Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+15
turidani
tmbb
Julimama
westfall
Malamud az igazi
Trollirtó
Darus
doktorKá
nobellla
Gejza
Böbe2
paksitapsi
mavtelep
Clochard
pincesor
19 posters
16 / 40 oldal
16 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Jóska.bá írta:MátéBence írta:Malamud az igazi írta:MátéBence írta:Malamud az igazi írta:MátéBence írta:Malamud az igazi írta:doktorKá írta:"Ov homoszexuálisokkal kapcs. kijelentése után Ungár K. megnevezett két fideszes meleg politikust."
Ungár, ezt honnan tudja? :-)) Nem látom a közös nevezőt.
Ungár vállaltan leszbikus. A melegeknek, leszbikusoknak, transzneműeknek van közös halmazuk.
És ez szerinted felmentést ad a sötét bunkó viselkedésére? Akkor Ő bárkit lebuzizhat?
-- Abban, hogy "lebuzizás", benne van a lenézésed.
-- Ká magyarázatot kért, azt adtam.
Bennem nincs lenézés a homoszexuálisok iránt. Ne keverj engem össze a Darussal. Én az ilyen álszenteket nézem le nagyon mélyen, mint Ungár Klára.
Én meg választ várok tőled. Attól még, hogy Ungár leszbikus, ez felmentést ad neki erre a sötét bunkó viselkedésre? Kapok választ tőled?
Szerintem a tényközlés nem bunkóság. Ha igazat állít, akkor nincs abban semmi, mint ahogy abban sem lenne, ha megnevezne szőke politikusokat. Én nem látok különbséget a kettő között, szerintem a homoszexualitás nem jellemhiba, nem vétek, nem bűn, hanem tény. Ennyi.
És aki "le"buzizásról beszél, az igenis egyértelműen lebecsüli a homoszexuálisokat.
1. Szerinted tényközlés volt?
2. Ez nem magánügy, hogy kinem milyen a szexuális orientációja?
3. Ha magánügy, akkor nem mindenki maga dönti el, hogy a nyílvánosságra hozza-e ?
várom a további válaszaidat.
NEM (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) az az érdekes, hogy Ők kik. Felőlem homokos pirézek is lehetnek. A gombákra verhetik. Nem érdekel.
Egy kérdés van csak. Hogy KINEK A JOGA bárkinek a szexuális orientációjával a nyílvánosság elé állni. Ennyi.
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Tudjátok-e, hány melegnek van házastársa ?
MátéBence írta:
1. Mitől tény? Mert Ungár Klára azt mondja? Szájernek speciel felesége van. Tudod Handó Tündre. Szerintem az a tény.
2. A szexualitás orientáció mindenkinek a magánügye. Az, hogy kurvázik-e vagy kémeknek enged, az lehet nemzetbiztonsági vagy politikai ügy. De az orientáció nem.
Jóska.bá írta:Malamud az igazi írta:
Az, hogy Ungár megnevezte azt a kettőt, segített nekik, hogy továbbra is alkalmasak lehessenek politikusnak. :-))))
Az biztos, hogy innentől TÖBBÉ MÁR NEM ZSAROLHATÓK !
Hogy is van ez? Akkor mától tény, hogy Szájer József és Kocsis MÁté homokosok? Csak azért, mert egy bunkó leszbikus vette magának a bátorságot, hogy lebuzizza őket?
És, ha Őőőőő buzizik ? Még ha csurkás, rafinált stílusban is...
MátéBence írta:Malamud az igazi írta:MátéBence írta:Malamud az igazi írta:MátéBence írta:Malamud az igazi írta:doktorKá írta:"Ov homoszexuálisokkal kapcs. kijelentése után Ungár K. megnevezett két fideszes meleg politikust."
Ungár vállaltan leszbikus. A melegeknek, leszbikusoknak, transzneműeknek van közös halmazuk.
És ez szerinted felmentést ad a sötét bunkó viselkedésére? Akkor Ő bárkit lebuzizhat?
-- Abban, hogy "lebuzizás", benne van a lenézésed.
-- Ká magyarázatot kért, azt adtam.
Bennem nincs lenézés a homoszexuálisok iránt. Ne keverj engem össze a Darussal. Én az ilyen álszenteket nézem le nagyon mélyen, mint Ungár Klára.
Én meg választ várok tőled. Attól még, hogy Ungár leszbikus, ez felmentést ad neki erre a sötét bunkó viselkedésre? Kapok választ tőled?
Szerintem a tényközlés nem bunkóság. Ha igazat állít, akkor nincs abban semmi, mint ahogy abban sem lenne, ha megnevezne szőke politikusokat. Én nem látok különbséget a kettő között, szerintem a homoszexualitás nem jellemhiba, nem vétek, nem bűn, hanem tény. Ennyi.
És aki "le"buzizásról beszél, az igenis egyértelműen lebecsüli a homoszexuálisokat.
1. Szerinted tényközlés volt?
2. Ez nem magánügy, hogy kinem milyen a szexuális orientációja?
3. Ha magánügy, akkor nem mindenki maga dönti el, hogy a nyílvánosságra hozza-e ?
várom a további válaszaidat.
Malamud az igazi írta:MátéBence írta:Jóska.bá írta:MátéBence írta:Malamud az igazi írta:doktorKá írta:"Ov homoszexuálisokkal kapcs. kijelentése után Ungár K. megnevezett két fideszes meleg politikust."
Nem úgy van liberáliséknál, hogy mindenki MAGA dönti el, hogy a nagyközönség elé áll vagy nem? Sunnyogás megtartani egy intim dolgot az embernek? Ez a sunnyogás szerinted?
Annak idején volt egy gimnáziumi történelemtanárom, nála számoltuk, hogy bizonyos szavakat egy órán hányszor mond. Mellesleg nagyon utáltuk....
Ezt én értem is. Én meg azokat nem szeretem, akik értetlenek és makacs módon értetlenek.
Malamud az igazi írta:
Az, hogy Ungár megnevezte azt a kettőt, segített nekik, hogy továbbra is alkalmasak lehessenek politikusnak. :-))))
Az biztos, hogy innentől TÖBBÉ MÁR NEM ZSAROLHATÓK !
Malamud az igazi írta:
Úgy érted - az Őőőőő ellenében ? Vagy Vele ?
MátéBence írta:Malamud az igazi írta:MátéBence írta:Jóska.bá írta:doktorKá írta:"Ov homoszexuálisokkal kapcs. kijelentése után Ungár K. megnevezett két fideszes meleg politikust."
Pontosan ezért bunkóság amit Ungár tett. Ő vállalta. Közhírré tette az Ő magánügyét. Szájer és Kocsis nem tette közhírré. Ez az Ő intim magánügyünk. A sötét bunkó Ungár meg azt hiszi, hogy attól még, hogy Ő leszbikus és liberális, neki joga van mások vélt szexuális orientációját nagydobra verni. Nem. Nincs joga. Sötét bunkó.
Összeszámolnád a kedvemért, hányszor írtad le eddig ugyanezt?
Szerinted van értelme még ismételgetni?
Én bíztam abban, hogy megérted. De tévedtem. Így sorry az ismételgetésért.
Korom ellenére fantasztikusan gyors a felfogásom, jó a szövegértésem, így az ismételgetés nem szükséges. Ha nem értek egyet eyg állításoddal, 25.-szörre sem fogok.
Malamud az igazi- Hozzászólások száma : 95
MátéBence írta:Jóska.bá írta:MátéBence írta:Malamud az igazi írta:doktorKá írta:"Ov homoszexuálisokkal kapcs. kijelentése után Ungár K. megnevezett két fideszes meleg politikust."
Nem úgy van liberáliséknál, hogy mindenki MAGA dönti el, hogy a nagyközönség elé áll vagy nem? Sunnyogás megtartani egy intim dolgot az embernek? Ez a sunnyogás szerinted?
Annak idején volt egy gimnáziumi történelemtanárom, nála számoltuk, hogy bizonyos szavakat egy órán hányszor mond. Mellesleg nagyon utáltuk....
Malamud az igazi írta:MátéBence írta:Jóska.bá írta:doktorKá írta:"Ov homoszexuálisokkal kapcs. kijelentése után Ungár K. megnevezett két fideszes meleg politikust."
Pontosan ezért bunkóság amit Ungár tett. Ő vállalta. Közhírré tette az Ő magánügyét. Szájer és Kocsis nem tette közhírré. Ez az Ő intim magánügyünk. A sötét bunkó Ungár meg azt hiszi, hogy attól még, hogy Ő leszbikus és liberális, neki joga van mások vélt szexuális orientációját nagydobra verni. Nem. Nincs joga. Sötét bunkó.
Én bíztam abban, hogy megérted. De tévedtem. Így sorry az ismételgetésért.
Jóska.bá írta:MátéBence írta:Malamud az igazi írta:doktorKá írta:"Ov homoszexuálisokkal kapcs. kijelentése után Ungár K. megnevezett két fideszes meleg politikust."
50 milliárdért venne számítógépeket a kormányzat
A szokatlanul magas összegben persze nemcsak a központi szervek munkaállomásainak ellenértéke van benne, hanem különböző szerverek, tárolók és kliens gépeké is, vagyis elég összetett beszerzésről van szó.
A tenderre június végéig várják az ajánlatokat és akár 110 ajánlattevővel is szerződhetnek majd.
Az informatikai beszerzések mellett az autóvásárlások szoktak még komoly összegekre rúgni. Tavaly például összesen 13 milliárdért vettek kocsikat, de már idén áprilisban is kiszúrtunk egy 430 milliós központi járműbeszerzést. Ez utóbbiban Skoda Superbek, Octaviák és VW Multivanok szerepeltek.
És ebben még az önkormányzati vásárlások nincsenek is benne. Például a székesfehérvári önkormányzat 200 lóerős Ford Mondeója sem.
Mobiltelefonokra sem igazán sajnálják a pénzt. A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság még januárban írt ki egy 800 millió forintos keretösszegű pályázatot mobilok beszerzésére, de a Közbeszerzési Hatóság oldalán azóta sem jelent meg ennek eredménye.
Noha a munkanélküliek tömege örül annak, hogy ha csak félállásban is, de foglalkoztatják, ezek a megoldások egyre növekvő bizonytalanságot és vagyoni egyenlőtlenséget okoznak. Beindult az elszegényedés ördögi köre
A szokatlanul magas összegben persze nemcsak a központi szervek munkaállomásainak ellenértéke van benne, hanem különböző szerverek, tárolók és kliens gépeké is, vagyis elég összetett beszerzésről van szó.
A tenderre június végéig várják az ajánlatokat és akár 110 ajánlattevővel is szerződhetnek majd.
Az informatikai beszerzések mellett az autóvásárlások szoktak még komoly összegekre rúgni. Tavaly például összesen 13 milliárdért vettek kocsikat, de már idén áprilisban is kiszúrtunk egy 430 milliós központi járműbeszerzést. Ez utóbbiban Skoda Superbek, Octaviák és VW Multivanok szerepeltek.
És ebben még az önkormányzati vásárlások nincsenek is benne. Például a székesfehérvári önkormányzat 200 lóerős Ford Mondeója sem.
Mobiltelefonokra sem igazán sajnálják a pénzt. A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság még januárban írt ki egy 800 millió forintos keretösszegű pályázatot mobilok beszerzésére, de a Közbeszerzési Hatóság oldalán azóta sem jelent meg ennek eredménye.
Noha a munkanélküliek tömege örül annak, hogy ha csak félállásban is, de foglalkoztatják, ezek a megoldások egyre növekvő bizonytalanságot és vagyoni egyenlőtlenséget okoznak. Beindult az elszegényedés ördögi köre
Vendég- Vendég
MátéBence írta:Jóska.bá írta:doktorKá írta:"Ov homoszexuálisokkal kapcs. kijelentése után Ungár K. megnevezett két fideszes meleg politikust."
Elég !.... 1 nap, egyenlőre...
Belize írta:MátéBence írta:Belize írta:Csatlakozom Máté Bence kéréséhez. Aki más néven ír egy fórumon, megtévesztően, azt zárják ki. Vagyis őt. Saját maga kérkedett azzal, hogy a bloghura fog írni más néven, mert kizárták.
Remélem magára nézve is érvényesnek tartja azt, amit megkövetel mástól, nincs kettős mérce. Ha lenne benne némi tisztesség, maga tűnne el innen, nem az álszent rendezkedőt adná elő Turidanival, aki meg Tboy.
Én úgy látom Máté Bence néven irogatok, ellenben ugye veled Koncsi, aki Vizecske, meg Belize név mögé bújsz. De örülök, ha egyet értesz, hogy az ilyet törölni kell. Pápá!
Álszent kis manó vagy, aki nem is gondolkodik. Azért vagy itt ezen a néven, mert így beengedtek, ha nem engedtek volna be, akkor más néven lennél itt. Magad írtad le. Ki hisz még neked?
Jóska.bá írta:doktorKá írta:"Ov homoszexuálisokkal kapcs. kijelentése után Ungár K. megnevezett két fideszes meleg politikust."
Csak nem sunnyogott tovább, mint a meleg finesznyikek.
MátéBence írta:Malamud az igazi írta:doktorKá írta:"Ov homoszexuálisokkal kapcs. kijelentése után Ungár K. megnevezett két fideszes meleg politikust."
Nekem bárkinek a szexuális orientációja MAGÁNÜGY.
"Nekem bárkinek a szexuális orientációja MAGÁNÜGY."
Ez így is lehetne, ha nem pejoratív értelemben élcelődött volna Máté Bence valakinek a szexualitásával. Sajnos önkontrollja nincs, ezért folyton bohócot csinál saját magából.
Ez így is lehetne, ha nem pejoratív értelemben élcelődött volna Máté Bence valakinek a szexualitásával. Sajnos önkontrollja nincs, ezért folyton bohócot csinál saját magából.
Vendég- Vendég
Ungár vállalta - szemben a finesznyikekkel....
doktorKá írta:"Ov homoszexuálisokkal kapcs. kijelentése után Ungár K. megnevezett két fideszes meleg politikust."
Jóska.bá írta:1. Az EP a magyar ügyről, Orbán személyesen részt vesz.
Én a politikus bevándorlók családjait toloncolnám ki eredeti hazájukba,
legalább három generációig visszamenőleg !
Ez megoldás lenne a többi témára is......
Jóska Bá, miért nem tudok linket betenni?
Malamud az igazi írta:MátéBence írta:Malamud az igazi írta:MátéBence írta:Malamud az igazi írta:MátéBence írta:Belize írta:"Érdekes. Mégis mindenki értette kire gondolok. Tévedésnek semmi helye nem volt."
Újabb gagyi érvelés, senki szóba sem hozta utána, tehát ez szimpla hazugság.
Dehogyisnem: Te hoztad szóba Koncsi. Ismét megbuktál.
De közbe azért ne elejtsük, hogy itt Ungár Klára buzizott le két fideszes politikust. És ez megengedhetetlen. Ezt nem lehet kimosni.
Nem buzizott le, haenm buzinak nevezett, vagy buzinak titulált.
Jó! Játszunk el a gondolattal, hogy Novák Előd ír egy kommentet, hogy Botka László azért nem lehet az MSZP elnöke, mert miközben felesége van, aközben nyílt titok, hogy homoszexuális.
Gondolom akkor neked ezzel sem lenne semmi bajod. Ugye jól étem?
Ha igaz lenne, a világon semmi.
Ok! Elfogadom, hogy te így működsz, neked ez a véleményed. Alkalom adtán, majd emlékeztetlek arra, hogy most mit írtál. Mert amit írtam, az speciel igaz.
Igaz? Érdekes. nem háborodtam fel, kipróbáltam.
Nem hiába. Más az értékrendünk. Nekem bárkinek a szexuális orientációja MAGÁNÜGY. És amíg nem deklarálja, addig tabu és sérthetetlen. De szerinted nem. Én ezt elfogadom, hogy te így gondolod. Én másként gondolom.
ÉS ez nyugodtan lehet a véleményed. A magyar állampolgárok meg döntenek róla. Ahogy döntöttek utoljára 2014-ben is.Belize írta:Orbán egyre nagyobb marhaságokat mond.
Idegenek
1. Az EP a magyar ügyről, Orbán személyesen részt vesz.
Malamud az igazi írta:MátéBence írta:Malamud az igazi írta:Belize írta:Malamud az igazi írta:MátéBence írta:Belize írta:"Érdekes. Mégis mindenki értette kire gondolok. Tévedésnek semmi helye nem volt."
De közbe azért ne elejtsük, hogy itt Ungár Klára buzizott le két fideszes politikust. És ez megengedhetetlen. Ezt nem lehet kimosni.
Ezek szerint nagyon zsenánt Máté Bence szerint buzinak lenni. :-))))))))))))))))))
erről beszélek folyton, hogy miközben adja a nagy toleránst, saját szóhasználatával cáfolja meg magát.
Most álszenteskedsz.
Egyáltalán nem. Komolyan gondolom, hogy aki valamiről lekezelően beszél, az azt a valamit lenézi.
Az pedig, hogy "most álszenteskedsz", nem érv, hanem az én minősítésem, kérlek, tartózkodj ettől.
Okés. Természetesen tartózkodom ettől, ha te is megtennéd, hogy nem adsz olyat az én számba, amit nem gondolok. Csúnyán belemagyaráztál a szavaimba. Én Ungár Klára viselkedését tartom elfogadhatatlannak és primitívnek. Szerintem magánügy és szerintem végtelenül bunkón viselkedett.
Adó .....
A fiam tegnap megkérdezte:
- Apa, mi az az adó ?
Mondtam neki, hozza ide a tegnap kapott tábla csokoládéját, megmutatom.
A gyerek gyanútlanul hozta, ideadta,
Előbb szépen komótosan megettem a 27 %-át, majd további részeket törtem le róla
összesen a tábla 54 %-áig.
Akkor visszaadtam neki, azzal, hogy ez az adó.
A gyerek el kezdett sírni, és ellenséges tekintettel nézett rám....
Azt hiszem, kezdte megérteni, mi az adó......
- Apa, mi az az adó ?
Mondtam neki, hozza ide a tegnap kapott tábla csokoládéját, megmutatom.
A gyerek gyanútlanul hozta, ideadta,
Előbb szépen komótosan megettem a 27 %-át, majd további részeket törtem le róla
összesen a tábla 54 %-áig.
Akkor visszaadtam neki, azzal, hogy ez az adó.
A gyerek el kezdett sírni, és ellenséges tekintettel nézett rám....
Azt hiszem, kezdte megérteni, mi az adó......
Trollirtó írta:Ez is a szokásos mantrád.doktorKá írta:Szerencsére az Istenadta nép 2014-ben jobban értékelte a "mantraszámokat", és eszerint döntött. Mert ugye, nem mindegy, hogy rezsicsökkentés, vagy "gázáremelés", nem mindegy, hogy évi 1000 milliárdot ki kell fizetni az IMF-nek, vagy nem....
Rezsicsökkentés - rizsa.
A pénztárcában mégis kevesebb marad.
Az évi 1000 milliárdot (meg többet) most is ki kell fizetni.
Csak másnak.
MátéBence írta:Malamud az igazi írta:MátéBence írta:Malamud az igazi írta:MátéBence írta:Belize írta:"Érdekes. Mégis mindenki értette kire gondolok. Tévedésnek semmi helye nem volt."
Jó! Játszunk el a gondolattal, hogy Novák Előd ír egy kommentet, hogy Botka László azért nem lehet az MSZP elnöke, mert miközben felesége van, aközben nyílt titok, hogy homoszexuális.
Gondolom akkor neked ezzel sem lenne semmi bajod. Ugye jól étem?
Ha igaz lenne, a világon semmi.
Ok! Elfogadom, hogy te így működsz, neked ez a véleményed. Alkalom adtán, majd emlékeztetlek arra, hogy most mit írtál. Mert amit írtam, az speciel igaz.
Igaz? Érdekes. nem háborodtam fel, kipróbáltam.
16 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
16 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.