Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+7
MátéBence
Gejza
Jóska.bá
DKW
kondor
turidani
Trollirtó
11 posters
19 / 40 oldal
19 / 40 oldal • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Jóska.bá írta:MátéBence írta:Jóska.bá írta:
Hát ezért nem kellene visszamutogatni
az előző - rövid életű - kormányokra !
Két-három év alatt hol lehet akkora kárt okozni, mint 9 1/2 év alatt ?
Tudod Jóska Bá az Orbán kormány nem a semmiből kezdett, hanem örökséggel. Ok-okozati összefüggés van. Amit lehet ignorálni, csak az önbecsapás.
Tudod Bence: A ballib kormányok rövid életüket KÉT HARÁCS-KORMÁNY között töltötték el....
Pontosan erről van szó! Végre veled lehet értelmesen szót válltani. Ponsotan erről van szó, hogy ők milyen örökséget kaptak 2002-ben és milyen örökséget hagytak 2010-ben.
Szerintem Orbán Viktor nagyon örült volna 2010-ben egy 2002-es örökségnek.
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Jóska.bá írta:MátéBence írta:Jóska.bá írta:
Ehhez képest maga H. András ismerte el, hogy semmi konkrétum nem volt benne. Ő csak tippeket adott, hogy mit kéne kinyomozni. Már megint azok a fránya tények
Trollirtó írta:Tisztázzuk, mert még azt sem érted, amit a vezéred mond:MátéBence írta:Jóska.bá írta:
Orbán nem azt mondta, hogy aki nem küldte vissza az nem magyar. Ugye ezek azok a hozzáköltések, amelyeknek nincs közük a valósághoz, de egymást remekül tudjátok vele hergelni.
a visszaküldők százalékait összemosta a MAGYAROK százalékaival.
Továbbra sem világos?
Igen. Tisztázzuk. Hol mondott olyat, hogy aki nem küldte vissza az nem magyar? Tisztázzuk.
Jóska.bá írta:MátéBence írta:Trollirtó írta:
Sokszor érveltem, nem érted.
VAN egészséges eladósodás, például az a 60%, ami az EU szerint is az,
és ami a védosztagvezér célja is. Amit persze így soha nem fog elérni.
A válság előtti 65% pontosan az egészséges kategóriába esett.
Az "átlagember" jobban élt, mint most, százkilométer-számra épült
autópálya és sorolhatnám.
A válságot NEM szabad az előző kormány sarának tekinteni!
Ehhez csak végezz el egy gondolatkísérletet: a jövő héten beüt (ne így legyen)
egy hasonló válság.
Játssz el a gondolattal, hogy mit csinál a védosztagvezér...
VAn egészséges eladósodás. De ezt te összekevered a még egészségesen KEZELHETŐ eladósodási MÉRTÉKKEL. Kevered a szezont a fazonnal. Folyamatosan azt bizonyítod, hogy elemi gazdasági ismereteid nincsnek, és közben beszélsz nettó baromságokat.
VAN egézséges eladósodás. VAN. De az teljesen más mint amiről te beszélsz. Az egészséges eladósodás az, amikor egy ország a gazdaság fejlesztésére adósodik el. Fejleszt, ami álltal a gazadság teljesítménye NŐ. Ez az egészséges eladósodás. Nos ez az, amit TI NEM csináltatok. Ti egészségtelenül, károsan és bűnösen, a jövőt felélve a pillanatnyi fogyasztást megélve a jövőt elzálogosítva adósodtatok el.
A válságot nem az előző kormány nyakába varrom. Ezt már vagy 1000X megírtam neked, de mintha tényleg nem fognád fel amit neked ír az ember. Én azt olvasom az előző kormány fejére, hogy a válság már eleve legyengült állapotban kapott el minket. Ami viszont NEM volt törvényszerű. Hogy mást ne mondjak a lengyelek úgy vészelték át az egész válságot, hogy közben végig növekedtek. De tudom a lengyelekkel neked bajod van, ezért mondhatom a cseheket, szlovákokat akik úgy vészelték át a válságot, hogy nem kellett az IMF/EU-hoz szaladniuk azért, hogy mentség meg őket az államcsődtől.
Szóval felfogod, hogy nem maga a válság a probléma, hanem az, hogy milyen állapotban kapott el minket és milyen hatással volt ránk az egész? Érted ezt? Vagy 1001X is leírod azt a hazugságot, hogy én a válságot kérem számon az előző kormányon.
Egy fajta egészséges eladósodás van !
És ez az, amit arra fordítanak/költenek, amelyik a végén
többet hoz, mint a hitel plusz a futamidejére szóló kamat.
A többi hitel beteges !
Pontosan erről van szó Jóska bá! Gratulálok. Egy fokkal értelmesebb vagy mint Trolli pajti.
Az "értelmiségi" nem a diplomák számától függ, hanem a "józan paraszti észtől" és a viselkedéstől.
kondor írta:Vettem az adást!igazad van. de nem élek vele.Jóska.bá írta:bátran nyithatna maguknak egy külön topikot.....
Elragadtattam magam.de hát tudod én nem vagyok értelmiségi,csak egy melós.voltam.
"Nem az a jó kérdés, Szerkesztő úr, hogy etikus-e....." - mondta... és bevezette az árulkodást....
turidani írta:Jóska.bá írta:turidani írta:kondor írta:
Mint egy demokratikus párt vezetőjének köteles felhívni az unió figyelmét hogy ami innen kiszűrődik az nem az egész ország véleménye.
Nagyon helyesen tette hogy írt.Ez a kötelessége.!!!!!
Új hozzászólás by kondor Today at 10:51
Nyilván van olyan érdekcsoport, ahol a magyar érdekek folyamatos árulása ugyanolyan alapkövetelmény, mint a kisdobosok hat pontja. Ebből a szempontból azt sem tartom túl meglepőnek, hogy te azonosulsz ezzel.
Akkor a magyar pártok a folyamatos hazaárulás bűnében vannak...
Mert ellenzékben mintha a FutballSámán is Brüsszelbe szaladt volna, hogy
"Feri" NE KAPJON uniós pénzt.....
Magyarország - az évszázadokon keresztül elárult ország....
"Nyomják Krahácsot !
Pöttyet röhejes, hogy a ballib öt éve tartó permanens óvónénihez való szaladgálására mindig azt az egy alkalmat tudjátok válaszul felhozni, amelynél egyébként Vitya külön ügyelt rá, nehogy konkrétan említse Magyarországot.
És akkor még nem eldöntött kérdés, hogy az akkor és ott a magyar érdekek ellen, vagy mellett történt:)
Mivel újat nem tudnak mondani,azt az utasítást kapták csak az elmúlt 8 év a hajtószín.
kondor írta:Mivel nincs eredmény csak azt kell ismételgetni és a szocikat gyalázni.A pereket el bukták az eredmények 0.a befektetések 0.A korrupció szégyenletes magasságokban.A kitiltási balhé nincs lezárva csak szerintük.a bóvli maradt.A ft igencsak sérülékeny.Marad a visszamutogatás gyalázkodás.állandó támadás.Ez a Finkelsteini bűnbak politika.
Már csak azt kellene tudni mért ismerte el ország vílág előtt a Bajnai kormány teljesítményét.Talán azért hátha engedte volna barosó a 7%-os hiányt.Mert azt szerette volna.
És akkor hol tartana az állam adósság a hazafiak szerint.Hehehehehe.
az elmúlt 8 év a hajtószín.
Ez nagyon ott van !
Jóska.bá írta: Kondor és Dani....
.bátran nyithatna maguknak egy külön topikot.....
Ha azt nézem, hogy pl én kinek mennyi hozzászólására reagálok itt a topikban, akkor nem érzem, hogy indokolt lenne.
turidani- Hozzászólások száma : 991
Vettem az adást!igazad van. de nem élek vele.
Jóska.bá írta:bátran nyithatna maguknak egy külön topikot.....
Elragadtattam magam.de hát tudod én nem vagyok értelmiségi,csak egy melós.voltam.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Azt mondta Őőőő..., hogy
MátéBence írta:Jóska.bá írta:Trollirtó írta:Sajnos a "magyar érdek" kifejezés ugyanúgy elment már a levesbe,turidani írta:
Nyilván van olyan érdekcsoport, ahol a magyar érdekek folyamatos árulása ugyanolyan alapkövetelmény, mint a kisdobosok hat pontja. Ebből a szempontból azt sem tartom túl meglepőnek, hogy te azonosulsz ezzel.
mint az összes általatok kisajátított fogalom.
A "magyar érdek" az nem más, mint "védosztagérdek",
pontosabban "védosztagvezérérdek".
És mint ilyet, bődületes vétek az eredeti értelmében használni.
Orbán nem azt mondta, hogy aki nem küldte vissza az nem magyar. Ugye ezek azok a hozzáköltések, amelyeknek nincs közük a valósághoz, de egymást remekül tudjátok vele hergelni.
....8 millióból 1 millió visszaküldte...
majd nem úgy folytatta, hogy a VISSZAKÜLDÖTT LAPOK SZERINT
2/3,,,, 3/4...., 4/5...., véleménye az, hogy....
hanem azt mondta, hogy a MAGYAROKNAK
2/3,,,, 3/4...., 4/5...., véleménye az, hogy..
Vagyis az az egymillió a magyar, aki visszaküldte.
ne nekem hidd el, kérdezz meg bárkit, aki ért a
szemantikához....
turidani írta:Jóska.bá írta:turidani írta:
"Nyomják Krahácsot !
Pöttyet röhejes, hogy a ballib öt éve tartó permanens óvónénihez való szaladgálására mindig azt az egy alkalmat tudjátok válaszul felhozni, amelynél egyébként Vitya külön ügyelt rá, nehogy konkrétan említse Magyarországot.
És akkor még nem eldöntött kérdés, hogy az akkor és ott a magyar érdekek ellen, vagy mellett történt:)
ja arról híres hogy ügyel rá hogy mit mond.Egyxébként nem kell szaladgálni Ott vannak a képviselők és csak megkérdezik tőlük hogy ugyan már mi a fészkes fene folyik nálatok.és nem mi forgattunk fel mindent.és nem kéne úgy csinálni mint egy teljesen szuverén országnak amibe bele vagytok buzulva.Hisz az uniós pénzek nélkül itt nem sok minden volna.Tehát szerényebben.
MátéBence írta:Jóska.bá írta:MátéBence írta:kondor írta:Ennyi időnek elégnek kellett volna lenni.Sőt több mint elég.Ugyanis nem ad sokkal több időt a történelem.Remélem ti sem kaptok.A visszamutogatás már uncsi és nevetséges.
Szertnélek emlékeztetni, hogy Orbán 2010-óta kormányoz és 2014-ben 3X megerősítették. Jó lenne végre elfogadni ezt a tényt.
Hát ezért nem kellene visszamutogatni
az előző - rövid életű - kormányokra !
Két-három év alatt hol lehet akkora kárt okozni, mint 9 1/2 év alatt ?
Tudod Jóska Bá az Orbán kormány nem a semmiből kezdett, hanem örökséggel. Ok-okozati összefüggés van. Amit lehet ignorálni, csak az önbecsapás.
Tudod Bence: A ballib kormányok rövid életüket KÉT HARÁCS-KORMÁNY között töltötték el....
Üres LETT az a dosszié.... Hiszen Polt ügyészsége vette a kezébe az "ügyet"....
MátéBence írta:Jóska.bá írta:MátéBence írta:Jóska.bá írta:
A "hatékony NAV" a haverok ÁFA-csalásait fedezi....
Kérdezték Horváth Andrást, aztán kiderült, hogy nincs SEMMI a kezében. A zöld dosszié üres volt.
Mesélj! Milyen haveri ÁFA-csalásokról tudsz? Figyelek!
Kondor és Dani....
bátran nyithatnának maguknak egy külön topikot.....
A hozzászólást Jóska.bá összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-07-29, 13:44-kor.
Jóska.bá írta:turidani írta:kondor írta:
Mint egy demokratikus párt vezetőjének köteles felhívni az unió figyelmét hogy ami innen kiszűrődik az nem az egész ország véleménye.
"Nyomják Krahácsot !
Ja,ezért is csak legyint ránk a nyugat.Maradtunk az ütköző zónában.köszönjük meg hogy egyáltalán maradhattunk.az igazság az ha akartak volna már letöröltek volna a térképről.De ez így jó neki.Hogy valaki lakja ezt a részt.Volt idő a történelemben mikor nem lakott itt senki,mert veszélyes volt.Csak küzdő térnek tartották fenn.talán a nyom nélkül eltűnt Gepidák után.
Tisztázzuk, mert még azt sem érted, amit a vezéred mond:MátéBence írta:Jóska.bá írta:Trollirtó írta:
Sajnos a "magyar érdek" kifejezés ugyanúgy elment már a levesbe,
a visszaküldők százalékait összemosta a MAGYAROK százalékaival.
Továbbra sem világos?
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
MátéBence írta:Trollirtó írta:Sokszor érveltem, nem érted.MátéBence írta:Trollirtó írta:Ha ezerszer mondod a maszatolást, ezeregyedszer se lesz teljes és igaz.MátéBence írta:
Neked a tények és a releváns érvek ismételgetése mantra. Egyszerűen nem tudsz velük szembenézni és nem vagy képes egy büdös szóval relevánsan érvelni az ellen amit írnék. De fújjad nyugodtan a valóságtól elszakadt véleményed. Stabil ellenzéki pozíciód lesz
Szembenéztem sokszor, hiába, nem érted, nem is akarod érteni.
Csak a mantra, sokezerszer. Az megy. A gondolkodás - az nem.
Figyelj! Ha tévedek, nyugodtam érvelhetnél tényszerűen és relevánsan azzal szembe, amit én állítok. De te soha egyetlen egyszer nem tudtál ilyeneket írni. én 100% értem amit írsz. Csak amit írsz az nettó tévedés. NINCS olyan, hogy egészséges eladósodás fogyasztásra. Ilyen nincs. ezt a nettó hülyeséget te erőlteted.
egy hasonló válság.
VAn egészséges eladósodás. De ezt te összekevered a még egészségesen KEZELHETŐ eladósodási MÉRTÉKKEL. Kevered a szezont a fazonnal. Folyamatosan azt bizonyítod, hogy elemi gazdasági ismereteid nincsnek, és közben beszélsz nettó baromságokat.
VAN egézséges eladósodás. VAN. De az teljesen más mint amiről te beszélsz. Az egészséges eladósodás az, amikor egy ország a gazdaság fejlesztésére adósodik el. Fejleszt, ami álltal a gazadság teljesítménye NŐ. Ez az egészséges eladósodás. Nos ez az, amit TI NEM csináltatok. Ti egészségtelenül, károsan és bűnösen, a jövőt felélve a pillanatnyi fogyasztást megélve a jövőt elzálogosítva adósodtatok el.
A válságot nem az előző kormány nyakába varrom. Ezt már vagy 1000X megírtam neked, de mintha tényleg nem fognád fel amit neked ír az ember. Én azt olvasom az előző kormány fejére, hogy a válság már eleve legyengült állapotban kapott el minket. Ami viszont NEM volt törvényszerű. Hogy mást ne mondjak a lengyelek úgy vészelték át az egész válságot, hogy közben végig növekedtek. De tudom a lengyelekkel neked bajod van, ezért mondhatom a cseheket, szlovákokat akik úgy vészelték át a válságot, hogy nem kellett az IMF/EU-hoz szaladniuk azért, hogy mentség meg őket az államcsődtől.
Szóval felfogod, hogy nem maga a válság a probléma, hanem az, hogy milyen állapotban kapott el minket és milyen hatással volt ránk az egész? Érted ezt? Vagy 1001X is leírod azt a hazugságot, hogy én a válságot kérem számon az előző kormányon.
És ez az, amit arra fordítanak/költenek, amelyik a végén
többet hoz, mint a hitel plusz a futamidejére szóló kamat.
A többi hitel beteges !
Jóska.bá írta:turidani írta:kondor írta:
"Nyomják Krahácsot !
A hozzászólást turidani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-07-29, 13:26-kor.
kondor írta:Mivel nincs eredmény csak azt kell ismételgetni és a szocikat gyalázni.A pereket el bukták az eredmények 0.a befektetések 0.A korrupció szégyenletes magasságokban.A kitiltási balhé nincs lezárva csak szerintük.a bóvli maradt.A ft igencsak sérülékeny.Marad a visszamutogatás gyalázkodás.állandó támadás.Ez a Finkelsteini bűnbak politika.
Már csak azt kellene tudni mért ismerte el ország vílág előtt a Bajnai kormány teljesítményét.Talán azért hátha engedte volna barosó a 7%-os hiányt.Mert azt szerette volna.
Már megint eltorzította a gyűlölet az agyad és elsiklasz a tények felett. Emlékeztetlek a tényre, hogy igen sokat és aktívan beszélgetünk az illegális bevándorlókról. Ez nem az elmúlt 8 év. Ahhoz semmi köze.
Nahde veled ellentétben én próbálok a hozzászólásodra RELEVÁNSAN reagálni és érvelni.
Nos a Bajnai kormány elismerése. Ezt az elismerést rögtön bontsuk ketté. Belföldön a Bajnai kormány elismerését részben kiolvashatod a 2010-es választási végeredményből. Annyira ismerték el azt a kormányt, ameny nem a magyar érdekeket védte a külföldieknél, hanem fordítva. A külföldi érdekeket érvényesítette itthon.
És ez rögtön meg is adja a választ arra, hogy külföldön miért is ismerték el Bajnait. Ezért. Mert ő simán keresztülverte az összes olyan intézkedést, amely a külföldiek érdeke volt. Nem olyan nehéz megfejtés ez.
Orbán 2010-ben valóban azzal kereste meg Barrosot, hogy fogadja el a tényt, hogy a Bajnai költségvetéssel és örökséggel szó sincsen a tartható és vállalt 3,8%-os hiánycélról. Barroso tudomásul vette, hogy a realitás nem a 3,8%, de politikai okokból mégsem engedte meg a hiány reális elengedését. Ehhez képest kötötte az ebet a karóhoz. Meg is kapta a 3,8%-ot. lett bankadó, multiadó és lett MANYUP megszűntetés. Hogy ez nem tetszett a külföldieknek. Ez teljesen érthető. Ilyenkor visszasírták azt a bociszemű Bajnait, aki az Ő profitérdekeiket soha nem sértette meg.
Hát igen, ráadásul az egymilliós "sokaságnak" is csak egy részéről beszélt, mint egyetértőről...Jóska.bá írta:Trollirtó írta:Sajnos a "magyar érdek" kifejezés ugyanúgy elment már a levesbe,turidani írta:
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
Trollirtó írta:Sokszor érveltem, nem érted.MátéBence írta:Trollirtó írta:Ha ezerszer mondod a maszatolást, ezeregyedszer se lesz teljes és igaz.MátéBence írta:Trollirtó írta:
Mondod az ezerszer mondott mantrákat. Gondolkodás nélkül.
Végtelenül unalmas.
Én viszont nem mondom az ezerszer elmondott válaszaimat.
Úgysem fogod fel, mit is mondok.
Neked a tények és a releváns érvek ismételgetése mantra. Egyszerűen nem tudsz velük szembenézni és nem vagy képes egy büdös szóval relevánsan érvelni az ellen amit írnék. De fújjad nyugodtan a valóságtól elszakadt véleményed. Stabil ellenzéki pozíciód lesz
Szembenéztem sokszor, hiába, nem érted, nem is akarod érteni.
Csak a mantra, sokezerszer. Az megy. A gondolkodás - az nem.
Figyelj! Ha tévedek, nyugodtam érvelhetnél tényszerűen és relevánsan azzal szembe, amit én állítok. De te soha egyetlen egyszer nem tudtál ilyeneket írni. én 100% értem amit írsz. Csak amit írsz az nettó tévedés. NINCS olyan, hogy egészséges eladósodás fogyasztásra. Ilyen nincs. ezt a nettó hülyeséget te erőlteted.
egy hasonló válság.
A legjobb eladósodás a nulla eladósodás... még a Biblia is írja !
Az eladósodás csökkentésére kommunizálták el 3 000 000 ember nyugdíjának egy részét is....
Aztán valahogy . eltűnt a pénz.... az adósság meg nem csak, hogy maradt, de....
Apropó, egy számomra érdekesnek tűnő kérdés, amelyre én őszintén szólva nem tudom a választ.
Vajon milyen indok alapján kockáztatja akár az életét is a földönfutó, háborús országból menekült, hogy átjuthasson Franciaországból Angliába?
Vajon milyen indok alapján kockáztatja akár az életét is a földönfutó, háborús országból menekült, hogy átjuthasson Franciaországból Angliába?
Hümmm....
turidani írta:kondor írta:
"Nyomják Krahácsot !
Mivel újat nem tudnak mondani,azt az utasítást kapták csak az elmúlt 8 év a hajtószín.
Mivel nincs eredmény csak azt kell ismételgetni és a szocikat gyalázni.A pereket el bukták az eredmények 0.a befektetések 0.A korrupció szégyenletes magasságokban.A kitiltási balhé nincs lezárva csak szerintük.a bóvli maradt.A ft igencsak sérülékeny.Marad a visszamutogatás gyalázkodás.állandó támadás.Ez a Finkelsteini bűnbak politika.
Jóska.bá írta:Trollirtó írta:Sajnos a "magyar érdek" kifejezés ugyanúgy elment már a levesbe,turidani írta:
19 / 40 oldal • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
19 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.