Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Megbeszéljük - Bolgár nélkül

+13
turidani
Jóska.bá
Gejza
tmbb
Böbe2
Malamud az igazi
mavtelep
Clochard
kondor
paksitapsi
MátéBence
Trollirtó
doktorKá
17 posters

14 / 40 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Go down

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 14 Empty Nem, nem tudok.

Témanyitás by Jóska.bá 2015-05-24, 12:00

mavtelep írta:
Jóska.bá írta:
Gejza írta:A lényeg:"Mert egy diktatúrával szemben a nevetségessé tétel a legerősebb fegyver "

írtam én már ilyen egyszerűen is... azt sem értették meg a választás előtt....

Már bocs, de mondanál erre példát ?    Tudsz egyetlen diktátorról is , aki szégyenében elbujdosott ?...)))

Szervusztok, jó napot !

De arról igenis tudok, hogy a nevetséges diktátort sajátjai vonták hátrább, vagy a nép bátorodott fel egy idő után.

vagy gondolj Woody Allen Banánköztársaság, illetve Chaplin A diktátor filmjeire.
Megváltoztatjaaz emberek hozzáállását egy nevetségessé tett diktátorral szemben.
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Hozzászólások száma : 7355

https://megbeszeljuk.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 14 Empty Illegitim...

Témanyitás by Jóska.bá 2015-05-24, 11:55

MátéBence írta:
Én magam írtam, hogy Juncker egy hatalmi paktum szüleménye. Semmiféle demokratikus legitimitása amúgy nincsen neki.

1. Juncker és Orbán személyesen nagyon is jóban vannak és ezért engedhette meg magának az otromba viselkedését.
2. Ismét be volt baszva az öreg és elvesztette a józan eszét.

Ti mindenkinek a legitimitását kérdőjelezitek meg - ha az nem Őőőőő..... de Őőőőő a választójogosultak 34 %-kával legitim.

1. Ezért aztánmeg is akarta óvni attól, hogy megválasszák - és ezért komoly harcot is folytatott...
2.Hát ezért szeretjük mindkettőjüket. Alkoholista - mint a zsák - a foltját !
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 14 Empty Jóska bá

Témanyitás by Vendég 2015-05-24, 11:52

(áthelyezve)

A hozzászólást Koncsita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-05-24, 12:32-kor.

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 14 Empty PITI válasz

Témanyitás by Vendég 2015-05-24, 11:50

(áthelyzeve)

A hozzászólást Koncsita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-05-24, 12:33-kor.

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 14 Empty Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül

Témanyitás by Jóska.bá 2015-05-24, 11:47

[quote="MátéBence"][quote="Jóska.bá"]Ma megint 1/2 7-kor van 6 óra... Jár. "Egy nehéz nap éjszakája" után...

MátéBence írta:

Azt hiszem sikerült tömörem megválaszoljam a kérdéseid. Most viszont te jössz. Szóval miért is kell tapsikolni egy alkoholista bunkó faragatlanságának és viselkedés zavarának?

hát ´iszen én is ezt kérdezem mindig tőletek, amikor ismételgetitek, mint egy papagáj, a Tőle hallottakat !!!!!
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 14 Empty Harmadik öngól

Témanyitás by Vendég 2015-05-24, 11:45

(áthelyezve)

A hozzászólást Koncsita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-05-24, 12:34-kor.

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 14 Empty lehet bizony....

Témanyitás by Jóska.bá 2015-05-24, 11:43

paksitapsi írta:
Jóska.bá írta:...Sajnos, tudomásul kell vennünk, ... magyarok nagy számban elmennek ... Ennyi....

Különösen a fiatalok futamodtak meg a kilátástalan, "házfoglaló" viták elől.  Very Happy Bizonyára erre nevelték őket a szüleik.   Wink
A megfutamodás lehet túlélési stratégia is. tongue

a ráfordított energia minimalizálása beépített programja az élet homeosztázisának.
ha könnyebb dús füvű új legelőt találni (Európa boldogabb felében) - minek izzadsággal törni a "magyar ugart ?
Jóska.bá
Jóska.bá
Admin

Témanyitás by MátéBence 2015-05-24, 11:38

Koncsita írta:
MátéBence írta:

Bárcsak a többi fórumodat is nyitottá tennéd valóban. Nyitottá, ahogy az demokratikus, a szólás és véleményszabadságot kedvelő emberhez illik.
Persze az egy MÁSIK fórum. Nem is tudom annak mi a relevanciája itt.

Egy demokrata, akinek szeretet van a szívében, eleve nem ír olyanokat, mint amiket te írtál a másik fórumba, már az kizárási ok, mivel nem tudsz viselkedni.

Még egy öngól, magadnak.

Látom nagyon erőlteted a témát, hogy EZEN a fórumon a te MÁSIK fórumodról beszélgessünk. BOcs. Én ebben nem leszek partner. Én maradok itt és betartok minden szabályt, ahogy illik. Te pedig nyugodtan sunnyogjál X neveden, ahogy szoktál.

Tényleg lépek mert kikapok Smile

Csövi
MátéBence
MátéBence

Hozzászólások száma : 4304

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 14 Empty Második öngól

Témanyitás by Vendég 2015-05-24, 11:36

(áthelyeztve)

A hozzászólást Koncsita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-05-24, 12:35-kor.

Vendég
Vendég

Témanyitás by MátéBence 2015-05-24, 11:33

kondor írta:Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Kérdésedre a válasz. Ahányan regisztráltak. Szabad fórum volt. Szabadon regisztrálhatott bárki oda. Te miért nem jöttél? Hívtunk?
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-05-24, 11:32

Viszont most megkaptam a jelzést, hogy indulnom kell. Vár a való élet!

További szép napot mindenkinek!

Szevasztok!
MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 14 Empty Úgy őszintén a setít oldalon hanyan írkáltak.Heheheh.Azt a fórumot oldalt,lazán ütjük.verjük.hihihihi

Témanyitás by kondor 2015-05-24, 11:32

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
kondor
kondor

Hozzászólások száma : 1531

Témanyitás by MátéBence 2015-05-24, 11:31

Koncsita írta:Még hogy szeretet van a szívében ...

Mindjárt nyitottá teszem a modi fórumomat, hogy mindenki lássa a "sok" szeretetet, ami kiáramlott Máté Bencéből ...

:-O

Bárcsak a többi fórumodat is nyitottá tennéd valóban. Nyitottá, ahogy az demokratikus, a szólás és véleményszabadságot kedvelő emberhez illik.
Persze az egy MÁSIK fórum. Nem is tudom annak mi a relevanciája itt.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-05-24, 11:30

kondor írta:Hehehehehehe.fetrengek a röhögéstől Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  rajtad.

Fetrengj nyugodtan. Én addig az eredményjelzőt nézem. ok?
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-05-24, 11:29

Koncsita írta:
MátéBence írta:
[i0[/i]

Ismétlem. Ezt köszönd a többfejű kartácsnőnek.

Még azt sem vagy hajlandó elismerni, hogy te kezdted ezt ma azzal, hogy mit keresek én itt, és a többi. Smile) Röhejes vagy, ahogy kaparsz némi pontért magadnak, csalással.

Az meg különösen szórakoztató, hogy az beszél "csalásról" akit konkrétan CSALÁSON kaptak. Néha nem ártana szembenézzél magaddal. Szerintem...
MátéBence
MátéBence

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 14 Empty Jézus ... :-O

Témanyitás by Vendég 2015-05-24, 11:29

Még hogy szeretet van a szívében ...

Mindjárt nyitottá teszem a modi fórumomat, hogy mindenki lássa a "sok" szeretetet, ami kiáramlott Máté Bencéből ...

:-O

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 14 Empty Kinek van ámokfutása? talán inkább az Orbán kormánynak.

Témanyitás by kondor 2015-05-24, 11:29

Hehehehehehe.fetrengek a röhögéstől Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy rajtad.
kondor
kondor

Témanyitás by MátéBence 2015-05-24, 11:28

Koncsita írta:
MátéBence írta:
[i0[/i]

Még azt sem vagy hajlandó elismerni, hogy te kezdted ezt ma azzal, hogy mit keresek én itt, és a többi. Smile) Röhejes vagy, ahogy kaparsz némi pontért magadnak, csalással.

Nekem volt 1 azaz 1 darab hozzászólásom, amiben megkérdeztem, hogy mit keresel itt, ha már egyszer elköszöntél és megírtad, hogy nem is írsz ide többet.

Számold vissza azóta neked hány hozzászólásod volt, ami csak és kizárólag velem foglalkozott?
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by MátéBence 2015-05-24, 11:27

Koncsita írta:
MátéBence írta:

1. A koncsitázás nem vita.
2. Nem szereted a vitát, mert ha szeretnéd, akkor teret engednél neki ott ahol erre ráhatásod van
3. Persze, hogy ha vitatkoznál, akkor idejössz, mert a többi hely halott. Köszönöm az öngólod.

Jól észrevehető volt, hogy többen hanyat-homlok menekülnek onnan, ahol te vagy. Ezt nem rám kellene fogni.
Le is írták, hogy ahol te vagy, nem lépnek be, vagy kiléptek.

Nem érzek semmiféle öngól abban, hogy valahová kevesebben írnak, szerintem én voltam az első, aki elkezdett foglalkozni a KR fórumának megszűnése után azzal, hogy legyen új hely.

Nekem megfelelő, ha ide írnak, az is, kevesebb gondom van vele nekem. .Smile

Mivel nem vagyok olyan irigy, mint ami belőled vetül ki.Smile

A lényeg meg az, hogy ott nem hiányoztál senkinek, az idegbeteg beírásaiddal meg még az új tagokat is zaklattad.

Mert te nem vagy acsarkodó, meg gyűlölködő. Menj már orvoshoz és kezeltesd magad.

1. Persze, hogy azok menekülnek, akik képtelen normálisan és tényszerűen érvelve vitatkozni. Az ilyenek menekülése öröm és boldogság a számomra. A létező bizonyítéka anna, hogy nincsenek érvek a másik oldalon.

2. Az eredmény ismert. Sikerült elérjed, hogy naponta 5 hozzászólás legyen. Abbó 2 a Darusé, 2 a Te és a lehasadt tudataidé, 1 meg valami betévedté, de ez ugye nem biztos.

3. Igen. Láthatóan te nagyon aktivizáltad magad, hogy legyen új hely. Lett is rögtön 12 rögtön. Ahol ugyan az a 10 ember irogat.

4. Örülök, hogy nem vagy irigy. Reméle, akkor örülsz Jóska bá fórumának és az Ő sikerének, hogy Ő egy jól működő, korrekt fórumot rakott össze. Látod én is milyn szépen betartom a szabályokat.

5. Igen. Én nem vagyok acsarkodó, mégkevésbé gyűlöködő. Egyszerűen jókedvű vagyok ha rátok gondolok. Szeretet van a szívemben.
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Vendég 2015-05-24, 11:26

MátéBence írta:
mavtelep írta:

Köszönöm !
[i0[/i]

Vendég
Vendég

Megbeszéljük - Bolgár nélkül - Page 14 Empty Igazad van, dobjál be valami témát.!!!!!!!!

Témanyitás by kondor 2015-05-24, 11:24

paksitapsi írta:Fölhívom a figyelmet, hogy Jóska nyitott egy fórumot az egymás macerálására, hogy ezt tehermentesítse.

(Nem sikerült.)

kondor
kondor

Témanyitás by MátéBence 2015-05-24, 11:22

mavtelep írta:
paksitapsi írta:Fölhívom a figyelmet, hogy Jóska nyitott egy fórumot az egymás macerálására, hogy ezt tehermentesítse.

(Nem sikerült.)

Köszönöm !
[i0[/i]

MátéBence
MátéBence

Témanyitás by Vendég 2015-05-24, 11:21

MátéBence írta:
Koncsita írta:Itt vitázom naponta, de nem szeretem a vitát. Smile

Nem mindegyik terelés jön be, van ez így.

1. A koncsitázás nem vita.
2. Nem szereted a vitát, mert ha szeretnéd, akkor teret engednél neki ott ahol erre ráhatásod van
3. Persze, hogy ha vitatkoznál, akkor idejössz, mert a többi hely halott. Köszönöm az öngólod.

Jól észrevehető volt, hogy többen hanyat-homlok menekülnek onnan, ahol te vagy. Ezt nem rám kellene fogni.
Le is írták, hogy ahol te vagy, nem lépnek be, vagy kiléptek.

Nem érzek semmiféle öngól abban, hogy valahová kevesebben írnak, szerintem én voltam az első, aki elkezdett foglalkozni a KR fórumának megszűnése után azzal, hogy legyen új hely.

Nekem megfelelő, ha ide írnak, az is, kevesebb gondom van vele nekem. .Smile

Mivel nem vagyok olyan irigy, mint ami belőled vetül ki.Smile

A lényeg meg az, hogy ott nem hiányoztál senkinek, az idegbeteg beírásaiddal meg még az új tagokat is zaklattad.

Mert te nem vagy acsarkodó, meg gyűlölködő. Menj már orvoshoz és kezeltesd magad.

Vendég
Vendég

Témanyitás by MátéBence 2015-05-24, 11:21

kondor írta:
MátéBence írta:

Nem vagyok nagy szám. Mindenki, aki képes hangyányit is józanul gondolkodni, az tudhatta, hogy ha kizártok mindenkit aki vitatkozna, akkor unalomba fullad a fórumotok. Ez látható is az összes többi fórumon. Naponta 3 hozzászólás. Nevetséges.

Az, hog ti hogy kormányoztatok azt láttuk. Az eredmények magukért beszélnek. AAhogy a fidesz kormányzását is látjuk és az eredményeik szintúgy magukért beszélnek. Továbbra is ezerszer inkább a fidesz, mint a bukott ballib oldal.
A röhej az hogy annyit sulykoltátok hogy milyen szarul kormányoztak a szocik hogy már ők is elhiszik.Meg az a sok hülye közgazdász meg elemző.Mert együtt kell haladni a tömeggel mert különben mi lesz a kenyérkével.Hála ven egy két jól felkészült politikus közgazdász a bal oldalon akik kapásból cáfolják a hörgéseiteket.Aki átlátnak a kormány politikáján és bizony kijelentik,meztelen a király.

Jaj! Lassan már tényleg mindenki hülye aki a tényeket elismeri. Csak ti vagytok villamosok. Milyen jól felkészült közgazdászra gondolsz a baloldalon? Azokra, akik végigasszisztálták a 8 éves ámokfutásotokat?
MátéBence
MátéBence

Témanyitás by mavtelep 2015-05-24, 11:19

(Nem sikerült.)

Köszönöm !

mavtelep

Hozzászólások száma : 436

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

14 / 40 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.