Megbeszéljük - Bolgár nélkül
+7
MátéBence
Gejza
Jóska.bá
DKW
kondor
turidani
Trollirtó
11 posters
36 / 40 oldal
36 / 40 oldal • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
"mélymagyar betyársereg"
turidani írta:Jóska.bá írta:
Mióta "állítólagos" az, amikor mélymagyar betyársereget félholtra vernek náluk intelligensebb magyar állampolgárokat ?
Rákerestem a betyárseregre, de nem találtam félholtra vert intelligens magyar állampolgárokat.
Találtam ellenben több olyan ballib hivatkozást, mely szerint "szélsőjobboldali forrásokból úgy értesültünk, a Betyársereg tagjai egyértelműen azzal a céllal mentek, hogy megverik a menekülteket."
Ehhez képest a betyársereg által hivatalosan deklarált cél egyértelműen az önkéntes határőrizet lett volna Ásotthalomnál, de ebből nem kért Ásotthalom jobbikos polgármestere. Külön bájdad momentum, hogy állítólag ezek után még el is tévedtek önkéntes határőreink, de ez már lehet, hogy inkább a belvárosi legendák szintjén fodrozódó tovagyűrűzése az esetnek.
Ismerve a ballib ilyen irányú nagyvonalúságát, tisztelettel közlöm, hogy amíg hiteles forrás nem áll rendelkezésre, addig az ilyen "menekültekre vadásztak, menekülteket mentek verni" hazugságokat magasról lexarom, nem beszélve a betyársereg által félholtra vert intelligens illetőről.
Egy sajnálatos eseményről tudunk, Szegeden két mélyrészeg társaság összeveszett, és a felmerült sértések közt az egyik csoport sötétebb bőrű tagját felszólították az ország elhagyására. Ezek után a hepciáskodás elfajult, és sajnos belekeveredett egy lány is, aki viszont súlyos sérüléseket szenvedett. Az elkövetőt elkapták, és bármennyire is próbálják balról erőltetni a náci motívumot, meglátásom szerint nem feltétlenül ez volt a kiváltó ok, de természetesen ha már egyszer ilyen meggondolatlan volt az illető, nem kizárt, hogy egy ilyen neuralgikus időszakban ezt is rá fogják húzni példát statuálás szándékával. Majd meglátjuk.
a "mélymagyar betyársereg" kifejezést általános jelzőként használtam az általad kedvelt turulfészekben született, fél-ázsiai, rasszista, antiszemita és homofób jobber-finesznyik hordákra, akik, ha négyen-öten összegyűlnek, erősek lesznek és másokba belekötnek, nőket vernek lakosra....
de Te - gondolom - azokról a budapesti és szegedi esetekről nem hallottál, csak azt hallod, amit Bicske fineszes országgyűlési képviselője, volt polgármester mond el, mint megfellebbezhetetlen igazságot.....
Re: Megbeszéljük - Bolgár nélkül
turidani írta:kondor írta:
Ezzel szemben egy másik adat,még soha nem volt ilyen magas az ország adósság állománya.25ezer milliárd.Erre varrjál gombot.
Kis csacsi, ha nem lennél ennyire lelkesen buta, akkor tudnád, hogy a maastrichti adósságráta az, ami fedi az államadósság fogalmát és nem a központi költségvetés adóssága.
Külön bájos, hogy a maastrichti adat már múlt év júniusában jóval fölötte volt a 25 ezer milliárdnak (25.436,64 milliárd) de ez nyilván nem túl kedvelt adat számotokra, mivel azóta csak alacsonyabb értékeket mértek, legutóbb pl 24,976 milliárdot.
Na erre varrjál gombot, még nominálisan is tudott csökkenő tendenciát produkálni a fidesz kormány az államadósság terén.
Szegénykém:))
:-)))
Ezt is összeszedte az indexről, máris milyen okos lett. xDDD
Vendég- Vendég
turidani írta:Ezek a mi demokratáink:))
:-))))
Ha ekkora butaságokkal eteted magad, nagy szükséged lehet rá.
Reméljük, hogy nem minden jobboldali ekkora észlény, mint ti.
Vendég- Vendég
turidani írta:kondor írta:Mi meg a te undorító dumád szarjuk le,amit itt hintesz.Már rég voltál elküldve a picsába.Vedd úgy hogy megtörtént.a debyl haveroddal együtt.!
Ebből a fölösleges hepciáskodásból én megint csak arra következtetek, hogy továbbra sincs semmilyen hiteles forrás a különféle elharapódzó náci, rasszista indíttatású támadásokra.
Hidd el nekem kedves Kondor kartács, a kérdéskör jóval nagyobb odafigyelést igényel.
Minden fölösleges csúsztatás, hazugság túlzás tízszer (százszor?) annyit árt a valódi nácizmus ellen harcolók ügyének, mint amennyi hasznot hajthatna a kitalálója elképzelései szerint.
Ha önkritikusan megvizsgálod a dógot, te most azért küzdesz fölöttébb harsányan, nehogy kiderüljön az igazság.
Ejnye
Te mit ejnyézel itt? Visszavontad a hazugságodat?
Vendég- Vendég
Újabb orbitális hazugság egyeztetésről, véleményezésről
A Nemzetgazdasági Minisztérium által jegyzett "Tervezet az egyes tőkepiaci és biztosítási tárgyú
törvények módosításáról" szóló jogszabálytervezet ugyanis szemmel láthatóan
2015. július 23-án került ki az egyeztetésre szolgáló weboldalra.
A tervezet 2015. július 22-én 14 óráig véleményezhető a
penzinti@ngm.gov.hu elektronikus elérhetőségen.
A széles mégiscsak csinált valamit nekik?
Időgépet netán?
LINK itt>>
törvények módosításáról" szóló jogszabálytervezet ugyanis szemmel láthatóan
2015. július 23-án került ki az egyeztetésre szolgáló weboldalra.
A tervezet 2015. július 22-én 14 óráig véleményezhető a
penzinti@ngm.gov.hu elektronikus elérhetőségen.
A széles mégiscsak csinált valamit nekik?
Időgépet netán?
LINK itt>>
Trollirtó- Hozzászólások száma : 5217
turidani írta:Ilyen kártékony társulat ellen öngyilkosság, illetve az országgal szemben megengedhetetlen felelőtlenség korrekt küzdelemre törekedni. Nézd csak meg, mit művelnek menekültügy kapcsán.
Miről beszélünk?
Érdekes érvelés, nagyon erkölcsös, keresztény ... Az eredményjelző tábla is olyan tiszta, mint ez.
Vendég- Vendég
Havi bruttó félmillióba kerül orbán Facebook-oldala
A miniszterelnök közösségi oldalának adminisztrátori feladatainak ellátása"
tárgyú megbízási szerződés bruttó 2 millió 921 ezer 400 forintról szólt a
2015. január 1 és június 30 közötti időszakra, ami fél éven keresztül
havi átlag bruttó 486 ezer 900 forintot jelent.
Mint tudjuk, egy facebook-oldallal nincs tennivaló.
Ellentétben pl. egy weblappal.
Ja - moderálni kell (legalábbis az övét), azaz kiszórni minden bejegyzést, ami
"nem oda való".
Ebből ezek szerint rettenetesen sok van
LINK
tárgyú megbízási szerződés bruttó 2 millió 921 ezer 400 forintról szólt a
2015. január 1 és június 30 közötti időszakra, ami fél éven keresztül
havi átlag bruttó 486 ezer 900 forintot jelent.
Mint tudjuk, egy facebook-oldallal nincs tennivaló.
Ellentétben pl. egy weblappal.
Ja - moderálni kell (legalábbis az övét), azaz kiszórni minden bejegyzést, ami
"nem oda való".
Ebből ezek szerint rettenetesen sok van
LINK
[quote="MátéBence"][quote="Trollirtó"][quote="MátéBence"]
4perC Creative Commons License most 0 0 36041
Kunhalmit, azt a gátlástalan szemét némbert odaállítanám a Baross térre, hogy egész nap meséljen arról, mennyire nincs menekültkérdés.
4perC Creative Commons License most 0 0 36041
Kunhalmit, azt a gátlástalan szemét némbert odaállítanám a Baross térre, hogy egész nap meséljen arról, mennyire nincs menekültkérdés.
DKW- Hozzászólások száma : 805
A végén még beházasodik?
És akkor alanyi jogon jár neki a korona?DKW írta:Orbánék döntöttek: egy Habsburgot küldenek a Vatikánba nagykövetnek.
Bécsben él, osztrák állampolgár, apósa Ausztria vatikáni nagykövete; ősztől Habsburg Eduárd képviseli hazánkat a Szentszéknél
Te csak házasodj, boldog Magyarország?
1. Persze. Természetéből és céljából adódik.MátéBence írta:
1. Persze. hazudik a fidesz. Ez nem újdonság. Ahogy hazudok a ballib oldal is. Erről meg mi hozunk ide tényeket, idézeteket. Igaz azok nem szoktak érdekelni. Nomeg az sem, hogy a hazudozás mellett mit műveltetek az átkozott 8 évetekben.
2. te csúsztasz. CSak azok számítanak, akik elmennek szavazni és szavaznak. Akik nem mennek el, azt nem tudjuk, hogy miért nem mennek el. 35% soha nem megy el szavazni. Ez az apróság nem zavar ugye? Én is sokmindent tanultam. Pl azt, hogy érdemes többhelyről tájékozódni. ezért értek többet a világból mint te. te leragadtál a ballib szócsöveknél. Neked rossz.
Már nincs eemúttnyócév, fogd már fel. Öt éve eemúttötév van!
2. Nem. A szavazásra jogosult emberek szavaznak a leadott és nem leadott szavazatukkal is.
Ennek összegzése azt jelzi, hogy melyik párt kell a zembereknek (és egyben azt is, hogy az
összes többi nem annyira), valamint azt, hogy hányan vannak, akiknek egyik sem kell (a védosztag SEM).
Matematikailag valóban a leadott és megszámlálható szavazatok számítanak,
a fenti tények azonban sokat elmondanak az ország hangulatáról, nem kevésbé a pártokról alkotott véleményükről.
Lehet, hogy sok mindent tanultál. De alkalmazni nem tudod.
Védosztagos és tankönyvmantrákat szajkózol.
Gyakorlatilag összesen tíz mondatcsontvázzal operálsz, ilyen-olyan "húst" ragasztasz rájuk, mikor hogy.
És semmiféle szócső nem vagyok.
Vagy ha igen, akkor Mari nénié és Pista bácsié. Vannak vagy négymillióan.
Aki a (napról-napra drágább) csirkefarháttal hazafelé bandukolva nézi a
gyerekkorából (ld. Rákosi-korszak) ismerős kormánydicsőítő óriásplakátokat:
gazdasági növekedés? Minimálbér? Rezsicsökkentés? Infláció? Miegymás?
Biztos jó dolgok, de még egy ilyen év és éhenhalok.
De addig még szeretnék sztahanovistás, imprrilisitás-EU-s plakátot is látni!!!
Mint régen...
Orbánék döntöttek:
Orbánék döntöttek: egy Habsburgot küldenek a Vatikánba nagykövetnek.
Bécsben él, osztrák állampolgár, apósa Ausztria vatikáni nagykövete; ősztől Habsburg Eduárd képviseli hazánkat a Szentszéknél
DKW- Hozzászólások száma : 805
Trollirtó írta:1.) Minden nap minimum két orbitális hazugságot (hazugságtényt) hozok ide. És ez megy öt éve.MátéBence írta:
1. Nah! Akkor megmagyarázod végre a gyurcsányista újmagyart amit kérdeztem? Amúgy persze. Hazudik a fidesz. Naná, hogy hazudik. De az hazugság, hogy a fidesz csak hazudik. Ezt az indulat és az értetlenséged mondatja veled. Az, hogy nem tudsz szembenézni a tényekkel, amik nem tetszenek.
2. Már a kérdésed is rossz Már korábban megállapítottam, hogy te közgazdaságtant és statisztikát egész biztosan nem tanultál.
A 27%-al már megint hazudsz és magadat csapod be. Te is pontosan tudod, hogy csak azok számítanak, akik elmennek szavazni és szavaznak is. És az, hogy közel 50% egy irányba szavazott, az eléggé meggyőző eredmány. A többi szavazat me megoszlott a bal és a széljobb között. Ezek a vektorok szépen kiontják egymást. Így maradt az irány. elemi matek. vektorok. Ezt nem tanultad?
tökéletesen ismerem a statisztika alapait. Az adatokat ki tudom olvasni és értékelni is tudom. Én azt látom, hogy neked van problémád az adatokkal. Mintha te nem tudnád őket megérteni, megemészteni.
2.) Csúsztatsz. A szavazati joggal rendelkező emberek számítanak. Azok fele nem szavazott sehova. Kiábrándítottátok az előző kormányból és magatokból is. Ez tény.
Sok mindent tanultam. Csak már tudok integrálni és differenciálni. Te még nem, csak a tankönyvet tudod mantrázni. De használni nem tudod.
1. Persze. hazudik a fidesz. Ez nem újdonság. Ahogy hazudok a ballib oldal is. Erről meg mi hozunk ide tényeket, idézeteket. Igaz azok nem szoktak érdekelni. Nomeg az sem, hogy a hazudozás mellett mit műveltetek az átkozott 8 évetekben.
2. te csúsztasz. CSak azok számítanak, akik elmennek szavazni és szavaznak. Akik nem mennek el, azt nem tudjuk, hogy miért nem mennek el. 35% soha nem megy el szavazni. Ez az apróság nem zavar ugye? Én is sokmindent tanultam. Pl azt, hogy érdemes többhelyről tájékozódni. ezért értek többet a világból mint te. te leragadtál a ballib szócsöveknél. Neked rossz.
MátéBence- Hozzászólások száma : 4304
Trollirtó írta:1.) Mantra. Nem igaz. A saját hiteleiteket nyögjük.MátéBence írta:
1. Igen. 2015 van. és most és még jó darabig nyögjük az általatok felvett hitelek kamatait és tőketartozását. A fene vigye el. Akkor mégegyszer a 14. havi nyúgdíjról. Orbán nem azt mondta szimplán, hogy bevezeti, hanem azt, hogy az Ő adó és gazdaságpolitikája extra bevételekt teremt, amely fedezetet adhatna egy 14. hai nyugdíjnak. Fedezet nélkül SEMMIT nem vezett volna be. Nem balliberális Ő. Világos a kardinális különbség?
2. Igen. Nem adtunk vissza a 13. havi nyugdíjat, mert arról is MINDIG úgy beszélt Orbán, hogy csak és kizárólag akkor, ha van rá fedezet. Jaja! elvettünk. Elvettünk a bankoktól, meg a multi cégek százmilliárdos profitjaikból. Szegény-szegény bankok. és igen. egy végtelenül káros és felelőtlen döntést, a minimálbér adómentességét visszacsináltuk, mert ez a legelemibb gazdasági baklövés volt, amit 2002 után elkövettetek. Alattatok kevesen fizettek kurva sok adót. Most meg sokan fizetnek sokkal kevesebb adót. Ez így igazságos.
3. Nem azért hazudik mert szoci, hanem azért, mert Orbán ilyet soha nem mondott. Ahogy Kövér László sem mondta azt, amit hazug módon a szájába adtatok a köteles beszéde kapcsán. És Lázár János sem azt mondta, amit összevágott manipulatív mondatok mutattak. Szóval előre! Mutasd meg az eredti Orbán beszédet, amiben azt mondta, hogy nem kell hozzányúlni a nyugdíj rendszerhez 30 évig. Elárulom. Ezt valóban mondta. csak ezt azután, hogy a MANYUP rendszert kivezette. De nem előtte!
4. arra nem volt, hogy a MANYUP rendszert átalakítsa. és nem csak a külső okok miatt. Akkor még a fideszen belül is voltak olyanok, akik féltek a MANYUP rendszer átalakításától. Most mi a korlát. Az ami eddig is. Köztársasági elnök, Alkotmánybíróság, közvélemény.
2.) Ja, a védosztagvezér szerint sem volt rá fedezet? Akkor JOGOSAN vette VISSZA az előző kormány.
Egyébként a válság miatt szűnt meg a fedezete. Most az meg nincs....mármint válság.
Magyar mentális és más válság - az van.
3.) De. Mondott. Kövér is mondta. Nem idézem, sokszor megtettem.
Lézer is azt mondta. Pontosan.
4.) Köztársasági elnök mint korlát? Ne röhögtess! Vérvédosztagos.
Alkotmánybíróság korlát? Ne röhögtess! Vérvédosztagos.
Közvélemény? Ne röhögtess! CSAK tüntetésre van mód, minden más
véleménynyilvánítási lehetőség megszűnt. Még a szakszervezet is.
Sztrájkolni nem lehet, a vélemény alapjául szolgáló KÖZÉRDEKŰ adatok beszerzése egy vagyonba kerül.
1. Nincs érved megint ezért minősítgetsz. Lufi vagy veszteszke És megint bebizonyítottad, hogy nulla közgazdasági ismereteid vannak és az államadósság finanszírozásáról lövésed sincsen. Nem látod át az egészet. Nem érted, hogy az adósságot görgetjük magunk előtt és az adósság csak úgy csökkenhet, hogy egyre kevesebb új hitelet veszünk fel, miközben a régieket törlesztjük. szóval az általatok megnövelt adósságot igenis most nyögjük, meg nyögjük még jó ideig. De persze nem kell megértsed ezt. Egyszerűbb neked a hülyét és tudatlant játszad. Nehogy az 1 bitesnél bonyolultabb összefüggéseket megértsd
2. Nem az a kérdés, hogy jogosan vette-e vissza, hanem az, hogy jogosulatlanul adta. Nem volt rá fedezet 2003 után sem. nézd meg a költségvetési hiányt és a nyugdíjkassza egyenlegét. Már megint hülyének nézed az embert.
3. Nem mondta. Hazudozol. Nyugodtan idézz Orbántól vagy Kövértől még a MANYUP rendszer átalakítását megelőzően, amiben szerinted Ők azt mondjk, hogy a nyugdíjrendszer stabil és 30 évig nem kell hozzányúlni. Ilyet nem mondtak. Illetve mondtak. csak a MANYUP rendszer felszámolás UTÁN (!!!)
4. Igen. Korlát. És élt és él a vétó jogával. Ahogy az alkotmánybíróság is kaszált el fideszes törvényeket. A véleménynyílvánítási lehetőség meg nem szűnt meg. Kár hazudozzál ilyen primitíven. Nézd meg a Népszabadságot, a Népszavát, a 168 órát. folyamatosan bármit megírhatnak. Sztárjkolni most is lehet ahogy volt rá példa és a közérdekű adatok igénylése eddig is pénzbe került. Furcsa egy balliberális emlékeztessek arra, hogy a kedvenced szerint NINCS INGYENEBÉD. Mindenért fizetni kell.
1.) Minden nap minimum két orbitális hazugságot (hazugságtényt) hozok ide. És ez megy öt éve.MátéBence írta:
1. Nah! Akkor megmagyarázod végre a gyurcsányista újmagyart amit kérdeztem? Amúgy persze. Hazudik a fidesz. Naná, hogy hazudik. De az hazugság, hogy a fidesz csak hazudik. Ezt az indulat és az értetlenséged mondatja veled. Az, hogy nem tudsz szembenézni a tényekkel, amik nem tetszenek.
2. Már a kérdésed is rossz Már korábban megállapítottam, hogy te közgazdaságtant és statisztikát egész biztosan nem tanultál.
A 27%-al már megint hazudsz és magadat csapod be. Te is pontosan tudod, hogy csak azok számítanak, akik elmennek szavazni és szavaznak is. És az, hogy közel 50% egy irányba szavazott, az eléggé meggyőző eredmány. A többi szavazat me megoszlott a bal és a széljobb között. Ezek a vektorok szépen kiontják egymást. Így maradt az irány. elemi matek. vektorok. Ezt nem tanultad?
tökéletesen ismerem a statisztika alapait. Az adatokat ki tudom olvasni és értékelni is tudom. Én azt látom, hogy neked van problémád az adatokkal. Mintha te nem tudnád őket megérteni, megemészteni.
2.) Csúsztatsz. A szavazati joggal rendelkező emberek számítanak. Azok fele nem szavazott sehova. Kiábrándítottátok az előző kormányból és magatokból is. Ez tény.
Sok mindent tanultam. Csak már tudok integrálni és differenciálni. Te még nem, csak a tankönyvet tudod mantrázni. De használni nem tudod.
1.) Mantra. Nem igaz. A saját hiteleiteket nyögjük.MátéBence írta:
1. Igen. 2015 van. és most és még jó darabig nyögjük az általatok felvett hitelek kamatait és tőketartozását. A fene vigye el. Akkor mégegyszer a 14. havi nyúgdíjról. Orbán nem azt mondta szimplán, hogy bevezeti, hanem azt, hogy az Ő adó és gazdaságpolitikája extra bevételekt teremt, amely fedezetet adhatna egy 14. hai nyugdíjnak. Fedezet nélkül SEMMIT nem vezett volna be. Nem balliberális Ő. Világos a kardinális különbség?
2. Igen. Nem adtunk vissza a 13. havi nyugdíjat, mert arról is MINDIG úgy beszélt Orbán, hogy csak és kizárólag akkor, ha van rá fedezet. Jaja! elvettünk. Elvettünk a bankoktól, meg a multi cégek százmilliárdos profitjaikból. Szegény-szegény bankok. és igen. egy végtelenül káros és felelőtlen döntést, a minimálbér adómentességét visszacsináltuk, mert ez a legelemibb gazdasági baklövés volt, amit 2002 után elkövettetek. Alattatok kevesen fizettek kurva sok adót. Most meg sokan fizetnek sokkal kevesebb adót. Ez így igazságos.
3. Nem azért hazudik mert szoci, hanem azért, mert Orbán ilyet soha nem mondott. Ahogy Kövér László sem mondta azt, amit hazug módon a szájába adtatok a köteles beszéde kapcsán. És Lázár János sem azt mondta, amit összevágott manipulatív mondatok mutattak. Szóval előre! Mutasd meg az eredti Orbán beszédet, amiben azt mondta, hogy nem kell hozzányúlni a nyugdíj rendszerhez 30 évig. Elárulom. Ezt valóban mondta. csak ezt azután, hogy a MANYUP rendszert kivezette. De nem előtte!
4. arra nem volt, hogy a MANYUP rendszert átalakítsa. és nem csak a külső okok miatt. Akkor még a fideszen belül is voltak olyanok, akik féltek a MANYUP rendszer átalakításától. Most mi a korlát. Az ami eddig is. Köztársasági elnök, Alkotmánybíróság, közvélemény.
2.) Ja, a védosztagvezér szerint sem volt rá fedezet? Akkor JOGOSAN vette VISSZA az előző kormány.
Egyébként a válság miatt szűnt meg a fedezete. Most az meg nincs....mármint válság.
Magyar mentális és más válság - az van.
3.) De. Mondott. Kövér is mondta. Nem idézem, sokszor megtettem.
Lézer is azt mondta. Pontosan.
4.) Köztársasági elnök mint korlát? Ne röhögtess! Vérvédosztagos.
Alkotmánybíróság korlát? Ne röhögtess! Vérvédosztagos.
Közvélemény? Ne röhögtess! CSAK tüntetésre van mód, minden más
véleménynyilvánítási lehetőség megszűnt. Még a szakszervezet is.
Sztrájkolni nem lehet, a vélemény alapjául szolgáló KÖZÉRDEKŰ adatok beszerzése egy vagyonba kerül.
Trollirtó írta:1. Gondolom. 2015-ben járunk, a védosztag hazugságairól beszélünk.MátéBence írta:
1. Beszéljünk róla ha gondolod. Hátha elmagyarázod nekem végre, hogy miként lett nálatok az újmagyarotokban a hazugságból, igazság, 1,5-2 évből 16 év és szocialisták és liberálisok közös kormányából teljes politikai elit. Nagyon várom a megfejtésed! Végre valaki elmagyarázhatná ezt lassan 10 évvel az ominózus események után.
2. A számok mögött életek vannak. emberek. És ezek az emberek saját elhatározásukból döntöttek 2014-ben is. Te teljesen tévesen megpróbálsz egyedi eseteket, egyedi perspektívákat általánosnak beállítani. Ez óriási csúsztatás és hiba. Amúgy képzeld a főiskolán az első félév matek órián megtanultunk, hogy nem csak átlagot kell nézni, hanem szórást is. Szóval nekem biztosan nem mondasz újat.
Mindig minden kormány mindenhol hazudik néha.
De a védosztag CSAK hazudik.
Ehhez a magyar nyelv szabályainak semmi közük.
2) A számok mögött statisztika van. 10% egyik szélsőség, 90% a másik - a statisztikai átlag mennyi is?
Ja. Agymosott 27% vagy mennyi, kiábrándított (MSZP, de leginkább a védosztag által)
nem szavazó sokaság, valamennyi másfelé szavazó. És már meg is van a PARLAMENTI (és nem más) 2/3.
Bizony-bizony. Szórást is. Akkor még a Gauss-görbét is ismered? Csak használni nem tudod?
Trollirtó írta:1) 2015 van. A kormányodról beszélek és az ŐŐőő hazugságairól (14. havi nyugdíj).MátéBence írta:
1. Mondom én, hogy ignorálod a tényeket és érveket. Egész egyszerűen ha olyat látsz, ami nem illik bele a képedbe, akkor roló le. Ténszerűen megérveltem, hogy mit műveltetek 2002-ben. Idéztem a legpopulistább lózungotokat (Több pénzt az embereknek), a legnagyobb hazugságotokat (nem lesz gázáremelés) és a legocsmányabb húzásotokat (Kövér köteles beszéde). Majd ezek után csak annyit írsz, hogy az érveim hamisak és féligzságok Úgy, hogy semmit nem tudtál relevánsan hozzáűzni. Vesztes helyzetben vagy ismét
2. Nem adtuk vissza 13. havi nyugdíjat, mert NEM VOLT és NINCS rá fedezet. Érted, hogy ez mit jelent? Ti úgy adtátok, hogy egy percre nem volt meg a fedezete. Hitelből, aminek a kamatait és tőkéjét nekünk kell visszafizessük. megint a pofátlanság netovábbja, amit műveltetek.
3. Nah ez megint semmi. Idehoztál egy cikkret, amiben egy szoci politikus hivatkozott Orbán két évvel korábbi beszédére. Nekem Orbán 2 évvel korábbi beszédét hozd ide, ne azt a hazugságot, amit egy szoci próbál a szájába adni. Ebben is csúnyán beégtél.
4. Nem volt elég ereje. Pedig már akkor diktátoroztátok most is demokrácia van. Csak persze nektek a demokrácia az, ha ti vagytok kormányon. Most pont, hogy nagyon is korlátok közé szorul az ereje. Már nincs meg a 2/3-ados többség.
2) Nem adtatok VISSZA semmit, továbbá adtatok mást keveseknek, és elvettetek NAGYON sokat NAGYON soktól.
3) Ja. Ha szoci, akkor hazudik. Én meg azt mondom, hogy ha védosztagos, akkor hazudik. Semmi beégés.
Te égsz be azzal, ha azt mondod, hogy egy védosztagos valaha is igazat mond.
4) Volt. Csak demokratikus korlátok között. Most mi is jelenti a korlátot?
A 2/3-os törvényeket már mind a saját képükre formálták az Alkotmánnyal együtt.
A többit lazán átviszik most is - akár elbújtatva, akár direktben. NINCS korlátjuk.
1. Gondolom. 2015-ben járunk, a védosztag hazugságairól beszélünk.MátéBence írta:
1. Beszéljünk róla ha gondolod. Hátha elmagyarázod nekem végre, hogy miként lett nálatok az újmagyarotokban a hazugságból, igazság, 1,5-2 évből 16 év és szocialisták és liberálisok közös kormányából teljes politikai elit. Nagyon várom a megfejtésed! Végre valaki elmagyarázhatná ezt lassan 10 évvel az ominózus események után.
2. A számok mögött életek vannak. emberek. És ezek az emberek saját elhatározásukból döntöttek 2014-ben is. Te teljesen tévesen megpróbálsz egyedi eseteket, egyedi perspektívákat általánosnak beállítani. Ez óriási csúsztatás és hiba. Amúgy képzeld a főiskolán az első félév matek órián megtanultunk, hogy nem csak átlagot kell nézni, hanem szórást is. Szóval nekem biztosan nem mondasz újat.
Mindig minden kormány mindenhol hazudik néha.
De a védosztag CSAK hazudik.
Ehhez a magyar nyelv szabályainak semmi közük.
2) A számok mögött statisztika van. 10% egyik szélsőség, 90% a másik - a statisztikai átlag mennyi is?
Ja. Agymosott 27% vagy mennyi, kiábrándított (MSZP, de leginkább a védosztag által)
nem szavazó sokaság, valamennyi másfelé szavazó. És már meg is van a PARLAMENTI (és nem más) 2/3.
Bizony-bizony. Szórást is. Akkor még a Gauss-görbét is ismered? Csak használni nem tudod?
Hang-és videofelvétel van róla.MátéBence írta:
... legocsmányabb húzásotokat (Kövér köteles beszéde).
Aki tud magyarul, érti.
Úgy, ahogy le van írva.
És azóta sokezerszer igazolta ő maga, hogy igen:
pontosan úgy gondolta, ahogy egy magyarul tudó ember érti.
Itt semmi "húzás" nincs, nem úgy, mint ott, amit az öszödi beszéd
pár kiragadott mondatával csináltatok!
A hozzászólást Trollirtó összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-07-23, 18:20-kor.
Trollirtó írta:1) Érdekes a magyar nyelv szabályainak és a politikának a kapcsolata, Bence interpretációjában.MátéBence írta:
1, Igen. Végtelenül tudok ragaszkodni a magyar nyelv elemi szabályaihoz. Igaz ez roppant problémás gyurcsányisták esetében, akiknél a hazudtunk az igazat mondtunkot, a 1,5-2 év 16 évet a szocialisták és liberálisok közös kormánya meg teljes politikai elitet jelent. Valóban nehéz a magyar nyelv egy gyurcsányyistával.
2, Én is ezt mondom. Részekből rakjuk össze. Sok újságcikk, amik a részletekről és más-más nézőpontokról szólnak. Ezekből a részletekből összeálhatna neked a teljes kép. De én azt látom, hogy nagyon szelektíven tájékozódsz. Nagyon vigyázol arra, hogy semmi olyat el ne olvass, ami nem illene a világképedbe.
Alkalomadtán értekezhetünk erről )))))))
2) NEM ERRŐL beszélek, mondom, hogy nem értesz semmit.
A számok bűvöletében éltek. Erről beszéltem. És nem nézitek,
hogy mi van a számok (amik csalóka átlagok, azaz általánosítások) mögött.
Már többször, szemléletesen elmeséltem, hogyan tud észvesztő módon csalni az "átlag".
Nem értesz semmit, fogalmad sincs, hogy miről beszélek, csak nyomod a mantrát.
Trollirtó írta:1) Nem fogok örömöt okozni neked. Nincs igazad, az érveid hamisak - féligazságok.MátéBence írta:
1. Örülnék ha tényleg értenéd és valóban felfognád, hogy ezt az egész 1 bites féligazságokra és félhazugságokra épülő kommunikációt ti kezdtétek a 2002-es kampányban. Megérveltem fentebb, hogy miért.
2. igen. A stadionokra VAN fedezet. A 14. havi nyugdíjra meg nem. Arról nem beszélve, hogy ismét szoksásos ballib módon csúsztattál. Mert míg egy stadion egyszeri kiadás, addig a nyugdíj havonta folyosítandó. Viszont hála a Fidesz kormánynak végre a 12. havi nyugdíjra is van fedezet. Korábban erre sem volt. De ti azért osztogattátok a 13. havi nyugdíjat is évekig fedezeet nélkül.
3. Linket kérek. Ugyanis én meg azt mondom, hogy ilyet Ő nem jelentett ki. Valami hasonlót valóban kijelentettet, csak annak megint teljesen más az értelme, mint amit ide akarsz hozni. Szóval hozd csak ide mire gondolsz.
4. Mert nem volt elég ereje hozzá. Viszont rögtön az első kormányzásuk alatt hozzányúltak és igyekeztek hangyányit igazságossá tenni. Már az első Orbán kormány alatt Orbán elmondta, hogy nem jó a rendszer, de nem tud vele mit kezdeni.
Nem Horn féle találmány volt. Világbanki találmány volt. Hornék csak implementálták. Ahogy más CEE országok is. És láss csodát az összes ország amelyik belefogott már kihátrált belőle vagy éppen átalakítja.
2) Sem a 13. havit nem adtátok vissza (amit az "átkozott előző kormány" adott, majd visszavett.
Az ocsmány populista 14. havi ígéretet nagyvonalúan elfelejtem
3) "...Orbán Viktor azon két évvel ezelőtti kijelentésére, hogy az eddigi modellhez legalább 30 évig nem kell hozzányúlni.... LINK>>
4) Volt ereje. Egy kormánynak mindig van. Csak akkor még viszonylag demokrácia volt.
És az erő korlátok közé szorult, nagyon helyesen. Most nem szorul...
1. Mondom én, hogy ignorálod a tényeket és érveket. Egész egyszerűen ha olyat látsz, ami nem illik bele a képedbe, akkor roló le. Ténszerűen megérveltem, hogy mit műveltetek 2002-ben. Idéztem a legpopulistább lózungotokat (Több pénzt az embereknek), a legnagyobb hazugságotokat (nem lesz gázáremelés) és a legocsmányabb húzásotokat (Kövér köteles beszéde). Majd ezek után csak annyit írsz, hogy az érveim hamisak és féligzságok Úgy, hogy semmit nem tudtál relevánsan hozzáűzni. Vesztes helyzetben vagy ismét
2. Nem adtuk vissza 13. havi nyugdíjat, mert NEM VOLT és NINCS rá fedezet. Érted, hogy ez mit jelent? Ti úgy adtátok, hogy egy percre nem volt meg a fedezete. Hitelből, aminek a kamatait és tőkéjét nekünk kell visszafizessük. megint a pofátlanság netovábbja, amit műveltetek.
3. Nah ez megint semmi. Idehoztál egy cikkret, amiben egy szoci politikus hivatkozott Orbán két évvel korábbi beszédére. Nekem Orbán 2 évvel korábbi beszédét hozd ide, ne azt a hazugságot, amit egy szoci próbál a szájába adni. Ebben is csúnyán beégtél.
4. Nem volt elég ereje. Pedig már akkor diktátoroztátok most is demokrácia van. Csak persze nektek a demokrácia az, ha ti vagytok kormányon. Most pont, hogy nagyon is korlátok közé szorul az ereje. Már nincs meg a 2/3-ados többség.
1) Érdekes a magyar nyelv szabályainak és a politikának a kapcsolata, Bence interpretációjában.MátéBence írta:
1, Igen. Végtelenül tudok ragaszkodni a magyar nyelv elemi szabályaihoz. Igaz ez roppant problémás gyurcsányisták esetében, akiknél a hazudtunk az igazat mondtunkot, a 1,5-2 év 16 évet a szocialisták és liberálisok közös kormánya meg teljes politikai elitet jelent. Valóban nehéz a magyar nyelv egy gyurcsányyistával.
2, Én is ezt mondom. Részekből rakjuk össze. Sok újságcikk, amik a részletekről és más-más nézőpontokról szólnak. Ezekből a részletekből összeálhatna neked a teljes kép. De én azt látom, hogy nagyon szelektíven tájékozódsz. Nagyon vigyázol arra, hogy semmi olyat el ne olvass, ami nem illene a világképedbe.
Alkalomadtán értekezhetünk erről )))))))
2) NEM ERRŐL beszélek, mondom, hogy nem értesz semmit.
A számok bűvöletében éltek. Erről beszéltem. És nem nézitek,
hogy mi van a számok (amik csalóka átlagok, azaz általánosítások) mögött.
Már többször, szemléletesen elmeséltem, hogyan tud észvesztő módon csalni az "átlag".
Nem értesz semmit, fogalmad sincs, hogy miről beszélek, csak nyomod a mantrát.
1) Nem fogok örömöt okozni neked. Nincs igazad, az érveid hamisak - féligazságok.MátéBence írta:
1. Örülnék ha tényleg értenéd és valóban felfognád, hogy ezt az egész 1 bites féligazságokra és félhazugságokra épülő kommunikációt ti kezdtétek a 2002-es kampányban. Megérveltem fentebb, hogy miért.
2. igen. A stadionokra VAN fedezet. A 14. havi nyugdíjra meg nem. Arról nem beszélve, hogy ismét szoksásos ballib módon csúsztattál. Mert míg egy stadion egyszeri kiadás, addig a nyugdíj havonta folyosítandó. Viszont hála a Fidesz kormánynak végre a 12. havi nyugdíjra is van fedezet. Korábban erre sem volt. De ti azért osztogattátok a 13. havi nyugdíjat is évekig fedezeet nélkül.
3. Linket kérek. Ugyanis én meg azt mondom, hogy ilyet Ő nem jelentett ki. Valami hasonlót valóban kijelentettet, csak annak megint teljesen más az értelme, mint amit ide akarsz hozni. Szóval hozd csak ide mire gondolsz.
4. Mert nem volt elég ereje hozzá. Viszont rögtön az első kormányzásuk alatt hozzányúltak és igyekeztek hangyányit igazságossá tenni. Már az első Orbán kormány alatt Orbán elmondta, hogy nem jó a rendszer, de nem tud vele mit kezdeni.
Nem Horn féle találmány volt. Világbanki találmány volt. Hornék csak implementálták. Ahogy más CEE országok is. És láss csodát az összes ország amelyik belefogott már kihátrált belőle vagy éppen átalakítja.
2) Sem a 13. havit nem adtátok vissza (amit az "átkozott előző kormány" adott, majd visszavett.
Az ocsmány populista 14. havi ígéretet nagyvonalúan elfelejtem
3) "...Orbán Viktor azon két évvel ezelőtti kijelentésére, hogy az eddigi modellhez legalább 30 évig nem kell hozzányúlni.... LINK>>
4) Volt ereje. Egy kormánynak mindig van. Csak akkor még viszonylag demokrácia volt.
És az erő korlátok közé szorult, nagyon helyesen. Most nem szorul...
36 / 40 oldal • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Megbeszéljük - Bolgár nélkül
36 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.