütheti a bokáját, veled együtt.
Át kellene gondolni, ki kit fenyegethet itt.
Én meg arra gondoltam, hogy azokért is te vállalsz felelősséget, akik adatokhoz jutnak itt.
Vendég- Vendég
27 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
27 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.