Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+13
turidani
Jóska.bá
Gejza
tmbb
Böbe2
Malamud az igazi
mavtelep
Clochard
kondor
paksitapsi
MátéBence
Trollirtó
doktorKá
17 posters
15 / 40 oldal
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
paksitapsi írta:Fölhívom a figyelmet, hogy Jóska nyitott egy fórumot az egymás macerálására, hogy ezt tehermentesítse.
(Nem sikerült.)
Köszönd meg Koncsinak, aki úgy érzi az Ő forumozásának a lényege az, ha velem szórakozhat.
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Koncsita írta:"Nem kormányoztok sarcokat vettek ki a multikra szolgáltatókra emberekre.Azok meg tovább paszolják ránk.Ezen aztán szépen elmosolyogtok,lekapjátok belőle a részeteket minden szinten,mert az nektek jár,és a dolog sinen van.a számok a makró adatokkal bűvészkedtek.a zombi választóitoknak meg fogalma nincs róla.csak Orbán Viktor a jótevönk.De már felütötte a fejét az elégedetlenség ott is.Túlságosan magatok felé hajlik az a kéz.Mintha a ne mi nyerjük a legtöbbet már nem volna érvényes.Hát nem is evés közben jön meg az étvágy. Very Happy Very Happy Very Happy"
Ez nem szubjektív vélemény, hanem tény A tények meg makacs dolgok.
Én korábban is tudtam, hogy mi nem ugyan azt a magyar nyelvet beszéljük. Legkésőbb az öszödi beszéd kiderülése óta ez már tény.
A röhej az hogy annyit sulykoltátok hogy milyen szarul kormányoztak a szocik hogy már ők is elhiszik.Meg az a sok hülye közgazdász meg elemző.Mert együtt kell haladni a tömeggel mert különben mi lesz a kenyérkével.Hála ven egy két jól felkészült politikus közgazdász a bal oldalon akik kapásból cáfolják a hörgéseiteket.Aki átlátnak a kormány politikáján és bizony kijelentik,meztelen a király.MátéBence írta:kondor írta:Mit mondtatok meg ti előre.semmit.A nagyképű szokásos duma az van.Minden fórum mükszik,ha nem is olyan intenzitással mint előtte.
Evvel a bizonygatással meg mire akarsz kilyukadni,Hogy ismerjük el az idétlen kormányod.másod harmadvonalas tevékenységét?ha kétszer születnétek akkor sem tudnátok úgy kormányozni mint a demokratikus oldal.
Nem vagyok nagy szám. Mindenki, aki képes hangyányit is józanul gondolkodni, az tudhatta, hogy ha kizártok mindenkit aki vitatkozna, akkor unalomba fullad a fórumotok. Ez látható is az összes többi fórumon. Naponta 3 hozzászólás. Nevetséges.
Az, hog ti hogy kormányoztatok azt láttuk. Az eredmények magukért beszélnek. AAhogy a fidesz kormányzását is látjuk és az eredményeik szintúgy magukért beszélnek. Továbbra is ezerszer inkább a fidesz, mint a bukott ballib oldal.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Fölhívom a figyelmet, hogy Jóska nyitott egy fórumot az egymás macerálására, hogy ezt tehermentesítse.
(Nem sikerült.)
(Nem sikerült.)
paksitapsi- Hozzászólások száma : 179
"Nem kormányoztok sarcokat vettek ki a multikra szolgáltatókra emberekre.Azok meg tovább paszolják ránk.Ezen aztán szépen elmosolyogtok,lekapjátok belőle a részeteket minden szinten,mert az nektek jár,és a dolog sinen van.a számok a makró adatokkal bűvészkedtek.a zombi választóitoknak meg fogalma nincs róla.csak Orbán Viktor a jótevönk.De már felütötte a fejét az elégedetlenség ott is.Túlságosan magatok felé hajlik az a kéz.Mintha a ne mi nyerjük a legtöbbet már nem volna érvényes.Hát nem is evés közben jön meg az étvágy. Very Happy Very Happy Very Happy"
Vendég- Vendég
Koncsita írta:Itt vitázom naponta, de nem szeretem a vitát.
Nem mindegyik terelés jön be, van ez így.
1. A koncsitázás nem vita.
2. Nem szereted a vitát, mert ha szeretnéd, akkor teret engednél neki ott ahol erre ráhatásod van
3. Persze, hogy ha vitatkoznál, akkor idejössz, mert a többi hely halott. Köszönöm az öngólod.
kondor írta:Nem kormányoztok sarcokat vettek ki a multikra szolgáltatókra emberekre.Azok meg tovább paszolják ránk.Ezen aztán szépen elmosolyogtok,lekapjátok belőle a részeteket minden szinten,mert az nektek jár,és a dolog sinen van.a számok a makró adatokkal bűvészkedtek.a zombi választóitoknak meg fogalma nincs róla.csak Orbán Viktor a jótevönk.De már felütötte a fejét az elégedetlenség ott is.Túlságosan magatok felé hajlik az a kéz.Mintha a ne mi nyerjük a legtöbbet már nem volna érvényes.Hát nem is evés közben jön meg az étvágy.
Gratulálok! Írtál egy 100% szubjektív véleményt. Jogod van hozzá. Ez alapján dönthetsz is. Én meg döntök a tények alapján.
Koncsita írta:Bárki elolvashatja, hogy a másik fórumban ki az acsarkodó, és a gyűlölködő. Sikerült Máté Bencének egy öngólt rúgnia.
De róla kell beszélni itt a legkevesebbet, saját maga paródiája.
1. Bárki nem olvahatja el, mert mindent töröltél és zártá tettél.
2. Ez EZ a fórum. És én az ITTENI szabályokat 100% betartom. De nyugodtam megpróbálhatod mindenféle MÁS fórumok propagálásával és idézgetésével tönkretenni ezt a fórumot is. Majd Jóska bá biztos megköszöni neked.
Nem szeretem a vitát
Itt vitázom naponta, de nem szeretem a vitát.
Vendég- Vendég
Koncsita írta:MátéBence írta:
Nem hál'Istennek. Ide nem valók rasszista, homofób, acsarkodó gyűlölködők. Átment egy másik fórumba, ahova való. Ha a részletek érdekelnek, kérdezd Koncsit, vagy az egyik alteregóját.
Ez szimplán egy másik fórum sértegetése, ahová te írtad eddig a legnagyobb ökörségeket, amíg ki nem zártak.
Nem tudsz te viselkedni, nem is volt gyerekszobád, ha volt, nem jártál benne.
Sajnálattal veszem tudomásul, ha nem vagy büszke arra, hogy befogadtad szerény fórum hajlékodba a folyamatosan gyűlölködő, alári, homofób és rasszista Darust. Igen. Szerintem is ez minősítés. És igen. Elhiszem,hogy ez jobb helyeken sértés számba megy. Sajnálom. Te döntöttél úgy ahogy döntöttél.
Amúgy nem kizátak, hanem kizártál. Fogalmazzunk pontosan.Nem szereted a vitát.. Biztos félsz az érvektől és a tényektől és a szembesítéstől.
Nincs köztetek normális értelmiség.Egy két elszipkázott.a többi víz.
Nem kormányoztok sarcokat vettek ki a multikra szolgáltatókra emberekre.Azok meg tovább paszolják ránk.Ezen aztán szépen elmosolyogtok,lekapjátok belőle a részeteket minden szinten,mert az nektek jár,és a dolog sinen van.a számok a makró adatokkal bűvészkedtek.a zombi választóitoknak meg fogalma nincs róla.csak Orbán Viktor a jótevönk.De már felütötte a fejét az elégedetlenség ott is.Túlságosan magatok felé hajlik az a kéz.Mintha a ne mi nyerjük a legtöbbet már nem volna érvényes.Hát nem is evés közben jön meg az étvágy.
Máté Bence öngólja
Bárki elolvashatja, hogy a másik fórumban ki az acsarkodó, és a gyűlölködő. Sikerült Máté Bencének egy öngólt rúgnia.
Vendég- Vendég
Koncsita írta:pincesor írta:Darus nem jár ide?
Máté Bence csetel vele, ilyenformán:
- Te a hazudozást szereted,és az ALPÁRI GYALÁZKODÁST
- Te homofób gyökér!
Nincs ám kettős mércéje, nincs és csak akkor ír ilyeneket, ha provokálják. Mondjuk nem szóltak hozzá, de az sem bírja elviselni.
Tartalmilag 100% tartom amit írtam. Igen. Darus ilyen. Igaz ezt itt nem így fogalmaznám meg. Dehát Koncsi láthatóan megpróbálja szétverni ezt a fórumot is. Nem elég neki a saját halott kis fóruma. Ezt is halottá akarja zülleszteni.
kondor írta:Mit mondtatok meg ti előre.semmit.A nagyképű szokásos duma az van.Minden fórum mükszik,ha nem is olyan intenzitással mint előtte.
Evvel a bizonygatással meg mire akarsz kilyukadni,Hogy ismerjük el az idétlen kormányod.másod harmadvonalas tevékenységét?ha kétszer születnétek akkor sem tudnátok úgy kormányozni mint a demokratikus oldal.
Nem vagyok nagy szám. Mindenki, aki képes hangyányit is józanul gondolkodni, az tudhatta, hogy ha kizártok mindenkit aki vitatkozna, akkor unalomba fullad a fórumotok. Ez látható is az összes többi fórumon. Naponta 3 hozzászólás. Nevetséges.
Az, hog ti hogy kormányoztatok azt láttuk. Az eredmények magukért beszélnek. AAhogy a fidesz kormányzását is látjuk és az eredményeik szintúgy magukért beszélnek. Továbbra is ezerszer inkább a fidesz, mint a bukott ballib oldal.
MátéBence írta:pincesor írta:Darus nem jár ide?
Nem hál'Istennek. Ide nem valók rasszista, homofób, acsarkodó gyűlölködők. Átment egy másik fórumba, ahova való. Ha a részletek érdekelnek, kérdezd Koncsit, vagy az egyik alteregóját.
Ez szimplán egy másik fórum sértegetése, ahová te írtad eddig a legnagyobb ökörségeket, amíg ki nem zártak.
Nem tudsz te viselkedni, nem is volt gyerekszobád, ha volt, nem jártál benne.
Vendég- Vendég
pincesor írta:Darus nem jár ide?
Máté Bence csetel vele, ilyenformán:
- Te a hazudozást szereted,és az ALPÁRI GYALÁZKODÁST
- Te homofób gyökér!
Nincs ám kettős mércéje, nincs és csak akkor ír ilyeneket, ha provokálják. Mondjuk nem szóltak hozzá, de az sem bírja elviselni.
Vendég- Vendég
Mitől vagy ilyen nagy szám Bence?
Mit mondtatok meg ti előre.semmit.A nagyképű szokásos duma az van.Minden fórum mükszik,ha nem is olyan intenzitással mint előtte.
pincesor írta:Darus nem jár ide?
Én következetesen megtartom az adott szavam. És nem csak talán. A sunnyogó meg te vagy, aki több néven irogatott míg le nem bukott.
Mit ér a te szavad, ha itt megjátszod magad, máshol meg ócsárolsz, úgy hogy a kutya nem szólt hozzád? Addig jársz jól, amig nem teszem be ide az agymenéseidet.
Habár felesleges állandóan bemutatkoznod, ismernek már.
Én tartom a szavam. Ezen a fórumon 100% moderáltan, korrektül viselkedem. Te viszont mindenhol sunyiskodsz, alattomoskodsz, megtévesztesz. Hiába akarod hogy rólam legyen szó. A tény az, hogy te buktál meg a sunyiságoddal mint Rottenbiller.
MátéBence írta:Koncsita írta:
Azt írtam, hogy talán. :-)
Az alakoskodó, sunnyogó meg az, aki itt megpróbálja moderálni magát, máshol meg a legocsmányabb dolgokat írja. TE.
Én következetesen megtartom az adott szavam. És nem csak talán. A sunnyogó meg te vagy, aki több néven irogatott míg le nem bukott.
Mit ér a te szavad, ha itt megjátszod magad, máshol meg ócsárolsz, úgy hogy a kutya nem szólt hozzád? Addig jársz jól, amig nem teszem be ide az agymenéseidet.
Habár felesleges állandóan bemutatkoznod, ismernek már.
Vendég- Vendég
Darus nem jár ide?
pincesor- Hozzászólások száma : 39
Hányszor fogsz még elköszönni? Azt mondtad elmész innen örökre. Én meg örültem végre a felismerésednek, hogy itt sunnyogó, alakoskodó, megtévesztő embereknek nincs helye.
Az alakoskodó, sunnyogó meg az, aki itt megpróbálja moderálni magát, máshol meg a legocsmányabb dolgokat írja. TE.
Amúgy persze értem, hogy minden fogadkozásod ellenére mégis itt vagy. Persze hogy itt vagy, hisz az összes többi fórum konkrétan HALOTT!!!!!
Megmondtuk ezt mi előre, hogy ide vezet az, ha belterjes dühöngőt csináltok. Azoknak tényleg az a vége, hogy a Darus pajti a többrészre hasadt tudatoddal beszélget. És ez a kutyát nem érdekel. Persze, hogy téged sem. Ezért jössz ide, ahol van élet. Az, hogy itt vagy, az maga a cáfolata a te korábbi és igazolása az én korábbi állításaimnak.
Hányszor fogsz még elköszönni? Azt mondtad elmész innen örökre. Én meg örültem végre a felismerésednek, hogy itt sunnyogó, alakoskodó, megtévesztő embereknek nincs helye.
Koncsita írta:"Gyurcsány fóbiám nincsen. Sőt! Ezerszer leírtam már és ha kell ezeregyedszer is leírom, hogy én szurkolok Gyurcsány Ferencnek és azt kívánom, hogy még nagyon-nagyon sokáig politizáljon és ehhez adjon az Isten neki jó erőt, egézséget és kitartast. Szimplán azért, mert amíg Ő itt van, addig a ballib oldal esélytelen a kormányra kerülésre."
Ez gyakorlatilag a VAKHITÉNEK leírása, ezek szerint bármit csinálhat a Fidesz és csinál is.
Nem Koncsi. Ez szimplán a valóság elfogadása. Az, hogy Gyurcsány Ferenc olyan ballaszt a ballib oldalon, amivel nem lehet nyerni. És ördögi szerencse, hogy viszont nélküle sem lehet nyerjetek. Szóval minden rendben van. Jöjjön az LMP!
Clochard írta:MátéBence írta:
És még egy gondolat ide. 98-02 között soha nem látott módon növekedett a magyar gazdaság. Minden évben több pénzünk volt, amit elkölthettünk. Magyarul akkor MEGTERMELTÜK az extra kiadásainkat. És valóban. Egy hangyányival kevesebbet költött a kormány annál, mint amit lehetett volna, ezért csökkent az adósságunk.
De Ti!!! Ti nem termeltetek meg semmit. Csak adósságot halmoztatok és tücsök módjára éltetek. Meg is lett az eredménye. Én ez utóbbira nem verném a mellem a helyedben.
...még csak véletlenül se zavarjanak meg a valós tények, te csak verd itt tovább a tam-tam dobodat az agit-prop partitúrád ütemében...
Még véletlenül sem zavar, hogy semmit nem cáfoltál azokból a tényekből és érvekből amiket én neked írtam?
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
15 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.