Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+7
MátéBence
Gejza
Jóska.bá
DKW
kondor
turidani
Trollirtó
11 posters
30 / 40 oldal
30 / 40 oldal • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Milyen szép kép a magyar problémamegelőző objektumdoktorKá írta:
A kép nem Magyarországon készült, (egy másik uniós országban).
jövőjéről...
Gratulálok!
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
turidani írta:Ki adott engedélyt a csuti gázszerelőnek a PUSKÁS név használatára?
Témanyitás by Trollirtó Today at 12:40
Amíg nincs rajta Puskás öcsi képe, addig ugyanaz, aki az Albert kekszet engedélyezte:)))
Sőt, a Puskás Peti nevű celeb, perelni fog.:-)))
doktorKá- Hozzászólások száma : 2323
A baráti Izrael
Ki adott engedélyt a csuti gázszerelőnek a PUSKÁS név használatára?
Amíg nincs rajta Puskás öcsi képe, addig ugyanaz, aki az Albert kekszet engedélyezte:)))
A hozzászólást turidani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-07-27, 12:46-kor.
turidani- Hozzászólások száma : 991
Ne köszönj semmit.MátéBence írta:Trollirtó írta:MátéBence írta:Már megint tényszerűen tévedsz, hülyeséget mondasz. A legújabb BTK módosítás szerint az illegáilis határátlépés bűncselekmény.Trollirtó írta:
Nem világos. Rosszul tudod. A jogosulatlan határátlépő nem bűnöző. Szabálysértő.
Most akarjátok bűnözővé tenni.
NEM, ez a te logikád. Téves alapról kiindulva.
Ahogy szoktad
Tehát bűncselekmény lesz az illegális határátlépés. Köszönöm. Erről beszélek. Akik ezt elkövetik, azok bűnözők lesznek. Szóval akkor mégiscsak megáll az almát az almával elv.
Szóval akkor szerinted továbbra sem kellenének kerítések és falak a börtönök köré? Elég lenne a börtönőrség, kamera, meg wifi? Jól értem?
Amit mondtál, nettó hazugság:
"A legújabb BTK módosítás szerint az illegáilis határátlépés bűncselekmény."
Nem az, hanem az LEHET, ősszel. Ha a védosztagod átveri az országgyűlésen )
A bűnözők kitörése a börtönből - alma.
A menekülők bejövetele - körte.
doktorKá írta:
Még jó, hogy nem a mexikói USA határról tettél be ide képet! Milyen szar is lenne ezt kimagyarázniuk a mélydemokratáéknak.
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Ki adott engedélyt a csuti gázszerelőnek a PUSKÁS név használatára?
Az interneten is elérhető importstatisztikák szerint Mészáros cége 2013 januárjában kb. 21 millió forint értékben vitt ki Oroszországba Puskás bacon márkájú szalonnát, húsz tonnát. A vevő Kiss Szilárd (aki akkor még szabadlábon volt, hihi...) orosz cége, a magyar termékeket importáló Vengerszkije Produkti („Magyar Termékek”) volt.
LINK itt>>
LINK itt>>
Trollirtó írta:Tényszerűen tévedsz!MátéBence írta:Már megint tényszerűen tévedsz, hülyeséget mondasz. A legújabb BTK módosítás szerint az illegáilis határátlépés bűncselekmény. És ezt ezek szerint már te is tudod. Akkor innen kezdve hogy bűncselekmény, és aki átlépi illegálisan a határt az bűnöző. Szóval akkor szerinted nem kell kerítés a börtönökhöz? Csak és kizárólag a TE logikádat követem. Semmi mást. Nem tetszik?Trollirtó írta:
Nem világos. Rosszul tudod. A jogosulatlan határátlépő nem bűnöző. Szabálysértő.
Ahogy szoktad
"Szabálysértés helyett bűncselekmény lesz az illegális határátlépés, ha az Országgyűlés ősszel a kormány kérésére módosítja a Büntető törvénykönyv vonatkozó passzusát. A büntetési tételekről még semmit nem tudni, az erre vonatkozó javaslatot jövő kedden terjeszti a kabinet elé Trócsányi László igazságügyi miniszter. A szigorítással Magyarország egyetlen nemzetközi egyezményt sem sért meg, legalábbis Lázár János ezt válaszolta lapunk kérdésére. (Az 1951-es Genfi egyezmény szerint viszont nem lehet büntetéssel fenyegetni azt a menekülőt, aki papír nélkül, jogellenesen átlépi az országhatárt. Az egyezmény csak azokra vonatkozik, akik beadják a menedékkérelmet. - a szerk.)"
LINK>>
Tehát bűncselekmény lesz az illegális határátlépés. Köszönöm. Erről beszélek. Akik ezt elkövetik, azok bűnözők lesznek. Szóval akkor mégiscsak megáll az almát az almával elv.
Szóval akkor szerinted továbbra sem kellenének kerítések és falak a börtönök köré? Elég lenne a börtönőrség, kamera, meg wifi? Jól értem?
Trollirtó írta:De.MátéBence írta:
Semmiféle jogosulatlanság nem volt a kimenetelnél. 100% legálisan mentek el akkor a magyarok. Más kérdés, hogy a Nagy Imrét követő Kádár kormány ezt nem ismerte el jogosnak. A történelem ez ügybn 89-ben már igazságot tett. Te mégis a kádári diktatúra érveivel jössz??
Nyissuk meg a határt? Normális vagy???????????????????????????????
Itt nem egyszerűen Magyarország határáról van szó. Itt az egész EU határáról. Szó sem lehet róla. Aki veszélyben van, az bejöhet MOST IS (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) a normáls határon, normál módon. nekik nem kell semmiféle kerítéssel küzdeniük. Világos?
Az akkor érvényes magyar törvények szerint teljesen illegálisan mentek ki (szöktek)
Magyarországról és majd' egy évig legálisan mentek be Ausztriába.
Mint ahogy az én családomból is sokan.
Csak anyám-apám nem mert bíztak benne, hogy a hazájukban is lehet egyszer még
normálisan élni. Ez nálunk családi hagyomány lehet - én is ezt hiszem, ezért vagyok
még itt. De egyre kisebb az ebbéli hitem...
Direkt mondtam:) Tudtam, hogy ráharapsz
Perszehogynem. Ahogy mondtam, az EU határáról van szó. Schengeniről.
Sok-sok normális határt léptek át, míg ideértek. Sehol nem találkoztak pengés
kerítéssel. Na, itt majd fognak...
Látom neked tényleg szokásoddá vált a hazudozás. Az EU több pontján is szögesdrótós, pengeéles 4-5m magas kerítések vannak. Lásd az Észak-Afrikai Eu területeket. Ahol indokolt ott eddig is simán megvédték a határokat.
Ami a kilépést illeti. Mondom én, hogy a történelmileg már megbukott kádári érveléssel jössz. Ezzel szemben az igazság az, hogy akik az 56-os felkelés alatt mentek ki, azok teljesen legálisan léptek ki az országból. Más kérdés, hogy ezt a Nagy Imrét követő Kádár kormány nem ismerte el.
Továbbra sem értem a balhézásotokat. Aki jogosan jönne ide, az eztén is bejöhet, rendesen a normáls határon. Fel nem foghatom, hogy mi a bajod azzal, hogy az illegálisak ellen megpróbáljuk megvédeni magunkat? pont úgy, ahogy teszik azt az EU más pontján, vagy ahogy történik az az USA déli határánál.
Tényszerűen tévedsz!MátéBence írta:Már megint tényszerűen tévedsz, hülyeséget mondasz. A legújabb BTK módosítás szerint az illegáilis határátlépés bűncselekmény. És ezt ezek szerint már te is tudod. Akkor innen kezdve hogy bűncselekmény, és aki átlépi illegálisan a határt az bűnöző. Szóval akkor szerinted nem kell kerítés a börtönökhöz? Csak és kizárólag a TE logikádat követem. Semmi mást. Nem tetszik?Trollirtó írta:
Ahogy szoktad
"Szabálysértés helyett bűncselekmény lesz az illegális határátlépés, ha az Országgyűlés ősszel a kormány kérésére módosítja a Büntető törvénykönyv vonatkozó passzusát. A büntetési tételekről még semmit nem tudni, az erre vonatkozó javaslatot jövő kedden terjeszti a kabinet elé Trócsányi László igazságügyi miniszter. A szigorítással Magyarország egyetlen nemzetközi egyezményt sem sért meg, legalábbis Lázár János ezt válaszolta lapunk kérdésére. (Az 1951-es Genfi egyezmény szerint viszont nem lehet büntetéssel fenyegetni azt a menekülőt, aki papír nélkül, jogellenesen átlépi az országhatárt. Az egyezmény csak azokra vonatkozik, akik beadják a menedékkérelmet. - a szerk.)"
LINK>>
Már megint tényszerűen tévedsz, hülyeséget mondasz. A legújabb BTK módosítás szerint az illegáilis határátlépés bűncselekmény. És ezt ezek szerint már te is tudod. Akkor innen kezdve hogy bűncselekmény, és aki átlépi illegálisan a határt az bűnöző. Szóval akkor szerinted nem kell kerítés a börtönökhöz? Csak és kizárólag a TE logikádat követem. Semmi mást. Nem tetszik?Trollirtó írta:Nem világos. Rosszul tudod. A jogosulatlan határátlépő nem bűnöző. Szabálysértő.MátéBence írta:Trollirtó írta:Alma-körte.MátéBence írta:
arról nem beszélve, hogy a logikád szerint a börtönöknél nem kéne semmiféle kerítés, meg semmi hasonló. Elég lenne a kamera, a börtönőrség.
Nonszensz amiket írsz.
Ott bűnözők vannak.
Itt menekültek.
Nem. Pont hogy nem, csak érteni kéne. A BTK szerint a határt átlépni bűncselekmény. Aki ezt elköveti az bűnöző. világos?
Almát az almával! Szóval akkor logikád szerint romboljuk le a kerítéseket és falakat a börtönöknél?
Ahogy szoktad
De.MátéBence írta:
Semmiféle jogosulatlanság nem volt a kimenetelnél. 100% legálisan mentek el akkor a magyarok. Más kérdés, hogy a Nagy Imrét követő Kádár kormány ezt nem ismerte el jogosnak. A történelem ez ügybn 89-ben már igazságot tett. Te mégis a kádári diktatúra érveivel jössz??
Itt nem egyszerűen Magyarország határáról van szó. Itt az egész EU határáról. Szó sem lehet róla. Aki veszélyben van, az bejöhet MOST IS (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) a normáls határon, normál módon. nekik nem kell semmiféle kerítéssel küzdeniük. Világos?
Az akkor érvényes magyar törvények szerint teljesen illegálisan mentek ki (szöktek)
Magyarországról és majd' egy évig legálisan mentek be Ausztriába.
Mint ahogy az én családomból is sokan.
Csak anyám-apám nem mert bíztak benne, hogy a hazájukban is lehet egyszer még
normálisan élni. Ez nálunk családi hagyomány lehet - én is ezt hiszem, ezért vagyok
még itt. De egyre kisebb az ebbéli hitem...
Direkt mondtam:) Tudtam, hogy ráharapsz
Perszehogynem. Ahogy mondtam, az EU határáról van szó. Schengeniről.
Sok-sok normális határt léptek át, míg ideértek. Sehol nem találkoztak pengés
kerítéssel. Na, itt majd fognak...
Nem világos. Rosszul tudod. A jogosulatlan határátlépő nem bűnöző. Szabálysértő.MátéBence írta:Trollirtó írta:Alma-körte.MátéBence írta:
arról nem beszélve, hogy a logikád szerint a börtönöknél nem kéne semmiféle kerítés, meg semmi hasonló. Elég lenne a kamera, a börtönőrség.
Nonszensz amiket írsz.
Ott bűnözők vannak.
Itt menekültek.
Nem. Pont hogy nem, csak érteni kéne. A BTK szerint a határt átlépni bűncselekmény. Aki ezt elköveti az bűnöző. világos?
Almát az almával! Szóval akkor logikád szerint romboljuk le a kerítéseket és falakat a börtönöknél?
Ahogy szoktad
Az észak-olasz Bagnolo Mella kisváros polgármestere plakátokon szólította fel a lakosokat arra, hogy anyagi juttatás fejében se fogadják be a menekültkérelemmel érkező bevándorlókat.
A lombardiai Brescia közelében levő, mintegy 13 ezer lakosú Bagnolo Mellát 2011 óta Cristina Almici polgármester vezeti a jobbközép pártok és az Északi Liga támogatásával.
Amikor a helyi prefektus bejelentette, hogy menekült státust kérelmező bevándorlókat akar elhelyezni a városban, és a bevándorlókat befogadó magánszemélyek napi 35 eurót (több mint 10 ezer forintot) kapnak ezért, a polgármester azonnal tiltakozását fejezte ki.
Bagnolo Mella utcáin plakátokat helyeztetett el, és az önkormányzat internetes oldalain is arra kérte a kisváros lakosait, hogy ne fogadjanak be menekülteket. A polgármester hangsúlyozta, sem magánlakásokban, sem a város más épületeiben nem kívánatos a bevándorlók elhelyezése, mivel Bagnolo Mellában az utóbbi évek költségvetési megszorításai után nincs anyagi lehetőség és munkahely a bevándorlók segítésére.
Gratulált Bagnolo Mella polgármesterének Roberto Maroni Lombardia tartományi elnöke, az Északi Liga vezetőségi tagja. Roberto Maroni már a nyár elején bejelentette, hogy Lombardia nem fogad be több bevándorlót.
A lombardiai Brescia közelében levő, mintegy 13 ezer lakosú Bagnolo Mellát 2011 óta Cristina Almici polgármester vezeti a jobbközép pártok és az Északi Liga támogatásával.
Amikor a helyi prefektus bejelentette, hogy menekült státust kérelmező bevándorlókat akar elhelyezni a városban, és a bevándorlókat befogadó magánszemélyek napi 35 eurót (több mint 10 ezer forintot) kapnak ezért, a polgármester azonnal tiltakozását fejezte ki.
Bagnolo Mella utcáin plakátokat helyeztetett el, és az önkormányzat internetes oldalain is arra kérte a kisváros lakosait, hogy ne fogadjanak be menekülteket. A polgármester hangsúlyozta, sem magánlakásokban, sem a város más épületeiben nem kívánatos a bevándorlók elhelyezése, mivel Bagnolo Mellában az utóbbi évek költségvetési megszorításai után nincs anyagi lehetőség és munkahely a bevándorlók segítésére.
Gratulált Bagnolo Mella polgármesterének Roberto Maroni Lombardia tartományi elnöke, az Északi Liga vezetőségi tagja. Roberto Maroni már a nyár elején bejelentette, hogy Lombardia nem fogad be több bevándorlót.
turidani- Hozzászólások száma : 991
Trollirtó írta:Akkor kimenni volt jogosulatlan.MátéBence írta:
Már megint tévedsz. 56-ban teljesen legális volt a határátlépés. Megnyitották az oszták határokat. Nem volt abban semmi jogosulatlanság.
Amúgy azt nem tudom felfogni, hogy mit hadakoztok? Aki jogosan és legálisan akar idejönni, az a RENDES határon át simán bejöhet. Nem kell semmiféle kerítéssel küszködnie.
Ausztriába bemenni nem. Majdnem egy évig. 200 000 magyarnak.
Akkor kövessük az akkori Ausztriát és nyissuk meg a magyar határt. 200 000 menekültnek...
Trollirtó írta:Alma-körte.MátéBence írta:
Nonszensz amiket írsz.
Ott bűnözők vannak.
Itt menekültek.
Trollirtó írta:Akkor kimenni volt jogosulatlan.MátéBence írta:
Már megint tévedsz. 56-ban teljesen legális volt a határátlépés. Megnyitották az oszták határokat. Nem volt abban semmi jogosulatlanság.
Amúgy azt nem tudom felfogni, hogy mit hadakoztok? Aki jogosan és legálisan akar idejönni, az a RENDES határon át simán bejöhet. Nem kell semmiféle kerítéssel küszködnie.
Akkor kövessük az akkori Ausztriát és nyissuk meg a magyar határt. 200 000 menekültnek...
nyissuk, akik velünk szomszédos országokból menekülőknek. Ezt próbálom megértetni veled, hogy kell legyen a hazájuk közelében ország, melyben már biztonságban vannak, és OTT kell várakozni. Abban te sem láthatsz logikát, hogy ezer kilométereket kell menni. ha pedig a német, dán, svéd életszinvonal az életüket féltők célországa, akkor hajrá, nyissuk meg az odavezető összes határt. De akkor nincs ám rinyálás az ottaniaktól! befogadni, oszt jóvan.
Alma-körte.MátéBence írta:
Nonszensz amiket írsz.
Ott bűnözők vannak.
Itt menekültek.
Akkor kimenni volt jogosulatlan.MátéBence írta:
Trollirtó írta:Lehetne ilyet is csinálni.doktorKá írta:
Átmenetileg mindenképp, egy hozzájuk közeli országban kellene idiglenes tábort létesíteni. Ez esetben ez még mindig nem uniós kérdés lenne, hanem valamilyen ENSZ szervezeté.
De a probléma, felelősség totális áthárítása (kedvenc módszeretek)
helyett nekünk is lehetne tenni valamit, amíg ki nem
találódik az emberi megoldás.
A pengés kerítés nem ilyen.
Jogos, nyilván üldenénk a Kazah, vagy Türkmén táborokban orvosokat, sátrakat.
Trollirtó írta:Lehetne ilyet is csinálni.doktorKá írta:
Átmenetileg mindenképp, egy hozzájuk közeli országban kellene idiglenes tábort létesíteni. Ez esetben ez még mindig nem uniós kérdés lenne, hanem valamilyen ENSZ szervezeté.
De a probléma, felelősség totális áthárítása (kedvenc módszeretek)
helyett nekünk is lehetne tenni valamit, amíg ki nem
találódik az emberi megoldás.
A pengés kerítés nem ilyen.
Azt azért nagyon erőltetettnek tartom, hogy olyan országokból érkeznek ide gyalogosan menekültek, ahová repülővel is orákig tart az út. Ez kb. olyan, mintha az '56-osok, Portugáliáig menekültek volna.....
Trollirtó írta:Semmiféle jövés-menésről nem írtam.doktorKá írta:Trollirtó írta:Akkor a kerítést átkereszteljük tragédiamegelőző objektummá,doktorKá írta:
A különbség csak annyi, hogy én nem várnám meg a tragédiák bekövetkeztét, te pedig igen.
és minden rendben van?
Az objektum többe kerül (a magyar adófizetők pénzéből), mint
a menekültek emberi kezelése (jelentős EU-segítséggel).
Arra gondolni sem akarok, hogy te támogatnád, a zöldhaton keresztüli jövés-menést. Akkor tehát maradjunk, ha határátkelőknél való belépésnél. MÁR sokat segítene.
Minden határ jogosulatlan átlépése helytelen.
Ahogy 56-ban is az volt...
Lehetnek wifi-kamerák, határőrség, mindenféle.
De pengés kerítés, aknamező ne legyen.
Nem értem a jelentőségét, hisz ha senki nem megy a zöldhatáron, akkor lehet ott a hétfejű sárkány is, kit érdekel?
Trollirtó írta:Semmiféle jövés-menésről nem írtam.doktorKá írta:Trollirtó írta:Akkor a kerítést átkereszteljük tragédiamegelőző objektummá,doktorKá írta:
A különbség csak annyi, hogy én nem várnám meg a tragédiák bekövetkeztét, te pedig igen.
és minden rendben van?
Az objektum többe kerül (a magyar adófizetők pénzéből), mint
a menekültek emberi kezelése (jelentős EU-segítséggel).
Arra gondolni sem akarok, hogy te támogatnád, a zöldhaton keresztüli jövés-menést. Akkor tehát maradjunk, ha határátkelőknél való belépésnél. MÁR sokat segítene.
Minden határ jogosulatlan átlépése helytelen.
Ahogy 56-ban is az volt...
Lehetnek wifi-kamerák, határőrség, mindenféle.
De pengés kerítés, aknamező ne legyen.
Nonszensz amiket írsz.
30 / 40 oldal • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
30 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.