Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+7
MátéBence
Gejza
Jóska.bá
DKW
kondor
turidani
Trollirtó
11 posters
33 / 40 oldal
33 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Brian élete - ma....
.Ma éjszaka a "Brian élete" c.filmet (Monthy Python produkció, 1979)
adták a Duna tévén. Nem először látom, természetesen - és mindig van benne
valami új, ami eddig mintha nem lett volna ott....
Most például,
- amikor a FutballSámán megint Romániából, sok megélhetési politikusunk
eredeti szülőföldjéről,beszélt hazafelé és közölte velünk, hogy az a 90%-nyi kerítés
mögé száműzött belmagyar, aki itt született és nem hódolt be neki, nos,
az nem is magyar -
az jutott eszembe, hogy
az, ahogy az ellenzéki pártjaink most politizálnak (teljesen eredménytelenül)
a fineszes "római" birodalom ellen, nagyon is hasonlít ahhoz, amit ez a film
bemutat a Judeai Nemzethy Front, a Judeai Néppárt és a Galileai Felszabadító
Mozgalom (mindegy is, hogy hogyan hívják a filmbeli pártokat - mert azt sem
nagyon lehet tudni, hogy a mai magyar ellenzéki pártok kicsodák, micsodák és
mit akarnak),"összefogásáról" a zsidó nép érdekében....
Ha nem tudnám, hogy ez a film - a 36 évével - már idősebb, mint (az írások szerint)
Jézus volt, azt hinném, hogy egy pamflet a Nagy Magyar Politika Ellenzék balf@szságáról....
itt a film, ha nem láttad volna:
Jó éjszakát ?
adták a Duna tévén. Nem először látom, természetesen - és mindig van benne
valami új, ami eddig mintha nem lett volna ott....
Most például,
- amikor a FutballSámán megint Romániából, sok megélhetési politikusunk
eredeti szülőföldjéről,beszélt hazafelé és közölte velünk, hogy az a 90%-nyi kerítés
mögé száműzött belmagyar, aki itt született és nem hódolt be neki, nos,
az nem is magyar -
az jutott eszembe, hogy
az, ahogy az ellenzéki pártjaink most politizálnak (teljesen eredménytelenül)
a fineszes "római" birodalom ellen, nagyon is hasonlít ahhoz, amit ez a film
bemutat a Judeai Nemzethy Front, a Judeai Néppárt és a Galileai Felszabadító
Mozgalom (mindegy is, hogy hogyan hívják a filmbeli pártokat - mert azt sem
nagyon lehet tudni, hogy a mai magyar ellenzéki pártok kicsodák, micsodák és
mit akarnak),"összefogásáról" a zsidó nép érdekében....
Ha nem tudnám, hogy ez a film - a 36 évével - már idősebb, mint (az írások szerint)
Jézus volt, azt hinném, hogy egy pamflet a Nagy Magyar Politika Ellenzék balf@szságáról....
itt a film, ha nem láttad volna:
Jó éjszakát ?
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
Gejza írta:Orbán nem tekinti a nemzet részeinek azokat, akik vele nem értenek egyet. Ők szimplán nem magyarok, és kész.
Ő aztán qurvára szereti a magyarokat, meg a klikkje, kihasználná, átvágni, becsapni, hülyének nézni. Ebből élnek.
Vendég- Vendég
Vihar, felhőszakadás, forgószél....
... és persze kidőlt oszlopok.....
Még egy-két ilyen vihar, és meg fog mutatkozni, hogy a rezsi-rizsa-lenyúlás
eredményeképpen maradt-e az áramszolgáltatóknak elég vagy vagyona ahhoz,
hogy feltöltve tartsák a havária-esetek elhárítására szolgáló raktárkészleteket...
Még egy-két ilyen vihar, és meg fog mutatkozni, hogy a rezsi-rizsa-lenyúlás
eredményeképpen maradt-e az áramszolgáltatóknak elég vagy vagyona ahhoz,
hogy feltöltve tartsák a havária-esetek elhárítására szolgáló raktárkészleteket...
A miniszterelnök szerint....
....egyenes összefüggés van a bevándorlás és a terrorizmus között, bár
nem a bevándorlók jelentik a közvetlen veszélyt, hanem a helyben született generáció.
Akkor, ha jól számolok, nekünk még van vagy 20 évünk a veszélyig, amikorra
Őőőő már túl lesz a férfiak várható átlagos életkorán, és szerencsés esetben
már nem kell foglalkoznia a helyben születettek terrorizmusával.....
nem a bevándorlók jelentik a közvetlen veszélyt, hanem a helyben született generáció.
Akkor, ha jól számolok, nekünk még van vagy 20 évünk a veszélyig, amikorra
Őőőő már túl lesz a férfiak várható átlagos életkorán, és szerencsés esetben
már nem kell foglalkoznia a helyben születettek terrorizmusával.....
Angéla Merkel egy Wagner előadások két percre eszméletét vesztette....
Szerintem a hallgatóság között meglátott egy zembert,
aki nagyon hasonlított valakire, akitől azonnal 240 lesz a vérnyomása....
aki nagyon hasonlított valakire, akitől azonnal 240 lesz a vérnyomása....
Unalmas már ez az adósság adat.Ez van hol nő hol csökken.
Van amelyik kormány erre költ van amelyik másra.Senki nem tudja hogy mi lett volna ha a szocik győznek.lehet már 70%-on állnánk.
Mert ugye.Deviza adósság.Szinte mindenki belecsapott a lecsóba.Ki ki ilyen olyan előre látással megfontoltsággal.kellett,nem kellett volna.De hát a lakás hogy külön mindenki a szülőktől meg felújítjuk igényesen.meg nyaralni is külföldön meg a kocsit is és nézd milyen szép az a bútor.De nem kellett volna.Még is sokan belenyúltak és a válság miatt sokan elvesztették a munkájukat.Az állam is felvett hiteleket mertet sok volt a szociális kiadás,infrastrukturális beruházás.mert anélkül nem jön be a befektető.és sorolhatnám,.mert az a vád ki tudja hanyadszor hogy ezekre a kiadásokra nem volt meg a fedezet.és a devizás lakáshitelekre,a 0 ft-os beülős autókra.de lehet jól hangzó unalomig mantrázott szlogeneket nyomni.És a válság óta eltelt lassan 8 év.még sem vagyunk előrébb.csak egy szűk réteg.
Mert ugye.Deviza adósság.Szinte mindenki belecsapott a lecsóba.Ki ki ilyen olyan előre látással megfontoltsággal.kellett,nem kellett volna.De hát a lakás hogy külön mindenki a szülőktől meg felújítjuk igényesen.meg nyaralni is külföldön meg a kocsit is és nézd milyen szép az a bútor.De nem kellett volna.Még is sokan belenyúltak és a válság miatt sokan elvesztették a munkájukat.Az állam is felvett hiteleket mertet sok volt a szociális kiadás,infrastrukturális beruházás.mert anélkül nem jön be a befektető.és sorolhatnám,.mert az a vád ki tudja hanyadszor hogy ezekre a kiadásokra nem volt meg a fedezet.és a devizás lakáshitelekre,a 0 ft-os beülős autókra.de lehet jól hangzó unalomig mantrázott szlogeneket nyomni.És a válság óta eltelt lassan 8 év.még sem vagyunk előrébb.csak egy szűk réteg.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Miért nem a KSH-t vagy az MNB-t hozod ? (Hol ezt - hol azt ?)
Új hozzászólás by Jóska.bá Today at 11:56
Ne komolytalankodj.
Az ÁKK új weboldalán egyébként a jobb felső sarokban látható a maastrichti adósságráta, ott megtalálod, amit keresel.
http://www.akk.hu/hu
Új hozzászólás by Jóska.bá Today at 11:56
Ne komolytalankodj.
Az ÁKK új weboldalán egyébként a jobb felső sarokban látható a maastrichti adósságráta, ott megtalálod, amit keresel.
http://www.akk.hu/hu
turidani- Hozzászólások száma : 991
Miért nem a KSH-t vagy az MNB-t hozod ? (Hol ezt - hol azt ?)
turidani írta:Jóska.bá írta:turidani írta:Ugye, hogy unatkoznánk nélküle ?! Minden csak tényszerűségből állna....
Témanyitás by Jóska.bá Yesterday at 21:39
Hát ja, mint pl az a hozzászólás, amely szerint Orbán 60%-os adóssággal vette át az országot 2010-ben, és abból csinált 80-at.
Ejnye:))
Az EU-ban meg is dicsérte Bajnait - itthon persze nem, mert az a Finesz-imázst ("csak mi, magyarok, a nemzeth !") rontotta volna.....
És ennek mi köze ahhoz, hogy a korrekt adat helyett (80%) te 60%-ot írtál "tényszerűen"?
GDP arányos államadósság, 2010 március 31: 21.103,60 milliárd (80,5%)
forrás. Eurostat
Jóska.bá írta:turidani írta:Ugye, hogy unatkoznánk nélküle ?! Minden csak tényszerűségből állna....
Hát ja, mint pl az a hozzászólás, amely szerint Orbán 60%-os adóssággal vette át az országot 2010-ben, és abból csinált 80-at.
Az EU-ban meg is dicsérte Bajnait - itthon persze nem, mert az a Finesz-imázst ("csak mi, magyarok, a nemzeth !") rontotta volna.....
És ennek mi köze ahhoz, hogy a korrekt adat helyett (80%) te 60%-ot írtál "tényszerűen"?
GDP arányos államadósság, 2010 március 31: 21.103,60 milliárd (80,5%)
forrás. Eurostat
Pontosan
turidani írta:Ugye, hogy unatkoznánk nélküle ?! Minden csak tényszerűségből állna....
Jó reggelt
Ugye, hogy unatkoznánk nélküle ?! Minden csak tényszerűségből állna....
A tegnap mondata:
"Engem csak azért érdekelt Orbán beszéde Európa jövőjéről,
mert kíváncsi vagyok egy kívülálló véleményére is."
mert kíváncsi vagyok egy kívülálló véleményére is."
Lélektől lélekig - a szellemnek...
.... kávé a testnek.
Jóóóóóó reggelt, jóóóóóó reggelit, jóóóóóó kávét !
(Ja: és
Európa: az európaiaké - Magyarország: Orbáné !)
Jóóóóóó reggelt, jóóóóóó reggelit, jóóóóóó kávét !
(Ja: és
Európa: az európaiaké - Magyarország: Orbáné !)
AZ semmiben.... nem is moderálom. de a vélemény számomra is szabad...
turidani írta:Jóska.bá írta:turidani írta:Jóska bá, én a helyedben elgondolkodnék rajta, hogy miért provokálja Kondor kartácsot, ha azt hallja, hogy Ausztriában betiltják a náci rendszámokat. Egy ésszerű (észszerű?) magyarázat jut eszembe, hogy Kondor kartácsot provokálja az igazság, mely szerint újabb fronton szorították vissza a nácikat Európában.
Kondor kartács nem örül a nácik ellen elért sikereknek?
Ejnye
Kondor "kartács" azt szeretné elérni, hogy én is tiltsam be az SA bűnöket tagadókat....
Az osztrák rendszám rendelet bemásolása mennyiben számít az SA bűnök tagadásának?
Jóska.bá írta:turidani írta:Jóska bá, én a helyedben elgondolkodnék rajta, hogy miért provokálja Kondor kartácsot, ha azt hallja, hogy Ausztriában betiltják a náci rendszámokat. Egy ésszerű (észszerű?) magyarázat jut eszembe, hogy Kondor kartácsot provokálja az igazság, mely szerint újabb fronton szorították vissza a nácikat Európában.
Ejnye
Kondor "kartács" azt szeretné elérni, hogy én is tiltsam be az SA bűnöket tagadókat....
Az osztrák rendszám rendelet bemásolása mennyiben számít az SA bűnök tagadásának?
Ugye, hogy unatkoznánk nélküle ?! Minden csak tényszerűségből állna....
kondor írta:Semmi gond,én csak h sz.-ra gondoltam.Hova is lennénk Dani nélkül.Jóska.bá írta:turidani írta:Jóska bá, én a helyedben elgondolkodnék rajta, hogy miért provokálja Kondor kartácsot, ha azt hallja, hogy Ausztriában betiltják a náci rendszámokat. Egy ésszerű (észszerű?) magyarázat jut eszembe, hogy Kondor kartácsot provokálja az igazság, mely szerint újabb fronton szorították vissza a nácikat Európában.
Ejnye
De én azt szeretném elérni, hogy mindenki maga negligálja ezeket a mély-magyarokat
és ne jöhessen létre az utódszervezet SS hazai megfelelője...
A világ egyik legjobb kereső motorjával rendelkezik.Mindez ubuntun.Tud valamit.
Orbánnak ma is sikerült olyat mondania Tusványoson, amitől kiakadnak a józan érzésűek: először európai nőket megerőszakoló afrikai bevándorlókkal ijesztgetett, majd közölte, hogy a baloldali emberek egyszerűen nem szeretik a magyarokat.
Orbán nem tekinti a nemzet részeinek azokat, akik vele nem értenek egyet. Ők szimplán nem magyarok, és kész.
Gejza- Hozzászólások száma : 1136
Orbánnak ma is sikerült olyat mondania Tusványoson, amitől kiakadnak a józan érzésűek: először európai nőket megerőszakoló afrikai bevándorlókkal ijesztgetett, majd közölte, hogy a baloldali emberek egyszerűen nem szeretik a magyarokat.
A magyar embereknek nem a bevándorlóktól kell félteniük a megélhetésüket, hanem attól a kormánytól, amely tudatosan játszik a bérek leszorítására.
Gejza- Hozzászólások száma : 1136
Semmi gond,én csak h sz.-ra gondoltam.Hova is lennénk Dani nélkül.
Jóska.bá írta:turidani írta:Jóska bá, én a helyedben elgondolkodnék rajta, hogy miért provokálja Kondor kartácsot, ha azt hallja, hogy Ausztriában betiltják a náci rendszámokat. Egy ésszerű (észszerű?) magyarázat jut eszembe, hogy Kondor kartácsot provokálja az igazság, mely szerint újabb fronton szorították vissza a nácikat Európában.
Ejnye
De én azt szeretném elérni, hogy mindenki maga negligálja ezeket a mély-magyarokat
A világ egyik legjobb kereső motorjával rendelkezik.Mindez ubuntun.Tud valamit.
kondor- Hozzászólások száma : 1531
Gyöngytyúk se lennék Magyarországon.
Semjén helyettese a Vadászati Védegylet élén elmagyarázta: a gyöngytyúkok levadászásával a vadmadarak arisztokratáit, a fácánokat védjük. Amikor a lövésekhez nem szokott, ijedős házi gyöngytyúk a maga jellegzetes, érces hangján rikoltozni kezd, a fácánok időben elhúzhatnak. De ha a nyomorult proletár gyöngytyúkok már úgyis ott vannak, a helyettes szerint „nem lenne szerencsés, ha kárba vesznének (jelentős költségei voltak nevelésüknek), ezért indokolt vadászati lehetőségüket biztosítani”.
Ez az érvelés magával ragadott. A „tegyük vadászati célponttá” ötlet átvitt értelemben felmerült már más társadalmi dimenziókban is. Csak mutassunk rá valakire, aki eddig itt élt velünk a közös portán és rakjuk ki a vadászindulat prédájának.
Hogy ki a védendő fácán, és kire adnak kilövési engedélyt, mint a gyöngytyúkokra, az akár változhat is. Nagyon ritkán, de van arra is példa, hogy valakit fácánból gyöngytyúkká fokoznak le, pláne, ha túl sokat rikoltozott. Ez történt például Simicskával.....
Gyöngytyúkvadászat>>>>
Ez az érvelés magával ragadott. A „tegyük vadászati célponttá” ötlet átvitt értelemben felmerült már más társadalmi dimenziókban is. Csak mutassunk rá valakire, aki eddig itt élt velünk a közös portán és rakjuk ki a vadászindulat prédájának.
Hogy ki a védendő fácán, és kire adnak kilövési engedélyt, mint a gyöngytyúkokra, az akár változhat is. Nagyon ritkán, de van arra is példa, hogy valakit fácánból gyöngytyúkká fokoznak le, pláne, ha túl sokat rikoltozott. Ez történt például Simicskával.....
Gyöngytyúkvadászat>>>>
DePardieu - Lukasenkónál, vodkázás közben.....
DePardieu - Lukasenkónál, vodkázás közben, - arról beszélt, hogy
legutóbb Svájcban látott ilyen szép, gondozott tájat, utakat, házakat....
Még mindig rendesen ihat ez az öreg színész....
legutóbb Svájcban látott ilyen szép, gondozott tájat, utakat, házakat....
Még mindig rendesen ihat ez az öreg színész....
turidani írta:Jóska bá, én a helyedben elgondolkodnék rajta, hogy miért provokálja Kondor kartácsot, ha azt hallja, hogy Ausztriában betiltják a náci rendszámokat. Egy ésszerű (észszerű?) magyarázat jut eszembe, hogy Kondor kartácsot provokálja az igazság, mely szerint újabb fronton szorították vissza a nácikat Európában.
Ejnye
33 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
33 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.